داروی لکنت زبان چیست

خواص دارویی و گیاهی

نشان‌گذاری

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است
[[رده:نمادهای
نوشتار]]

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

داروی لکنت زبان چیست

لکنت یا لکنت زبان اختلالی شایع به‌ویژه در کودکان است. در کودکان این مشکل بدون درمان خاصی رفع می‌شود. اما لکنت در بزرگ‌سالان به‌سادگی درمان نمی‌شود. مهم‌ترین بخش درمان ایجاد آرامش و اعتماد‌به‌نفس در فرد مبتلاست. متخصصین گفتار‌درمانی راهکارهای متعددی را برای درمان لکنت زبان به‌کار می‌گیرند. در ادامه به شرح این اختلال پرداخته شده ‌است. با ما همراه باشید. حتما بخوانید: چگونه اضطراب کودکان را برطرف کنیم؟

لکنت زبان اختلالی در گفتار است که به‌موجب آن فرد نمی‌تواند کلمات را پیوسته ادا کند و در خلال صحبت مکث می‌کند. این وقفه‌ها و مکث‌ها باعث می‌شود مخاطب، کلام را به صورت اصوات تکرارشونده بشنود. مثلا: مامامان (مامان) یا برخی آواها کش می‌آیند و در شکل خروجی واژه‌ها تغییر ایجاد می‌کنند مانند: بااااد (باد). مشکل دیگرِ اختلال در تکلم وقتی رخ می‌دهد که جریان گفتار در حین صحبت کردن مسدود می‌شود، یعنی فرد قادر به ادای برخی حروف و اصوات نیست و در نتیجه شکل نهایی کلمه خروجی منقطع، متشنج و غیرطبیعی است. در بعضی موارد لکنت زبان خفیف‌ است و مشکل چندانی ایجاد نمی‌کند، اما در حالتی که شدت این اختلال زیاد باشد، به‌ویژه از نظر روحی فرد با مشکلات متعددی مواجه می‌شود. نحوه بروز این مشکل در افراد مختلف متفاوت است. برای نمونه در بعضی افراد لکنت زبان پس از بازه‌های طولانی‌مدت در سخن گفتن بروز می‌کند و در برخی دیگر تعداد آن در هنگام حرف زدن متغیر است؛ یعنی به تعداد متغیر یا فواصل متغیر در بازه‌ی زمانی هنگام صحبت کردن خود را نشان می‌دهد. افراد مبتلا به لکنت زبان از گفتن برخی کلمات یا حضور در برخی محیط‌ها که آرامش آنها را سلب و حسی ناخوشایند برایشان ایجاد می‌کند، اجتناب می‌کنند. بعضی از این افراد طوری صحبت‌کردن خود را مدیریت می‌کنند که سایرین به‌ندرت به مشکل آنها پی می‌برند. در این حالت به این اختلال «لکنت پنهان» گفته می‌شود. البته این پنهان‌کاری موجب می‌شود که فرد تا جایی که می‌تواند از صحبت‌کردن پرهیز کند.

برای شیوا و روان صحبت‌ کردن، گذرگاه‌های عصبی مختلف در مغز کودکان باید رشد کنند و با سرعت و دقت زیادی با هم در تعامل باشند. لکنت زبان نشان می‌دهد که این تعامل به‌خوبی صورت نمی‌گیرد. از آنجا که درمان لکنت زبان با رشد کودک و افزایش سن سخت و سخت‌تر می‌شود، پیگیری این اختلال در دوران کودکی اهمیت دارد. لکنت زبان در برخی موارد ریشه در مسائل ژنتیکی دارد. در موارد نادری نیز در بزرگ‌سالی سراغ افراد می‌آید که اغلب سکته و آسیب‌های مغزی موجب بروز این اختلال است. از دلایل دیگر لکنت زبان می‌توان به ضربات واردشده به سر و فشارهای احساسی و عصبی اشاره‌ کرد. افراد مبتلا به لکنت زبان به هیچ‌وجه از نظر هوش و استعداد با سایرین تفاوت ندارند. باورهای کلیشه‌ای و مرسوم معمولا آنها را خجالتی، عصبی، حساس، عجول، درون‌گرا و می‌پندارد که البته هیچ شاهد علمی برای این ادعا وجود ندارد. شاید وقوع لکنت زبان ریشه در اضطراب یا موارد عنوان‌شده داشته‌ باشد، ولی حکمی کلی برای تعمیم آن به تمام مبتلایان موجود نیست.

لکنت زبان معمولا در میان کودکان رواج دارد و طبق آمارها یک بیستم کودکان قبل از ورود به مدرسه این اختلال را تجربه می‌کنند. دو سوم کودکان با پشت سر گذاشتن دوران کودکی خود‌به‌خود درمان می‌شوند و در این میان تنها یک سوم این اختلال را با خود به بزرگ‌سالی می‌برند. یک درصد بزرگ‌سالان لکنت زبان دارند و مردان نسبت به زنان به این عارضه دچار می‌شوند. دانشمندان لکنت زبان را اختلالی شایع می‌دانند که در تمام جوامع و فرهنگ‌ها رخ می‌دهد. در انگلستان تقریبا ۷۲۰۰۰۰ کودک و بزرگ‌سال دچار لکنت زبان هستند.

به‌طور کلی دو نوع لکنت زبان وجود دارد. نوع اول لکنتی است که در سال‌های آغازین کودکی رخ می‌دهد و نتیجه‌ی برخی اختلالات مغزی است. نوع دیگر لکنت زبانی است که نتیجه ضربات واردشده به مغز یا سکته‌های مغزی در بزرگ‌سالی است که گاهی به علت مصرف بعضی داروها رخ می دهد. در برخی موارد فشارهای عاطفی و احساسی نیز موجب بروز لکنت زبان می‌شود.

رشد گفتار فرآیندی پیچیده شامل ارتباطات میان نواحی مختلف مغز است. ارتباطات میان مغز و ماهیچه‌هایی که مسئول تنفس و تکلم هستند در این فرآیند بسیار مهم است. اگر هر کدام از این بخش‌ها درست و مؤثر عمل کنند، وقفه‌ها و تأکیدهای لازم در گفتار به‌درستی اجرا و کلمات به شکل صحیح ادا می‌شوند. کودکی که در حال یادگیری ساخت جملات ساده است عملکرد این بخش‌ها را با تمرین توسعه می‌دهد تا قسمت‌هایی از مغز که در فرآیند گفتار دخیل هستند درست عمل ‌کنند و گفتار به شکل روان و شیوا صورت بگیرد. وقتی بخش‌هایی از این سیستم با سایر بخش‌ها هماهنگ نباشد مشکلات گفتاری، تکرار و توقف‌ در سخن گفتن به‌وجود می‌آید، به‌ویژه وقتی کودک دچار هیجان می‌شود یا تحت فشار قرار می‌گیرد. در خلال رشد مغز برخی از این مشکلات رفع می‌شوند.

لکنت زبان هم در دختران و هم در پسران رخ می‌دهد، اما آسیب‌پذیری مغز در پسران آنها را در معرض ابتلا به این اختلال قرار می‌دهد. ژن‌ها نیز نقش مؤثری در بروز لکنت زبان دارند و دو سوم افراد مبتلا به این عارضه دارای سابقه خانوادگی هستند.

در صورتی که این مشکل را در فرزند خود مشاهده می‌کنید، حتما به متخصص مراجعه کنید. درمان لکنت زبان از سنین شروع مدرسه مؤثرتر است. به محض مشاهده این اختلال به پزشک متخصص مراجعه کنید و در صورت لزوم از گفتاردرمانگر کمک بگیرید. انجمن لکنت زبان بریتانیا (BSA)، اطلاعات و توصیه‌های ارزشمندی در جهت رفع این مشکل ارائه داده ‌است. روش‌های درمان لکنت زبان بسیار متنوع است. مشاوره با پزشک راهکارهای درمانی متناسب با وضعیت شما یا فرزندتان را مشخص می‌کند. نکات مهم در درمان لکنت به شرح زیر است:

امروزه ابزارهای الکترونیکی نیز برای کاهش لکنت زبان در دسترس است. این ابزارها به کودکان بزرگتر و بزرگ‌سالان برای رفع این مشکل کمک می‌کند.

درمان لکنت زبان بنا به سن و شرایط فرد مبتلا متفاوت است. برای کمک به رفع این مشکل در بزرگسالان نیز می‌توان از کمک متخصصین گفتاردرمانی استفاده کرد. امکان گفتاردرمانی برای تمام سنین است. در برخی موارد درمان‌های روانشناسی روش مناسبی برای حل مشکلات گفتاری ناشی از عوامل روانی و احساسی است.

درمان غیر‌مستقیم، تغییر رفتار و شیوه برخورد والدین و اطرافیان با فرد دچار لکنت زبان است و مستقیما به رفع موانع تکلمی نمی‌پردازد. درمان غیرمستقیم برای کودکان زیر ۵ سال مفید است و اولین گزینه‌ای است که متخصصین پیشنهاد می‌کنند. با این وجود چنانچه کودک شما در سنین زیر ۵ سال است و شدت و میزان لکنت او هفته به هفته رو به افزایش است، باید درمان‌های مستقیم را شروع کنید. در درمان غیرمستقیم اغلب به مفاهیمی پرداخته می‌شود که موجب لکنت کودک شده‌اند. منظور از مفاهیم موضوعاتی است که کودک علیرغم میل به گفتن آنها قادر به ادای درستشان نیست. هدف درمان غیرمستقیم، ایجاد محیطی آرام و بدون فشار برای صحبت کردن کودک است. خلق چنین محیطی نیازمند رعایت و درنظر گرفتن موارد زیر است:

در این روش، والدین کودک تحت نظارت متخصصین، بره‌های ویژه‌ای را پیاده سازی می‌کنند. در این روش والدین باید نسبت به لکنت زبان و صحبت‌کردن کودک واکنشی دوستانه، حمایت‌گونه و غیر قضاوتگر داشته‌باشند. انچمن لکنت زبان بریتانیا و استرالیا، شرح مفصل و کاملی از این بره ارایه داده اند.

اگر لکنت زبان بعد از ۵ سالگی ادامه پیدا کند، درمان کمی دشوارتر می‌شود. با گذشت زمان عوارض جانبی ناشی از لکنت زبان کار درمان را سخت‌تر می‌کند. تشویش و اضطرابی که در هنگام صحبت‌کردن با لکنت رخ می‌دهد، ترس از لکنت و احساس شرم و خجالت روند درمان را کند و دشوار می‌سازد. به همین دلیل درمان لکنت در بزرگسالان و نوجوانان هم به جنبه‌های اجتماعی،احساسی، روانشناسی می‌پردازد و هم جنبه‌های رفتاری. درمان مستقیم برای کودکان مدرسه‌ای به موارد زیر کمک می‌کند:

علاوه بر درمان مستقیم و غیرمستقیم، گزینه‌های دیگری برای درمان لکنت زبان به ویژه در بزرگسالان وجود دارد. درمان‌های روانشناسی و ابزارهای واکنشی، نمونه‌ای از این گزینه‌ها هستند. در درمان‌های مبتنی بر روانشناسی، مواردی چون ساختار شخصیت، بره ریزی عصبی کلامی و درمان‌های رفتاری-شناختی است. ابزارهای واکنشی نیز گزینه دیگری است که با ارایه ابزارهایی با بازپخش کلام فرد، او را متوجه نقص‌های گفتارش می‌سازد. برای نمونه نوعی از این ابزارها به فاصله چند ثانیه بعد از صحبت‌کردن، صدا را بازپخش می‌کنند یا نوع دیگری از آنها می‌تواند با تغییر فرکانس صوت گوینده، او را متوجه عیوب گفتاری خود کند. فناوری‌های واکنشی در شکل‌های ترکیبی دو روش نیز موجود هستند. این ابزارها معمولا در اطراف یا داخل گوش قرار می‌گیرند و مانند سمعک هستند. بره‌های کاربردی مشابه این ابزارها هم برای تلفن‌های هوشمند طراحی شده‌اند اما برای همه مناسب نیستند.

برای هم‌کلامی با افرادی که به این مشکل مبتلا هستند باید نکاتی را در نظر گرفت:

وقتی با فردی که لکنت زبان دارد، هم‌کلام می‌شوید؛ آرام و شمرده صحبت کنید و از عبارات کوتاه و ساده استفاده‌کنید. تند و سریع حرف نزنید چون این کار او را آشفته و گیج می‌کند. مطمئن بشوید که حرف شما را فهمیده‌است و منتظر پاسخ و واکنش او باشید.

مطالعات نشان می‌دهد که اختلال گفتار بعضی از کودکان مبتلا به لکنت زبان در حین رشد خود‌به‌خود از بین می‌رود. در هر حال زمان درمان و از بین بردن لکنت زبان در افراد مختلف متفاوت است. روش‌های مختلفی برای درمان این عارضه وجود دارد و با پشتکار در هر سطح و شدتی که درگیر اختلال لکنت زبان باشید، درمان‌ها و انتخاب‌های گوناگونی پیش روی شما خواهد‌ بود.

برگرفته از: patient.infoer nhs.uk

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

بسیار عالی و مفید بود بخصوص برامن که لکنت زبان دارمداروی لکنت زبان چیست

خیلی خوشحالیم که برای شما مفید بود دوست خوب. سالم و .

بسیار عالی و مورد استفاده قرار گرفت مرحبا

خوشحالیم که مطلب برای شما مفید بوده دوست عزیز

بسیار جدید. یکی از مشکلات من در برخورد با یکی از آشنایان همین است. ممنون از متن روان

سالم و دوست خوب

فن بیان

درمان لکنت زبان کودک؛ استراتژی‌هایی مفید برای والدین

ترس از صحبت کردن در جمع؛ دلایل و راه‌های غلبه بر آن


چطور در بداهه سخن گفتن مهارت پیدا کنیم؟

چطور می‌توانیم سخنرانی جذابی ارائه دهیم؟


باز کردن سر صحبت؛ هرآنچه لازم است بدانید

خواص زنیان؛ ۴۵ خاصیت این گیاه همه فن حریف

معرفی کتاب ما همه باید فمینیست باشیم

آلرژی چیست؟ عوامل، علائم و راه‌های درمان

خنده دارترین جوایز نوبل در سال ۲۰۱۸ برای دستاوردهای علمی مضحک

زیباترین حیوانات دنیا و خصوصیات منحصربه‌فرد آن‌ها

زیباترین سواحل دنیا و جذابیت‌های فوق تصور آنها

گران ترین تصادف های دنیا؛ ۱۰ خودروی لوکس که در چند لحظه از بین رفتند

موفق‌ترین زنان کارآفرین جهان را بشناسید

بهترین کشور برای مهاجرت در سال ۲۰۱۸ کدام است؟


“آینده در دستان شماست

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینیدداروی لکنت زبان چیست

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان



لکنت زبان از مهم‌ترین و متداولترین اختلالات تکلمی است که معمولاً در دوران خردسالی و از سنین ۲ تا ۴ سالگی آغاز می شود و به این دلیل پدیده ای خاص دوران کودکی است. در سنین ۶ تا ۷ سالگی نیز که مصادف با زمان آغاز مدرسه است به لحاظ ویژگی های عاطفی و سازگاری اجتماعی خاص این دوره موقعیت مناسبی است برای بروز لکنت زبان در میان کودکانی که مستعد چنین اختلالی هستند. گاهی از موارد در دوران بلوغ نیز افرادی که قبلا به نحوی لکنت زبان داشته‌اند دچار لکنت زبان می‌شوند.
به گفته کارشناسان، سن، شرایط و ویژگی های بلوغ نیز احتمالاً در تغییر شکل یا تشدید لکنت موثر است. لکنت زبان در میان پسران از دختران است و در بررسی‌ها و تحقیقات مختلف نسبتی در حدود ۷۰درصد برای پسران و ۳۰ درصد برای دختران ذکر شده است. کندی زبان در جایی پیش می‌آید که دستگاه های تکلم انسان دچار پاره‌ای از تشنج‌هاست؛ از این رو ادای کلمات ناگهان به مانع برخورد می‌کند و پیوسته مکثی در میان صحبت روی می‌دهد. به هنگام چنین رویدادی معمولاً انسان حرفی را که روی آن مکث ایجاد شده‌است، چندبار تکرار می‌کند.

نکاتی درباره درمان لکنت زبان در کودکان
یک گفتار درمان معتقد است: حدود۱۰ درصد کودکان در سنین قبل از دبستان و بین۲ تا ۶ سالگی به لکنت زبان مبتلا هستند.
به گفته فریبا مجیری لکنت زبان زمانی پدید می‌آید که در جریان طبیعی گفتار وقفه‌ای ناگهانی و غیر طبیعی ایجاد‌ شود و در صورتی که کودک لکنت زبان خود را به عنوان یک اختلال بپذیرد، فرآیند درمان سریع تر صورت می‌گیرد.
وی می افزاید: اگر علت ایجاد لکنت در کودکان شناخته شود، درمان بهتری صورت می‌گیرد زیرا گاه ترس و گاه ناراحتی ‌های روانی عامل لکنت زبان است.
این متخصص گفتار درمانی با بیان اینکه نگرانی والدین و تلاش آنها برای رفع لکنت زبان موجب ایجاد حساسیت و نگرانی کودک می‌شود، ادامه
می دهد: در صورتی که کودک نسبت به مشکل گفتاری اش حساس شود، مشکلات او در صحبت کردن تشدید خواهد شد.
وی با بیان این‌که بروز رفتارهای اجتنابی در کودک به علت لکنت زبان است، تصریح می کند: اگر کودک در معرض تمسخر همسن و سالان خود قرار گیرد، حرف نمی‌زند و این عاملی برای تشدید لکنت زبان می‌شود. این متخصص گفتار درمانی با بیان این‌که نباید کودک دچار استرس شود، خاطرنشان می کند: استرس موجب می‌شود تا کودک اختلال گفتاری خود را همچنان پنهان کند و حرف نزند.
مجیری به روش‌های مختلف درمان لکنت در کودکان اشاره می کند و می گوید: ایجاد هماهنگی میان گفتار و تنفس، افزایش مهارت واژه یابی کودک، کاهش اضطراب و به دنبال آن افزایش اعتماد به نفس از جمله راهکارهای درمان است که توسط گفتار درمانگر صورت می‌گیرد. وی، سن بروز لکنت زبان در کودکان را ۲ سالگی می داند و اضافه می کند: وقتی کودک به زبان مادری احاطه پیدا کرد، این اختلال مشاهده می‌شود، اما شایع ترین سن ۲ تا ۶ سالگی است.
این متخصص گفتار درمانی، هم‌چنین بهترین سن برای شروع گفتار درمانی را ۲ تا پنج سالگی
می داند و خاطر نشان می کند: والدین با مشاهده اختلال در گفتار کودکان خود می‌توانند به مراکز خصوصی و دولتی گفتار درمانی مراجعه کنند.
وی در خصوص استفاده از آرام بخش‌ها برای درمان لکنت زبان می گوید: متاسفانه مراجعان تمایل بسیاری به مصرف آرام بخش‌ها دارند و از روان پزشکان می خواهند تا دارو تجویز کنند، اما استفاده از آرام بخش‌ها اگر چه در درمان بزرگسالان مفید است، اما در کودکان معمولا موثر نیست و کمک چندانی در روند درمان کودک نخواهد داشت.
شخصی که دچار لکنت است چه باید بکند؟
چند راهکار در این زمینه وجود دارد، از جمله اینکه:
– فردی که دچار لکنت است علاوه بر درمان باید همیشه سعی کند آهسته و آزاد صحبت کند و حروف صدادار را بکشد.
– با حرکات شل و سبک لب ها از روی کلمات بگذرد.
– از جایگزینی کلمات خودداری کند. فرار از برخی کلمات فقط ترس از تلفظ آنها را بیشتر
می کند.
– در صحبت رو به جلو برود. تکرار کلماتی که بیان شده است، کمکی نمی کند.
– ارتباط چشمی طبیعی را با مخاطب حفظ کند.
– گهگاه در صحبت لکنت عمدی ایجاد کند! با قطع و تکرار عمدی می توان احساس کنترل بهتری بر روی تکلم در لحظه های حساس پیدا کرد.
– در جستجوی کارها و مسائلی باشد که موقع لکنت مشکل را می کند. هر چه فرد خودش لکنتش را تجزیه و تحلیل کند، بهتر می تواند هماهنگی دستگاه تکلم را برقرار کند.
– به یاد داشته باشد که هدفش تکلم سلیس تر و بهتر است نه تکلم بی عیب و نقص و ایده آل. حتی کسانی که هیچ لکنتی ندارند گاهی در صحبت کردن دچار مشکل می شوند.
– به مخاطب خود بگوید که لکنت دارد و هرگز لکنت خود را پنهان نکند بلکه با آن روبرو شود.
– اگر موقع صحبت دچار اضطراب و تنش
می شود، آن را طبیعی تلقی کند و از آن خجالت نکشد، چون عمداً دچار لکنت نشده است.
– زمان هایی را که دچار لکنت می شود فراموش کند و مواقعی را که در صحبت کردن موفق بوده است به خاطر بسپارد.

code

نسخه مناسب چاپ

خانه &gt&gt سلامتی &gt&gt لکنت زبان بزرگسالان

یکی از مهمترین عوامل شکست و ناکامی برای افراد، معلولیت گفتاری است. از زمان های قدیم لکنت زبان مورد توجه بوده و عقاید مختلفی در مورد علت و درمان آن بیان شده است. عده ای علت لکنت زبان بزرگسالان را نارسایی های مغزی می دانند و گروهی معتقدند که با جراحی در نواحی زبان و لوزه می توان مشکل را رفع کرد و برخی دیگر آن را مشکل مادرزادی و غیرقابل درمان می دانند.

لکنت زبان گاهی با مشکلات فیزیکی همراه است اما در موارد هیچ ضایعه و بیماری دیگری را در شخص نمی توان یافت. لکنت زبان از نظر فراوانی در سنین 3 تا 7 سالگی همراه با تغییرات فیزیکی است. همه ی سیستم هایی که در تکلم نقش دارند لازم است با یکدیگر هماهنگی داشته باشند زیرا برای سلامتی فرد ضروری است و عناصر ژنتیک و محیط در تکامل سیستم تکلم نقش دارند.

لکنت از دوران خردسالی شروع شده و از هر 1 کودک یک مورد به لکنت زبان مبتلا می شود. حدود 8 درصد کودکان مبتلا به لکنت به تدریج، بصورت عادی صحبت می کنند. میزان لکنت زبان در پسران 7 درصد و در دختران 3 درصد، است. این اختلال در بیان لفظ بوجود می آید و به آسانی نیز مهار نمی شود.

یکی از ابزارهای فوق العاده در زمینه درمان لکنت زبان و تقویت گویش روان و راحت فایل پیام های پنهان درمان لکنت زبان “ است این سابلیمینال ارزشمند موجب تغییر گرایش و حالات روانی و روان-تنی به سمت بهبود تکلم به کمک ضمیر ناخودآگاه می شود ، این سابلیمینال فوق العاده توسط متخصصین سابلیمیران تهیه و عرضه شده است. هم اکنون می توانید از طریق لینک زیر مشاهده کنید:داروی لکنت زبان چیست

درمان لکنت زبان کاملا درونی و طبیعی با فایل مخصوص تاثیر گذاری بر ضمیر ناخودآگاه | می توانید از طریق منو سایت با انواع آلبوم های سابلیمیران آشنا شوید

لکنت یا گرفتگی زبان، اختلالی سلیس در گفتار است که حالات مختلفی دارد. مثلا گرفتگی می تواند در یک هجا یا در یک صدا باشد بخصوص در ابتدای کلمه مانند: ب در ب ب ب ادام و گاهی گرفتگی می تواند شامل توقف کامل در گفتار یا لفظ باشد. س—لام.

سن وقوع گرفتگی زبان مختلف است برای هر کسی متفاوت است و در بین کودکان در حال یادگیری کلمات شایع است. این اختلال بدون هیچ سابقه ای بصورت ناگهانی در گفتار کودکان بوجود می آید. معمولا کودکان تا قبل لکنت زبان ناگهانی ، به راحتی حرف می زنند و در حالیکه در بعضی اوقات یک کلمه بخصوص را بدون گرفتگی میگویند در زمانهایی نیز بر روی آن لکنت دارند. شدت لکنت متغیر است در برخی روزها لکنت در گفتار زیاد است و در برخی مواقع نیز لکنت بندرت دیده می شود. با بزرگ شدن فرد، ممکن است شکل لکنت تغییر کند، اما همچنان اختلال لکنت را به همراه دارد.

همچنین ملاحظه کنید :    انواع لکنت زبان

لکنت زبان در بزرگسالان با ترس از صحبت کردن همراه است. بزرگسالانی که لکنت زبان دارند، از سخنرانی کردن یا مواجه شدن با غریبه ها و جنس مخالف احساس ترس میکنند. لکنت زبان بزرگسالان مانع از حرف زدن آنها می شود مثلا هنگامی که فرد جواب سوالی را می داند اما به دلیل لکنت زبان، اظهار به نداستن می کند. تا به حال داروهای زیادی برای درمان لکنت زبان در کودکان و بزرگسالان معرفی شده اند اما تاکنون هیچ دارویی تاثیری اساسی بر درمان لکنت زبان نداشته است.

تکنیک های گفتار درمانی در عین سادگی در درمان لکنت زبان کودکان و درمان لکنت زبان بزرگسالان نقش بسیار مهمی دارد که توسط آسیب شناس گفتار و زبان انجام می گیرد.

علت اصلی لکنت زبان ناشناخته است. پژوهشهای جدید نشان میدهد که ژنتیک در این اختلال موثر است. در واقع دلیل ایجاد گرفتگی زبان در کودکان، تا کنون بطور قطعی مشخص نشده است. اما آنچه تا حدودی مشخص است ،این است که علت گرفتگی زبان ، می تواند علت بدنی، عاطفی، اجتماعی و یا ترکیبی از این عوامل باشد.

همچنین ملاحظه کنید :     درمان لکنت زبان در کودکان

برخی از کودکان و برگسالان به علت ناراحتی ها و فشارهای روحی گرفتار لکنت زبان میشوند. اما تشخیص علت گرفتگی زبان بسیار مشکل است. در مورد علت لکنت زبان توافق عمومی وجود ندارد ، اما در خصوص روش های درمان لکنت زبان متخصصین گفتار درمانی توافق عمومی دارند.

بهبود و درمان لکنت زبان بزرگسالان، به معنی رفع اضطراب، ترس و اجتناب از حرف زدن است که فرد بدون هیچگونه گرفتگی و یا لکنت زبان در تمامی موقعیت ها و با همه ی افراد بتواند به راحتی حرف بزند. درمان لکنت در بزرگسالان نسبت به کودکان متفاوت است. در بزرگسالان بخش عمده ای از لکنت، پنهان و مخفی است در حال که اختلال در کودکان کاملا مشاهده می شود. عواملی مانند ترسها، خاطرات، اضطراب ها و در بروز لکنت بزرگسالان نقش دارند و درمانگر سعی می کند علاوه بر کاهش لکنت زبان، این عوامل شناختی را نیز از بین ببرد.

در مورد درمان لکنت زبان کودکان والدین باید نگرانی های خود را برای رفع لکنت کودک خود کاهش دهند و زیاد حساس نباشند و هنگام صحبت با کودک، با او تماس چشمی داشته باشند. به کودک اجازه دهند تا حرف بزند و حرف او را قطع نکنند. لکنت او را به رخ نیاورید و هرگز به او نگویید که برای کاهش لکنت چه کاری انجام دهد. همچنین فعالیت های غیر گفتاری کودک را زیاد کنند و او را در فعالیت هایی شرکت دهند که به خوبی از عهده ی آنها بر می آید مانند نقاشی کشیدن، رقصیدن و

همچنین ملاحظه کنید :     داروی لکنت زبان

سلام یکی از دوستان من۲۰سالش هست و از۱۹سالگی لکنت رو حروف «اَ اِ و اُ»داره همین اعتماد به نفسشو اورده پایین و فقط توی فضای مجازی صحبت میکنهباید چیکار کنه؟..و من ویکار میتونم براش بکنم؟واقعا نکرانشم خیلیم دوسش دارم ولی فکر میکنه ترحمه:(

سلام می تونید با فرستادن لینک این صفحه بهش به استفاده از این ابزار راهنماییش کنید .

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

کانال تلگرام سابلیمیران: sublimiran@

آیدی تلگرام ادمین:suplimir@

: sublimiraninfo@gmail.com

برای ارتباط با ما از طریق روش ها و شبکه های اجتماعی دیگر لطفا به صفحه پشتیبانی و ارتباط با ما مراجعه کنید1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *