درمان بیماری سوزاک چیست

خواص دارویی و گیاهی

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

درمان بیماری سوزاک چیست

بیماری‌های مقاربتی یا آمیزشی به گروهی از بیماری‌ها گفته می‌شود که صرفا از طریق تماس جنسی منتقل می‌شوند. متأسفانه این بیماری‌ها همیشه با علائم و نشانه‌های واضحی همراه نیستند و در اکثر اوقات زمانی تشخیص داده می‌شوند که عوارض جدی لگنی و تناسلی ایجاد کرده‌اند. این بیماری‌ها در مراحل اولیه به‌راحتی با یک دوره مصرف آنتی‌بیوتیک درمان می‌شوند اما اگر به‌موقع تشخیص داده نشوند، به‌سرعت انتشار می‌یابند و حتی می‌توانند باعث نازایی شوند. همراه ما باشید، در این مطلب قصد داریم شما را با یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی یعنی سوزاک و علائم، روش‌های تشخیص، درمان و پیشگیری از آن آشنا کنیم.

سوزاک یک بیماری مقاربتی (STD) است که توسط عفونت ناشی از باکتری نایسریا گونوره‌آ به‌وجود می‌آید. این عفونت معمولا نواحی مرطوب و گرم بدن را آلوده می‌کند، ازجمله:

سوزاک از طریق رابطه‌ی جنسی محافظت‌نشده‌ی دهانی، مقعدی یا واژینال از فردی به فرد دیگر منتقل می‌شود. افرادی که شُرکای جنسی متعدد دارند یا آنهایی که از کاندوم استفاده نمی‌کنند، از بقیه احتمال دارد به این عفونت مبتلا شوند. بهترین روش‌های محافظت در برابر این عفونت عبارت‌اند از:

رفتارهایی که فرد را به رابطه‌ی جنسی محافظت‌نشده سوق می‌دهند نیز احتمال ابتلا به این نوع عفونت را افزایش می‌دهند. این رفتارها عبارت‌اند از: مصرف الکل و مصرف موادمخدر، به‌خصوص استفاده از موادمخدر تزریقی.

علائم معمولا در عرض ۲ تا ۱۴ روز پس از قرارگیری در معرض این عفونت ظاهر می‌شوند. بااین‌حال برخی از افراد مبتلا به سوزاک هرگز علائم قابل‌توجهی را تجربه نمی‌کنند. مهم است به یاد داشته باشید فرد آلوده‌ای که هیچ‌گونه علائمی ندارد – که حامل بدون علامت نیز یده می‌شود – همچنان می‌تواند عفونت را به دیگران انتقال بدهد. درواقع چنین فردی احتمال دارد که عفونت را به سایرین منتقل کند.

مردان ممکن است به‌مدت چندین هفته علائم قابل‌توجهی نداشته باشند. برخی از مردان نیز ممکن است هرگز دچار علائم نشوند.

به‌طور معمول، علائم این عفونت حدود یک هفته پس از انتقال ظاهر می‌شوند. اولین علامت قابل‌توجه در مردان، اغلب احساس درد یا سوزش در هنگام ادرار کردن است. با پیشرفت عفونت، سایر علائم ممکن است از این قرار باشند:

عفونت تا چندین هفته پس از درمان علائم در بدن باقی خواهد ماند. در موارد نادر، سوزاک می‌تواند همچنان به بدن آسیب برساند، به‌خصوص به مجاری ادرار و بیضه‌ها. درد ممکن است به رکتوم (راست‌روده) نیز گسترش یابد.

بسیاری از زنان هیچ‌گونه علائم واضحی از سوزاک ندارند. علائم سوزاک در زنان معمولا خفیف بوده یا شبیه علائم سایر عفونت‌ها هستند؛ این مسئله شناسایی آنها را سخت‌تر می‌کند. عفونت‌های سوزاک می‌توانند بسیار شبیه عفونت‌های متداول قارچی یا باکتریایی واژینال باشند.

علائم عبارتند از:

پزشکان می‌توانند سوزاک را از چند راه تشخیص دهند. آنها می‌توانند با سواب (گوش پاک‌کن) نمونه‌ای از مایع ناحیه‌ی علامت‌دار (آلت تناسلی، واژن، رکتوم یا گلو) را بردارند و آن را روی یک اسلاید شیشه‌ای قرار دهند. اگر پزشک شما به عفونت خون یا مفصل مشکوک باشد، با گرفتن خون یا قرار دادن یک سوزن در داخل مفصل علامت‌دار برای برداشتن مایع، یک نمونه‌گیری انجام خواهد داد. او سپس یک رنگ به نمونه اضافه خواهد کرد و آن را زیر میکروسکوپ بررسی می‌کند. اگر سلول‌ها به این رنگ واکنش نشان دهند، شما به احتمال زیاد عفونت سوزاک دارید. این روش نسبتا سریع و آسان است اما کاملا مطمئن نیست. این تست ممکن است توسط یک کارشناس (متخصص) آزمایشگاه نیز انجام شود.

روش دوم شامل گرفتن همان نوع نمونه و قرار دادن آن روی یک ظرف مخصوص است. این ظرف به‌مدت چند روز در شرایط رشد ایده‌آل قرار داده خواهد شد. اگر سوزاک وجود داشته باشد، یک گروه از باکتری گونوره‌آ رشد خواهد کرد.

نتیجه‌ی اولیه ممکن است در عرض ۲۴ ساعت آماده شود اما ارائه‌ی نتیجه‌ی نهایی تا سه روز طول خواهد کشید.

عفونت‌های درمان‌نشده در زنان می‌تواند آنها را در معرض خطر ابتلا به عوارض طولانی‌مدت قرار دهد. عفونت درمان‌نشده‌ی سوزاک در خانم‌ها ممکن است از دستگاه تناسلی زنان بالا رود و رحم، لوله‌های فالوپ و تخمدان‌ها را نیز درگیر کند. این وضعیت به بیماری التهابی لگن (PID) معروف است و می‌تواند باعث درد شدید و مزمن شود و به اندام‌های تناسلی زن آسیب برساند. PID می‌تواند توسط سایر بیماری‌های مقاربتی نیز به‌وجود بیاید. همچنین ممکن است زنان درنتیجه‌ی آن دچار انسداد (گرفتگی) یا زخم در لوله‌های فالوپ شوند که می‌تواند از حاملگی‌های بعدی جلوگیری کند یا به حاملگی خارج از رحم منجر شود. حاملگی خارج از رحم زمانی اتفاق می‌افتد که تخمک بارورشده در جایی خارج از رحم مستقر می‌شود. عفونت سوزاک می‌تواند در هنگام زایمان به نوزاد تازه‌متولدشده منتقل شود.

مجرای ادرار در مردان ممکن است زخم شود یا آبسه‌ی دردناکی در قسمت داخلی آلت تناسلی آنها ایجاد شود. این عفونت می‌تواند باعث کاهش قدرت باروری یا عقیمی مردان شود.

هنگامی که عفونت سوزاک به داخل جریان خون گسترش یابد، مردان و زنان هردو ممکن است به آرتریت، آسیب دریچه‌ی قلب یا التهاب پوشش مغز یا نخاع دچار شوند. این شرایط، نادر اما بسیار جدی هستند.

آنتی‌بیوتیک‌های مدرن می‌توانند اکثر عفونت‌های سوزاک را درمان کنند. اکثر استان‌ها نیز در درمانگاه‌های دولتی، خدمات تشخیصی و درمانی رایگان ارائه می‌دهند.

هیچ درمان خانگی یا داروی بدون نیاز به نسخه‌ای وجود ندارد که بتواند عفونت سوزاک را درمان کند. اگر احساس می‌کنید که ممکن است به سوزاک مبتلا شده باشید، باید به پزشک مراجعه کنید تا پزشک بررسی‌های لازم را انجام دهد.

سوزاک معمولا با یک‌بار تزریق آنتی‌بیوتیک سفتریاکسون به باسن یا یک تک‌دُز آزیترومایسین خوراکی درمان می‌شود. در صورت استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها، شما باید در عرض چند روز تسکین یابید.

قانون، پزشکان و کارشناسان بهداشتی را ملزم می‌کند که این عفونت را به مرکز بهداشت شهرستان گزارش دهند. مقامات بهداشت عمومی برای کمک به پیشگیری از گسترش این عفونت، با همسر فرد مبتلا تماس می‌گیرند، آزمایش‌های لازم را روی او انجام می‌دهند و در صورت لزوم درمانش می‌کنند.

ظهور سویه‌های سوزاک مقاوم به آنتی‌بیوتیک، یک چالش روبه‌رشد است. این موارد ممکن است به درمان گسترده‌تری نیاز داشته باشند که شامل یک دوره‌ی هفت‌روزه مصرف آنتی‌بیوتیک خوراکی یا درمان دوگانه با دو آنتی‌بیوتیک مختلف در کل به‌مدت هفت روز است. آنتی‌بیوتیک‌هایی که برای درمان طولانی تجویز می‌شوند، معمولا باید یک یا دوبار در روز مصرف شوند. برخی از این آنتی‌بیوتیک‌های متداول عبارت‌اند از: آزیترومایسین و داکسی‌سایکلین. دانشمندان در تلاش‌اند واکسن‌هایی برای پیشگیری از عفونت سوزاک تولید کنند.

مطمئن‌ترین راه برای پیشگیری از سوزاک یا سایر بیماری‌های مقاربتی (STD)، پرهیز جنسی است. در هنگام رابطه‌ی جنسی همیشه از کاندوم استفاده کنید. مهم است که با همسرتان روراست باشید، به‌طور منظم تست‌های STD انجام دهید و مطمئن شوید که او هم این آزمایش‌ها را انجام می‌دهد.

اگر همسر شما علائمی از عفونت احتمالی دارد، به‌هیچ‌وجه با او رابطه‌ی جنسی برقرار نکنید. از او بخواهید به پزشک مراجعه کند تا احتمال ابتلای او به هرگونه عفونت واگیردار بررسی شود.

احتمال ابتلای شما به سوزاک درصورتی‌که قبلا به آن یا سایر بیماری‌های مقاربتی مبتلا شده‌اید، بسیار خواهد بود. همچنین درصورت چندهمسری بودن نیز خطر ابتلای شما به سوزاک افزایش خواهد یافت.

اگر فکر می‌کنید که ممکن است سوزاک داشته باشید، باید از هرگونه فعالیت جنسی اجتناب کنید. همچنین باید بلافاصله به پزشک مراجعه کنید.

در طول ویزیت پزشک، خودتان را برای موارد زیر آماده کنید:

اگر برای شما آنتی‌بیوتیک تجویز شده است، مهم است که دوره‌ی درمان را کامل کنید تا مطمئن شوید عفونت‌تان کاملا درمان می‌شود. کوتاه کردن دوره‌ی درمان‌تان با آنتی‌بیوتیک می‌تواند باعث شود که احتمال مقاوم شدن باکتری‌ها نسبت به آنتی‌بیوتیک افزایش یابد. همچنین شما باید یک تا دو هفته بعد مجددا به پزشک مراجعه کنید تا مطمئن شوید که عفونت‌تان به‌طور کامل برطرف شده است.

اگر نتایج آزمایش جدیدتان منفی شد و همسرتان نیز به هیچ‌گونه عفونتی مبتلا نبود، آنگاه می‌توانید فعالیت جنسی‌تان را از سر بگیرید.

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

سلامتی ارزشمندترین دارایی انسان است

15تومان

درمان بیماری سوزاک چیست

.(“”)[]
.(“”)
.type “text/”
.
.src “”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

کارشناس نرم‌افزار ، عاشق زبان انگلیسی. ترجمه واقعا برام لذت‌بخشه.

عجب. طبیعت را سپاس که ازین مشکلات بدوریم

خوشبختانه پیشگیری از این بیماری بسیار ساده است دوست عزیز. سلامت باشید.

سوزاک واقعابیماری خطرناکیه.وهمه بایددقت خاصی نسبت به عدم ابتلای به ان داشته باشند.ممنون

از توجه‌تون سپاسگزارم.

ممنون از مطالب آموزنده تون تا الان نشنیده بودم این بیماری رو

خوشحالم که براتون مفید بوده فهیمه جان.

خواص خوراکی ها

خواص سیر برای مو و طرز تهیه ماسک موی سیر برای تقویت مو

خواص بادرنجبویه؛ ۹ دلیل قانع‌کننده برای مصرف دمنوش بادرنجبویه

ژل رویال چیست؛ خواص آن برای لاغری، جوان ماندن و سلامتی

خودنظم‌دهی؛ چطور اهداف بلندمدت‌مان را فدای لذت‌های کوتاه‌مدت نکنیم؟

۶ مزیت به‌کارگیری تبلیغات بنری آنلاین نسبت به بنرهای سنتی

درمان التهاب لثه؛ انواع درمان‌های خانگی و روش‌های پیشگیری

نظریه هدف گذاری لاک؛ ۵ اصل برای تعیین اهداف معنی‌دار و چالش‌برانگیز

چطور بازدهی تبلیغات بنری را بالا ببریم؟

راحت ترین کشورها برای مهاجرت کدام‌اند؟

گران ترین تصادف های دنیا؛ ۱۰ خودروی لوکس که در چند لحظه از بین رفتند

زیباترین سواحل دنیا و جذابیت‌های فوق تصور آنها

زیباترین حیوانات دنیا و خصوصیات منحصربه‌فرد آن‌ها

خنده دارترین جوایز نوبل در سال ۲۰۱۸ برای دستاوردهای علمی مضحک

معروف ترین آشپزهای جهان که در حرفه‌ خود بهترین هستند

سوزاک نوعی بیماری مقاربتی است که از طریق رابطه جنسی گسترش پیدا می کند و برای درمان آن می توان از آنتی بیوتیک استفاده کرد.

سوزاک چیست؟

سوزاک یک عفونت مقاربتی است که از طریق رابطه جنسی گسترش پیدا می کند. در مردان، معمولا مجرای ادراری و در زنان معمولا مجرای خروجی مثانه، گردنه رحم و یا هر دو به این عفونت آلوده می شوند. این عفونت همچنین می تواند راست روده، مقعد، گلو و لگن را نیز آلوده کند. در موارد نادر، چشم ها نیز به این عفونت دچار می شوند.

اگر سوزاک به موقع درمان شود، نمی تواند مشکل خاصی به وجود بیاورد. اما اگر بدون درمان رها شود می تواند مشکلاتی جدی به وجود بیاورد.

سوزاک درمان نشده در زنان می تواند به سمت رحم، لوله های تخمدان و تخمدان ها حرکت کند و آنها را نیز آلوده کند. این حالت می تواند منجر به بروز زخم های دردناک و التهاب شود که به آنها بیماری التهابی لگن (PID) گفته می شود. PID می تواند موجب نازایی و حاملگی خارج از رحم شود.درمان بیماری سوزاک چیست

علل سوزاک چه چیزهایی هستند؟

نوع خاصی از باکتری ها منجر به بروز بیماری مقاربتی سوزاک می شوند. سوزاک یک بیماری عفونی قابل انتقال از راه تماس جنسی است. این بدان معناست که می تواند از طریق رابطه جنسی از یک شریک جنسی به طرف مقابل منتقل شود. (عفونت می تواند به واژن، آلت تناسلی مردانه، دهان و مقعد منتقل شود.)

زنان باردار می توانند در هنگام زایمان، بیماری را به نوزاد خود منتقل کنند.

علائم سوزاک چه چیزهایی هستند؟

سوزاک در بسیاری از موارد علائم خاصی را ایجاد نمی کند به همین خاطر بسیاری از افراد مبتلا بدون آگاهی از بیماری خود، آن را به شریک جنسیشان منتقل می کنند.

علائم بیماری سوزاک در صورت وجود عبارتند از:

درد هنگام ادرار کردن
ترشحات غیر طبیعی از الت مردانه یا مهبل

عفونت سوزاک در گلو نیز معمولا علائم خاصی را ایجاد نمی کند.

معمولا علائم سوزاک در مردان راحت تر از زنان تشخیص داده می شود. اما برخی از مردان علائم بسیار خفیفی را از خود نشان می دهند و یا اصلا با علائم خاصی مواجه نمی شوند.

علائم اولیه ممکن است به قدری خفیف باشند که با عفونت مثانه و یا عفونت واژن اشتباه گرفته شوند. هنگامی که یک عفونت سوزاک درمان نشده به طرف لگن (در زنان) حرکت می کند، علائم می توانند شامل درد در پایین شکم، درد در هنگام رابطه جنسی، خونریزی از واژن و یا تب باشد.

معمولا از زمانی که فرد مبتلا در معرض عفونت قرار می گیرد تا زمان بروز علائم 2 تا 5 روز طول می کشد. اما ممکن است در برخی موارد این بازه زمانی تا 3 روز نیز طول بکشد.

حتی اگر شما هیچ نشانه ای از بیماری سوزاک نداشته باشید (سوزاک بدون علائم و یا قبل از بروز علائم) باز هم می توانید باعث انتقال این بیماری به دیگران شوید و تا زمانی که به صورت کامل درمان نشده اید احتمال انتقال بیماری توسط شما وجود دارد.

تشخیص سوزاک چگونه است؟

پزشک سوالاتی را در مورد سوابق پزشکی و جنسی شما خواهد پرسید. همچنین ممکن است شما را معاینه کند.

ادرار و یا مایع حاصل از عفونت شما مورد آزمایش قرار خواهد گرفت. همچنین ممکن است به منظور تشخیص سایر بیماری های مقاربتی نیز مورد آزمایش قرار بگیرید. ممکن است تست پاپ اسمیر نیز بر روی شما انجام شود.

به محض اینکه نسبت به بیماری مقاربتی خود مطمئن شدید حتما به شریک جنسیتان نیز اطلاع بدهید. کارشناسان توصیه می کنند که در چنین مواقعی باید با افرادی که در 6 روز گذشته با آنها رابطه جنسی داشته اید تماس بگیرید و آنها را مطلع کنید. چنانچه در 6 روز گذشته رابطه جنسی نداشته اید، حتما به آخرین شخصی که با وی در ارتباط (جنسی) بوده اید تماس بگیرید.

درمان سوزاک چگونه است؟

برای درمان سوزاک از آنتی بیوتیک استفاده می شود. مهم است که حتما آنتی بیوتیک را با تجویز پزشک و دقیقا بر طبق نسخه ی ایشان مصرف کنید. در غیر این صورت ممکن است دارو تاثیر کمتری داشته باشد و یا اصلا تاثیری نداشته باشد.

فراموش نکنید که درمان به موقع سوزاک می تواند خطر ابتلای شما به سایر بیماری ها مانند بیماری التهاب لگنی را کاهش دهد و از گسترش عفونت جلوگیری کند.

بسیاری از افرادی که به سوزاک مبتلا هستند، بیماری مقاربتی کلامیدیا نیز دارند. در چنین شرایطی باید هر دو عفونت شما تحت درمان قرار بگیرد.

در هنگام درمان از برقراری رابطه جنسی اجتناب کنید. اگر درمان شما شامل تنها یک دوز از دارو بود، حتما بعد از دریافت دارو 7 روز صبر کنید تا دارو تاثیر خود را بگذارد.

درمان عفونت سوزاک شما را در مقابل ابتلای مجدد به بیماری سوزاک محافظت نمی کند. لذا همواره مسائل بهداشت جنسی و توصیه های پزشکی را به یاد داشته باشید و به آنها عمل کنید.

اگر ابتلای شما به بیماری سوزاک باعث شده است که شما و یا شریک جنسیتان نسبت به این قضیه احساس بدی داشته باشید، یک یا چند جلسه مشاوره می تواند برای حل این مشکل مفید باشد.

پیشگیری از سوزاک چگونه است؟

پیشگیری از سوزاک آسانتر از درمان سوزاک است.

در هر دفعه برقراری رابطه جنسی از کاندوم استفاده کنید.
فراموش نکنید که داشتن بیش از یک شریک جنسی علاوه بر مشکلات عرفی و اخلاقی، ممکن است باعث بروز بیماری های مقاربتی شود. بهترین رابطه جنسی، رابطه با یک شریک جنسیست به گونه ای که وی نیز تنها یک شریک جنسی داشته باشد. هر شریک جنسی برابر است با خطر برای ابتلا به بیماری های مقاربتی.
مسئولیت پذیر باشید. اگر به بیماری مقاربتی مبتلا هستید تا زمانی که درمان شما کامل نشده است از برقراری رابطه جنسی اجتناب کنید.
تا قبل از اینکه مجددا آزمایش نداده اید و سلامت شما و شریک جنسیتان توسط پزشک تائید نشده است از برقراری رابطه جنسی اجتناب کنید./ شفاجو

روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال حافظ

کپی برداری ممنوع !

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.

محل لینک سایت شما

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.

پاسخ به سوالات پزشکی و جنسی شما ، در مجله دلگرم کلیک کنید

نشان‌گذاری

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است
[[رده:نمادهای
نوشتار]]

لیست مطالب :

سوزاک بیماری است که اخیرا خیلی از افراد را درگیر می‌کند. سوزاک از طریق آمیزش جنسی منتقل شده و باعث درد و سایر علائم در دستگاه تناسلی است؛ علاوه بر این‌ها می‌تواند مشکلاتی در رکتوم، گلو، چشم یا مفاصل بیمار ایجاد کند!

این بیماری از طریق ویروس “Neisseria وارد بدن می‌شود و مناطق گرم و مرطوب بدن را آلوده می‌کند. این مناطق عبارتند از:

سوزاک در مردان و زنان دیده می‌شود اما مردان شایعترین گروه مبتلایان به این بیماری هستند. سوزاک قابل درمان است به شرطی که اطلاعات کاملی از آن بدانید. این مقاله از دکترنیم به شما کمک می‌کند تا با داشتن اطلاعات کامل در مورد این بیماری، سراغ درمان آن بروید.

همانطور که گفته شد، علت سوزاک ویروس “Neisseria است که می‌تواند از طریق تماس جنسی منتقل گردد. انتقال این بیماری می‌تواند از تماس جنسی محافظت نشده با کاندوم انجام گردد. از جمله:درمان بیماری سوزاک چیست

ویروس بیماری سوزاک نمی‌تواند در خارج از بدن زندگی کند، بنابراین انتقال این بیماری در صورت دست زدن به وسایل آلوده غیرممکن است؛ درحالی که زنان باردار در طول زایمان واژینال، می‌توانند بیماری را به نوزاد خود منتقل کنند!

معمولا پس از 2 تا 14 روز علائم سوزاک ظاهر می‌شوند؛ اما با این حال، برخی از مبتلایان به این بیماری، علائم مشخصی ندارند! در این حالت، مهمترین کار دانستن این است که فرد بیمار هنوز ناقل بیماری است می‌تواند این بیماری را به هر کسی انتقال دهد! علائم این بیماری به دو دسته تقسیم بندی می‌شوند:

درحالی که بعضی از مردان هرگر علائم قابل توجهی را مشاهده نمی‌کنند، ممکن است این علائم در بعضی دیگر، تا چند هفته نهفته باقی بماند. در هر حال، علائم سوزاک در مراحل ابتدایی معمولا احساس درد در مجاری ادراری هنگام دفع ادرار است. این درد می‌تواند به حالت سوزش نیز ظاهر شود! سایر علائم در مردان عبارتند از:

عفونت به مدت چند هفته پس از درمان علائم در بدن باقی خواهد ماند. در موارد نادر، این بیماری می تواند باعث ایجاد آسیب به بدن، به ویژه مجرای ادرار و بیضه ها شود. همچنین درد ممکن است به رکتوم گسترش یابد.

بیماری سوزاک در زنان مانند مردان علائمی را ایجاد نمی‌کنند و در صورتی که علائم ظاهر شوند، بسیار شبیه عفونت‌های واژینال خواهد شد. اما به طور کلی علائم سوزاک در زنان عبارتند از:

.ucb9289827487a1bb85fe88eb621979e { padding:px margin: 3px auto padding-top:1em!important padding-bottom:1em!important width:1% display: block font-weight:bold background-color:#FFFFFF border:!important border-left:4px solid #FFFFFF!important box-shadow: 1px 2px rgba(, , , .17) -moz-box-shadow: 1px 2px rgba(, , , .17) -o-box-shadow: 1px 2px rgba(, , , .17) -webkit-box-shadow: 1px 2px rgba(, , , .17) text-decoration:none } .ucb9289827487a1bb85fe88eb621979e:active, .ucb9289827487a1bb85fe88eb621979e:hover { opacity: 1 transition: opacity 25ms webkit-transition: opacity 25ms text-decoration:none } .ucb9289827487a1bb85fe88eb621979e { transition: background-color 25ms webkit-transition: background-color 25ms opacity: .8 transition: opacity 25ms webkit-transition: opacity 25ms } .ucb9289827487a1bb85fe88eb621979e .ctaText { font-weight:bold color:#27AE6 text-decoration:none font-size: 16px } .ucb9289827487a1bb85fe88eb621979e .postTitle { color:#141414 text-decoration: underline!important font-size: 16px } .ucb9289827487a1bb85fe88eb621979e:hover .postTitle { text-decoration: underline!important }در ادامه بخوانید :   درمان فیشر

پزشکان و متخصصان برای تشخیص این بیماری، از مراقبت‌ها و آزمایش‌های بهداشتی استفاده می‌کنند. ممکن است نمونه‌ای از رکتوم یا گلو، آلت تناسلی، واژن بردارند و مورد آزمایش قرار دهند. این نمونه مایعی است که از این اندام گرفته شده تا اطلاعات کاملی درباره بیماری‌ها برای پزشک ارائه دهد. همچنین برای آزمایشات بیشتر، یک لکه را به مایع اضافه می‌کنند؛ اگر مایع به آن لکه مخصوص واکنش نشان داد، مشخص می‌شود که بیمار، مبتلا به این بیماری است!

همچنین روشی دوم برای تشخیص، این است که یک نمونه از اندام‌های ذکر شده برداشته می‌شود و در شرایط ایده‌آل قرار می‌گیرد تا سلولهایش رشد کند. اگر ویروس موجود باشد، یک کلنی از سلولهای بیماری رشد خواهند کرد که کاملا مشخص است!

همیشه بخش پیشگیری از بیماری‌ها جذاب است چرا که باعث می‌شود تا خود را بیمه کنید و هرگز به بیماری‌های مختلف دچار نشوید. برای پیشگیری از سوزاک باید مراقبت‌های ویژه‌ای را انجام دهید و از برخی کارهای مضر اجتناب کنید. به طور کلی راه‌های پیشگیری از سوزاک در موارد زیر آمده است:

امن‌ترین و سریعترین راه پیشگیری از سوزاک، رابطه جنسی مراقبت شده است. اگر از سلامت کامل طرف مقابل مطمئن نیستید، حتما از کاندوم بهره ببرید. استفاده از کاندوم نقش مهمی در جلوگیری از انتقال بیماری‌های جنسی دارد! همچنین اگر شریک جنسی شما علائمی خاص دارد از تماس جنسی با او اجتناب کنید.

فردی که با افراد متعدد رابطه جنسی برقرار می‌کند خطر بیشتری را متحمل می‌شود. داشتن بیش از یک شریک جنسی می‌تواند نه تنها این بیماری بلکه بیماری‌های زیادی را سبب شود.

پزشکان همیشه توصیه به آزمایشات متعدد می‌کنند. سعی کنید یک بار در سال آزمایش این بیماری را انجام دهید.

نظر

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *