داروی ضد آلرژی فصلی

خواص دارویی و گیاهی

نشان‌گذاری

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است

داروی ضد آلرژی و حساسیت مونته لوکاست دارویی است که به طور رایج برای برطرف کردن علائم آلرژی فصلی و همچنین کنترل بیماری آسم مورد استفاده قرار می گیرد.

به طور معمول برای درمان آسم  مونته لوکاست سدیم با مقادیر ۱۰ میلی گرم مونته لوکاست و یکبار در روز استفاده می شود. در مورد کودکان ۶ سال  تا ۱۴ سال می توان مقدار ۵ میلی گرم مونته لوکاست تجویز نمود. برای رینیت آلرژیک (آلرژی فصلی یا در طول سال) مقادیر مشابه با آسم در بالغین و کودکان ۲سال به بالا تجویز می شود.

مونته لوکاست به دلیل تمایل زیاد و انتخابی نسبت به گیرنده سیستینیل لکوترین (CysLT1) باعث مهار فعالیت فیزیولوژیک ماده ای به لوکوترین C4  برگیرنده CysLT1 می‌شود. بنابراین، مونته لوکاست می تواند انقباض ریه ها – ناشی از واکنش بدن به آلرژن ها و یا سایر مواد حساسیت زا- را مهار نماید. شایان ذکر است لوکوترین ها موادی هستند که از سلول های ماست سل و بازوفیل و یا ائوزینوفیل ترشح شده و سبب انقباض برونش ها در بدن انسان می شوند.

بعضی از عوارض جانبی مونته لوکاست عبارتند از: افزایش تعداد ائوزینوفیل ها در خون، سردرد، علائم آنفلوآنزا، اسهال، التهاب حنجره، تهوع، التهاب گوش داخلی، دردگوش، التهاب ریه، تشنگی، عطسه، کهیر، گرفتگی عضلانی، سرفه و ایجاد جوش یا راش بر سطح پوست.داروی ضد آلرژی فصلی

 

تهیه و تدوین: تیم محتوای شبکه جامع آلرژی با همکاری شقایق صادق (کارشناس ارشد ایمونولوژی)

 

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه


بسیاری از حساسیت ها با داروهای ضد حساسیت قابل کنترل و درمان هستند. در این مطلب قصد داریم اطلاعات دارویی مفیدی در زمینه انواع قرص ضد حساسیت به شما عزیزان ارائه دهیم.

حساسیت ها به صورت های متفاوتی ایجاد می شوند. بسیاری از حساسیت ها فصلی هستند و با تغییر شرایط محیطی پدید می آیند. البته برخی از حساسیت ها نیز مربوط به غذاها و داروهای مصرف شده است. برای کنترل و درمان انواع مختلف حساسیت ها بهتر است با انواع قرص ضد حساسیت آشنا شویم.

تاکنون تعداد زیادی قرص ضد حساسیت معرفی شده است که هر یک می توانند برای درمان حساسیت فصلی و آلرژی های دوره ایی، حساسیت های پوستی، حساسیت کودکان و مورد استفاده قرار بگیرند. در این مقاله تعدادی از معتبرترین و موثرترین قرص های ضد حساسیت را معرفی می نماییم.

این قرص از خانواده آنتی هیستامین هاست و برای درمان حساسیت ها و کهیر استفاده می شود. از عوارض این قرص ضد حساسیت می توان به سردرد، یرقان و سرگیجه اشاره کرد. این دارو خیلی سریع به وسیله دستگاه گوارش جذب می شود. در بسیاری از کشورها به دلیل عوارض خطرناکی که دارد، حذف شده است.

داروی ضد آلرژی فصلی

عوارض قرص آستمیزول: یرقان، بی قراری، افزایش اشتها، درد مفاصل، خشکی دهان، سردرد و سرگیجه می باشد.

این داروی ضد حساسیت نیز برای درمان آسم و حساسیت های فصلی تجویز می شود. تورم دستگاه تنفسی را کاهش می دهد و در نتیجه تنفس را آسان می کند. قرص ایروکاست از خس خس سینه، تنگی قفسه سینه و تنگی نفس جلوگیری می کند و به صورت قرص جویدنی 5 میلی گرم و 1 میلی گرم تجویز می شود. این قرص ضد حساسیت در بزرگسالان به میزان 1 میلی گرم به صورت خوراکی(یک بار در روز) و در هنگام غروب مصرف می شود.

عوارض قرص ایروکاست: خستگی، ضعف، علائم آنفلونزا، اسهال، تشنگی، عطسه، کهیر، گرفتگی عضلانی، سرفه و راش جلدی، بی حسی و گزگز پاها یا دست ها، درد یا ورم سینوس، ضعف ماهیچه، تغییرات رفتاری و ذهنی (پرخاشگری، اشکال در خواب، اشکال در حافظه، افسردگی، توهم، افکار خودکشی، استرس و راه رفتن در خواب)، تهوع، گوش درد، برونشیت، دندان درد، سوء هاضمه، عفونت دستگاه تنفسی و عفونت گوش

این دارو برای درمان خارش و آلرژی تجویز می شود. به دلیل خواص ضد حساسیتی، خواب آور و آرام بخش است. کودکان نسبت به این دارو حساس تر از بزرگسالان هستند و عوارض بیشتری با مصرف این دارو در کودکان ظاهر می شود.

عوارض قرص هیدروکسی زین: فعالیت غیر ارادی حرکتی، خواب آلودگی شدید، کاهش فشار خون، گیجی، خشکی دهان، لرزش و حملات تشنج

این قرص نیز از خانواده آتتی هیستامین است و برای درمان سرماخوردگی، کهیر، آلرژی و پیشگیری از آسم تجویز می شود. مصرف این دارو در کودکان موجب بهبود خواب می شود.

 

عوارض قرص کتوتیفن: تب ولرز، سرگیجه، ضایعات پوستی، اسهال، سرفه، عفونت تنفسی، خستگی و ضعف، خشکی دهان و خواب آلودگی

قرص لوراتادین به عنوان ضد آلرژی و حساسیت تجویز می شود و از طریق لوله های گوارش جذب خون می شود. این دارو برای درمان بیماران دچار کهیر ناشناخته مزمن نیز استفاده می شود. به طور معمول مقدار مصرف قرص لوراتادین در کودکان بزرگ تر از 6 سال  و بزرگسالان 1 میلی گرم به صورت روزانه است.

کسانی که دچار ناراحتی کبدی هستند، با مصرف این دارو دچار مشکل می شوند. چون که متابولیسم این دارو کبدی است و از این رو بیماران کبدی دچار خواب آلودگی شدیدی می شوند که باید به پزشک مراجعه کنند.

عوارض قرص لوراتادین: سردرد، سرگیجه، اختلال در بینایی، خستگی غیر معمول و ضعف عضلانی، عصبانیت، افزایش حساسیت به نور آفتاب، اشکال در دفع ادرار، احساس گرفتگی در سینه، طپش یا تندی ضربان قلب و کهیر

این قرص ضد حساسیت نیز جزء خانواده آنتی هیستامین می باشد. معمولاً برای خارش، کهیر، آلرژی، پیشگیری از آسم وتجویز می شود و عموماً به صورت دو بار در روز و برای چند هفته تجویز می شود.

عوارض قرص زادیتن: افزایش وزن، سرگیجه، تهوع، خشکی دهان، ناراحتی معده، خواب آلودگی و تحریک عصبی

قرص ترفنادین(Terfenadine)

قرص ضد حساسیت ترفنادین نیز جزء خانواده آنتی هیستامین هاست و برای درمان و پیشگیری از آلرژی با علائم عطسه، کهیر و خارش، قرمزی و آبریزش چشم و آبریزش بینی به کار می رود. از آن جایی که اثرات ضدموسکارینی و تسکینی آن کم است، امروزه این دارو کمتر استفاده می شود. از آن به منظور درمان رینیت آلرژیک، حساسیت های پوستی و تب یونجه در بزرگسالان روزی 6 میلی گرم(یک عدد قرص) مصرف می شود.

عوارض قرص ترفنادین: سرگیجه، بی قراری، بی خوابی، فشار خون بالا، تهوع، خستگی، سردرد، آریتمی قلبی و خشکی دهان

امیدواریم اطلاعات ارائه شده در زمینه انواع قرص های ضد حساسیت برای شما عزیزان مفید بوده باشد و با استفاده از موارد مطرح شده بتوانید به درمان حساسیت های مختلف بپردازید.

منبع : آرگا



تفریحات آبی و جشنواره‌های خرید با تور دبی


آشنایی با چایامانگالارام مجسمه بودایی غول پیکر به خواب فرو رفته!





با انواع مدل مبلمان 219 آشنا شوید


داروی ضد آلرژی فصلی



نشانی شما منتشر نخواهد شد.







صفحه ای که به دنبال آن هستید پاک شده، جا به جا شده و یا از ابتدا وجود نداشته است!

بهترین دارو برای درمان حساسیت فصلی چیست؟ افرادی که از آلرژی های فصلی به خصوص در بهار رنج می برند و برای درمان آن به دنبال راه حل می گردند، اکثراً جهت بهبود علائم آلرژی (حتی اگر واقعاً آلرژی نباشد) از داروهای اشتباه استفاده می کنند.

افرادی که از آلرژی های فصلی به خصوص در بهار رنج می برند و برای درمان آن به دنبال بهترین دارو برای درمان حساسیت فصلی می گردند، معمولاً در انتخاب آن دچار اشتباه می شوند. تحقیقات نشان می دهند که افراد در هنگام حساسیت های فصلی به داروخانه ها مراجعه کرده و گاهاً داروهای ناسب تهیه می کنند. اما در این مواقع بهترین راه درمانی , بهترین دارو برای درمان حساسیت فصلی چیست؟ در ادامه با نت نوشت همراه باشید.

اخیراً مطالعه ای نشان داده است که افراد در مواجهه با این گونه حساسیت ها، به جای آن که به پزشک مراجعه کنند و یا برای انتخاب بهترین دارو برای درمان حساسیت فصلی با دکتر داروخانه مشورت کنند؛ سر خود از داروهایی برای درمان آبریزش و قرمز شدن بینی، عطسه و خارش و ریزش اشک چشم استفاده می کنند.

نتیجه این رفتار به گونه ای می شود که پولتان را بی رویه برای خرید این داروها مصرف می کنید و تنها شاهد تغییر کوچکی در بهبود علائم تان هستید؛ بدون آنکه این داروها اثرات مفید و بلندمدتی داشته باشند.

در ژورنال علمی آلرژی و ایمنی شناسی بالینی، پژوهشی که بر روی ۳۰۰ نفر در استرالیا انجام شده بود، به چاپ رسید، این تحقیق در مورد افرادی صورت گرفت که در هنگام حساسیت و آلرژی، با سطح علمی خودشان و بدون مراجعه به پزشک متخصص، دارو مصرف می کردند. در این میان، مشخص شد که تنها کمتر از ۱۷% از این افراد داروی مناسب و مخصوص آلرژی خود را تهیه کرده اند.داروی ضد آلرژی فصلی

در این تحقیق، ۶۸ درصد افراد دارای تب یونجه (ورم مخاط بینی) بودند و مابقی علائم، هیچ ارتباطی به التهاب های حاصل از آلرژی، سرماخوردگی، آنفلوآنزا و سینوزیت نداشت.

با تعمیم تحقیقی که در استرالیا انجام شد به عموم مردم جهان، می توان گفت که اکثراً جهت بهبود علائم آلرژی (حتی اگر واقعاً آلرژی نباشد) از داروهای اشتباه استفاده می کنند.

به گفته Rachel tan، موسس و عضو انجمن پزشکی دانشگاه سیدنی استرالیا، کسانی که از ورم مخاطی بینی رنج می برند، اغلب بدون درنظر گرفتن راهنمایی و مشاوره پزشک دارو مصرف می کنند.

Tan در ادامه می گوید: “این مسئله ای است که در تمام جهان وجود دارد، کسانی که در آزمایش شرکت کرده بودند، در هنگام مواجهه با بیماری، از داروهایی که به وسیله خودشان تجویز شده بود، استفاده می کردند. این در حالی بود که آن ها با علائم متوسط تا شدید، داروهای ناسب مصرف می کردند.

این قضیه نگران کننده است. زیرا افرادی که دچار تب یونجه (که به عنوان ورم مخاطی بینی نیز شناخته می شود) هستند، سعی دارند تا این مشکل مزمن را خودشان حل کنند، در حالی که موضوعی نیست که بی اهمیت تلقی شود.

۶۰ درصد از افرادی که مورد بررسی قرار گرفتند، اظهار کردند این علائم، تاثیراتی هم بر روی زندگی روزمره داشته که این موضوع می تواند انجام فعالیت های روزانه را با مشکل مواجه کند.

این آزمایش به بررسی داروهایی می پردازد که تجویز نادرست آن ها علائم را در بیمار بدتر و شخص را خانه نشین کند.

به گفته Tan، درمان و کم کردن عوارض آلرژی ها، هزینه های مالی زیادی به همراه دارد که شامل هزینه های مربوط به خرید داروهای مناسب می شود. این در حالی است که اکنون مبلغ قابل توجهی شامل خرید داروهای ناسب و سرخود بیماران می شود. این مورد، بار اقتصادی و اجتماعی قابل توجهی، هم برای بیماران و هم دولت ها به همراه دارد.

 

بنا به گفته انجمن آلرژی و ایمنی شناسی آمریکا، تب یونجه معمولاً در بهار، تابستان و اوایل پاییز به وجود می آید و آلرژی، از گرده افشانی گل ها، درختان و گیاهان ناشی می شود.

عطسه، آبریزش و خارش بینی و ریزش اشک از چشم ها، بیشترین علائم گزارش شده در اثر آلرژی ها می باشند. همچنین در برخی، سر درد و دیگر عوارض را هم به وجود می آورد. به گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا، ۸ درصد از افراد بالای ۱۸ سال در آمریکا دارای تب یونجه هستند. همچنین تقریباً ۳/۲ درصد از این افراد، دارای علائم حاد بوده و خانه نشین شده اند.

تحقیقات نشان می دهند برای افرادی که تب یونجه دارند، اسپری استروئیدی بینی، بهترین انتخاب به شمار می رود. اما افراد کمی از این اسپری استفاده می کنند.

طی این پژوهش، ۲۹۶ نفر از شرکت کنندگان به جای این اسپری ها، از آنتی هیستامین جهت تسکین علائم شان استفاده می کردند.

این حقیقت که افراد به طور خودسرانه از داروها برای آلرژی استفاده می کنند، تعجبی ندارد. از زمانی که داروهای مخصوص آلرژی به مقدار بسیار بالا بدون نسخه در داروخانه ها وجود دارند، افراد کمی این داروها را پس از مراجعه به پزشک و با نسخه دریافت می کنند. نتیجه، این می شود که مردم پول زیادی را صرف خرید داروهای آلرژی می کنند؛ بدون آن که نتیجه ای در پی داشته باشد.

اگر فردی یک بار دچار آلرژی شود و بار دیگر نیز به آن مبتلا شود، با تصور اینکه از همان نوع قبلی است، داروهای مشابه سری پیش را مصرف می کند. اما ممکن است علائمی که تصور می شود، مربوط به آلرژی نباشند؛ بلکه مربوط به یکی دیگر از مشکلات بدن باشند.

علائم موجود در فرد ممکن است به دلیل کمبود خواب، سرماخوردگی، آنفلوآنزا و سینوزیت باشد. حتی اگر آلرژی باشد، ممکن است در ارتباط با تنگی نفس و آسم باشد. مردم این علائم را بی اهمیت پنداشته و بدون مراجعه به متخصص، اقدام به درمان آن می کنند و از داروهای خوراکی به جای اسپری ها استفاده می کنند.

معمولاً مردم به دلیل احساس ناخوشایندی که اسپری های بینی به آن ها می دهد، این دارو را کمتر استفاده می کنند. واژه “استروئیدی مردم را می ترساند!

آنتی هیستامین های خوراکی، علائم فرد را به سرعت و به صورت لحظه ای تسکین می دهند که باعث می شوند فرد برای مدت کوتاهی احساس خوبی داشته باشد اما بهترین دارو برای درمان حساسیت فصلی نیستند. اما اسپری های استروئیدی، پایداری بلندمدتی داشته و علائم را برطرف می کنند.

مردم به طور اشتباه اقدام به درمان بیماری خود می کنند و با عوارض ناشی از آن زندگی می کنند. نتیجه این تحقیق نشان می دهد که برای حل این مشکل، داروخانه ها نیز باید اقداماتی انجام دهند.

دکترStacey Galowitz، متخصص آلرژی می گوید: “آلرژی در یک سری از نقاط که هوای گرم تری دارند و بارندگی نیز است، شایع تر بوده؛ در نتیجه، میزان مصرف داروهای خود سرانه نیز است.

 

 

نویسنده: زهرا اسلامی

منبع: www.healthline.com

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

اگر جوابی برای من داده شد مرا از طریق با خبر کن

Current ye@r *

Leave this field empty

Nokia 6.1 Plus که در کشور چین به آن Nokia X6 هم گفته می شود، اسمارت فونی قدرتمند و زیبا و با

این گوشی دارای نمایشگری یکدست و کم حاشیه بوده که فقط سوراخ کوچکی برای قرارگیری دوربین سلفی در بالای آن دیده میداروی ضد آلرژی فصلی

“زوج جوان پرستاری بعد از سال ها زندگی مشترک می خواهند صاحب فرزند شوند اما به علت سابقه ی سقط جنین زن

در نقد فیلم American Animals باید گفت که این فیلم محصول سال ۲۰۱۸ و کشورهای آمریکا و انگلیس است. فیلم جدید برت لیتون

هواوی نوا ۴ اسمارت فونی بزرگ و قدرتمند، با نمایشگری تمام صفحه، بدون notch و با کمترین حاشیه ممکن می باشد. دوربین

یکی از بهترین راه های خلاصی از عفونت سینوسی استفاده از راه های درمان

“این جا رو میگن دندیل، همه گشنه و محتاج یک لقمه نون که وصله‎ی

تابستان و گرما و فصل ورزش های آبی. حداقل شنا و سرسره های آبی.

قطعا برای هرکسی یکبار هم شده پیش آمده که فایلی را به طور اتفاقی

Nokia 6.1 Plus که در کشور چین به آن Nokia X6 هم گفته می

© 218 – Netnevesht

کاربری

رمز عبور

مرا به خاطر داشته باش

ثبت | رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟

کاربری

یک رمز عبور به شما فرستاده خواهد شد.

ورود | رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟

کاربری یا :

ورود| ثبت

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *