عوارض استرس خیلی زیاد

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

استرس کلمه‌ی ناخوشایندی است و احساس بدی به آدم می‌دهد! اما حقیقت این است که استرس همیشه هم بد نیست! استرس باعث می‌شود مراقب خودمان باشیم، مقدار قابل‌‌قبول آن کمک می‌کند با محیط پیرامون کنار بیاییم و برای بهتر شدن تلاش کنیم. اما استرس در صورتی که مزمن شود آثار منفی گوناگونی بر جای می‌گذارد. چطور می‌توان فهمید استرس‌مان در حد قابل‌قبول است یا شدید است؟ برای پاسخ به این پرسش و آگاهی از عوارض استرس شدید و تاثیر آن بر کیفیت زندگی‌، تا پایان این مطلب همراه ما باشید.عوارض استرس خیلی زیاد

«استرس خوب» دقیقا چه ویژگی‌هایی دارد؟ همه‌ی ما به لطف استرسی که ما را تحریک می‌کند در این نقطه از زندگی هستیم. استرس باعث می‌شود انسان در پاسخ به تهدیدها با مقابله یا فرار (با تکیه بر غریزه‌اش) جان سالم به در ببرد. در هنگام خطر و تهدید، انسان واکنشی نشان می‌دهد که مؤسسه‌ی علمی فرانکلین (Franklin) آن را «جهش متابولیک» می‌د. در این فرایند آدرنالین و کورتیزول ترشح می‌شود؛ فشار خون، ضربان قلب و تنفس افزایش می‌یابد؛ گلوکوز در خون آزاد و آماده‌ی تبدیل شدن به انرژی می‌شود؛ فرایند گوارش، تولید مثل و سیستم ایمنی تحت تأثیر قرار می‌گیرد؛ جریان خون در پوست کاهش یافته و آستانه‌ی تحمل درد افزایش می‌یابد.

با عادی شدن اوضاع، این فرایند روندی وارونه پیدا می‌کند. پس از رفع مشکل شما دوباره به آرامش می‌رسید؛ به تدریج آدرنالین را دفع و تعادل هورمونی و متابولیک خود را بازیابی می‌کنید.

امروزه کمتر پیش می‌آید که دچار موقعیتی شویم که مانند آنچه پیشتر گفتیم نیازمند پاسخی قدرتمند و شدید به استرس باشد. در مقابل زندگی به گونه‌ای است که انگار همیشه در وضعیتی با درجه‌ی پایین اضطرار هستیم که پایانی ندارد. با این وجود بسیاری از ما کاری برای دفع هورمون‌های استرس نمی‌کنیم یا زمانی را به حل مشکلات‌مان اختصاص نمی‌دهیم، تلاشی برای آرام کردن خودمان و تعیین اولویت‌هایمان نمی‌کنیم.

اما باید بدانید این استرس شدید و همیشگی آسیب فراوانی به ما می‌زند!

شاید به نظرتان کار کردن تحت فشار به صورت مداوم، اشکالی نداشته باشد؛ اما به عقیده‌ی پژوهشگران مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، استرس مزمن بر توانایی تمرکز و عملکرد مفید شما تأثیر می‌گذارد و احتمال اینکه دچار تصادف یا حادثه شوید، افزایش می‌یابد.

استرس مزمن آثار شدیدی بر حافظه و توانایی یادگیری به جا می‌گذارد. در واقع استرس سلول‌های مغز را نابود می‌کند. بنا بر گزارشات مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، هیپوکام یا مرکز حافظه‌ی مغز در افراد مبتلا به اختلال استرس پس از حادثه (PTSD) تا ۸ درصد کوچک‌تر می‌شود.

در فرایند پاسخ به استرس، هورمون استرسِ کورتیزول، گلوکوز را به ماهیچه‌ها هدایت می‌کند و باعث می‌شود سوخت کمی برای مغز باقی بماند. همچنین کورتیزول با اختلال در عملکرد انتقال‌دهنده‌های عصبی فعالیت سلول‌های ارتباطی مغز را دچار وقفه می‌کند. بدتر اینکه هیپوکام وظیفه‌ی توقف ترشح کورتیزول را به عهده دارد و وقتی به دلیل استرس مزمن دچار آسیب بشود، به خوبی از عهده‌ی این کار بر نمی‌آید و چرخه‌ی آسیب شدیدتر می‌شود.

استرس بیش از هر چیز، توانایی یادگیری را در کودکان تحت تأثیر قرار می‌دهد. یادگیری بر پایه‌ی دسترسی به حافظه ممکن می‌شود. استرس توانایی دسترسی به حافظه را تحت تأثیر قرار می‌دهند و مانع خلق حافظه‌ی جدید می‌شود.

هنوز ارتباط مستقیم میان استرس مزمن و احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی و بروز سکته اثبات نشده است اما استرس مزمن بر عوامل مؤثر بر این مشکلات تأثیر می‌گذارد. استرس باعث افزایش ضربان و کارکرد قلب می‌شود، رگ‌های قلب را تنگ می‌کند و ضرب‌آهنگ آن را تحث تأثیر قرار می‌دهد. استرس غلظت خون را افزایش می‌دهد که در هنگام خونریزی عامل مثبتی به شمار می‌رود. استرس فشار خون را افزایش می‌دهد و لایه‌ی درونی رگ‌ها را تخریب می‌کند؛ زیرا استرس مزمن التهاب ایجاد می‌کند.

علاوه بر افزایش فشار خون که برای سکته عامل ریسک به شمار می‌رود، سطوح مختلف استرس باعث سختی سرخ‌رگ‌ها (تصلب شرایین) می‌شود که عامل مؤثر دیگری در افزایش احتمال سکته است.

وقتی بدن فکر می‌کند باید آماده‌ی رویارویی با خطری آنی باشد، مبارزه با عفونت‌ها و میکروب‌ها در اولویت قرار نمی‌گیرد. استرس سیستم ایمنی را تحت تأثیر قرار می‌دهد و مبارزه با بیماری‌ها را دشوارتر می‌کند. افراد مضطرب و افرادی که زیاد در موقعیت‌های استرس‌زا قرار می‌گیرند، دچار عفونت می‌شوند و در هنگام ابتلا به سرماخوردگی یا آنفلانزا دچار عوارض شدیدتری می‌شوند.

استرس همچنین باعث فعالیت‌های تخریبی سیستم ایمنی می‌شود. همان‌طور که گفتیم استرسالتهاب ایجاد می‌کند، سیستم ایمنی در پاسخ به این مشکل ترکیباتی به سیتوکین ارسال می‌کند. این ترکیبات در حین مبارزه برای از بین بردن عوامل مخرب، به سلول‌های سالم نیز آسیب می‌رسانند.

التهاب بر ایجاد و تشدید بیماری‌های مختلفی از جمله بیماری و مشکلات قلبی، آسم، دیابت و سرطان تأثیرگذار است.

به گفته‌ی انجمن روان‌شناسی آمریکا، استرس درمان و بهبودی را پس از حمله‌ی قلبی دشوار می‌کند؛ در مقابل آموزش‌های مدیریت استرس به روند بهبود کمک می‌نماید.

بر مبنای نظر مؤسسه‌ی فرانکلین، استرس سد خونی مغز را تحت تأثیر قرار می‌دهد. این سد از مغز در برابر هر ماده‌ای که وارد بدن می‌شود و قابلیت اثرگذاری بر مغز را دارد مانند دارو، سم و ویروس‌ها محافظت می‌کند. مطالعات نشان داده‌اند نفوذپذیری سد خونی مغز در سربازان جنگی است.

همان‌طور که گفتیم استرس بسیاری از فرایندهای فیزیولوژیک را که ضروری به نظر نمی‌رسند، متوقف می‌کند. فکر کنید که کاهش جریان خون در پوست چه آثاری به جا می‌گذارد. بدتر از آن اثر استرس مزمن در پیر شدن مغز است! با افزایش سن، سلول‌های مغز از بین می‌روند و سموم، رژیم غذایی ناسب، ورزش نکردن و اجتناب از روابط اجتماعی هم این مشکل را تشدید می‌کنند. استرس با مختل کردن سد خونی مغز باعث می‌شود سموم وارد مغز شوند، هم‌زمان کورتیزول، هیپوکم را تخریب می‌کند و در نتیجه یادگیری و به‌یادآوری به شدت دچار اختلال می‌شود.

کاهش عملکرد سد خونی مغز، عارضه‌ای است که در مبتلایان به آلزایمر دیده می‌شود. پژوهشی روی افراد سالمند نشان داده‌ است در افراد با سطح بالای کورتیزول اندازه‌ی هیپوکم تا ۱۴ درصد کوچک‌تر است و توانایی این افراد در یادگیری و خلق حافظه‌ی جدید کمتر بوده است. پژوهش دیگری نشان داده است اندازه‌ی هیپوکم با سرعت پیشرفت آلزایمر رابطه دارد.

انجمن روان‌پزشکی آمریکا بر مبنای پژوهشی با موضوع سن فیزیولوژیک در مقابل سن تقویمی اعلام کرده است زنانی که سرپرستی کودکی بیمار یا ناتوان را برای طولانی‌مدت به عهده داشته داشته‌اند، حدود ۱۰ سال پیرتر از سن تقویمی‌شان به نظر می‌رسند؛ زیرا استرس مزمن بر توانایی بازسازی سلول‌های خونی اثر می‌گذارد. استرس همچنین بر ایجاد بیماری‌هایی مانند آرتریت (التهاب مفاصل)، پوکی استخوان و بیماری‌های قلبی و عروقی که در سالمندان رایج است، تأثیر می‌گذارد.

استرس مزمن باعث مشکلات متعدد گوارشی می‌شود؛ زیرا در طول پاسخ به استرس از شدت فعالیت‌های گوارشی هم کاسته می‌شود. نفخ، دردهای شکمی، یبوست، اسهال، تُرش کردن و سندرم روده‌ی تحریک‌پذیر از نشانه‌های رایج استرس مزمن هستند. استرس همچنین زخم معده و ورم روده را تشدید می‌کند.

کورتیزول موجب انباشت چربی خطرناک شکمی و افزایش میل به چربی، نمک و شکر می‌شود. خوردن کربوهیدارت‌های ناسالم باعث تسکین رفتارها و کاهش عدم تعادل هورمونی ناشی از پاسخ به استرس می‌شود؛ اما اگر این رفتار تبدیل به عادت شود، ممکن است منجر به مشکلاتی مانند دیابت و بیماری‌های قلبی شود.

استرس همیشگی با تأثیر بر الگوی خواب، باعث خستگی و کج‌خلقی می‌شود و از قدرت تمرکز و واکنش‌هایتان می‌کاهد. ممکن است در این شرایط قادر به آرام کردن خودتان و کار کردن نباشید. افسردگی یکی از مشکلات رایجی است که در نتیجه‌ی استرس مزمن ایجاد می‌شود. همه‌ی اینها بر کیفیت زندگی‌ و رابطه‌هایتان با دیگران تأثیر می‌گذارد. استرس مزمن باعث می‌شود احساس کنید کنترلی بر زندگی‌تان ندارید.

خوب است بدانید که افراد کمال‌گرا (به دلیل استرس زیاد) دچار اختلال در ترشح سروتونین می‌شوند. (سروتونین هورمونی است که پیام «احساس خشنودی» را به مغز منتقل می‌کند.)

رابطه‌ی بین شدت دردهایی مانند سردرد، درد مفاصل و دردهای عضلانی با استرس شدید اثبات شده است. به نظر می‌رسد که استرس، درد ناشی از التهاب مفاصل و نیز کمردرد را تشدید می‌کند. استرسِ کاری در تشدید کمردرد و بروز سردردهای تنشی تأثیر دارد.

استرس شدید بر میل جنسی زنان و توانایی جنسی مردان تأثیر می‌گذارد. همچنین باعث تشدید سندرم پیش از قاعدگی می‌شود و بر توانایی باروری زنان اثرگذار است. استرس در طول دوران بارداری احتمال زایمان زودرس و سقط جنین را افزایش می‌دهد و موجب تشدید تغییرات هورمونی ناشی از یائسگی می‌شود.

تغییرات هورمونی ناشی از استرس و کاهش جریان خون در پوست، اثرات منفی بر پوست، مو و دندان‌ها دارد. اگزما یکی از مشکلات رایج ناشی از استرس است. استرس همچنین در بروز آکنه، کهیر، صدفک، ریزش مو و بیماری‌های لثه مؤثر است.

افراد بسیاری برای رهایی از احساسات ناخوشایند ناشی از استرس مزمن، دست به کارهای ویرانگری می‌زنند که به طور موقتی سطح هورمون‌های دوپامین و سروتونین را افزایش می‌دهد. مصرف الکل، تنباکو و غیره، روش‌های رایجی هستند که افراد برای درمان خودسر استرس به‌کار می‌گیرند. استرس شدید همچنین ممکن است منجر به اعتیاد به خوردن، قمار کردن، تماشای تلویزیون و بازی‌های ویدئویی شود. این رفتارها در درازمدت باعث شدت گرفتن مشکل می‌شود و آثار طلوب جسمی و روانی به همراه دارد.

اینکه دندان روی جگر می‌گذارید و این وضعیت را تحمل می‌کنید به این معنا نیست که نمی‌توانید یک زندگی‌ بدون استرس داشته باشید. پژوهش‌های گوناگون نشان‌ داده‌اند که مدیریت استرس و روش‌های تمدد اعصاب به کنار آمدن مؤثرتر با رویدادهای استرس‌زا، عملکرد بهتر در طول آن و بازیابی و بهبودِ پس از آن کمک می‌کنند. از میان عوارض استرس، احساس نداشتن کنترل روی زندگی بیشترین تأثیر منفی را دارد.عوارض استرس خیلی زیاد

رابطه‌ی استرس و حمله‌ی قلبی در مردانی که باور دارند کنترلی بر شغل‌شان ندارند، ثابت شده اشت. این عارضه همچنین نقش مهمی در بروز سندرم حاد عروق کرونر دارد که یکی از نشانه‌های مهم حمله‌ی قلبی است. گزارش‌های مرکز پزشکی دانشگاه مریلند بیانگر این است که سندرم حاد عروق کرونر در مردان پس از کار و پس از یک رویداد استرس‌زا بروز پیدا می‌کند. این نشان می‌دهد افکار و احساسات نقش مهمی در بروز این سندرم دارند. بنابراین مهم نیست که در پیرامون‌تان چه می‌گذرد، شما باید بتوانید کنترل افکار و احساسات‌تان را در دست بگیرید.

زندگی‌تان را در نظر بگیرید و موقعیت‌هایی را که باعث استرس می‌شوند شناسایی کنید. حالات و روحیات‌تان را در نظر بگیرید و افکار و باورهایی را که منجر به شکل‌گیری آنها می‌شوند، شناسایی نمایید. به فعالیت‌های خوشایند بپردازید، ورزش کنید، در اجتماع باشید و با دیگران ارتباط برقرار کنید. اگر در کنترل وزن‌تان به دلیل استرس مزمن مشکل دارید روش‌های کاهش‌دهنده‌ی کورتیزول مانند مصرف گیاهان اداپتوژن (adaptogen) را به‌کار بگیرید.

نمی‌توان همه‌ی استرس زندگی را حذف کرد؛ زیرا زندگی قابل‌ پیش‌بینی نیست! به علاوه برخی از استرس‌ها برای ما سودمند هستند. یک معمای ذهنی چالش‌برانگیز برای تقویت سیستم ایمنی مفید است، درحالی‌که تماشای فیلم‌های پرخشونت باعث ضعیف شدن آن می‌شود. فعالیت‌های ذهنی همچنین به رشد سلول‌های مغز کمک می‌کند. بنابراین به جای تلاش برای حذف استرس (که ممکن نیست) سعی کنید به روشی مؤثر با استرس کنار بیایید.

برگرفته از: draxe

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(“”)[]
.(“”)
.type “text/”
.
.src “”

با سلام ممنون از سایت عالی شما تشکر

من همش استرس داشتم الان احساس می کنم حافظم خیلی ضعیف شده به مشکل خوردم خیلی چیزا یادم نمی مونه دیگه کاشکی راه های درمانی غیر دارویی رو می نوشتید
ممنون میشم

استرس

اسباب بازی های ضد استرس؛ ۱۸ اسباب بازی جذاب برای کاهش استرس

استرس و حالت تهوع؛ ۷ درمان حالت تهوع ناشی از اضطراب


چطور استرس را به انرژی مثبت تبدیل کنیم؟

انواع ماساژ؛ ۱۲ ماساژ برای تسکین درد و کاهش اضطراب

استرس و سوزش معده؛ آیا استرس باعث سوزش معده می‌شود؟

جاهای دیدنی کرمانشاه؛ دیدنی‌های دیار فرهاد

علائم دیابت در زنان؛ خطرات و راه‌های درمان آن

درمان جوش صورت با گلاب؛ ۱۱ روش فوق‌العاده برای درمان جوش

تزریق پی آر پی (PRP)؛ موارد استفاده، روش انجام و عوارض جانبی آن

جاهای دیدنی بندر انزلی؛ آرامش خوش‌رنگ سرزمین دریا

عجیب ترین میوه های دنیا چه خواصی دارند؟

زیباترین حیوانات دنیا و خصوصیات منحصربه‌فرد آن‌ها

بهترین فیلم های ۲۰۱۸‌ تا الان که شما را پای تلویزیون میخکوب می‌کنند


بهترین کتاب هایی که تبدیل به فیلم شدند


بهترین کشورها برای زندگی در سال ۲۰۱۹

بهترین برد گیم های دنیا؛ ۳۰ بازی جذاب برای تقویت هوش و ذهن

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

امروزه کمتر کسی پیدا می‌شود که با استرس و آثار مخرب آن درگیر نباشد. زندگی‌های مدرن آن‌قدر مشغله و مسئولیت به همراه دارد که خودبه‌خود فرد را دچار استرس شدید می‌کند. پس باید راهکارهایی بیابیم که این استرس را کاهش بدهد و تا جای ممکن از بین ببرد. در ادامه‌ی مقاله همراه ما باشید تا بهترین راه‌حل‌ها را برای درمان استرس شدید به شما ارائه کنیم.عوارض استرس خیلی زیاد

از آنجا که بسیاری از ساختارهای جامعه در حال تغییر است، همه‌ی ما از قبل مضطرب هستیم. در حقیقت تمامی داده‌ها نشان می‌دهد که ما امروزه از هر زمان دیگری به استرس دچاریم. دغدغه‌های زندگی مدرن خیلی زیاد است: انتخاب‌های گسترده، مسئولیت‌های گوناگون، مدیریت زندگی دیجیتال، مدیریت زندگی واقعی، یک (یا دو) شغل، فرزندان، بره‌های تلویزیونی و .

استرس یکی از عواملی است که بر بدن ما تأثیر مخرب‌ دارد، به‌خصوص استرس شدید که کوتاه اما دائمی است. وقتی دائما استرس داریم تمام بدن‌مان به شکل‌های مختلف تحت تأثیر قرار می‌گیرد و عملکرد درستی نخواهد داشت. تعادل هورمون‌ها به‌هم می‌ریزد، فرایندهای عصبی دچار اختلال می‌شود و در نتیجه آشفته، عصبی و ناراحت می‌شویم و در نهایت همه‌ی این عوامل باعث می‌شود انتخاب‌های نادرستی داشته باشیم.

«استرس قاتل است!» این جمله حاصل پژوهشی است که در این زمینه انجام گرفته است، اما اکثر مردم هنوز نمی‌دانند که استرس چه تأثیرات منفی و مخربی می‌تواند داشته باشد. مسئله‌ی دیگری که هنوز مردم به‌طور کامل با آن آشنایی ندارند، اثرات ویرانگر استرس دائمی بر بدن و همچنین ذهن ماست. بدتر از همه این است که حتی زمانی که فکر می‌کنیم استرس داریم، بدن ما دقیقا همان واکنشی را نشان می‌دهد که هنگام مضطرب بودن دارد و این یک چرخه‌ی معیوب است. اجتناب از استرس یا حداقل تلاش برای محدود کردن آن، به دلایل مختلف بسیار ضروری است. برای شروع، عادات غذایی شما باید بهبود بیابد چون استرس یکی از بزرگ‌ترین دلایلِ انتخاب‌های غلط و ناسب (مثلا خوردن غذاهای ناسالم) است.

خواب خوب هم به عواملی که پیش‌تر ذکر شد گره خورده است. چون از نظر علمی کم‌خوابی با انتخاب رژیم غذایی کم‌ارزش در روز بعد رابطه‌ی مستقیم دارد. می‌بینید که تمامی این موارد چقدر به یک‌دیگر وابسته هستند؟

استرس شدید همچنین می‌تواند باعث ابتلا به سرطان و دیابت شود. همان‌طور که گفته شد استرس شدید باعث می‌شود تصمیماتی بگیریم که برای سلامتی‌مان ضرر دارد و به همین دلیل می‌تواند به چنین بیماری‌های خطرناکی منجر شود. واکنش جنگ‌و‌گریز تنها بخش کوچکی از آن چیزی است که به هنگام هجوم استرس در بدن ما اتفاق می‌افتد.

جالب است بدانید که مسائل کوچک، مثلا اینکه چگونه روز خود را آغاز می‌کنیم، می‌تواند تأثیر بسیار زیادی بر میزان استرس ما داشته باشد. مثلا اگر چند دقیقه بعد از خاموش کردن زنگ ساعت از خواب بیدار شوید، به احتمال زیاد خواب مانده‌اید و دیر کرده‌اید. این امر باعث ایجاد استرس و احساس ناراحتی در شکم می‌شود. چون دیرتان شده است، پس به احتمال زیاد صبحانه نمی‌خورید که این نیز باعث می‌شود استرس شما به‌طور فزاینده ادامه بیابد.

ببینید که چطور مسائل ساده و کم‌اهمیت به‌راحتی می‌توانند باعث ایجاد استرس شوند. وقتی روز خود را این‌گونه آغاز کنید، در وعده‌ی ناهار هم پرخوری می‌کنید یا مثلا هنگام ظهر یک دونات بسیار شیرین می‌خورید. از اینجا به بعد همه چیز بدتر می‌شود. بعد از کار (به دلیل افت قند خون) خسته و بدخلق می‌شوید، پس به باشگاه نمی‌روید و به‌جای آن یک نوشیدنی می‌خورید. این روند هر روز به همین شکل ادامه می‌یابد.

با مثال بالا متوجه شدید که آغاز کردن روز با کمی تأخیر و استرس شدید چه عواقبی بر سلامت جسم و روان ما دارد. پس باید تا جایی که می‌توانید شرایط را کنترل و استرس خود را کم کنید. در ادامه چند راهکار به شما ارائه می‌کنیم تا با به‌کارگیری آنها بتوانید استرس خود را کاهش بدهید یا حتی آن را از بین ببرید.

زمانی که به‌موقع یا حتی ۱۰ دقیقه زودتر بیدار می‌شوید، دقیقا مخالف آنچه در بالا ذکر شد برای‌تان اتفاق می‌افتد: آرامش دارید، صبحانه را با آسایش خاطر نوش جان می‌کنید، شکم‌تان درد نمی‌‌گیرد و در طول روز تصمیمات خوبی می‌گیرید. چون صبحانه و ناهار را به‌موقع و به‌اندازه‌ی کافی نوش جان کرده‌اید، بعد از کار به باشگاه می‌روید و نرمش‌هایی انجام می‌دهید که می‌تواند از استرس شما بکاهد.

این تغییر به‌ظاهر ناچیز میزان استرس شما را تا حد زیادی کاهش می‌دهد و در زندگی روزانه‌تان تغییرات مثبتی ایجاد می‌کند. البته منظور ما این نیست که اگر هر از گاهی و به‌ندرت خواب بمانید، تمامی این اتفاقات برای‌تان خواهد افتاد؛ همه‌ی اثرات منفی‌ای که در مثال بالا ذکر شد زمانی است که این رفتارها به عادت تبدیل شوند.

شاید همدردی کردن با مدیری که در مسائل کاری شما را آزار داده است، سخت باشد ولی باید این واقعیت را قبول کنیم که امروزه همه‌ی ما تحت فشار و استرس شدید هستیم. هرچه سوخت‌و‌ساز بدن کمتر شود، استرس هم شدت می‌یابد. بنابراین هرقدر سن‌مان بالا می‌رود، مقابله با استرس دشوارتر می‌شود و طبعا حفظ سلامتی در این شرایط بسیار سخت‌تر است. بهترین زمان برای شروع همین امروز است؛ مهم نیست که چند سال دارید. برخی گمان می‌کنند که استرس بخشی از زندگی است اما حقیقت این است که ما نتوانسته‌ایم بسیاری از عادات بد خود را اصلاح کنیم در نتیجه این عادات بد، زمانی که دیگر بدن و ذهن ما توان جنگیدن و مقابله ندارد بر ما چیره می‌شوند.

علت واقعی استرس مسائل روزانه‌ی به‌ظاهر کوچک و بی‌اهمیت است. بدن ما می‌تواند عوامل استرس‌ زای حاد مانند احتمال تصادف اتومبیل را مدیریت کند، اما این بدین معنی نیست که دائما در مورد به‌روز رسانی شبکه‌های اجتماعی یا زاویه‌ی سلفی گرفتن خود نگران باشید. مشکل اینجاست که زندگی مدرن به‌خودی‌خود بسیار استرس‌زاست و این حقیقتی غیرقابل انکار است.

برای زندگی روزمره‌ی خود بره‌ریزی کنید تا زمان کافی برای تجربه‌ی لحظات پر از آرامش داشته باشید. زمان‌بندی کارهای روزمره و داشتن بره باعث می‌شود استرس کمتری داشته باشید. حتی اگر شغل‌تان پراسترس باشد، با این کار می‌توانید روی بقیه‌ی روزتان تسلط داشته باشید و احساس آرامش کنید. قطعا از نتایج مثبتی که از این راهکار می‌گیرید، شگفت‌زده می‌شوید.

حذف کردن کارها و مسائل کم‌اهمیت و ناچیز به‌اندازه‌ی بره‌ریزی روزانه اهمیت دارد. این مرحله معمولا سخت‌تر از مراحل دیگر است. مثلا شما عادت دارید تمامی مطالب یک مجله را مطالعه کنید. این کار شاید فوایدی هم داشته باشد اما خواندن همه‌ی مطالب آن، وقت شما را می‌گیرد و باعث می‌شود برای انجام کارهای دیگر زمان کافی نداشته باشید و دچار استرس شوید.

خیلی مهم است که برای فعالیت‌های مورد علاقه‌تان وقت بگذارید اما به‌اندازه. عوامل استرس‌زای دیگری نیز وجود دارد که ما کنترل کمتری روی آنها داریم، مانند شغل، خانواده و غیره. کنترل کردن مواردی که امکان نظارت بر آنها وجود دارد اعتماد به نفس‌ مان را افزایش می‌دهد و همچنین سبب می‌شود که در مواجهه با عوامل استرس‌زای بزرگ‌تر که به ناچار با آنها روبه‌رو هستیم، سازگاری بیشتری داشته باشیم.

برخی مدیتیشن را زیرمجموعه‌ای از علوم انسانی می‌دانند اما موضوع مهم این است که مدیتیشن در کاهش استرس و حفظ سلامتی به شما کمک می‌کند. البته در پس این تمرینات دانشی هم نهفته است. روزانه حدود ۵ الی ۲۰ دقیقه مدیتیشن انجام بدهید تا تأثیر آن را روی ذهن و روان‌تان به وضوح ببینید.

روابط مسمومی که دائما در زندگی شما وجود دارد، از عوامل مهم استرس‌زاست. منظور دوستان بی‌منطق و آزاردهنده اما احتمالا دوست‌داشتنی هستند. تحقیقات نشان داده که چنین روابطی از روابط ما با دشمنان‌مان استرس‌زاست.

برای کسانی که دیر سر قرار می‌رسند یا حتی آنهایی که قرار خود را کنسل می‌کنند قوانین سختی بگذارید، چون چنین افرادی بیش از حد به شما استرس وارد می‌کنند!

کارهایی را انجام بدهید که واقعا ضروری هستند. این درسی است که متأسفانه اکثر ما پس از تجربه‌ای تلخ آن را می‌آموزیم. شما باید بتوانید تعطیلات آخر هفته را برای خودتان نگه‌دارید. با وجود تلفن‌های همراه، پیام‌های کوتاه و ‌هایی که دریافت می‌کنید، شاید بهترین روش برای نگه‌داشتن زمانی برای تنهایی، تن ندادن به هر بره‌ای (بره‌های دیگران) است یا اینکه می‌توانید به تماس‌ها و پیام‌ها جواب ندهید. مطمئن باشید بدن و مغزتان برای این کار از شما تشکر می‌کنند!

در هفته حداقل یک روز را به خودتان اختصاص بدهید. اگر ازدواج کرده‌‌اید و صاحب فرزند هستید می‌توانید به‌جای یک روز، حداقل چند ساعت در هفته را برای خودتان کنار بگذارید (گرچه در چنین شرایطی بیش از هرکسی به آن نیاز دارید). اگر چنین کارهای کوچکی را به‌صورت منسجم انجام ندهیم، حباب‌های استرس سرانجام می‌ترکد و نتایج آن قطعا مطلوب نخواهد بود.

اگر هم نتوانستید چنین راهکاری را در زندگی خود پیاده کنید، حتما لحظاتی را در مکانی خلوت و بی‌سر‌و‌صدا سپری کنید. سروصدا باعث ایجاد استرس می‌شود، حتی اگر صدای حرف زدن دیگران باشد. به همین دلیل است که به اختصاص زمانی برای تنهایی تأکید می‌شود؛ تمامی این استرس‌ها و صداهای پیوسته باعث می‌شود در نهایت استرس شدید بر شما غلبه کند. اما وقتی لحظاتی را در خلوت و تنهایی سپری می‌کنید، به حفظ سلامتی خود کمک می‌کنید.

می‌توان ادعا کرد نسل فعلی مدیریت خوبی بر زمان خود و همچنین کاهش استرس ندارد. ما مقابل صفحات نمایش زندگی می‌کنیم، کار می‌کنیم و حتی موقع استراحت هم مقابل آنها هستیم. ترسناک‌تر از همه اینکه ما مقابل صفحات نمایش به خواب می‌رویم! این عادات به سلامتی لطمه می‌زند. تا جایی که می‌توانید صفحات خود را در شبکه‌های اجتماعی پاک کنید. فکر کنید که ارتباط با چه تعداد از افراد واقعا لازم و ضروری است. قطعا به آن اندازه‌ای که گمان می‌کنید، زیاد نیست. با این کار می‌توانید زمان بیشتری برای خود داشته باشید و نتیجه‌ی این راهکار شما را شگفت‌زده خواهد کرد. هرچه زمان بیشتری داشته باشید، استرس کمتری خواهید داشت.

اگر بخواهیم این مقاله را خلاصه کنیم، باید بگوییم که علت اساسی‌ استرس‌های امروزه‌ی ما از آسیب‌های مدرن ناشی می‌شود و بهترین راهکار برای کاهش استرس، دوری از رسانه‌های اجتماعی و زندگی مدرن است. با این کار غذاهای سالم‌تری می‌خورید، اندام متناسبی خواهید داشت، به‌اندازه‌ی کافی می‌خوابید و در نتیجه شادتر می‌شوید.

کامپیوتر و گوشی خود را خاموش کنید و کمی چرت بزنید یا بیرون بروید و کمی قدم بزنید (به‌یاد داشته باشید که ورزش تنها مسکن استرس‌های درونی است). با دوستان بی‌منطق خود قطع رابطه کنید و یاد بگیرید برخی ‌ها و پیام‌ها را بدون اینکه جواب بدهید، پاک کنید. با به‌کارگیری این راهکارها مغزتان حتما از شما تشکر خواهد کرد!

منبع: paleohacks

عوارض استرس خیلی زیاد

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(“”)[]
.(“”)
.type “text/”
.
.src “”

مطالب عالی بود به جزء توصیه آخر که یکمی قبول کردنش برایم سخت بود در کل ممنون?

به نظرم صبح زود بیدار شدن یکی از بهترین راه هاست. البته یکی از سخت ترین ها هم هست.
مرسی از مقاله تون

ممنون از همراهی شما

مطلب عالی بود و بسیار آموزنده

ممنون که کنار ما هستید و به ما دلگرمی میدین

استرس

اسباب بازی های ضد استرس؛ ۱۸ اسباب بازی جذاب برای کاهش استرس

استرس و حالت تهوع؛ ۷ درمان حالت تهوع ناشی از اضطراب


چطور استرس را به انرژی مثبت تبدیل کنیم؟

استرس و سوزش معده؛ آیا استرس باعث سوزش معده می‌شود؟

انواع ماساژ؛ ۱۲ ماساژ برای تسکین درد و کاهش اضطراب

جاهای دیدنی کرمانشاه؛ دیدنی‌های دیار فرهاد

علائم دیابت در زنان؛ خطرات و راه‌های درمان آن

درمان جوش صورت با گلاب؛ ۱۱ روش فوق‌العاده برای درمان جوش

تزریق پی آر پی (PRP)؛ موارد استفاده، روش انجام و عوارض جانبی آن

جاهای دیدنی بندر انزلی؛ آرامش خوش‌رنگ سرزمین دریا

زیباترین سواحل دنیا و جذابیت‌های فوق تصور آنها

معروف ترین آشپزهای جهان که در حرفه‌ خود بهترین هستند


بهترین کشور برای تحصیل کدام است؟

بانمک ترین حیوانات دنیا که می‌توانند واقعا خطرناک باشند

زیباترین شهرهای جهان که هر گردشگری را شیفته خود می‌کنند

تمیزترین شهرهای جهان در کدام کشورها قرار دارند؟



اضطراب و استرس یکی از آن بیماری های ناخوشایندی است که اگر خود به آن مبتلا نشده باشید به هیچ عنوان آن را درک نخواهید کرد. حتی اگر این بیماری را داشته باشید نیز برای مدت طولانی نخواهید فهمید که چه بلایی به سر بدنتان آمده است. وقتی که به اضطراب و استرس مبتلا می شوید حس می کنید بدن شما مشکلات بزرگتری دارد زیرا اضطراب در مسیر پیشرفت خود بسیاری از مکانیزم های دفاعی بدن شما را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

بسیاری از افراد سال های زیادی را با عوارض جسمانی ناشی از اضطراب سر می کنند تا اینکه در نهایت در می یابند که ریشه مشکلات جسمانی آن ها در یک بیماری روحی-روانی است. برای کمک به شما در جهت درک برخی از دردها و مشکلات کلی جسمانی تان در ادامه این مطلب می خواهیم شما را با برخی از عوارض جسمانی فرعی و باورنکردنی اضطراب و استرس آشنا کنیم که دلیل آن ها تاکنون برای بسیاری شخص بوده است.

ماهیچه های موجود در پشت شما بسیار از آنچه که فکر می کنید به اضطراب و استرس حساس بوده و به آن واکنش نشان می دهند. وقتی که دچار استرس می شوید، تنش در ماهیچه های شما افزایش می یابد، گاهی چنان حسوس و اندک که متوجه آن نخواهید شد، و با گذشت زمان این تنش ها و شده و در نهایت به یک مشکل و درد شدید منتهی می شوند. قسمت های پایین پشت در مقابله با دردهای ناشی از اضطراب و استرس حساس تر و آسیب پذیرتر هستند. برای کاهش درد بهتر است که هر روز از کمپرس آب گرم یا حوله گرم روی موضع دردناک استفاده کنید تا رفته رفته درد و تنش موجود در عضات پشت کاهش یابد.عوارض استرس خیلی زیاد

شاید فکر کنید دلیل این موضوع تنها مشکل در سیستم گردش خون باشد، اما اگر برای مدت طولانی با سرد بودن دست و پاها مواجه هستید این مشکل می تواند ناشی از تلاش بدن شما برای مقابله با احساس اضطراب و استرس باشد. در واقع اضطراب باعث می شود که مقدار زیادی آدرنالین در خون شما آزاد شود که باعث تحت تاثیر قرار گرفتن عملکرد خون می شود. وقتی که مضطرب می شویم، در بدنمان آدرنالین ترشح می شود و این موضوع باعث می شود تغییراتی فیزیکی در بدن انجام گیرد که شما را در مقابله با خطر یا فرار کردن یاری خواهد داد.

بدین ترتیب مقدار خود موجود در دست ها، پاها و شکم کاهش یافته و به سمت ماهیچه های بزرگتر در ران ها و تهیگاه منتقل می شود. این یک واکنش اولیه و تکامل یافته در بدن است که به ما کمک می کند هنگام مواجهه با خطر خود را نجات دهیم.

البته ممکن است دلیل خمیازه کشیدن زیاد خستگی باشد اما بعید نیست که خمیازه کشیدن غیرمعمول نشانه وجود اضطراب و استرس نیز باشد. هنوز محققان جواب قطعی برای این مسئله پیدا نکرده اند اما نشانه هایی از ارتباط آن با اضطراب وجود دارد. بسیاری از محققان بر این باورند که این موضوع با سیستم تنظیم گرما در مغز انسان در ارتباط بوده و یا در اثر افزایش سطح کورتیزول در خون ایجاد می شود.

اگر حس می کنید معده و روده شما بیش از حد دچار نفخ شده و از بدن شما خارج می شود بعید نیست که این مسئله با اضطراب و استرسی که اخیراً بدان مبتلا شده اید در ارتباط باشد. وقتی که دچار اضطراب می شوید تغییرات زیادی در بدن شما ایجاد خواهد شد و معده یکی از اعضای بدن است که بیش از دیگران تحت تاثیر قرار خواهد گرفت. یکی از عوارض اضطراب افزایش سطح اسید در معده است که باعث اختلال در سیستم گوارش و افزایش میزان هوای ورودی به بدن از طریق تنفس می شود که در نهایت نفخ شدید و آروغ زدن های متوالی را در پی دارد.

آیا برای شما هم پیش آمده که بویی را حس کنید در حالی که هیچ یک از اطرافیان شما آن را حس نمی کنند؟ توهم بویایی یکی از شایع ترین عوارض در افرادی است که با اضطراب و استرس دست و پنجه نرم می کنند. اگر فرد در حال تجربه یک شرایط استرس زا در حضور یک بوی خاص باشد، ارتباطات نورونی جدیدی ایجاد می شود و بین مراکز کنترل بود در مغز و بخشی که هنگام تجربه شرایط استرس زا واکنش نشان می دهد ارتباطی مستقیم برقرار می گردد. نتیجه این است که وقتی فرد تجربه اضطراب آور مشابهی را تجربه می کند یا در مورد اتفاق ناخوشایندی که قبلاً برای او افتاده فکر می کند، ممکن است توهم بویایی داشته باشد و بوی خاصی را حس کند که در واقع وجود خارجی ندارد.

بسیاری از افراد هنگام تجربه کردن اضطراب و استرس دچار واکنش های فیزیکی شدید و به خصوص کهیر زدن می شوند. در این شرایط ممکن است هنگام اضطراب و استرس داشتن تمام بدن شما دچار کهیر شود. در موارد حاد، این شرایط چنان سخت می شود که فرد دچار شوک آنافیلاکتیک شده و باید به بیمارستان مراجعه کند. در این گونه موارد مشخص می شود که حساسیتی به دارو یا ماده ای خاص وجود نداشته و تنها اضطراب و استرس باعث مشکل مذکور شده است.

یکی از نشانه ها و عوارض باورنکردنی اضطراب و استرس خشک شدن دهان است. این موضوع باعث می شود که دایماً احساس تشنگی کرده که در موارد حاد بسیار آزار دهنده خواهد شد. اما چرا این اتفاق رخ می دهد؟ احساس اضطراب و استرس می تواند جریان بزاق را در دهان کاهش دهد که احساس تشنگی مزمن و خشک شدن دهان را در پی دارد.

منابع اضطراب در خانه خود را بشناسید و آن ها را رفع کنید

نگرانی و اضطراب خود را با چند راهکار ساده از بین ببرید

هر آنچه لازم است تا در مورد «اضطراب» و «بدبینی» بدانید

۱۲ نشانه ای که به شما می گویند به «اختلال اضطرابی» مبتلا هستید

اگر مبتلا به انواع بیماری های روانی مانند اضطراب ترس استرس افسردگی وسواس فکری و عملی یا حتی شیزوفرنی هستید با روش غیرتهاجمی RTMS خودتون را درمان کنید.
تحریک مغناطیسی فراجمجمه ای مغز یا RTMS یک روش غیرتهاجمی هست که برخلاف دارودرمانی که تهاجمی هست میتونه بسیاری از بیماری های روانی را درمان بکنه.
فقط درمان با این روش نیاز به جلسات درمانی بالایی داره.
شاید حدود ۳۰ تا ۴۰ جلسه در سال تا چند سال باید ادامه بدید تا بیماری کامل بهبود پیدا بکنه. بهش درمان نگهدارنده میگن. خیلی مهمه این درمان نگهدارندش.

۱۳۹۵. تمامی حقوق برای Rooziato (روزیاتو) محفوظ است.

خانه &gt محصولات &gt درمان استرس و اضطراب

–  کاهش فوق العاده حالات ذهنی و رفتاری استرس زا

–  درمان استرس و افسردگی ناشی از استرس و اضطراب

–  کمک به درمان اضطراب ذهنی شدید

–  کنترل و درمان استرس شدید

عوارض استرس خیلی زیاد

–  بهبود ناخودآگاه گرایش ذهن به افکار منفی

–  بهبود ناخودآگاه توجه کردن به مسایل استرس زا

–  تقویت فوق العاده کنترل ذهن

–  تقویت فوق العاده کنترل بر پرش افکار

–  تسریع در رسیدن به آرامش درونی بعد از اضطراب ها و تنش ها

–  درمان فوق العاده اضطراب ها و تنش های داخلی ناخواسته

–  درمان حالات و احساسات منفی ناشی از استرس زیاد

–  افزایش اعتماد به نفس

و

خرید محصول توسط کلیه کارت های عضو شتاب امکان پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار خواهد گرفت. خرید از طریق کارت به کارت و یا واریز به حساب نیز امکان پذیر است.

۳۶,۰۰۰ تومان

فایل سابلیمینال درمان استرس و اضطراب یکی از بهترین کاربردهای فایل های پیام های پنهان می باشد و موجب کاهش استرس و اضطراب به شکلی ساده و با استفاده از ضمیر ناخودآگاه فرد می شود.بسیاری از استرس ها و اضطراب ها ناشی از باور اشتباه ما و عدم درک درست ما از مدیریت و کنترل استرس هاست.

خوشبختانه افراد بسیاری با تغییری عمیق در ضمیر ناخودآگاهشان می توانند از استرس و اضطراب نجات یابند اما افراد کمی از این موضوع مطلع هستند . در واقع آنچه به عنوان کنش و واکنش در روان ما اتفاق می افتد تا حدود بسیار زیادی از ضمیر ناخودآگاه ما سرچشمه می گیرد.

افراد مبتلا به استرس های ناشی از اختلال(استرس های موقتی به عنوان مثال: استرس امتحان و از این امر مستثناست) معمولا این حالات خودشان را به شدت از دیگران مخفی کرده و بدون دلیل از ارتباط و تجربه هیجانات و به مقادیر متفاوتی دوری می کنند.

در واقع آن ها می دانند که می توانند استرس نداشته باشند اما از این هم متعجبند که چرا استرس دارند و چرا در کنترل خودشان موفق نیستند!!!

بله پاسخ در بره ریزی اشتباه ضمیر ناخودآگاه آن هاست. آن ها افراد کاملا سالم و عادی هستند که به خوبی می دانند قدرت کنترل استرس را دارند اما انگار مقاومتی درونی مانع از آرامش آن ها می شود. گویی دشمنی درونی دارند که هر لحظه آن ها را به اشکال مختلف می فشارد. علت این است که ضمیر ناخودآگاه آن ها در آرامش نیست.

ضمیر ناخودآگاه آن ها به خاطر باورها و ورودی های اشتباه بره ریزی غلطی شده و دائما از یک نگرانی ، فکر منفی و یا آزار دهنده و خطری بیرونی و یا درونی که در غالب موارد کاملا توهمی هست واکنش نشان می دهد.

بزرگترین کاری که تمام داروها و عوامل بیرونی و مشاوره ها برای این افراد انجام می دهند ، تغییر ذهنیت آن ها در اعماق ناخودآگاهشان مبنی بر اینست که :

آرام بودن و لذت بردن آسان و در دسترس توست.

سابلیمینال درمان استرس و اضطراب سابلیمیران بهترین ابزار برای رفع این اختلالات بدون نیاز به داروها.

می توانید هر زمان که مایل بودید و مشغول فعالیتهای روزانه بدون تمرکز بالا هستید فایل را پلی کنید و احتیاجی به تمرکز و دقت در هنگام گوش دادن نیست و شما باید تنها در محیطی قرار بگیرید که این فایل در حال پلی شدن می باشد.

فایلهای پیام های پنهان طوری طراحی شده اند که شنوایی عادی ما تنها زمزمه هایی از یک سری جملات را حس می کند ولی ضمیر ناخودآگاه ما تمام آنها را به خوبی درک می کند و به عنوان واقعیت جدید جسمی یا ذهنی می پذیرد و شروع به پیاده سازی آن می کند.

ما به قدرت این محصول ایمان داریم .

حتما فایل توضیحات همراه را که در کنار فایل اصلی در اختیارتان قرار می گیرد دانلود کنید تا با اطلاعات نتیجه بهتری بگیرید.

خرید محصول توسط کلیه کارت های عضو شتاب امکان پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار خواهد گرفت. خرید از طریق کارت به کارت و یا واریز به حساب نیز امکان پذیر است.

۳۶,۰۰۰ تومان

لطفا در زمان هایی که به تمرکز بالا احتیاجی ندارید گوش کنید تا این دستورات که به طور پنهان در لابه لای صداهای طبیعت هستند و مستقیما وارد ضمیر ناخودآگاه شما می شوند بهتر الگوهای ذهنی شما و وضعیت ذهنی و روانی شما را تغییر دهند.

آلبوم های سلامتی سابلیمیران : همچنین ملاحظه کنید سابلیمینال درمان حملات پانیک

آلبوم های ذهنی و روانی سابلیمیران : همچنین ملاحظه کنید سابلیمینال جامع تقویت اعتماد به نفس در روابط و

آلبوم های ذهنی و روانی سابلیمیران : همچنین ملاحظه کنید سابلیمینال فوق العاده تقویت مثبت اندیشی

آلبوم های ذهنی و روانی سابلیمیران : همچنین ملاحظه کنید سابلیمینال فوق العاده   درمان افسردگی بدون نیاز به داروها

آلبوم های ذهنی و روانی سابلیمیران : همچنین ملاحظه کنید سابلیمینال درمان وسواس فکری و عملی با قدرت ضمیر ناخودآگاه

اگر بخواهیم خیلی ساده برایتان توضیح دهیم فایلهای پیام های پنهان نوعی تلقین کننده محسوب می شوند. یکی از کاربردهای هیپنوتیزم تلقین هست.

منتها تلقیناتی که توسط پیام های پنهان منتقل شوند میزان تاثیرگذاری آن ، قدرتش و سرعت انجام تغییرات القا شده ، خیلی از تلقیناتی هست که در حالت عادی توسط خودمان و یا دیگران به ما می شود.

درک و پیاده سازی تلقینات هم توسط ضمیر ناخودآگاه در جسم و روان ما راحت تر و قوی تر صورت می گیرد.عوارض استرس خیلی زیاد

فرامین موجود در این فایل ها ضمیر خودآگاه را دور می زنند.آنها برای شنوایی خودآگاه و عادی ما چیزی شبیه به نجواهای آرام و کمی فهوم هستند اما ضمیر ناخودآگاه ما به راحتی آنها را درک می کند.

آنها مستقیما وارد مغز ناخودآگاه ما که مرکز مدیریتی جسم و روان ماست می شوند.کنش ها و واکنش ها در بدن ما تحت کنترل ضمیر ناخودآگاه است. از تنظیم ضربان قلب ما در حین ورزش و یا استراحت ، تا واکنش ما به ترسها و همگی تحت کنترل ضمیر ناخودآگاه است.

در تلقینات ساده اگر چند بار به خودتان بگویید که من سرم درد می کند با وجود اینکه ضمیر خودآگاه  نادرست بودن این جمله را می داند ولی با این حال ناخودآگاه که فاقد تجزیه و تحلیل یا منطق محیطی (Logic) هست شروع به کمی فعل و انفعالات در بدن می کند.

این فعل و انفعالات موجب احساس سنگینی و سردرد می شود  و در صورت تداوم کم کم شما احساس سنگینی در سر و کمی سردرد می کنید!

امیدواریم با این مثال ساده قدرت ضمیر ناخودآگاه را درک کرده باشید. هدف ما در سابلیمیران  استفاده  از این قدرت و تواناییست و کارکرد فایل های ما  در واقع بره ریزی مجدد این ضمیر به دلخواه و تحت کنترل ماست .

وجه تمایز مهم پیام های پنهان سابلیمیران در کنار کیفیت بالا و استفاده از پیام های کاملا سازگار با ضمیر ناخودآگاه این است که با کمی دقت متوجه فارسی بودن نجواها و اصالت محصول خواهید شد.

علت این امر این است که سابلیمیران با تهیه نرم افزارها و سخت افزار های مورد نیاز برای تهیه این فایل ها به شکلی کاملا تخصصی مشغول به تولید پیام های پنهان در زمینه های مختلف و یا به سفارش مشتری می باشد.

آلبوم های ذهنی و روانی سابلیمیران : همچنین ملاحظه کنید سابلیمینال مدیتیشن ، آرام کننده ای طبیعی و لذت بخش برای شما

آلبوم های ذهنی و روانی سابلیمیران : همچنین ملاحظه کنید سابلیمینال فوق العاده  شادی وخوشحالی با قدرت ناخودآگاه

آلبوم های ذهنی و روانی سابلیمیران : همچنین ملاحظه کنید سابلیمینال فوق العاده  کنترل خشم و عصبانیت خلقی

آلبوم های ذهنی و روانی سابلیمیران : همچنین ملاحظه کنید سابلیمینال فوق العاده تقوی کیفیت خواب و درمان بی خوابی

آلبوم های ذهنی و روانی سابلیمیران : همچنین ملاحظه کنید سابلیمینال فوق العاده تقویت عشق به خود ( خود دوستی ) سالم و مثبت

لطفا تمامی سوالات و نظرات خود را در قسمت ها برای ما بنویسید در سریع ترین زمان ممکن به شما پاسخ می دهیم.

میلاد – 218-8-27

سلام اول بابت این سابلیمینال از تون تشکر میکنم خداییش تو سطح اینترنت بی نظیره من قبلا از سابلیمینال هم استفاده کرده اما واقعاً انقدر موثر نبود فقط من دوتا محصول از شما خریدم، یکی همین محصوله یکی هم مثبت اندیشیه که قبلا گرفتم . می خواستم بدونم میشه این دوتا رو همزمان استفاده کرد؟

سابلیمیران – 218-8-27

سلام و وقت بخیر . ممنون از لطف شما دوست عزیز . بله محدودیتی نیست . هرکدام روزی یک ساعت

منا – 218-9-8

سایتتون خیلی خوبه از عبارات تاکیدی زیادی استفاده میشه که سایتای دیگه نهایتش ۱۰ تا باشه سپاس

سابلیمیران – 218-9-8

سلام .ممنونیم از شما .

miw.mostafa – 218-9-25

موقع خواب هم میشه استفاده کرد؟ یا مثلا زمان مطالعه کتاب؟

سابلیمیران – 218-9-26

سلام در خواب بهتره گوش نکنید چون کیفیت خواب کم میشه . در مطالعه اگر به خاطر تمرکز سردرد نگیرید مشکلی نیست

nasrin_slt – 218-9-29

سلام خسته نباشید من فوبیا دارم به شدت از تاریکی و تنهایی میترسم چطور باید مشکلم رو حل کنم و از کدوم آلبوم استفاده کنم ؟

سابلیمیران – 218-1-3

سلام .همین آلبوم در کاهش استرس و اضطراب ها موثره

بهزاد – 218-1-13

سلام خسته نباشی.من وقت ها بی دلیل استرس دارم و بعضی وقت ها توی محل کار استرسم زیاد میشه لکنت زبون میگیرم.آیا تاثیر داره؟و چه مدت باید انجام بدم

Mehran – 218-11-4

سلام مندچار استرس شدید هستم مثلا تنهایی میترسم بخوابم چون احساس میکنم موجودات .به من نزدیک میشن و منو آزار میدن یا مثلا تو اجتماع از ایجاد رابطه با دیگران میترسم و اعتماد به نفس ندارم از عکسر موقعیت استرس میگیرم حتی دچار درد سینه عصبی شدم و اینکه من وقتی میخوام تجسم خلاق کنم هر چند میتونم محیط و جزعیاتو شفاف و واقعی تجسم کنم اما وقتی مثلا راه رفتن خودمو تجسم کنم و پاگزاشتنم رو زمینو حس کنم یه دفعه میبینم پاهام میلغزه و می افتم یا گیج میرم یا وقتی تجسم میکنم پشت ماشینم و دارم فرمان ماشینو میچرخونم احساس میکنم دستام سست میشه فرمان خودش این طرف اون طرف میره یا تصادف میکنم به نظرتون این وسواسه یا ناشی از استرسه؟کدام نوع فایلو به من توصیه میکنید خواهش میکنم کمکم کنید😔

سابلیمیران – 218-11-4

سلام . بله به نظرهمین آلبوم مناسبتون هست

Masumeh – 218-11-19

سلام من مدتی است استرس ونگرانی در مورد ابتلا به سرطان سینه دارم و این فکر باعث بی خوابی شبانه و استرس زیادی در من شده کدام فایل مناسب من می باشد لطفا کمکم کنید

سابلیمیران – 218-11-2

سلام و وقت بخیر . همین آلبوم مناسبتون هست

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 *

 *

شما *

کانال تلگرام و اینستاگرام : sublimiran@

آیدی تلگرام :suplimir@

: sublimiraninfo@gmail.com

برای ارتباط با ما از طریق روش های دیگر لطفا به صفحه ارتباط با ما مراجعه کنید1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *