درمان مزاج صفرا با غلبه سودا

خواص دارویی و گیاهی

درمان مزاج صفرا با غلبه سودا
درمان مزاج صفرا با غلبه سودا

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، حضرت علی بن موسی الرضا(ع) در رساله ذهبیه فرموده‌اند: خداوند متعال انسان را بر چهار طبیعت بنا کرده است که آن ها عبارتند از : صفرا، سودا، خون و بلغم.

دو تای آن ها گرم و دو تای دیگر سرد است و میان هر دو تای آن ها از لحاظ های دیگر نیز اختلاف است.

دکتر غیاث الدین جزایری متخصص علم غذاشناسی می گوید:

پزشکان قدیم معتقد بودند که وقتی شخصی غذا می خورد، آن غذا پس از معده به کبد می رود و به چهار جزء تقسیم می شود:

جزء اول که مایعی زرد رنگ و از سه جزء دیگر سبک تر است که در روده توقف می کند موسوم به صفراء است.درمان مزاج صفرا با غلبه سودا

جزء دوم کمی سنگین تر است و بعد از صفرا واقع می شود و آن خون است.

جزء سوم مایع سفید لزجی است که آن را بلغم می نامند.

جزء چهارم که از همه این ها سنگین تر است، مانند گل و لای می ماند سودا نام دارد.

طبیعت صفرا، سرد و خشک است، طبیعت خون، گرم و تر، طبیعت سواد سرد و خشک و طبیعت بلغم گرم و تر است.

پس از آن طبایع را بر چهار جزء بدن تقسیم می کنند که سر، سینه ، پهلو و شکم هستند.

خون بر سر، صورت، چشمها، گوش ها، بینی و دهان مسلط است، بلغم بر سینه با نیروی باد استیلا می کند، صفرا بر دنده های پهلو غالب است و سودا را می توان بر شکم، امشا و احشا سیطره داد.

هر کدام از این ها بر بدن غلبه کند آثارش در جاهایی که بالا ذکر شد بیشتر مشهود است؛ به عنوان مثال، وقتی خون غلبه کند رنگ رخساره، زبان و چشم ها سرخ می شوند و بیمار بسیار خمیازه می کشد، بزاق دهان شیرین، رگهای گردن متورم می شود، پیشانی چروک بر می دارد و پوستش کلفت می شود و حواس پنجگانه تضعیف می شوند.

پیدایش انواع جوش ها و جریان خون از دندان ها و لثه ها نیز دلیل بر غلبه خون است.

وقتی صفرا غلبه می کند نیز دارای علائم بسیاری است که آشکارترینشان، عطش زیاد، درد پهلو و معده و احساس سوزش است.

وقتی سودا غلبه کند احساس گرسنگی زیادی به بیمار دست می دهد و هنگامی که بلغم چیره می شود شخص بسیار دچار باد گلو شده، به تنگی نفس دچار می شود.

بیمار بلغمی بسیار به سنگینی سینه مبتلا می شود، چنان چه که گاهی از تخیل جسمی را درون سینش احساس می کند که از آن به بختک تعبیر می کنند.

منبع:قدس آنلاین

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

آسمونی » سلامت » طب سنتی و داروهای گیاهی » دمنوش گیاهی ضد سودا و صفرا

بسیاری از افراد از مشکلات صفرا رنج می برند و به دنبال روش هایی برای درمان آن هستند. آسمونی در این بخش به معرفی چند نوع دمنوش گیاهی ضد سودا و صفرا و همچنین درمان صفرا در طب اسلامی می پردازد.

معرفی چند دمنوش گیاهی ضد سودا و صفرا

دم نوش آویشن: ( طبیعت معتدل )

طرز تهیّه: 1قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات

درمان مزاج صفرا با غلبه سودا

خواص: تقویت اعصاب، رفع کولیتهای مزمن، مدر (ادرارآور)، ضد انگل و رطوبت بدن، ضد صفرا، مؤثر در درمان زکام ، سرفه و آسم،اشتهـا آور، کاهش دهنده غلظت خون، مقوی جهاز هاضمه ( گوارش )، تقویت بینایی.

باز کننده  انسداد، ، تحلیل برنده بادها و بلغم ، لطیف کننده غذاهای غلیظ ، و جاری کننده حیض بوده ، موجب تنقیه ریه و معده و کبد و روده ها از رطوبت بلغم شده و مانع صعود بخار به مغز می گردد.

مقوی چشم است و در دردکمر و مفاصل سرد و بیماری های رحمی مفید است خوردن آن با آب انجیر جهت سرفه و تنگی نفس ، آب کرفس جهت خرد کردن سنگ مفید است.

آویشن عملکرد سیستم ایمنی بدن را تنظیم می کند. آویشن عملکرد شناختی مغز را بهبود می بخشد و در بیماران دچار بیماری آلزایمر مفید است آویشن خواص ضد تشنجی هم دارد.

دم نوش گل گاوزبان و سنبل الطیب ( طبیعت گرم و تر)

طرز تهیّه : 4 قاشق چایخوری گل گاوزبان با 1 قاشق سنبل طیب بعلاوه 1 عدد لیموعمانی

خواص: آرام بخش اعصاب، خواب آور، ضد سردردهای عصبی ، ضد سودا و صفرا، ضد قولنج و اسپاسم، ضد تشنج و صرع، تقویت کننده قوه باء ( قوه جنسی) .

مفرح ، مقوی روح و حرارت غریزی و قلب و مغز و کبد ، نیکو کننده رنگ چهره ، اخلاط سوخته و سودا بوده و در رفع بیماری های سوداوی .

گل گاوزبان اثرات ضد اسپاسم و گشاد کننده راه هوایی دارد تپش قلب و بیماری های کلیوی مفید است.

دم نوش اکلیل کوهی: (طبیعت گرم و معتدل)

طرز تهیّه: 1 قاشق غذاخوری + 2  لیوان آب جوش + نبات

خواص: گیاه معجزه گر، مقوی اعصاب ، مدر ( ادرارآور )، ضد عفونت کلیه ضد صفرا، ضددلهره و اضطراب، ضد زکام ( سرما خوردگی)، آسم، سیاه سرفه تقویت کننده بدن، مقوی معده، ضد دردهای روماتیسمی، استخوان و کمر، مؤثر در دفع سنگهای کلیه و کیسه صفرا.

درمان غلبه صفرا در طب اسلامی

مرحله اول : اصلاح تغذیه

اولین مرحله از مراحل اصلاح تغذیه دانستن عادات غذایی مضر برای بدن و یافتن جایگزین‌های مناسب برای آن‌هاست. آنچه که بیماری‌های شما را بوجود آورده است، وارد کردن مواد غذایی ناسالم و نامناسب به بدنتان در طول زمانی طولانی است، پس باید قبل از آنکه بدن شما را از سموم بوجود آمده پاک کنیم، جلوی ورود بیشتر این مواد را به بدن شما بگیریم. در ادامه به اختصار به مهم‌ترین عوامل ناسالم کننده ورودی بدن اشاره می‌کنیم.

لازم به ذکر است انجام هر تصمیمی نیاز به زمان دارد و قطعاً ایجاد تغییرات جدی در فرهنگ سلامتی خانواده نیازمند به صرف وقت و حوصله کافیست و انجام ناگهانی و غیر تدریجی موارد گفته شده ممکن است نتیجه‌ای نداشته باشد. در انتها یادآور می‌شویم که هرآنچه در امر پیشگیری هزینه کنید، چندین برابر در درمان پس‌انداز خواهید کرد. علاوه بر اینکه سلامتی نعمتی است که با هیچ پولی جایگزین نمی‌شود. توجه داشته باشید که اصلاح تغذیه صرفاً منحصر به این موضوع که چه نخوریم و چه بخوریم نشده و اینکه چه چیزهایی را چطور مصرف کنیم نیز مسأله مهمی است. در اسلام دستورات بسیار ارزشمندی در این زمینه دارد که رعایت آن‌ها با آنکه ساده هستند اما اثرات فوق‌العاده‌ای در سلامتی ما خواهد داشت. مهم‌ترین این دستورات عبارتند از:

مرحله دوم : پاکسازی سموم

هر ماده ناسالم غذایی پس از خورده شدن، سمومی را در بدن انباشته می‌کند. بدن به طور طبیعی توان دفع سموم را داراست، اما اگر مقادیر این سموم زیاد شوند بدن مجبور به انباشته کردن این سموم خواهد شد. لازم است تا قبل از اتمام کار طی یک برنامه فشرده، سموم انباشته شده را از بدن شما خارج کنیم. برای این منظور رژیم غذایی-دارویی زیر را برای مدت ۷ روز بطور دقیق انجام دهید.

دو وعده در روز آش آبغوره به عنوان وعده اصلی غذایی مصرف کنید.

پودر منضج و مسهل صفرا (یا سه گانه/ثلاثه) وسکنجبین عسلی عنصلی را طبق دستور درج شده بر روی جعبه آن مصرف نمایید

با مصرف دم‌کرده برگ سنا و گل محمدی سعی کنید اسهال ایجاد کنید.

مصرف نوشدارو با عسل بدلیل خواص بیشمار آن و انجام حجامت به شما اکیدا توصیه می‌شود

مرحله سوم : تعدیل مزاج

به مدت دو هفته از خوردن تمامی غذاهای گرم و خشک و بسیار گرم و بسیار سرد خودداری نمایید و در مقابل در این مدت غذاهای با مزاج سرد وتر را به همراه مصلحاتشان زیاد مصرف کنید بعد از دو هفته همه غذاهای سالم وتازه را با مصلح آنها مصرف نمائید

مداومت بر اذکار زیر جهت تسریع درمان شما مفید می‌باشند: یاباسط – یاباعث – یاباقی – یابر – یاحسیب – یاحفیظ – یاحق – یاظاهر – یاعظیم – یاقدوس – یاقوی – یاقیوم – یامقدم – یامقسط – یاواجد – یاوارث – یاوکیل

موارد زیر را رعایت نمایید :

سرکه زیاد بخورید چون امام علی(علیه السلام) میفرمایند : مداومت برخوردن سرکه سودا و صفرا را از بین میبرد و آتش صفرا را خاموش میکند و قلب را زنده میکند

سویق خشک زیاد بخورید چون امام صادق(علیه السلام) میفرمایند: سویق خشک در ناشتا سودا و صفرا و بلغم را از بین میبرد

آب سرد زیاد بخورید چون امام رضا (علیه السلام) میفرمایند: آب سرد حرارت سودا و صفرا را خاموش میکند و صفرا را تسکین میدهد

روغن زیتون و کشمش زیاد بخورید چون پیامبر(صلی الله علیه وآله وسلم) می فرمایند: روغن زیتون و کشمش سودا و صفرا را بر طرف میکند و بلغم را از بین میبرد

آلو زیاد بخورید چون امام صادق(علیه السلام) میفرمایند: خوردن آلو در ناشتا سودا و صفرا را خاموش میکند بعد از خوردن غذا

حمام کنید چون امام صادق(علیه السلام) میفرمایند: پس از خوردن غذا حمام کردن سودا و صفرا را از بین میبرد وقت حجامت کردن

انار زیاد بخورید چون امام صادق(علیه السلام) میفرمایند: خوردن انار در وقت حجامت کردن سودا و صفرا را خاموش میکند در حد امکان برای خودتان ایجاد

اسهال نمائید چون پیامبر(صلی الله علیه وآله و سلم) میفرمایند: داروی سودا و صفرا اسهال است

عسل زیاد بخورید چون امام رضا(علیه السلام) میفرمایند: عسل درمان صفرا و سوداستدرمان مزاج صفرا با غلبه سودا

سویق عدس زیاد بخورید چون امام صادق(علیه السلام) میفرمایند: سویق عدس حرارت صفرا را خاموش میکند

آلوی سیاه زیاد بخورید چون امام رضا(علیه السلام) میفرمایند: آلوی سیاه حرارت صفرا را خاموش میکند

ماهی تازه زیاد بخورید چون امام حسن عسکری(علیه السلام) میفرمایند: خوردن ماهی تازه کباب شده بعد از حجامت دم و صفرا را درمان میکند غذاهای

سرد و تر زیاد بخورید چون امام رضا(علیه السلام) میفرمایند: هركس میخواهدآتش صفرا را خاموش كند هر روزه مقدارى از چیزهاى سرد و رطوبى بخورد و بدن خود را استراحت بدهد و از هواى خنك استفاده كند و كمتر حركت كند و بصورت كسانی كه آنها را دوست دارد بسیار نگاه كند

 

سلام. بهتر هست برای جملاتی که از امام صادق نقل شده که آب سرد و غذاهای سرد و تر زیاد بخورید، منبع ذکر کنید و اشاره کنید که این جملات فقط برای افراد صفرا مزاج گفته شده. خوردن بیش از اندازه شون هم از اونور بوم پرت خواهند کرد پایین مصرف کننده رو! و شخص مورد نظر بلغمی خواهد شد!

در مورد دوستمون هم که گفتن وضو چه ربطی داره، وضو چون آب سرد به نقاط چاکراهای بدن ریخته میشه (دست ها ، پاها و فرق سر و صورت) به تعدیل جریان خون کمک میکنه و باعث کاهش صفرا میشه. البته فقط فایده وضو این نیست. آب به دلیل مولکول های قطبی که داره، با ریخته شدن روی نقاط تیز بدن که محل انباش بارهای الکتریکی هستن، موجب خنثی شدن این بارها از روی سطح بدن میشه و بهتره بگم کلا منفعتش به قدری است که نمیدونم!

دوست گلم .وضو نور هست. حتما تاثیر داره.

واقعا وضو چ ربطی داره اخه. خیلی زشته همه چیو وارد بحث دین میکنید

در مورد دوستمون هم که گفتن وضو چه ربطی داره، وضو چون آب سرد به نقاط چاکراهای بدن ریخته میشه (دست ها ، پاها و فرق سر و صورت) به تعدیل جریان خون کمک میکنه و باعث کاهش صفرا میشه. البته فقط فایده وضو این نیست. آب به دلیل مولکول های قطبی که داره، با ریخته شدن روی نقاط تیز بدن که محل انباش بارهای الکتریکی هستن، موجب خنثی شدن این بارها از روی سطح بدن میشه و بهتره بگم کلا منفعتش به قدری است که نمیدونم!

تبلیغات در آسمونی

021-22072529

asemooni.com/advertising

درمان غلبه سوداء و صفراء – آیت عباس الله تبریزیاندرمان غلبه سودا در بدن

درمان مزاج صفرا با غلبه سودا

درمان قطعی غلبه سودا

درمان غلبه صفرا تبریزیان

درمان غلبه صفرا در طب سنتی

درمان مزاج صفراوی با غلبه سودا

درمان غلبه صفرا دکتر روازاده

درمان غلبه سودا دکتر روازاده

درمان غلبه سوداء و صفراء – آیت الله تبریزیان

خانم شریف مطرح کرد؛

استاد حوزه علمیه خواهران با اشاره به اینکه آش منزج اخلاط ثلاله است، گفت: منظور از اخلاط سه گانه این است که آش اخلاطی مانند سودا، بلغم و صفرا را از بدن دفع می کند.

به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها، خانم شریف،  در آستان مقدس حضرت معصومه(س) با بیان اینکه غلبه سودا در بدن اضافه بر پیامدهای جسمی موجب بروز پیامدهای روحی نیز در فرد می شود، گفت: کسی که غلبه سودا پیدا کرده بسیار حساس و زود رنج می شود و ممکن است با بروز کوچکترین مشکلی نارحت شود و حتی چنین فردی ممکن از است از گپ و گفت های روزمره نیز نارحت شده و عصبانی شود.

وی افزود: نگرانی نسبت به آینده، اضطراب شدید برای وقایعی که در آینده قرار است اتفاق بیافتد از دیگر پیامدهای روحی غلبه سودا بر مغز است و افراد مبتلا به سودا حتی از صدای تلفن به شدت شوکه شده و منتظر خبر بدی هستند و در نتیجه نمی توانند از زندگی خود لذت ببرند و آرامش خود را از دست می دهند و باید دقت کرد اوج استرس این افراد در هنگام غروب است.

استاد حوزه علمیه خواهران با بیان اینکه یکی دیگر از پیامدهای غلبه سودا در بدن کم خوابی و بی خوابی است،گفت: فرآیند خواب به دو بخش سبک و عمیق تبدیل می شود و باید دقت کرد که این خواب عمیق است که خستگی فعالیت روزانه را از جسم انسان بیرون کرده و به اندام هایی مانند ریه و مغز اجازه می دهد که استراحت کرده و فعالیت کمتری داشته باشند اما در کسانی که با غلبه سودا در مغز مواجه هستند ورود به مرحله خواب عمیق خیلی کم صورت گرفته به همین دلیل عضلات و اندام و حتی مغز فرصت استراحت را پیدا نمی کنند.درمان مزاج صفرا با غلبه سودا

خانم شریف ادامه داد: احساس خستگی دائم افراد دارای سودا نیز به همین علت است که وارد مرحله خواب عمیق نمی شوند بنابراین بدن آنها دچار یک ضعف عمومی است و متأسفانه این افراد خیلی دیر بخواب می روند زیرا مغز به دلیل حساسیت بیشتر مدام در حال تبادل اطلاعات یا همان فکر است.

وی افزود: متأسفانه کسانی که علائم غلبه سودا را در مغز دارند در سایر اندام ها نیز این علائم قابل مشاهده و سایر اندام ها نیز کار خود را به درستی انجام نمی دهند.

استاد حوزه علمیه خواهران اظهار کرد: کسانی که دچار بیماری غلبه سودا در مغز هستند بیش از دیگران نیاز به اصلاح غذا دارند زیرا خارج کردن سودا از مغز به دلیل اینکه دسترسی به مغز با وجود سد خونی مغزی دشوار است، کار دشواری بوده و داروها به راحتی به مغز نمی روند، برهمین اساس اصلاح مزاج و تغذیه باید در اولویت قرار گیرد.

خانم شریف تصریح کرد: کسی که دچار سودای مغزی شده باید از مصرف غذاهای سودایی خودداری کند و بهتر است غذاهایی مانند برنج ایرانی را نیز با مصلح آن یعنی زیره، شوی ، زرشک، زعفران و کشمش استفاده کنند و باید مصرف برنج هر روز نبوده و روز درمیان بوده و برنج را با حبوبات و مصلحات آن مصرف کنند.

وی با اشاره به اینکه استفاده از پیاز داغ نیز چون پیاز طبع گرم دارد به عنوان مصلح برای غذاهای بسیار مناسب است، گفت: خوردن آش یکی از بهترین روش ها برای درمان غلبه سودا است زیرا آش منزج اخلاط ثلاثه بوده و اخلاطی مانند بلغم، سودا و صفرا را از بدن دفع می کند

بامعرفت‌ها به مرگ جاهلیت نمی‌میرند!

قانونی به‌نام پوشش

نهم دی‌ماه، روز لگدمال شدن آرزوی دشمنان زیر پای مردم با بصیرت

ورود به بهشت از در باغ بابلان

شاه، عبد، عظیم/ بازخوانی سیره علمی و عرفانی حضرت عبدالعظیم

برگزاری ۴۳۰ حلقه معارفی در رواق حضرت خدیجه(س) حرم مطهر

طرح شعار آزادی حجاب زنان، خیانت به زن است

هم‌افزایی میان انقلابیون در فضای مجازی دنبال می‌شود

آغاز عملیات اجرایی شبستان امام علی(ع) در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب/شبستان حضرت زهرا(س) امسال تکمیل می‌شود

انقلاب فرهنگی در آستان مقدس حضرت معصومه(س) با پیروزی انقلاب اسلامی

نشست اعضای شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت در قم برگزار شد+تصاویر

اهداء پرچم حرم حضرت زینب(س) به تولیت حرم کریمه اهل‌بیت(س)

جسارت به عتبات تصادفی نیست/قرآن و عترت ابزار تحقق «واعتصمو بحبل‌الله» است

سوریه هیچگاه فدارکاری‌های ایران را فراموش نمی‌کند

تولیت حرم حضرت زینب(س) در حرم کریمه اهل بیت(س) حضور یافت+تصاویر

موضع ملت ایران «مرگ بر آمریکا» است/در سایه مقاومت آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند

اعلام فراخوان نخستین کنگره ملی شعر فاطمی(س)

نظام اسلامی با خون شهیدان استحکام یافت

انعکاس ۵۵ هزار دقیقه برنامه معارفی از شبکه‌های داخلی و برون‌مرزی

آیین شکرگزاری ماه رمضان در حرم بانوی کرامت برگزار شد/تجلیل از خادمان بازنشسته +تصاویر

اجرای قانون نیازمند زمینه‌سازی فرهنگی است

لزوم مشارکت دستگاه‌ها و مردم قم در جلوگیری از ترویج واژگان بیگانه

آدرس: حرم حضرت فاطمه معصومه علیها السلام، صحن حضرت صاحب الزمان (عج)

چکیده

مقدمه

سودا چیست؟

درمان مزاج صفرا با غلبه سودا

جنس سودا

علل پیدایش سودا

آثار سودا بر سیستم بدن

تذکر

نتیجه گیری

پی‌نوشت‌ها:

1.شناخت طبایع، ص36، دکتر سید علی ابوالحبیب
2.المرجزفی الطب، ابن النفیس
3.رساله ذهبیّه، امام صادق (ع)
4.درآمدی بر طب سنتی ایران، دکتر محسن ناصری و…
5.طب سینا، ص53، م. حیدریان
6.هاشمی، سید علی اکبر، سبک جدیدی از زندگی
7.سید علی ابوالحبیب، شناخت طبایع، جلد3، ص36
8.خیراندیش، دکترحسین، مزاج شناسی2، ص7
9.ابوالحبیب، سیدعلی، شناخت طبایع، ج2، ص102
10.خیراندیش، دکترحسین، مزاج شناسی
11.خیراندیش، دکترحسین، مزاج شناسی
12.خیراندیش، دکترحسین، مزاج شناسی



 

سودا یکی از اخلاط چهارگانه بدن و سرد و خشک است و افرادی که مزاج سودایی دارند، معمولا افراد لاغری هستند(قطعی نیست). افزایش اخلاط ممکن است در  قسمت خاصی از بدن ایجاد شود؛ برای مثال افزایش سودا در مغز منجر به فراموشی و وسواس می شود.

🔹محیط سرد و خشک
🔹غذای سرد و خشک
🔹چغندر و شکر و قند چغندر – لبو
🔹زمینه غم
🔹ترس
🔹غم
🔹کینه
🔹حسد
🔹حرص
🔹بوی تعفن
🔹تنهایی
🔹گوشت گاو
🔹گوشت بز
🔹خوابیدن بین الطلوعین
🔹مرغ
🔹ماهی
🔹غذای فریزری
🔹دوست منفی
🔹بیداری زیاد و دیر خوابیدن
🔹امواج موبایل و وای فای
🔹زیاد گوش دادن موسیقی

✔هرگاه سودا در پوست زیاد شود بیماری کک و مک، لکه های قهوه ای و خال سیاه به وجود می آید.
✔افزایش سودا موجب موی زائد و ضمختی مو نیز می شود.درمان مزاج صفرا با غلبه سودا

✔باعث بوی بد بدن و دهان بخاطر سردی و یبوست
✔پوست خشک
✔خشکی دست و پا
✔بد خوابیدن و کابوس
✔تیرگی چهره و سیاهی دور چشم
✔اذیت شدن در سرما
✔دوستدار گرما
✔سردرد
✔کمر درد
✔واریس
✔بواسیر

✔باعث خشکی و در نتیجه آرتروز می شود. و آرتروز گردن نیز بروز می کند.

✔باعث رسوب و تنگی کانال نخاع

✔وسواس فکری (افکار منفی)
✔وسواس عملی
✔فکر و خیال زیاد
✔افسردگی
✔استرس و اضطراب زیاد
✔کابوس
✔دائم با خود حرف زدن

✔سردرد سوداوی
✔با خوردن یا بو کشیدن گرمیجات آرام ترمی شوند
✔تاری و ماتی چشم
✔شب کوری
✔وزوز گوش

✔اشتها زیاد می شود اما کاذب است و توان خوردن کم
✔بوی بد دهان

✔باعث یبوست و خشکی و در نتیجه آن بیماریهایی از قبیل بواسیر می‌شود.
✔نفخ شکم زیاد می‌شود.

امام صادق (ع ) می فرمایند: بادمجان، برای مرٌه سوداء خوب و مفید است.(أمالی الطوسی : ۶۶۶)

توضیح اینکه چگونه نوره میتواند موجب درمان سودا می گردد این است که طبق روایات، وقتی موها رشد می کنند و از سوراخ های ریز پوست بیرون می زنند، و یا خارج شدن ناخن ها از سر انگشتان، می تواند منجر به خروج درد نیز شود. به همین خاطر است که استفاده از نوره و تراشیدن سر و نیز گرفتن ناخن ها امر شده است تا رشد افزایش یافته و دردها خارج گردند.

 

داروی شافیه اگر یازده ماهه شود، برای درمان سودا حاد که منجر به وسواس و ترس شدید می گردد، موثر است. کافی است به میزان یک نخود از شافیه یازده ماهه مصرف شود.

 

 

در طب اسلامی، عسل، برای درمان سودا و صفراء توصیه شده است.
هر که ناشتا و به میزان یک قاشق مرباخوری عسل بخورد، بلغم را قطع کرده، صفرا را می شکند و سودا را قطع می کند.(فقه الرضا ع : ۴۷)

هر که اراده بر آن دارد تا سودا را بسوزاند، بر او باد کثرت قی کردن و فصد کردن عروق و استعمال نوره(طب الإمام الرضا ع (الرساله الذهبیه)، النص، ص:۴۲)

امام صادق (ع): تفکر کن در این دواها و داروها و آنچه که هر یک از آنها در بردارد، این یکی در مفاصل نفوذ می کند و فضولات غلیظ را خارج می سازد، مثل گیاه «شیطرج» و یکی دیگر غلبه سودا را پاکسازی می کند مثل گیاه «افتیمون» (توحید المفضل : ۱۰۶)

 

↵مزاج چیست؟،  ↵دموی مزاج ها،  ↵صفراوی مزاج ها،  ↵بلغمی مزاج ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وبسایت

درمان شدگان طب اسلامی

درمان مزاج صفرا با غلبه سودا

راهنمای خرید محصولات طب اسلامی

مشاوره تخصصی طب اسلامی مرکزی (09113542821)-پاسخگویی 8 الی 22


کلمه کاربری یا ایمیل *


رمز عبور *


ورود

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird verarbeitet…

Wird geladen…

درمان مزاج صفرا با غلبه سودا

Wird verarbeitet…

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird verarbeitet…

Wird geladen…

Wird geladen…

درمان غلبه سوداء و صفراء – آیت عباس الله تبریزیان

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird verarbeitet…

Playlists werden geladen…

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird verarbeitet…

Wird geladen…

درمان مزاج صفرا با غلبه سودا

Wird verarbeitet…

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird verarbeitet…

Wird geladen…

Wird geladen…

درمان غلبه سوداء و صفراء – آیت عباس الله تبریزیان

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird verarbeitet…

Playlists werden geladen…

درمان مزاج صفرا با غلبه سودا
درمان مزاج صفرا با غلبه سودا
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *