علایم کمبود تستوسترون مردان

علایم کمبود تستوسترون مردان
علایم کمبود تستوسترون مردان

هورمون جنسی “تستوسترون”، هورمونی در مردان است که تولیدکننده اسپرم است و در کنترل میل جنسی و توده استخوان نقش کلیدی دارد.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از جام جم آنلاین، مردان بدون تستوسترون کافی، ممکن است نابارور ‌شوند. البته همه مردان به طور معمول کاهش تستوسترون را با افزایش سن تجربه می‌کنند اما برخی افراد زودتر درگیر آن می‌شوند. مراقب نشان‌های پنهان آن باشید.علائم کمبود تستوسترون اغلب ظریف هستند و برخی افراد آن را با علائم طبیعی پیری اشتباه گرفته می‌گیرند.

1. ریزش مو: تستوسترون نقش بسیار مهمی در رویش مو ایفا می‌کند اگر چه ریزش مو بخش طبیعی از پیری است اما اگر در سنین جوانی و میان‌سالی دچار ریزش موی شدید، تستوسترون خود را چک کنید. مسلما پایین است.2. افزایش وزن: سطح تستوسترون پایین به شدت می‌تواند چربی معده را افزایش دهد همچنین چربی دور کمر می‌تواند به دلیل اختلال در ترشح این هورمون باشد. تستوسترون به تنظیم و جایگزینی عضله و چربی در بدن کمک می‌کند. نبود این هورمون، این تعادل را به نفع چربی به ویژه دور شکم تغییر می‌دهد. 4. خستگی و کمبود انرژی: مردانی که تستوسترون پایینی دارند حتی با وجود خواب کافی، همیشه خسته و بی انرژی هستند.5. کاهش میل جنسی: همان طور که می‌دانیم تستوسترون هورمون جنسی مردان است و نقش کلیدی را در میل جنسی ایفا می‌کند. اگر شما به طور ناگهانی متوجه افت شدید میل جنسی شدید احتمالا تغییرات غیر طبیعی در سطح میزان این هورمون درتان رخ داده است.5. اختلال در نعوظ: تستوسترون در دستیابی به نعوظ کمک می‌کند اما به تنهایی سبب ایجاد آن نمی‌شود اما با تحریک مغز سبب تولید یک مولکول اکسید نیتریک شده که به تحریک نعوظ کمک می‌کند تستوسترون پایین باعث اختلال در نعوظ می‌شود.6. تضعیف قدرت عضلانی: یکی دیگر از وظایف این هورمون ایجاد تقویت در عضلات است. فقدان تستوسترون قدرت و حجم عضلات را به شدت کاهش می‌دهد. 7. تغییرات خلق و خو: مردان نیز مانند زنان در صورت کمبود هورمون جنسی دچار تغییر در خلق و خو می‌شوند. بر اساس یک تحقیق علمی نشان داده شد کمبود تستوسترون می تواند پیش زمینه ای برای «افسردگی» در افراد باشد.

 

 

علایم کمبود تستوسترون مردان

اطلاعیه اسپوتنیک

ثبت نام و گرفتن اجازه دسترسی کاربران در وبسایت های “اسپوتنیک” از طریق حساب یا حساب های کاربری در شبکه های اجتماعی حاکی از قبول این مقررات خواهد بود.

کاربران ملزم هستند قوانین ملی و بین المللی را رعایت کنند. کاربران موظف هستند با دیگر شرکت کنندگان در بحث ها و خوانندگان محترمانه صحبت کنند.

مدیریت سایت حق دارد کامنت های نوشته شده به زبان های دیگر متفاوت با زبان سایت را حذف کند.

هرگونه کامنت درج شده درسایت های sputniknews.com به هر زبانی قابل تغییر است.

کامنت های کاربران در حالات زیر حذف می شود:

مدیریت حق دارد در صورت نقض این مقررات دسترسی کاربر به صفحه را مسدود کرده یا حساب کاربری وی را بدون اطلاع دهی از قبل، حذف کند.

کاربر می تواند با برقراری تماس با ناظمان از طریق پست الکترونیکی زیر پیشنهاد احیای حساب / آزاد کردن دسترسی را مطرح کند: moderator.ir@sputniknews.com

نامه باید حاوی نکات زیر باشد:

اگر ناظمان احیای حساب کاربری / آزاد کردن دسترسی را ممکن تشخیص دهند، این کار انجام خواهد شد.

در صورت نقض دوباره مقررات از جانب کاربر، دسترسی دیگر احیا نخواهد شد. برای برقراری تماس با گروه ناظمان به نشانی زیر نامه بنویسید: moderator.ir@sputniknews.com

شما می توانید برای دریافت اطلاعیه های اسپوتنیک مشترک شوید

خوش آمدید. به حساب کاربری خود وارد شوید.

آدرس ایمیلی که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد نمائید تا یک رمز عبور جدید برای شما ارسال شود.

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

هورمون تستوسترون یکی از هورمون‌های جنسی مردانه است. تستوسترون در باروری، افزایش توده‌‌ عضلانی، توزیع چربی و تولید گلبول‌های قرمز خون مؤثر است. کاهش هورمون تستوسترون به پایین‌تر از محدوده‌ی سالم، می‌تواند موجب بروز مشکلاتی ازجمله ناباروری در مردان شود. البته روش‌هایی برای افزایش مجدد هورمون تستوسترون وجود دارد. در این مقاله شما را با هورمون تستوسترون، علائم کاهش هورمون مردانه (هیپوگنادیسم)، رابطه کاهش تستوسترون با افزایش سن و راه‌های افزایش تستوسترون آشنا خواهیم کرد.علایم کمبود تستوسترون مردان

هورمون تستوسترون مسئول رشد ویژگی‌های جنسی مردان است. هورمون‌ها پیام‌‌رسان‌های شیمیایی هستند که موجب ایجاد تغییرات ضروری در بدن می‌شوند. زنان نیز هورمون تستوسترون تولید می‌کنند، اما مقدار آن کمتر از مردان است.

تستوسترون از دسته‌ی هورمون‌های آندروژنی است که به‌طور عمده در سلول‌هایی از بیضه‌ها به‌ نام سلول‌های «لیدیگ» تولید می‌شود.

در مردان هورمون تستوسترون علاوه‌بر تولید اسپرم وظایف دیگری نیز برعهده دارد. این وظایف عبارت‌اند از:

پایین‌بودن سطح تستوسترون در مردان موجب ناباروری می‌شود. این امر به‌خاطر نقش تستوسترون در رشد و بلوغ اسپرم است. با اینکه تستوسترون یک هورمون مردانه است، ولی در زنان می‌تواند موجب افزایش میل جنسی، افزایش تراکم استخوان و افزایش قدرت عضلات شود. البته مقادیر بالای تستوسترون در زنان می‌تواند موجب بروز ناباروری و طاسی شود.

سطح هورمون تستوسترون در بدن توسط مغز و غده‌ی هیپوفیز کنترل می‌شود. پس از تولید، تستوسترون با جریان خون در بدن به گردش در می‌آید تا وظایف خود را انجام بدهد.

فعالیت برخی نقاط بدن توسط تستوسترون تنظیم می‌شود. بالابودن یا پایین‌بودن هورمون تستوسترون می‌تواند موجب بروز اختلال در این نقاط از بدن شود.

پایین بودن هورمون تستوسترون (هیپوگنادیسم) در مردان می‌تواند موجب بروز علائم زیر شود:

با گذشت زمان و ادامه‌ی پایین‌بودن تستوسترون، ممکن است علائم زیر در مردان بروز کند:

پایین‌بودن ادامه‌دار تستوسترون یا پایین‌بودن مزمن تستوسترون می‌تواند موجب بروز پوکی استخوان؛ نوسانات خُلقی، کاهش انرژی و کوچک شدن بیضه در مردان شود.

دلایل بروز این پدیده عبارت‌اند از:

از آن‌ سو مقدار بیش‌ازحد تستوسترون می‌تواند موجب بلوغ قبل از ۹ سالگی شود.

در زنان بالابودن تستوسترون می‌تواند موجب بروز برخی الگوهای فیزیکی مردانه مانند طاسی، کلفتی صدا و قاعدگی نامنظم شود. علاوه‌بر اینها سایر عوارض بالابودن تستوسترون در زنان عبارت‌اند از:

براساس مطالعات جدید، بالابودن سطح تستوسترون در زنان خطر بروز «فیبروم رحم» (تومور خوش‌خیم عضله‌ی صاف رحم) را افزایش می‌دهد.

می‌توان عدم‌تعادل هورمون تستوسترون را از طریق آزمایش خون تشخیص داد و در صورت لزوم، روند درمانی مناسب را شروع کرد.

با افزایش سن، میزان هورمون تستوسترون در مردان کاهش می‌یابد.

تأثیرات کاهش تدریجی هورمون تستوسترون در مردان در سال‌های اخیر توجهات بیشتری را به خود جلب کرده است. این پدیده با عنوان «هیپوگنادیسم» ناشی از افزایش سن (هیپوگنادیسم دیرهنگام) نیز شناخته می‌شود.

پس از ۴۰ سالگی، غلظت تستوسترون در بیشتر مردان سالیانه ۱٫۶٪ کاهش می‌یابد. روند کاهش تستوسترون موجب می‌شود تا معمولا قبل از ۶۰ سالگی «هیپوگنادیسم» در مردان شناسایی شود.

تقریبا ۴ مرد از هر ۱۰ مرد زیر ۴۵ سال، به «هیپوگنادیسم» مبتلا هستند. از سال ۲۰۱۲ به بعد شمار مردان مسنی که در آنها پایین‌بودن تستوسترون تشخیص داده شده، ۱۷۰ درصد افزایش یافته است.

پایین‌بودن تستوسترون با افزایش مرگ‌ومیر در مردان مسن ارتباط دارد. با اینکه بسیاری از علائم «هیپوگنادیسم» ناشی از افزایش سن با علائم طبیعی کهولت سن یکسان است، ولی این پدیده به‌عنوان یک بیماری شناخته می‌شود.

علائم «هیپوگنادیسم» ناشی از افزایش سن عبارت‌اند از:

«هیپوگنادیسم» ناشی از افزایش سن، علاوه‌بر اختلال در عملکرد جنسی، احتمال بروز بیماری‌های سوخت و سازی و بیماری های قلبی-عروقی را نیز افزایش می‌دهد.

درجه‌ی کاهش تستوسترون در مردان مسن متفاوت است. اما شمار مردانی که تأثیرات کاهش تستوسترون را تجربه می‌کنند، روبه‌ افزایش است. زیرا امید به‌ زندگی افزایش یافته و اکنون مردان بیشتری از مرز ۶۰ سالگی عبور می‌کنند. در نتیجه افراد بیشتری تأثیرات کاهش تستوسترون را احساس می‌کنند.

روند درمان «هیپوگنادیسم» ناشی از بیماری، با «هیپوگنادیسم» ناشی از افزایش سن متفاوت است.

یکی از راه‌های درمان پایین‌بودن تستوسترون، استفاده از مکمل‌های تستوسترون است. البته تاکنون هیچ مکمل تستوسترون خوراکی برای فروش در ایالات متحده تأیید نشده است.

در یک مطالعه، تأثیرات مکمل‌های تستوسترون (با دوز ۸۰ میلی‌گرم در روز) در مردان مسن بررسی شد. در این مطالعه تأثیرات بالقوه‌‌ی این مکمل‌ها برروی تحرک عملکردی، عملکرد شناختی، غلظت مواد معدنی استخوان، ترکیب بدنی، چربی و کیفیت زندگی موردبررسی قرار گرفت.

محققان در این مطالعه هیچ اثر منفی از مصرف مکمل تستوسترون مشاهده نکردند. البته مکمل‌های تستوسترون در تحرک عملکردی، غلظت مواد معدنی استخوان یا عملکرد شناختی بهبودی ایجاد نکردند. محققان تنها تأثیراتی را در ترکیب بدنی و کاهش عوامل خطرزای مربوط به سوخت‌وساز مشاهده کردند.

مقایسه‌ی مکمل‌های تستوسترون با دارونما نشان داد، مکمل‌های تستوسترون به کاهش توده‌ی چربی و افزایش توده‌ی بدنی بدون چربی کمک می‌کند.

البته تا زمانی که شواهد محکم‌تری از فایده‌ و سلامت این مکمل‌ها به‌دست نیامده، باید تنها افراد مسنی از این روش استفاده کنند که از علائم بالینی شدید پایین‌بودن تستوسترون رنج می‌برند.

براساس توصیه‌‌ی سازمان غذا و داروی ایالات متحده مکمل‌های تستوسترون برای درمان «هیپوگنادیسم» ناشی از افزایش سن مناسب نیستند و بهتر است تجویزشان برای محدود به «هیپوگنادیسم» ناشی از بیماری‌ها شود.

درمان جایگزینی تستوسترون می‌تواند به بهبود برخی علائم ناشی از پایین‌بودن تستوسترون کمک بکند. مطالعات نشان می‌دهند درمان جایگزینی تستوسترون به‌طور عمده بر افزایش استحکام استخوان و سطح هموگلوبین خون تأثیر دارد، ولی تأثیری بر عملکرد ذهنی فرد ندارد. روش‌های درمان جایگزینی تستوسترون عبارت‌اند از:

این روش درمانی می‌تواند عوارض جانبی زیر را به‌دنبال داشته باشد:

تصمیم گیری راجع‌ به شروع درمان جایگزینی تستوسترون نیازمند درک درست از مزایا و خطرات احتمالی این روش است.علایم کمبود تستوسترون مردان

به‌عنوان مثال مطالعه‌ی تازه‌ای نشان داد که این روش می‌تواند مرگ‌ومیر و سکته مغزی را در مردانی که سطح تستوسترون‌شان پایین است، کاهش بدهد. البته نتایج این مطالعه متناقض است.

با تمام این تفاسیر به مطالعات بیشتری نیاز است تا پزشکان با دانستن مزایا و خطرات این روش نسبت به تجویز آن تصمیم‌ بگیرند.

پروهورمون‌ها نوعی از استروئیدها هستند. از آنها اغلب برای کمک به کاهش وزن و عضله سازی استفاده می‌شود.

تعدادی مکمل‌ پروهورمون در بازار برای درمان پایین‌بودن تستوسترون وجود دارد. از جمله این مکمل‌ها می‌توان به «دهیدرواپی آندروسترون» (DHEA) و یک محصول گیاهی ساخته‌شده از گیاه «خارخَسَک» اشاره کرد. البته در سال ۲۰۱۴ لایحه‌ای درمورد ممنوعیت ساخت استروئیدهای آنابولیک تصویب شد.

از آن زمان انواع قانونی دیگری از پروهورمون‌ها تولید شد. درباره‌ی تأثیرگذاری این پروهورمون‌های جدید در افزایش سطح تستوسترون هنوز مطالعات کافی صورت نگرفته است. ممکن است این درمان‌ها خطراتی برای سلامت افراد ایجاد بکنند. از جایی که مکمل‌های گیاهی برای عرضه در بازار نیازی به اثبات بی‌خطربودن‌شان ندارند، توصیه می‌شود درخصوص استفاده از آنها بیشتر احتیاط بکنید.

پروهورمون‌ها می‌توانند سطح تستوسترون را افزایش بدهند. اما به‌طور همزمان سطح هورمون پروژسترون (از هورمون‌های زنانه) را نیز افزایش می‌دهند. این امر می‌تواند به عدم‌توازن کلسترول و کاهش کلسترول خوب منجر شود.

عوارض جانبی بالقوه‌ی پروهورمون‌ها در کنار فواید اثبات‌نشده‌ی آنها، باعث شده این گزینه‌ی درمان یک روش ریسکی برای افزایش تستوسترون محسوب شود.

سطح تستوسترون برای ادامه‌ی حیات مردان بسیار مهم است. سطح این هورمون با افزایش سن، کاهش می‌یابد. اگر علائمی از کاهش تستوسترون شدید در فرد ظاهر شد، ممکن است این امر ناشی از بروز بیماری‌ باشد.

روش‌های درمان پایین بودن تستوسترون ممکن است عوارضی از خود برجای بگذارد. بنابراین باید نسبت به مزایا و معایب روش‌های درمانی آگاه بود. اغلب اوقات پایین بودن تستوسترون مشکل فیزیکی برای فرد ایجاد نمی‌کند و درمان آن ضرورتی نخواهد داشت.

برای اینکه بدانید نیاز به درمان دارید یا خیر، با پزشک مشورت بکنید.

(function(a){function c(){try{return 0===a(‘.single-container .post’).attr(‘class’).toString().split(‘ ‘).reduce(function(f,g){return 0<=g.indexOf('category-')

سلامتی ارزشمندترین دارایی انسان است

9000تومان

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/js/chetor/article.v1.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/template/bnrs/yn_bnr.min.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

var head = document.getElementsByTagName(“head”)[0];
var script = document.createElement(“script”);
script.type = “text/javascript”;
script.async=1;
script.src = “https://s1.mediaad.org/serve/chetor.com/loader.js” ;
head.appendChild(script);

خواص خوراکی ها

خواص سیاه دانه و عوارض جانبی آن برای سلامتی

قهوه گانودرما؛ با خواص و عوارض جانبی آن آشنا شوید


قارچ گانودرما چیست و چه خواصی دارد؟

۵ چربی سوز طبیعی برای افزایش متابولیسم و ‌

خواص گزنه؛ ۱۶ خاصیت گیاه گزنه که سرشار از ویتامین D است

آخرین مطالب

خواص گیاه مورینگا؛ ۲۲ خاصیت اثبات‌شده و عوارض مورینگا

بوتاکس مو چیست؛ نحوه انجام و عوارض آن برای موها

چرا مدیریت داده‌‌ و اطلاعات برای سازمان‌ها حیاتی است؟

معرفی کتاب مائده های زمینی اثر ماندگار آندره ژید

ضربان قلب نرمال افراد در سنین مختلف چگونه است؟‌

ترین های جهان


قدرتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۱۷


ایمن ترین خودروها در دنیا را بشناسید

بهترین دانشگاه های جهان که تحصیل در آن‌ها آرزوی هرکسی است

بهترین برد گیم های دنیا؛ ۳۰ بازی جذاب برای تقویت هوش و ذهن

معروف ترین آشپزهای جهان که در حرفه‌ خود بهترین هستند

موفق‌ترین زنان کارآفرین جهان را بشناسید

۶۸ راه اثبات شده برایافزایـش قــدرت مــغـز

 

تستوسترون ممکن است از بدنام ترین هورمون ها باشد این هورمون عامل اصلی بزرگ شدن عضلات و حالات مردانگی است. در واقع، تستوسترون سبب میل جنسی، سوخت  و ساز و توده عضلانی می باشد، روی خلق و خوی  فرد موثر بوده و قدرت بدنی  و استخوانی وی را تنظیم می کند. هنگامی که سطح آن در یک مرد کمتر از حد  نرمال باشد دکتر ممکن است آنرا به صورت قرص تجویز کند اما هنوز هم  بحث بر سر اینکه  حتما نیاز به درمان وجود دارد یا خیر؟

 

علایم کمبود تستوسترون مردان

کم شدن طبیعی تستوسترون باعث روند پیری، به نام (آندروپوز) و یا یائسگی مردانه می شود برای بسیاری از مردان، این مسئله هیچ مشکل قابل توجه و یا علامتی ندارد. در برخی افراد ممکن است گرگرفتگی، خلق و خو تحریک پذیر و یا علاقه کمتری به رابطه جنسی به وجود بیاید.

 

 

تستوسترون کم می تواند تغییرات قابل مشاهده ای را در برخی از مردان به وجود آورد:

• عضلات لاغر

• از دست دادن موهای بدن

• کوچک شدن و نرم شدن بیضه ها

• سینه های بزرگتر

 

 

شما ممکن است فکرکنید پوکی استخوان و یا بیماری های مربوط به استخوان شکننده تنها متعلق به زنان است، اما می تواند روی  مردان نیز تاثیر گذارد ،تستوسترون پایین یک علت شایع آن است. سطح تستوسترون پایین ممکن است استخوان را نازک تر، ضعیف تر  و احتمال شگستگی را بالا برد.

 

 

سقوط ناگهانی تستوسترون همیشه در رابطه جنسی دخالت نمی کند، اما می تواند آن را مشکل تر سازد چون مغز و بدن شما باید تحریک شوند . برخی از مردان ممکن است دچار کاهش میل جنسی شوند  در حالی که دیگران ممکن است علاقه به رابطه جنسی را  به طور کامل از دست بدهند. تستوسترون پایین می تواند در نعوظ یا نگه داشتن نعوظ ایجاد مشکل کند.

 

 

برخی از مردان مشکلات خفیف در تحریک پذیری یا سایر تغییرات عاطفی و تمرکز ضعیف دارند و در نتیجه از  انرژی کمتری برخودارند. این علائم به راحتی می تواند سایر مشکلات سلامتی را ایجاد کند مانند کم خونی، افسردگی، مشکلات خواب و یا یکی از بیماری های مزمن دیگر.

تستوسترون کمک می کند تا اسپرم به بدن یک مرد برسد. هنگامی که سطح هورمون کم است، تعداد تولید اسپرم پایین می آید و ممکن است فرد را عقیم سازد

 

 

برخی بیماریها سبب افت سطح تستوسترون می شوند، از جمله:

• دیابت نوع 2

• بیماری کبدی یا کلیوی

  COPD•یا بیماری مزمن انسداد ریوی

• مشکلات هیپوفیز

• آسیب های بیضه

همچنین پرتو درمانی، شیمی درمانی و داروهای استروئیدی می توانند روی سطح تستوسترون تاثیر گذارند.

 

 

علایم کمبود تستوسترون مردان

دکتر شما ممکن است با داشتن علائم زیر انجام آزمایش تستوسترون  را از شما بخواهد:

• اختلال نعوظ

• میل جنسی کم

• تعداد کم اسپرم

• از دست دادن ارتفاع مو بدن و یا اندازه عضله

همچنین اگر شما یک بیماری شناخته شده برای کاهش تستوسترون داشته باشید ممکن است لازم باشد تا آزمایش تعیین سطح  هورمون بدهید.

 

 

سنجش سطح تستوسترون معمولا با یک آزمایش خون در اوایل صبح، زمانی که سطح هورمون در بالاترین حد خود قرار دارد انجام می شود سطح نرمال محدوده بین 300 تا 1،000ng / dL است دکتر شما ممکن است انجام این آزمایش را از شما برای تشخیص بهتر دو بار بخواهد .

 

اگر شما سطح تستوسترون پایینی داشته باشید و پیامد های آن بر زندگی روزمره شما تاثیر گذارد، دکتر شما ممکن است مصرف مکمل های تستوسترون را تجویز کند . اما همه افراد با تستوسترون پایین به درمان نیاز ندارند. شما ممکن است بخواهید به یک متخصص برای مشاوره در مورد خطرات و منافع احتمالی درمان مشورت کنید برای این کار به یک اورولوژیست یا یک متخصص غدد مراجعه نمایید.

 

 

اگر شما نیاز به درمان داشته باشید، دکتر شما ممکن است برای افزایش آن ،هورمون تستوسترون تجویز کند. برخی مطالعات نشان میدهند این هورمون عضلات یک مرد را تقویت و از استخوان ها محافظت کرده و میل جنسی را بهبود می بخشد اما اثرات آن از یک فرد به فردی دیگر می تواند کاملا متفاوت باشد.

 

تستوسترون در اشکال مختلف وجود دارد  از جمله ، ژل، آمپول و قرص. تزریق گزینه گرانی است و می تواند برای افراد دردناک باشد. تعداد مصرف آن از 7 تا 22 روزاست که توسط دکتر شما تجویز می شوند. نوسان سطح تستوسترون بالا و پایین بودن دوز ها را تعیین می کند.

 

 

این تکه ها به طور مستقیم بر روی پوست شما قرار داده می شود. هورمون تراوش شده  از طریق پوست و به آرامی در خون منتشر می شود. از آنجا که ژل و تکه ها هر روز استفاده میشود، یک سطح ثابت از تستوسترون است. با این حال، آنها می توانند ایجاد خارش، سوزش و تاول کنند.

 

قرص ها روی لثه دندان های  بالا؛ هر 12 ساعت قرار داده می شوند. قرص ژل مانند حل می شود و به آرامی تستوسترون آزاد می کند. قرص صمغ است و می تواند طعم تلخ آن دهان را تحریک کرده، و موجب  تورم لثه و یا سردرد شود. این عوارض جانبی ممکن است با گذشت زمان بهتر شوند. شما می توانید غذا بخورید ومایعات بنوشید، هنگام استفاده از قرص تستوسترون زنان و کودکان را نبوسید.

 

ممکن است هنگام استفاده از هورمون تستوسترون برخی از اشکالات. برای مردان به وجود آید:

• افزایش بیش از حد سلول های قرمز خون

• اختلالات خواب

• پروستات بزرگ

• آکنه

خطرات و فواید مصرف تستوسترون در طولانی مدت مشخص نیست ، چرا که مطالعات زیادی باید انجام شود  .

 

 

برخی نگرانی ها وجود دارد که  استفاده طولانی مدت از هورمون تستوسترون ممکن است  باعث ایجاد سرطان پروستات در مردان مسن شود. برای مصرف  کنندگان تستوسترون باید معاینات منظم انجام شود که برای درمان سرطان پروستات است. این حالت  تمام مردان بالای 50 سال – مردان بیش از 40 سال با سابقه خانوادگی سرطان پروستات و همه مردان آفریقایی آمریکایی را پوشش می دهد.

 

مردان با این شرایط نباید تستوسترون مصرف کنند:

• سرطان پروستات یا پستان

• بیماری های قلبی کنترل نشده

• اختلالات خواب درمان نشده

• بیش از حد بودن سلول های قرمز خون

ریزش مو در مردان و طاسی سر می تواند علل ژنتیکی داشته باشد. درمان ریزش مو و طاسی سر می تواند از طریق…

سلامت پروستات از جمله دغدغه های بسیاری از مردان است. بزرگ شدن پروستات و سرطان پروستات از جمله مشکلات…

هموکروماتوز یک نوع بیماریست که به علت وجود مقدار زیاد آهن در خون بروز می کند. این بیماری می تواند من…

با اینکه هورمون تستوسترون تنها عامل برای داشتن میل جنسی نیست اما کمبود آن در بدن انسان می تواند باعث…

علایم کمبود تستوسترون مردان
علایم کمبود تستوسترون مردان
9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *