علائم سکته قلبی خفیف در جوانان

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

اگر برای قلب شما یا عزیزان‌تان مشکلی پیش بیاید آیا متوجه‌ آن خواهید شد؟ همه‌ی مشکلات قلبی علائم واضحی از خود نشان نمی‌دهند. همیشه مثل فیلم‌ها خبری از نشانه‌ی هشداردهنده‌‌ نیست؛ اینکه فرد از درد قلبش را بگیرد و بعد به زمین بیفتد. برخی علائم سکته قلبی اصلا در قفسه‌ی سینه واقع نمی‌شوند، و همیشه فهمیدن اتفاقی که در حال رخ دادن است آسان نیست. در این نوشته قصد داریم به علائم سکته قلبی که می‌تواند هشداردهنده باشد. اشاره کنیم.

علائم سکته قلبی خفیف در جوانان

چالرز چمبر، پزشک و مدیر مؤسسه‌ی درمانی قلب، می‌گوید: «اگر از ماهیت علائمی که تجربه می‌کنید اطمینان ندارید آن را با پزشک در میان بگذارید.»

این کار به خصوص اگر بیش از ۶۰ سال سن دارید، دچار اضافه وزن، دیابت، کلسترول و فشار خون بالا هستید ضرورت بیشتری دارد. این موارد عوامل خطر سکته‌های قلبی هستند و هرچه تعداد بیشتری از آنها را در خودتان سراغ داشته باشید باید در مورد علائم محتمل سکته‌های قلبی دقت به خرج بدهید. در ادامه علائمی را با هم مرور می‌کنیم که نیازمند توجه ویژه هستند و می‌توانند نشانه‌های سکته‌های قلبی باشند.

این علامت شایع‌ترین علامتِ خطر قلبی است. اگر با بسته شدن رگ یا سکته‌ قلبی مواجه شده باشید، ممکن است در قفسه‌ی سینه احساس درد، تنگی یا فشار کنید.

دکتر چمبر می‌گوید: «هرکسی عبارت متفاوتی را برای احساسی که در قفسه‌ی سینه تجربه می‌کند به‌کار می‌برد. برخی می‌گویند انگار فیلی روی سینه‌شان نشسته است، برخی دیگر هم می‌گویند که در قفسه‌ی سینه‌شان احساس فشار یا سوزش می‌کنند.»

این احساس معمولا از یکی دو دقیقه دوام دارد. ممکن است حین فعالیت فیزیکی یا در زمان استراحت احساس شود.

دکتر چمبر می‌گوید: «اگر این درد خیلی گذرا بود یا اگر درد نقطه‌ای است و با فشار دادن یا لمس کردن بدتر می‌شود، احتمالا مربوط به قلب نیست، اما هنوز لازم است که پزشک شما را معاینه کند. اگر علائم شدید‌تر است یا بیش از یکی دو دقیقه طول کشیده است باید با اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرید.»

همچنین، فراموش نکنید که ممکن است مشکل قلبی داشته باشید یا حتی دچار سکته‌ قلبی بشوید بدون اینکه درد قفسه‌ی سینه را تجربه کنید. این وضعیت خصوصا در میان زنان معمول است.

علائم سکته قلبی می‌تواند همراه با علائم گوارشی تجربه شود. برخی افراد علائم گوارشی را حین سکته تجربه می‌کنند و حتی ممکن است استفراغ کنند.

زنان از مردان این دسته علامت‌ها را گزارش می‌کنند.

البته مشکلات گوارشی می‌توانند به دلایل فراوانی که هیچ ارتباطی با قلب ندارند به سراغ افراد بیایند. علائم گوارشی می‌توانند ناشی از غذایی باشند که خورده‌اید، اما لازم است از این نکته که حین سکته‌های قلبی هم ممکن است علائم گوارشی را تجربه کنید باخبر باشید.

بنابراین اگر این علائم را دارید و در معرض عوامل خطر سکته‌ قلبی (که قبلا به آن اشاره کردیم) هستید اجازه بدهید که پزشکان علت آن را بررسی کنند، به‌خصوص اگر هریک از دیگر علائم سکته قلبیِ این فهرست را در خود مشاهده می‌کنید.

درد پیشرونده به سمت بازوها جزءِ علائم کلاسیک سکته‌های قلبی است که در سمت چپ بدن منتشر می‌شود. دکتر چمبر می‌گوید: «این درد تقریبا همیشه از قفسه‌ی سینه آغاز می‌شود و به خارج از آن حرکت می‌کند. با این وجود من بیمارانی داشته‌ام که درد بازو شکایت اصلی آنها بوده است و بعدا معلوم شده که سکته قلبی کرده‌اند.»

موارد فراوانی می‌توانند باعث شوند تعادل خود را از دست بدهید یا به‌طور لحظه‌ای احساس غش‌وضعف کنید. ممکن است آب یا غذای کافی به بدن‌تان نرسانده باشید یا شاید خیلی سریع از جایتان بلند شده‌اید.

اما اگر به‌صورت ناگهانی تعادل خود را از دست دادید و همزمان در قفسه‌ی سینه احساس ناراحتی کردید یا دچار تنگی نفس شدید، بدون معطلی با اورژانس تماس بگیرید.

سرگیجه و سبکی سر می‌تواند ناشی از افت فشار خون باشد، زیرا قلب نمی‌تواند آن‌طور که باید، خون را پمپاژ کند.

درد گلو یا فک به تنهایی جزءِ علائم سکته قلبی نیست. این‌دو با احتمال بالاتری به دلیل مشکلات عضلانی، سرماخوردگی یا مشکلات سینوس‌ها رخ می‌دهند.

اما اگر درد یا فشاری در مرکز قفسه‌ی سینه‌تان احساس می‌کنید که به سمت گلو یا فک‌تان کشیده می‌شود، ممکن است علامت سکته‌ قلبی باشد. با اورژانس تماس بگیرید و کمک پزشکی بخواهید تا مطمئن شوید که خطری شما را تهدید نمی‌کند.

اگر ناگهان دچار خستگی مفرط می‌شوید یا پس از فعالیتی که سابقا بدون مشکل انجام می‌دادید، مثلا بالا رفتن از پله‌ها یا بردن خریدها از ماشین تا خانه، از نفس می‌افتید بدون اتلاف وقت با پزشک‌تان قرار ملاقاتی تنظیم کنید.

تغییرات قابل ملاحظه‌ای ازاین‌دست، مهم‌تر از هر ناراحتی یا درد کوچک دیگری هستند که ممکن است تجربه کنید.

خستگی بسیار زیاد یا ضعف بدنیِ بی‌دلیل، که گاهی به صورت چند‌روزه و تکراری رخ می‌دهد، می‌تواند نشانه‌ی حمله‌ی قلبی، به‌خصوص در زنان باشد.

خر‌وپف کردن هنگام خواب اگر به میزان اندک باشد اشکالی ندارد. اما خرو‌پف با صدای بلندتر از معمول که شبیه به نفس‌نفس زدن یا خفه‌شدن به نظر برسد می‌تواند نشانه‌ای از وقفه‌ی تنفسی (آپنه) در خواب باشد. وقفه‌ی تنفسی یعنی فرد در حین خواب شبانه چندین بار به مدت کوتاهی نفس نمی‌کشد. این وقفه فشار اضافه‌ای بر قلب وارد می‌کند.

پزشک به شما خواهد گفت که برای پی‌بردن به اینکه دچار وقفه‌ی تنفسی هستید آیا لازم است به کلینیک‌های خواب مراجعه کنید یا نه. اگر معلوم شود که دچار وقفه‌ی تنفسی حین خواب هستید، ممکن است برای باز ماندن راه تنفس‌تان نیاز به استفاده از یک دستگاه CPAP داشته باشید که جریانِ هوا را به‌طور پیوسته وارد نای شما می‌کند.

نشستن عرق سرد بر بدن بدون دلیل واضح می‌تواند از علائم سکته قلبی باشد. اگر عرق سرد کرده‌اید و هریک از نشانه‌های دیگر این فهرست را دارید حتما بدون فوت وقت به اورژانس ۱۱۵ زنگ بزنید تا شما را به بیمارستان برسانند. در این حالت هرگز خودتان رانندگی نکنید.

در اغلب موارد، سرفه‌های ادامه‌دار از علائم سکته قلبی به شمار نمی‌روند. اما اگر بیماری قلبی دارید یا می‌دانید که در خطر سکته‌ قلبی هستید، این احتمال را جدی بگیرید.

اگر سرفه‌های ادامه‌دارتان همراه با خلط سفید یا صورتی رنگ است ممکن است نشانه‌ی عارضه‌ی قلبی باشد. وقتی قلب نمی‌تواند پاسخ‌گوی نیازهای بدن باشد، خون به درون ریه‌ها نشت می‌کند.

برای معلوم کردن علت سرفه‌هایتان با پزشک مشورت کنید.

این مورد می‌تواند نشان‌دهنده‌ی اختلال قلب در پمپاژ کردن خون باشد. زمانی که قلب قادر نیست خون را به سرعت لازم پمپاژ کند، خون در رگ‌های پا جمع می‌شود و تورم ایجاد می‌کند.

عارضه‌ی قلبی همچنین کار بیرون راندن آب و سدیم اضافه را برای کلیه‌ها دشوار کند که این نیز منجربه پف کردن بدن می‌شود.

اگر زمانی که هیجان‌زده یا نگران‌اید قلب‌تان تندتر بزند، یا هر از گاهی ضربانی جا بیفتد یا ضربانی اضافه شود جای نگرانی نیست.

علائم سکته قلبی خفیف در جوانان

اما اگر بیش از چند ثانیه‌ی کوتاه احساس می‌کنید قلب‌تان خارج از ریتم می‌زند، یا اگر این اتفاق برای شما به صورت معمول رخ می‌دهد، موضوع را با پزشک در میان بگذارید.

اغلب اوقات علت نظم‌شدن ضربان قلب چیزی است که به سادگی قابل کنترل است، مانند مصرف مقدار زیاد کافئین یا کمبود خواب. اما بعضی اوقات این نشانه می‌تواند خبر از یک مشکل قلبی با فیبریلاسیون دهلیزی بدهد که نیاز به درمان دارد. بنابراین از پزشک بخواهید که این مورد را بررسی کند.

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

سلامتی ارزشمندترین دارایی انسان است

9تومان

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(“”)[]
.(“”)
.type “text/”
.
.src “”

نویسنده و عضو تیم تحریریه چطور

خوب نبود اصلا باید دلایل را هم مینوشتید ودهمچنین تنگی نفس

ممنون از اینکه نظرتون رو با ما در میون گذاشتین.
منبع مقاله‌ی حاضر یکی از معتبرترین سایت‌های پزشکی هست و حتما علائم مهم در اینجا ذکر شده. شاید شما همون احساس سنگینی، فشار و تنگی در قفسه‌ی سینه رو به صورت «تنگی نفس» توصیف می‌کنید.
در همین مقاله هم گفته شده که توصیف بیماران از علائم متفاوته و هر کس با زبان خودش اون رو شرح می‌ده.
دلایل سکته‌ی قلبی رو در مقاله‌ی دیگری اوردیم که لینک‌ اون داخل متن وجود داره. ااون لینک رو در همین‌جا همراه با مقاله‌ی تازه‌مون براتون می‌گذارم که مطالعه بفرمایین:
دلایل حمله‌ی قلبی و راه‌های پیشگیری از آن
۳۰ روش برای جلوگیری از سکته قلبی و مغزی
سلامت باشید

خانم شهیدی خیلی مطالب مهمی بود مخصوصا برای بنده که دو نفر با ناراحتی قلبی تو خانوادم هستند.ممنونم من ربات نیستم بابت سوال آخری

سلام دوست گرامی
خوشحالم که براتون مفید بوده ضمن اینکه مقاله‌ی دیگرمون رو هم در این زمینه بهتون معرفی می‌کنم:
دلایل حمله‌ی قلبی و راه‌های پیشگیری از آن
برای شما و خانوادتون آرزوی سلامتی دارم

سلام دوست عزيز مقاله جالبي بود. مرسي

با سلام
احتراما من چون کارشناس آموزش سلامت در يکي از بيمارستان ها شاغل مي باشم اين مطالب براي من و بيماران خيلي مفيد است لطفا اين مطالب را بيشتر بفرستيد.
با تشکر

به این مقالات سری بزنید:
چگونه از وقوع خطاهای پزشکی جلوگیری کنیم
علایم التهاب روده
علایم ایدز

خواص خوراکی ها

خواص گزنه؛ ۱۶ خاصیت گیاه گزنه که سرشار از ویتامین D است

۵ چربی سوز طبیعی برای افزایش متابولیسم و ‌

خواص حنا؛ ۱۲ خاصیت درمانی گیاه هزار و یک خاصیت

قهوه گانودرما؛ با خواص و عوارض جانبی آن آشنا شوید

ماست یونانی؛ خواص بی‌شمار و طرز تهیه آن

مقابله با افسردگی؛ بدون مصرف دارو با افسردگی مبارزه کنید

ترفندهای خانه تکانی سریع و آسان در ۳۰ مرحله

کمال گرایی چیست و چطور می‌توان با آن مقابله کرد؟

اختلال بولیمیا چیست؛ علائم و راه‌های درمان آن

بهترین هتل های جهان؛‌ ۲۵ هتل حیرت‌انگیز دنیا

بانمک ترین حیوانات دنیا که می‌توانند واقعا خطرناک باشند


راحت ترین کشورها برای مهاجرت کدام‌اند؟

عجیب ترین مکان های دنیا که شما را شگفت‌زده خواهند کرد

بهترین رمان های عاشقانه که حس عشق را در شما زنده می‌کنند


ایمن ترین خودروها در دنیا را بشناسید

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

این روزها تعداد مرگ‌ومیرهای ناشی از حملات قلبی نسبت به گذشته تا حدی کاهش یافته است اما بازهم هر روز تعداد زیادی از افراد در سراسر دنیا به سکته قلبی دچار می‌شوند. اگرچه همه‌ی حملات قلبی به مرگ منجر نمی‌شود اما متأسفانه اگر یک فرد جوان دچار سکته‌ی قلبی شود، در اکثر مواقع فوت خواهد کرد. در سال‌های اخیر تعداد جوانان و به‌خصوص ورزشکارانی که به‌خاطر ایست قلبی ناگهانی در هنگام ورزش فوت می‌کنند، به‌شدت افزایش یافته است. اکثر آنها افرادی کاملا تندرست و ورزشکارانی با سبک زندگی سالم هستند، پس چرا به چنین سرنوشت شومی دچار می‌شوند؟ همراه ما باشید، در این مطلب به شما خواهیم گفت که علت سکته قلبی در جوانان چیست.

علائم سکته قلبی خفیف در جوانان

با نگاه کردن به آمار، منطقی است که تصور کنید خطر ابتلا به حمله‌ی قلبی در افراد جوان نسبتا پایین است. درواقع از ۷۳۵ هزار مورد حمله‌ی قلبی که هر سال در ایالات متحده گزارش می‌شود، فقط حدود ۴ درصد در افراد بین سنین ۳۵ تا ۴۴ سال اتفاق می‌افتد.

ممکن است این آمار نشان بدهد تا زمانی که وارد دهه‌ی ۵۰ یا ۶۰ زندگی‌تان نشده‌اید، دلیلی برای نگرانی وجود ندارد اما بهتر است دوباره فکر کنید. اگرچه ممکن است ریسک کلی حمله‌ی قلبی پایین باشد اما تعدادی از عوامل خاموش می‌توانند احتمال بروز حمله‌ی قلبی را به‌طور قابل‌توجهی افزایش دهند؛ حتی اگر شما از سلامت کامل برخوردار باشید.

حمله‌ی قلبی که به انفارکتوس میوکارد نیز معروف است، هنگامی اتفاق می‌افتد که جلوی خون‌رسانی به بخشی از قلب گرفته می‌شود. بدون بازگرداندن سریع جریان خون، آن قسمت از عضله‌ی قلب برای همیشه خواهد مُرد. حملات قلبی در اغلب موارد، نتیجه‌ی بیماری عروق کرونر (CAD) هستند؛ بیماری که در آن یک ماده‌ی مومی‌شکل به پلاک به‌تدریج روی دیواره‌های عروق کرونر انباشته می‌شود.

با توجه به گزارشی از مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری، بیماری قلبی علت اصلی مرگ‌ومیر در مردان ۴۵ تا ۵۴ ساله و همچنین مردان بالای ۶۵ سال است. همین مسئله درمورد زنان بالای ۶۵ سال نیز صادق است. علاوه بر این، از هر ۴ مورد مرگ‌ومیر در ایالات متحده، یک مورد درنتیجه‌ی بیماری قلبی اتفاق می‌افتد. از این تعداد، بیماری عروق کرونر، مسئول حدود ۶۱۰ هزار مورد مرگ‌ومیر در هر سال است.

تعدادی از عواملی که خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهند عبارتند از:

اگرچه ممکن است منطقی به‌نظر برسد که حملات قلبی در افراد جوان‌تر را نتیجه‌ی یک سبک زندگی ناسالم (سیگار کشیدن، چاقی، نداشتن تحرک بدنی) بدانیم اما همیشه هم این‌طور نیست.

در بسیاری از اوقات، حمله‌ی قلبی در افراد جوانی اتفاق می‌افتد که از هر نظر سالم هستند و سبک زندگی مناسبی نیز دارند؛ آن‌هم بدون هیچ‌گونه علائم هشداردهنده‌ای!

این مسئله حتی در میان ورزشکاران حرفه‌ای نیز اتفاق می‌افتد. مثلا «گورو جیم فیکس» یک قهرمان تناسب اندام بود که در ۴۳ سالگی در حین دویدن آهسته دچار حمله‌ی قلبی شد و فوت کرد یا «میکا ترو» قهرمان افسانه‌ای اولتراماراتن که در ۵۸ سالگی در حین یک مسابقه‌ی دوی غیررسمی در خارج شهر به‌خاطر حمله‌ی قلبی فوت کرد.

این افراد هیچ‌یک از عوامل خطر معمولِ مرتبط با بیماری قلبی را نداشتند. در عوض آنها دارای نارسایی‌های قلبی بودند که قبلا تشخیص داده نشده بود و همین مسئله، آنها را در معرض خطر بالای حمله‌ی قلبی قرار داد.

مثال دیگر هم هادی نوروزی، کاپیتان تیم پرسپولیس است که پزشکان و متخصصان قلب، حمله‌ی قلبی حین خواب را علت فوت این بازیکن ۳۰ ساله تشخیص دادند.

وقوع چنین نارسایی‌های قلبی آن‌قدرها هم که فکر می‌کنید، غیرمعمول نیست. درواقع برخی از مطالعات نشان می‌دهند که از هر ۵۰۰ ورزشکار دبیرستانی، یک نفر از قبل دارای یک مشکل قلبی است که شاید در جوانی جزئی باشد اما می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را در سال‌های بعد افزایش بدهد. بقیه ممکن است مشکلات قلبی جدی‌تری داشته باشند که می‌تواند به حمله‌ی قلبی در دهه‌ی ۲۰ یا ۳۰ زندگی‌شان منجر شود.

برخی از علل متداول نارسایی قلبی عبارتند از:

یک بیماری ارثی است که با بزرگ شدن سلول‌های عضله‌ی قلب مشخص می‌شود. این افزایش سایز باعث می‌شود که دیواره‌های بطن‌ها ضخیم و جلوی خون‌رسانی به قلب گرفته شود. این شایع‌ترین علت حمله‌ی قلبی در ورزشکاران جوان است.

یک اختلال نادر در دوران کودکی است که باعث التهاب حاد عروق خونی می‌شود. هنگامی که این بیماری بر عروق کرونر تأثیر بگذارد، می‌تواند مانع رسیدن خون غنی از اکسیژن به قلب شود و به ضربان قلب بیش‌ازحد بالا (تاکی کاردی)، التهاب قلب و نارسایی قلبی منجر شود.

می‌تواند به‌علت اثرات طولانی‌مدت تمرینات استقامتی بیش‌ازحد به‌وجود بیاید. این فشار بیش‌ازحد به‌مرور زمان می‌تواند بر فعالیت قلب تأثیر بگذارد و باعث بروز یک رویداد قلبی شود. گزارش‌های کالبدشکافی میکا ترو نشان داد که این مسئله، علت مرگ وی بوده است.

پیشگیری از بیماری‌های قلبی در افراد جوان، درست همانند افراد سالمند است: رژیم غذایی بهتر، ورزش منظم، کنترل وزن، چکاپ‌های مرتب و ترک سیگار. علاوه بر این، امروزه بسیاری از مقامات بهداشتی خواستار آن هستند که همان غربالگری قلبی که در بسیاری از دانشکده‌های تربیت‌بدنی انجام می‌شود، برای ورزشکاران دبیرستانی نیز به‌کار رود.

این شامل بررسی عوامل خطر قلبی، فشار خون، علائم مرتبط با قلب، سابقه‌ی خانوادگی ورزشکار و سایر معاینات و آزمایش‌هایی است که در داخل مطب انجام می‌شود. این ارزیابی مشخص می‌کند که کدام افراد باید برای انجام آزمایش‌های ازجمله نوار قلب یا سونوگرافی قلبی به متخصص قلب مراجعه کنند.

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

سلامتی ارزشمندترین دارایی انسان است

9تومان

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(“”)[]
.(“”)
.type “text/”
.
.src “”

کارشناس نرم‌افزار ، عاشق زبان انگلیسی. ترجمه واقعا برام لذت‌بخشه.

باید مواظب بود

علائم سکته قلبی خفیف در جوانان

درست می‌فرمایید. گاهی اوقات یک چکاپ معمولی می‌تونه جلوی چنین فجایعی رو بگیره.

متاسفانه سکته قلبی تو سن کم زیاد شد. ممنون از مطالب مفیدتون

درست می‌فرمایید دوست گرامی. از توجه‌تون متشکرم.

متسفانه سکته قلبی تو سن کم زیاد شد. ممنون از مطالب مفیدتون

خواص خوراکی ها

قهوه گانودرما؛ با خواص و عوارض جانبی آن آشنا شوید

۵ چربی سوز طبیعی برای افزایش متابولیسم و ‌

خواص حنا؛ ۱۲ خاصیت درمانی گیاه هزار و یک خاصیت

خواص گزنه؛ ۱۶ خاصیت گیاه گزنه که سرشار از ویتامین D است

ماست یونانی؛ خواص بی‌شمار و طرز تهیه آن

مقابله با افسردگی؛ بدون مصرف دارو با افسردگی مبارزه کنید

ترفندهای خانه تکانی سریع و آسان در ۳۰ مرحله

کمال گرایی چیست و چطور می‌توان با آن مقابله کرد؟

اختلال بولیمیا چیست؛ علائم و راه‌های درمان آن


با خاص ترین ماشین های دنیا آشنا شوید

محبوب‌ ترین نژاد گربه؛ ۱۰ گربه پرطرفدار در سراسر دنیا

خاص ترین سواحل دنیا که زیبایی آن‌ها شما را خیره می‌کند

زیباترین شهرهای جهان که هر گردشگری را شیفته خود می‌کنند

قهرمانان شطرنج جهان؛ با ۱۰ نابغه شطرنج دنیا آشنا شوید

حملات و سکته های قلبی که به یک باره باعث مرگ می شوند، شاید سال ها باشد که بدن با علائم سکته خفیف دارد به شما آلارم می دهد اما بی توجهی و سهل انگاری به این نشانه موجب بروز اتفاقات جبران ناپذیری می شود.

با توجه به بالا رفتن آمار حملات و سکته های خفیف و شدید قلبی که بسیار هم خطرناک بوده و باعث بروز اتفاقات ناخوشایند از جمله مرگ هم می شود ما در این مقاله برای آگاهی همراهان همیشگی مجله آرگا از علائم سکته خفیف نوشته ایم.

علائم سکته خفیف قلبی را در ادامه این مطلب پا به پای ما بشناسید و از آن مطلع شوید:

گاهی سکته قلبی بدون هیچ علامتی در ظاهر اتفاق می افتد.

علائم سکته قلبی خفیف در جوانان


قبل از اینکه به دنبال نشانه های سکته در خودتان بگردید باید بدانید که علت اتفاق افتادن این امر چیست و چرا دچار شدن به این بیماری در جامعه امروز به این اندازه افزایش یافته است. گاهی لازم است علایم بیماری قلبی و  نارسایی قلبی را بدانید و اگر به این بیماری ها دچار هستید قبل از بروز سکته به فکر درمان باشید و عادت های بد غذایی و دارویی خود را رفع کنید.

با ترک سیگار و ورزش کردن خطر ابتلا به حمله قلبی نصف می شود.

اگر به فکر سلامت خود هستید و می خواهید از حملات قلبی دور بمانید سعی کنید یک بره و رژیم غذایی سالم و مقوی داشته باشید که در آن دریافت مواد معدنی و مغذی و ویتامین های لازم بدن به اندازه باشد. روزانه حداقل سی دقیقه ورزش کنید و از یک جا نشینی و بی تحرکی بپرهیزید. استعمال دخانیات از جمله سیگار را ترک کنید و این عادت را کنار بگذارید.

اگر خود شما و یا اطرافیانتان دچار علائم سکته خفیف و یا شدید قلبی شدید به روش های زیر عمل کنید و آگاه باشید:

اگر یک ساعت بعد از شروع علائم سکته خفیف و یا شدید درمان آغاز شود، موثر تر می باشد. حتی اگر تمام نشانه ها و علائم سکته بعد از گذشت پنج دقیقه از بین رفتند بازهم به دکتر مراجعه کنید. قبل از هر عمل دیگری اگر شاهد بروز این علائم و نشانه ها بودید اورژانس را با خبر کنید. به یاد داشته باشید گاهی سکته قلبی بدون هیچ علامتی رخ می دهد و اگر شما یک بار این اتفاق را پشت سر گذاشته اید، احتمال بروز دوباره آن بسیار بالا می باشد.

علائم و نشانه های گفته شده در این مقاله را در کنار توصیه های مهم و ضروری آن به خاطر بسپارید و در مواقع لزوم از آن بهره مند شوید. در ضمن دردهای شدید معده و بی حالی و خستگی های ناگهانی خود را جدی گرفته و برای رفع آن به پزشک مراجعه کنید. ورزش کنید و سیگار نکشید. سلامت شما آرزوی ماست.

منبع : آرگا










نشانی شما منتشر نخواهد شد.

ذخیره ، و من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *