درمان برای جوش زیر پوستی

خواص دارویی و گیاهی

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

جوش زیر پوستی، جوشی است که در زیر و عمق پوست به‌وجود می‌آید و معمولا از کمی فاصله دیده نمی‌شود. اما اگر فرد با انگشت خود روی سطح پوست بکشد، وجود آن را کاملا حس می‌کند. این جوش‌های زیر پوستی معمولا بر اثر کیست یا غده‌ای ریز به وجود می‌آیند. این نوع جوش از ترکیب سبوم (چربی) و آلودگی که وارد منافذ باز پوست شده، تشکیل می‌شود. نتیجه‌ی نهایی وجود غده‌ای دردناک زیر پوست است که مانند جوش‌های دیگر، سر آن بیرون از پوست نیست. این مشکل پوستی بسیار رایج است و افراد بسیاری را در سراسر دنیا به خود گرفتار می‌کند. در این مقاله علت وجود جوش زیر پوستی، روش‌های پیشگیری و ۶ روش درمان جوش زیر پوستی را بررسی می‌کنیم.درمان برای جوش زیر پوستی

وقتی این جوش‌های زیر پوستی به شکلی خفیف و مانند جوش‌ سرسفید و یا جوش سرسیاه مشاهده شوند، «کومدون» یده می‌شوند. درواقع هنگامی‌که جوش زیر پوست، بسته باقی می‌ماند، جوش سرسفید است و وقتی سر باز می‌کند و به سطح پوست می‌رسد، جوش سرسیاه یده می‌شود.

جوش‌های زیر پوستی معمولا در آن بخش از پوست که حاوی غدد چربی بیشتری است، مانند صورت، گردن، شانه‌ها، کمر و قفسه‌ی سینه، پدیدار می‌شوند. غده‌های چربی پوست را غده‌های «سباسه» نیز می‌ند. حفره‌های کوچک درون پوست، به منافذ پوست، به‌وسیله‌ی کانالی به فولیکول، به غده‌های سباسه متصل هستند. این غدد، نوعی چربی به «سبوم»، ازطریق بازشدن یک فولیکول ترشح می‌کند و بدین ترتیب پوست را مرطوب می‌کنند و نیز در مراقبت از پوست مؤثرند.

با بسته‌شدن منافذ پوست به‌وسیله‌ی سلول‌های مرده‌، سبوم نمی‌تواند به سطح پوست برسد و چون جایی برای رفتن پیدا نمی‌کند، در غده‌ی سباسه جمع و تبدیل به جوش می‌شود. در شرایط بدتر، ترکیب سلول‌های مرده و سبوم با باکتری‌هایی که به‌طور طبیعی روی پوست رشد می‌کنند، اجازه‌ی ورود به فولیکول بسته و تجمع در آن را می‌دهد. این باکتری، «پروپیونی باکتریوم» دارد. وقتی این وضعیت پیش می‌آید، باکتری شروع به تولید آنزیم و مواد شیمیایی می‌کند و سلول‌های سفید خون را به سمت خود جذب می‌کند. در نتیجه موجب قرمزی پوست، تورم، حرارت و درد که به‌طور کل به آن التهاب می‌گویند، می‌شود.

جوش‌ زیر پوستی را می‌توان به راحتی در خانه درمان کرد؛ البته زمانی‌که بسیار خفیف هستند، خودشان ناپدید می‌شوند. اما برخی از درمان‌های خانگی سرعت برطرف‌شدن آنها را بالا می‌برند. اما پیش از ارائه‌ی روش‌های درمان، باید گفت که هرگز نباید جوش‌های زیر پوستی را فشار دهید. این جوش‌ها معمولا نزدیک سطح پوست نیستند و نمی‌توانید آنها را مانند جوش‌های سرسفید فشار دهید و تخلیه کنید. ترکاندن این جوش‌ها، اثری دایمی از آنها به جای می‌‌‌گذارد که آنها را مشخص‌تر و حتی دردناک‌تر از قبل و گاهی عفونی می‌کند. همچنین فشردن جوش‌های زیر پوستی، خطر هل‌دادن محتویات آن که ترکیبی از چربی، سلول‌های مرده پوست و باکتری‌اند، به بخش عمیق‌تر پوست را دربردارد که در نتیجه، التهاب آن را افزایش می‌دهد. با درمان‌های خانگی و کمی صبر و حوصله می‌توانید از شر این جوش‌های زیر پوستی خلاص شوید.

کمپرس آب گرم می‌تواند در درمان جوش زیر پوستی مؤثر باشد. حرارت منافذ پوست را باز و جوش را به سطح پوست نزدیک‌تر می‌کند و باعث می‌شود سر آن معلوم شود. وقتی سر جوش باز شود؛ چربی، سلول‌های مرده‌ی پوست و باکتری‌ها از درون جوش خارج می‌شوند و جوش از بین می‌رود. درضمن حرارت ناشی از کمپرس گرم می‌تواند از درد آن بکاهد.

برای استفاده از کمپرس گرم، ابتدا لیف تمیز حمامی را برداشته و درون آب داغ، البته نه آنقدر داغ که نشود به آن دست زد، فرو کنید. سپس کمپرس را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی جوش زیر پوستی قرار دهید. این کار را سه تا چهار بار در روز انجام دهید، تا زمانی‌که جوش زیر پوستی به روی سطح پوست آمده و سر باز کند و چرک‌های درون آن بیرون بریزد. اکنون اطراف جوش را تمیز نگهدارید و از تماس با آن پرهیز کنید و تاوقتی‌که جوش خوب نشده است، از لوازم آرایشی استفاده نکنید.

چسب پاک‌کننده‌ی جوش، درواقع چسب کوچکی است که روی جوش زیر پوستی قرار می‌گیرد. این نوع چسب معمولا حاوی ماده‌ای درمانی، مانند «اسیدسالیسیلیک»، است که جوش‌ها را درمان می‌کند. این چسب‌ها چربی و روغن اضافی درون جوش را بیرون می‌کشند و از تورم می‌کاهند. بدین ترتیب می‌توانند از اندازه‌ی جوش و اثر آن تاحد چشمگیری بکاهند.

چسب‌های پاک‌کننده از داروخانه‌‌ها خریداری شده و آنقدر کوچک هستند که به‌ندرت باعث جلب توجه می‌شوند. از این چسب‌ها می‌توان شب‌ها یا کل روز استفاده کرد. همچنین مدت زمان استفاده از این چسب‌ها میان افراد فرق می‌کند، اما معمولا باید هر ۲۴ ساعت یکبار تعویض شوند.

روغن درخت چای، خواص ضدباکتریایی داشته و می‌تواند باکتری‌هایی را که در تولید جوش‌های زیر پوستی دخالت دارند، از بین ببرد. محققان در دو آزمایش بالینی متوجه شدند که ژل حاوی ۵ درصد روغن درخت چای، برای درمان جوش زیر پوستی خفیف تا متوسط ماده‌ی مؤثری محسوب می‌شود. در یک بررسی دیگر نیز مشخص شد، مالیدن روزانه، دوبار به مدت ۱۲ هفته روغن درخت چای به روی جوش‌های زیر پوستی صورت می‌تواند جوش‌های خفیف تا متوسط را به‌طور چشمگیری بهبود بخشد.

روغن درخت چای را می‌توان از عطاری‌ها و همچنین داروخانه‌ها تهیه کرد. برای استفاده از این روغن، ابتدا باید آن را رقیق کنید. برای انجام این کار، یک قسمت روغن درخت چای را با یک قسمت روغن حامل مخلوط کنید. از روغن‌های حامل معروف و محبوب می‌توان به روغن نارگیل، روغن جوجوبا و روغن زیتون اشاره کرد. پس از آماده‌سازی روغن، آن را به روی جوش‌ها بمالید و یک شب روی پوست بماند. سپس صبح روز بعد صورت‌تان را بشویید. استفاده‌ی موضعی روغن درخت چای ضرری ندارد، اما نباید به صورت خوراکی مصرف شود که در آن صورت به بدن صدمه می‌رساند.

بسیاری از افراد این روغن را استفاده می‌کنند و آن را مفید می‌دانند، اما آکادمی پوست آمریکا می‌گوید، هنوز برای توصیه‌ی درمان جوش با روغن درخت چای شواهد کمی وجود دارد.

عسل خام هم ماده‌ی طبیعی دیگری است که برای درمان جوش زیر پوستی بسیار مفید است. عسل دارای ویژگی‌های ضدمیکروبی طبیعی است و می‌تواند باکتری‌ها را از میان بردارد. برای استفاده از عسل، مطمئن باشید که نوع خام آن را به‌کار ببرید. عسل‌های موجود در فروشگاه‌ها مناسب این درمان نیست. مقداری عسل خام را روی جوش بمالید و یک شب به حال خود رها کنید و صبح روز بعد آن را بشویید. همچنین عسل خام را می‌توانید در کنار آب به عنوان یک پاک‌کننده استفاده کنید.

درمان‌های موضعی متعددی برای جوش وجود دارند. اگر یکی از این محصولات کمکی به فرد نکرد، او می‌تواند از محصول دیگری استفاده کند و یا آن را در کنار درمان فعلی خود به‌کار ببرد. هر محصول می‌تواند یکی از دلایل ایجاد جوش را از میان بردارد. به‌طور مثال، اگر از محصولی استفاده کردید که حاوی «بنزوئیل پروکساید» است، محصول دیگر باید حاوی ماده‌ی دیگری باشد که به درمان جوش می‌پردازد.

محصولات متفاوتی وجود دارد که هریک، یکی از دلایل ایجاد جوش را از میان برمی‌دارد:

محصولات فوق به شکل شوینده‌های ضدجوش، کرم، ژل، لایه‌بردارهای صورت، لوسیون و دستمال‌های مرطوب پاک‌کننده یافت می‌شوند. استفاده از درمان‌های فوق نیازی به تجویز پزشک ندارد.

از آنتی بیوتیک های موضعی که می‌توانند از التهاب بکاهند و جوش‌ها را درمان کنند و جلوی بازگشت آنها را بگیرند، می‌توان به «کلیندامایسین» و «اریترومایسین» اشاره کرد. این آنتی بیوتیک‌ها را می‌توان به شکل ژل، روزی دوبار به روی جوش‌ها مالید. اگر هم پوست فردی حساس بود، ابتدا روزی یکبار و پس از مشاهده‌ی واکنش پوست، آن را به روزی دوبار برساند. البته خود آنتی بیوتیک‌ها به تنهایی چندان مؤثر نیستند و بهتر است، به همراه یکی از درمان‌های موضعی که از آنها برده شد، استفاده شوند. بدین ترتیب با استفاده از آنتی بیوتیک‌ها، باکتری‌ها از بین می‌رود و التهاب‌ برطرف می‌شود و سپس پمادهای موضعی محتویات جوش را خشک می‌کنند.

یک بسته‌ی یخ برای کاهش قرمزی، التهاب و تورم موجود پس از تخلیه‌ی جوش، مفید است. هنگام استفاده از یخ برای کاهش تورم و قرمزی پوست صورت، باید اقدامات زیر را انجام دهید:

سروکله جوش‌های زیر پوستی معمولا به‌صورت غیرمنتظره پیدا می‌شود، اما با روش‌هایی می‌توان جلوی بروز آنها را گرفت:

فقط روزی دوبار یا زمانی که عرق کرده‌اید، صورت‌تان را بشویید. شستن مکرر صورت، پوست را حساس و مستعد تولید جوش زیر پوستی می‌کند.

پوستی که دایم جوش می‌زند، ممکن است چرب یا کثیف شود، اما نباید آن را با استفاده از لایه‌بردارها تمیز کرد. این کار وضعیت جوش‌ها را بدتر می‌کند.

نباید از محصولاتی که موجب تولید جوش می‌شوند، استفاده کرد. هنگام خرید محصول به برچسب آن دقت کنید و مراقب باشید روی آن ضدکومدون، ضدجوش یا عاری از چربی نوشته باشد.

ملحفه‌ی بالش‌ها و دیگر اقلامی را که با صورت در تماس است، مرتب بشویید. سلول‌های مرده‌ی پوست و باکتری‌ها معمولا به روی پارچه‌ی بالش‌ها جمع می‌شوند و می‌توانند درون منافذ پوست نفوذ کنند و آنها را ببندند.

اگر در خانه موفق به درمان جوش زیر پوستی خود نشدید، به متخصص پوست مراجعه کنید. همچنین آنها ممکن است به شما داروهای دیگری بدهند که در درمان جوش زیر پوستی مؤثر باشند. به‌طور مثال تزریق کورتیزون می‌تواند از تورم بکاهد و سرعت درمان جوش زیر پوستی را افزایش دهد. همچنین اگر پس از بهبود جوش، سروکله‌شان دوباره پیدا شد، حتما باید به پزشک مراجعه کنید. گاهی‌اوقات داروهای خوراکی در کنار دیگر داروها لازم است.

اگر بدون اینکه دست‌به‌کار درمان خاصی شوید، منتظر بمانید تا جوش‌ها خودبه‌خود ناپدید شوند، ناامیدکننده است. کمپرس‌های آب گرم و چسب‌های پاک‌کننده برای درمان جوش زیر پوستی مؤثرند. آنها می‌توانند جوش‌های زیر پوستی را به سطح آورده و شما به‌راحتی سبوم، سلول‌های مرده پوست و باکتری‌ها را از درون جوش‌ها تخلیه کنید. استفاده از یخ هم از التهاب و درد می‌کاهد. مشورت با متخصص پوست هم می‌تواند مشکل جوش‌ها را برطرف کند. بنابراین با مشاهده‌ی جوش‌های زیر پوستی، آنها را به حال خود رها نکنید و حتما یکی از روش‌های مناسب پوست‌تان را به‌کار برید تا پوستی سالم و صاف داشته باشید.

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

به کمک یافته‌های علمی، پوست خود را بهتر بشناسید و آن را جوان و جذاب نگه دارید.

179تومان

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(“”)[]
.(“”)
.type “text/”
.
.src “”

درمان برای جوش زیر پوستی

مد و زیبایی

فواید پارافین تراپی و نحوه انجام آن در منزل

خواص سیر برای مو و طرز تهیه ماسک موی سیر برای تقویت مو

علت جوش چانه؛ راه‌های پیشگیری و درمان آن


علت جوش روی سینه و ۸ روش درمان خانگی آن

علل ورم صورت و ۶ راهکار موثر برای درمان آن

اسکراب بدن؛ ۱۰ اسکراب طبیعی برای زیبایی و سلامت پوست

آیا استفاده از لغات تخصصی ما را باهو‌ش‌تر نشان می‌دهد؟

انواع داستان سرایی تجاری؛ چطور داستانی قانع‌کننده و جذاب تعریف کنیم؟


همه چیز درمورد سوء هاضمه

کلاستروفوبیا چیست؛ دلایل،‌علائم و راه‌های درمان

زیباترین شهرهای جهان که هر گردشگری را شیفته خود می‌کنند


ارزان ترین کشورهای جهان برای مهاجرت

مرگ‌بارترین بیماری های دنیا که قربانیان زیادی می‌گیرند

عجیب ترین شغل های دنیا که شما را در سرگرمی و لذت غرق می‌کنند


سالم ترین میوه های جهان را بشناسید

بهترین فیلم های رازآلود جهان که ذهن شما را ساعت‌ها درگیر خود می‌کنند

جوش‌های زیرپوستی که به آن‌ها جوش‌های بدون سر نیز گفته می‌شود ، در لایه‌های عمیقی از پوست هستند و روی اعصاب فشار می‌آورند ، همچنین باعث ورم کردن ، ناراحتی و درد نیز خواهند شد .

ممکن است که زمان زیادی طول بکشد تا جوش‌های زیرپوستی به سطح پوست بیایند و باعث قرمزی ناحیه بزرگی در پوست شوند .

عموماً جوش‌های زیرپوستی روی بینی ، پیشانی ، گردن ، گونه ، چانه و پشت گوش ظاهر می‌شوند .

برای خلاص از شر جوش‌های زیرپوستی شما نیاز به کاهش چربی پوست ، کاهش سلول‌های مرده روی پوست و کاهش التهاب پوست‌ دارید ، همچنین با داشتن بره روزانه تمیز کردن صورت ، بخور دادن صورت و تنظیم رژیم غذایی می‌توان به درمان این نوع جوش کمک کرد .

درمان برای جوش زیر پوستی

روزی ۲ بار صورت خود را تمیز کنید . برای از بین بردن کثیفی و چربی روی پوست باید به‌صورت منظم ، به‌صورت روی ۲ بار صورت را شستشو داد .

از شوینده‌های گیاهی استفاده کنید که روی آن‌ها نوشته‌شده باشد ضد جوش ( non-comedogenic ) ، این یعنی اینکه باعث مسدود کردن منافذ پوست نمی‌شوند . از محصولات حاوی الکل استفاده نکنید ، زیرا می‌توانند باعث تحریک کردن و خشک شدن پوست شوند .

تمیزکننده صورت ( صابون ، شامپو و غیره ) را با نوک انگشتان و به‌صورت ملایم روی صورت بزنید . بجای ساییدن صورت ، صورت را ماساژ دهید ، ساییدن صورت می‌تواند باعث ایجاد جای زخم دائمی روی پوست شود .

بعد از تعریق زیاد مثلاً بعد از ورزش کردن ، صورت و بدن را شستشو دهید .

از فشار دادن ، چلاندن و ترکاندن جوش زیرپوستی اجتناب کنید . ممکن است فکر کنید که با این کار می‌توانید زودتر از شر جوش‌های زیرپوستی خلاص شوید ، اما این کار باعث تحریک کردن جوش‌های عمیق شده که می‌تواند پوست را به‌سوی ایجاد جوش‌های و ایجاد جای زخم سوق دهد .

از آفتاب دوری‌کنید . بدون استفاده از کرم ضد آفتاب بیرون نروید و از سولاریوم استفاده نکنید . اشعه‌های UV آفتاب می‌توانند به سلول‌های پوست آسیب‌زده و آن‌ها را ضعیف کنند .

۱ – مواد موردنیاز را جمع‌آوری کنید . تمیز کردن با بخار می‌تواند باعث تازه‌سازی پوست و کمک به رفع مشکلات پوستی مانند جوش زیرپوستی شود .

همچنین می‌توانید با استفاده از عصاره‌های گیاهی در هنگام بخور ، جوش‌های زیرپوستی را بیرون بکشید .

مواد لازم :

۲ – عصاره‌های گیاهی مناسب کدام‌اند ؟

شما باید از عصاره‌های گیاهی دارای خواص آنتی‌باکتریال یا ضدعفونی‌کنندگی استفاده کنید گه می‌تواند به آرام کردن جوش‌های زیرپوستی کمک کنند .

از عصاره های زیر میتوانید استفاده کنید

نعناع : به دلیل داشتن درصد بالایی از منتول ، نعناع دارای خواص ضدعفونی‌کنندگی بوده و سیستم ایمنی بدن را بهبود می‌بخشد .

آویشن : این گیاه باعث بهبود سیستم ایمنی بدن می‌شود و همچنین دارای خواص آنتی‌باکتریال نیز هست . این گیاه باعث افزایش گردش خون نیز می‌شود .

اسطوخودوس : این گیاه دارای خواص تسکین‌دهنده و آرام‌سازی است . همچنین دارای خواص آنتی‌باکتریال بوده و می‌تواند به کاهش اضطراب و افسردگی کمک کند .

کالندولا : این گیاه می‌تواند باعث افزایش سرعت بهبودی شده و همچنین دارای خواص ضد‌میکروبی نیز می‌باشد .

همیشه قبل از مصرف عصاره‌ها تست حساسیت بگیرید ، زیرا ممکن است به آن حساسیت داشته باشید .

روش تست حساسیت :

یک قطره از عصاره گیاهی موردنظر را روی مچ دست بزنید و ۱۰ الی ۱۵ دقیقه صبر کنید . درصورتی‌که واکنشی روی پوست دیده نشد از آن عصاره گیاهی می‌توانید استفاده کنید .

۳ – صورت را با محصولات پایه گیاهی بشورید . درصورتی‌که موی بلندی دارید ، آن را از پشت ببندید تا با صورت تماس نداشته باشد . سپس ، صورت را با محصولی که پایه آن‌ها روغن گیاهی است ، بشورید .

این کار باعث تمیز کردن و آماده کردن صورت برای بخور می‌شود . از روغن‌هایی مانند : گلیسیرین ، روغن هسته انگور و روغن دانه آفتابگردان می‌توانید استفاده کنید .

به‌وسیله نوک انگشتان محصول موردنظر را روی صورت بزنید ، با ملایمت و با حرکات دایره‌ای شکل ماساژ دهید . بعد از حدود ۱ دقیقه به‌وسیله آب ولرم صورت را آبکشی نمایید .

در آخر نیز صورت را با حوله تمیز خشک‌کنید .

۴ – عصاره موردنظر را به آب در حال جوش اضافه کنید . یک قابلمه ۱ لیتری برداشته و آن را تا نصف پرکنید و بگذارید تا جوش بیاید .

بعد از جوش آمدن ۱ تا ۲ قطره عصاره گیاهی به آن اضافه کنید . درصورتی‌که عصاره گیاهی ندارید ، می‌توانید از نصف قاشق چای‌خوری از گیاه خشک‌شده آن‌ها را استفاده کنید .

بگذارید ۱ دقیقه عصاره با آب بجوشد ، سپس زیر آن را خاموش‌کنید .

۵ – با حوله روی سر خود را بپوشانید و صورت را در فاصله ۳۰ تا ۳۸ سانتی‌متری از آب قرار دهید . بخور باعث گشاد کردن رگ‌های خونی و باز کردن منافذ پوست می‌شود ، بدون اینکه آسیبی به پوستتان برساند .

چشمان خود را ببنید و نفس عمیق بکشید . ریلکس باشید و بگذارید بخارآب روی صورت شما جریان داشته باشد .درمان برای جوش زیر پوستی

۶ – به مدت ۱۰ دقیقه صورت را بخور دهید . اول‌ازهمه ، ۱ دقیقه صورت را بخور دهید ، سپس ۱۰ دقیقه صبر کنید تا ببینید واکنش حساسیتی ایجاد می‌شود یا خیر . اگر واکنشی ایجاد نشد به مدت ۱۰ دقیقه صورت را بخور دهید سپس با آب ولرم ، صورت را آبکشی نمایید .

تست واکنش حساسیت را فقط یکبار انجام دهید . در دفعات بعد که از همان عصاره گیاهی استفاده میکنید ، نیازی به تست حساسیت نیست .

۷ – صورت را مرطوب کنید . بعد از تمام شدن بخور ، به‌وسیله روغن‌های طبیعی یا مرطوب‌کننده های ضد جوش (non-comedogenic ) پوست را مرطوب کنید . این کار باعث نرم کردن پوست و جلوگیری از آسیب دیدن آن می‌شود .

به دنبال مرطوب‌کننده های ضد جوش یا ضد مسدودسازی منافذ پوست باشید .

مرطوب‌کننده های طبیعی ضد جوش نیز وجود دارند مانند : روغن آرگان ، روغن کالندولا ، روغن کرچک ، روغن دانه آفتابگردان ، روغن شاه‌دانه و کره شیا که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید .

روزی ۲ بار صورت خود را با مرطوب‌کننده های طبیعی ، یک‌بار در صبح و یک‌بار در شب مرطوب کنید .

فقط روزی ۱ بار صورت را بخور دهید ، یا صبح یا شب .

چای سبز کیسه‌ای روی جوش زیرپوستی قرار دهید . چای سبز می‌تواند به‌عنوان قابض عمل کند و به نرم کردن جوش کمک کند ، درحالی‌که باکتری‌ها را کشته و کثیفی‌ها را دور می‌کند .

چای سبز کیسه‌ای را در آب گرم خیس کنید ، سپس مستقیماً روی جوش زیرپوستی قرار دهید تا جوش‌ها را بیرون بکشید .

از سرکه سیب روی جوش زیرپوستی استفاده کنید . سرکه سیب یکی دیگر از درمان‌های راحت و ارزان است که می‌توان از آن به‌عنوان قابض استفاده کرد . سرکه سیب را باید مستقیماً روی جوش زیرپوستی بزنید ، بنابراین به‌وسیله گوش پاک‌کن یا پنبه ، سرکه سیب خالص را روی جوش زیرپوستی بزنید .

از روغن درخت چای استفاده کنید . روغن درخت چای یک روغن گیاهی طبیعی است که خواص آنتی‎باکتریال و ضد‌قارچی دارد ، همچنین قابض نیز است .

به‌وسیله گوش پاک‌کن یا پنبه ، روغن درخت چای را روی جوش زیرپوستی بزنید .

ماسک گیاهی درست کنید . از این ماسک می‌توانید روی کل صورت استفاده کنید یا اینکه به‌صورت درمان نقطه‌ای ، فقط روی جوش‌های زیرپوستی بزنید .

طرز تهیه و استفاده :

۱ قاشق غذاخوری عسل ، ۱ عدد سفیده تخم‌مرغ ، ۱ قاشق چای‌خوری آبلیمو و نصف قاشق چای‌خوری عصاره گیاهی را با یکدیگر مخلوط‌کنید . از عصاره‌های گیاهی مانند : نعنا ، اسطوخودوس ، کالندولا و آویشن می‌توانید استفاده کنید .

با دست تمیز و به‌وسیله انگشتان ، ماسک را روی صورت و گردن یا اینکه فقط روی جوش‌های زیرپوستی بزنید . ۱۵ دقیقه صبر کنید تا ماسک خشک شود سپس با آب ولرم آبکشی نمایید . صورت را خشک کرده و از مرطوب‌کننده ضد جوش استفاده کنید .

از فشار دادن یا ترکاندن جوش‌های زیرپوستی اجتناب کنید . اگر جوش زیرپوستی به سطح پوست رسید ، آن را فشار ندهید یا نترکانید . این کار می‌تواند باعث ایجاد التهاب ، عفونت و ایجاد جای زخم شود ، بنابراین بگذارید جوش به‌خودی‌خود خوب شود .

اگر نمی‌توانید جوش رسیده به سطح پوست را تحمل‌کنید ، می‌توانید با استفاده از لایه‌برداری ضعیف به تخلیه چرک داخل جوش یا موی گیرکرده داخل آن کمک کنید . هرچند متخصصین پوست لایه‌برداری جوش را پیشنهاد نمی‌کنند .

از لایه‌بردار عسل و جوش‌شیرین کمک بگیرید . ترکیب این ۲ ماده می‌تواند باعث لایه‌برداری جوش‌های زیرپوستی شود .

طرز تهیه و استفاده :

¼ پیمانه عسل را با ۱ قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین مخلوط‌کنید . آن‌قدر جوش‌شیرین اضافه کنید تا خمیری به دست بی‌آید . به‌آرامی خمیر را با حرکات دایره‌ای شکل روی جوش‌های زیرپوستی بزنید ، همچنین می‌توانید به‌وسیله گوش پاک‌کن نیز خمیر را روی جوش بزنید . بعد از ۲ الی ۳ دقیقه ماساژ دادن ، با آب گرم آبکشی نمایید .

با بلغور جو دوسر لایه‌برداری کنید . استفاده از این لایه‌بردار ملایم ، یک‌راه طبیعی دیگر برای از بین بردن کثیفی ، سلول‌های مرده یا موهای گیرکرده در جوش‌های زیرپوستی است .

طرز تهیه و استفاده :

¼ یا ½ پیمانه بلغور جو دوسر را به‌وسیله غذا ساز یا قهوه ساز خردکنید . مقدار کافی روغن‌زیتون ، روغن جوجوبا ، روغن ویتامین E ، روغن آووکادو یا روغن بادام به آن اضافه کنید تا خمیری شکل شود .

به‌آرامی و حرکات دایره‌ای شکل ، خمیر را روی جوش‌های زیرپوستی بزنید . همچنین می‌توانید به‌وسیله گوش پاک‌کن خمیر را روی جوش بزنید . به مدت ۲ الی ۳ دقیقه خمیر را روی جوش زیرپوستی ماساژ دهید ، سپس با آب گرم آبکشی نمایید .

از لایه‌بردار شکر و روغن‌زیتون استفاده کنید . روغن‌زیتون برای لایه‌برداری پوست پیشنهاد می‌شود ، اما شما می‌توانید از روغن کرچک ، روغن جوجوبا ، روغن ویتامین E ، روغن آووکادو یا روغن بادام نیز به‌جای روغن‌زیتون استفاده کنید .

طرز تهیه و استفاده :

۱ قاشق چای‌خوری شکر را با ½ پیمانه روغن را با یکدیگر مخلوط‌کنید تا خمیری شکل بگیرد . خمیر را به‌آرامی و با حرکات چرخشی روی جوش زیرپوستی بزنید یا اینکه با گوش پاک‌کن خمیر را روی جوش بزنید . بعد از ۲ الی ۳ دقیقه ماساژ ملایم ، با آب گرم آبکشی نمایید .

لایه‌برداری با نمک دریا را امتحان کنید . نمک دریا به‌عنوان کمک کننده به بهبود ظاهر پوست و از بین بردن کثیفی معروف است که می‌تواند باعث ایجاد جوش زیرپوستی شود .

طرز تهیه و استفاده :

۱ تا ۲ قاشق چای‌خوری نمک دریا را با مقدار کافی روغن‌زیتون مخلوط‌کنید تا خمیری شکل شود . خمیر را به‌آرامی و با حرکات چرخشی روی جوش زیرپوستی بزنید ، یا اینکه با گوش پاک‌کن خمیر را روی جوش بزنید . بعد از ۲ الی ۳ دقیقه ماساژ ملایم ، با آب گرم آبکشی نمایید .

از مواد غذایی دارای شاخص گلیسمی پایین مصرف کنید . مصرف مواد غذایی دارای گلیسمی پایین باعث آزادسازی آرام قند در خون می‌شود که این کار به بدن اجازه می‌دهد تا قند را راحت‌تر پردازش کند .

مواد غذایی دارای گلیسمی پایین :

از مواد غذایی دارای ویتامین A بالا استفاده کنید . ویتامین A می‌تواند به داشتن پوستی سالم کمک و از ایجاد جوش مانند جوش زیرپوستی جلوگیری کند .

مواد غذایی غنی از ویتامین A :

ویتامین D بیشتری مصرف کنید . این ویتامین می‌تواند به سالم ماندن و تازه نگه‌داشتن پوست کمک کند .

مواد غذایی غنی از ویتامین D :

امگا۳ مصرف کنید . امگا۳ می‌تواند باعث درخشش طبیعی پوست شده و از ایجاد جوش جلوگیری کند که جوش زیرپوستی را نیز شامل می‌شود .

مواد غذایی غنی از امگا۳ :

غذاهای دارای قند مصنوعی و تصفیه‌شده مصرف نکنید . باکتری‌ها قند را دوست دارند و از آن تغذیه می‌کنند ، بنابراین ازاین‌گونه مواد غذایی دوری‌کنید ، زیرا می‌توانند باعث ایجاد جوش‌های جدید شوند .

قبل از خرید کردن مواد غذایی مختلف ، برچسب روی آن‌ها را مطالعه کنید تا از قند مصنوعی و تصفیه‌شده در آن‌ها استفاده نشده باشد .

نکات مهم

اگر بعد از ۲ تا ۳ هفته استفاده از روش‌های گفته‌شده ، جوش‌های زیرپوستی از بین نرفتند ، به متخصص پوست مراجعه کنید .

قبل از شروع هر روش درمانی با متخصص پوست مشورت کنید .

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

اگر احساس تنبلی می‌کنید یا در کاهش وزن مشکل‌دارید ، اقدام به پاکسازی بدن از سموم کنید . پا

آب‌کردن شکم کار بسیار سختی است ، مخصوصاً اگر بخواهید آن را یک‌هفته‌ای انجام

بسیاری از مردم از شنیدن این امر که تعداد باکتری های بدن ما تا

دیدن ماهی قرمز در رویا بر ثروت ، موفقیت و ماجراجویی های خوشایند دلالت

قبل از تشخیص طبیعی ( خالص ) یا تقلبی بودن عسل باید انواع عسل

از رنگ حنا خسته شده اید ؟ رنگ حنا به راحتی از بین میرود

تمامی مطالب این سایت ترجمه شده از سایتهای خارجی معتبر مانند : ehow و wikihow بوده ، بنابراین کاملا قابل اعتماد ، انحصاری و جدید است.

ورود

کاربری یا نشانی

رمز

مرا به خاطر بسپار

پاسخ به سوالات پزشکی و جنسی شما ، در مجله دلگرم کلیک کنید

9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *