روشهای درمان قارچ پوستی

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

قارچ‌ها میکرو‌ارگانیسم‌هایی هستند که تقریبا همه جا حضور دارند. این دوستان میکروسکوپی در خانه یا محیط بیرون به وفور یافت می‌شوند. در واقع حدود ۵۰۰۰۰ گونه‌ی مختلف قارچی در طبیعت وجود دارد. بعضی از این قارچ‌ها سالیان طولانی روی پوست شما جا خوش می‌کنند و مشکلی هم ایجاد نمی‌شود اما وای به روزی که تحت تأثیر محرک‌ها، رشد کنند و تکثیر بشوند. اینجاست که مشکل عفونت قارچی پیش می‌آید. این مقاله به معرفی دلایل و عوامل قارچ پوستی و درمان‌های خانگی تحت نظارت پزشک می‌پردازد و معروف‌ترین قارچ پوستی یعنی کاندیدا را نیز معرفی می‌کند. با ما همراه باشید.

روشهای درمان قارچ پوستی

طبقه‌بندی عفونت‌های قارچ پوستی معمولا بر اساس نوع قارچی است که منجر به عفونت شده‌ است. شدت و ناحیه‌ی عفونتی که قارچ پوستی ایجاد می‌کند نیز روش دیگری برای طبقه‌بندی انواع عفونت است.

قارچ پوستی می‌تواند روی سطح پوست، یا به شکل درون جلدی ظاهر بشود. هر قسمتی از بدن که در معرض رطوبت و گرما باشد، ظرفیت ابتلا به قارچ پوستی و خارش و عوارض ناشی از آن را دارد. عفونت‌های درماتونیت که شامل مواردی همچون قارچ پوستی معروف به «پای ورزشکار» و «کچلی قارچی» هستند، می‌توانند هر ناحیه از پوست بدن و سر را مورد حمله قرار دهند، «قارچ ناخن» بر ناخن‌ها و اطراف آن اثر می‌گذارد و قارچ پوستی «کاندیدا» که یکی از متداول‌ترین‌ها در میان انواع قارچ‌های پوستی است، می‌تواند باعث ایجاد عفونت در دهان، واژن و مجاری ادراری شود. شدت و بروز قارچ پوستی در افراد مختلف، با هم فرق می‌کند. عوامل مختلفی مانند عوارض استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها، فشار خون پایین، محیط‌های گرم و مرطوب، عدم رعایت بهداشت، دیابت و ضعف سیستم ایمنی می‌توانند موجب ابتلا به قارچ پوستی شوند. ۷۵ درصد زنان بالغ، قارچ پوستی را در طول زندگی خود تجربه می‌کنند. از دیگر گروه‌هایی که قارچ کاندیدا را به ویژه در ناحیه‌ی دهان تجربه می‌کنند، افراد مبتلا به HIV و بیمارانی با ضعف شدید در سیستم ایمنی بدن هستند. همان‌طور که ذکر شد، شیوع قارچ پوستی بسیار گسترده است و درمان به موقع آن از بروز مشکلات جدی جلوگیری می‌کند. اما بی‌توجهی به درمان و نادیده گرفتن آن می‌تواند در بلند مدت مشکلات عمیق و ریشه‌داری را برای سیستم دفاعی بدن ایجاد کند.

قارچ پوستی کاندیدا در تمامی نقاط بدن ایجاد می‌شود اما در قسمت‌هایی که در معرض ساییده شدن دو عضو هستند، شایع‌تر است. نواحی زیر بغل و بین انگشتان دست و پا، به ویژه در حضور رطوبت، گرما و عرق، مستعد ابتلا به قارچ پوستی هستند. پوست شما مانند سدی در برابر عفونت‌ها و باکتری‌ها عمل می‌کند. اما با این وجود، بریدگی‌ها یا زخم‌های سطحی پوست، می‌توانند موجب عفونت و قارچ پوستی شوند. با رعایت نکردن بهداشت و قرار گرفتن در محیط‌های گرم و مرطوب امکان رشد و تکثیر قارچ‌ها و می‌شود. قارچ پوستی کاندیدا در گروه‌های زیر دیده می‌شود:

مصرف قرص‌های ضدبارداری و آنتی بیوتیک‌ها می‌تواند موجب تشکیل قارچ پوستی در افراد شود. اگر از این قرص‌ها استفاده می‌کنید، پوست خود را به‌طور مداوم زیر نظر داشته‌ باشید و به‌محض مشاهده‌ی علائم قارچ پوستی کاندیدا، اقدام به درمان کنید.

نشانه‌ها و علائم بیرونی قارچ پوستی بنا به موقعیت فیزیکی و بدن افراد متفاوت است. نمونه‌هایی از این علائم در ادامه آمده‌ است:

تشخیص این عفونت بستگی به ظاهر و شکل پوست دارد. پزشک متخصص با نمونه‌برداری از تکه‌ای از پوست، ناخن چیده شده و حتی مویی که از قسمت‌های تحت کنترل قارچ برداشته شده و کاشت این نمونه‌ها در آزمایشگاه، می‌تواند در مورد نوع این قارچ تشخیص قطعی بدهد. پس از اینکه قارچ پوستی کاندیدا شناسایی شد، قدم اول کنار گذاشتن و دوری از دلایل احتمالی است. مثلا شاید به علت اضافه وزن، دیابت یا عدم رعایت بهداشت به این قارچ پوستی مبتلا شده‌اید، پس از تشخیص باید با کمک پزشک اقدام به درمان کنید. قارچ پوستی معمولا عود می‌کند، بنابراین مراجعه به متخصص برای درمان و پیگیری وضعیت ضروری است.

درمان کاندیدا معمولا ساده است و لزومی به بستری شدن نیست. مگر اینکه بدن شما از لحاظ سیستم ایمنی ضعیف باشد یا کاندیدا به خون شما راه پیدا کرده باشد. معمولا تجویز پزشکان برای درمان، پمادها و لوسیون‌های ضد عفونت قارچی است یعنی به کار بردن عاملی در جهت خشک کردن محیط مستعد برای رشد و ازدیاد قارچ‌ها. کلوتریمازول یا کتاکونازول از جمله داروهای رایج برای درمان قارچ پوستی هستند و به سادگی می‌توانید آنها را از داروخانه‌ها تهیه کنید. این داروها به شکل پماد و برای استعمال خارجی هستند و عوارض خاصی ندارند. اما سایر داروهای رفع قارچ پوستی مثل نیستاتین و آمفوتریسین عوارضی به همراه دارند و معمولا در حالتی که کار بیمار به بستری شدن بکشد، استفاده می‌شوند. به طور کلی درمان قارچ پوستی، بسته به ناحیه‌ی تحت تأثیر قارچ و نوع عفونت، درمان‌های متفاوتی دارد. مانند:

درمان‌ها باید ۱ تا ۲ بار در روز استفاده شوند. در بعضی بیماران مانند زنان باردار، پمادهایی مانند کلوتریمازول به‌خوبی و به‌سادگی برای درمان جواب می‌دهند. اما تأکید می‌شود که در هر صورت به پزشک مراجعه کنید. حتی برای به کارگیری درمان‌های خانگی ساده نیز با دکتر خود مشورت کنید. درمان قارچ پوستی عوارضی چون خارش در ناحیه‌ی تحت درمان، قرمزی و احساس سوزش خفیف، سردرد و مشکلاتی در هضم غذا و معده را نیز به همراه دارد. درمان‌های درون وریدی، عوارض بیشتری دارند. در موارد نادر، عوارض مصرف داروهای قارچ پوستی به شکل تحریک پوست بروز می‌کنند. افرادی که مشکلات کبدی دارند به هیچ وجه نباید بدون مشورت پزشک از داروهای ضد عفونت قارچ پوستی استفاده کنند. مصرف داروهای ضد عفونت برای کبد افراد سالم هم چندان جالب نیست چه برسد به افرادی که از قبل این مشکلات را داشته‌اند. به یاد داشته باشید که در روند درمان، تداخل درمان قارچ را با سایر داروهایی که مصرف می‌کنید در نظر بگیرید. داروهای درمان صرع، یا داروهای حاوی استروژن و پروژسترون که برای هورمون درمانی به کار می‌روند، بعضی داروهای افسردگی و آنتی بیوتیک‌ها هم با درمان‌های قارچ پوستی هماهنگ نیستند.

کودکان نسبت به بزرگسالان در معرض ابتلا به برفک، عفونت‌های سطح پوست و هستند. در کودکان نوپا و کمی بزرگ‌تر، علائمی چون خارش در ناحیه‌ی پوشک و کشاله‌ی ران، اگزما، برفک‌های سفید روی پوست یا در دهان، مشکلات گوارشی و می‌تواند نشان‌دهنده‌ی وجود قارچ پوستی باشد. در کودکان سنین بالاتر، این علائم خود را به شکل پرخاش و ناراحتی خلقی، مشکلات گوش و شنوایی، عدم توانایی یادگیری و میل به مصرف شیرینی، نشان می‌دهند. درمان این مشکلات معمولا چند هفته به طول می‌انجامد و امکان برگشت بیماری نیز بسیار زیاد است.

با اقداماتی ساده می‌توانید از ابتلا به قارچ پوستی جلوگیری کنید:

روش‌های مختلفی برای درمان قارچ پوستی مطرح می‌شوند که البته هیچ یک قطعی و صد در صد مفید نیستند. اما در ادامه تعدادی از راه‌کارهای خانگی را معرفی می‌کنیم که اگر مفید نباشند، ضرری هم ندارند. با مشورت پزشک خود بنا به ناحیه و نوع عفونت می‌توانید از این راه‌کارها بهره ببرید:

سرکه‌ی سیب یکی از متداول‌ترین و قدیمی‌ترین درمان‌های خانگی برای عفونت قارچ پوستی است. ویژگی‌های آنتی‌بیوتیکی و ضدمیکروبی موجود در سرکه‌ی سیب باعث از بین رفتن عفونت می‌شود و در ضمن خاصیت اسیدی خفیف آن از پخش شدن و تسریع عفونت جلوگیری می‌کند.

پروبیوتیک‌ها از باکتری‌های مفیدی تشکیل شده‌اند که به کمک گوارش می‌آیند و در لبنیات و میوه‌ها وجود دارند. پروبیوتیک موجود در ماست ساده به خاطر وجود اسید لاکتیک، منجر به کنترل رشد قارچ‌ها می‌شود.

سیر یکی از مفیدترین مواد برای مبارزه با انواع عفونت‌های قارچی و قارچ پوستی است. سیر ویژگی‌های آنتی‌باکتریال و آنتی‌بیوتیکی دارد و به همین دلیل نقش مهمی در روند درمان قارچ پوستی ایفا می‌کند.

روغن درخت چای به طور طبیعی حاوی ترکیبات ضدقارچ است و باعث از بین رفتن عفونت‌های قارچی می‌شود. خواص ضدعفونی‌کننده روغن درخت چای از پخش شدن مشکل عفونت و قارچ پوستی به نواحی دیگر جلوگیری می‌کند.

تانن موجود در چای خواص ضدعفونی کننده دارد. علاوه بر این ویژگی‌های آنتی‌بیوتیکی چای به از بین بردن عوارض عفونت مانند سوزش، تورم، خارش و آزار پوست کمک می‌کند.

روغن پونه‌ی کوهی خواص ضدعفونی‌کننده دارد و برای درمان عفونت و قارچ پوستی مفید است.

برگ زیتون خواص ضدعفونی کننده و ضد قارچ دارد. علاوه بر این سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و در بهبود قارچ پوستی بسار مؤثر است.

زردچوبه ضدعفونی‌کننده‌ای بسیار قوی و مؤثری است. برای درمان خانگی قارچ پوستی استفاده می‌شود و خواص درمانی آن موجب عدم بازگشت قارچ می‌شود.

انگور وحشی حاوی مواد ضد عفونی‌کننده و ضد قارچ است.

به خاطر وجود اسیدهای چرب، این میوه خاصیت ضد عفونت بالایی دارد.

همه‌ی این روش‌ها در صورتی مفید و جایز هستند که پزشک متخصص شما اجازه‌ی استفاده از آنها را بدهد. در غیر این صورت هرگز با درمان‌های خودسرانه، سلامت خود را به خطر نیندازید و فراموش نکنید که رعایت بهداشت، گام بزرگی در جلوگیری و ابتلا به بیماری‌های قارچ پوستی و عفونت است. سالم و شاد باشید.

برگرفته از:top1homeremedies.com healthline.com

روشهای درمان قارچ پوستی

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

سلامتی ارزشمندترین دارایی انسان است

9تومان

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(“”)[]
.(“”)
.type “text/”
.
.src “”

سلام به دوستان و کسانی که این پیام رو میخوانند.من۲بار پست سلام هرسال تابستون قارچ پوستی میگیرم و همه ی دارو ها و پماد هارو استفاده کردم که اصلا به نظرم هیچ فایده ای نداشت که در آخر مجبور شدم زخم هایم رو(قسمت هایی که قارچ زدا)با #الکل_صنعتی شستشوی دادم و هر دوبار که قارچ رو گرفتم همین کار رو انجام دادم و کاملا قارچ هام از بین رفت و فقط تنها علتی که داشت قارچ گرفتم باشگاه کشتی رفتن بود که دیگه تصمیم گرفتم نرم باشگاه
در ضمن از الکل استفاده کردم جای قارچ ها نموند
من روزی ۳الی۴بار با پنبه ای که الکی می کردم قارچ ها رو شستشوی میدادم
درضمن هر پنبه ای رو که به هر قسمت میزدم رو دور مینداختم.
ایشالله شما هم اینکار رو انجام بدید و جواب بگیرید

یک بار دیگر از شما تشکر می کنم به خاطر درج چنین مقالات مفیده. سؤالی که در این زمینه هنوز بلا جواب مانده اینست که چگونه می توان بین آلرژی و عارضۀ کاندیدا البته خود کاندیدا یک نوع آلرژی به حساب می آید اما باز هم مواردی هست که این دو را از هم متمایز می سازد. آیا میزانی مشخص وجود دارد که بتوان در تشخیص و تفاوت عوارض آلرژی و عوارض کاندیدا به نتیجه ای رسید؟
از لطفتان ممنونم.

ممنون از همراهی شما دوست خوب. به محض مشاهده موارد غیرعادی بهتر هست که با پزشک متخصص مشورت کنید.

سلام دوست عزيز مقاله خوبي بود.

خواص خوراکی ها

خواص حنا؛ ۱۲ خاصیت درمانی گیاه هزار و یک خاصیت

۵ چربی سوز طبیعی برای افزایش متابولیسم و ‌

قهوه گانودرما؛ با خواص و عوارض جانبی آن آشنا شوید

کلم بروکسل؛ ۱۵ خاصیت اعجاب‌انگیز کلم بروکسل برای بدن

اصلاح طرح لبخند؛ فواید و عوارض طرح لبخند هالیوودی

جاهای دیدنی اهواز؛ سفر به سرزمین پل‌های ایران

ویزای یونان؛ راهنمای جامع ویزای گردشگری و تجاری یونان با VFS GLOBAL

گلوتامین؛ منابع و مکمل ها، فواید و مقدار مصرف آن


بهترین کتاب هایی که تبدیل به فیلم شدند

گران ترین تصادف های دنیا؛ ۱۰ خودروی لوکس که در چند لحظه از بین رفتند


ارزان ترین کشورهای جهان برای مهاجرت


قدرتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۱۷

زیباترین گلهای جهان که مبهوت زیبایی‌شان می‌شوید

عجایب هفتگانه جهان؛ ۷ بنای حیرت‌انگیز تمدن‌های کهن

کپی برداری ممنوع !

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.

اگر تا به حال دچار عفونت قارچی شده‌ اید، ممکن است متوجه نشده‌ باشید که در واقع قارچ پوستی داشته‌ اید. یک قارچ گروهی از موجودات زنده است که هاگ ها را می‌ سازند. قارچ‌ ها در همه جا زندگی می‌ کنند و معمولا باعث عفونت پوست نمی‌ شوند. اما شما ممکن است گاهی اوقات قارچ های عفونی در پوست خود، مانند کرم‌ های قارچی، قارچ پوستی انگشتان پا، خارش کشال یا عفونت واژن، داشته باشید. نگران نباشید. عفونت‌های قارچی بر روی پوست خطرناک نیستند و معمولا باعث آسیب شدید نمی‌ شوند. و کارهایی وجود دارند که می‌ توانید برای کاهش خطر قارچ پوستی انجام دهید.

۱- متوجه شوید که چه کسی در معرض خطر ابتلا به عفونت قارچی قرار دارد

برخی چیزا وجود دارند که ممکن است خطر ابتلا به عفونت قارچی را افزایش دهند مانند به اشتراک گذاری لباس یا محصولات مراقبت شخصی ( برس/شانه) را با یک فرد مبتلا. اما برخی از افراد نیز احتمال ابتلا به عفونت براساس عوامل خطر را دارند. افراد در معرض خطر عبارتند از :

۲- تشخیص دهید که کدام نواحی از پوست شما در معرض خطر عفونت قارچی قرار دارند

روشهای درمان قارچ پوستی

بخش‌ هایی از پوست شما که مرطوب هستند در معرض خطر عفونت‌ های قارچی هستند چون قارچ برای رشد نیاز به رطوبت دارد. این قسمت‌ ها شامل نواحی میان انگشتان شما، زیر بافت پستان، در منطقه تناسلی (شامل ناحیه واژینال) و بین چین‌ های پوست می‌ شوند .

۳- در مکان های عمومی مراقب باشید

از آنجایی که عفونت های قارچی مسری هستند, می‌ توانید آنها را از مواجهه با سلول‌ های پوستی که عفونت دارند, بدست آورید. سعی کنید از حضور در مکان های عمومی که ممکن است افراد مبتلا به قارچ بیشتری در انجا باشند، خودداری کنید. اگر از اتاق‌ های رختکن عمومی, دوش ها یا استخرها استفاده می کنید از دمپایی استفاده کنید. شما نباید حوله یا شانه در رختکن داشته باشید.

۴- پوست خود را تمیز و خشک نگه دارید

قارچ‌ ها در مناطق گرم و مرطوب مثل بین انگشتان پا و بین ران ها زندگی می‌ کنند. با تمیز و خشک نگه داشتن پوست، امکان عفونت را کاهش می‌ دهید. چند کار هست که می‌ توانید برای خشک کردن نگه داشتن بدن از آن ها استفاده کنید.

۵- سیستم ایمنی خود را تقویت کنید

اگر سیستم ایمنی ضعیفی دارید، احتمال ابتلا به عفونت قارچی است. برای بهبود سیستم ایمنی بدن، یک مکمل ویتامین روزانه استفاده کنید و استفاده از یک پروبیوتیک را نیز در نظر داشته باشید. سعی کنید رژیم غذایی متعادل را در چربی‌ های سالم داشته باشید و مصرف کربوهیدرات خود را کاهش دهید. همچنین باید آب زیاد بنوشید. ادرار شما باید زرد روشن باشد. سیستم ایمنی شما ممکن است با خواب کافی ۸ ساعته نیز تقویت شود.

۶- از گسترش عفونت های قارچی به قسمت های دیگر بدن پیشگیری کنید

اگر از قبل عفونت قارچی دارید، از گسترش آن به قسمت‌های دیگر بدن یا به اعضای خانواده تان جلوگیری کنید. سایر اعضای خانواده باید مورد بررسی قرار گیرند و درمان شوند. از آنجا که عفونت‌ های قارچی مسری هستند، اقدامات احتیاطی زیر را برای جلوگیری از گسترش عفونت انجام دهید:

۱- اگر حلقه های قارچی دارید آن ها را مشخص کنید

اگر چه ‌ های مختلفی بسته به مکان های روی بدن برای آن استفاده می شوند، اما همه آن‌ ها توسط همان قارچ ایجاد می‌ شوند (نه کرم انگلی). اگر عفونت بین انگشتان پا، عفونت کشاله ران و یا حلقه های عفونی دارید، همه قارچ ها یکی هستند اما مکان آن ها متفاوت است. علائم ممکن است بسته به محل عفونت قارچی کمی متفاوت باشند.

۲- علائم قارچ بین انگشتان پا را تشخیص دهید

قارچ بین انگشتان پا باعث عفونت بین انگشتان شده و بین آن ها قرمز شده و خارش و التهاب ایجاد می شود. ممکن است درد و سوزش پوست را تجربه کنید و پوست تاول بزند. همچنین ممکن است در میان انگشتان پایتان برجستگی های قرمز پیدا کنید .

۳- علائم عفونت کشاله ران را بشناسید

این قارچ اغلب در پسران نوجوان و مردان بزرگسال رایج است.علائم آن لکه های قرمز رنگی است که مرز های مشخصی دارد و در کشاله ران هستند. از بیرون قرمزتر هستند و دور آن ها حلقه های عفونی قرار دارد. همچنین می تواند لکه های تیره یا روشن غیر طبیعی را روی پوست به جای بگذارد.

۴- بدن خود را برای کرم‌های قارچی بررسی کنید

قارچ پوستی یک عفونت قارچی است که بر روی بدن ظاهر می‌ شود، اما نه روی پوست سر، در داخل ریش و یا در ناحیه کشاله ران. به عنوان یک ناحیه قرمز کوچک شروع می‌ شود که شبیه جوش‌ های کوچک است. خارش دارد و فلس مانند است. این محل آرام آرام به شکل حلقه ای می شود که دور آن قرمزتر است و میان آن فلس مانند است.

۵- به موهای صورت تان برای یافتن قارچ های پوستی دقت کنید

عفونت مو ها قارچی است که در موهای صورت مرد پیدا می شود. این بیماری می‌ تواند باعث عفونت عمیق‌ تر در کیسه‌های ترشحی مو های ریش های یک مرد شود و ممکن است باعث ریزش دائمی مو با عفونت فولیکولی شود. علائم آن شامل قرمز شدن آن نواحی است که خارش هم دارد. بسته به مکانی که می‌ توانید آن را ببینید، مشخصه حلقه ای با مرز قرمزتر و رنگ داخلی نزدیک رنگ پوست است. رشد مو های مرد همچنین با عفونت قارچی متوقف خواهد شد.

۶- علائم قارچ پوست را در پوست سر خود ببینید

عفونت قارچی سر قارچی است که در سر پیدا می‌ شود و ممکن است بخش کوچکی از سر را شامل شود. مناطقی که آلوده هستند همراه با خارش و قرمز خواهند بود, اغلب ملتهب و پر از چرک هستند. ممکن است باعث شود که بخش هایی از پوست سر شما پوست پوست شوند. همچنین می‌ توانید به دنبال نقاط سیاه باشید، که موهای شکسته هستند که روی سر قارچ ایجاد می کنند. افراد با این قارچ موهای خود را در طی یک عفونت فعال از دست خواهند داد و عفونت می‌ تواند باعث ایجاد اثر زخم ماندگار و ریزش دائمی مو شود. افراد همچنین ممکن است تب درجه پایینی را در زیر ۱۰۱ درجه فارنهایت بگیرند یا تورم غده های لنفاوی در ناحیه گردن تجربه کنند.

۷- تشخیص دهید که آیا عفونت قارچی واژن دارید

قارچ ها می توانند باعث عفونت های واژنی برای زنان شوند. همه قسمت های دستگاه تناسلی می توانند تحت تاثیر عفونت قارچی قرار بگیرند. اگر بیش از ۴ عفونت در سال گذشته داشتید، باردار هستید، دیابت کنترل‌ نشده دارید، سیستم ایمنی ضعیفی دارید, و یا پارگی، شکاف‌ و یا زخم‌ در ناحیه واژن دارید نباید سعی کنید علائم را در خانه درمان کنید. علائم عفونت قارچی از ملایم تا شدید هستند.

۱- عفونت قارچی بین انگشتان پا را درمان کنید

پودر های ضد قارچ یا کرم های ضد قارچ در کنترل یا حذف عفونت موثر هستند. به دنبال محصولاتی بگردید که حاوی میکونازول، کلوتریمازول ، تربینافین یا تولنافتات باشند. دستورالعمل‌ های روی بسته‌ بندی را دنبال کنید و برای حداقل ۲ هفته از آن استفاده کنید و به مدت یک الی دو هفته پس از درمان نیز از آنها استفاده کنید. پاهای خود را دوبار در روز با صابون و آب بشویید. دقت کنید که پاهای خود را خشک کنید و سپس یک جفت جوراب تمیز بعد از هر شستن بپوشید.

روشهای درمان قارچ پوستی

۲- قارچ کشاله ران را درمان کنید

از محصولات ضد قارچ برای کمک به کنترل عفونت استفاده کنید. این داروها باید حاوی میکونازول، کلوتریمازول، تربینافین یا تولنافتات باشند. شما باید متوجه شوید که عفونت ظرف چند هفته شروع می‌ شود. اگر بیش از ۲ هفته طول بکشد، یا به طور مکرر (بیش از ۴ بار در سال) اتفاق بیفتد، باید پزشک مراجعه کنید. اگر درمان خانگی پاسخ نداد پزشک شما پس از انجام آزمایش برای شما دارو تجویز می کند.

۳- قارچ های پوستی را درمان کنید

از کرم های ضد قارچ که حاوی اکسین کنازول، میکونازول، کلوتریمازول، تربینافین یا تولنافتات هستند استفاده کنید. با استفاده از دستورالعمل های روی بسته بندی ۱۰ روز از آن استفاده کنید. به طور کلی باید ان ناحیه را بشویید و خشک کنید، سپس کرم را از بیرون به مرکز عفونت ببرید.

۴- عفونت واژینال را درمان کنید

عفونت‌های غیر پیچیده واژینال می‌ توانند درمان شوند. از کرم‌های ضد قارچی واژینال، ژل، قرص یا پماد از کلاس ازول ها استفاده کنید. اینها شامل بوتوکونازول، میکونازول، کلوتریمازول و ترکونازول هستند. شما متوجه می شوید که وقتی دارو را به کار می‌ گیرید، کمی سوزش در آن ناحیه حس می کنید. همیشه دستورالعمل‌های بسته‌ بندی را دنبال کنید .

۵- درمان های تکمیلی را برای عفونت واژنی به کار گیرید

شما ممکن است به درمان واژینال دراز مدت نیاز داشته باشید که شامل استفاده از کرم واژینال در خانواده ازول ها باشد که از آنچه که در این خانواده خریداری می‌ شود، قوی‌ تر است. شما برای ۱۰ تا ۱۴ روز از کرم استفاده می‌ کنید . اگر شما به عفونت‌ های قارچی واژن دچار هستید، پزشک شما ممکن است فلوکونازول را تجویز کند . که این برای زنان باردار توصیه نمی‌ شود .

۶- اگر دیابت دارید یا دچار ضعف سیستم ایمنی هستید به پزشک مراجعه کنید

پزشک لازم است که به شما کمک کند که اگر دیابت یا ضعف سیستم ایمنی دارید قارچ ها را درمان کنید چون ممکن است خطر های جدی تری شما را تهدید کند.

۷- اگر قارچ پوستی روی سر یا داخل ریش خود دارید به پزشک مراجعه کنید

پزشک شما داروی خوراکی به شما خواهد داد که شامل گریسوفولوین، تربینافین یا ایتراکونازول می‌ شود. دارو را براساس دستورالعمل پزشک، معمولا برای حداقل ۴ هفته و تا ۸ هفته مصرف کنید. این کار شانس شما را برای بهبود افزایش می دهد.
ناحیه را خشک و تمیز نگه دارید.

رسانه دکتر سلامت

نظر شما در مورد این مطلب چیست ؟

آدرس


Current ye@r *


Leave this field empty

درد مزمن لگن در زنان، به دردی اشاره دارد که در پایین ترین بخش زیر شکم و حفره لگنی ایجاد

بیماری مزمن کلیوی، زمانی بروز می کند که کلیه ها آسیب دیده و نمی توانند همانند گذشته خون را پاکسازی

قاعدگی، به خونریزی ماهانه زنان اشاره دارد. وقتی یک خانم دچار قاعدگی می شود، پوشش داخلی رحم می ریزد و

شقاق مقعدی یا فیشر مقعدی، یک پارگی کوچک در بافت نازک و مرطوبی است که مقعد را می پوشاند. فیشر1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *