خواص درمانی گیاه پولکی

خواص دارویی و گیاهی

تعریف مزاج چیست؟

مزاج شما چیست؟

بیماری های رایج مزاج ها

اصلاح مزاج

روغن خراطین

خواص درمانی گیاه پولکی

موهای زائد

تقویت مو

جوش

زیبا شوید

لاغری صورت

زخم معده

انواع عفونت

سنگ کلیه

میگرن

عفونت ادراری

کم خونی

سینوزیت

لاغر شدن

لاغری بیش از حد

تقویت حافظه

اشتها

روغن زیتون

سیاهدانه

کتیرا

جینسینگ

زنجبیل

بابونه

نعنا

عرقیات و زندگی با کیفیت

عرقیات آرامش بخش

گلاب

زرشک

انار

زیره

“پولک گیاهی است علفی و بوته‌ای به طول ۱۵ تا ۳۰ سانتی‌متر با گل‌های صورتی و برگ‌های بیضی شکل پر از کرک سفید. ‌های دیگر گیاه پولک، پلک یا سنبله آرسبارانی است که با وجود انواع فلاونوئیدها و اسانس‌هایی از جمله : آلفا پی‌نن، بتا پی‌نن، او سیمن، لیمونن و میرسن، دارای خاصیت ضدعفونی‌کنندگی بسیار بالا است.

در طب سنتی از برگ‌ها و سرشاخه‌های گل‌دار گیاه پولک به عنوان آنتی بیوتیک استفاده می‌کنند. در واقع گیاه پولک به پنیسیلین طبیعی معروف است. مصرف این گیاه به صورت دم‌کرده یا جوشانده است.

خواص گیاه پولک چیست؟

گیاه پولک ضد التهاب، ضدعفونی‌کننده ، ضد باکتری و ضد میکروب است. در درمان بیماری‌هایی از جمله سینوزیت، آسم، روماتیسم، سرماخوردگی، عفونت ادراری و سوزش ادرار و عفونت داخلی زنان بسیار موثر است و برای ضد عفونی کردن دستگاه تنفسی، دستگاه ادراری و دستگاه تناسلی زنان کاربرد دارد.

و حالا چند نسخه درمانی خوب با گیاه پولک:

خواص درمانی گیاه پولکی

عوارض جانبی:

تا به حال در مصرف به اندازه این گیاه عوارضی دیده نشده است.

جالب است بدانید در تحقیقات جدید درباره تاثیر گیاه پولک در جلوگیری از رشد باکتری‌ها و میکروب‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که حتی خیسانده این گیاه در برخورد با باکتری‌ها اثر مهاری قابل توجهی دارد. پس بهتر است به جای اینکه به محض احساس گلو درد خودمان را به انواع آنتی بیوتیک‌ها ببندیم  کمی دم نوش پولک و پونه و پنیرک دم کنیم و با کمی عسل یا نبات بنوشیم و از زندگی لذت ببریم.

سلامت باشید.

در گذشته کتیرا یکی از پایه‌های اساسی زیبایی بود اما امروز با هجوم انواع محصولات آرایشی کمتر کسی پیدا می‌شود که در خانه‌اش کتیرای استفاده کند.

زنجبیل را در ایران از زمان‌های قدیم در طب سنتی و در آشپزی برای پخت  انواع غذا استفاده می‌کرده‌اند. عطر و طعم تند زنجبیل را همه می‌شناسیم

نعنا گیاهی است علفی که در آب و هوای معتدل مناطق نیمکره شمالی می‌روید. نعنا انواع مختلفی دارد که از جمله آنها پونه، نعنا سبز و نعنا فلفلی است.

میگرن از آن کابوس‌های تمام نشدنی است که برخی مجبورند سالیان سال با آن دست و پنجه نرم کنند و ساعات زیادی زجر و عذاب را تحمل کنند

جینسینگ گیاهی است دائمی با برگ‌های بزرگ و ضخیم، میوه‌هایی شبیه تمشک و ریشه‌ای دوکی شکل که خیلی از اوقات شبیه بدن انسان به نظر می‌رسد

بابونه گیاهی است که از قرن‌ها در طب سنتی برای درمان ناراحتی‌ها استفاده می‌شده‌است و سالهاست که تحقیقات علمی اثربخشی آن را اثبات کرده‌اند

گیاهان دارویی و داروهای گیاهی برای پیشگیری و درمان زخم معده- مانند بسیاری از بیماری های مزمن دیگر- پیشنهادات قابل اطمینانی دارند.

سنگ کلیه یکی از سخت‌ترین بیماری‌های رایج بین افراد است. به طور مععمول خیلی‌ها را می‌شناسیم که حداقل یک بار دچار سنگ کلیه شده‌اند

درباره ما

ارتباط با ما

از بین بردن موهای زاید یکی از دغدغه‌های بسیاری از افراد محسوب می‌شود. خیلی از ما همیشه این سوال را در سر داریم که از چه روشی برای زدودن موهای زائد بدن استفاده کنیم که سخت، دردناک، پرهزینه و وقت‌گیر نباشد و در عین حال پوستمان را زیبا کند و بر سلامتی‌مان تاثیری مثبتی بگذارد.]

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه بی بی عطار می باشد.

 شاید شما هم جزو کسانی باشید که می‌خواهید روشی کاربردی و طبیعی برای تقویت موهای عزیزتان پیدا کنید.بعضی‌ها از همان بدو تولد موهای ضعیف و کم‌پشتی دارند. بعضی هم تحت شرایط مختلف شاهد ریزش و ضعیف شدن موهای نازنینشان هستند.ممکن است حرص و جوش زیادی خورده باشید

سه نوع زیره داریم که شباهت‌ها و تفاوت‌هایی با هم دارند: زیره سیاه، زیره سبز، و زیره کوهی.زیره به طور کلی طبع گرم و خشک دارد به همین علت استفاده مداوم و زیادش برای افرادی که طبع گرم دارند مضر است و برای بهره‌مندی از منافع آن باید برای افراد گرم مزاج زیره را در سرکه بخیسانیم و بعد مصرف کنیم.

We’re not around right now. But you can send us an email and we’ll get back to you, asap.

نوشتن را شروع کنید و اینتر را بزنید




خانه

موبایل

برخی عفونت‌ها سطحی هستند و می‌توان با کمک برخی گیاهان دارویی از بروز آنها جلوگیری کرد

 

خواص درمانی گیاه پولکی

 گاهی می‌توان با کمترین ضرر و آسیبی به بدن برخی بیماری‌ها را درمان کرد. وقتی گلوی‌تان چرک می‌کند چه‌کار می‌کنید؟ دست به دامان کدام‌ یک از داروهای شیمیایی مخصوص عفونت و سرماخوردگی می‌شوید؟ ‌برای درمان جوش‌های چرکی چه؟ از کدام داروهای موضعی یا خوراکی شیمیایی استفاده می‌کنید؟ آیا می‌دانید برخی عفونت‌های سطحی را می‌توان با گیاهان دارویی درمان کرد، البته فقط کافی است مشکل اصلی را ریشه‌یابی کنیم. دکتر سعید صانعی  مشاور گیاه‌درمانی 1 گیاه دارویی را معرفی می‌کند که هر کدام اگر درست و بجا استفاده شوند، قادرند عفونت را از بدن شما دور کنند. عفونت‌ها چطور سراغتان می‌آید؟عفونت‌ها به چند طریق وارد بدن می‌شوند، برخی آنها در بافت‌های بدنی وجود دارند اما منتظر فرصت هستند که با ضعف سیستم ایمنی بدن، این فرصت را به‌دست ‌آورند و به طرق مختلف خود را نمایان ‌کنند. اما برخی عفونت‌ها از طریق پوست وارد بدن می‌شوند. به‌عنوان مثال با یک ضربه یا یک خراش از محیط وارد بافت بدن فرد می‌شوند. عفونت را ضربه فنی کنیددسته دیگر عفونت‌ها فرصت‌طلب دارند که منتظر شرایط مناسبی هستند تا بتوانند خود را نمایان کنند، مثل بیماری ایدز و بیماری‌های دیگر. در اکثر اوقات درمان عفونت‌های فرصت‌طلب سخت‌تر از عفونت‌های دیگر است. با این حال برای ازبین بردن عفونت‌های قوی باید به پزشک مراجعه کرد، اما برخی عفونت‌ها سطحی هستند و می‌توان با کمک برخی گیاهان دارویی از بروز و رشد آنها جلوگیری کرد. با این حال اگر از نوع عفونت خود خبر ندارید بهتر است قبل از مصرف این گیاهان دارویی با پزشک مشورت داشته باشید. همچنین مصرف این داروها نباید از 1روز ادامه پیدا کند و اگر بهبودی بعد از این مدت حاصل نشد، باید به پزشک مراجعه کنید.آنتی بیوتیک‌های گیاهی که باید بشناسید

پنیرک برای درمان عفونت‌های ادراری، برونشیت و عفونت‌های سرخک و مخملک مفید است

1. پنیرکپنیرک گیاهی است که در طب سنتی خواص بی‌شماری دارد و از برگ و گل آن استفاده‌های بهینه می‌شود. اما خاصیت آنتی‌بیوتیکی آن زبانزد است، فقط کافی است 4‌گرم گیاه پنیرک را به‌همرا یک لیتر آب جوش به مدت 1‌دقیقه بگذاریم تا دم بکشد. یک فنجان از این دمکرده را روزی سه‌بار بنوشید تا عفونت‌های  ادراری، برونشیت و عفونت‌های سرخک و مخملک از‌بین بروند.   

اسهال‌های عفونی، برونشیت و بیماری ذات‌الریه، با دمکرده گل‌پامچال تا‌حدودی درمان میشود

2. گل‌پامچالاسهال‌های عفونی اکثرا ناشی از عفونت‌های معده و روده است. با این حال اسهال‌های عفونی، برونشیت و بیماری ذات‌الریه را می‌توان با دمکرده گل‌پامچال تا‌حدودی درمان کرد. برای دم کردن گل‌پامچال 2گرم از این گیاه را به‌همراه یک لیتر آب دم کنید. فقط دقت داشته باشید که از 1‌دقیقه دم نکشد و بعد از 1‌دقیقه دمنوش را صاف کرده و بنوشید. این دمکرده را روزی سه‌بار به اندازه یک فنجان بنوشید تا ترتیب اثر داشته باشد. 

ادرنجبویه گیاهی است که قادر است اکثر عفونت‌های بدنی را از‌بین ببرد

3. بادرنجبویهبادرنجبویه گیاهی است که می‌توان به‌عنوان یک دمکرده برای پاک‌سازی بدن از میکروب استفاده کرد. این گیاه قادر است اکثر عفونت‌های بدنی را از‌بین ببرد، حتی گاهی اوقات شما خبر ندارید که در بدن‌تان چه می‌گذرد، اما اگر در هوایی آلوده یا در محیطی قرار گرفته بودید که ممکن است میکروب یا ویروس به شما انتقال پیدا کند؛ در این مواقع توصیه می‌شود 4‌گرم بادرنجبویه را به مدت 15‌دقیقه به‌همراه آب جوش بگذارید تا دم بکشد و سپس آن را بنوشید تا عفونت‌های احتمالی از‌بین بروند. برای تاثیرگذاری بهتر این دمنوش توصیه می‌شود روزی سه‌بار در روز به اندازه یک فنجان نوشیده شود.  

دمکرده بابا آدم برای درمان جوش های چرکی مفید است

  4. بابا آدموقتی اسم جوش به میان می‌آید خیلی از افراد یاد دوران بلوغ می‌افتند، اما برخی جوش‌ها چرکی هستند و ممکن است هر جای بدن ظاهر شوند و حتی سن و سال هم برای‌شان اهمیت نداشته باشد. برای درمان جوش‌های چرکی و عفونی باید از آنتی‌بیوتیک‌های قوی استفاده کرد. در طب سنتی توصیه می‌شود از دمکرده بابادم استفاده شود. 8‌گرم ریشه بابادم را به‌همراه یک لیتر آب جوش دم کنید. مدت زمان دم کشیدن 2‌دقیقه است و بعد از آن روزی سه‌بار در روز ‌برای درمان جوش‌های چرکی دمکرده را بنوشید.   

از بخور برگ اکالیپتوس برای درمان عفونت‌های مجاری تنفسی استفاده کنید

 5. اکالیپتوسبرای عفونت‌های مجاری تنفسی اولین پیشنهاد یا گیاهی که اکثر افراد از آن یاد می‌کنند، برگ اکالیپتوس است که به‌صورت بخور از آن استفاده می‌شود. درصورتی که علاوه بر بخور این برگ‌، توصیه می‌شود هر وقت به مشکل عفونت‌های مجاری تنفسی دچار شدید 5گرم برگ این گیاه را با یک لیتر آب دم کنید و بعد از 1‌دقیقه دم کشیدن روزی سه تا چهار بار به مقدار یک فنجان از این گیاه را بنوشید. خیلی از افراد فکر می‌کنند بخور این گیاه در اولویت است در‌صورتی که اگر سینوزیت یا ریه‌های‌تان چرکی شده‌اند، بهتر است در کنار بخور دم کرده برگ اکالیپتوس را هم فراموش نکنید.    

جوشانده انجیر زرد برای گلودردهای چرکی، آن‍‍ژین‌ها و عفونت دهان بسیار مناسب است

 6. انجیر زرد شیرازی5‌گرم انجیر زرد شیرازی (‌انجیر خشک در آجیل‌‌ها) ‌را به‌همراه نیم کیلو شیر به مدت 15‌دقیقه می‌گذاریم تا بجوشد. این جوشانده برای گلودردهای چرکی، آن‍‍ژین‌ها، عفونت و زخم‌های داخل دهان بسیار مناسب است. برای تاثیرگذاری باید روزی سه فنجان از این جوشانده را میل کنید. همچنین اگر دندان‌تان دچار عفونت شد و درد بسیاری داشت، توصیه می‌شود در کنار مراجعه به دندانپزشک، در صورت نیاز  گیاه آنغوزه را روی دندان بگذارید. البته برای استفاده از این گیاه نیازی به دم کردن یا جوشاندن آن نیست، چرا‌که این گیاه حالت صمغ دارد و فقط کافی است روی دندان عفونی قرار بگیرد.حتی میخک هم برای درمان عفونت‌های دندانی نقش موثری دارد. این گیاه را به دو صورت می‌توان استفاده کرد، هم روی دندان قرار داد و هم آن را جوشاند و نوشید. برای دم کردن میخک، کافی است یک قاشق مربا‌خوری میخک را با یک لیوان آب بین 4 الی 5‌دقیقه بجوشانید. بعد از این مرحله جوشانده را در دهان بچرخانید و خالی کنید. کافی است این کار را بین سه تا چهار بار انجام دهید.     

ر طب سنتی توصیه می‌شود افرادی که گلو دردهای چرکی دارند چای سبز بنوشند

7. چای سبزگلو‌درد یکی از بدترین مراحل سرماخوردگی است که اکثر افراد دست به هرکاری می‌زنند تا از شر آن خلاص شوند. بعضی‌ها سراغ قرص‌های چرک‌ خشک‌کن می‌روند و برخی دیگر سعی می‌کنند با آب‌نمک و آب‌ جوش یا حتی آب‌نبات‌های گلودرد این مشکل را درمان کنند. اما در طب سنتی توصیه می‌شود افرادی که گلو دردهای چرکی دارند چای سبز بنوشند.به این نحو که یک قاشق غذاخوری چای سبز را در یک لیوان آب می‌ریزیم تا به مدت 1دقیقه خیس بخورد. نکته اینجاست که برای درمان گلودردهای چرکی نباید چای سبز را به‌صورت روتین دم کرد (‌یعنی روی کتری دم نمی‌کشد). حتی می‌توانید به‌جای آب‌نمک، چای سبز را غرغره کنید. از تفاله آن هم می‌توانید به شکل کمپرس برای درمان عفونت‌های چرکی پوستی مثل کورک‌ها استفاده کنید.      

برای درمان زخم‌هایی که زیاد عفونی و خطرناک نیستند از عصاره  تره در شیر استفاده کنید

 8. تره جوشانده شده در شیرزخم‌های چرکی درمان‌شان به مراقبت و دقت بیشتری ‌نیاز دارد. برای درمان این نوع زخم‌ها می‌توان از پمادهای موضعی یا داروهای خوراکی استفاده کرد. در طب سنتی اگر زخم‌ها زیاد عفونی و خطرناک نباشند، توصیه می‌شود از عصاره  تره در شیر استفاده شود. به این روش که تره را در شیر بپزید و سپس از شیر جدا کنید و تره پخته شده را روی زخم بگذارید. بعد از چند ساعت باید ضماد تره را از روی زخم بردارید و محل زخم را تمیز و پانسمان کنید، چراکه تره چرک را به خود می‌گیرد و باید تعویض شود. اگر این کار را روزی یک‌بار انجام دهید، در مدت کوتاهی چرک از زخم خارج می‌شود.       

 برای ضدعفونی کردن ریه از عفونت می‌توانید از دم کرده پونه استفاده کنید

9. پونهریه یکی از مهم‌ترین اعضای بدن است که بزرگ‌ترین وظیفه آن مبارزه با هوای آلوده است، اما ریه‌ها از عفونت‌ها در امان نیستند به‌همین دلیل برخی عفونت‌های سطحی را می‌توان با کمک آنتی‌بیوتیک‌ها درمان کرد. اگر قصد ندارید از آنتی‌بیوتیک‌های شیمیایی استفاده کنید، طب سنتی راه دیگری به شما پیشنهاد می‌کند. برای ضدعفونی کردن ریه از عفونت می‌توانید از دم کرده پونه استفاده کنید. یک قاشق  چای‌خوری پونه را به‌همراه یک لیوان آب جوش بگذارید بین‌1 تا 15‌دقیقه دم بکشد و سپس صاف کرده آن را همراه با عسل روزی سه بار میل کنید.        

پونه کوهی یکی از بهترین داروهای گیاهی است که به‌عنوان یک آنتی‌بیوتیک قوی از آن یاد میشود

1. پونه کوهییکی از بهترین داروهای گیاهی که می‌توان به‌عنوان یک آنتی‌بیوتیک قوی از آن یاد کرد، پونه کوهی است. این نوع پونه با پونه‌های معمولی فرق دارد و به‌عنوان ضدعفونت‌های میکروبی و قارچی شناخته شده است، برای اینکه خاصیت ضدعفونی‌کننده داشته باشد باید روزی سه‌بار‌ به اندازه یک فنجان از این گیاه بنوشید.افرادی که با مشکل عفونت‌های قارچی در گوش، عفونت‌های قارچی ناخن و برخی خانم‌ها در ناحیه تناسلی عفونت قارچی مواجه هستند، می‌توانند از پونه کوهی به‌عنوان یک آنتی‌بیوتیک استفاده کنند. البته پونه کوهی را می‌توان به شکل دمنوش یا ضماد هم استفاده کرد. همچنین اگر از عفونت ادراری رنج می‌برید دم کرده پونه کوهی یکی از درمان‌های مناسب و تاثیرگذار در این زمینه است. یک قاشق مرباخوری پونه کوهی را به‌همراه یک لیوان آب جوش به مدت 15‌دقیقه می‌گذارید تا دم بکشد.

 

 منبع: مجله سیب سبز


جلوگیری از ریزش مو

خواص درمانی گیاه پولکی

تقویت رشد مو

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

چهارشنبه

ویژه ها:

در طب سنتی ایران از این گیاه برای درمان بیماری های عفونی دستگاه ادراری، واژن، دستگاه تنفسی، روماتیسم، و عفونت های گوش و سایر شرایط التهابی استفاده می شود.

فارسی: پولک، پُلک، سنبله اَرسبارانی

خواص درمانی گیاه پولکی

انگلیسی: Hedge nettle

علمی: Stachys schtschegleevii

خانواده: Lamiaceae

خواص درمانی: ضد باکتری، ضد میکروب، ضد آسم، ضد سینوزیت، ضد سرماخوردگی، ضد روماتیسم، ضد التهاب، ضد عفونی نمودن مجاری ادراری، درمان عفونت‌های مجاری تنفسی.

ماده مؤثّره: فلاونوئیدها، اسانس‌ها و از مهمترین ترکیبات شناسایی شده در اسانس: آلفا پی‌نن، بتا پی‌نن، او سیمن، لیمونن و میرسن.

اندام مورد استفاده: برگ و سرشاخه‌های تازه، علفی و گل‌دار گیاه.

اشکال دارویی موجود: برگ‌ و گل‌های تازه یا خشک به عنوان جوشانده و دم‌کرده استفاده می‌شود.

نکات مهم: مصرف در حد اعتدال، فاقد عوارض جانبی می‌باشد.

 

 

پونه پورامینی (کارشناس ارشد گیاهان دارویی)

منبع: ۱- گیاهان دارویی، تالیف پروفسور هانس فلوک، ۱۳۶۶، انتشارات روز بهار.

۲- ع، بیات، ۱۳۹۳، مقاله بررسی اثر آنتی باکتریال عصاره آبی برگ گیاه پولک ( Stachys schtschegleevii) بر نمونه استاندادرد و بالینی باکتری آنتروباکتر آئروژنز،  اولین همایش ملی گیاهان دارویی، طب سنتی و کشاورزی ارگانیک، http://www.civilica.com.



سلام این عکس مال پولک نیست مردمو گمراه نکنید اگه خواستی عکس پولک رو میفرستم اصلاح کن یاحق.

با سلام ممنون خواهیم شد اگر ارسال کنید با تشکر

سلام این عکس مال پولک نیست مردمو گمراه نکنید اگه خواستی عکس پولک رو میفرستم اصلاح کن یاحق.

اگر شما به لاتین گیاه مورد نظر را جستجو کنید تصویر اصلی گیاه پولک و و انگلیسی تصویر فرعی گیاه را مشاهده خواهید کرد.

با سلام و احترام عکس مربوطه، گیاه پولک نیست اگر امکان دارد نسبت به تغییر عکس اقدام بفرمایید.

قیمت این مقاله : ۳۰,۰۰۰ ریال

نشان‌گذاری

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است
[[رده:نمادهای
نوشتار]]
9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *