ریزش موی سکه ای در زنان

خواص دارویی و گیاهی

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

ریزش مو سکه ای (آلوپسی آره آتا یا طاسی سکه ای) یکی از انواع ریزش مو است. علت ریزش مو سکه ای، حمله‌ی اشتباهی سیستم ایمنی بدن به فولیکول‌های موست. فولیکول‌ها دقیقا نقطه‌ای هستند که رویش مو از آنجا شروع می‌شود. این حمله به فولیکول‌ها معمولا موقتی است. دانشمندان هنوز نمی‌دانند که چرا سیستم ایمنی چنین رفتاری دارد. ریزش مو سکه ای (آلوپسی آره آتا) در افراد زیر ۲۰ سال دیده می‌شود اما افراد مسن‌تر یا کودکان نیز ممکن است دچار طاسی سکه ای بشوند. ریزش موی سکه ای در مردان و زنان به یک میزان است. همراه ما باشید، در این مقاله می‌خواهیم اطلاعات بیشتری درباره‌ی روش‌های تشخیص و درمان ریزش مو سکه ای در در کودکان و بزرگسالان در اختیارتان قرار بدهیم.ریزش موی سکه ای در زنان

ریزش مو سکه ای به‌شکل ریزش دسته‌های مو رخ می‌دهد. این ریزش باعث خالی‌شدن سر یا سایر نقاط بدن از مو می‌شود. این خالی‌شدن به شکل بخش‌های دایره‌ای‌شکل و هموار رخ می‌دهد؛ یعنی پوست سر صاف است و هیچ‌گونه زخمی ندارد. همان‌طور که گفتیم، این نوع ریزش مو در جوانان زیر ۲۰ سال به چشم می‌خورد.

در بعضی موارد آلوپسی آره آتا موها نازک و نازک‌تر می‌شوند و خبری از ریزش کلی و محسوس (کچلی ناحیه‌ای) نیست یا موها رشد می‌کنند اما رشدشان متوقف می‌شود و چند تار مو در حاشیه یا درون دایره‌ی بدون مو باقی می‌ماند که به آن ریزش موی علامت تعجبی گفته می‌شود زیرا این موها قاعده باریک و ساقه طبیعی دارند و شبیه علامت تعجب (!) هستند.

در موارد بسیار نادری نیز تمام موی سر و بدن دچار ریزش می‌شود. ریزش مو اغلب به‌صورت مقطعی صورت می‌گیرد و در مقطعی مو ریزش پیدا می‌کند و سپس دوباره رشد در آن دیده می‌شود. موها پس از ریزش در طول چندین ماه مجددا می‌رویند اما در نواحی دیگر ریزش پیدا می‌کنند.

وقتی ریزش مو سکه ای به‌شکل ریزش موی منطقه‌ای و سکه‌ای در نواحی مختلف سر دیده می‌شود، مو پس از چند ماه می‌روید. با وجود اینکه موهای جدید، بافت و رنگ مشابهی با سایر موها دارند اما گاهی‌اوقات سفید و نازک هستند. ۱۰ درصد از افرادی که به این مشکل مبتلا می‌شوند، هرگز رویش مجدد مو نخواهند داشت. احتمال فقدان دائمی مو در موارد زیر می‌شود:

مو بخش مهمی از ظاهر هر فرد را تشکیل می‌دهد از همین روی، از دست دادن موها باعث می‌شود فرد احساس کند که جذابیت خود را از دست داده است. در برخی از افراد مبتلا به ریزش مو سکه ای (آلوپسی آره آتا)، ناخن‌های انگشتان دست و پا حفره‌حفره می‌شود به‌شکلی که انگار با سوزن روی ناخن‌ها حفره‌های کوچک ایجاد شده است. در بعضی موارد نیز ناخن‌ها شکل سمباده پیدا می‌کنند.

ریزش موی سکه ای را می‌توان کنترل کرد. افرادی که در یک منطقه از بدن این مشکل را تجربه می‌کنند، شاهد ریزش‌های بیشتری خواهند بود.

تشخیص ریزش موی سکه ای با معاینه‌ی فیزیکی و بررسی سوابق پزشکی فرد امکان‌پذیر است. در این معاینات، پزشک سؤالاتی درباره‌ی ریزش موی فرد مطرح می‌کند، به الگوی ریزش مو در سر توجه می‌کند و پوست سر را بررسی می‌کند. ممکن است برای بررسی چند تار مو را به‌آرامی بکشد تا اوضاع را بهتر متوجه بشود.

اگر علت ریزش مو کاملا مشخص نباشد، پزشک آزمایش‌هایی تجویز می‌کند تا از وجود یا عدم وجود بیماری‌های مرتبط با این نوع ریزش در بیمار مطمئن بشود. این آزمایش‌ها شامل موارد زیر است:

در این نوع از ریزش مو، معمولا در طی یک‌سال موها مجددا رشد می‌کنند به همین خاطر افراد مبتلا معمولا به پیگیری و درمان ریزش مو فکر نمی‌کنند. اگر به‌دنبال پیگیری و بهبود این مسئله نیستید، می‌توانید به موارد زیر توجه کنید:

متداول‌ترین درمان ریزش مو سکه ای (طاسی سکه ای) تزریق کورتیکو‌استروئید به دفعات در عمق یک سانتی‌متری پوست سر در هر ۴ تا ۶ هفته است. کودکان و برخی از بزرگسالان به کمک کورتیکواستروئید موضعی در ناحیه دچار ریختگی مو درمان می‌شوند. ماینوکسیدیل (روگِين) نیز ممکن است به‌همراه کورتیکواستروئید موضعی برای درمان طاسی سکه ای تجویز بشود.

آنترالین نیز نوعی پماد است که به رشد موها کمک می‌کند. البته باعث تحریک پوست و ایجاد لک می‌شود. به همین دلیل از این پماد در نقاط برهنه و بی‌موی سر برای مدت زمان محدودی استفاده و سپس شسته می‌شود. رویش مجدد موها در حدود دو ماه یا طول می‌کشد.

ایمنی‌درمانی نیز باعث تحریک واکنش آلرژیک در پوست سر شده و منجر به رویش موها در این ناحیه می‌‌شود. در این روش نوعی دارو هفته‌ای یک‌بار روی پوست سر قرار می‌گیرد. این ماده پوست سر را تحریک و آن را قرمز و زبر می‌کند. پس از سه ماه از آغاز این درمان، موها شروع به رویش می‌کنند. تورم غدد لنفاوی به‌ویژه در ناحیه‌ی گردن و جوش‌های پوستی (درماتیت یا التهاب و اگزما پوستی) از عوارض این درمان است.

ریزش موی سکه ای (طاسی سکه ای) مانند سایر بیماری‌ها زندگی فرد را تحت‌تأثیر قرار نمی‌دهد زیرا فاقد درد است، احساس بیماری ایجاد نمی‌کند و سلامت فرد را تحت‌الشعاع خود ندارد. ریزش مو سکه ای واگیردار نیست و اختلالی در عملکرد کاری، تحصیلی یا تفریحات فرد ندارد. اما اگر از نظر روحی با این قضیه مشکل دارید و سخت‌تان است بهتر است از یک مشاور کمک بگیرید یا با کسانی که همین مشکل را تجربه می‌کنند، گفت‌وگو داشته باشید.

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

به کمک یافته‌های علمی، پوست خود را بهتر بشناسید و آن را جوان و جذاب نگه دارید.

179تومان

15تومان

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

من هم همین مشکل رو دارم
جاهای زیادی از سرم رو فرا گرفته
اطراف سر و بالای گردن هم ریزش موی شدید داشته
بارها تزریق و درمان انجام دادم ولی باز جای دیگری درگیر این بیماری شده
واقعا مستاصل شدم

سلام مقاله جالبی بود.

مد و زیبایی

خواص سیر برای مو و طرز تهیه ماسک موی سیر برای تقویت مو


درمان جوش زیر پوستی با ۶ روش‌ خانگی موثر


علت جوش روی سینه و ۸ روش درمان خانگی آن

ریزش موی سکه ای در زنان

علل ورم صورت و ۶ راهکار موثر برای درمان آن

فواید پارافین تراپی و نحوه انجام آن در منزل

کتاب صید قزل آلا در آمریکا؛ شاهکاری دیگر از نویسنده‌ٔ محبوب آمریکایی

انواع هوش‌ گاردنر؛ چرا نتایج تست هوش سنتی قابل اعتماد نیست؟

انواع سالاد که خود یک وعده غذایی کامل هستند

مدل سبک های یادگیری VAK؛ چطور سبک یادگیری‌مان را پیدا کنیم؟


معرفی کتاب گوگل چگونه کار می کند


شادترین کشورهای جهان در سال ۲۰۱۸

خنده دارترین جوایز نوبل در سال ۲۰۱۸ برای دستاوردهای علمی مضحک


ایمن ترین خودروها در دنیا را بشناسید


قدرتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۱۷

معروف ترین آشپزهای جهان که در حرفه‌ خود بهترین هستند


برترین فوتبالیست های جهان در طول تاریخ




خانه

موبایل

 

ریزش موی سکه ای در زنان

5 علت کچلی در خانم‌ها

همانطور که می دانید طاسی و یا کچلی در مردان شایع تر از زنان می باشد. الگوهای مختلفی هم برای کچلی در زنان و مردان وجود دارد، اما آنچه لازم به ذکر است این می باشد که بروز کچلی در زنان آزاردهنده تر از مردان است.

زنان به جهت داشتن حس زیبایی دوستی و این که تمایل به جذب و جلب توجه افراد دارند، اگر دچار ریزش مو یا کچلی شوند، برایشان بسیار دردآورتر می باشد و علاوه بر آسیب های جسمی، دچار اختلالات روحی و شخصیتی نیز خواهند شد.

 

بنابراین با بررسی علل طاسی و کچلی در خانم ها، می توان گام مهم و موثری را در پیشگیری از بروز آن

برداشت:

 

1- ارث و ژنتیک

زمینه ژنتیکی ریزش مو و طاسی می تواند از طریق ژن مادری و یا پدری به زن منتقل شود.

دو آنزیم به 5-a ریداکتاز و آروماتاز سبب ریزش مو می شوند.

کچلی در زنان می تواند تنها به صورت نازک شدن موها، کند

شدن رشد موها و یا ریزش منطقه ای مو در سر باشد که بر خلاف ریزش مو در مردان است که تنها زمانی واژه ریزش مو و کچلی به آنها اطلاق می شود که اکثر موهای خود را از دست داده باشند.

 

2- مصرف برخی داروها

مصرف برخی داروها در برخی خانم ها می تواند منجر به ریزش مو شود. داروهایی نظیر رقیق کننده خون، داروهای فشار خون و داروهای تیروئیدی می توانند باعث ریزش مو شوند.

 

3- یائسگی

بسیاری از خانم ها در سنین یائسگی، با کم کاری غده تیروئید مواجه می شوند و در ادامه آن، با نازک شدن موهای خود مواجه می شوند. کم کاری غده تیروئید می تواند سبب ریزش مو در بسیاری از افراد شود.

کم‌ کاری تیروئید علائم بسیار زیادی در بدن ایجاد می‌کند که می‌توان به افزایش وزن بی‌دلیل، خستگی، یبوست، افسردگی و مشکل در تمرکز اشاره کرد. مو، ناخن و پوست شکننده ‌تر شده و بسیار راحت ‌تر می‌شکند.

همچنین زمانی که تخمک گذاری در خانم های یائسه کم می شود، سطح هورمون استروئیدی در بدن بالا می رود که در نتیجه آن، برخی صفات مردانه مانند کچلی مردانه در خانم ها بروز می کند.

 

4- استرس و اضطراب

یکی از علت های زمینه ای که منجر به بروز ریزش مو می شود، استرس می باشد.

استرس ناشی از فوت یکی از عزیزان و یا حتی استرس ناشی از اعمال جراحی می تواند منجر به بروز ریزش مو در خانم ها شود.

گاهی هم مشاهده می شود که استرس به تنهایی علت ریزش مو نیست،

بلکه با علل زمینه ای دیگر ترکیب شده و منجر به بروز چنین آسیبی می شود.

 

5- آلوپسی آره آتا

آلوپسی آره آتا یک بیماری است که موجب ریزش مو در نقاط مختلف بدن می شود. این

بیماری در زنان به مراتب شایع تر از مردان می باشد. آلوپسی آره آتا به معنی کچلی منقطه ای می باشد.

اگر چه این بیماری به طورکامل فرد را کچل نمی کند، اما به احتمال زیاد، موهای نقاط از دست داده شده، برنخواهند

گشت.

 

تذکر

گاهی اوقات مشاهده می شود که درستکاری بیش از حد موها در خانم ها، منجر به ریزش موها می شود.

استفاده از وسایل داغ کننده مانند سشوار، اتوی مو و دستگاه های حالت دهنده مو می تواند آسیب زیادی به موها بزند و منجر به ریزش آنها شود.

رنگ کردن و دکلره کردن بیش از حد و مکرر نیز آسیب های جدی به موها وارد می کند.

منبع:صدف

نیوز


رازهای زیبایی

ریزش موی سکه ای در زنان

فروش ویژه لوازم ساختمانی

تا 4 درصد تخفیف (ویژه تبلیغات در بیتوته)

وسایل بازی پلاستیکی با تخفیف ویژه

3 % تخفیف ویژه ویدئوت با کد تخفیف : beytoote

خرید انلاین محصولات زناشویی،6 درصد تخفیف

خرید بلیط زیر قیمت بازار

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .


“آینده در دستان شماست

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینیدریزش موی سکه ای در زنان

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *