درمان شوره سر با جوش شیرین

خواص دارویی و گیاهی




خانه

موبایل

شوره سر در اثر جدا شدن سلول های خارجی پوست سر به وجود می آید

 

درمان شوره سر با جوش شیرین

در اینجا 1 روش خانگی برای درمان شوره سر را می گوییم.شوره سردر پوست سر به طور طبیعی در اثر لایه لایه شدن لایه قدیمی، لایه های جدید جایگزین می شود و از سطح پوست به صورت سلول های مرده به بیرون ریخته می شوند.هنگامی که تعداد سلول های مرده افزایش یابند و همراه با چربی و ترشحات دیگر پوست باشند، “شوره سر” را تشکیل می دهند.شوره سر در اثر جدا شدن سلول های خارجی پوست سر به وجود می آید و با حمام رفتن منظم، استفاده از شامپوهای ضد شوره و استفاده از شامپوهای متنوع قابل کنترل است.

عللشوره سر ممکن است بر اثر خشکی پوست سر به وجود آید، اما گاهی علت آن اگزما، پسوریازیس یا عفونت قارچی است.

جوش شیرین اثرات بسیار قوی روی شوره سر دارد. یک قاشق غذاخوری جوش شیرین را با یک فنجان آب مخلوط کرده و همانند شامپو از آن استفاده کنیدمصرف بی رویه مواد آرایشی مو و عدم رعایت نظافت مو مانند شامپو نزدن  مرتب ، استفاده از شامپوی ناسب، عدم شست وشوی کافی سر بعد از شامپو زدن و یا باقی ماندن بقایای صابون در پوست سر از عوامل دیگر موثر در بروز شوره سر است.آسیب هایی که به پوست سر وارد می شوند، همچون سشوار زدن، فر بیش از حد، بابلیس، رنگ کردن و مش زدن از دیگر عوامل ایجاد شوره سر است.کم شدن آب بدن و شانه زدن کم موهای سر نیز باعث بروز شوره می شوند.

درمان های خانگی1- سرکه سیب: سرکه سیب و آب گرم را به طور مساوی مخلوط کنید. سپس آن را روی موهای خشک خود ریخته و ماساژ دهید. توجه داشته باشید که این محلول پوست سر شما را به طور کامل بپوشاند. پس از چند دقیقه موی خود را با آب شستشو دهید. این کار را هفته ای دو بار تکرار کنید.

 

اسیدیته سرکه سیب میزان PH پوست سر را تغییر می دهد در نتیجه رشد قارچ سر سخت می شود.

سرکه سیب و آب گرم برای درمان شوره سر مفید است

  2- جوش شیرین: این ماده اثرات بسیار قوی و مثبتی را بر روی شوره سر دارد. یک قاشق غذاخوری جوش شیرین را با یک فنجان آب مخلوط کرده و همانند شامپو از آن استفاده کنید. طی مدت چند روز شاهد معجزه آن خواهید بود.در یک روش دیگر هم می توانید پس از مرطوب کردن مو، مقداری جوش شیرین به موها بمالید. سپس با آب بشویید. جوش شیرین، قارچ های بیش فعال را که باعث ایجاد شوره سر می شوند کاهش می دهد. احتمالا در روزهای اول موها خشک می شود، اما پس از چند هفته، پوست سر شروع به تولید روغن طبیعی خواهد کرد که موها را نرم می کند. 

جوش شیرین اثرات بسیار قوی و مثبتی را بر روی شوره سر دارد

 3- شنبلیله: مواد مغذی موجود در شنبلیله رشد سالم موها را تشدید کرده و پوسته پوسته شدن سر را برای همیشه از بین می برد.

دو قاشق غذاخوری از دانه های شنبلیله را در آب به مدت یک شب خیس کنید. سپس دانه ها را از آب جدا کرده و آسیاب کنید.ماده خمیری به دست آمده را به مدت 45 دقیقه به موی سر خود بزنید و بعد با شامپو بشویید.

 

مواد مغذی موجود در شنبلیله، پوسته پوسته شدن سر را برای همیشه از بین می برد

  4- آسپیرین: آسپرین حاوی ماده ای فعال به اسید سالیسیلیک است که در اغلب شامپوهای مخصوص شوره وجود دارد. برای کنترل شوره سر، هر بار دو عدد آسپرین پودر شده را به شامپوی خود اضافه کنید و روی سر بمالید. مواد باید به مدت دو دقیقه روی موها بماند. سپس آن را با آب شست وشو دهید.

برای کنترل شوره سر، هر بار دو عدد آسپرین پودر شده را به شامپوی خود اضافه کنید

  5- روغن نارگیل: این روغن به طور موثر شوره سر را درمان می کند. قبل از حمام سه تا پنج قاشق غذاخوری روغن نارگیل را به پوست سر بمالید و بگذارید به مدت یک ساعت بماند. سپس آن را با شامپو بشویید. 

روغن نارگیل, به طور موثر شوره سر را درمان می کند

  6- لیموترش: کافی است دو قاشق غذاخوری آبلیمو به پوست سر بمالید و با آب بشویید. سپس یک قاشق مرباخوری آب لیمو را با یک لیوان آب مخلوط کنید و موها را با آن بشویید. این روش را به طور روزانه تکرار کنید تا شوره سر از بین برود. اسیدیته لیمو کمک می کند تا در میزان PH پوست سر تعادل به وجود آید.  

لیموترش برای درمان شوره سر مفید است

 7- نمک: نمک برای از بین بردن شوره سر موثر است. کافی است پس از مالیدن کمی نمک به پوست سر، موهای خود را شامپو کنید.  

نمک برای از بین بردن شوره سر موثر است.

 8- آلوئه ورا: خاصیت خنک کننده آلوئه ورا، خارش پوست سر را از بین می برد. قبل از شامپو کردن مقداری آلوئه ورا به موهای خود بمالید.  

خاصیت خنک کننده آلوئه ورا، خارش پوست سر را از بین می برد

 9- سیر: خاصیت ضدقارچی سیر برای رفع باکتری های ایجادکننده شوره سر خیلی موثر است. کافی است چند حبه سیر را له کنید و به پوست سر بمالید. برای پیشگیری از بوی تند، سیر له شده را با کمی عسل مخلوط کنید و سپس به موها بمالید. 

خاصیت ضدقارچی سیر برای رفع باکتری های ایجادکننده شوره سر خیلی موثر است

  1- روغن زیتون: ماساژ مو با روغن زیتون قبل از خواب بسیار موثر است. بعد از مدتی موها را با شامپویی که همیشه استفاده می کنید شست وشو دهید. 

درمان شوره سر با جوش شیرین

ماساژ مو با روغن زیتون قبل از خواب بسیار موثر است

  منابع:ایسناباشگاه خبرنگاران جوانتبیان


باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

شوره سر یک اختلال پوستی رایج است ، می تواند از خشک بودن پوست ، رشد باکتری ها و قارچ در پوست سر ، شرایط پوستی ملتهب و سایر عوامل دیگر باشد . شوره سر باعث خارش پوست سر همراه با بیش از حد پوسته شدن پوست سر است .

شوره سر یا همان درماتیت سبورئیک را می تواند را می تواند با روش های خانگی و طبیعی به راحتی درمان کرد ، پس با درمان شوره سر با دکتر نیم همراه باشید .

 

 

لیست مطالب :

درمان شوره سر با جوش شیرین

جوش شیرین با حذف سلول های مرده پوست و تعادل رساندن PH پوست موی سر و جلوگیری از رشد قارچ ها به درمان شوره سر کمک می کند .

سرکه سفید یکی از بهترین روش های خانگی برای درمان شوره سر است .

سرکه دارای اسید استیک است که مانع از رشد قارچها در پوست شما می شود و همچنین خارش پوست سر شما را کاهش می دهد .

اگر پوست سر شما خشک شده است می توانید از روغن زیتون استفاده کنید ، روغن زیتون یک مرطوب کننده طبیعی است و تاثیر فوق العاده ای برای درمان شوره سر دارد .

 

 

آب لیمو حاوی اسید ها است که می تواند با قارچ هایی که سبب ایجاد شوره سر شده اند مبارزه کند و همچنین می تواند خارش در پوست سر شما را کاهش دهد .

آسپرین حاوی سالیسیلیک اسید است که می تواند به شما کمک کند با شوره سر مقابله کنید .

 

روغن نارگیل به علت خواص ضد قارچی به حذف شوره سر کمک می کند همچنین پوست سر را مرطوب نگه می دارد و خارش را از بین می برد .

درمان شوره سر با سرکه سیب روش موثری است زیرا به ترمیم پوست از طریق بازسازی پوست و مهار رشد مخمر کمک می کند .

همچنین باعث می شود منافذ مسدود شده پوست باز شوند و به فولیکول های مو نیز کمک می کند .

روغن درخت چای دارای خواص ضد قارچی قوی است و برای درمان شوره سر استفاده می شود .

این گیاه دارای خواص ضد قارچ و ضد باکتری است و برای درمان شوره سر و بسیاری از مشکلات مو مانند آکنه پوست سر موثر است .

 

نظر

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *