علایم چربی خون روی پوست

چربی خون با افزایش چربی در بدن رخ می دهد که بعضی از این علایم در بدن به صورتهای مختلف بروز می کند. علایم چربی خون در بدن را می توانید در این مطالب مشاهده کنید.

چربی خون بیماری است که بسیار شیوع دارد و به خاطر افزایش تری گلیسیرید و کلسترول در خون است. علایم چربی خون در بدن به شکلهای متفاوت ظاهر می شود که در ادامه علتها و علایم آن مورد بررسی قرار می گیرد.

با افزایش تری گلیسرید و کلسترول در بدن بیماری چربی خون ظاهر می شود این مشکل در اغلب افراد با وزن زیاد وجود دارد، گرچه که این مساله احتمال دارد برای افراد با وزن خیلی کم هم پیش بیاید. زیرا این بیماری باعث بروز بیماری کم کاری تیروئید می شود و این خود باعث کاهش وزن را به همراه دارد. البته ناگفته نماند که این مشکل در همه افراد با سن و وزن کم و یا زیاد به خاطر تجمع چربی در رگها و افزایش آن در خون رخ می دهد. و ربطی به سن و سال در افراد ندارد.

وقتی افراد دچار کبد چرب و یا کبدی باشند که خوب کار نکند یکی از علایمی که بروز می کند چربی خون بالا در بدن است زیرا کبد چرب و کلسترول اضافی را گرفته و نمی گذارد که فرد سالم دچار چربی اضافی در بدن شود. با وجود این عارضه در کبد چربیها در رگها جمع می شوند و یکی از این علایم چربی خون در بدن است.علایم چربی خون روی پوست

وجود چربی خون باعث افزایش غلظت خون در بدن می شود که خود باعث بروز مشکلاتی است که از جمله آن عوارض و بیماریهایی نظیر تصلب شرایین می شود که راه عبور خون در رگها را مسدود میکند و فرد دچار سرگیجه و سردرد می شود.

غذاهای فست فودی و تنقلاتی نظیر چیپس و پفک و مصرف بیش از حد شکلات و شیرینی نیز باعث بروز چربی خون بالا در بدن می شود به خصوص در افراد چاق که وزن زیادی دارند این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار است که در مصرف بیش از حد تنقلات زیاده روی نکنند. علایم چربی خون در بدن به صورتهای زیر ظاهر می شود از علایم مهم چربی خون می توان به این موارد اشاره کرد:

البته بروز یکی از این عوامل باعث ایجاد چربی خون در بدن نیست بلکه این موارد از مهمترین نشانه ها و علایم چربی خون است که بهتر است با وجود چنین نشانه هایی جدی گرفته بشود.

یکی دیگر از مهمترین علایم و نشانه های چربی خون در بدن گزگز پاهاست که به صورت حرارت در کف پا بروز می کند. برای درمان چربی خون روشهای متعددی وجود دارد که از مهمترین آنها خوردن قرصهایی است که HDl خون را افزایش می دهد با افزایش HDl در خون کلسترول خون کاهش پیدا میکند.

درمانهای طبیعی برای چربی خون در این افراد خوردن زرشک و آب زرشک در صبح به صورت ناشتا است و پیاده روی زیاد و همینطور قبل از اینکه غذای چربی خورده شود آبغوره و سرکه سیب به مقدار چند قاشق غذاخوری خورده شود. ول یاز همه اینها مهمتر این است که بتوانید ورزش را در بره روزانه خود برای همیشه قرار دهید زیرا که خود ورزش از موانع بروز بسیاری در بدن است و استرس را در بدن کاهش داده و باعث می شود تا بدن همیشه بدن سالم بماند. علایم چربی خون نیز با وجود ورزش و تغذیه مناسب (به خصوص خوردن صبحانه) و خواب کافی از بین می رود. امیدواریم که این مطالب به شما در درمان و پیشگیری هر چه کمک کرده باشد.

منبع : آرگا










نشانی شما منتشر نخواهد شد.

ذخیره ، و من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

کلسترول ماده‌ای مومی‌شکل و چربی‌مانند است که در کبد تولید می‌شود. کلسترول برای شکل‌گیری غشای سلولی، ویتامین D و بعضی از هورمون‌ها، حیاتی است؛ اما بالارفتن سطح کلسترول بد خون موجب بروز مشکلاتی جدی مانند حمله‌ی قلبی و سکته‌ی مغزی می‌شود و حتی تأثیر قابل توجهی روی کیفیت زندگی ما دارد. در این مقاله ما را همراهی کنید تا شما را با علائم کلسترول بالا، انواع آن، نحوه تشخیص، کنترل و خطرات ناشی از آن آشنا کنیم.علایم چربی خون روی پوست

کلسترول در آب حل نمی‌شود و بنابراین نمی‌تواند در بدن حرکت کند. ذراتی به «لیپوپروتئین‌ها» به جابه‌جایی کلسترول ازطریق جریان خون کمک می‌کنند. دو شکل اصلی «لیپوپروتئین» عبارت است از:

«لیپوپروتئین» کم‌چگالی (LDL) که به آن «کلسترول بد» نیز گفته می‌شود. تشکیل این کلسترول در شریان‌ها باعث مشکلات جدی سلامتی مانند حمله قلبی یا سکته مغزی می‌شود.

«لیپوپروتئین» پرچگالی (HDL) که به آن «کلسترول خوب» گفته می‌شود. این کلسترول به بازگرداندن کلسترول LDL به کبد و حذف و از بین‌بردن آن کمک می‌کند.

خوردن غذای زیادی که حاوی مقادیر زیادی از چربی است، موجب افزایش سطح کلسترول LDL خون می‌شود. به این حالت، کلسترول بالا و همچنین «هایپرکلسترولمی» (hypercholesterolemia) یا «هایپرلیپیدمی» (hyperlipidemia) گفته می‌شود.

اگر سطح کلسترول LDL بسیار بالا یا سطح کلسترول HDL بیش‌ازحد پایین باشد، در رگ‌های خونی شما رسوبات چربی شکل می‌گیرد. این رسوبات جریان طبیعی خون در شریان‌ها را دشوار می‌کند. این مسئله موجب بروز مشکلاتی در تمام‌بردن، به‌ویژه قلب و مغز می‌شود و می‌تواند مرگ‌بار باشد.

کلسترول بالا معمولا علائم خاصی ندارد و در موارد موجب بروز مشکلات اورژانسی می‌شود. برای نمونه، حمله‌ی قلبی یا سکته‌ی مغزی در نتیجه‌ی آسیب ناشی از کلسترول بالا ایجاد می‌شود.

این مشکلات معمولا زمانی رخ می‌دهند که کلسترول بالا منجربه شکل‌گیری پلاک در شریان‌ها شده است. پلاک می‌تواند موجب باریک و تنگ‌شدن شریان‌ها شود و درنتیجه خون کمتری از میان شریان‌ها عبور می‌کند. شکل‌گیری پلاک، ترکیب پوشش داخلی شریان‌ها را تغییر می‌دهد. این مسئله می‌تواند به عوارضی جدی منجر شود.

تنها راه تشخیص کلسترول بالا، انجام آزمایش خون است. زمانی کلسترول خون شما بالاست که مجموع کلسترول شما بالای ۲۴۰ میلی‌گرم در دسی‌لیتر (mg/dL) باشد. پس از ۲۰ سالگی از پزشک خود بخواهید که برای شما آزمایش کلسترول را انجام دهد. باید این آزمایش را هر ۴ تا ۶ سال یکبار تکرار کنید.

اگر سابقه‌ی خانوادگی کلسترول بالا داشته باشید یا عوامل خطر زیر را نشان دهید، پزشک به شما پیشنهاد می‌دهد که آزمایش کلسترول خون خود را در فواصل زمانی کوتاه‌تری تکرار کنید.

علائم بیماری قلبی در زنان و مردان متفاوت است؛ ولی بیماری قلبی همچنان قاتل شماره‌ی یک هر دو جنسیت در بسیاری از کشورهای جهان است. رایج‌ترین علائم بیماری قلبی عبارتست از:

گاهی تشکیل پلاک ناشی از کلسترول بالا فرد را درمعرض خطر جدی کاهش یا قطع خون‌رسانی به بخش مهمی از مغز قرار می‌دهد و فرد دچار سکته‌ی مغزی می‌شود.

سکته‌ی مغزی وضعیت پزشکی اورژانسی است. وقتی شما یا هر کسی که می‌شناسید علائم سکته مغزی را تجربه می‌کند، باید سریع عمل کنید و فورا به مراکز پزشکی مراجعه کنید. این علائم عبارت است از:

گاهی شریان‌هایی که خون قلب را تأمین می‌کنند، به‌دلیل ایجاد پلاک به آرامی تنگ می‌شوند. این فرایند که به آن گرفتگی رگ قلب یا آترواسکلروز، سخت‌شدن شاهرگ‌ها یا تصلب شرایین (atherosclerosis) گفته می‌شود، به آرامی و درطول زمان رخ می‌دهد و هیچ نشانه‌ای ندارد. درنهایت ممکن است که یک تکه از پلاک جدا شود و زمانی‌که این اتفاق رخ می‌دهد، اطراف آن پلاک لخته خون شکل می‌گیرد. این مسئله موجب مسدودشدن جریان خون به عضله‌ی قلب و جلوگیری از رسیدن اکسیژن و مواد مغذی به آن می‌شود.

این حالت، «ایسکمی» (ischemia) دارد. وقتی قلب آسیب می‌بیند یا بخشی از آن به‌دلیل نرسیدن اکسیژن می‌میرد، حمله‌ی قلبی اتفاق افتاده است. اصطلاح پزشکی‌ای که برای حمله‌ی قلبی استفاده می‌شود، «آنفارکتوس میوکارد» (myocardial infarction) است.

به گفته‌ی انجمن قلب آمریکا، تقریبا در هر ۳۴ ثانیه یک نفر در ایالات متحده‌ی آمریکا دچار حمله‌ی قلبی می‌شود. علائم حمله‌ی قلبی عبارت است از:

حمله‌ی قلبی شرایط پزشکی اورژانسی است. آسیب به قلب اگر در چند ساعت نخستِ پس از حمله‌ی قلبی درمان نشود، برگشت‌ناپذیر یا حتی مرگبار خواهد بود. بنابراین درصورت مشاهده‌ی علائم حمله‌ی قلبی، باید به‌سرعت به مراکز درمانی مراجعه کنید.

بیماری شریانی محیطی (PAD) زمانی رخ می‌دهد که در دیواره‌ی شریان‌ها پلاک تشکیل می‌شود. این پلاک‌ها جریان خون را در شریان‌هایی که خون را به کلیه‌ها، بازوها، معده و پاها می‌رسانند، مسدود می‌کنند. علائم اولیه‌ی PAD شامل موارد زیر است:

با پیشرفت PAD این علائم بروز می‌کند و حتی زمانی که فرد درحال استراحت است، نیز رخ می‌دهند. علائم بعدی که ممکن است به‌دلیل کاهش جریان خون رخ دهد عبارت است از:

در افراد مبتلا به PAD احتمال حمله‌ی قلبی، سکته‌ی مغزی یا قطع عضو است.

کلسترول بالا را می‌توان به‌راحتی و با آزمایش خونی که «پانل لیپید» دارد، تشخیص داد. پزشک نمونه‌ای از خون شما را می‌گیرد و آن را برای آزمایش به آزمایشگاه می‌فرستد. پزشک از شما می‌خواهد که دست‌کم به‌ مدت ۱۲ ساعت قبل از آزمایش چیزی نخورید و ننوشید.

«پانل لیپید» مجموع کلسترول، کلسترول HDL، کلسترول LDL و تری‌گلیسیریدهای شما را اندازه‌گیری می‌کند. براساس مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)، سطوح مطلوب کلسترول به شرح زیر است:

اگر مجموع کلسترول شما بین ۲۰۰ تا ۲۳۹ میلی‌گرم در دسی‌لیتر باشد، سطح آن «لب مرز» و اگر بالاتر از ۲۴۰ میلی‌گرم در دسی‌لیتر باشد، سطح کلسترول تان«بالا» است.

اگر کلسترول LDL شما بین ۱۳۰ تا ۱۵۹ میلی‌گرم در دسی‌لیتر باشد، سطح آن «لب مرز» و اگر بالاتر از ۱۶۰ میلی‌گرم در دسی‌لیتر باشد، سطح کلسترول تان«بالا» است.

اگر کلسترول HDL شما پایین‌تر از ۴۰ میلی‌گرم در دسی‌لیتر باشد، سطح آن به‌طور کلی «پایین» است.

انجمن قلب آمریکا (American Heart Association) توصیه می‌کند که اگر فردی بالغ و سالم و بالای ۲۰ سال هستید، هر ۴ تا ۶ سال یکبار برای کنترل سطح کلسترول خون خود اقدام کنید. اگر احتمال ابتلای شما به کلسترول بالا است، باید این آزمایش را انجام دهید.

همچنین اگر سابقه‌ی خانوادگیِ مشکلات کلسترول یا حمله قلبی در سنین جوانی دارید، به‌ویژه اگر این مشکلات برای والدین یا پدربزرگ یا مادربزرگ‌تان ایجاد شده است، باید آزمایش تعیین سطح کلسترول خون را در فواصل زمانی کوتاه‌تری انجام بدهید.

ازآنجاکه کلسترول بالا در مراحل اولیه نشانه‌ای ندارد، باید سبک زندگی سالم را در پیش بگیرید. رژیم غذایی سالم داشته باشید، مرتب ورزش کنید و به‌طور منظم با مراجعه به پزشک و انجام آزمایش‌های لازم، سطح کلسترول خون خود را کنترل کنید.

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

سلامتی ارزشمندترین دارایی انسان است

9تومان

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

علایم چربی خون روی پوست

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(“”)[]
.(“”)
.type “text/”
.
.src “”

خواص خوراکی ها

خواص حنا؛ ۱۲ خاصیت درمانی گیاه هزار و یک خاصیت

خواص گزنه؛ ۱۶ خاصیت گیاه گزنه که سرشار از ویتامین D است

قهوه گانودرما؛ با خواص و عوارض جانبی آن آشنا شوید

۵ چربی سوز طبیعی برای افزایش متابولیسم و ‌

کمال گرایی چیست و چطور می‌توان با آن مقابله کرد؟

اختلال بولیمیا چیست؛ علائم و راه‌های درمان آن

مانیکور ناخن؛ همه چیز درمورد مانیکور و انجام آن در خانه

چطور به رئیس، همکار و کارمندان خود بازخورد دهیم؟

خواص روغن اسطوخودوس برای سلامتی و زیبایی

فینگرفود؛ خوشمزه‌ترین فینگرفودهای دنیا


ثروتمندترین کشورهای جهان کدام‌اند؟

عجیب ترین خانه های دنیا که شما را بهت‌زده می‌کنند

بهترین کشورها برای مهاجرت در سال ۲۰۱۹ کدام‌اند؟

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *