داروی گیاهی برای درمان استرس

خواص دارویی و گیاهی




خانه

موبایل

 

استرس، اضطراب، فشارهای روحی! نگرانی و دلهره! نگرانی از دیر رسیدن، نگرانی از عدم موفقیت، ترس از آینده، ترس از بی‌پولی، استرس‌های شغلی و تحصیلی و هزار و یک دلیل دیگر که باعث می‌شوند اضطراب تمام وجود آدم رابگیرد و امانش را ببرد.

داروی گیاهی برای درمان استرس

 اضطراب و استرس 7 سال از عمر آدم را بر باد می‌دهد و بقیه را به کامش تلخ می‌کند. اما گویی در دنیای امروزه با این زندگی‌های پرتنش به خصوص در شهرهای بزرگ اضطراب و استرس جزو جدایی‌ناپذیر از زندگی روزمره است و باید به نوعی با آن کنار آمد. استرس یکی از بیماری‌های جدی زمانه‌ی ماست. خوشبختانه این روزها روش‌های متعددی برای غلبه بر استرس و فشارهای روحی وجود دارد مانند یوگا، ریلکسیشن، ماساژ و غیره.علاوه بر این‌ها یک روش کاملا طبیعی دیگری نیز وجود دارد که به کنترل احساسات منفی و اضطراب کمک می‌کند. بله استفاده از گیاهان. حتما شما هم شهرت گل گاوزبان را در کاهش استرس شنیده‌اید. باید بدانید که علاوه بر گل گاوزبان گیاهان دیگری هم هستند که استرس و اضطراب را از شما دور می‌کنند. زالزالکزالزالک خواص آرا مبخشی دارد. کپسول‌های این گیاه تپش قلب، حالت‌های عصبی، زودرنجی یا احساسات افراطی را کاهش داده و  ضربان قلب را تنظیم می‌کند. تمام این‌ها هم باعث می‌شود که آرامشتان را بازیابید و اضطرابتان کمتر شود. در این صورت خواب راحتی هم تجربه می‌کنید. اسطوخودوساسترس یک گیاه ضد اضطراب است. این گیاه به راحتی می‌تواند اعصابتان را آرام و عضلاتتان را شل کند. می‌توانید روزانه دو تا سه فنجان دم کرده‌ی اسطوخودوس میل کنید. از این گیاه مفید برای رفع اختلالات خواب، سردرد و ناراحتی‌های عصبی نیز استفاده می‌شود.در واقع دم کرده این گیاه مانند یک مسکن عمل می‌کند که سیستم عصبی را آرام کرده و اختلالات خواب را رفع می‌کند. روغن یا افشره‌ی خوراکی اسطوخودوس نیز برای کاهش و درمان استرس و فشارهای روحی توصیه می‌شود. البته استفاده از افشره‌های خوراکی برای زنان باردار، شیرده و کودکان توصیه نمی‌شود. گیاه جینسنگگیاه جینسنگ برای مقابله با استرس و تقویت سیستم ایمنی بدن فوق‌العاده است. این گیاه به طور موثر با اضطراب مقابله کرده و خواب راحتی را برای شما به ارمغان می‌آورد. می‌توانید از کپسول‌های 25 تا 5 میلی‌گرمی عصاره‌ی خشک جینسینگ استفاده کنید. دکتر داروساز می‌تواند در مورد میزان مصرف آن توضیحاتی به شما بدهد. توجه داشته باشید که دوره‌ی درمانی با این گیاه نباید بیش از 3 ماه طول بکشد.  

بادرنجبویهبادرنجبویه خواص آنتی اکسیدانی دارد و دم کرده‌ی آن نیز آرامش‌بخش است و با اضطراب مقابله می‌کند.به عقیده‌ی محققان این گیاه اختلالات عصبی مانند خوابی، نگرانی و آشفتگی را برطرف می‌کند.از روغن این گیاه نیز برای رفع تنش‌های عصبی استفاده می‌شود. سنبل الطیبسنبل الطیب یک درمانگر همه کاره است. دم کرده یا کپسول‌های آن آرامبخش اعصاب است، حالت‌های عصبی را کاهش داده و کیفیت خواب شما را بهبود می‌بخشد. در واقع این گیاه خواب راحتی برای شما فراهم می‌کند بدون اینکه بعد از مصرف آن دچار خواب‌آلودگی شده باشید. بابونهبابونه هم یکی از آن گیاهان همه‌کاره هست. علاوه بر اثر مفیدی که روی پوست می‌گذارد آرامبخش، ضداسپاسم، ضد التهاب، ضدعفونی‌کننده، بادشکن و برطرف‌کننده‌ی جراحات می‌باشد. اگر دچار حالت‌های عصبی شده‌اید، مضطرب، نگران، آشفته، بی‌خواب هستید و سردردهای عصبی و میگرنی گرفته‌اید بابونه را دریابید. این گیاه به جذب مواد معدنی کمک زیادی می‌کند. توصیه می‌کنیم از عطار یا دکتر داروساز نحوه‌ی مصرف این گیاه را بر حسب نوع نیازتان جویا شوید.

 

 گیاه رازکرازک قدمتی هزاران ساله دارد. این گیاه آرام‌بخش و خواب‌آور طبیعی است. 15 گرم گیاه رازک را در یک لیتر آب جوش بریزید و اجازه دهید به مدت حدود 1 دقیقه بجوشد. سپس بگذارید محلول به دست آمده خنک تر شود و سپس آن را صاف کنید.می‌توانید روزانه 2 تا 3 فنجان از این دم کرده میل کنید. مصرف این جوشانده برای درمان دل شوره، نگرانی و استرس بسیار مفید است. چند توصیه‌ی کلیاول از همه بدانید که شما تنها نیستید این روزها اضطراب و استرس همه‌گیر شده است. همه درگیر این مشکل هستند باید راهی برای کاهش آن پیدا کرد.* به طور منظم ورزش کنید.* مواد غذایی متنوعی در بره‌ی غذایی‌تان بگنجانید.* مصرف الکل، دخانیات و کافئین زیاد را کاهش دهید.* به اندازه‌ی کافی بخوابید.* روی تنفستان تمرکز کنید. به آرامی و از شکم نفس عمیق بکشید.* زمانی که اضطراب تمام وجودتان را می‌گیرد دستهای‌تان را خیلی محکم مشت و سپس رها کنید.* به خاطرات خوبتان فکر کنید و سعی کنید ترس را با غرق شدن در خاطرات خوب از خود دور کنید. منبع:tebyan.net


باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

در دنیای امروزه به دلایل مختلفی افراد استرس ها ی فراوانی را تحمل می کنند وبرای درمان آن بهتر است از دارو های گیاهی استفاده شود که باوجود درمان مضرات کمتری دارد.وبراین اساس ما درمان استرس با داروهای گیاهی را به شما پیشنهاد می کنیم.

در دنیای امروزه افراد آنقدر درگیر مسایل روزمره می شوند که به همین خاطر، استرس فراوانی را تحمل می کنند. عوامل متعددی استرس را ایجاد می کنند مانند: نگرانی برای دیر نرسیدن به محل کار، استرس هایی که برای رسیدن به موقعیت های شغلی، تحصیلی و اجتماعی بر افراد وارد می شود و که جزء دغدغه های روزمره ی تمام افراد است. به همبن خاطر، برای درمان استرس با داروهای گیاهی نیاز به شناخت این گیاهان و خواص دارویی آنها می باشد.

همانگونه که اطلاع دارید، تاثیر استرس بر بدن و روح بسیار زیاد است، از این رو رهایی از آن دغدغه بسیاری می باشد. اغلب افراد برای کاهش استرس روش های مختلفی را تجربه نموده اند که ورزش کردن یکی از این راه ها می باشد. از جمله ورزش هایی که به این منظور انجام می شود می توان به ماساژ، ریلکسیشن، یوگا و غیره اشاره نمود. اما پزشکان طب سنتی درمان استرس با داروهای گیاهی را یک روش طبیعی و مفیدتر می دانند.

گل گاو زبان یکی از گیاهانی است که برای رهایی از استرس بسیار کاربرد دارد و نسبت به سایر گیاهان دارویی که برای درمان استرس به کار می روند شناخته شده تر است. شما برای درمان استرس می توانید دمنوش این گیاه را روزی دو وعده میل کنید.

داروی گیاهی برای درمان استرس

اسطوخودوس نیز گیاهی دیگر برای درمان استرس و اضطراب ها می باشد. گیاهی آرامبخش که برای رفع خستگی های عصبی و انقباض های عضلانی مؤثر می باشد. شما می توانید روزی دو تا سه وعده از دمنوش این گیاه استفاده نمایید که به کاهش استرس شما کمک می کند.از این گیاه می توانید برای درمان اختلال خواب، سر درد، اختلال عصبی و استفاده کنید.

این گیاه به صورت افشره ی خوراکی نیز قابل مصرف می باشد.

زالزالک نیز جز دسته ی گیاهان آرامبخش قرار می گیرد زالزالک برای درمان اختلال های عصبی، بی حوصلگی و نیز بیماری های قلبی همچون: تپش قلب بسیار تأثیرگذار است.این گیاه به دلیل کاهش اضطراب باعث آسودگی خاطر در شما می شود و خوابی راحت خواهید داشت.

گیاه سنبل الطیب یک گیاه بسیار مؤثر برای درمان بیماری های عصبی است که شما می توان این گیاه را به صورت دم کرده یا کپسولی مصرف نمایید. بعد مصرف شما می توانید خواب آرامی داشته باشید، مشکلات اضطراب و بدخلقی شما برطرف خواهد شد و به خوبی می توانید به مدیریت استرس تان بپردازید.

بابونه یک گیاه پرفایده است که برای درمان بسیاری از بیماری ها توصیه می شود. از خواص این گیاه می توان به خاصیت آنتی باکتریال، برطرف کننده ی مشکلات معده، کاهش اسپاسم های عضلانی، درمان زخم ها، کنترل استرس و اشاره کرد.

از  بابونه برای درمان مشکلات عصبی، اضطراب، بی خوابی،نگرانی و حملات عصبی و سردردهای میگرنی می توان استفاده کرد.

این گیاه نیز برای درمان استرس و همچنین تقویت سیستم دفاعی بدن کمک می کند و خواب راحتی را برای شما فراهم می کند. باید توجه داشته باشید که دوره مصرفی دارو از سه ماه نباشد.

دم کرده ی گیاه بادرنجبونه خاصیت آرامبخشی دارد و برای درمان استرس،اضطراب،بی خوابی و آشفتگی های فکری مؤثر است. روغن این گیاه برای مشکلات عصبی و عضلانی استفاده می شود.

رازک نیز یکی دیگر از گیاهان دارویی است که برای درمان بیماری های عصبی با منشأ استرس و اضطراب های روحی مورد استفاده قرار می گیرد.

نحوه ی مصرف این گیاه مانند سایر گیاهان دارویی است که به صورت دمنوش در دو الی سه وعده زمانی مورد استفاده قرار می گیرد.

علاوه بر درمان استرس با داروهای گیاهی راهکارهای دیگری برای برای درمان و کاهش استرس وجود دارد.

شما در این مطلب با درمان استرس با داروهای گیاهی آشنا شدید، از اینکه تا پایان مطالب همراه ما بودید سپاسگذاریم و امیدواریم اطلاعات ارائه شده برای شما عزیزان نیز مفید و کاربردی باشد.

منبع : آرگا










نشانی شما منتشر نخواهد شد.


داروی گیاهی برای درمان استرس




طب فارسی – اخبار پزشکی سلامت زیبایی روانشناسی موفقیت زناشویی

 استرس و اضطراب یکی از مشکلات روانی است که شدتش در افراد مختلف فرق می کند. باید هر طور شده این ویژگی را در خود کمرنگ کنید. چون اجازه نمیدهد از زندگی تان به اندازه کافی لذت ببرید.

داروی گیاهی برای درمان استرس

سعی کنید برای درمان استرس از گیاهان دارویی مثل گیاه بابونه و زنجبیل استفاده کنید. اگر دیدید بعد مدتی استرستان بهبود نیافت حتما به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنید. امروزه با پیشرفت تکنولوژی همه میدانند که فقط دیوانه ها به این مراکز نمی روند.

در این پست از سایت پزشکی طب فارسی ۶ گیاه دارویی برای درمان استرس را به شما معرفی میکنیم و با ما همراه باشید.

برای درمان استرس و درمان بی خوابی از بابونه استفاده کنید. میتوانید بابونه را  به صورت چای و دمنوش مصرف کنید. همانطور که گفتیم از بابونه برای کمک به خواب استفاده می‌شود، پس پیشنهاد میکنیم چای بابونه را در آخر شب و چند ساعت قبل از خواب استفاده کنید. البته یادتان باشد مصرف بیش از حد بابونه می‌‌تواند اثراتی منفی بر روی افراد باردار و افرادی که داروهای رقیق کننده خون مصرف می‌کنند،بگذارد.

از گل ساعت جهت کاهش اضطراب و بی‌خوابی استفاده کنید. این گیاه مانع ناآرامی و عصبانیت عمومی که به صورت حالت تهوع بروز می‌کند، می شود. گل ساعت در شکل‌های مختلفی وجود دارد. شما می‌توانید گل ساعت را به صورت چای، کپسول و مایع تهیه کنید. در این مورد نیز زنان باردار باید از مصرف این گیاه خودداری کنند چون این گیاه می‌تواند باعث ایجاد انقباضات داخل رحم شود. پس زنان باردار گل ساعت نخورند. درمان اضطراب با ویتامین B و ورزش امکان پذیر است.

به گزارش سایت طب فارسی چای کوهی برای درمان اختلالاتی همچون اضطراب و افسردگی استفاده می‌شود. طبق بررسی های بدست امده چای کوهی برای مبارزه با افسردگی موثر تر از پروزاک میباشد. زمانی که چای کوهی با ریشه سنبل الطیب مخلوط شود، می‌تواند به بی‌قراری و بی‌خوابی هم کمک کند. اما باید بدانید قبل از مصرف چای کوهی حتما با پزشک معالج خود مشورت کنید. چون برای بسیاری از افراد ممنوع است.

گیاه اسطوخودوس آرامش فیزیکی و روحی را افزایش میدهد و برای درمان بی‌خوابی، کاهش اضطراب و افسردگی بسیار مفید است. همچنین هورمون‌های بدن را متعادل نگه می‌دارد و می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تحریک کند. بهتر است اسطوخودوس به صورت روغن ( بوی آن تمام خانه را پرخواهد کرد) مصرف شود اما شما می‌توانیدچای آن را نیز بنوشید.

البته تذکر می دهیم که اسطوخودوس می‌تواند باعث ایجاد مشکلات هورمونی در مردان نابالغ(قبل از بلوغ) شود بنابراین اگر در منزل پسر بچه کوچک دارید ان را مصرف نکنید.

روغن کانابیدیول برای کاهش سطح استرس مفید است. روغن کانابیدیول حاوی تنها مقدار اندکی از ماده مخدر تی اچ سی(THC) است. این بدین معنی است که استفاده زیاد از این روغن به هیچ وجه توصیه نمی‌شود. طبق بررسی های بدست امده استفاده از روغن این گیاه می‌تواند به کاهش نشانه‌های استرس و اضطراب روحی و فیزیکی کمک کند.

زنجبیل که برای درمان استرس مفید است،به صورت کپسول در فروشگاه‌های سلامت محلی (عطاری‌ها) یافت می‌شود. همچنین به صورت نوشیدنی و در غذاهای مختلف میتوانید از آن استفاده کنید. مصرف زنجبیل برای افراد باردار ممنوع است.

خواص شبدر و طرز تهیه جوانه شبدر

۱۵ راز موفقیت و رمز موفقیت در زندگی

چگونگی بهره مندی از قدرت ذهن

عوامل ذهنی برای رسیدن به خوشبختی

قرص اکس چیست و چگونه عمل میکند و همچنین چه تاثیراتی بر بدن دارد

آشنایی با روشهای موثر در خودتخریبی

آیا رژیم غذایی اتکینز برای لاغری همه افراد موثر است؟

شکم گوشتی بزرگی دارید و میخواهید ان را آب کنید ؟ پس این چند

تبخال چیست و چگونه به وجود می آید و راه درمان آن چیست

عفونت ادرار و تکرر ادرار در کودکان چگونه به وجود می آید و

بوسه هایی که میتواند عامل افزایش بیماری باشد را بشناسید

خمیر بازی چیست و میزان خطر خمیر بازی برای فرزندانمان چقدر

ورم پا را با این حرکات ورزشی میتوانید کمی درمان کنید و درد

داروی گیاهی برای درمان استرس

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *