شربت کتوتیفن برای چه بیماری است

خواص دارویی و گیاهی

پاسخ به سوالات پزشکی و جنسی شما ، در مجله دلگرم کلیک کنید


      

 

همه مطالب در این شاخه &gt&gt&gt

شربت کتوتیفن برای چه بیماری است

 

اشکال دارویی: قرص، شربت

شربت (1میلیگرم در 5 میلی لیتر)

این دارو برای بیماری فعلی شما تجویز شده است. لذا از مصرف آن در موارد مشابه و یا توصیه مصرف آن به دیگران خودداری نمائید.

درمان حساسیت، سرماخوردگی، رینیت، آلرژی، کهیر و در مورد کودکان باعث بهبود خواب می‌شود.

قبل از مصرف این دارو در موارد زیر با پزشک مشورت نمائید:

مقدار مصرف هر دارو را پزشک تعیین می کند ولی مقدار مصرف معمول کتوتیفن به شرح زیر است:

بزرگسالان: برای پیشگیری از آسم آتوپیک به صورت خوراکی 5 میلی لیتر شربت (1 میلی گرم کتوتیفن) دو بار در روز صبح و عصر تجویز می شود.

کودکان 6 ماه تا 3 سال: برای پیشگیری از آسم آتوپیک، به صورت خوراکی .25 میلی لیتر (.5 میلی گرم کتوتیفن) به ازای هر کیلوگرم وزن بدن، 2 بار در روز صبح و عصر تجویز می شود.

برای کودکان بزرگتر از 3 سال مقدار مصرف مطابق بزرگسالان تجویز می گردد.

مطالعات کافی و کنترل شده ای در مورد مصرف کتوتیفن در بارداری انجام نشده است، کتوتیفن در شیر مادر منتشر می شود، بنابراین در دوران بارداری و شیردهی مصرف این دارو توصیه نمی گردد.

دوره درمان را کامل کنید و برای بررسی پیشرفت درمان به طور منظم به پزشک مراجعه نمائید.

این دارو در حملات آسم استفاده نمی شود و فقط برای پیشگیری موثر است.

مواردی از تحریک سیستم عصبی مرکزی شامل هیجان زدگی، بی قراری، بی خوابی بویژه در کودکان مشاهده شده است.

این دارو ممکن است باعث خواب آلودگی و گیجی گردد لذا ضمن درمان با این دارو از رانندگی و کار با وسایلی که نیاز به هوشیاری کامل دارند خودداری نمائید.

در صورت فراموشی مصرف یک نوبت دارو به محض یادآوری آن را مصرف کنید اما اگر زمان مصرف نوبت بعدی فرا رسیده است از نوبت فراموش شده چشم پوشی کرده و مقدار مصرف نوبت بعدی را نیز 2 برابر نکنید.

هر دارو به موازات اثرات مطلوب درمانی ممکن است باعث بروز برخی عوارض ناخواسته گردد، اگر چه همه این عوارض در یک فرد دیده نمی شود. عوارض کتوتیفن که نیاز به توجه پزشکی دارند عبارتند از:

عوارض با شیوع بیشتر: عفونت تنفسی، علائم سرماخوردگی مثل تب، لرز، سردرد، اسهال، سرفه و ناراحتی عمومی بدن

عوارض با شیوع کم: التهابات مثانه، تورم و التهاب، تشنج و اریتم مولتی فرم، هپاتیت، صرع.

عوارض جانبی که فقط در صورت تداوم نیاز به توجه پزشکی دارند عبارتند از:

عارضه شایعتر: افزایش وزن

عوارض با شیوع کم: درد شکمی، تحریک سیستم عصبی مرکزی، گیجی، خشکی دهان، خون دماغ، افزایش اشتها، راش پوستی، اشکال در به خواب رفتن، تورم پلک چشم.

مصرف همزمان کتوتیفن با داروهای ضد دیابت خوراکی، الکل، آنتی هیستامین ها و داروهای خواب آور و آرام بخش بعلت تداخل اثر توصیه نمی شود.

در صورت مصرف اتفاقی دارو بیش از مقدار توصیه شده و بروز علائمی از قبیل گیجی، عدم هوشیاری، تشنج، افزایش ضربان قلب و کاهش فشار خون بیمار را سریعا به اولین مرکز درمانی انتقال دهید.

دارو را دور از نور و در دمای کمتر از 3 درجه سانتیگراد نگهداری و از یخ زدگی محافظت نمائید.

دارو را دور از دسترس کودکان نگهداری کنید.

تهیه و تنظیم: زهرا صانعی

 


شربت کتوتیفن برای چه بیماری است

 

 

 


مطلب خوبی بود با تشکر

خداخیرتون بده واقعامفیده

من میخواستم بدون تجویز پزشک این شربت رو مصرف کنم ولی وقتی که این مطلب رو خوندم پشیمون شدم تشکر.


پرسش های خود را در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید

*  

*


تصویر امنیتی
*


تبلیغات اینترنتی در یاد بگیر دات کام


بسته های تبلیغاتی ارزان قیمت

Useful Websites Directory

تماس با ما | پست الکترونیکی یا email ما :
&lt!–
name &quotcontact&quot domain &quotyadbegir.com&quot.write(&#39‘).write(name + ‘@’ + domain + ”)// –&gt
| تبلیغات در یاد بگیر دات کام

تمامی حقوق برای یاد بگیر دات کام محفوظ است.
Powerd by: WP

یکی از آنتی هستامین های مورد استفاده برای پیشگیری از حملات آسم شربت کتوتیفن است، البته این دارو به شکل قرص نیز موجود می باشد. که در این نوشتار به ارائه اطلاعات جامع در رابطه با این دارو می پردازیم.

آسم(نفس نفس زدن) که نشانه های همچون تنگی نفس، خس خس کردن و سرفه دارد و از جمله بیماری التهابی مجرای تنفسی است، به علت بسته شدن یا گرفتگی ممتد غیر ارادی مجاری تنفسی به وجود می آید. از جمله داروهای پیشگیری آسم می توان از شربت کتوتیفن برد، که در ادامه با طریقه مصرف و عوارض جانبی آن آشنا می شوید.

یکی از آنتی هستامین های مورد استفاده برای پیشگیری از آسم شربت کتوتیفن می باشد. در کودکانی که به این بیماری مبتلا هستند، به منظور کاهش حملات آسم تجویز می شود.  همچنین برای درمان حساسیت های نظیر التهاب بینی و قرمزی چشم(التهاب ملتحمه) مورد استفاده قرار می گیرد. که البته مصرف آن باید با دستور پزشک باشد.شربت کتوتیفن برای چه بیماری است

لازم به ذکر است که مصرف این دارو برای نوزادان زیر شش ماه ممنوع می باشد.

از جمله عوارض شایع این دارو کاهش وزن می باشد. همچنین مصرف داروی کتوتیفن ممکن است سبب بروز مشکلات و ناراحتی های همچون تهوع، سردرد، تب، سرفه، اسهال، تب و لرز، احساس کسالت و بیماری، درد مفاصل، از دست دادن اشتها، درد عضلانی، آبریزش بینی، گلو درد، تعریق، مشکل خواب، خستگی و ضعف غیر عادی، استفراغ، خون دماغ، خواب آلودگی، خشکی دهان، تورم پلک، هیجان و برآشفتگی، تحریک پذیری، خشم و افزایش اشتها شود.

همچنین بروز موارد نادری همچون زرد شدن پوست یا چشم، خارش، پوسته پوسته شدن یا قرمزی پوست، ایجاد تاول در پوست، درد معده یا شکم، تشنج، ادرار تیره یا خونی، مدفوع زرد رنگ، سوزش یا درد و سختی حین ادرار، سرگیجه، تکرر ادرار، اسپاسم عضلانی و پرش اندام ها، بثورات پوستی، از دست دادن ناگهانی هوشیاری، بوی ناخوشایند تنفس، استفراغ خونی، تاری دید، گیجی، اختلال حواس، خواب آلودگی شدید، احساس سبکی سر حین برخاستن از حالت خوابیده یا نشسته، تعریق، تپش سریع یا ضربان نظم قلب، تحریک پذیری بیش از حد، خستگی و ضعف غیر عادی و از دست دادن هوشیاری از عوراض جانبی شربت کتوتیفن می باشد.

۱. پس از مصرف دارو، در صورت مشاهده هرگونه عوارض جانبی خفیف با پزشک مشورت نمایید و در صورت بروز  هرگونه مشکلات حاد به نزدیک ترین مرکز درمانی مراجعه کنید.

۲. در صورتی که از مقدار مصرف، شربت کتوتیفن مورد استفاده قرار گیرد، ممکن است باعث بروز مشکلات جدی گردد، بنابراین در صورت مشاهده کوچکترین علائم سریعا با مرکز مسمومیت های داروی تماس حاصل شود. البته در این حالت بهتر است، بیمار را مجبور به استفراغ کرد و سریعا وی را به بیمارستان منتقل کرد.

لازم به ذکر است که مصرف بیش از حد دارو سبب ایجاد مشکلاتی همچون عدم تعادل، اختلال در تنفس، خستگی و گیجی مفرط، کاهش فشار خون، تغییر ضربان قلب، تحریک پذیری، گرفتگی عضلات و اغماء شود.

۳. در صورتی که بیمار علاوه بر مصرف این شربت همزمان از دارویی دیگری مصرف می کند، برای جلوگیری از تداخل دارویی، حتما موضوع را به اطلاع پزشک خود برساند.

منبع : آرگا



چطوری پوست من را نرم می کنی؟ (لطیف سازی پوست)








نشانی شما منتشر نخواهد شد.





1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *