داروی گیاهی برای صدف

خواص دارویی و گیاهی

بررسی و راهنمای انتخاب پزشک شما

خال پوستی ممکن است روی پوست هر فرد سالمی نیز دیده شود ولی گاهی اوقات سلامت فرد را به سمت بدخیمی پیش می‌برد.

آذر ۱۰, ۱۳۹۷آذر ۱۰, ۱۳۹۷

آذر ۶, ۱۳۹۷آذر ۷, ۱۳۹۷

آذر ۳, ۱۳۹۷آذر ۳, ۱۳۹۷

داروی گیاهی برای صدف

آبان ۲۷, ۱۳۹۷آبان ۲۷, ۱۳۹۷

حمله قلبی هنگامی رخ می‌دهد که جریان خون به قلب مسدود شود. از علائم حمله قلبی می‌توان به درد قفسه سینه، ضعف و اشاره کرد.

آذر ۵, ۱۳۹۷آذر ۵, ۱۳۹۷

آبان ۲۸, ۱۳۹۷آذر ۱, ۱۳۹۷

آبان ۲۴, ۱۳۹۷آبان ۲۴, ۱۳۹۷

آبان ۲۱, ۱۳۹۷آبان ۲۱, ۱۳۹۷

کبد یکی از مهمترین ارگان‌های بدن است که آنزیم‌های مهمی از جمله بیلی روبین را می‌سازد و ترشح می‌کند.

آذر ۲۴, ۱۳۹۷آذر ۲۴, ۱۳۹۷

آذر ۱۲, ۱۳۹۷آذر ۱۳, ۱۳۹۷

آذر ۸, ۱۳۹۷آذر ۱۰, ۱۳۹۷

آذر ۵, ۱۳۹۷آذر ۵, ۱۳۹۷

آدیسون یکی از بیماری‌های غده فوق کلیه است که علل مختلفی دارد. در این بیماری به علل مختلفی سطح هورمون‌های این غده کاهش پیدا می‌کند.

آذر ۱۰, ۱۳۹۷آذر ۱۲, ۱۳۹۷

آذر ۷, ۱۳۹۷آذر ۷, ۱۳۹۷

آذر ۳, ۱۳۹۷آذر ۵, ۱۳۹۷

آذر ۱, ۱۳۹۷آذر ۱, ۱۳۹۷

صدای تودماغی شبیه به زمانی است که ما احساس می‌کنیم جسمی در مجاری تنفسی بینی ما گیر کرده است.

آبان ۶, ۱۳۹۷آبان ۶, ۱۳۹۷

مهر ۲۹, ۱۳۹۷مهر ۲۹, ۱۳۹۷

مهر ۲۵, ۱۳۹۷مهر ۲۵, ۱۳۹۷

مهر ۲۲, ۱۳۹۷مهر ۲۲, ۱۳۹۷

سندرم آسپرگر نوعی نشانگان خفیف از اوتیسم بوده و هنوز هیچ راه درمان مشخص و عامل اصلی بروز ان کشف نشده است.

آذر ۲۵, ۱۳۹۷آذر ۲۷, ۱۳۹۷

آذر ۶, ۱۳۹۷آذر ۷, ۱۳۹۷

آبان ۲۹, ۱۳۹۷آذر ۱, ۱۳۹۷

آبان ۲۶, ۱۳۹۷آبان ۲۶, ۱۳۹۷

بر اساس مطالعات جدید، مصرف آنتی بیوتیک در دوران کودکی و نوزادی می‌تواند احتمال بروز چاقی را افزایش می‌دهد.

آذر ۲۷, ۱۳۹۷آذر ۲۷, ۱۳۹۷

آذر ۱۹, ۱۳۹۷آذر ۱۹, ۱۳۹۷

آذر ۳, ۱۳۹۷آذر ۱۱, ۱۳۹۷

آبان ۳۰, ۱۳۹۷آذر ۱, ۱۳۹۷

علم ارگونومی که رابطه انسان با محیط کار را تحت پوشش قرار می‌دهد برای انواع ایستگاه‌های کاری طراحی‌های لازم را انجام داده است.

آبان ۱۲, ۱۳۹۷آبان ۲۶, ۱۳۹۷

آبان ۵, ۱۳۹۷آبان ۵, ۱۳۹۷

آبان ۲, ۱۳۹۷آبان ۲, ۱۳۹۷

داروی گیاهی برای صدف

آبان ۱, ۱۳۹۷آبان ۱, ۱۳۹۷

کیست تخمدان یک سندروم بسیار شایع در میان خانم‌ها بوده که با افزایش روزافزون میزان دیابت و چاقی بروز آن در حال افزایش است.

آذر ۷, ۱۳۹۷آذر ۷, ۱۳۹۷

آذر ۱, ۱۳۹۷آذر ۱, ۱۳۹۷

آبان ۳۰, ۱۳۹۷آبان ۳۰, ۱۳۹۷

آبان ۲۷, ۱۳۹۷آبان ۲۷, ۱۳۹۷

دریافت مطالب آموزشی پزشکی هر هفته در شما

عضویت شما با موفقیت ثبت گردید. ارزشمندترین مطالب برای شما ارسال خواهد شد.

بهمن ۲۹, ۱۳۹۶

مرداد ۱۳, ۱۳۹۷مرداد ۱۳, ۱۳۹۷

بهمن ۱۷, ۱۳۹۶

بهمن ۵, ۱۳۹۶

اسفند ۱۶, ۱۳۹۶مرداد ۲۸, ۱۳۹۷

سلام پسر 28 ساله ام . شبها به علت خواب آلودگی و تنبلی ادرارمو دفع

سلام، من خیلی وقته ترشحات زرد رنگ پشت حلق دارم که باعث بد بو شدن

سلام،من در یا ۷۴ عمل قلب باز شدم حالا رگم جراحی شده بطور سراسری گرفته

باسلام.چندمدتی هستش که توقفسه سینه یکم احساس دردمیکنم باتوجه به اینکه پیش متخصص قلب هم

با عرض سلام در مورد هزینه باید عرض کنم در حوزه تخصصی مجله دکتردکتر و

دی ۴, ۱۳۹۷دی ۴, ۱۳۹۷

دی ۳, ۱۳۹۷دی ۴, ۱۳۹۷

دی ۲, ۱۳۹۷دی ۳, ۱۳۹۷

دی ۱, ۱۳۹۷دی ۲, ۱۳۹۷

دی ۱, ۱۳۹۷دی ۱, ۱۳۹۷

دریافت مطالب آموزشی پزشکی هر هفته در شما

عضویت شما با موفقیت ثبت گردید. ارزشمندترین مطالب برای شما ارسال خواهد شد.


مرام ه دکتردکتر

مجله اینترنتی دکتردکتر زیر مجموعه شرکت سازگار سلامت نوین ایرانیان است که با هدف آموزش و راهنمایی مخاطبان حوزه سلامت دایر شده است.
بدیهی است که باید پیرو سیاست های شرکت و
حامی پزشکان دکتردکتر باشیم اما اینجا مکانی بی‌طرف برای آموزش و انتخاب است. امیدواریم بتوانیم قدمی هرچند کوچک، برای بهبود فرهنگ پزشکی کشور برداریم.

کلیه مطالب این سایت برای مجموعه دکتردکتر محفوظ است




خانه

موبایل

بیماری صدف معمولا در سالهای آغازین بزرگسالی و یا بعد از آن رخ می دهد

 

پسوریازیس (Psoriasis) یا صدف یک بیماری شایع پوستی است که در آن ضایعات ضخیم و قرمز رنگ پوشیده از فلس های نقره ای به وجود می آید. اگر چه ممکن است پوست هر بخشی از بدن با این عارضه درگیر شود اما مهم ترین نواحی ای که تحت تاثیر قرار می گیرند عبارتند از پوست سر، آرنج ها، زانو ها و کمر. همچنین این اختلال پوستی می تواند در ناخن ها و چین خوردگی های بدن نیز رخ بدهد.

داروی گیاهی برای صدف

 

بیماری صدف مسری نبوده و از شخصی به شخص دیگر منتقل نمی شود اما ممکن است در چند نفر از اعضای یک خانواده اتفاق بیافتد.

 

بیماری صدف معمولا در سالهای آغازین بزرگسالی و یا بعد از آن رخ می دهد و در بسیاری از افراد، اختلال پوستی فقط به چند ناحیه از پوست محدود می شود. در موارد حاد تر، این بیماری پوستی می تواند بخش وسیعتری از پوست بدن را تحت تاثیر قرار دهد. بیماری صدف ممکن است بهبود یابد و در زمانی دیگر دوباره عود کند.

 

درمان بیماری صدف یا پسوریازیس چگونه است؟

روش های درمانی بسیاری برای بیماری صدف وجود دارد. برخی از روش های درمانی سرعت تولید سلول های جدید پوستی را کاهش می دهند در حالی که روش های درمانی دیگر خارش و خشکی پوست را از بین می برند.

پزشک شما با توجه به میزان و شدت راش ها، محل راش ها در بدن، سن شما، سلامت کلی شما و سایر عوامل یک بره ی درمانی را برای شما در نظر می گیرد.

 

روش های درمانی رایج عبارتند از:1- تدابیر تغذیه ای:  اولین قدم در درمان این بیماری، اصلاح رژیم غذایی است. تغییر سبک زندگی به شیوه زندگی شهری و زندگی ماشینی و شرایط و مشغله های مربوط به آن، باعث شده که آداب صحیح تغذیه به تدریج از یاد برود و عادات نادرست غذایی جایگزین آن شود. به همین دلیل شیوع بیماری های صعب العلاج از جمله پسوریازیس، رو به افزایش است. از این رو اصلاح رژیم غذایی و پرهیز از مواد غذایی حاوی ترکیبات سمی و خطرناک در کمک به بهبود بیماری نقش به سزایی دارند.

 

عدم رعایت دستورات و پرهیزات غذایی موجب می شود که اخلاط ناسب مولد بیماری هرچه در بدن تجمع یابند و حتی اگر بیمار، داروهای تجویز شده را درست و به موقع مصرف نماید، باز هم پاسخ درمانی قابل قبولی را نمی توان انتظار داشت؛ چرا که مواد زایدی که با کمک دارو از بدن خارج می شوند، با مصرف مواد غذایی ناسب مجددا وارد بدن می شوند.

 

بیماری صدف مسری نبوده و از شخصی به شخص دیگر منتقل نمی شود 

  

الف- رعایت آداب تغذیه صحیح

این کار باعث هضم مناسب غذا، کارکرد صحیح دستگاه گوارش و کبد و تولید اخلاط صالح می شود. آداب تغذیه صحیح بسیار زیادند امّا حدّاقل هایی که می توانند مورد توجّه قرار گیرند عبارتند از:

 

غذا را زیاد بجوید. قبل و بعد از غذا کمی نمک میل کنید. از نیم ساعت به غذا تا دو سه ساعت بعد از آن، مایعات و میوه نخورید. در صورت امکان، کم کم وعده ناهار را کم یا حذف کنید. فاصله بین غذا و خواب حداقل دو ساعت باشد. بسم الله اول و شکر آخر غذا را با توجه بگویید. پرخوری نکنید.

 

ب- پرهیزها

در مجموع به نظر می رسد که حرکت نسبی از سمت غذاهای پخته به سوی غذاهای خام یا کمتر پخته و از سوی غذاهای حیوانی به سمت غذاهای حیوانی، در درمان این بیماری نقش مهمّی داشته باشد.

 

بیمار دچار پسوریازیس باید از مصرف مواد غذایی زیر پرهیز کند:

* عدس: چنان که گذشت، در بیماری پسوریازیس، اخلاط غلیظ و مواد زاید در بدن تجمع یافته اند. عدس هم ازجمله خوراکی های است که در بدن تولید خون غلیظ سوداوی می کند.

 

* بادنجان: بادنجان افزاینده خلط سوداست. در منابع طب سنتی مصرف زیاد و طولانی مدت آن را ایجاد کننده قوبا – بیماری با علایم شبیه به پسوریازیس، می دانند.

 

* گوشت گاو و گوساله: گوشت گاو و گوساله طبیعت سردتری نسبت به گوشت گوسفند و بره داشته، مصرف آنها تولید خلط سودا می کند. البته ضرر مصرف گوشت گوساله، کمتر از گاو است.

 

* گوشت ماهی: گوشت ماهی، طبیعتی سرد و مرطوب دارد. در افرادی که مزاج پایه صفرا دارند و به دلیل حرارت زیاد، دچار افزایش سودا شده اند، مصرف ماهی تازه، آن هم به صورت کباب کرده نه سرخ شده، می تواند مفید باشد. امّا کسانی که طبیعت سردی دارند باید از مصرف آن خودداری کنند.

 

افراد سردمزاج،در صورتی که مجبور به مصرف گوشت ماهی شدند، باید در تهیه آن از ادویه گرم مثل زیره، رازیانه، زنجبیل و سبزیجاتی مثل جعفری و شوید استفاده نمایند. البته مصرف ماهی سرخ کرده، ماهی که در تخم مرغ خوابانده شده باشد، ماهی دودی، انواع ماهی کنسرو شده، ماهی یخ زده و مانده برای همه افراد مبتلا ممنوع است.

 

*گوشت بز: مصرف این گوشت برای کسانی که غلبه خلط سودا در بدن دارند – که بیماران دچار پسوریازیس از آن جمله اند مناسب نیست، بخصوص اگر به همراه کشک یا ترشی ها استفاده شود.

داروی گیاهی برای صدف

 

این بیماران اگر زمانی مجبور به مصرف گوشت بز شدند، باید آن را با پیاز، روغن زیتون، نخود، بادام، شلغم و هویج ایرانی بپزند و در واقع به این ترتیب از آن اسفیدباجی تهیه کرده و مصرف نمایند. البته مصرف گوشت بز در افراد گرم مزاج ضرر کمتری دارد. در صورت تمایل، بهتر است از گوشت بزغاله استفاده شود.

 

*گوشت شتر: گوشت شتر، طبیعتی گرم دارد و در صورت مصرف زیاد، در بدن انسان اخلاط غلیظ و خون سوداوی تولید می نماید بنابراین مصرف آن برای بیماران دچار پسوریازیس مناسب نیست. مصرف گاهگاهی آن برای افراد سردمزاج بلامانع است.

 

 اولین قدم در درمان بیماری پسوریازیس ، اصلاح رژیم غذایی است

 

*مرغ های ماشینی و پرورشی: این حیوان های زبان بسته در فضای سربسته زندگی کرده؛ به علت محرومیت از نور آفتاب، کمی تحرّک، تغذیه ناسب، استفاده از آنتی بیوتیک ها و داروهای مختلف در پرورش آنها و ، موادی در بدنشان تجمع می یابد که با خوردن گوشت آنها حالاتی مثل افسردگی و اضطراب در افراد پدید می آید.

 

*غذاهای آماده و مواد غذایی کارخانه ای، انواع مواد غذایی فرآوری شده، غذاهای مانده و فریزری، انواع ساندویچ، سوسیس کالباس و همبرگر، پیتزا و انواع فست فودها و سس ها، الویه، ماکارونی، قارچ، غذاهای تند و شور.

 

* قهوه، نسکافه، کاکائو، انواع آب میوه های صنعتی و نوشابه های گازدار.

 

* یخ، آبی که برای سرد کردن در آن یخ انداخته باشند.

*تنقلات مصنوعی (انواع چیپس، پفک، کیک و کلوچه، شکلات و آب نبات های مصنوعی و )، انواع تخمه و آجیل های بوداده.*غذاهای چرب و سرخ کردنی ها، روغن های نباتی جامد و مایع صنعتی.* شیرینی های کارخانه ای و شیرینی های قنّادی.

*کرم های رتینوئید

 

*کرم های استروئید

*مرطوب کننده ها (برای از بین بردن خشکی پوست)

*قطران ذغال سنگ (Coal tar – یک روش درمانی رایج برای درمان بیماری صدف در پوست سر. در موارد حاد ممکن است این روش همزمان با نور درمانی انجام شود. قطران ذغال سنگ به صورت محلول های حمام، شامپو ها و لوسیون ها تولید می شوند.)

*کرم ویتامین D (شکل خاصی از ویتامین D که توسط پزشک تجویز می شود. ویتامین D موجود در غذاها و قرص های ویتامین D تاثیری بر بیماری صدف ندارند.)

* نور درمانی. نور ماوراء بنفش که تحت نظر مراقبت پزشک مورد استفاده قرار می گیرد به کاهش سرعت تولید سلول های جدید پوستی کمک می کند. PUVA یک روش درمانی ترکیبی است که در آن از یک داروی خاص همراه با یک شکل خاص از نور ماوراء بنفش استفاده می شود.

 

*درمان های دارویی. در این روش از داروهای مختلفی برای درمان بیماری صدفِ متوسط و شدید استفاده می شود. به یاد داشته باشید که این دارو ها باید توسط پزشک و بعد از معاینات دقیق پزشکی تجویز شوند.

 

آیا می توان بیماری صدف را برای همیشه درمان کرد؟

بیماری صدف یا همان بیماری پسوریازیس را نمی توان برای همیشه درمان کرد. اما می توان حتی در موارد شدید نیز تا حد زیادی علائم و نشانه های آن را کاهش داد.

  

گردآوری: بخش سلامت بیتوته

منابع:WebMDshiateb.com


بخوانید تا سالم بمانید

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .




خانه

موبایل

 

 

داروی گیاهی برای صدف

یکی از پزشکان گیاهان دارویی مفید برای پوست را به شرح زیر می برد:آواکادو ، آویشن ، اسیدهای گیاهی ، انگور ، بابونه ، بادام ، بادام زمینی ، پنیرک ، توت فرنگی ، جو دو سر، حنا ، خارمریم ، ختمی ، زیتون ، شنبلیله ، شیرین بیان ، شاهتره ، صبرزرد ، عسل ، گزنه ، ماست ، همیشه بهار و هویج.

 

در متن پایین تعدادی از گیاهان دارویی مفید برای بهبود و رفع برخی عوارض پوستی را بیان می کنیم که تعدادی با هم و تعدادی به تنهایی استفاده می شوند.

 

این نکته ی خیلی مهم را باید متذکر شویم که بیان موارد استفاده ی این گیاهان دارویی، تنها بر اساس وظیفه اطلاع رسانی سایت می باشد و به هیچ عنوان به معنای تجویز یا تکذیب مورد درمانی ذکر شده نمی باشد.

1- خارش پوست

الف) عصاره گیاه شاهتره، اسانس برگ گیاه برگ بو، روغن اسطو خودوس و اسانس نعناع، هر کدام به تنهایی برای رفع خارش پوستی مفیدند که می توانید آن ها را به قسمت خارش دار بمالید.

 

ب) 4 تا 6 گرم مغز بادام شیرین و 4 تا 6 گرم مغز بادام تلخ را با 6 گرم قند بسایید و حاصل را با دو لیوان آب مخلوط کنید. در نتیجه نوعی شیر بادام به صورت امولسیون به دست می آید که باید آن را در مدت 24 ساعت به موضع خارش دار بمالید.

 

ج) یک قسمت گل حلوا را با یک قسمت ریشه انجبار و یک قسمت درمنه به مدت پنج دقیقه بجوشانید (منظور از قسمت، نسبت مواد به هم می باشد). سپس جوشانده را صاف کنید. حاصل صافی را پس از سرد شدن روزی دو تا سه بار به محل خارش دار بمالید.

 

د) برگ سنا، پوست هلیله زرد، مدرسنگ و سفیداب قلعی (از هر کدام یک قسمت) را بکوبید و با 2 قطره روغن گل سرخ و 2 قطره روغن بنفشه مخلوط کنید. سپس مخلوط حاصل را روی محل مورد نظر قرار دهید.

 

2- دمل و زخم

کتیرا، تخم مرو، تخم کتان، گل بابونه و گل ختمی (از هر کدام یک قسمت) را بکوبید و با دو لیتر شیر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد. ماده ی حاصل را چند نوبت به موضع مورد نظر بمالید.

 

3- اگزما و جوش های صورت

2 تا 4 گرم گیاه گلدار بنفشه سه رنگ را بکوبید. سپس در یک لیوان آب جوش ریخته و مدت نیم ساعت بگذارید تا دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و روزی سه بار، هر بار یک فنجان میل کنید.

توجه : در مصرف خارجی از دم کرده آن می توان جهت پاک کردن زخم های عفونی و ناراحتی های پوستی نیز استفاده کرد.

 

4- شکاف پاشنه پا و ناراحتی های پوستی

2 تا 4 گرم اسانس و گل بابونه اصلی را بکوبید. سپس در یک لیوان آب جوش ریخته و مدت نیم ساعت بگذارید تا دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و به محل ناراحتی پوستی بمالید.

 

5- اگزما و زخم های پوستی

الف) 2 تا 4 گرم پوست بلوط را بکوبید. سپس در یک لیوان آب جوش ریخته و مدت نیم ساعت بگذارید تا دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و موضع مورد نظر را با آن شستشو دهید.

 

ب) گیاه تازه علف چشمه را له کرده و به صورت ضماد بر روی موضع قرار دهید.

 

6- قارچ های پوستی

الف) مقداری تخم شنبلیله را بکوبید و با آب مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید. سپس آن را روی محل مورد نظر قرار دهید.

 

ب) 1 تا 2 گرم حنا را در دو لیوان آب جوش حل کنید و مدت نیم ساعت صبر کنید. سپس آن را بدون صاف کردن به موضع قارچی بمالید و مدت نیم ساعت روی پوست باقی بگذارید. در انتها موضع را با آب گرم شستشو دهید.

 

داروی گیاهی برای صدف

7- جوش و ورم پوست

1 گرم ریشه زنجبیل شامی را بکوبید. سپس در یک لیوان آب جوش ریخته و مدت نیم ساعت بگذارید تا دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و به صورت لوسیون یا کمپرس گرم استفاده کنید.

 

8- محافظت پوست و رفع شکنندگی آن

4 تا 6 گرم شیره تازه گل همیشه بهار را با 6 گرم کره یا چربی دیگری مخلوط کنید. سپس به موضع مورد نظر بمالید.

 

این گیاه دارویی همچنین برای التیام زخم های سطحی بدن ، سوختگی ، سرمازدگی ، رفع دانه های پوستی و اگزما توصیه شده است.

 

9- تحریکات آلرژیکی پوست

3 تا 5 گرم روغن مغز بادام را به موضع مورد نظر بمالید.

 

1- کوفتگی و التیام پوست

5 تا 1 گرم همیشه بهار کوهی را بکوبید. سپس در یک لیوان آب جوش ریخته و مدت نیم ساعت بگذارید تا دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و به محل بمالید.

 

11- زخم های پوستی

5 تا 1 گرم ریشه سمفیتون (کنسود طبی) را بکوبید. سپس در یک لیوان آب جوش ریخته و مدت نیم ساعت بگذارید تا دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و به موضع مورد نظر بمالید.

 

12- التیام دهنده و نرم کننده پوست

روغن بادام شیرین را به موضع مورد نظر بمالید.

این گیاه دارویی در موارد زیر نیز استفاده می شود:

– التهاب های سطحی بدن

– سوختگی ها

– ضد خارش در سرخک و مخملک

– تسکین دهنده اگزما

منابع :

– سایت آی آر طب

– کتاب گیاهان دارویی و گیاه درمانی

 


باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

داروی گیاهی برای صدف

آرایش

مدل مو

مدل لباس

اخبار

سبزی خردکن

آکاایران,روزه,اخبار,خانواده,فال,سرگرمی,آشپزی,شیرنی پزی

186

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *