عوارض صفرای بالا

درمان با محصولات پارسی طب 113,664 بازدید

صفرا ماده ای سبز رنگ و تلخ مزه ای می باشد که در کبد ساخته می شود و سپس در کیسه صفرا که درست زیر کبد قرار گرفته ذخیره می شود. صفرا از آب و چربی و پروتئین و یک سری ترکیبات دیگر ساخته شده است. چربی صفرا در طب جدید با کلمه «کلسترول» معرفی می گردد. در طب قدیم آمده است که افزایش کلسترول خون فرد را صفراوی مزاج می کند هم چنین ممکن است بدون هیچ مشکلی و بیماری، صفرای فرد بر دیگر اخلاطش برتری داشته باشد.

مقطر پاک سازی کبد پاپریکا محصولی است که برای تولید آن به وسیله بهره‌گیری از طب سنتی و انجام آزمایشات دقیق علم روز، از گیاهانی استفاده شده که همگی در دفع چربی های زاید از کبد و خون نقش بسزایی دارند. همچنین می‌توانند غلبه صفرا را بهبود بخشند.عوارض صفرای بالا

روش مصرف : بدون در نظر گرفتن بیماری ضمیمه‌ای صبح ناشتا به میزان ۱۰۰ سی سی، به مدت ۲ ماه، برای کاهش صفرا استفاده می‌شود.

نکتـه ۱٫    اگر معده سرد باشد زمان مصرف ۲ ساعت قبل از ناهار می باشد. ۲٫    اگر معده سرد باشد و فرد دارای یبوست باشد باید از مقطر تقویت اعضا رییسه پاپریکا و در صورت عدم وجود یبوست از مقطر ضد بلغم پاپریکا در کنار مقطر پاک‌سازی کبد پاپریکا طبق دستور استفاده شود. ۳٫    در دوران حاملگی منع مصرف دارد. ۴٫    در  صورت وجود یبوست ابتدا باید یبوست از بین برود. به همین منظور ابتدا از ملین های عام و بعد از ۱۴ روز از مسهل استفاده شود. ۵٫    از روغن های صنعتی (روغن جامد، مایع و سرخ کردنی) به هیچ عنوان استفاده نشود. ۶٫    در دوران قاعدگی منع مصرف دارد. ۷٫    استفاده از مدر به دفع سریع تر چربی کمک می کند. پیشنهاد می گردد در خانم ها از خارشتر و در آقایان از خارخاسک استفاده شود. ۸٫    مقدار محصول برای شدت بیماری های متفاوت قابل افزایش تا مقدار حداکثر ذکر شده در کاتالوگ محصول می باشد.

برچسبدرمان با محصولات پارسی طب درمان غلبه صفرا صفرا غلبه صفرا مزاج صفراوی

۱۳۹۵-۰۶-۰۷

۱۳۹۴-۰۹-۲۱

۱۳۹۴-۰۹-۲۱

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

“پارسی طب” یک وبگاه عمومی با موضوع سلامتی و پزشکی است. این وبگاه به شدت به طب سنتی و گیاهی اعتقاد داشته و از این موضوع حمایت میکنند. ما همواره در تلاشیم که اطلاعات مفیدی در اختیار بینندگان خود قرار داده و اسباب رضایت ایشان را جلب نماییم.




همه ما توجه ویژه ای به قلب، مغز و حتی پوست خود داریم. چراکه همه می دانیم اینها عضوهای اصلی و مهمی از بدن هستند و بیماری آنها تهدید کننده زندگی ما خواهد بود. اما در مورد دیگر اندام های مبهم بدن چه؟ مثلا کیسه صفرا، درباره آن چه می دانید؟

 

عوارض صفرای بالا

در اینجا می خواهیم علائم و نشانه های مشکلات و ناراحتی های کیسه صفرا را با هم بررسی کنیم، اما ابتدا آن را بهتر می شناسیم و با کارهایی که برای ما انجام می دهد آشنا می شویم.

 

کیسه صفرا چه کار می کند؟

کیسه صفرا، کیسه ای کوچک است که صفرای تولیدشده در کبد در آن نگهداری می شود. این کیسه در زیر کبد قرار گرفته و در پاسخ به غذایی که ما می خوریم، مخصوصا غذاهای پر چرب، مقداری صفرا را از طریق مجاری صفراوی به داخل روده کوچک می ریزد (تصویر بالا) و نقش بسیار مهمی در هضم و جذب چربی های غذایی بر عهده دارد.


به طور معمول، کیسه صفرا اندامی کوچک و بی آزار است که باعث ناراحتی و بیماری خاصی در فرد نمی شود، مگر زمانی که مشکل خاصی آزادسازی صفرا از آن را کاهش دهد و یا مجاری را مسدود کند. عوامل متعددی وجود دارند که می توانند منجر به ایجاد این مشکلات کیسه صفرا شوند.


 

از جمله عواملی که باعث بروز این مشکلات در کیسه صفرا می شوند:


1- سنگ صفرا

این وضعیت به شرایطی اطلاق می شود که سنگ های کوچک و یا گاهی یک سنگ بزرگ در داخل کیسه صفرا ایجاد شود.

در برخی موارد سنگ صفرا منجر به دردی شدید در فرد می شود، اما حدود 9 درصد مبتلایان به سنگ صفراوی هیچ گونه علامتی ندارند.

در برخی موارد، سنگ صفراوی برای بیش از 1 سال با فرد می ماند و هیچ علامتی ایجاد نمی کند.

 

2- کولیک صفراوی

کولیک صفراوی به شرایط جدی تری اطلاق می شود که سنگ صفرا در مجرای صفراوی ایجاد یک انسداد می کند. دراین حالت کیسه صفرا برای از میان برداشتن این انسداد شدیدا منقبض می شود و فرد احساس دردی شدید خواهد داشت. این انقباضات شدید و دردهای همراه با کولیک صفراوی معمولا یک تا دو ساعت طول می کشد. اما از آنجایی که حمله ای و برگشت پذیر هستند تا زمانی که فرد به فکر درمان بیفتد، همچنان با فرد می مانند.

 

3- التهاب کیسه صفرا

التهاب کیسه صفرا می تواند در اثر وجود سنگ های صفراوی، مصرف الکل، عفونت ها و حتی تومور هایی که باعث ترشح بیش از حد صفرا می شوند ایجاد شود. اما باز هم شایع ترین علت ایجاد آن سنگ های صفراوی خواهد بود. التهاب کیسه صفرا می تواند دوره ی چند هفته ای داشته باشد. تب در این بیماری شایع نیست.

 

در 2 درصد از موارد ممکن است، کیسه صفرای ملتهب توسط باکتری های عفونی مورد حمله قرار بگیرد و عفونی شود. گاهی نیز پیش می آید که کیسه صفرا پاره شود که در این شرایط فورا توسط عمل جراحی خارج می شود.

فراموش نکنید حملات مکرر درد در این بیماری مراجعه به پزشک را ضروری خواهد کرد، مخصوصا زمانی که این دردها با تب نیز همراه باشد.

 

و اما علائم بیماری های کیسه صفرا

در اینجا می خواهیم به شایع ترین علائم و نشانه های بیماری های کیسه صفرا بپردازیم. اگرچه علائم و نشانه های اختصاصی هر یک از بیماری ها برده با دیگری متفاوت اند، اما به طور کلی علائمی وجود دارد که مواجهه با آنها، نشانگر وجود یک مشکل و ناهنجاری در کیسه صفرا می باشد.

 

شایع ترین علائم و نشانه های بیماری های کیسه صفرا از قرار زیر اند:

– درد شدید در ناحیه شکم

– دردی که به شانه راست می زند و گاهی کمر را نیز درگیر می کند.

– دردی که بعد از خوردن غذا تشدید می شود، مخصوصا اگر غذایی چرب مصرف شده باشد.

– دردی که تیز و کرامپی است.

– دردی که با یک نفس عمیق تشدید می شود.

– درد در ناحیه قفسه سینه

عوارض صفرای بالا

– سوزش سر دل، سوء هاضمه و احساس زیاد شدن گاز معده

– احساس پری در شکم

– تهوع، استفراغ و تب

– لرز

– احساس درد با لمس شکم، مخصوصا در قسمت راست فوقانی شکم

– زردی (پوست و چشم ها)

– تغییر رنگ غیر طبیعی مدفوع (مخصوصا به رنگ روشن تر و خاکستری)

 

برخی از مشکلات کیسه صفرا مانند سنگ های صفراوی ریز که مجرای صفراوی را مسدود نمی کنند، معمولا هیچ علامت و ناراحتی را ایجاد نمی کنند.

 

این نوع سنگ ها معمولا هنگاه عکسبرداری با اشعه ایکس برای یک بیماری دیگر و یا انجام عمل جراحی در ناحیه شکم و به طور اتفاقی تشخیص داده می شوند.

الهه گودرزی

بخش سلامت تبیان


مطالب مرتبط:

وقتی سنگ در کیسه صفرا پیدا می‌شود

درآوردن کیسه صفرا ضرری ندارد؟

سیروز صفراوی اولیه چیست؟

سنگی در صفرا

علائم و علل سنگ های صفراوی

عوارض سنگ های صفراوی

تشخیص و درمان سنگ های صفراوی

رژیم غذائی درسنگ های کیسه صفرا(1) و (2)

بالا آمدن صفرا تا گلو

برگشت صفرا تا گلو چه عوارضی دارد؟

 درمان برگشت صفرا به گلو

 

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *