درمان مسمومیت غذایی در کودکان

خواص دارویی و گیاهی




خانه

موبایل

مسموميت غذايي نوعي التهاب معده روده Gostroenteritis است كه بر اثر خوردن غذاهاي فاسد يا سمي و معمولاً آلوده به باكتري بوجود مي‌آيد.

در طول 3 الي 24 ساعت، بسته به نوع سم علائمي از قبيل گرفتگي شكم، تب، استفراغ، و اسهال با شدتي ناراحت كننده ظاهر ميشوند. در غذاهايي كه آلوده به باكتري هستند باكتريها از خود سمي ترشح مي‌كنند كه بر پوشش داخلي روده‌ها اثر مي‌گذارد و موجب التهاب آن ميشود، انواع باكتريهايي كه مسموميت غذايي پديد مي‌آورند فراوانند اما شايعترين آنها عبارت است از:

سالمونلا، Salmonella شيگلا، Shigella استافيلوكوك Staphylococcit و اي كولاي E.coli كه مهمترين عامل مسموميتهاي غذاي در شيرخواراني است كه از شيرخشك تغذيه مي‌كنند از انواع مسموميتهاي غذايي غيرباكتريايي، مي‌توان از مسموميتهاي ناشي از خوردن مواد شيميايي، حشره‌كشها يا برخي از گياهان برد.

علائم مسمومیت :

– چنگ زدن شكم – تب – استفراغ – مدفوع مكرر و آبكي، ممكن است در آن خون، چرك، يا مخاط نيز ديده شود – ضعف عضلاني و لرز – بي‌اشتهايي

آيا خطرناك است؟

اين بيماري (مسمومیت)از آنجائيكه سريعاً مي‌تواند به بي‌آب شدن بدن منجر شود خطرناك است.

ابتدا چه كار بايد بكنيد؟

1- اگر كودك مسموم اسهال و استفراغ دارد درجه حرارت بدنش را از نظر تب اندازه بگيريد.

2- مدفوع كودك مسموم را از نظر وجود خون يا مخاط در آن بررسي نمائيد.

3- كودك را در بستر بخوابانيد. از دادن هرگونه غذايي خودداري كنيد اما سعي كنيد مايعات بدن او را با دادن نوشيدنيها به مقدار كم بطور پي در پي و اضافه كردن مقدار خيلي كم نمك و يك قاشق مرباخوري (5ml) قند به آن، حفظ كنيد.

4- سعي كنيد عامل مسموميت كودك را پيدا كنيد.

آيا مشورت با دكتر لازم است؟

اگر اسهال و استفراغ بيشتر از شش ساعت ادامه داشته باشد ونتوانيد آنها را صرفاً با دادن مايعات كنترل نمائيد بيدرنگ به دكتر مراجعه كنيد. چنانچه بيماري كودكتان ظرف 24 ساعت بهبودي نيابد و يا فكر مي‌كنيد كودكتان يك ماده شيميايي يا گياه سمي خورده است بلافاصله به دكتر مراجعه نمائيد. اگر در اينگونه موارد نتوانستيد به سادگي به دكتر دسترسي پيدا كنيد كودك را همراه با ماده سمي كه حدس مي‌زنيد خورده است به نزديكترين اورژانس ببريد.

دكتر چه اقدامي برای کودک مسموم انجام خواهد داد؟

در اكثريت موارد هيچ معالجه ويژه‌اي براي مسموميت غذايي بجز جايگزين كردن مايعات و نمك كه بخاطر اسهال و استفراغ از دست رفته‌اند وجود ندارد. احتمالاً يك پودر حاوي گلوكز و نمكهاي ضروري را براي افزودن آن به مايعات كودك مسموم تجويز مي‌كند.

اگر كودك مسموم شما در خطر بي‌ آب شدن قرار دارد وي را براي تزريق مايعات بستري مي‌كند اگر استفراغ بسيار شديد باشد يك داروي ضد استفراغ براي متوقف كردن آن تزريق مي‌كند.

شما چه كمكي مي‌توانيد بكنيد؟

سطلي را كنار بستر كودك مسموم ، مخصوص استفراغ بگذاريد تا مجبور به رفتن به توالت نباشد.

در صورتيكه كودك مسموم تب داشته باشد با يك قطعه نخ يا پارچه و حوله مرطوب، او را خنك كنيد.

كمك كنيد كودك دهانش را بعد از استفراغ بشويد.

نسبت به بهداشت سخت گير باشيد. مسموميت غذايي يك بيماري عفوني است پس حتماً دستهاي او را بعد از هر بار توالت رفتن كاملاً بشوئيد. بعد از تعويض كهنه‌هاي بچه دستهاي خود را نيز بشوئيد.

براي جلوگيري از مسموميت غذايي، تمام غذاهاي پخته را در يخچال نگهداري كنيد و اگر خواستيد آنها را مورد استفاده مجدد قرار دهيد كاملاً غذا را حرارت دهيد زيرا سالمونلا در غذاهاي گرم رشد مي‌كند اما در دماهاي بالا از بين مي‌رود.

اگر كودك شما از نوشيدن مايعات كافي خودداري مي‌كند و يا مزه پودرهاي مخصوص را نمي‌پسندد چند قطعه خربزه به او بدهيد تا بمكد.

قبل از پختن مواد يخ زده مخصوصاً مرغ و گوشت، بگذاريد يخ‌هاي آن خوب آب شود و سپس آنها را كاملاً بپزيد.

غذاهايي كه راحت هضم ميشوند از قبيل سوپ، ماست، ژله، و غذاهاي پرچرب را هر وقت كه كودك چيزي براي خوردن خواست به او بدهيد. آثار بيماري مسمومیت معمولاً ظرف يكهفته از بين مي‌روند.

براي از سرگيري شير در شيرخواري كه از شيرخشك تغذيه ميشده است از دستورات دكتر پيروي كنيد.

بررسي كنيد كه كودك مسموم ظرف 24 ساعت گذشته چه خورده است هرگونه غذايي مشكوك نظير مرغ، گوشت، ماهي، بستني، كيك، شير و ماست را كه حدس مي‌زند عامل بيماري بوده‌اند دور بريزيد.


برای داشتن بچه های سالم تر بخوانید

تور ویژه مشهد // قیمت مناسب

شماره موبایلتان را خودتان بگذارید 912sara

خانه ایی مدرن و شیک داشته باشید

جلوگیری از ریزش مو

تقویت رشد مو

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع فیلم آموزشی و مقالات آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

چند ساعت پیش یک ساندویچ خوشمزه خوردید اما حالا اصلا احساس خوبی ندارید؛ معده‌تان سنگین است، سرگیجه دارید و . حدس‌تان درست است؛ دچار مسمومیت غذایی شده‌اید! همه‌ی افراد حداقل یک‌بار در زندگی‌شان به مسمومیت غذایی دچار می‌شوند. علائم مسمومیت غذایی از خفیف تا شدید متغیر است. موارد خفیف‌تر آن معمولا بدون هیچ اقدام خاصی در عرض چند روز برطرف می‌شوند اما اگر مسمومیت غذایی در افراد آسیب‌پذیر مانند کودکان و زنان باردار اتفاق بیفتد یا علائم آن شدید باشد، به درمان دارویی نیاز دارد. در ادامه‌ی مطلب شما را با علائم، علل، روش‌های پیشگیری و درمان مسمومیت‌ غذایی آشنا می‌کنیم.

بیماری منتقله از راه غذا که با عنوان مسمومیت غذایی شناخته می‌شود، در نتیجه‌ی خوردن غذای آلوده، فاسد یا سمی اتفاق می‌افتد. شایع‌ترین علائم مسمومیت غذایی عبارتند از تهوع، استفراغ و اسهال.

علائم مسمومیت غذایی می‌توانند براساس منبع عفونت، متفاوت باشند. مدت زمان لازم برای آشکار شدن علائم نیز به منبع عفونت بستگی دارد و ممکن است از ۱ ساعت تا ۲۸ روز متغیر باشد. موارد متداول مسمومیت غذایی معمولا شامل حداقل ۳ مورد از علائم زیر است:

علائم مسمومیت غذایی خطرناک عبارتند از:

اگر به هر یک از علائم بالا دچار شدید، فورا با پزشک‌تان تماس بگیرید.

اکثر مسمومیت‌های غذایی به یکی از ۳ علت اصلی زیر اتفاق می‌افتند:

باکتری‌ها رایج‌ترین علت مسمومیت غذایی هستند. برخی از باکتری‌های خطرناک عبارتند از ای‌کولای، لیستریا و سالمونلا. از بین آنها سالمونلا مهم‌ترین عامل موارد جدی مسمومیت غذایی در ایالات متحده است. طبق گزارش CDC، حدود ۱ میلیون مورد مسمومیت غذایی (شامل نزدیک به ۲۰ هزار مورد بستری در بیمارستان) را می‌توان به عفونت ناشی از سالمونلا نسبت داد. کامپیلوباکتر و سی.بوتولینوم (بوتولیسم)، دو باکتری کمتر شناخته‌شده و بالقوه کشنده هستند که ممکن است در غذای ما کمین کنند.

مسمومیت غذایی ناشی از انگل‌ها به‌اندازه‌ی مسمومیت غذایی ناشی از باکتری‌ها متداول نیست اما انگل‌هایی که از طریق غذا منتشر می‌شوند، هنوز هم بسیار خطرناک هستند. توکسوپلاسما، انگلی است که اغلب در موارد مسمومیت غذایی دیده می‌شود. این انگل معمولا در جعبه‌ی ادرار گربه وجود دارد. انگل‌ها می‌توانند سال‌ها در دستگاه گوارش شما زندگی کنند، بدون آنکه به وجودشان پی ببرید. با این حال درصورتی‌که انگل‌ها در روده‌ی افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند و همچنین خانم‌های باردار ساکن شوند، آنها را در معرض عوارض جانبی خطرناکی قرار می‌دهند.

مسمومیت غذایی ممکن است توسط ویروس نیز ایجاد شود. نورو ‌ویروس که به ویروس نورواک نیز معروف است، هر سال باعث بیش از ۱۹ میلیون مسمومیت غذایی می‌شود. در موارد نادر این ویروس می‌تواند کُشنده باشد. ساپو ویروس، روتا ویروس و آسترو ویروس نیز علائم مشابهی ایجاد می‌کنند اما شیوع کمتری دارند. ویروس هپاتیت A، یک بیماری جدی است که می‌تواند از طریق غذا منتقل شود.

پاتوژن‌ها تقریبا در تمام غذاهایی که ما می‌خوریم وجود دارند؛ با این حال گرمای ناشی از پخت‌و‌پز معمولا پاتوژن‌های موجود در غذاها را قبل از آنکه به بشقاب ما برسند، از بین می‌برد. مواد غذایی‌ای که به‌صورت خام مصرف می‌شوند، منابع متداول مسمومیت غذایی هستند، چون فرایند پخت‌و‌پز را طی نمی‌کنند. گاهی اوقات نیز غذا با اُرگانیسم‌های موجود در مدفوع تماس پیدا می‌کند. این مورد اغلب زمانی اتفاق می‌افتد که فردی که غذا را آماده می‌کند، دست‌هایش را قبل از آشپزی نمی‌شوید. گوشت، تخم‌مرغ و محصولات لبنی اغلب آلوده هستند. آب نیز ممکن است به اُرگانیسم‌هایی که باعث بیماری می‌شوند، آلوده باشد.

هرکسی ممکن است دچار مسمومیت غذایی شود. از لحاظ آماری تقریبا همه‌ی افراد حداقل یک‌بار در زندگی‌شان به مسمومیت غذایی دچار خواهند شد.

برخی از مردم از بقیه در معرض خطر قرار دارند. افرادی که سیستم ایمنی سرکوب‌شده یا یک بیماری خودایمنی دارند، در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به عفونت و عوارض ناشی از مسمومیت غذایی قرار دارند.

زنان باردار در معرض خطر هستند، چون بدن آنها در حال کنار آمدن با تغییرات ایجادشده در متابولیسم و سیستم گردش خون در طول بارداری است. افراد سالمند نیز با خطر بیشتری برای ابتلا به مسمومیت غذایی روبه‌رو هستند، چون سیستم ایمنی بدن آنها ممکن است به‌سرعت به اُرگانیسم‌های عفونی واکنش نشان ندهد. کودکان نیز جزو افراد آسیب‌پذیر در نظر گرفته می‌شوند، چون سیستم ایمنی بدن آنها ضعیف‌تر از سیستم ایمنی بدن بزرگ‌سالان است. بدن بچه‌های کوچک در اثر اسهال و استفراغ دچار کم‌آبی می‌شود.

پزشک شما براساس علائمی که دارید، نوع مسمومیت غذایی‌تان را تشخیص می‌دهد. در موارد شدید ممکن است برای مشخص کردن آنچه باعث مسمومیت غذایی شده است به آزمایش خون، آزمایش مدفوع و حتی آزمایش غذایی که خورده‌اید، نیاز باشد. همچنین ممکن است پزشک‌تان از یک آزمایش ادرار نیز استفاده کند تا بفهمد که آیا به‌خاطر مسمومیت غذایی دچار کم‌آبی شده‌اید یا خیر.

مسمومیت غذایی معمولا در خانه درمان می‌شود و اغلب موارد آن در عرض ۳ تا ۵ روز برطرف خواهند شد.

اگر به مسمومیت غذایی دچار شدید، بسیار مهم است که مایعات کافی مصرف کنید تا بدن‌تان کاملا هیدراته بماند. نوشیدنی‌های ورزشیِ سرشار از الکترولیت در آب‌رسانی به بدن مفید هستند. آب‌ میوه و آب نارگیل نیز می‌توانند کربوهیدرات‌های از دست‌رفته را به بدن‌تان بازگردانند و به رفع خستگی کمک کنند.

از کافئین اجتناب کنید، چون ممکن است باعث تحریک دستگاه گوارش‌تان شود. چای‌های بدون کافئین با گیاهان آرامش‌بخشی مانند بابونه، نعناع و قاصدک می‌توانند معده‌ی به‌هم‌ریخته‌‌ی شما را آرام کنند.

داروهای بدون نسخه‌ مانند ایمودیوم و پپتوبیسمول به کنترل اسهال و فرونشاندن تهوع کمک می‌کنند. با این حال شما باید قبل از استفاده از این داروها با پزشک‌تان مشورت کنید، چون بدن برای خلاص شدن از شر سموم، از اسهال و استفراغ استفاده می‌کند. همچنین استفاده از این داروها ممکن است شدت بیماری را پنهان کند و باعث شود که مراجعه به پزشک را به تأخیر بیندازید.

افرادی که دچار مسمومیت غذایی می‌شوند، باید استراحت کافی نیز داشته باشند. در موارد شدید مسمومیت غذایی ممکن است لازم باشد برای رفع کم‌آبی بدن بیمار، در بیمارستان به او سرُم تزریق شود. در موارد بسیار وخیم مسمومیت غذایی ممکن است لازم باشد شخص مدت طولانی‌تری در بیمارستان بستری شود تا به‌طور کامل بهبود بیابد.

بهتر است تا هنگامی که اسهال و استفراغ‌تان برطرف شود، مصرف غذاهای سفت و جامد را محدود کنید و در عوض با خوردن غذاهای ملایم و کم‌چرب که به‌راحتی هضم می‌شوند، به‌آرامی به رژیم غذایی معمول‌تان برگردید. مواد غذایی زیر برای شما مفیدند:

برای آنکه معده‌تان ناراحت نشود، سعی کنید از مواد غذایی زیر که سخت‌تر هضم می‌شوند، اجتناب کنید؛ حتی اگر حس می کنید که حال‌تان بهتر است:

از موارد زیر نیز اجتناب کنید:

بهترین راه برای جلوگیری از مسمومیت غذایی این است که غذایتان را به روش‌های بهداشتی و سالم آماده کنید و از مصرف هر غذایی که به سلامت آن اطمینان ندارید، اجتناب کنید.

برخی غذاها به دلیل روش تولید و آماده‌سازی‌شان، با احتمال بیشتری باعث مسمومیت غذایی می‌شوند. گوشت، ماکیان، تخم‌مرغ و صدف ممکن است حاوی عوامل عفونی باشند که در طول پخت‌و‌پز از بین می‌روند. اگر این مواد غذایی به‌شکل خام مصرف شوند، به‌خوبی پخته نشوند یا اگر دست‌ها و سطوح پس از تماس با آنها تمیز نشوند، ممکن است مسمومیت غذایی اتفاق بیفتد.

سایر غذاهایی که احتمال دارد باعث مسمومیت غذایی شوند عبارتند از:

همیشه قبل از آشپزی کردن یا خوردن غذا دست‌هایتان را بشویید. غذایتان را به‌درستی بسته‌بندی و نگهداری کنید. گوشت و تخم‌مرغ را کاملا بپزید. هر چیزی که با مواد غذایی خام تماس پیدا می‌کند، باید قبل از استفاده برای تهیه‌ی سایر غذاها ضدعفونی شود. میوه‌ها و سبزیجات را قبل از مصرف به‌دقت بشویید.

مسمومیت غذایی واقعا ناخوشایند است اما خوشبختانه اکثر افراد در عرض ۴۸ ساعت کاملا بهبود می‌یابند. مسمومیت غذایی در موارد بسیار نادری ممکن است خطرناک باشد.

سلامتی ارزشمندترین دارایی انسان است

15تومان

8تومان

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
.asynctrue
‘/rg_woebegone/s/1/rg.complete.js’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

کارشناس نرم‌افزار ، عاشق زبان انگلیسی. ترجمه واقعا برام لذت‌بخشه.

نکات بسیار مفیدی بود.ممنون

خوشحالم که مطلب براتون مفید بوده مهنای عزیز.

ممنون

بسیار سپاسگزارم.

جالب بود. ممنون

ممنون از لطف‌تون.

خواص خوراکی ها


چای ماسالا، طرز تهیه و خواص آن

خواص ازگیل؛ ۹ خاصیت دارویی و فوق‌العاده ازگیل برای سلامتی

چگونه عسل طبیعی را از عسل تقلبی تشخیص دهیم؟

خواص روغن بنفشه برای سلامتی و چگونگی استفاده از آن

خوراکی های انرژی زا؛ ۱۱ خوراکی که خستگی بدن را کاهش می‌دهد

کتاب بوف کور اثر صادق هدایت؛ داستانی فراواقعی از چالش‌های ذهنی یک راوی

۵ روش استفاده از روغن جوجوبا برای درمان آکنه و جوش

خواص گشنیز؛ ۱۶ خاصیت درمانی این گیاه معجزه‌آسا

جاهای دیدنی پراگ؛ ۲۰ جاذبه گردشگری عروس اروپا

بهترین کشور برای مهاجرت در سال ۲۰۱۸ کدام است؟


ارزان ترین کشورهای جهان برای مهاجرت

کوچکترین کشورهای جهان که احتمالا هرگز آن‌ها را نشنیده‌اید


پرفروش ترین خودروهای جهان در سال ۲۰۱۷

۱۰ عبارتی که بهتر است هرگز در گوگل جستجو نکنید

‌نویسی در چطوربه منزله‌ی پذیرفتن
شرایط و مقررات
می‌باشد.

نی نی بان:  هنگام مسمومیت چه باید انجام داد و از چه درمان‌های طبیعی می‌توان استفاده کرد؟

 

 

یکی از راههای درمان مسمومیت، زغال چوب است. زغال چوب به طور طبیعی سموم داخل بدن را می‌کشد. بنابراین مصرف یک تکه نان تست سوخته می‌تواند درد معده شما را کاهش دهد و نشانه‌های مسمومیت را از بین ببرد.

 

علاوه بر آن، مواد غذایی نیز می‌توانند سموم را از بدن خارج کنند. خوردن یک موز پس از مسمومیت می‌تواند پتاسیم از دست رفته بدن را برگرداند که از روش‌های کهن و مشهور برای درمان مسمومیت بوده است.

 

برای این که سیستم گوارشی بدن را آرام کنید، یک فنجان چای نعناع بنوشید. تانین موجود در آن به از بین بردن سموم مانده در بدن کمک می‌کند و نعناع نیز درد معده را کاهش می‌دهد.

 

بهترین چای، اکیناسه است زیرا تاثیر دارویی قوی بر بیماری‌های غذایی دارد و یکی از بهترین راههای درمان طبیعی مسمومیت است.

 

در مواقع شما تا چند روز از این بیماری رنج می‌برید. باید اطمینان یابیدکه بدن شما به مقدار کافی مایعات مصرف می‌کند. مصرف کافی مایعات مناسب به شما و کودک شما احساس بهتری خواهد داد.

 

شما می‌تواند از ترکیب مایعات به عنوان درمانی طبیعی برای مسمومیت غذایی خود استفاده کنید تا مواد معدنی و مایعات از دست رفته بدن خود را به دست آورید. به هر لیتر آب، نصف قاشق چای خوری جوش شیرین و نمک و 4 قاشق غذا خوری شکر اضافه کنید.

 

اگر از اسهال رنج می‌برید و قادر به مصرف مایعات نیستید، می‌توانید مایعات را از طریق سرم به بدن خود راه دهید. این روش برای کودکان مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر دیورتیک دارید، از پزشک خود بپرسید که آیا احتیاجی به قطع کردن این دارو هنگام اسهال است یا خیر.

 

هیچ گاه داروی خود را بدون مشورت با پزشک مصرف یا قطع نکنید.

 

به دلایل بسیاری پزشکان آنتی بیوتیک را برای درمان مسمومیت غذایی تجویز نمی‌کنند.

 

اگر تب، اسهال شدید یا اسهال خونی دارید، دارو را بدون مشورت با پزشک مصرف نکنید.

 

این داروها را به کودکان ندهید.

 

چه زمانی برای کمک‌های پزشکی تماس بگیرید؟

 

اگر شما به موارد زیر برخوردید:

 

·        نشانه‌های کم آبی در بدن (سرگیجه، تشنگی)

·        وجود خون در مدفوع

·        مسمومیت غذایی از بوتولیسم، ماهی یا قارچ

·        تب بیش از 38 درجه سانتی‌گراد یا تب بیش از 37 درجه سانتی‌گراد همراه با اسهال برای کودکان

·        اسهال پس از خروج از کشور

·        اسهال و ناتوانی در مصرف مایعات به علت استفراغ و حالت تهوع

·        کودکی که به مدت 12 ساعت استفراغ می‌کند (برای کودکان زیر 3 ماه شما باید به محض اسهال یا استفراغ با پزشک تماس بگیرید)

·        اسهالی که به مدت 5 روز (2 روز برای یک نوزاد یا بچه) ادامه دارد یا حتی بدتر شده است

 

این ها درمان‌های طبیعی و موثر برای مسمومیت غذایی بوده است که بسیار کار ساز است.

مشاهده شرایط

کلیه حقوق مادی و معنوی این متعلق به پارسه‌گرد بوده و حق استفاده تجاری از مطالب سایت فقط با اجازه پارسه‌گرد امکان‌پذیر است.

– بلیط هواپیما خارجی

در كودك، این شرایط بسیار جدی است زیرا ممكن است به سرعت باعث كم آبی بدن كودك شود.

1- اگر كودك دچار اسهال و استفراغ شده، درجه حرارت بدنش را اندازه بگیرید و مطمئن شوید كه تب دارد یا نه؛

2- مدفوع كودك را از لحاظ وجود خون و بلغم بررسی كنید؛

3- كودك را در بستر بخوابانید و هیچ ماده غذایی به او ندهید اما آب بدنش را از طریق دادن محلول مایع درمانی خوراكی (ORS) كه به صورت پودر در داروخانه ها موجود است، حفظ كنید؛

4- سعی كنید غذای آلوده ای را كه باعث بروز این علائم در كودك شده ، شناسایئی كنید؛

5- در صورتی كه اسهال و استفراغ كودك بیش از 6 ساعت طول بكشد و از طریق رژیم انحصاری مایعات نتوانید علایم را كنترل كنید، هرچه سریعتر كودك را به پزشك یا نزدیكترین مركز درمانی برسانید؛

6- ماده سمی مشكوك را با خود به نزد پزشك ببرید.

– در صورتی كه كودك مبتلا به تب باشد، می توانید به وسیله كیسه یخ یا یك حوله خیس وی را خشك  كنید و تب را پائین بیاورید؛

– نكات بهداشتی را رعایت كنید. مسمومیت غذایی در اغلب موارد یك بیماری عفونی است بنابراین حتماً پس از رفتن به دستشویی دستان كودك را بشوئید و خود نیز پس از تعویض كهنه كودك دستان خود را بشویید ؛

– برای جلوگیری از بروز مسمومیت غذایی تمام غذاهای پخته شده را در یخچال نگه دارید و هنگام مصرف ، آنها را كاملاً گرم كنید . سالمونلا در غذاهای گرم نیز وجود دارد اما حرارت بالا آن را از بین می برد؛

– غذاهای یخ زده و بخصوص مرغ را قبل از پختن به خوبی گرم كنید و مطمئن شوید كه كاملاً پخته شده اند؛

– به محض آن كه اشتهای كودك برگشت و تقاضای غذا كرد ، از غذاهای سریع الهضم مثل سوپ ، ماست، ژله و غذاهای بدون چربی استفاده كنید. اثر بیماری اغلب ظرف یك هفته برطرف می شود؛

– غذاهایی را كه كودك طی 24 ساعت گذشته مصرف كرده ، بررسی كنید و هر غذایی را كه به آلوده بودنش شك دارید دور بریزید.

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *