داروهای شیمی درمانی پروستات

خواص دارویی و گیاهی

داروهای شیمی درمانی پروستات

گوگل +

داروهای تقویت‌کننده سیستم ایمنی در مواردی باعث نجات جان مردانی شده که سرطان پیشرفته پروستات داشته‌اند.

پژوهشگران رویال مارزدن، یک بیمارستان تخصصی پژوهشی سرطان در لندن، این یافته را “موضوعی مهم” و “ویژه” توصیف کرده‌اند.

با این حال داروهای تقویت‌کننده سیستم ایمنی بر روی همه مردان دارای سرطان پروستات موثر نبوده است.

در مرحله بعدی، پژوهشگران به دنبال آن هستند که بفهمند این داروها بر کدام بیماران موثر خواهد بود.

ایمنی‌درمانی یا ایمونوتراپی در درمان سرطان تحولی اساسی ایجاد کرده و در حال حاضر بخشی مهم از درمان سرطان‌های پوست و ریه است.

این روش با کنترل سیستم ایمنی بیمار سرطانی باعث می‌شود که سیستم ایمنی خود بیمار به غده‌های سرطانی حمله کند.

سرطان پروستات در بریتانیا فراگیرترین سرطان در میان مردان است و اخیرا با پیشی‌گرفتن از سرطان پستان به سومین عامل کشنده در این کشور تبدیل شده است.

مایکل انگلیش ۷۲ ساله یکی از ۲۵۸ بیماری است که در این تحقیق مشارکت داشته است.

اولین بار سال ۲۰۰۵ سرطان او تشخیص داده شد اما رادیوتراپی، شیمی درمانی و هورمون درمانی هیچ کدام در کنترل بیماری او نتیجه نداد.

دو سال پیش پزشکان برای مایکل داروهای ایمنی تجویز کردند تا دوره ایمنی‌درمانی را آغاز کند.

کوچک شدن غده سرطانی، او و پزشکانش را شگفت‌زده کرد. مایکل می‌گوید امروز کاملا عاری از سلول‌های سرطانی است.

پروفسور یوهان دو بونو به بی‌بی‌سی گفته که در بیمارستان رویال مارزدن این روش بر روی چند بیمار دیگر هم کاملا موثر بوده است.

با این حال ایمنی‌درمانی فقط بر روی ۱۰ تا ۱۵ درصد بیماران مورد آزمایش موثر بوده است. یعنی این روش بر روی اکثر مردان متبلا بی‌اثر است.

این موضوع درباره ایمنی‌درمانی اتفاقی تازه نیست. چون ظاهرا این روش فقط بر روی عده بسیار کمی اثر چشمگیر می‌گذارد، بر روی عده‌ای دیگر اثر موقت دارد و در مورد مبتلایان کاملا بی‌اثر است.

آیا می دانید کدام سرطان ها قابل درمان هستند؟ هیچ تضمینی در مورد بهبود و درمان سرطان وجود ندارد. اما پزشکان در درمان برخی از انواع سرطان ها نسبت به سایرین موفق تر بوده اند.

بعضی از انواع سرطان ها به آرامی و به مرور زمان قابل درمان هستند. در ادامه با 5 سرطان قابل درمان آشنا شوید.

بعضی از پزشکان از کلمه ی درمان برای بیماری سرطان استفاده نمی کنند و می دانند که هرگز نمی توان اطمینان حاصل کرد که سرطان پس از درمان کاملا مداوا شود. آنها ترجیح می دهند که از کلمه ی “فروکش”، استفاده کنند به این معنی که شانس بازگشت بیماری را کاهش داده اند.

اما به طور کلی، فردی که 5 سال پس از تشخیص سرطان عاری از این بیماری باشد، شانس بهبود بیشتری دارد. این معیار به این معنی نیست که شما از سرطان نخواهید مرد و یا حتی بدین معنی نیز نخواهد بود که بیماری سرطان دیگر در بدن تان وجود ندارد، بلکه تنها نشانه خوبی از درمان است.

در اینجا پنج نوع سرطان که امید بهبودی و درمان آنها است ذکر خواهند شد.داروهای شیمی درمانی پروستات

افرادی که 5 سال پس از تشخیص سرطان پروستات زنده می مانند: حدود 99 درصد

بسیاری از تومورهای پروستات رشد نمی کنند و یا به آرامی رشد می کنند. بنابراین آنها چندان مضر نیستند تا نیاز به درمان داشته باشند. بسیاری از مردان با انواع این تومورها می توانند سالها بدون هیچ مشکلی زندگی کنند. این مردان اغلب از چیزی غیر از سرطان می میرند.

هنگامی که سرطان پروستات Prostate Cancer گسترش یافته باشد (سرطان متاستاتیک)، درمان بسیار سخت تر خواهد شد. درصد اندکی از سرطان های پروستات می توانند به سرعت در قسمت های مختلف بدن پخش شوند. هنگامی که این اتفاق می افتد، فقط حدود 29٪ از مردان 5 سال پس از تشخیص زنده می مانند. خبر خوب این است که پزشکان اغلب ابتلا به سرطان پروستات را قبل از اینکه گسترش یابد مهار می کنند.

دو روش اصلی برای بررسی بیماری سرطان پروستات وجود دارد:

PSA می تواند به دلایلی غیر از بیماری سرطان پروستات نیز افزایش یابد، بنابراین برخی از گروه های پزشکی می گویند مردانی که ریسک نرمالی برای ابتلا به بیماری سرطان پروستات دارند لازم نیست آزمایشی انجام دهند.

در مورد اینکه آیا شما نیاز به آزمایش دارید، یا خیر باید با پزشک خود صحبت کنید. اگر مشکلی مانند وجود خون در ادرار و یا مشکلی با ادرار کردن دارید، این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید.چرا که این علائم می توانند علائم سرطان پروستات یا سایر مشکلات پروستات باشند.

افرادی که 5 سال پس از تشخیص سرطان تیروئید زنده می مانند: حدود 98 درصد (بسته به نوع بافت)

تیروئید غده ای پروانه ای در گردن است که باعث می شود هورمون های بدن شما سوختن کالری، ضربان قلب و غیره را کنترل کنند. شایع ترین نوع سرطان تیروئید Thyroid Cancer، پاپیلاری، به آرامی رشد می کند. حتی زمانی که تومورها بزرگ هستند یا شروع به حرکت به سوی دیگر بافت های مجاور می کنند.

پزشکان اغلب می توانند بیماری سرطان تیروئید را درمان کنند و جراحی هایی را انجام دهند که غده را از بین ببرد. پس از جراحی، مردم برای جایگزینی هورمون های تیروئید، دارو مصرف می کنند. علاوه بر این، هم اکنون پزشکان سرطان تیروئید را زودتر از قبل تشخیص داده و ریشه کن می کنند.

یک نوع بیماری به سرطان تیروئید آناپلاستیک دارای نرخ بقا 5 ساله تنها 7 درصد است، اما این نوع سرطان تیروئید بسیار نادر می باشد.

هیچ تست آزمایشی توصیه شده ای برای سرطان تیروئید وجود ندارد. اکثر افراد زمانی متوجه تومور می شوند که احساس وجود گرد و غبار یا تورم را در گلوی خود حس می کنند. گاهی اوقات یک دکتر هنگامی متوجه این مشکل می شود که شما به دلیل دیگری تحت آزمایش اولتراسوند قرار گرفته اید.

قطعا اگر احساس می کنید که مدام در گلویتان گرد و غبار وجود دارد یا با بلعیدن غذا مشکل دارید با پزشک خود این امر را در میان بگذارید.

افرادی که 5 سال پس از تشخیص سرطان بیضه زنده می مانند: 95.1 درصد

در مراحل اولیه (وقتی که تومور به سایر قسمت های بدن گسترش نیافته است)، پزشکان می توانند سرطان بیضه Testicular Cancer را با عمل جراحی و برداشتن یک یا هر دو بیضه درمان کنند. اگر یک مرد، تنها یک بیضه ی خود را برداشته باشد (که نرمال است)، دیگری معمولا هورمون های کافی برای داشتن رابطه جنسی و فرزندان را فراهم می کنند.Melanoma cancer

برای سرطان های بعد از طی این مراحل، معمولا جراحی و یا شیمی درمانی به خوبی کار می کند. گاهی اوقات نیز پیوند سلول های بنیادی انجام می شود. متخصصان داروهای شیمیایی نیز بیان داشته اند که کیسپلاتین که در دهه 197 معرفی شد، باعث افزایش قابل ملاحظه ای در میزان بقای سرطان های پیشرفته بیضوی شده بود.

درمان هایی وجود دارد که حتی برای سرطان های بیضوی پیشرفته نیز خوب هستند. نرخ بقای 5 ساله برای این نوع تومورهای بیضوی 73 درصد است، که هنوز هم خیلی خوب است.

هیچ آزمایشی برای تست سرطان بیضه وجود ندارد. مردان باید زمانی که توده ای را در یک بیضه خود احساس می کنند یا حس می کنند یکی از بیضه ها بزرگتر از دیگری است به پزشک خود مراجعه کنند. چرا که این علائم می توانند نشانه های اولیه تومور باشند.

افرادی که 5 سال پس از تشخیص سرطان ملانوما زنده می مانند: 91.7 درصد

سرطان ملانوما نوعی سرطان پوست است که در سلول های ملانوسیتی ایجاد می شود.

شما معمولا می توانید سرطان ملانوم Melanoma Cancer را در حالی که هنوز در مراحل اولیه است، با چشم غیر مسلح مشاهده کنید. اگر این بیماری سرطان در تمام سطح پوست گسترش پیدا نکند، پزشکان می توانند آن را با عمل جراحی برطرف نمایند.

اگر زود متوجه وجود این بیماری سرطان نشوید، ملانوم به سرعت به قسمت های دیگر پوست و به سایر قسمت های بدن گسترش می یابد. و هنگامی که از سطح پوست خارج شود، درمان آن سخت خواهد بود. فقط 15 تا 2 درصد از افرادی که ملانوم آنها به سایر قسمت های بدن گسترش یافته، 5 سال بعد از تشخیص خود، زنده خواهند ماند.

بله شما می توانید پوست خود را از لحاظ لکه های بزرگ، تیره، عجیب و غریب و یا ور ـمده بررسی کنید. شما باید پوست سر و پشت، بیضه و بین انگشتانتان را بررسی کنید. مشاهده ی ملانوما در این بخش ها سخت تر است.

اگر متوجه تغییراتی در این بخش ها شدید، به پزشک خود اطلاع دهید. او می تواند به شما بگوید که این علائم عادی هستند یا خیر. اگر خطر ابتلا به سرطان ملانوم در شما است، بهتر است که به طور منظم توسط یک متخصص پوست ویزیت شوید.

افرادی که 5 سال پس از تشخیص سرطان سینه در مراحل اولیه زنده می مانند: 1 – 99 درصد تا 1 درصد

داروهای مدرن پیشرفت های بزرگی را در زمینه ی سرطان سینه Breast Cancer به وجود آورده اند. امروزه پزشکان، در رابطه با چگونگی یافتن و درمان سرطان سینه تبهر پیدا کرده اند. علاوه بر این، این بیماری سرطان بسیار بهتر از قبل تشخیص داده می شود.

به عنوان مثال، اکنون ما می دانیم که سرطان سینه تنها یک بیماری نیست بلکه مجموعه ای از بیماری هاست. محققان برای درمان بیماری سرطان سینه از انواع خاصی از داروهای مختلف استفاده می کنند.

سرطان سینه در مراحل اولیه نسبت به زمانی که در تمام بدن پخش شد بهتر درمان می شود. برخی از انواع سرطان های سینه  نیز قابل درمان تر از بقیه هستند. به عنوان مثال، یک تومور سینه که “گیرنده مثبت استروژن” دارد، با داروهایی که سطح استروژن را کاهش می دهند، درمان خواهد شد. از سوی دیگر، بیماری سرطان سینه «سه گانه منفی» تهاجمی تر است و با درمان های هدفمند درمان نخواهد شد.

بله. مطالعات نشان داده اند که ماموگرافی های منظم می توانند به شما کمک کنند تا عمر کنید. اما گروه های پزشکی دستورالعمل های مختلفی در مورد زمانی که شما باید این ماموگرافی ها را انجام دهید، دارند.داروهای شیمی درمانی پروستات

برخی از پزشکان توصیه می کنند که اگر ریسک عادی ابتلا به بیماری سرطان سینه در فرد وجود دارد آزمایش ها باید پس از 5 سالگی هر سال انجام شوند.

انجمن سرطان آمریکا توصیه می کند زنان در سن 45 سالگی ماموگرافی (Mammography) سالانه را انجام دهند و کسانی که در بازه ی سنی 4 تا 44 سالگی قرار دارند، باید در صورت تمایل یه صورت سالیانه ماموگرافی را آغاز نمایند.

آیا مطلب ” این 5 سرطان قابل درمان هستند! ” برای شما مفید بود ؟

رژیم غذایی یویو را می‌شناسید؟ رژیم یویو رژیمی است که فرد مدتی رژیم گرفته، سپس آن‌را رها []

کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب زوم لایف تنها با رعایت شرایط استفاده از مطالب، امکان‌پذیر است.

سعی در رعایت کپی رایت داشته باشیم ! زوم لایف

آیا می دانید داروی شما به چه منظور تجویز شده است ؟ آیا از نحوه مصرف صحیح نگهداری، عوارض و تداخلات داروی خود مطلع هستید؟      آیا می دانید در هنگام مسمومیت دارویی یا غذایی چه باید کرد؟         شماره تلفن 149 مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم کشوری به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی به سؤالات دارویی همشهریان محترم می باشد. همچنین مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم دانشگاه علوم پزشکی کاشان با شماره تلفن 3155579 در ساعات اداری پاسخگوی سؤالات دارویی شما می باشد                             مرکز اطلاع رسانی دارو و سمومDPIC                                     * برای حفظ سلامت خودمان آنتی بیوتیک را هوشمندانه استفاده کنیم .                                     * متاسفانه آمار ها نشان می دهد که کشور ایران رتبه سرانه مصرف دارو در جهان را دارد.


                                                                                                                                                                       دانلود فایل PDF

درمان سرطان ممکن است یکی از انواع جراحی، شیمی درمانی، هورمون درمانی، پرتو درمانی و درمان بیولوژیک (ایمنوتراپی) یا مجموعه ای چند روش ذکر شده باشد. در تمام این روش ها، سلول های سرطانی از  بین برده می شوند. البته همراه با از بین رفتن سلول های سرطانی، تعدادی از سلول های سالم نیز  تخریب می شوند و این رخداد، علت بروز عوارض جانبی درمان سرطان می باشد.

 عوارض جانبی ناشی از درمان که بر تغذیه فرد اثر می گذارند عبارتند از:داروهای شیمی درمانی پروستات

ممکن است بیمار فقط با تعداد کمی از این عوارض مواجه شوی و یا اصلاً با هیچکدام از آنها را نداشته باشد .


 


توصیه های کلی تغذیه ای

در تغذیه بیماران مبتلا به سرطان بر مصرف غذاهای پرکالری به خصوص پروتئین تأکید می شود. همچنین ممکن است خوردن یا نوشیدن مقادیر بیشتری شیر، خامه، پنیر و تخم مرغ آب پز توصیه می شود. حتی ممکن است افزایش مصرف انواع سس ها یا تغییر روش پخت با استفاده از کره، مارگارین یا روغن توصیه می شود. گاهی به این بیماران توصیه می شود که کمتر از غذاهای پرفیبر مصرف کنند زیرا این غذاها احتمال بروز اسهال یا سوزش دهان را افزایش می دهند.


 


آمادگی برای شروع درمان

داشتن روحیه خوب، کسب اطلاعات کافی در مورد بیماری و درمان آن و یافتن روش هایی برای مقابله با عوارض جانبی، همه و همه می توانند به کاهش نگرانی و هیجان و در نتیجه بهبود اشتهای شما کمک کنند.

افرادی که تغذیه خوبی دارند بهتر با عوارض جانبی درمان مقابله می کنند و حتی دوز بالای داروها را به خوبی تحمل می کنند. اگر تغذیه خوبی داشته باشید و کالری و پروتئین کافی در رژیم غذایی خود دریافت کنید به خوبی قادر به تحمل عوارض درمان خواهید بود.

غذاهای جدید را راحت بپذیرید و امتحان کنید زیرا ممکن است برخی مواد غذایی که قبلاً هرگز دوست نداشته اید، در طی درمان به نظرتان خوش طعم باشد.

 غذاهایی که به مقدار کم نیاز دارید و یا غذاهایی که نیاز به آماده سازی ندارند (مانند غذاهای آماده ای همچون کره، تن ماهی،پنیر و تخم مرغ) را همیشه در دسترس داشته باشید.

با یک مشاور تغذیه یا پزشک معالج خود در مورد مشکلات تغذیه ای خود مشورت کنید.


 

همه روش های درمان سرطان شامل جراحی، پرتودرمانی، شیمی درمانی،هورمون درمانی و درمان بیولوژیکی بسیار مؤثر هستند. اگر چه در این گونه درمان ها هدف اصلی تخریب سلول های  سرطانی سریع الرشد می باشد، اما در این میان تعدادی از سلول های سالم نیز آسیب می بینند.

در درمان سرطان اکثر سلول های سالم و طبیعی که خصلت تقسیم سریع دارند مانند سلول های مخاط دهان و دستگاه گوارش و موها نیز اغلب تحت تأثیر این درمان ها قرار می گیرند.

بر اثر تخریب سلول های سالم عوارض جانبی ناخواسته و طلوبی ایجاد می شود و در پی آن مشکلات تغذیه ای نیز به وجود می آید.

احتمال بروز عوارض جانبی به عوامل مختلفی از جمله عضو تحت درمان،نوع و طول درمان و مقدار داروی استفاده شده بستگی دارد.

برخی از بیماران در وعده  صبحانه اشتهای بهتری دارند. این افراد باید در این زمان ها غذای بیشتری بخورند. اگر تمایل زیادی به خوردن ندارید غذای اصلی را در ابتدای روز میل کنید و غذاهای مایع را دیرتر بخورید.

اگر اشتهای کافی ندارید و فقط یک یا دو نوع ماده غذایی را می توانید میل کنید، تا زمانی که بتوانید سایر غذاها را نیز به راحتی میل کنید همانها را مصرف کنید. برای دریافت پروتئین و کالری زیاد از غذاهای پرکالری و پروتئین مایع استفاده کنید.

روزهایی که احساس می کنید میل به خوردن ندارید سعی کنید مایعات زیادی بنوشید. آب برای انجام واکنش های بدن ضروری است.

برای اکثر بالغین 8-6 لیوان مایعات در روز مناسب است.


 


چگونه با عوارض جانبی مقابله کنیم؟


کاهش اشتها

گاهی اوقات بی اشتهایی، تهوع، استفراغ، تغییر ذائقه یا بویایی از عوارض جانبی درمان است که سبب می شود شخص تمایل به خوردن نداشته باشد. در این صورت با پزشک یا پرستار خود مشورت کنید. در این زمینه توصیه می شود:


 


کاهش وزن

ممکن است در طی درمان باکاهش وزن روبرو شوید که می تواند بر اثر خود سرطان و یا عوارض ناشی از درمان و یا حتی نگرانی ناشی از بیماری و متعاقب آن، کم اشتهایی ایجاد شود. ن


 

برای اینکه پروتئین بیشتری در رژیم غذایی خود دریافت کنید، کمی شیر خشک بدون چربی را به املت تخم مرغ، سوپ، غلات، سس یا آب گوشت(عصاره گوشت) اضافه کنید.


شیر میوه ای (میلک شیک)


مواد لازم:
 


 


افزایش وزن

 در برخی افراد وزن در حین درمان تغییر نمی کند و عده ای هم اضافه وزن پیدا می کنند. افزایش وزن به خصوص در سرطان پستان، پروستات و تخمدان که داروهای خاصی مصرفی می شود یا از درمان هورمونی یا شیمی درمانی استفاده می شود رخ می دهد. توجه داشته باشید در صورت افزایش وزن، رژیم لاغری نگیرید و برای یافتن علت آن با پزشک خود مشورت کنید.

گاهی اوقات، افزایش وزن به علت مصرف برخی داروهای ضد سرطان است که سبب احتباس بیش از حد مایعات در بدن می شود. به این وضعیت ادم می گویند در این صورت ممکن است پزشک برای محدود کردن مصرف نمک شما را نزد مشاور تغذیه و رژیم درمانی ارجاع  دهد یا داروی مدر تجویز کند زیرا نمک سبب احتباس آب در بدن می شود. داروی مدر سبب برطرف شدن احتباس مایعات در بدن میشود.داروهای شیمی درمانی پروستات

اگر مایل به کم کردن وزن خود باشید چند نکته مفید توصیه می شود.


 


درد گلو یا دهان

درد دهان، حساسیت و دردناکی لثه ها و سوزش گلو یا مری ا غلب در نتیجه پرتو درمانی، شیمی درمانی یا عفونت می باشد.

برخی از غذاها دهان را تحریک و بلغ و جویدن را مشکل می کنند افرادی که مبتلا به حساسیت مزمن دهان هستند در معرض این مشکل قرار می گیرند. با انتخاب دقیق غذاها و مراقبت کافی از دهان و دندان و لثه ها اغلب می توانید راحت تر غذا میل کنید.


چند نکته مفید در این زمینه پیشنهاد می شود:

1) غذاهای نرم را که آسان جویده و بلع می شوند میل کنید از جمله:


*آب میوه طبیعی (نکتار هلو، گلابی و زردآلو)

*پوره سیب زمینی، رشته فرنگی، فرنی، ماست و ژلاتین


*ماکارونی با پنیر


*تخم مرغ آب پز، املت


*سوپ جو یا سایر غلات پخته شده

* سبزیجات له شده یا پوره سبزیجات مانند هویج و نخود فرنگی


* پوره گوشت

2) از غذاها یا  مایعاتی که دهان را تحریک می کنند پرهیز کنید از جمله :

*پرتقال، گریپ فروت، لیمو و سایر مرکبات یا آب مرکبات


*سس یا آب گوجه فرنگی


*غذاهای شور یا ادویه دار

*سبزیجات خام، دانه ها، نان تست، انواع کلوچه ها یا بیسکوئیت های شور یا سایر غذاهای خشک و برشته


* دهان شویه تجاری


3) غذا را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

4) غذا را با کره، مارگارین، آب  گوشت رقیق یا سس مخلوط کنید تا بلعشان راحت تر شود.


5) از نی برای نوشیدن مایعات استفاده کنید.

6) بهتر است دمای غذا در درجه حرارت اتاق یا خنک تر باشد. غذاهای داغ گلو یا دهان حساس را تحریک می کنند.

7) اگر سوزش دهان یا لثه دارید، با مراجعه به دندانپزشک ممکن است برای شستشو و تمیز کردن دندان ها ماده مناسبی برای شما تجویز کند.

8) دهان خود را هر از چند گاهی با آب بشوئید تا باقیمانده غذا و باکتری ها از دهان پاک شود و ترمیم دهان سریعتر صورت بگیرد.


 


خشکی دهان

 شیمی در مانی و پرتودرمانی سر و گردن ممکن است بزاق را کم کند و سبب خشکی دهان شود. در این مواقع غذاها سخت تر جویده و بلعیده می شوند. خشکی دهان حتی می تواند روی طعم غذاها نیز اثر بگذارد. دستوراتی که در رابطه با سوزش دهان و گلو ارائه شد می تواند در این زمینه نیز مفید باشد.


برای خشکی دهان توصیه می شود:


 


مشکلات دندان ها و لثه

 تابش اشعه به دهان در پرتو درمانی ممکن است بر غدد بزاقی اثر بگذارد و سبب خشکی دهان و افزایش احتمال پوسیدگی دندان ها شود.


 


تغییر حسن چشایی و بویایی

 در طول بیماری یا درمان ممکن است حس  چشایی یا بویایی تغییر کند. غذاها بخصوص گوشت یا سایر غذاهای پرپروتئین ممکن است طعم تلخ یا فلزی پیدا کنند و یا خیلی از غذاها طعمشان کمتر احساس شود.

شیمی درمانی، پرتودرمانی یاخود سرطان می تواند مسبب تمام این ها باشد. بیماری های لثه و دندان نیز می توانند سبب تغییر طعم غذاها شوند. در افراد تغییر طعم و بوی غذا بعد از اتمام درمان خودبه خود برطرف می شود.


 


توصیه های ذیل در این مورد مفید خواهد بود:


  


تهوع

  تهوع با یا بدون استفراغ، از عوارض شایع جراحی، شیمی درمانی، پرتو درمانی و درمان بیولوژیک می باشد. خود بیماری یا سایر شرایط غیر مرتبط با سرطان و یا درمان آن نیز می تواند سبب تهوع شود. عده ای درست بعد از شروع درمان، و برخی 2 تا 3 روز بعد از درمان حالت تهوع یا استفراغ پیدا می کنند. بسیاری نیز هر گز دچار تهوع نمی شوند. تهوع به هر علت که باشد سبب می شود غذا به مقدار کافی مصرف نشود و در نتیجه مواد مغذی به اندازه لازم به بدن نرسد.


 


 چند توصیه مفید در این زمینه وجود دارد:


 


از غذاهای زیر پرهیز کنید:

غذاهای چرب، روغنی یا سرخ کرده، خوراکی های بسیار شیرین مثل آب نبات و شکلات و شربت غلیظ، غذاهای پر ادویه و یا داغ و غذاهایی که رایحه تندی دارند.


 


استفراغ

استفراغ ممکن است به دنبال تهوع و یا به علت عوارض درمان، یا به دنبال استشمام رایحه غذا، تجمع هوا در معده یا روده یا زمان جابجایی با وسائط نقلیه (مثلاً حین مسافرت) بوجود آید. گاهی برخی محیط های خاص مانند محیط بیمارستان ممکن است محرک بروز استفراغ باشند.

در صورت بروز استفراغ توصیه های زیر را به کار  بگیرید:

ابتدا بایستی با یک قاشق مرباخوری به فاصله هر 1 دقیقه شروع کنید و به تدریج مقدار مصرف را تا 1 قاشق غذا خوری در هر 2 دقیقه افزایش دهید و بالاخره با 2 قاشق غذاخوری هر 3 دقیقه ادامه دهید.

3- زمانی که معده شما توانست مایعات رقیق را تحمل کند مواد غذایی نرم یا یک رژیم غذایی سبک مانند انواع آب میوه طبیعی مصرف کنید.


 


اسهال

 بروز اسهال در افراد مبتلا به سرطان چندین علت دارد از جمله شیمی درمانی، پرتو درمانی ناحیه شکم، عفونت، حساسیت به مواد غذایی و مشکلات عاطفی

چند توصیه در صورت ابتلاء به اسهال وجود دارد:


از مصرف غذاهای زیر اجتناب  کنید:

 عدم تحمل لاکتوز به این معنی است که بدن قادر به هضم یا جذب قند شیر (لاکتوز) نیست. شیر و سایر لبنیات مانند پنیر، بستنی و غذاهایی که در آنها از شیر استفاده شده است (مثل فرنی) حاوی لاکتوز هستند.

عدم تحمل لاکتوز ممکن است به دنبال درمان چند دارویی با آنتی بیوتیک ها، پرتو درمانی معده یا بدنبال هر درمانی که دستگاه گوارش را تحت تأثیر قرار دهد اتفاق بیفتد. ممکن است بخشی از روده که لاکتوز را هضم می کند حین درمان درست کار نکند. برای عده ای علائم عدم تحمل لاکتوز (نفخ، دل درد و اسهال) چند هفته یا چند ماه بعد از اتمام درمان یا بعد از بهبود روده ها برطرف می شود.


فرنی شکلاتی فاقد لاکتوز


مواد لازم:

 شکلات را در یک ماهیتابه کوچک یا در فویل آلومینیومی آب کنید. نشاسته ذرت و شکر را با هم مخلوط کنید. بخشی از مایع (شیر فاقد لاکتوز) را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا زمانی که نشاسته حل شود. سپس باقیمانده مایع را به آن اضافه کنید و در درجه حرارت متوسط تا زمان گرم شدن، مخلوط را حرارت دهید. بعد آن را با شکلات مخلوط کرده و بهم بزنید تا سفت شود و جوش بیاید. سپس از روی حرارت بردارید و وانیل را با آن مخلوط و سرد کنید.

این غذا حدود یک و نیم لیوان می باشد و نصف این مقدار حاوی 382 کالری انرژی و 1 گرم پروتئین می باشد.


یبوست

 برخی داروهای ضد سرطان و برخی داروهای دیگر مانند داروهای ضد درد سبب یبوست می شوند. همچنین اگر غذا به اندازه کافی حاوی مایع یا فیبر نباشد یا در صورت بستری بودن به مدت طولانی نیز یبوست اتفاق می افتد


 چند توصیه برای پیشگیری و درمان یبوست:


 


خستگی و افسردگی

  درمان سرطان ممکن است هفته ها یا ماه ها طول بکشد. این درمان حتی ممکن است سبب ایجاد بیماری یا ناراحتی هایی علاوه بر بیماری اصلی شود.خستگی طی درمان سرطان با عوامل متعددی مرتبط است از جمله:


  

سیستم ایمنی بدن بیماران مبتلا به سرطان که در حال درمان هستند به علت مصرف زیاد داروهای ضد سرطان، ضعیف می شود وتوانائی بدن در ساختن سلول های سفید خون  که نقش محافظتی بر علیه عفونت ها را ایفاد می کنند، کاهش می یابد. به همین علت این بیماری بایستی با دقت ویژه ای از عفونت ها و بیماری های ناشی از غذا اجتناب کنند. چند توصیه جهت پیشگیری از بیماری های ناشی از غذا (مانند مسمومیت های غذایی) به شرح ذیل است:


 

توصیه های کلی برای پیشگیری از ابتلا به عفونت در طول شیمی درمانی


 

آیا مصرف مکمل های ویتامین و املاح مفید می باشد؟

بیمارانی که در طی درمان تغذیه خوبی داشته باشند بهتر قادر هستند با بیماری و عوارض جانبی درمان مقابله کند. اما با این حال هیچ مدرک علمی مبنی بر اینکه مکمل های غذایی یا داروهای گیاهی قادر به درمان سرطان و یا توقف آن باشند وجود ندارد. به طور  مؤکد مصرف غذاهای بهداشتی و سالم برای دریافت طبیعی ویتامین ها، املاح و سایر مواد مغذی توصیه می شود.

مصرف بسیاری از انواع ویتامین ها و املاح حتی به میزان کم می تواند بسیار خطرناک باشد. مصرف مقادیر زیادی از چند نوع ویتامین حتی ممکن است در مسیر طبیعی و صحیح درمان وقفه ایجاد کند. پس برای جلوگیری از بروز مشکلات، این فرآورده ها را خودسرانه مصرف نکنید و از پزشک خود راهنمایی بخواهید.

نکات قابل توجه برای اطرافیان فرد مبتلا به سرطان

در طول دوره درمان اطرافیان بایستی نکات مربوط به « پیگیری مشکلات تغذیه ای در طول درمان» را مطالعه کنند. این افراد لازم است توصیه های زیر را نیز به خاطر داشته باشند:


 

عوارض جانبی به دنبال پرتودرمانی، شیمی درمانی و سایر درمان ها که روی تغذیه بیمار اثر می گذارند، پس از اتمام دوره درمان خودبه خود برطرف می شوند. گاهی اوقات ممکن است عوارضی همچون کاهش وزن و مشکلات تغذیه ای، پس از اتمام درمان همچنان باقی بمانند.

بعد از ا تمام دوره درمان و احساس بهبودی، ممکن است به فکر استفاده از یک راهنمای تغذیه سالم بیفتید. درست مانند دوره درمان که از بره غذایی مناسبی پیروی می کردید در این زمان با  اهمیت نیز باید به فکر تغذیه مناسبی باشد. هیچ تحقیقی در این مورد که تغذیه از

 عود مجدد سرطان پیشگیری خواهد کرد وجود ندارد.


 


 


 


 مثال هایی از مایعات صاف شده


 مثال هایی از غذاهای مایع صاف نشده


 میان وعده های ساده و سریع



سند علمی دانشگاه
بره استراتژیک دانشگاه
مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی
مـــاهه حـــیات
مرکز هم اندیشی اساتید
جشنواره شهید مطهری
حاکمیــت بالینـــــی
پورتال دستگاه های اجرایی استان
پرسش های متداول
Distance Learning College
مجمع خیرین سلامت

اعضای هیات علمی
کارکنان دانشگاه
گالری عکس دانشگاه
مرکز پاسخگویی 149
نظام جامع پیشنهادات
کانون دانش آموختگان
ارتباط با مدیران
راهنمای ارباب رجوع
روش انجام خدمات
فهرست خدمات قابل ارائه
کمیته ها و شوراها

دریافت آنتی ویروس
امور مشترکین
ثبت و انتخاب واحد
نوبت دهی درمانگاه ها
رزرو شارژ اینترنتی غذا
فیلم های آموزش سلامت
روزه های ایران
ثبت متقاضیان طرح
پست الکترونیک دانشگاه
دانشگاه های علوم پزشکی
 


صفحه اول دانشگاه معرفی دانشگاه کارکنان  تماس با دانشگاه امور مشترکین تماس با مدیر سایت
 


  @218″ KAUMS
دانشگاه علوم پزشکی کاشان 

 

ممکنست شما بسته به مرحله سرطان پروستات و گزینه های درمانتان پزشکان مختلفی را در تیم درمان خود داشته باشید. این پزشکان می توانند تخصص های زیر را داشته باشند:

ممکنست شما سایر تخصص ها را نیز در تیم درمان سرطان خود ببینید، مانند: پزشک دستیار، پرستار، متخصص تغذیه، روانشناس، مددکار اجتماعی و .

 

 

داروهای شیمی درمانی پروستات

برای سرطان پروستات انواع مختلفی از درمانها در دسترس است. برخی از درمانها استاندارد هستند (درمانهای کنونی)، و برخی در کار آزمایی های بالینی در دست بررسی هستند. یک کار آزمایی بالینی درمانی عبارتست از یک طرح تحقیقاتی که به بهبود درمانهای کنونی یا کسب اطلاعات درمورد درمانهای جدید بیماران مبتلا به سرطان کمک میکند. زمانیکه کارآزمایی های بالینی نشان میدهد که یک درمان جدید بهتر از درمان استاندارد است، ممکنست درمان جدید تبدیل به درمان استاندارد شود. ممکنست بیماران بخواهند درباره شرکت در یک کارآزمایی بالینی فکر کنند. برخی از کارآزماییهای بالینی تنها برای بیمارانی باز هستند که هنوز درمان نشده اند.

 

هفت نوع درمان استاندارد به کار میرود:

انتظار با بصیرت و مراقبت فعال، درمانهایی هستند که در موارد زیر به کار میروند:

انتظار با چشمان باز وضعیت بیمار را بدقت تحت نظر میگیرد بدون آنکه تا ظاهر شدن علایم یا تغییر آنها هیچگونه درمانی به بیمار داده شود. درمان برای کاهش علایم و بهبود کیفیت زندگی داده میشود.

در کنار این انتظار شرایط بیمار بدقت تحت پیگیری است، بدون اینکه هیچگونه درمانی داده شود، مگر اینکه تغییری در نتایج آزمایش ها رخ دهد. از این روش استفاده میشود تا علایم اولیه بدتر شدن بیمار ظاهر شود. در مراقبت فعال برای بیمار معاینات و آزمایشات خاصی انجام میشود منجمله: معاینه انگشتی مقعد، تست PSA، سونوگرافی از راه مقعد و بیوپسی سوزنی از راه مقعد تا چک شود که آیا سرطان در حال رشد است یا نه. زمانیکه سرطان شروع به رشد میکند، درمان با هدف شفای سرطان شروع میشود. سایر واژه هایی که برای توصیف این انتظار بدون درمان به کار می روند عبارتند از: تحت نظر گیری، مشاهده و انتظار، مدیریت انتظاری.

 

بیمار در شرایط سلامت خوب که تومورش در پروستات است ممکنست برای خارج سازی تومور تنها جراحی شود. انواع جراحی زیر به کار میروند:

یک عمل جراحی برای خارج سازی پروستات، بافت اطراف آن و سمینال وزیکل ها است. دو نوع پروستاتکتومی رادیکال وجود دارد:

 

عمل جراحی خارج سازی غدد لنفاوی لگن است. پاتولوژیست زیر میکروسکوپ بافت را برای یافتن سلولهای سرطانی کاوش میکند. اگر غدد لنفاوی حاوی سرطان باشند، پزشک پروستات را خارج نمیکند و ممکنست توصیه به درمان دیگری بکند.

عمل خارج سازی بافت پروستات با کمک رزکتوسکوپ (یک لوله نازک مجهز به روشنایی با یک سر برش دهنده) از طریق مجرای ادرار انجام میشود. این عمل برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات استفاده میشود وگاهی برای کاهش علایم ناشی از تومور قبل از سایر درمانهای سرطان به کار میرود. TURP ممکنست همچنین در مردانی که تومورشان محدود به پروستات است و قابل خارج سازی با پروستاتکتومی رادیکال نیست نیز انجام شود.

 

گاهی مواقع، جراحی با نگهداری اعصاب لگن قابل انجام است. ممکنست این نوع جراحی اعصاب کنترل کننده نعوظ را حفظ نماید. با اینحال مردان با تومورهای بزرگ یا تومورهایی که خیلی نزدیک اعصاب هستند ممکنست نتوانند این جراحی را انجام دهند.

مشکلات احتمالی پس از جراحی سرطان پروستات عبارتند از:

 

رادیوتراپی یک درمان سرطان است که از پرتو X پر انرژی یل سایر انواع پرتوها استفاده میکند تا سلولهای سرطانی را بکشد و رشد آنها را متوقف نماید. انواع مختلف پرتو درمانی وجود دارد.

از ماشینی در خارج بدن استفاده میشود تا پرتوها را به سمت سرطان بفرستد. پرتودرمانی Conformal فرمی از پرتو درمانی خارج از بدن است که پس از تهیه یک تصویر سه بعدی از تومور با شکل دادن به پرتو و متناسب کردن دقیق پرتو با تومور به کار میرود. این به دوز بالای پرتو اجازه میدهد تا به تومور برسد و موجب آسیب کمتر بافت سالم نزدیک تومور شود.

 

ممکنست به این دلیل داده شود که بره درمانی راحت تری دارد. در این روش دوز بالاتر از معمول روزانه پرتو در مدت زمان کوتاهتری (روزهای کمتر) در مقایسه با پرتو درمانی استاندارد داده میشود. عوارض این روش ممکنست متناسب با بره درمانی بکار رفته بدتر از روش استاندارد باشد.

 

از یک ماده رادیواکتیو بسته بندی شده در سوزن، دانه، سیم یا لوله که در رون یا نزدیک سرطان کار گذاشته میشود استفاده میکند. در  مراحل اولیه سرطان پروستات، دانه های رادیو اکتیو با استفاده از سوزن هایی که از طریق پوست بین بیضه و مقعد وارد میشوند کار گذاشته میشود. کارگذاری دانه های رادیو اکتیو در پروستات با کمک تصاویر سونوگرافی مقعد یا CT هدایت میشود. پس از کارگذاری دانه های رادیو اکتیو در پروستات  سوزنها خارج میشوند.

 

 

هورمون درمانی یک روش درمان سرطان است که هورمون ها را تخلیه میکند یا مانع عملکرد آنها میشوند و رشد سلول های سرطانی را متوقف میکند. هورمونها موادی هستند که توسط غدد بدن ساخته میشوند و در گردش خون می چرخند. در سرطان پروستات، هورمونهای جنسی مردان میتوانند موجب رشد سرطان پروستات شوند. داروها، جراحی یا سایر هورمونها به کار میروند تا موجب کاهش مقدار هورمونهای مردانه یا مسدود کردن عملکرد آنها شوند.

ممکنست هورمون درمانی سرطان پروستات شامل موارد زیر شود:

 

می توانند مانع از عملکرد آندروژنها (هورمونهای ایجاد کننده خصوصیات مردانه) مانند تستوسترون شوند. مانند: فلوتامید، بیکالوتامید، انزالوتامید، نیلوتامید

 

مانند: کتوکونازول و آمینوگلوتتامید.

گرگرفتگی ها، اختلال عملکرد جنسی، کاهش میل جنسی و ضعیف شدن استخوانها ممکنست در مردان درمان شده با هورمون درمانی دیده شود. سایر عوارض عبارتند از: اسهال، تهوع و خارش.

 

شیمی درمانی درمانی است که برای توقف رشد سلولهای سرطانی یا با کشتن سلولهای سرطانی یا متوقف نمودن رشد آنها از داروها استفاده میکند. زمانیکه شیمی درمانی خوراکی یا تزریقی یا عضلانی داده میشود، دارو وارد جریان خون شده و در سراسر بدن به سلولهای سرطانی میرسد (شیمی درمانی سیستمیک). وقتیکه شیمی درمانی مستقیما درون مایع مغزی نخاعی، یک عضو یا حفره بدن (مانند شکم) تزریق میشود، دارو اساسا سلولهای سرطانی آن نواحی را تحت تاثیر قرار میدهد (شیمی درمانی منطقه ای: Regional Chemotherapy). راه دادن شیمی درمانی بستگی دارد به نوع و مرحله سرطان.

 

درمانی است که از سیستم ایمی بدن بیمار برای مبارزه با سرطان استفاده میکند. موادی که توسط بدن یا در آزمایشگاه تولید شده اند برای تقویت، هدایت یا برگرداندن دفاع طبیعی بدن علیه سرطان به کار میرود. Sipuleucel-T  نوعی از درمان بیولوژیک است که برای درمان سرطان پروستات متاستاتیک (کشیده شده به سایر نقاط بدن به کار میرود).داروهای شیمی درمانی پروستات

 

زمانیکه سرطان به استخوانها کشیده شده داروهای بیسفوسفونات مانند کلودرونات یا زولندرونات موجب کاهش بیماری استخوان میشوند.  مردان درمان شده با درمان آنتی آندروژن یا ارکیکتومی در ریسک از دست دادن بافت استخوان هستند. در این مردان، بیسفوسفوناتها ریسک شکستگی استخوان را کم میکنند. استفاده از بیسفوسفوناتها در جهت کاهش یا جلوگیری از رشد متاستازهای استخوانی در کارآزماییهای بالینی در دست بررسی است.

 

سرطان پروستات منتشر شده به استخوان و انواع خاصی از هورمون درمانی میتوانند موجب تضعیف استخوان و درد استخوان شوند.

درمانهای درد استخوان عبارتند از:

 

Cryosurgery: درمانی است که با استفاده از یک ابزار سلولهای سرطان پروستات را منجمد و تخریب میکند. برای یافتن ناحیه قابل درمان از سونوگرافی استفاده میشود. به این درمان کرایوتراپی هم میگویند.

کرایوسرجری میتواند موجب اختلال جنسی و نشت ادرار از مثانه یا نشت مدفوع از مقعد شود.

 

درمان با امواج اولتراسوند با شدت بالا: درمانیست که از اولتراسوند (امواج صوتی پر انرژی) برای تخریب سلولهای سرطانی استفاده میکند. برای درمان سرطان پروستات از یک پروب مقعدی برای تولید امواج صوتی استفاده میشود.

 

رادیوتراپی با پرتوهای پروتون: در این روش نوعی پرتو پر انرژی از خارج بدن تومور را با امواجی از پروتون ها (ذرات کوچک دارای بار مثبت) هدف میگیرد.

 

برای برخی بیماران شرکت در یک کارآزمایی بالینی ممکنست بهترین گزینه درمان باشد. کارآزمایی های بالینی بخشی از روند تحقیقات سرطان هستند. کارآزمایی های بالینی انجام میشوند تا معلوم شود آیا درمانهای جدید سرطان ایمن تر، موثرتر یا بهتر از درمانهای استاندارد هستند یا نه؟

بسیاری لز درمانهای استاندارد کنونی سرطان بر اساس مطالعات بالینی پیشین تایید شده اند. بیمارانی که در یک کارآزمایی بالینی شرکت میکنند ممکنست درمان استاندارد بگیرند یا از اولین افرادی باشند که درمان جدید را میگیرند.

بیماران مشارکت کننده در کارآزمایی های بالینی همچنین موجب بهبود روند درمان سرطان در آینده میشوند. حتی زمانیکه کارآزمایی بالینی به درمان موثر جدیدی منتج نمیشود، اغلب پاسخ پرسشهای مهمی داده میشود که میتواند تحقیقات آینده را به جلو ببرد.

 

برخی از کارآزمایی های بالینی تنها شامل بیمارانی میشود که هنوز درمان نشده اند. سایر کارآزمایی ها درمان را در بیمارانی که تا کنون با درمان های پیشین بهتر نشده اند تست میکنند. برخی از کارآزمایی های بالینی نیز راههای جدید متوقف نمودن عود سرطان یا کاهش عوارض درمان سرطان را بررسی میکنند.

 

برخی از تستهایی که برای تشخیص سرطان یا تعیین مرحلهstage  سرطان به کار رفته اند ممکنست دوباره تکرار شوند. برخی از تستها تکرار میشوند تا معلوم شود درمان چقدر خوب بوده است. تصمیم به ادامه، تغییر یا توقف درمان ممکنست بر پایه نتایج این تستها گرفته شود.

برخی از تستها بعد از پایان درمان به صورت دوره ای تکرار میشوند. نتایج این تستها میتواند نشان دهد که آیا وضعیت شما تغییر کرده است یا بیماری عود کرده است. به این تسها گاهی تستهای پیگیری یا چکاپ میگویند.

 

درمان مرحله I سرطان پروستات:

درمان استاندارد StageI سرطان پروستات:

می توانید بر اساس سن، نوع سرطان و محل انجام کارآزمایی، مطالعه مناسب خود را پیدا کنید.

 

درمان مرحله II سرطان پروستات:

درمان استاندارد stageII سرطان پروستات:

میتوانید بر اساس سن، نوع سرطان و محل انجام کارآزمایی، مطالعه مناسب خود را پیدا کنید.

 

درمان مرحله III سرطان پروستات:

درمان استاندارد StageIII سرطان پروستات:

 

درمان کنترل سرطان محدود به پروستات و کاهش علایم ادراری:

میتوانید بر اساس سن، نوع سرطان و محل انجام کارآزمایی، مطالعه مناسب خود را پیدا کنید.

 

درمان مرحله IV سرطان پروستات:

درمان استاندارد StageIV سرطان پروستات:

 

درمان کنترل سرطان پروستات و کاهش علایم ادراری:

می توانید بر اساس سن، نوع سرطان و محل انجام کارآزمایی، مطالعه مناسب خود را پیدا کنید.

 

سرطان پروستات عودکننده، سرطانی است که بعد از درمان دوباره عود کرده است (برگشته است). سرطان ممکن است در پروستات یا سایر قسمت‌های بدن دوباره بروز کند.

درمان استاندارد عود سرطان پروستات:

می توانید بر اساس سن، نوع سرطان و محل انجام کارآزمایی، مطالعه مناسب خود را پیدا کنید.

 

“بدانید (نقش روانشناسی در سرطان مثانه)”

“اگر سوالی دارید، بپرسید.”

««اطلاعات درمانی ارایه شده توسط ما، جایگزین توصیه های درمانی پزشک و تیم درمان شما نیست. هدف ما کمک کردن به شما و خانواده تان است تا بتوانید با داشتن اطلاعات صحیح در کنار پزشک تان آگاهانه تصمیم بگیرید. ممکنست پزشک شما برای درمان توصیه هایی خارج از درمان هایی که ما ارایه کرده ایم به شما بنماید. به نظر پزشک تان احترام بگذارید و سوالات خود را از وی بپرسید.»»

%PDF-1.5
3 obj
&gt&gt&gt&gt&gt&gt]
/Group &gt
/Contents 4 R&gt&gt
endobj
4 obj
&gt
stream
xUAOM4ݎBheOq ELIsbHJP.P yY
endstream
endobj
7 obj
&gt&gt&gt&gt&gt&gt]
/Group &gt
/Contents 8 R&gt&gt
endobj
8 obj
&gt
stream
xmOMoW8MҦ)QD5i6ѱDdT~XeT裹FVG{TCnB܅x]Fc/(я)JkW!*O)Jx’ &gt#,$CMzs~E:o͎g~Y2JY,6GTv&gt l/(A
)Ė$.$^ ts
zY
endstream
endobj
9 obj
&gt&gt&gt&gt&gt&gt]
/Group &gt
/Contents 1 R&gt&gt
endobj
1 obj
&gt
stream
xmOMoW8MҤ-QD5i6ѱDdT~XeGsd1`ч܄%JkW!
yR•O@|FX)E”CK*R7Ιƻ5]EfM[s@69+
gQ^P&gt,g1J$͉M”.^ ts
{Y
endstream
endobj
11 obj
&gt&gt&gt&gt&gt&gt]
/Group &gt
/Contents 12 R&gt&gt
endobj
12 obj
&gt
stream
xmOMo+q`XNEܦneY_XGIe@g胹FV{}}x]Gc/ ҏw}$bTN1#KcJ_gdT,K(+owTo66mZkȬi`HgIJöXme(MwDrrxX)jXE-!TW`]_(W|Y
endstream
endobj
13 obj
&gt&gt&gt&gt&gt&gt]
/Group &gt
/Contents 14 R&gt&gt
endobj
14 obj
&gt
stream
xmOMoW8MOq ELIsbHJP.P GY
endstream
endobj
17 obj
&gt&gt&gt&gt&gt&gt]
/Group &gt
/Contents 18 R&gt&gt
endobj
18 obj
&gt
stream
xmOMoW8MҦ)QD5i6ѱDdT~XeT裹FVG{TCnB܅x]Fc/(яJkW!*O)Jx’ &gt#,$CMzs~E:o͎g~Y2JY,6GTv&gt l/(A
)Ė$.$^ ts
oY
endstream
endobj
19 obj
&gt&gt&gt&gt&gt&gt]
/Group &gt
/Contents 2 R&gt&gt
endobj
2 obj
&gt
stream
xmOMOW#2
8D+5ªj1ٲl~uH*эF2^VGBnC܅x]FS/(я%*K! *O)JxG &gt!#,$CUuykCzo͖g}Y2RY1? /qT(EBe$i)WS.P Y
endstream
endobj
21 obj
&gt&gt&gt&gt&gt&gt]
/Group &gt
/Contents 22 R&gt&gt
endobj
22 obj
&gt
stream
xmOMoW8MҦ)QD5i6ѱDdT~XeT裹FVG{TCnB܅x]Fc/(яtx|YQP*r΄~@|32RJ9ʨHkܔgZ4~v5m,SX&gt4oksDelg)a9″iNlIZIB@7?Y
endstream
endobj
23 obj
&gt&gt&gt&gt&gt&gt]
/Group &gt
/Contents 24 R&gt&gt
endobj
24 obj
&gt
stream
xmOMoW8MҦ)QD5i6ѱDdT~XeT裹FVG{TCnB܅x]Fc/(яtx|YQP*r΄~@|32RJ9ʨHkܔgZ4~v5m,SX&gt4oksDelg)a9″iNlIZIB@7?Y
endstream
endobj
25 obj
&gt&gt&gt&gt&gt&gt]
/Group &gt
/Contents 26 R&gt&gt
endobj
26 obj
&gt
stream
xmOMoW8MҦ)QD5i6ѱDdT~XeT裹FVG{TCnB܅x]Fc/(яtx|YQP*r΄~@|32RJ9ʨHkܔgZ4~v5m,SX&gt4oksDelg)a9″iNlIZIB@7?Y
endstream
endobj
27 obj
&gt&gt&gt&gt&gt&gt]
/Group &gt
/Contents 28 R&gt&gt
endobj
28 obj
&gt
stream
xmOMoW8MҦ)j&gtm!DdT~)LHزl~UH*ѽF2^AG{TCnB#ahJ6JOQ:b포X((PyJgo’D2*RwΙڻ5]CfE[s@&gtoK
g1QDv`||^)b*H3[F

پروستات غده ای است که تنها در مردان وجود دارد و دقیقا در زیر مثانه و روبروی مقعد قرار دارد . اندازه پروستات با اساس سن متفاوت می باشد. این غده در مردان جوان، تقریبا به اندازه ی یک گردو میباشد ، اما در مردان مسن تر می توان آن را بسیار بزرگتر یافت.

کار پروستات اینست که مایعی برای محافظت و تغذیه اسپرم در منی(تخم) ساخته ومایع منی را روانتر نماید. .درست در پشت پروستات غده ای به وزیکول سمینال وجود دارد که بیشترین مایع  را برای منی می سازد. مجرای خروج مثانه (urethra), لوله ایست که ادرار و مایع منی را از طریق آلت تناسلی به واسطه مرکز پروستات مرد به خارج از بدن می برد.

آندروژن و تستوسترون ,در بیضه ها ساخته میشوند . آنزیم 5 آلفا ردوکتاز, تستوسترون را به دی هیدروتستوسترون (DHT) تبدیل می کند. DHT هورمون اصلی است که باعث رشد پروستات می شود.

معمولا سایز پروستات به همان اندازه باقی می ماند و یا در بزرگسالان به آرامی تا زمانی که هورمون های مردانه وجود دارد, رشد می کند.داروهای شیمی درمانی پروستات

سرطان پروستات

انواع مختلفی از سلول ها در پروستات یافت می شود، اما تقریبا تمام سرطانهای پروستات از سلول های غده پروستات, توسعه می یابند. سلول های غده پروستات مایع منی را که به منی اضافه میشود می سازد. اصطلاح پزشکی برای سرطانهایی که از سلولهای این غده آغاز می شود Adenocarcinom میباشد.

سرطانهای دیگری نیز می توانند در غده پروستات شروع شوند، از جمله سارکوم، کارسینوم سلول کوچک، و کارسینوم سلول انتقالی. اما این نوع از سرطانهای پروستات بسیار نادر میباشند  و اگر شما سرطان پروستات دارید تقریبا مطمئن باشید که  Adenocarcinoma است.

برخی از سرطانهای پروستات می توانند  به سرعت گسترش و رشد یابند، اما اکثر آنها رشد آهسته ای دارند. در واقع، مطالعات کالبد شکافی نشان می دهد که بسیاری از مردان مسن (و حتی برخی از مردان جوان) که از سایر بیماری ها جان خود را از دست می دادند نیز مبتلا به سرطان پروستات بوده اند که در بسیاری از موارد  آنها و حتی پزشکشان نیز از وجود این سرطان بی اطلاع بوده اند.

مواردی که ممکن است قبل از بروز سرطان پروستات رخ دهند

برخی از پزشکان معتقدند که سرطان پروستات با یک بیماری پیش سرطانی شروع می شود, هر چند از وجود آن هنوز مطمئن نباشید.

نئوپلازی داخل پروستات (PIN)

در این حالت،تغیرات در سلول های غده پروستات در زیر میکروسکوپ بررسی می شود. اما سلول های غیر طبیعی شباهتی به دیگر سلول های در حال رشد در دیگر بخش های پروستات ندارند (مانند سلول های سرطانی خواهند بود).

طبقه بندی الگوهای غیر طبیعی از سلول ها بر اساس شکل :

PIN در برخی از مردان از 2 سالگی شروع به ظاهر شدن می نماید. تقریبا نیمی از همه مردان وقتی به 5 سالگی می رسند  PIN دارند. PIN درجه پایین, در بسیاری از مردان در سنین پایین شروع به رشد می کند ، اما لزوما مبتلا به سرطان پروستات نمی شوند. خطر وجود سرطان پروستات در PIN درجه پایین هنوز شخص است. اگر در نمونه برداری از پروستات,  PIN درجه پایین پیدا شد, پیگیری برای بیماران معمولا مانند زمانی است که هیچ چیز غیر طبیعی دیده نشود.

اگر PIN درجه بالا در نمونه برداری پروستات یافت شد ، حدود 2٪ تا 3٪ ممکن است سرطان در ناحیه دیگری از پروستات وجود داشته باشد. به همین دلیل است که پزشکان اغلب مردان با  PIN درجه بالا را با دقت بررسی می کنند و در اغلب موارد توصیه می شود که نمونه برداری دوباره انجام شود ، به خصوص اگردر نمونه اصلی  از تمام نقاط پروستات نمونه برداری نشده باشد.

پرولیفراتیو آتروفی التهابی (PIA)

این یکی دیگر از یافتهایست که ممکن است در یک نمونه برداری از پروستات ذکر شود. در PIA، سلول های پروستات  کوچکتر از حد معمول بنظر می رسند ، و نشانه ای از التهاب در این منطقه وجود دارد. چنانچه PIA سرطان نمی باشد اما محققان بر این باورند که گاهی اوقات ممکن است به PIN درجه بالا منجر شده و یا شاید به طور مستقیم به سرطان پروستات منجر گردد.

راههای پیشگیری از سرطان پروستات

1_ آزمایش سالیانه PSA  که از طریق خون انجام می شود به مردان بالای 4 سال توصیه می گردد.

2 _ رعایت رژیم غذایی و عدم مصرف چربیهای مضر، مواد قندی و نشاسته ای می تواند در پیشگیری در ابتلا به این بیمار موثر باشد

همچنین مصرف برخی از مواد غذایی مانند سلنیوم، ویتامین D، سویا، چای سبز، گوجه فرنگی نیز می توانند در پیشگیری و حتی کاهش رشد سلولهای سرطانی موثر باشد .

عوامل ابتلا به سرطان پروستات

دقیقا کسی نمی داند  که چه  عوامل  خاصی در ابتلا  به این بیماری وجود دارد. بسیاری از عوامل، از جمله سن، جنس، نژاد، سبک زندگی، داروها، و ژنتیک،و بسیاری از موارد دیگر ممکن است نقش داشته باشد.

سن: سن یکی از موثرترین عوامل در ابتلا به این بیماری شناخته شده است. به عنوان مثال درصد ابتلا به این بیماری در مردان مسن میباشد. تحقیقیات نشان داده است که ریسک ابتلا به این بیماری در مردان بالای 45 سال است.

ژنتیک: ژنتیک یکی از خطرناکترین عوامل در ابتلا به سرطان پرستات می باشد

رژیم غذایی: بررسی های اخیر نشان داده است که رژیم غذایی مدیترانه ای می تواند خطر ابتلا به سرطان پرستات را کاهش داده و همچنین مصرف سبزیجات در پیشگیری از این بیماری سودمند خواهد بود

علائم بیماریهای پروستات كدامند؟

معمولا در مراحل اولیه سرطان پروستات هیچ علامتی بروز نخواهد کرد . اکثر مردان طی یک مرحله چک آپ و یا آزمایش خون به بیماریشان پی خواهند برد.

در بیماران مبتلا به سرطان پروستات یک یا چند عامل از عوامل زیر میتواند بروز نماید:

درمان سرطان پروستات

گزینه های درمان سرطان پروستات به عوامل متعددی مانند سرعت رشد سلولهای سرطان, مقدار پیشرفتگی بیماری و  سلامت کلی بیمار بستگی دارد.

یک برش در شکم

برش بین مقعد و کیسه بیضه .

پروستاتکتومی لاپاراسکوپیک


طب جایگزین

هیچ درمان مکمل یا جایگزین برای سرطان پروستات وجود ندارد اما ممکن است به شما برای مقابله با عوارض سرطان و یا درمان آن کمک کند. درمان جایگزین سرطان پروستات,  ممکن است به شما برای کنار آمدن با استرس و اضطراب کمک کند.  مواردی که شما میتوانید پس از تشخیص انجام دهید  عبارتند از:


داروهای شیمی درمانی پروستات

پشتیبانی و مقابله با استرس

هنگامی که شما از سرطان پروستات خود اطلاع پیدا می کنید ممکن است طیف وسیعی از احساسات – شامل ناباوری، ترس، خشم، اضطراب و افسردگی را تجربه کنید که با گذشت زمان، هر مرد راه خود را برای مقابله با این احساسات پیدا خواهد کرد.تا زمانی که شما تشخیص دهید کدام موثرتر است، سعی کنید:

به استحضار متقاضاین درمان در بیمارستان بیکن میرسانیم که بخش فارسی زبان بیمارستان بیکن مالزی از تاریخ 1 تیر ماه سال 1393 غیر فعال گردیده ودر صورت تمایل میتوانید با بخش انگلیسی زبان بیمارستان فوق تخصصی بیکن ارتباط برقرار نمایید.

عزیزان می توانند از طریق و یا تماس مستقیم تلفنی با بخش انگلیسی زبان ارتباط برقرار نمایند.


شماره تماس: 637627979

: info@beaconhospital.com.my

با آرزوی سلامتی و تندرستی

مدیریت بخش فارسی بیمارستان بیکن

1 تیر ماه 1393

شناسه کاربر

گذرواژه

 

 نگران نباشید، آب گرم و سرد به یک اندازه دست ها
را تمیز می کنند
براساس تحقیقات
جدید اگر به اندازه کافی نخوابید مغز شما شروع به خوردن بخشی از خود می‌
کند.محققان ایتالیایی متوجه شدند که سلول ‌های تمیز‌کننده مغز موش ‌های
آزمایشگاهی در زمانی که کمبود خواب داشتند،از همیشه فعالیت می ‌کنند. 

داروهای شیمی درمانی پروستات


16/3/96

تأثیر مخرب بی خوابی بر سلامت مغز انسان
براساس تحقیقات
جدید اگر به اندازه کافی نخوابید مغز شما شروع به خوردن بخشی از خود می‌
کند.محققان ایتالیایی متوجه شدند که سلول ‌های تمیز‌کننده مغز موش ‌های
آزمایشگاهی در زمانی که کمبود خواب داشتند،از همیشه فعالیت می ‌کنند. 


1/3/96

آنتی ‌بیوتیک جدید برای
نابودی هر نوع باکتری مقاوم ساخته شد
مؤسسه تحقیقاتی
اسکریپس Scripps در آمریکا گفته است که پژوهشگران این مؤسسه با تغییراتی در
آنتی ‌بیوتیک وانکومایسین Vancomycin داروی جدید ساخته ‌اند که از سه راه مختلف
بر باکتری ‌ها اثر می ‌کند و به این ترتیب، مانع از مقاومت آنها در برابر آنتی
‌بیوتیک می شود. 


1/3/96

  مبارزه با زوال
عقل با تمرینات بدنی
زمحققان در
مرکز مراقبت ‌های درمانی هانتر داون در کمبریج شایر در یک بره جدید تمرینات
بدنی روی صندلی را به بیماران زوال عقل ارائه می ‌دهند که می‌ تواند روند زندگی
آنها را بهبود بخشد. 


1/3/96

  بالاخره گوشت
بخوریم یا نخوریم

 گزارش های زیادی
در باره خطرات مصرف گوشت برای سلامت انسان انتشار یافته ولی آیا این گزارش ها
واقعا درست هستند؟ 


24/2/96

زنان در برابر بیماری
های عفونی مقاوم ترند

 بر
اساس تحقیقاتی تازه، مردان که به نالیدن از سرفه و سرما خوردگی شهرت دارند ،
سیستم دفاعی بدنشان به اندازه زنان قوی نیست. 


 


24/2/96


استفاده کنندگان از
داروهای ضد اچ‌آی‌وی ‘عمر طبیعی خواهند داشت’

 پیشرفت روش‌های
درمانی مقابله با اچ آی وی طول عمر مبتلایان را به طرز چشمگیری افزایش داده است. 


 


24/2/93


نخستین
پانکراس مصنوعی به
بازار می‏آید

 سازمان
غذا و داروی آمریکا برای نخستین بار یک پانکراس مصنوعی را که برای نظارت و
همچنین تزریق خودکار انسولین به بیماران دیابتی طراحی شده، تایید کرد. 


 


12/7/93


کشف جدید برای مقابله
با سوء‌هاضمه و زخم معده

 محققان
علوم پزشکی در دانشگاه ناتینگهام انگلیس اعلام کردند سلاح میکروب معروف معده،
هلیکوباکتر را کشف کرده‌اند و بر این اساس، می‌توان به یافتن روش جدید درمانی
این میکروب شایع، امیدوارتر شد. 


 


25/5/93


روش جدید محققان برای
بهبود سریع بیماران مبتلا به سکته مغزی

 محققان علوم
پزشکی در استرالیا روشی ابداع کردند که با استفاده از آن می توان مراحل بهبود
بیماران مبتلا به سکته مغزی را تسریع کرد. 


 


7/1/93


 افراد
مبتلا به دیابت، در معرض ابتلا به افسردگی هستند

 دانشمندان
می گویند کسانی که همزمان به افسردگی و دیابت مبتلا هستند، از دیگر
افراد، در نمونه خونشان، نشانگرهای التهابی را دارند و حتی کسانی که یکی از این
دو بیماری را دارند، کمتر از افراد یاد شده، نشانگرهای التهابی در خون آنان
دیده می شود. 

داروهای شیمی درمانی پروستات


 


18/3/9


 

تاثیر شکلات داغ برجوان سازی سلولهای مغز

 
به گفته دانشمندان انگلیسی مصرف مرتب شکلات داغ سلولهای مغز را جوان می کند. 


 


22/12/9


 چاقی و اضافه وزن درمان
ذات الریه را تسریع می بخشد

 مطالعات
و آزمایش های پژوهشگران کانادائی حکایت از آن دارد که برای بار نخست چاقی و
اضافه وزن به کمک بیماران آمد. 


 


22/8/9


 تنها
مغز انسان در پیری کوچک می شود

 مطالعات
جدید حاکی از آن است که مغز شامپانزه‌ها که گفته می‌شود شباهت زیادی به انسان
دارند، بر خلاف انسان با افزایش سن، کوچک‌تر نمی‌شود. 


 


17/5/9


 کشف
یک ژن جدید برای مهار سرطان پروستات

 همان‌گونه
که این روزها سرطان سینه درمیان زنان روبه گسترش است سرطان پروستات هم درمردان
رشد قابل‌ملاحظه‌ای یافته است و همه ساله سبب مرگ و میر عده زیادی از مبتلایان
می‌شود. سرطان پروستات از شایع‌ترین نوع سرطان در میان مردان است که فقط در
انگلستان سالانه حدود 375 هزار نفر را مبتلا می‌کند.


 


17/5/9


 تاثیرغذاهای
چرب در بدن

 تأثیر
غذاهای چرب در بدن همانند تأثیر ماری جوانا است، بر اساس نتایج یک پژوهش
آمریکایی، مصرف مواد غذایی چرب منجر به ‏تولید مولکول هایی در بدن می شود که
حسی شبیه به حس مصرف ماری جوانا ایجاد می کند و واکنش های شیمیایی بدن را به‎ ‎افراط
در خوردن مواد غذایی سوق می دهد.


 


15/5/9


 
رژیم‌های افراطی
برای کاهش وزن موجب نازایی می‌شود

 کارشناسان
بهداشتی انگلیس هشدار دادند: رژیم گرفتن‌های افراطی و اختلالات تغذیه‌ای می‌تواند
موجب نازایی زنان در سنین جوانی شود.


8/5/9


دلایل
زوال مغز و بروز آلزایمر

 ضربه
به سر،شخص را در مراحل بعدی زندگی نسبت به ابتلا به آلزایمر آسیب پذیر تر می
کند. 


8/5/9


خطر حمله قلبی در
مبتلایان به التهاب مفاصل دو برابر است

 محققان
هشدار دادند که خطر بروز حمله قلبی در بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید
(التهاب مفاصل) دو برابر از افرادی است که این بیماری مفصلی را ندارند.

                                          

2/489


تولید اولین واکسن
سرطان تایید شد
 سازمان
مواد غذایی و دارویی آمریکا (FDA) پنجشنبه گذشته با تایید تولید اولین واکسن
سرطان قدم به دورانی جدید از درمان سرطان در جهان گذاشت. 

                                          

22/2/89


لوزالمعده
مصنوعی؛ امیدی در درمان دیابت
 دانشمندان
دانشگاه کمبریج دریافته اند که می توان از “لوزالمعده مصنوعی” برای
تنظیم قند خون در کودکان مبتلا به دیابت نوع اول استفاده کرد. 

                                          
18/11/88


کهنسالان دارای اضافه وزن عمر می
کنند
 پژوهشگران معتقدند، افراد بالای7 سال
که اضافه وزن دارند درمقایسه با همسالان لاغر خود ، کمتر در معرض خطر مرگ در ده
سال آینده قرار دارند. 

                                          
1/11/88


کوچک شدن مغز با
مصرف غذاهای پر پروتئین

محققان می گویند:
مصرف غذاهای سرشار از پروتئین، کوچک شدن حجم مغز را درپی دارد.

                                          
5/8/88


ژن های مرتبط با آلزایمر کشف شدند

دو ژن که به طور بالقوه در ایجاد بیماری آلزایمر نقش دارند توسط 
محققان بریتانیایی  کشف شده اند.

                                          

17/6/88


امکان کاهش بیماری های قلبی در مبتلایان
به دیابت

تحقیقات جدید حاکی از
آن است که حفظ میزان قند خون بیماران دیابتی در حد افراد عادی، خطر ابتلا به
بیماری‌های قلبی را در آنها کاهش می‌دهد.

                                          
1/3/88


دستاورد جدید محققان در درمان افسردگی

نتایج مطالعات جدید
پژوهشگران نشان می دهد، محرک الکتریکی هدفمند بخشی خاص از مغز، عوارض افسردگی
شدید را که با دیگر درمان ها بهبود نیافته است، کاهش می دهد.

 

                                          
2/2/88


غذاهای چرب حافظه را تقویت می‌کند

مطالعه‌ای
تازه در آمریکا حاکیست که مصرف غذاهای چرب می تواند به تقویت حافظه کمک کند.
تیمی از
محققان دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در اِرواین کشف کرده است که اسیدهای اولیک
موجود در چربی، در معده تبدیل به یک عامل تقویت کننده حافظه می شود.

                                                        

                                                                                                                       
9/2/88


خواب کافی؛ تصفیه
مغز
در پی تحقیقات جدیدی که نشان می‌دهد مغز انسان در حین خواب زواید انباشته در
مغز را دور می‌ریزد دانشمندان بار دیگر در مورد خطرات ناشی از بی‌خوابی هشدار
می‌دهند.
            

                                                                                                                      
17/1/88


خونریزی بیش از 3 دقیقه از بینی
خطرناک است

خونریزی از بینی در صورتی که خون زیادی از بدن مصدوم خارج شود خطرناک است.     

                                                                                                                    
2/12/87


کمردرد بدون علت، زنگ خطری است برای پوکی
استخوان

 با
توجه به اینکه پوکی استخوان در مراحل اولیه علامت ویژه ای ندارد، کمر دردهای بی
دلیل به ویژه در زنان میانسال می تواند زنگ خطری برای این عارضه باشد.

 


2/12/87

سیگار کشیدن طاسی سر را در مردان تشدید می کند

 محققان هشدار دادند که کشیدن سیگار، احتمال ریزش مو و طاسی سر را در
مردان افزایش می‌دهد.

 


2/12/87


 

 

 


ریحان خاصیت ضد
پیری دارد

 

   ‌

  21/11/87


+


سودمندی
ویتامین دی برای دختران نوجوان

    ‌

  21/11/87


+


داروی چاقی در اروپا بدون نسخه عرضه می
شود

    ‌

  5/11/87


+


احتمال ابتلا به
بیماری های عفونی در اثر انجام کاشت ابرو

    ‌

  5/11/87


+


پژوهشگران ارتباط
ویتامین «ب» با پیشرفت بیماری آلزایمر

 

   ‌

  
2/1/87


+


بیضه ‘منبع سلول پایه است’

 

   ‌

  
21/9/87


+


نوزادان درشت در معرض خطر سرطان پستان

    ‌

  
16/9/87


+


تاثیر ویتامین ب و اسید فولیک بر میگرن

   ‌

  
1/9/87


+


روش تشخیصی جدید برای سندرم داون

   ‌

  
28/7/87


+


آلودگی هوا ضربان قلب را مختل می
کند

 

 

  ‌

  
25/6/87


+


خوردن گوشت کانگورو برای حفظ محیط زیست

 

 

  ‌

  
28/5/87


+


ایدز
از طریق تماس های ساده هم سرایت می کند

 

 

  ‌

  
28/5/87


+


نگرانی ‘خطر دیابت را
در مردان افزایش می دهد’

 

 

  ‌

  
28/5/87


+


میوه های مغزدار
جنین را در معرض آسم قرار می دهد

 

  ‌

  
27/5/87


+


ابراز رضایت از داروی جدید سرطان پروستات

  

  ‌

  
25/5/87


+


رابطه فشار خون با تحلیل
قوای فک

 

  ‌

  
22/5/87


+


رابطه احتمالی آلزایمر با مصرف زیاد پنیر
سویا

 

  ‌

  
17/5/87


+


تاثیر افسردگی
پدران بر یادگیری کودکان

 

  ‌

  
1/5/87


+


تاثیر دیابت در افزایش خطر ابتلا به سل

   ‌

  
29/4/87


+


مکیدن پستانک خطر عفونت گوش را افزایش می
دهد

 

  ‌

  
29/4/87


+


کاهش قدرت باروری مردان با افزایش سن

   ‌

  
27/4/87


+


سیگار ، پوست را پیر می کند

   ‌

  
27/4/87


+


مرغ ها کلید درمان
حساسیت در انسان هستند

  ‌

  
274/87


+


غذاهای مدیترانه

ای می توانند از آسم پیشگیری کنند

  ‌

  
27/4/87


+


کم خوابی از علل ابتلا به چاقی

   ‌

  
27/4/87


+


سیگار و چاقی ضعف شنوایی را به همراه دارد

  ‌

  
273/87


+


ارتباط
بیماری لثه و زایمان زودهنگام 

  ‌

  
273/87


+


رابطه سکته
قلبی در مردان با کمبود ویتامین دی

  ‌

  
273/87


+


ساخت داروی
ضد سرطان در آمریکا

 ‌

  
273/87


+


آلودگی
هوا
‘خطر خون لختگی در رگها را افزایش می دهد’ 

 ‌

  
27/3/87


+


پرورش
دریچه قلب با استفاده
از سلول پایه

 ‌

  
27/3/87


+


مشکلات جنسی هشداری درباره بیماری قلبی است

 ‌

  
27/2/87


+


دانشمندان:
داروی جدید لاغری در راه است

 ‌

  
27/2/87


+


مصرف ویتامین ها می تواند عمر را
کوتاه کند

 ‌

  
27/1/87


+


تحقیقات جدید نظریه احتیاج به نوشیدن هشت
لیوان آب در روز را رد می‌کند

 ‌

  
27/1/87


+


خور و پف، خطر حمله
قلبی را افزایش می دهد

  ‌

  
27/12/86


+


ناکامی در تهیه
واکسن ایدز پس از 25 سال
  ‌

  
27/12/86


+


رژیم غذایی ، عامل اصلی افزایش فشار
خون است

 

 ‌

  
27/12/86


+


‘خطر’
آلودگی صوتی برای ساکنان اطراف فرودگاه ها

  

 ‌

  
3/11/86


+


شیرین کننده مصنوعی در موش باعث افزایش وزن شد

 

 ‌

  
3/11/86


+


چهل تا پنجاه سالگی ‘افسرده ترین دوره
زندگی’

  

 ‌

  

25/11/86


+


کشف
مکان ویژه ای در مغز انسان در کنترل احساس گرسنگی و سیر بودن

  

 ‌

  

25/11/86


+


خروپف افراد موجب
بالا رفتن فشارخون همسران آنها می‌شود

   

 ‌

  

23/11/86


+


یا
انسان بخشنده به دنیا می آید؟

  

 ‌

  

16/9/86


+


کار
کردن شیفتی می تواند از عوامل بروز سرطان باشد

  

 ‌

  

15/9/86


+


آی
اسنیک “جراحی را متحول خواهد کرد”

  

 ‌

  

13/9/86


+


نقش
کلسترول مفید در حملات قلبی

 

 ‌

  

13/9/86


+


دانشمندان با دستکاری ژنتیکی سلول های پوست را به سلول های

بنیادی
تبدیل
کردند

 

  

13/9/86


+


استفاده
از امواج مغناطیسی برای درمان افسردگی

 ‌

  

13/9/86


+


بی‌اشتهایی می‌تواند عامل ژنتیکی داشته باشد‌

  

13/9/86


+


چاقی
در زنان خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد

  

13/7/86


+


ملاط استخوانی’ برای مرمت ستون فقرات‌

  

13/6/86


+


چاقی‌
اندازه‌ اعضای‌ داخلی‌ بدن‌ را افزایش‌ می‌ دهد‌

  

13/6/86


+


مصرف
کلسیم از خطر سکته قلبی می کاهد

 ‌

  

13/6/86


+


 استفاده‌
بیش‌ از حد میوه‌ و سبزیجات‌ به‌ طور کامل‌ مانع بازگشت‌ سرطان‌
سینه

  

13/6/86


+


 ارتباط
هورمون مردانه و سلامت قلبی مردان

 

1/6/86


+


 یافته های جدید
دانشمندان درمورد نحوه تاثیر درد در کاهش تمرکز حواس 

3/5/86


+


 کربوهیدرات‌
کمتر سبب‌ کاهش‌ میزان‌ آکنه‌ می‌ شود 
17/5/86


+


تاثیر
درمانی‌ برخورد امواج‌ مافوق‌ صوت‌ با سلول‌ های‌ بدخیم‌ سرطانی 
15/5/86


+


نقش‌ هورمون‌ های‌ زنانه‌ در پیشگیری‌ از
ساییدگی‌ مفصل‌ های‌ بدن

 13/5/86


+


وجود ارتباط بین‌ انواع‌ بیماری‌ های‌ سرطانی‌ در زنان 
‌9/5/86


+


افسردگی‌
و قرص‌ ضد افسردگی‌ باعث‌ پوکی‌ استخوان‌ می‌ شود

 

2/5/86


+


قرص انسولین’، امیدی تازه برای بیماران دیابت

 
24/4/85


+


اکیناسه
‘از سرماخوردگی جلوگیری می کند’

  
24/4/85


+


افزایش
خطر سرطان پوست در اثر رانندگی مداوم و طولانی

 

 
24/4/85


+


پوست مصنوعی ‘جای جراحات را ترمیم می کند’

  
24/4/85


+


صبحانه پرچرب باعث
افزایش تنش عصبی می شود

 

 
24/4/85


+


مصرف نخود و لوبیا خطر ابتلا به
بیماریهای قلبی را کاهش می‌دهد

 

 
24/3/85


+


ویتامین دی،
دشمن سرطان سینه است

  
24/31/85


+


اثرات مضر چای
بر روی جنین

 

 
24/2/85


+


اثرات
ورزش منظم بر سلامت سرخرگ ها

  
24/2/85


+


زنان چپ دست عمر کوتاه تری از زنان راست دست دارند

 
24/1/85


+


پی بردن به عادت بد اشخاص با بررسی تار مو 
11/1/85


+


داروی
جدید برای جلوگیری از سکته مغزی 
9/1/85


+


بوی
گل و تقویت حافظه 
24/12/85


+



+



+



+



+



+



+



+



+



+



+



+



+


تاثیرسرب
موجوددرهوا بر پوکی استخوان    
11/7/85


+


تاثیر
مصرف‎ ماهی‎ در بهبود آرتروز    
24/6/85


+


نقش آب انگور در کاهش بیماری های قلبی    
2/585


+


مصرف گوجه فرنگی خطر ابتلا به سرطان پروستات
در مردان را کاهش می‌دهد    
28/4/85


+


خنده بهترین داروی دردها    
6/3/85


+


لامپ روشن در شب خطر آفرین است    
13/2/85


+


خطرات مصرف زیاد مایعات برای ورزشکاران   
24/1/85


+


آثار سوء مصرف سیگار برعملکرد مغز   
22/12/84


+


ورزش مرتب و رژیم
غذایی مناسب بهترین داروی بیماری قند  
5/12/84


+


رژیم غذایی حاوی ویتامین C زیاد، می تواند از مرگ و میرهای زودرس
جلوگیری کند   
4/11/84


+


چاق ها مراقب باشند   
29/1/84


+


داروی معجزه گر برای
درمان سرطان خون 
 7/1/84


+


خبر خوش برای جلوگیری از بیماری ایدز   
9/9/84


+

هسته زردآلو کشنده است    

23/8/84


+


استرس موجب ریزش مو می شود

 

3/7/84


+

پیامدهای کمبود
ویتامین ب 12 

1/7/84


+


نقش
اختلالات خواب در بروز بیماری ها
 27/6/84


+

فعالیت های فکری و
بکاربردن قوه ی حافظه از بیماری الزایمر پیشگیری می‌کند 
  1/6/84


+

سر و صدا و افزایش‎ سکته‎ قلبی  

17/5/84


+

کم خوابی عامل چاقی و مرگ زودرس  

8/4/84


+


کاهش ابتلا به سرطان با مصرف سبزی و میوه

 

18/3/84


+

در این قرن حد متوسط
سن بشر به یکصد سال خواهد رسید 

 3/3/84


+


خطر نگهدارنده‎ های‎‎ غذایی‎ برای مغز  

28/2/84


+

ویتامین E و سلامت
عروق بدن 

2/2/84


+

رابطه‎‎
مصرف‎ نوشابه و افزایش‎ فشار خون    

19/1/84


+

خاصیت‎ ضد سرطانی‎ سیب‎

  
7/12/83


+

کار فکری سبب چاقی می شود  

18/11/83


+

استنشاق انسولین به جای تزریق آن  

13/1/83


+

غبار روی‎ صفحه‎ مانیتور خطرناک‎ است     

 7/9/83


+

مردان ‎‎دیابتی‎ دچار سرطان
روده ‎می شوند

  

7/8/83


+


چاقی‎‎ به‎ کبد آسیب‎ می رساند  

28/7/83


+

طاسی سر با چاقی ارتباط دارد  

5/6/83


+

خواص معجزه آسای دانه کاکائو  

2/5/83


+


افسردگی‎‎ خطر دیابت‎ نوع 2را افزایش‎ می
دهد 

26/4/83


+


صبحانه، خطر حملات قلبی را کاهش می دهد  

28/3/83


+


ارائه روش جدید
درمان سرطان پروستات 

6/3/83


+


طول عمر با رژیم غذایی مدیترانه ای  

7/2/83


+


پیش‎ بینی‎‎ سکته‎ مغزی‎ با تست‎ خونی

  

3/1/83


+


روش‎ جدید به‎ جای‎ آنژیوگرافی   

2/12/82


+


رابطه مصرف ماهی های
پرچرب و قلب سالم

 

18/11/82


+


داروی جدیدی برای درمان بیماران قلبی  

2/11/82


+


رابطه‎ چاقی‎ و سردردهای‎ شدید   
15/1/82


+


ترکیبات‎ سرطان‎ زا در برخی‎ غذاها  

29/9/82


+


تأثیر مصرف ماهی در
کاهش خطر سکته 

2/9/82


+


عامل اصلی شروع زوال حافظه
   

3/8/82


+


اختلالات حافظه در افراد
سیگاری  

26/7/82


+


در مردان مسن
کلسترول پائین خون هم مانند کلسترول بالای خون خطرناک است

 

7/7/82


+


خون رقیق تر با خوردن چای بیشتر     
24/6/82


+


زیان چای، قهوه و نوشابه های گازدار   
27/5/82


+


عمل جراحی مغز به
وسیله آدم مصنوعی   

5/5/82


+


استرس
ناشی از معضلات اقتصادی قلب را از کار می اندازد  

1/4/82


+


تسلط به دو زبان از مغز محافظت می کند   

17/3/82


+


تاثیر غذاهای‎ چرب‎ بر ریزش‎ مو   

18/2/82


+


منزلت اجتماعی بر طول عمر تاثیر می گذارد؟
  

25/1/82


+


تلفن همراه برای سلول های خون زیان آور است   

25/12/81


+


یافته
های جدید درباره تأثیر منفی پروازهای طولانی بر سلامتی انسان  

18/11/81


+


انسان در فاصله بیست تا سی سالگی وظیفه شناس
تر می شود   

2/1/81


+


خواب

راحت
حافظه را تقویت می کند   

23/9/81


+


پزشکان یک گام به درمان بیماری های قلبی نزدیک تر شدند  

8/8/81


+

خواص گوجه فرنگی   

3/7/81


+


داشتن سابقه ی
فامیلی سرطان لوزالمعده ومصرف سیگار خطر
ابتلاء به این بیماری را
افزایش می دهد 

  

6/7/81


+


رگهای خونی جدیدی
برای نجات نیم میلیون بیمار ساخته شد  

6/6/81


+


دانشمندان
استرالیایی در دانشگاه “دیکن” ملبورن موفق به تولید “انسولین‌ریز”
شدند   

11/5/81


+


پلیمر جایگزین
استخوان های شکسته می شود  

3/4/81


+


انگور خطر بیماری
های قلبی را کاهش می دهد  

31/3/81


+


زندگی کردن در کنار
خطوط انتقال قوی الکتریسیته خطرناک است
 
 

6/3/81


+


مردان چاق در خطر ابتلا به کم هوشی هستند   

22/2/81


+


بکارگیری سلولهای
ریشه ای برای مبارزه بابیماری “ام .اس
” 
 3/2/81


+


آسپیرین خطر بروز
اولین حمله قلبی را کم می کند  

19/1/81


+


مصرف سیر سرطان های
معده و روده را کاهش می دهد   

14/12/8


+


تولید استخوان با
استفاده از فن آوری زیستی  

12/11/8


+


چسب لیزری جدیدی
برای عمل پیوند پوست، ساخته شد  

25/1/8


+


آمپول بدون درد 

16/9/8


+


دستگاه دیالیز خانگی
ساخته شد  

23/8/8


+


فواید سس گوجه فرنگی
، قهوه و شکلات

 

4/8/8


+


اولین داروی سرطان
خون  

26/7/8


+


سرطان زایی چیپس سیب
زمینی تأیید شد  

16/6/8


+


ترک سیگار امکان مرگ
و میر، بیماران قلبی را کاهش می دهد 

4/6/8


+


حرکت هاوصداهای
ناگهانی می تواند سبب سکته مغزی شود   

11/5/8


+


مقابله با آلودگی
نوری   

12/4/8


+


تماشای چهره خندان
مغز افراد برون گرا را فعال می کند  

5/3/8


+


سکته قلبی ناشی از
حرکات تند 

27/2/8


+


مصرف بی رویه آسپرین
، کلیه را از کار می اندازد  

27/1/8


+

آرام
غذا بخورید تا چاق نشوید  

16/1/8


+

5th Fl.Bldg. No. 6,17th Ave, Ahmad Ghasir St. Postal Code: 15138, Tehran, Iran, P.O.Box: 15875-1874
Tel: +98-21 88724933, 88724799, 88725399, Fax: +98-21 88726518, Email:
info@tici.info
1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *