راه هاي پيشگيري از زونا

راه هاي پيشگيري از زونا
راه هاي پيشگيري از زونا

%PDF-1.4
3 obj
>>>]
/Group >
/Contents 4 R>>
endobj
4 obj
>
stream
xUO
}WG}XmuVe*JlކZܔ۪SL8I ‘Ĝ hsKwoޖ)?Y-ÚȠ7!Pav mh y)BDo”2A?Jq݇ 1LNb[`W3ʺ


URL: http://jssu.ssu.ac.ir/article-1-555-fa.html

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به ماهه علمی پ‍ژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد می باشد.

طراحی و بره نویسی : یکتاوب افزار شرق

راه هاي پيشگيري از زونا

© 219 All Rights Reserved | SSU_Journals

تبلیغات کلیکی گوگل در مقایسه با تبلیغات کلیکی سایت های ایرانی

بسیاری از کارشناسان حوزه دیجیتال مارکتینگ بر این واقعیت اذعان دارند که گوگل ادز بهترین و موثرترین نوع تبلیغات اینترنتی است. اما سیستم‌های تبلیغاتی دیگری نیز وجود دارند، که مانند گوگل ادز در خانواده سیستم‌های تبلیغات کلیکی قرار می‌گیرند.

در این پست می‌خواهیم درباره این سوال مهم کسب و کارهای ایرانی بحث کنیم که:

تبلیغات کلیکی گوگل موثرتر است یا سیستم‌های تبلیغات کلیکی ایرانی؟

پاسخ به برخی از سوال ها به قدری واضح و شفاف است که حقیقتا جایی برای توضیح و تفسیر باقی نمی گذارد. بهترین مقیاس برای ارزیابی موفقیت و محبوبیت هر کمپین تبلیغاتی تجربیات کاربران مختلف در استفاده از سیستم‌های تبلیغاتی مختلف است. ما روزانه زیر بمباران انواع مختلف تبلیغات هستیم که در بسیاری از مواقع، هیچ نیازی به آنها نداریم! این تبلیغات از پیامک های مزاحم گرفته تا بنرهای بی کیفیت، برای تبلیغ محصولاتی که هرگز علاقه ای به خرید آن نداشته ایم؛ گسترده است!

راه هاي پيشگيري از زونا

در دنیای آنلاین، البته اوضاع تبلیغات اجباری به مراتب گرم تر و قطعا آزار دهنده تر است. ارائه­ی تبلیغاتی غیر واقعی، وارد شدن به وب سایت های بی ارتباط با موضوع جستجو و در نهایت ورود به وب سایت هایی مملو از تبلیغات آزار دهنده برای محصولاتی بی کیفیت؛ تنها بخشی از نشانه های ناکارآمدی سیستم های تبلیغات کلیکی وب سایت های ایرانی است. البته که این وضعیت با کمی تفاوت در وب سایت های خارجی نیز صادق است.

مزایای گوگل ادز در مقایسه با تبلیغات کلیکی وب سایت های ایرانی چیست؟

 

آژانس تبلیغاتی جی ادز از چندین سال گذشته فعالیت در زمینه تبلیغات گوگل ادوردز را شروع کرده است و سعی کرده این خدمات را با بهترین کیفیت و منصفانه ترین قیمت، به کسب و کارها و صاحبین وب سایت های ایرانی، ارائه دهد. جی ادز همچنین گام‌های خوبی در زمینه آموزش تبلیغات در گوگل برداشته است. پس شما می‌توانید با خیال راحت با شماره ۶۶۵۶۵۰۰۰ تماس حاصل نمایید و کارشناسان جی ادز را در جریان نوع کسب و کار خود قرار دهید تا مناسب ترین پلن‌های تبلیغات گوگل را به شما پیشنهاد دهیم.

کسب و کارهای ایرانی می توانند با دریافت مشاوره های تخصصی، از مزایای گوگل ادوردز بهره مند گردند. در شرایط سخت اقتصادی برای کسب و کارهای نو پای ایرانی، قطعا گوگل ادز موثرترین، کاربردی ترین و اقتصادی ترین راهکار تبلیغاتی است.

Copyright (c) 26-219 persianv.com All Rights Reserved

© باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .

در این مطلب علایم، علت ها و جدیدترین روش درمان قطعی بیماری زونا را طبق تحقیقات اخیر چندین موسسه معتبر پزشکی برای شما گردآوری کرده ایم. بعد از آن هم می توانید تصاویری از این بیماری مشاهده کنید. دقت کنید روشهایی که در بسیاری وبسایت های فارسی برای درمان این بیماری (خصوصا روشهای خانگی) پیشنهاد می شود عمدتا غیر علمی می باشند.

زونا، به عنوان هرپس زوستر (HZ) نیز شناخته شده است، بثورات دردناک و ناخوشایندی که ناشی از فعال سازی ویروس واریسلا زوستر (VZV) است، این ویروس عامل بیماری آبله مرغان نیز می باشد. علاوه بر تاول و ناراحتی که علائم اصلی زونا هستند، درد مزمن در بسیاری از افراد، حتی پس از بهبود بثورات نیز ادامه می یابد، این بیماری نورالژی پس از هرپس (PHN) یده می شود. زونا با داروهای ضد ویروسی و روش های کم کردن علائم درمان می شود، اما موضوع مهم تر برای مدیریت زونا پیشگیری می باشد. تزریق واکسن آبله مرغان باعث پیشگیری از زونا می شود؛ زیرا از عفونت ناشی از واریسلا جلوگیری می کند. نکات مهم دیگر را در ویدیوی زیر تماشا کنید و سپس ادامه مقاله را بخوانید:

علائم زونا به طور معمول در دو مرحله مجزا ظاهر می شود. در مرحله اول، مرحله پیشرونده، اغلب فرد علائم عفونت عمومی مانند تب، سردرد و خستگی را تجربه می کند. و به زودی درد بیشتر می شود. مبتلایان درد زونا را به صورت سوزش، خارش، گزگز شدن، تیرکشیدن و غیره توصیف کرده اند. درد معمولا به یک طرف از بدن محدود می شود.

در مرحله دوم زونا، جایی از پوست که در آن درد اولیه احساس می شد تبدیل به قرمزی و حساس به لمس می شود، (بسیار شبیه به آفتاب سوختگی). ظرف مدت چند روز، تاول های پر از مایع، و یا تاولچه، در آن ناحیه بیشتر می شود. در نهایت، تاول ها پوسته پوسته خواهند شد، اما تا زمانی که یک فرد مسری است – به معنای فردی که نسبت به آبله مرغان مصون نیست (مصون یعنی به طور طبیعی دچار آبله مرغان شده و یا این که واکسینه شده است) می تواند از طریق تماس با بثورات زونا دچار آبله مرغان شود.

راه هاي پيشگيري از زونا

عوارض جانبی زونا ازجمله PHN است که می تواند هفته ها یا حتی سال ها پس از ابتلا به زونا و عفونت های ثانویه مانند زردزخم (عفونت باکتریایی پوست) و مننژیت رخ دهد. هنگامی که تاول های زونا بر روی صورت زیاد می شوند، می توانند آسیب دائمی به بینایی یا شنوایی وارد کنند.

حتما بخوانید: این ۶ روش درمان قطعی اگزمای پوستی به جای متدهای بی فایده ی گیاهی-خانگی

زونا هنگامی زیاد می شود که ویروس واریسلا زوستر، که باعث ایجاد آبله مرغان می شود، پس از چندین دهه غیرفعال بودن در سیستم عصبی فعال می شود. علت این اتفاق مشخص نشده است، اما تصور می شود زمانی که سیستم ایمنی بدن ضعیف می شود، به خاطر رخدادی طبیعی همراه با افزایش سن، ویروس دوباره فعال می شود. و این یکی از دلایلی است که افرادی که بیشترین خطر ابتلا به زونا را دارند، کسانی اند که در ۵۰ یا ۶۰ سالگی به عنوان کودکان مبتلا به آبله مرغان شناخته می شوند.

اما دلایل دیگری نیز وجود دارد که ایمنی فرد را به خطر می اندازند – مثلا عفونت ناشی از ویروس نقص ایمنی بدن (HIV) و یا به عنوان عارضه جانبی ناشی از مصرف داروهایی مانند شیمی درمانی ایجاد می شود.

کودکان نیز ممکن است به زونا مبتلا شوند. خوشبختانه، زونا در کودکان زیر ۱۰ سال نادر است، و کسانی که به بیماری مبتلا می شوند علائم خفیف تری نسبت به بزرگسالان دارند. كودكاني كه تا قبل از یک سالگی مبتلا به آبله مرغان شده اند يا آن هایی که مادرانشان در طي سه ماهه سوم بارداري دچار آبله مرغان بوده اند بيشتر در معرض خطر زونا هستند.

شواهدی وجود دارد که استرس گاهی اوقات نقش مهمی در ابتلا به زونا دارد. و می تواند با تنش یا اضطراب فراوان و یا فقط یک رویداد ناراحت کننده، مثل از دست دادن شغل و یا عزیزان ایجاد شود.

تا قبل از اینکه دوره پرونده ای بیماری شروع شود و بثورات متمایز ظاهر شود، ممکن است بیماری زونا با عفونت های ویروسی متنوع اشتباه گرفته شود. اما هنگامی که تاول ها همراه با احساس دردناکی از سوزش، خارش، یا مور مور شدن، شروع به پخش در یک طرف از بدن می کنند، تشخیص زونا بسیار آسان می شود.

در موارد استثنایی ممکن است میزان بثورات در یک طرف از بدن بیشتر باشد، بیشتر شبیه به نوع دیگری از بثورات به نظر برسند یا اصلا بثوراتی ظاهر نشود. سپس، ممکن است نیاز به نمونه برداری از تاول ها باشد و نمونه در آزمایشگاه برای تشخیص ویروس زونا مورد آزمایش قرار گیرد. آزمایش خون برای موارد پیچیده تر می باشد.

اولین و مهمترین قدم در درمان زونا، متوقف نمودن تکثیر ویروس واریسلا می باشد: فرصت دادن به تکثیر عامل تاول ها، خطر عوارض جانبی را بیشتر می کند. داروهای ضد ویروسی – زوویراکس (آسیکلوویر)، فامویر (فامسیکلوویر)، یا والتراکس (والاسیکلوویر) – زمانی که در عرض ۷۲ ساعت از ابتلا به زونا مصرف شوند موثر ترین داروها می باشند. علاوه بر آن، تمرکز بر نحوه درمان زونا باعث بهبود علائم می شود. راه های مفید برای درمان تاول ها و بثورات عبارتند از:

درد و ناراحتی عمومی ممکن است با داروهای ضد درد بدون نسخه (OTC)، از جمله داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs) مانند تیلنول (استامینوفن) و آدویل (ایبوپروفن) درمان شود؛ آنتی هیستامین های خوراکی و موضعی برای کاهش خارش؛ و سایر محصولات موضعی OTC، مانند لوسیون کالامین، لیدوکایین و کاپسایسین مصرف می شوند.

ممکن است برخی از درمان های جایگزین از جمله طب سوزنی، تحریک الکتریکی عصب از راه پوست (TENS)، هیپنوتیزم، و مکمل های تغذیه ای به آنزیم های پروتئولیتیک نیز مفید باشند.

حتما بخوانید: جدیدترین و بهترین روش درمان خانگی آبله مرغان در بزرگسالان (از زبان فوق تخصص)

برای هر کسی که هرگز آبله مرغان نداشته است، نکته کلیدی جهت پیشگیری از زونا تزریق واکسن واریسلا می باشد. در حال حاضر این تلقیح دوز دوتایی موثر بخشی از بره واکسیناسیون دوران کودکی می باشد، همچنین می توان به کودکان بالای ۱۳ سال و بزرگسالانی که هرگز آبله مرغان نداشته اند داده شود.

برای افرادی که دچار آبله مرغان شده اند و بنابراین میزبان ویروس واریسلا خاموش هستند، دو واکسن زونا در دسترس می باشد. یکی از این ها، زوستاواکس (واکسن زنده زوستر) بوده که از سال ۲۰۰۶ در دسترس است، اما با عنوان واکسن ترجیحی انتخاب شده توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) به شینگریکس جایگزین شده است. و شینگریکس موثرتر از زوستاواکس تشخیص داده شده است.

گذشته از واکسیناسیون، داشتن شیوه زندگی سالم، و به خصوص دوری از استرس تا حد ممکن، می تواند به پیشگیری از فعال سازی مجدد ویروس واریسلا خاموش کمک کند.

زونا می تواند یک بیماری مضر باشد. نه تنها دردناک و ناخوشایند به نظر می رسد، می تواند هفته ها یا حتی ماه ها ادامه یابد. ناراحتی در مدت طولانی می تواند عوارض جانبی ایجاد کند، بنابراین روش های مقابله ای که باعث آرامش ذهن و بدن می شود می توانند کمک کننده باشند. برای حفظ روحیه، مدیتیشن را مد نظر داشته باشید و همچنین مطمئن شوید که به اندازه کافی خواب و فعالیت فیزیکی دارید.

برای مقابله با خارش و درد ناشی از زونا، از درمان های OTC، مانند لوسیون کالامین و آنتی هیستامین ها استفاده کنید؛ حتی ممکن است هیپنوتیزم را برای بهبود درد در نظر بگیرید. (اگر درد زیاد شد و تسکین نیافتید، با پزشک صحبت کنید.)‎

وقتی که دچار بیماری زونا هستید اجازه ندهید که بیماری شما را از دیگران جدا کند. برای کمک خواستن تردید نکنید: به گروه پشتیبانی بپیوندید، در مورد تنظیم بره ای برای از دست دادن کار مشورت کنید و کارها و وظایف را به دیگران محول کنید.

مراقبت از کسی که دچار زونا می شود، کار سختی است، به خصوص با توجه به این که بیماری معمولا ناشی از درد فیزیکی و ناراحتی است.

به همین دلیل، اگر از کسی با بیماری زونا مراقبت می کنید، به چندین روش می توانید این کار را انجام دهید. مراقبت درمانی نکته کلیدی است، البته: دقت کنید که فرد بیمار حتما به پزشک مراجعه کند. و همچنین کمکشان کنید تا با علائم بیماری مقابله کنند و اقدامات لازم را برای پیشگیری از سرایت بیماری به دیگران انجام دهند. همچنین با تسکین استرس، کمک به انجام وظایف شخصی و تامین حمایت اجتماعی آن ها را یاری دهید.

زونا از مواردی است که به شدت دردناک بوده و بسته به محل قرار گیری بثورات، می تواند باعث احساس آرامش تا زمان بهبودی شود. زونا همچنین ممکن است عوارض طولانی مدت و حتی دائمی داشته باشد.

حتما بخوانید: ۶ تا از بهترین گیاهان و مکمل های طبیعی برای افزایش میل جنسی مردان تا ده برابر

با این حال، اگر فرد جوانی هستید که در کودکی دچار عفونت، یا زونا نشده اید، یا اگر به زونا مبتلا شده اید، با انجام واکسیناسیون ساده درمقابل آبله مرغان می توان از تمام مشکلات پیشگیری کرد. پزشک با توجه به سن و سابقه پزشکی شما روش درست را انتخاب می کند.

زمینه های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

فروشگاه اینترنتی لوتوس با حدود ۱۰ سال سابقه فعالیت های اینترنتی و ۸ سال سابقه در بستر فروشگاههای اینترنتی دارای سابقه درخشان در این زمینه میباشد. ما دارای نماد اعتماد الکترونیکی و تاییدیه رسانه های دیجیتال می باشیم. تماس: ۲۸۴۲۶۹۲۹ -۰۲۱
تماس با ما: maxer.ir@gmail.com

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.

راه هاي پيشگيري از زونا
راه هاي پيشگيري از زونا
1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *