عوارض قرص تلفست در کودکان

فکسوفنادین هیدروکلرید Fexofenadine HCl

قرص های 3 میلی گرمی

تلفست حاوی فکسوفنادین هیدروکلرید است که نوعی آنتی هیستامین می باشد. تلفست 3 میلی گرمی در کودکان 6 تا 11 ساله برای رفع علائم ناشی از تب یونجه (رینیت آلرژیک فصلی) مثل عطسه، خارش، گرفتگی یا آبریزش بینی و خارش، قرمزی و آبریزش چشم مورد استفاده قرار می گیرد.

اگر فرزندتان به فکسوفنادین یا هر یک از اجزای تلفست حساسیت دارد، از مصرف دارو خودداری نمایید.

اگر هر یک از موارد فوق در مورد فرزند شما صدق می کند یا در صورت عدم اطمینان همیشه پیش از مصرف تلفست به پزشک خود اطلاع دهید.

عوارض قرص تلفست در کودکان

همواره تلفست را دقیقاً طبق توصیه پزشک مصرف کنید و در صورت وجود هر گونه تردید با پزشک یا داروساز مشورت نمایید.

اگر فرزندتان مقدار زیادی قرص مصرف کرد بلافاصله با پزشک یا نزدیکترین اورژانس بیمارستان تماس بگیرید. علایم مصرف بیش از حد عبارتند از سرگیجه، خواب آلودگی، خستگی و خشکی دهان.

از 2 برابر کردن دوز دارو برای جبران دوز فراموش شده خودداری نمایید. دوز بعدی را در زمان معمول طبق تجویز پزشک مصرف نمایید.

مانند همه داروها مصرف تلفست نیز می تواند عوارض جانبی در پی داشته باشد، اگرچه این عوارض در تمام افراد بروز نمی کنند. اگر فرزندتان دچار تورم صورت، لب ها، زبان یا گلو و دشواری تنفس شد بلافاصله به پزشک خود اطلاع دهید و مصرف تلفست را متوقف نمایید، زیرا ممکن است این علائم نشانه واکنش حساسیتی شدید باشند.

در کارآزمایی های بالینی در کودکان 6 تا 11 ساله، شایع ترین عارضه جانبی سردرد بود.

سایر عوارض جانبی که ممکن است ایجاد شود شامل: بی خوابی، اختلالات خواب، کابوس، عصبی شدن، ضربان قلب سریع یا نظم، اسهال، راش پوستی و خارش، کهیر، واکنش های آلرژیک شدید که می تواند موجب تورم صورت، لب ها، زبان یا گلو، گرگرفتگی، فشردگی قفسه سینه یا دشواری تنفس شود.

تشدید عوارض جانبی یا ایجاد عوارضی غیر از موارد ذکر شده، را با پزشک یا داروساز در میان بگذارید.

ماده فعال تلفست فکسوفنادین هیدروکلرید است. هر قرص حاوی 3 میلی گرم فکسوفنادین هیدروکلرید می باشد.

قرص های 3 میلی گرمی پوشش دار تلفست، گرد و به رنگ هلویی هستند که در یک سمت آن ها “3 و در سمت دیگر “e چاپ شده است.

 

تلفست telefast دارویی ضد حساسیت است که تا حدی عوارض خواب آلودگی آن نسبت به داروهای دیگر کمتر است. در ادامه اطلاعات کاملی در مورد قرص تلفست ارائه می شود.

تلفست Telfast حاوی فکسوفنادین هیدروکلراید fexofenadine hydrochloride است که نوعی آنتی هیستامین محسوب می شود. تلفست 12 میلی گرم برای بزرگسالان و نوجوانان 12 سال به بالا استفاده می شودتا علائم مربوط به تب یونجه ( رینیت آلرژیک rhinitis فصلی ) را بهبود بخشد، علائمی مانند عطسه، خارش، آبریزش بینی یا گرفتگی بینی، قرمز شدن و اشک آلود شدن چشم ها.

اگر به فکسوفنادین یا هر یک از دیگر ترکیبات این دارو حساسیت دارید از تلفست استفاده نکنید.

اگر دچار هر یک از مشکلات و بیماری های زیر هستید، قبل از شروع تلفست با پزشک مشورت کنید:

– کلیه یا کبد شما دچار مشکل است- دچار بیماری قلبی هستید یا قبلا دچار این بیماری بوده اید، چرا که قرص تلفست باعث بالا رفتن ضربان قلب یا نظم شدن ضربان قلب می شود- سالمند هستید

عوارض قرص تلفست در کودکان

بنابراین اگر هر یک از این شرایط را دارید، قبل از مصرف تلفست حتما با پزشک مشورت کنید.

اگر در حال مصرف داروی دیگری هستید یا اخیرا دارویی مصرف می کرده اید و یا قرار است مصرف دارویی را شروع کنید، قبل از شروع مصرف تلفست حتما به پزشک خود اطلاع دهید. داروهای گوارشی حاوی آلومینیوم و منیزیم هستند که ممکن است با کاهش میزان جدب دارو، بر اثربخشی تلفست تاثیر بگذارند. توصیه می شود بین مصرف داروی تلفست و داروهای گوارشی خود حداقل 2 ساعت فاصله قرار دهید.

اگر باردار هستید یا به نوزاد خود شیر می دهید و یا اگر قصد باردار شدن دارید، قبل از شروع مصرف تلفست حتما با پزشک مشورت کنید. در دوران بارداری تلفست مصرف نکنید، به علاوه تلفست در دوران شیردهی نیز توصیه نمی شود.احتمال اینکه تلفست بر روی توانایی شما برای رانندگی یا کار کردن با ماشین آلات تاثیر بگذارد کم است. با این حال باید مطمئن شوید که این دارو باعث خواب آلودگی و گیجی شما نخواهد شد.

تلفست را درست طبق دستور پزشک مصرف کنید. در صورت بروز هر گونه سوال و مشکل به پزشک مراجعه کنید. برای بزرگسالان و کودکان بالای 12 سال میزان توصیه شده، روزانه یک قرص 12 میلی گرم است. قرص باید همراه با آب و قبل از وعده غذایی مصرف شود. اثربخشی دارو یک ساعت طول می کشد و بهبود علائم یک ساعت بعد از مصرف شروع شده و تا 24 ساعت ادامه دوام دارد.در صورتی که داروی تلفست را اوردوز کردید، حتما به پزشک یا اورژانس اطلاع دهید. علائم اوردوز کردن تلفست عبارتند از: سرگیجه، خواب آلودگی، خستگی و خشکی دهان.در صورت فراموش کردن مصرف تلفست دو وعده دارویی را با هم مصرف نکنید تا وعده بعدی منتظر بمانید و دارو را طبق بره قبل مصرف کنید.مصرف تلفست را بدون مشورت با پزشک متوقف نکنید. قبل از قطع مصرف دارو ابتدا با پزشک خود مشورت کنید. اگر مصرف تلفست را قبل از موعد مقرر قطع کنید، علائم حساسیت ممکن است دوباره برگردند.

مانند تمام داروهای دیگر تلفست نیز ممکن است عوارض در پی داشته باشد، اما لزوما همه مصرف کنندگان دچار این عوارض نمی شوند.در صورت بروز هر یک از این علائم بلافاصله مصرف تلفست را متوقف کرده و به پزشک مراجعه کنید: التهاب صورت، لب ها یا زبان و مشکل در تنفس (این علائم ممکن است نشانه های یک واکنش حساسیتی باشند)

ممکن است عوارضی را مشاهده کنید که در این لیست بیان نشده اند. به هرحال در صورت بروز هر گونه عارضه به پزشک مراجعه کنید.

تهیه و ترجمه : گروه سلامت سیمرغ seemorgh.com/healthاختصاصی سیمرغ

(اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

مرا برای دیدگاه‌های بعدی به یاد بسپار

تصویر امنیتی جدید

رشد سریع موها بعد از تولد, داشتن موهای مجعد و طاس شدن سریع موها, عدم وجود ترشحات از بینی یا خشمی بینی, داشتن حواس 5 گانه بسیار تیز و قوی, حرکات سریع, خواب کم و همچنین مطالب علمی را به کندی یاد گرفتن از نشانه‌های خشکی مزاج مغز است

در بیماری كه كیست تخمدان دارد، اگر علایم غیرعادی رخ دهد، ممكن است كار به جراحی بكشد، مثلاً كیست پاره شود و یا دردهای شكمی و لگنی حاد و علایم خونریزی داخل شكمی پیدا شود

All Rights Reserved – © 219 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

تلفست (telefast) حاوی نوعی آنتی هیستامین به فکسوفنادین است. فکسوفنادین نسل دوم داروهای آنتی هیستامین است. این دارو در بالغین و کودکان بالای 12 سال برای رفع علائم آلرژی فصلی ( تب یونجه) شامل عطسه، خارش و آبریزش یا انسداد بینی و خارش و قرمزی و آبریزش چشم ها استفاده می شود.

داروی تلفست یا همان داروی ضد آلرژی در سه مقدار ۶۰ و ۱۲۰ و ۱۸۰ میلی گرم وجود دارد. هر نوع از این قرص برای مصارف افراد مختلف است به طور مثال در بزرگسالان قرص تلفست 6 میلی گرم دو عدد در روز باید مصرف شود و نوع ۱۸۰ و ۱۲۰ میلی گرم آن, یک عدد هم کفایت می کند. بهتر است این دارو قبل از خوردن غذا یا حین صرف غذا همراه با یک لیوان آب مصرف شود.

دارو از طریق مهار انتخابی اسپتورهای محیطی گیرنده H1 عمل می‌کند.


عوارض قرص تلفست در کودکان

اگر سابقه حساسیت به دارو یا ماده غذایی داشته اید ممکن است قرص تلفست هم در شما حساسیت ایجاد کند لذا توصیه می شود که با احتیاط بیشتری مصرف شود. چون این دارو در اکثر افراد باعث اختلال خواب یا خواب آلودگی می شود بنابراین دارو در مواقع رانندگی یا کارهایی که نیاز به سطح هوشیاری بالایی دارد مصرف نکنید و همچنین از مصرف همزمان این دارو با داروهای آرامبخش یا قرص های خواب و یا نوشیدنی های الکلی بپرهیزید.

اگر سابقه بیماری هایی مثل فشارخون, اختلالات کبدی و کلیوی, دیابت و بیماری های قلبی دارید حتما در مصرف قرص تلفست یا فکسوفنادین احتیاط کنید. و اگر پنج روز از مصرف دارو گذشت و هیچ علامت بهبودی پیدا نشد موضوع را به پزشک اطلاع دهید.


تلفست را درست طبق دستور پزشک مصرف کنید. در صورت بروز هر گونه سوال و مشکل به پزشک مراجعه کنید.

برای بزرگسالان و کودکان بالای 12 سال میزان توصیه شده، روزانه یک قرص 12 میلی گرم است. قرص باید همراه با آب و قبل از وعده غذایی مصرف شود.

اثربخشی دارو یک ساعت طول می کشد و بهبود علائم یک ساعت بعد از مصرف شروع شده و تا 24 ساعت ادامه دوام دارد.

الف) رینیت آلرژیک فصلی


ب) کهیر ایدیوپاتیک مزمن

همچنین توصیه می شود که دارو در وقت معینی خورده شود. در صورت فراموش کردن مصرف دارو بلافاصله بعد از اینکه به یاد آوردید دارو را مصرف کنید البته این در صورتی ایست که زمان مصرف بعدی قرص نرسیده باشد. گفتنی است در صورتی که یک وعده دارو را فراموش کردید به هیچ عنوان در وعده بعدی دو برابر مصرف نکنید. لازم به ذکر است که گفته شود دارو باید تا بهبود و رفع علایم حساسیت مصرف شود و اگر زودتر از موعد قطع شود علائم باقی مانده و حتی شدت پیدا می کند.

اگر باردار هستید یا به نوزاد خود شیر می دهید و یا اگر قصد باردار شدن دارید، قبل از شروع مصرف تلفست حتما با پزشک مشورت کنید. در دوران بارداری تلفست مصرف نکنید، به علاوه تلفست در دوران شیردهی نیز توصیه نمی شود.

حساسیت به فکسوفنادین یا هر یک از اجزای این دارو


در موارد زیر قبل از مصرف تلفست با پزشک یا داروساز مشورت نمایید:


اختلال کبدی یا کلیوی

ابتلا به بیماری قلبی یا سابقه آن، زیرا این دارو ممکن است موجب افزایش یا نظم شدن ضربان قلب شود.

در سالمندان
در صورت وجود هر یک از موارد ذکر شده یا وجود هر گونه تردید، پیش از مصرف دارو با پزشک مشورت کنید.

در صورت مصرف بیش از حد دارو فوراً به پزشک یا بیمارستان مراجعه کنید. علائم عبارتند از سرگیجه، خواب آلودگی، خستگی و خشکی دهان.

از 2 برابر کردن دوز دارو برای جبران دوز فراموش شده(مصرف دو دوز به صورت همزمان) خودداری نمایید و دوز بعدی را در زمان معمول آن مصرف کنید.

در صورت تمایل به قطع دارو پیش از اتمام دوره درمان، به پزشک اطلاع دهید. در صورت توقف دارو زودتر از زمان مورد نظر، ممکن است دچار عود علائم شوید.

مصرف تلفست مانند هر دارویی ممکن است تعدادی عارضه جانبی در پی داشته باشد، اگرچه این عوارض در تمام افراد بروز نمی کنند.
در صورت ایجاد علائم زیر مصرف دارو را متوقف و فوراً به پزشک مراجعه کنید:

تورم صورت، لب ها، زبان، گلو و تنگی نفس که ممکن است نشانه واکنش حساسیتی خطرناک باشند.


عوارض شایع (بروز در یک مورد به ازای هر 1 نفر):

واکنش های آلرژیک شدید باعلائم تورم صورت، لب ها، زبان، گلو، گرگرفتگی، احساس فشار در قفسه سینه و تنگی نفس

اگر در حال مصرف داروی دیگری هستید یا اخیرا دارویی مصرف می کرده اید و یا قرار است مصرف دارویی را شروع کنید، قبل از شروع مصرف تلفست حتما به پزشک خود اطلاع دهید.

داروهای گوارشی حاوی آلومینیوم و منیزیم هستند که ممکن است با کاهش میزان جدب دارو، بر اثربخشی تلفست تاثیر بگذارند. توصیه می شود بین مصرف داروی تلفست و داروهای گوارشی خود حداقل 2 ساعت فاصله قرار دهید.



بخوانید:


آشنایی با داروی ضد حساسیت پزودوافدرین

آشنایی با موارد مصرف و عوارض داروی ضد حساسیت اولوپاتادین

موارد مصرف و عوارض داروی ضد حساسیت دسلوراتادین



گردآوری توسط بخش سلامت


مجله دلگرم

عوارض قرص تلفست در کودکان

پاسخ به سوالات پزشکی ، مامایی و جنسی شما (توسط پزشک و ماما مجله دلگرم)

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

‎فکسوفنادین
‎تماس با گرده ی گیاهان می تواند منجر به بروز علائم حساسیت در بدن شود که به زکام بهاره معروف است. سلول های دیواره ی بینی و سلول های چشمی در این شرایط ماده ای به هیستامین ترشح می کنند هیستامین منجر به التهاب و آبریزش بینی ، عطسه ، قرمزی، خارش و اشک چشم می شود .
‎فکسوفنادین دارویی در دسته ی آنتی هیستامین ها می باشد که اثرات هیستامین را مهار می کند و علائم حساسیت را از بین می برد.
‎کهیر، عارضه ای پوستی است که همراه با خارش و قرمزی می باشد . این ضایعات می توانند در اثر حساسیت یا علل دیگری ظاهر شوند . در صورتی که ضایعات کهیر مانند بیش از ۶ هفته بر روی بدن باشند تبدیل به کهیر مزمن می شوند . فکسوفنادین جهت تسکین کهیر های مزمن نیز بسیار کارآمد می باشد .
‎این دارو به صورت قرص ۳۰ ، ۶۰ ، ۱۲۰ ، ۱۸۰ میلی گرمی موجود می باشد . همچنین نوع خارجی آن با تجاری تلفست نیز در ایران موجود می باشد .
‎دوزهای پایین تر این قرص (۳۰ ، ۶۰ میلی گرمی ) جهت درمان حساسیت فصلی و زکام بهاره در کودکان ۶ تا ۱۲ سال و دوز ۱۲۰ میلی گرمی برای درمان بزرگسالان استفاده می شود .
‎دوز ۱۸۰ این دارو برای درمان کهیر مزمن تجویز می شود .

‎پیش از مصرف فکسوفنادین 
– در صورت بارداری یا شیردهی به پزشک اطلاع دهید .
-از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجاد کند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خود در اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید.
– در صورت سابقه ی حساسیت دارویی خصوصاً به سایر آنتی هیستامین ها ،به پزشک خود اطلاع دهید .

‎نحوه ی مصرف فکسوفنادین
– معمولاً مصرف این دارو برای بزرگسالان به صورت یک مرتبه در روز می باشد . در کودکان جهت درمان حساسیت فصلی و آبریزش بینی قرص ۳۰ میلی گرم صبح و عصر قابل مصرف می باشد .
– بهتر است دارو را قبل از غذا مصرف نمایید . همچنین بین مصرف دارو با مصرف میوه ها، ۲ساعت فاصله قرار دهید .
– شربت های ضد اسید معده می توانند موجب کاهش اثر فکسوفنادین شوند. به همین دلیل مصرف شربت های ضد اسید معده و سایر داروهای موثر جهت درمان سو هاضمه را حداقل ۲ساعت با مصرف این دارو فاصله دهید .

‎توصیه های دارویی فکسوفنادین
– می‌توانید دارو را تا زمان برطرف شدن علائم مصرف نمایید و پس از بهبودی کامل آن را قطع نمایید .
– با وجود این که فکسوفنادین نسبت به بقیه داروهای آنتی هیستامین اثر خواب آوری کمتری دارد اما در صورت ایجاد این عارضه ، از رانندگی و انجام کارهایی که نیاز به تمرکز و احتیاط دارند ، خودداری نمایید .
-مصرف الکل در مدت درمان با این دارو می تواند احتمال بروز عوارض ناشی از این دارو را افزایش دهد.
-در صورتی که قصد انجام عمل جراحی، درمان یا آزمایشات بالینی خاصی (مانند تست آلرژی) را دارید، درمانگر خود را از مصرف این دارو مطلع نمایید زیرا لازم است برای مدتی پیش از انجام این پروسه ها مصرف داروهای ضدحساسیت را قطع نمایید.
– لیست سایر داروهای مصرفی خود را به داروساز یا پزشک خود ارائه دهید تا از تداخلات ممکن با آنتی هیستامین ها جلوگیری شود .
– مصرف این دارو در کودکان زیر ۶ سال توصیه نمی شود .

‎عوارض شایع فکسوفنادین
_برای سردرد احتمالی ناشی از مصرف این دارو از داروساز خود درمورد داروی ضد درد مناسب سوال بفرمایید اما در صورت ادامه دار و شدید شدن سردرد به پزشک خودمراجعه نمایید.
– احساس خستگی و سرگیجه از عوارض شایع این دارو می باشد که در صورت بروز آن باید از رانندگی و انجام کارهایی که نیاز به تمرکز و احتیاط دارند تا زمانی که اثر دارو از بین نرفته است خودداری نمایید .
– در صورت احساس تهوع ناشی از مصرف این دارو ، مصرف وعده های غذایی سبک و پرهیز از غذاهای چرب و پر ادویه به کاهش این عارضه کمک می نماید.
– در صورت معده درد و ناراحتی های گوارشی فکسوفنادین را همراه با غذا مصرف نمایید .

 

 

تلفست چیست؟
تلفست حاوی نوعی آنتی هیستامین به فکسوفنادین است.  فکسوفنادین نسل دوم داروهای آنتی هیستامین است. این دارو در بالغین و کودکان بالای 12 سال برای رفع علائم آلرژی فصلی ( تب یونجه) شامل عطسه، خارش و آبریزش یا انسداد بینی و خارش و قرمزی و آبریزش چشم ها استفاده می شود. این دارو توسط شرکت سنوفی اونتیس فرانسه تولید می شود و توسط شرکت کوبل دارو وارد کشور می شود

موارد منع مصرف:
حساسیت به فکسوفنادین یا هر یک از اجزای این دارو

موارد احتیاط:
در موارد زیر قبل از مصرف تلفست با پزشک یا داروساز مشورت نمایید:
اختلال کبدی یا کلیوی
ابتلا به بیماری قلبی یا سابقه آن، زیرا این دارو ممکن است موجب افزایش یا نظم شدن ضربان قلب شود.
در سالمندان
در صورت وجود هر یک از موارد ذکر شده یا وجود هر گونه تردید، پیش از مصرف دارو با پزشک مشورت کنید.

مصرف تلفست بیش از حد مجاز:
در صورت مصرف بیش از حد دارو فوراً به پزشک یا بیمارستان مراجعه کنید. علائم عبارتند از سرگیجه، خواب آلودگی، خستگی و خشکی دهان.

فراموش کردن مصرف تلفست:
از 2 برابر کردن دوز دارو برای جبران دوز فراموش شده(مصرف دو دوز به صورت همزمان) خودداری نمایید و دوز بعدی را در زمان معمول آن مصرف کنید.

عوارض قرص تلفست در کودکان

توقف مصرف تلفست:
در صورت تمایل به قطع دارو پیش از اتمام دوره درمان، به پزشک اطلاع دهید. در صورت توقف دارو زودتر از زمان مورد نظر، ممکن است دچار عود علائم شوید.

عوارض جانبی تلفست
مصرف تلفست مانند هر دارویی ممکن است تعدادی عارضه جانبی در پی داشته باشد، اگرچه این عوارض در تمام افراد بروز نمی کنند.
در صورت ایجاد علائم زیر مصرف دارو را متوقف و فوراً به پزشک مراجعه کنید:
تورم صورت، لب ها، زبان، گلو و تنگی نفس که ممکن است نشانه واکنش حساسیتی خطرناک باشند.
عوارض شایع (بروز در یک مورد به ازای هر 1 نفر):
سردرد
احساس رخوت
تهوع
سرگیجه
عوارض ناشایع (بروز در یک مورد به ازای هر 1 نفر):
خستگی
خواب آلودگی
سایرعوارض جانبی با فراوانی ناشناخته (غیرقابل ارزیابی بر اساس اطلاعات موجود):
بی خوابی
اختلالات خواب
کابوس
عصبانیت
ضربان تند یا نظم قلب
اسهال
دانه های پوستی و خارش
کهیر
واکنش های آلرژیک شدید باعلائم تورم صورت، لب ها، زبان، گلو، گرگرفتگی، احساس فشار در قفسه سینه و تنگی نفس

نحوه نگهداری دارو
دارو را دور از دسترس کودکان نگه دارید.
از مصرف دارو پس از تاریخ انقضا که روی بسته بندی درج شده است خودداری نمایید. منظور از تاریخ انقضا آخرین روز از ماه ذکر شده می باشد.
این دارو نیاز به شرایط نگهداری خاصی ندارد.

محتویات تلفست 12
هر قرص تلفست ۱۲۰ محتوی ۱۲۰ میلی گرم فکسوفنادین است. قرص تلفست ۱۲۰ به رنگ صورتی و شبیه کپسول است.

Reference: http://www.cobeldarou.com/fa/content/telfast
Reference: https://www.drugs.com/cdi/fexofenadine-tablets.html
Reference: https://telfast.com.au/

قرص TELFAST حاوی ماده ی موثره ی فکسوفنادین FEXOFENADINE  می باشد. این ماده جزء گروهی از داروها بهاسم آنتی هستامین است.

فکسوفنادین برای کاهش و بهبود علائم آلرژی های فصلی و آبریزش بینی، خارش گلو، راش و بثورات جلدیوهمچنین رفع علائمی مانند خارش وسوزش و قرمزی چشم ناشی از حساسیت استفاده می شود.

داروی فکسوفنادین بر خلاف اکثر آنتی هیستامین ها خواب آور نیست. و قرصها در سه مقدار ۶۰ و ۱۲۰  و ۱۸۰میلی گرمی موجود است.

مقدار مصرف فکسوفنادین ۶۰ میلی گرمی برای افراد بالای ۱۲ سال به صورت دو عدد روزانه می باشد. و برای قرص ۱۸۰ و ۱۲۰ میلی گرمی به صورت یک عدد روزانه همراه با یک لیوان آب است

عوارض تلفست:

عوارض قرص تلفست در کودکان

سردرد

سرگیجه

خستگی

تهوع

سوهاضمه

خواب آلودگی

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *