دارویی برای درد کف پا

خواص دارویی و گیاهی

درد پا یکی از شایع ترین بیماری ها در زندگی مردم در هر گروه سنی است که می تواند در هر نقطه از جمله انگشتان پا ، مچ و کف پا باشد ، با درمان پا درد با ما همراه باشید .

پا درد ممکن است به دلایل متعددی از قبیل : پیری ، پوشیدن کفش های ناراحت کننده ، پیاده روی بیش از حد ، ایستادن روی پای خود برای مدت طولانی ، کمبود مواد معدنی ، دیابت یا غیره باشد .

روش های خانگی معتددی برای مراقب و درمان پا درد وجود دارد که چند مورد آن را برای شما خواهیم گفت

 

 

دارویی برای درد کف پا

لیست مطالب :

درمان داغ و آب سرد می تواند در درمان درد پا موثر باشد . آب داغ سبب افزایش جرایان خون و آب سرد سبب کاهش التهاب می شود .

سرکه برای درمان های مختلف از جلمه درمان پا درد استفاده می شود و می تواند سبب کاهش التهاب و درد آن شود .

 

 

یخ درمانی یک راه خوب برای کاهش درد و تورم پا می باشد .

روغن گل میخ در درمان سر درد ، درد مفاصل ، قارچ ناخن و نیز درمان پا درد به دلیل افزایش گردش خون بسیار موثر است .

فلفل قرمز یک منبع عالی از کپسایسین است که می تواند در درمان درد پا ، فشار عضلانی و کمر درد به شما کمک کند .

دانه های خردل می تواند برای درمان پا درد استفاده شود زیرا آنها کمک می کنند که آب سمی از بین رود .

همچنین سبب افزایش گردش خون و کاهش التهاب و در نتیجه سبب رهایی از درد می شوند .

انجام حرکات کششی و نرمشی در صورتی که درد پای شما ناشی از گرفتگی عضلات و کشیدگی آنها باشد می تواند بسیار موثر واقع شود و سریع به پا درد شما بهبود بخشد .

مارچوبه یک روش خوب برای درمان پا درد می باشد زیرا به عنوان یک دیورتیک طبیعی عمل می کند و باعث می شود مایع اضافی از بدن شما خارج شده و سبب کاهش التهاب شود .

روغن های ضروری مانند روغن اوکالیپتوس ، روغن نعناع و روغن رزماری باعث کاهش خستگی ، درد و درد مفاصل می شود .

شما همچنین می توانید به یک متخصص ماساژ مراجعه کرده و از ماساژ درمانی برای درمان درد پا خود استفاده کنید

دفعه بعدی که از درد پا رنج می برید می توانید از هرکدام از روش های بالا دوباره استفاده کنید اگر درد شما بیش از حد و غیر قابل تحمل می باشد برای درمان پا درد خود لازم است حتما به یک پزشک مراجعه کنید

 

نظر

پاسخ به سوالات پزشکی و جنسی شما ، در مجله دلگرم کلیک کنید

هرکدام از پاها شامل 26 استخوان است که دوقسمت کمانی را تشکیل داده است کمان طولی که در راستای پا وکمان عرضی که درعرض پا قرارگرفته است استخوان های ناحیه کف پا در ابتدا بوسیله یک قالب و بوسیله رشته های فیبری که به عنوان لیگامان شناخته شده است به یکدیگر متصل شده اند ماهیچه های پا که بافت های سخت و محکمی است و به عنوان ماهیچه های کف پا شناخته شده است دومین ناحیه ای است که از پا نگهداری و پشتیبانی می کند. همچنین وسایل کمک درمانی مانند پدهایی برای کف پا وجود دارد که می تواند از وارد شدن فشار روی کف پا جلوگیری کند و نقش ضربه گیر را ایفا کند. درد کف پا معمولا بر اثر عملکرد اشتباه یا واکنش هر کدام از ساختارهای کف پا ایجاد میشود. با پیشرفت های کنونی درمان درد کف پا بسته به دلیل و علل آن امکان پذیر است.

کف پا اولین ساختار در بدن است که هنگام راه رفتن فشارهای وارد شده از بدن را جذب میکند و به محیط بیرون منتقل میکند زمانیکه اتفاقی برای این ناحیه بیفتد باعث ایجاد درد کف پا و آسیب دیدگی دراین مفصل میشود.

درد کف پا دلیل های متعددی دارد از جمله:

فشارهای مستقیم براثرضربهرگ به رگ شدن لیگامان هاکشیدگی ماهیچه هامشکلات بیومکانیکی مانند صافی کف پااستفاده بیش ازحد ازمفصلآرتروز التهابیگرفتگی ماهیچه های کف پا ازجمله دلایلی هستند که منجر به درد کف پا میشود.بیماری خار پاشنه پا یکی از علل درد پاشنه پا است که با درد و التهاب لیگامان بلند و ضخیمی، موسوم به فاشیای پلانتار، همراه است که از ابتدا تا انتهای کف پا کشیده شده است و استخوان پاشنه را به پنجه و انگشتان وصل می‌کند.درد زیر انگشتان پا

دارویی برای درد کف پا

آسیب دیدگی کف پا یکی ازرایج ترین دلایل درد کف پا است. ماهیچه های کف پا بافت های اتصال ضخیمی هستند که باعث حفاظت ازکف پا در پایین پا شده است این ناحیه از قسمت پاشنه پا به سمت استخوان متاتارسال درجلوی کف پا امتداد دارد زمانیکه کف پا دچارآسیب دیدگی شود منجر به التهاب میشود و در نهایت درد در کف پا ایجاد می شود. کشیدگی، رگ به رگ شدن، کبودی وشکستگی براثر یک فشار یا ترکیبی از فشار ها روی پا ایجاد میشود آسیب دیدگی هایی مانند زمانیکه فردی برروی پای شما پا میگذارد فقط باعث کبودی پا نمیشود بلکه میتواند منجربه آسیب دیدگی ساختارهای اولیه و ثانویه پا شود تعداد زیادی از ماهیچه های ناحیه تحتانی ساق پا به ناحیه پا یا نزدیک کف پا متصل شده اند.

آسیب دیدگی یا گرفتگی ماهیچه ها میتواند منجر به مشکلات بیومکانیکی و در نهایت درد کف پا شود. آسیب دیدگی های کف پا ممکن است بر اثرضربه تکی، پیچ خوردگی و ضربه های مکرر پا ایجاد شود و در نهایت منجر به شکستگی شود. رگ به رگ شدن کف پا زمانی ایجاد میشود که لیگامان های کف پا که استخوان های این ناحیه را به یکدیگر متصل کرده اند بیش از حد کشیده شوند و فیبرهای آن پاره شوند. آسیب دیدگی های ماهیچه های پا هم ممکن است با کشیدگی، استفاده بیش ازحد مفصل، تحمیل وزن زیاد روی پا، کبودی یا بریده شدن پا ایجاد شود.

همچنین زمانیکه کف پا بر اثر حرکات مکرر فشارهای زیادی را تحمل کند می تواند منجر به بیماری آرتروز شود. آسیب دیدگی های مکرری که بر اثر ایجاد ضربه های خفیف بر ناحیه کف پا تاثیر میگذارد می تواند منجر به شکستگی ناشی از فشار، درد کف پا و آرتروز های مزمن شود. آسیب دیدگی های ناشی از ضربه های جزئی زمانی ایجاد میشود که ساختارهای بدن تحت فشار قرار می گیرد. مواردی که می تواند منجر به این گونه آسیب دیدگی ها شود عبارتند از دویدن روی سطوح ناصاف که یا خیلی سخت یا خیلی صاف است، دویدن با پوشیدن کفش های ناسب و بی کیفیت که فشارهای وارد شده را جذب نمی کند یا انجام مسابقات سخت و طولانی مدت یا انجام فعالیت های مکرر است.

علائم:

درد و ضعف معمولا همراه با کشیده شدن کف پا در ناحیه پایین پا رخ میدهد. درد کف پا باعث کاهش کشش و انعطاف کف پا میشود و زمانیکه پا حرکت میکند درد کف پا افزایش یابد. درموارد شدید زمانیکه روی کف پا فشار وارد شود درد افزایش میابد بروز دردهای خاص که منجر به ضعف در کف پا میشوند نشان دهنده مشکل و اختلال در ناحیه خاصی از پا است. دردی که هنگام حرکت ایجاد میشود نشان میدهد که اختلال در نقاط خاصی از بدن تاثیر گذاشته است. استخوان ها ولیگامان ها مفصل را ساخته اند واستخوان ها بوسیله لیگامان ها به یکدیگر متصل شده اند.

کشیدگی معمولا در لیگامان ها ایجاد میشود درقسمت کف پا لیگامان هایی در انتهای کف پا قرار دارند این لیگامان ها استخوان ها را به استخوان های دیگر در طرفین و انتها متصل کرده اند هر گونه ضعف و بی حسی در مفصل نشان دهنده رگ به رگ شدن کف پا است.

درناحیه ای که ضعف بسیارشدید است شکستگی ایجاد میشود ازعلائم شکستگی برآمدگی در ناحیه شکستگی و چرخش انگشتان پا است. ماهیچه هایی که از ناحیه کف پا محافظت میکنند به دو گروه تقسیم میشوند: ماهیچه هایی که در بالای ناحیه کف پا قرار گرفته است و از جلوی ناحیه تحتانی ساق پا شروع شده است و به بلند شدن کف پا کمک میکند و ماهیچه هایی که به کشش کف پا در قسمت پایین پا کمک میکنند و در پشت ناحیه تحتانی ساق پا قرارگرفته اند. زمانیکه پا به صورت کامل کشیده میشود یا به سمت بیرون و داخل میچرخد و همزمان با آن درد کف پا ایجاد میشود نشان دهنده آسیب دیدگی های ماهیچه کف پا است همچنین ممکن است زمانیکه با کمک یک شی ثابت مفصل پا را حرکت میدهیم درد ایجاد شود.

کبودی درناحیه پا از علائم آسیب دیدگی بر اثر فشارمستقیم بر پا است کبودی در ناحیه پا به علل مختلفی از جمله پا گذاشتن کسی روی پای شما، یا قدم گذاشتن رروی یک جسم سخت ایجاد میشود در این حالت بافت های کف پا نمیتوانند کف پا را پشتیبانی کنند و کبودی ایجاد میشود ضربه روی پا که باعث ایجاد درد، تغییر رنگ پوست، تورم و تغییر در نحوه راه رفتن میشود نشان دهنده آسیب دیدگی های شدید کف پا است. درد کف پا دلایل مختلفی دارد ارزیابی صحیح و تشخیص علت درد کف پا در انتخاب بهترین روش درمان درد کف پا بسیار موثر است.

با استفاده از روش های صحیح میتوان ناحیه آسیب دیده را با ناحیه سالم مقایسه کرد و اختلال در این مفصل را تشخیص داد. آسیب دیدگی ها می تواند باعلائمی چون برآمدگی درمفصل، یا قرچ قرچ کردن مفصل در نقطه ای که التهاب ایجاد شده است رخ دهد. نوع، دلیل و شدت درد کف پا نشان دهنده میزان شدت آسیب دیدگی است. برای توصیف درد 4درجه درد وجود دارد:

1- بروز درد درهنگام انجام فعالیت

2- بروز درد قبل و بعد از انجام فعالیت که برروی عملکرد تاثیر گذار نیست

3- بروز درد قبل،بعد یا در حین انجام فعالیت های ورزشی که روی عملکرد تاثیرگذار است

4- بروز درد به صورت شدید که بر عملکرد فرد تاثیر گذاراست

تشخیص:

پزشک برای تشخیص اطلاعاتی در مورد شرح کامل سلامتی بیمار کسب میکند در صورت نیاز بیمار را به صورت فیزیکی معاینه می کند پوشیدن کفش های ورزشی در هنگام معاینه می تواند اطلاعات ارزشمندی را در اختیار پزشک قرار دهد. ارزیابی های پزشک در ادامه ذکرشده است:

1- هر دو پا به صورت فیزیکی و دیداری بوسیله پزشک معاینه میشود پزشک با حرکت و لمس پا و کف پا با دست و ایجاد فشار بر این نواحی هر گونه ضعف، بدشکلی یا تغییر در استخوان های پا را ارزیابی میکند.

2- پزشک عملکرد ماهیچه های پا را ارزیابی میکند این ارزیابی بوسیله حرکت و نگهداشتن پا در مقابل یک جسم سخت انجام می شود همچنین پزشک از شما درخواست میکند راه بروید، بایستید یا حتی بدوید در صورتیکه با انجام این کارها درد کف پا ایجاد شود دلیل بروز درد مشخص می شود

3- عصب های پا هم برای ارزیابی هرگونه آسیب دیدگی در این ناحیه بررسی میشوند

4- آزمایش های عکس برداری اشعه ایکس ،ام آر آی یا اسکن استخوان ها می تواند به تشخیص هر گونه تغییرات در استخوان ها کمک کند.

درمان:

زمانیکه شما برای اولین بار با درد در کف پا و پا مواجه شوید می توانید با استفاده از درمان های خانگی شامل استراحت، یخ، بستن مفصل یا بالا نگهداشتن پا درمان شوید. مصرف داروهای مسکن بدون تجویز پزشک هم برای کاهش درد و ناراحتی موثراست. استراحت مفصل باعث جلوگیری از ایجاد فشار بر این ناحیه میشود و به آن فرصت بهبودی میدهد. کمپرس های یخ نباید از2 دقیقه بر مفصل استفاده شوند یخ را باید در داخل یک حوله قرار دهید و روی پوست خود بگذارید قراردادن یخ به صورت مستقیم روی پوست باعث سوختگی پوست میشود استفاده کمپرس های یخی که در داروخانه ها به فروش میرسد توصیه نمیشود زیرا این بسته ها بیش ازحد سرد هستند. بستن و بالاگرفتن مفصل باعث جلوگیری ازهرگونه تورم در بافت ها میشود.

دارو:

دو نوع داروی بدون تجویز پزشک میتواند به کاهش درد و تورم کف پا کمک کند این داروها شامل استامینوفن است که به کاهش درد کمک میکند و داروهای ضدالتهاب بدون استروئید مانند آسپرین، ایبوپروفن یا ناپروکسین میتواند باعث کاهش درد والتهاب کف پا شود دقت داشته باشید که دوز مصرفی این داروها باید بر طبق دستورالعلی که برای مصرف این داروها ذکرشده است باشد و نباید از آن مقدار مصرف شود در صورتیکه سابقه زخم معده دارید این موضوع را باید حتما با پزشک در میان بگذارید آن دسته از افرادی که دچار دردهای مزمن کف پا هستند یا داروهای دیگری را مصرف میکنند حتما باید با پزشک مشورت کنند تا پزشک داروهایی متناسب با التهاب و درد آنها برایشان تجویز کند محافظ های کمان پا بدون نسخه پزشک، وتجهیزات درمانی دیگر هم در کاهش درد کف پا موثراست.

طب فیزیکی و توانبخشی:

زمانیکه میزان شدت و دلیل درد کف پا مشخص شد درمان و توانبخشی بیمار شروع میشود از جمله:

1- متخصصان فیزیوتراپی با استفاده ازتمرینات دستی یا تمرینات با کمک دستگاه های فیزیوتراپی میتوانند به کاهش درد،افزایش جریان خون و بهبودی بیمار کمک کنند

2- نکاتی هم برای اصلاح فعالیت ها به بیمار توصیه میشود

3- جایگزین کردن فعالیت های سنگین که درد کف پا را تشدید میکند با فعالیت های سبک مثلا به جای دویدن که فشار زیادی بر مفصل ایجاد میکند از دستگاه دوچرخه یا الپتیکال، دستگاه های استپ، شنا، دستگاه اسکی، استفاده کنید با این روش فشار کمتری برروی مفصل وارد میشود و باعث حفظ و بهبود تعادل آن میشود

4- توصیه هایی برای پیشگیری از بروز اختلال و دردکف پا

5- خرید کفش های جدید و قراردادن یک کفی مناسب و طبی در کفش

دارویی برای درد کف پا

6- استفاده ازکفش های ورزشی که با ویژگیهای کشسانی در پاشنه می تواند به افراد مسن کمک کند کفش های شما باید هر6ماه یکبارتعویض شوند و در صورتیکه فعالیت های سنگین تری انجام میدهید این مدت باید کمترشود استفاده ازکفی های کفش باعث افزایش جذب انرژی و حفاظت از پا میشود

7- استفاده از تجهیزات درمانی به صورت سفارشی یا پیش ساخته باعث بهبود مشکلات بیومکانیکی پا مانند صافی کف پا میشود و به درمان درد کف پا کمک می کند

8- انجام حرکات ورزشی و نرمشی برای بهبود استقامت وانعطاف ماهیچه آسیب دیده انجام دهید وباعث اصلاح ماهیچه تعادل شوید

9- انجام تمرینات برای افزایش انعطاف ماهیچه ها باعث حفظ و بهبود طول ماهیچه ها میشود انعطاف ماهیچه ها به استقامت ماهیچه ها و جلوگیری از آسیب دیدگی آن کمک میکند

1- تازمانیکه به صورت کامل بهبود یابید تحت نظرپزشک باشید

از آنجایی که علت درد کف پا می تواند ناشی از آسیب دیدگی این قسمت باشد لذا در صورت بروز علائم آن مانند درد، تورم و کبودی به پزشکی مراجعه کنید تا دلیل و علل درد مشخص شود و بهترین روش درمان برای شما تجویز گردد.

همچنین مطلب زیر را ببینید:

آنچه که زمان مراجعه به پزشک باید بگوییم

سلام مطالبتون جالب است لطفا از گیاهان دارویی بنویسید

ذخیره شما برای نظرات بعدی

تبلیغات در آسمونی:

21-2272529

asemooni.com/advertising

استعلام سابقه بیمه با کد ملی

اگر سابقه بیمه دارید اینجا کلیک کنید

www.bajeshahrvandi.com

سیمرغ طلایی پرواز

مجری ویزا و تور کانادا

www.goldensimurgh.com

جذابیت

طراحی سایت و سئو

www.jazabiyat.com

تهران تاتو

آموزش تاتو با مدرک بین المللی

www.tehrantattoo.com

شما

محل تبلیغات

لینک سایت شما

درد کف پامی تواند به دلایل متعددی ایجاد شود و با توجه به علل درد کف پا درمان های متفاوتی مانند ماساژ کف پا برای بیماران مبتلا به درد کف پا در نظر گرفته می شود یکی از شایعترین محل درد کف پا پاشنه پا می باشد. درد پاشنه یکی از عارضه‌های شایع مچ پا است.‌ در این عارضه هنگام استفاده از پاشنه درگیر، درد شدیدی احساس می‌شود. معمولاً درد پاشنه به‌تدریج افزایش‌یافته و به‌مرور زمان بدتر می‌شود. اغلب درد این عارضه شدید بوده و زمانی احساس می‌شود که وزن بدن روی پاشنه قرار بگیرد. ضمن اینکه با اسکن کف پا، یک تصویر سه بعدی دقیق با رزولوشن بالا از کف پای بیمار بدست می‌آید که به کامپیوتر و از آنجا به نرم افزار طراحی کفی طبی منتقل می‌شود. این تصویر مجازی از کف پا، امکان بررسی دقیق پستی بلندی‌های کف پای شما (بدست آمده توسط اسکن کف پا) را برای ما فراهم می‌کند و می‌تواند برای طراحی دقیق کفی و کفش متناسب پای شما بکار رود. فایل دیجیتال بدست آمده از اسکن کف پای شما، ذخیره شده و امکان سفارش مجدد یک یا چند جفت دیگر از کفی و کفش طب را فراهم می‌کند.

مفاصل مختلفی در کف پا وجود دارد که با وجود هر یک از این بیماری ها ممکن است دچار درد شوند.

بیماری پارکینسون ممکن است کنترل عضلات را سخت کند و روی کف پا نیز تاثیر داشته باشد و می تواند علت درد کف پا باشد.در فشارخون بالا به دلیل تراکم مایعات بدن کف پا دچار تورم و درد می شود.
اضافه وزن باعث می شود فشار بر روی کف پا زیاد شده و منجر به درد در کف پا شود.
در بیماری پوکی استخوان ممکن است با از بین رفتن استخوان های کف پا ، کف پا دچار درد می شود.اضافه وزن در دوران بارداری باعث فشار به کف پا  پای بارداری  و همچنین سوزش کف پا و  درد زیر انگشتان پا می شود. درد پا و ساق پا یکی از مشکلات شایع در دوران بارداری است. اغلب مادران (حتی کسانی که برای بار چندم باردار شده‌اند) علاوه بر حال بد در صبح، درد کمر، حالت تهوع و استفراغ و ترک‌های پوستی از درد پا و درد پاشنه پا نیز شکایت دارند. اکثر مادران تصور می‌کنند که درد پا امری عادی است که جزئی از دوران بارداری محسوب می‌شود اما کاملاً هم اینطور نیست. استفاده تکنیک‌های مختلف فیزیوتراپی مانند کفی و کفش طبی، ورزش‌های مناسب و ماساژ پا می‌تواند از مهم‌ترین عوامل برطرف‌کننده درمان پا درد در بارداری باشد. به علاوه مصرف آب زیاد و مکمل منیزیم در درمان درد و گرفتگی پا در بارداری نیز موثر است.کلیه این بیماری ها موجب تراکم مایعات بدن می شوند و در نتیجه باعث درد کف پا می شود.
در بعضی از افراد با افزایش سن ، کف پاها پهن شده و ممکن است باعث ایجاد درد کف پا شود.

عوامل درد کف پا
*سن بیش از 4 سال و درد کف پا

*وزن زیاد و درد کف پا

دارویی برای درد کف پا

*کم تحرکی و درد کف پا

*راه رفتن زیاد روی سطوح مکرر و درد کف پا

*پوشیدن کفش های تخت و درد کف پا

*وجود خارپاشنه پا (معمولا با درمان علایم خار پاشنه، درد کف پا کاهش می یابد )

علائم درد کف پا
درد و ضعف معمولا همراه با کشیده شدن کف پا در ناحیه پایین پا رخ میدهد. از علائم درد کف پا می توان به کاهش کشش و انعطاف کف پا اشاره کرد و زمانیکه پا حرکت میکند درد کف پا افزایش یابد. درموارد شدید زمانیکه روی کف پا فشار وارد شود درد افزایش میابد بروز دردهای خاص که منجر به ضعف در کف پا میشوند نشان دهنده مشکل و اختلال در ناحیه خاصی از پا است. دردی که هنگام حرکت ایجاد میشود نشان میدهد که اختلال در نقاط خاصی از بدن تاثیر گذاشته است. استخوان ها ولیگامنت ها مفصل را ساخته اند واستخوان ها بوسیله لیگامنت ها بیکدیگر متصل شده اند. کشیدگی معمولا در لیگامنت ها ایجاد میشود درقسمت کف پا لیگامنت هایی در انتهای کف پا قرار دارند این لیگامنت ها استخوان ها را به استخوان های دیگر در طرفین و انتها متصل کرده اند هر گونه ضعف و بی حسی در مفصل نشان دهنده رگ به رگ شدن کف پا است.

درناحیه ای که ضعف بسیارشدید است شکستگی ایجاد میشود ازعلائم شکستگی برآمدگی در ناحیه شکستگی و چرخش انگشتان پا است. ماهیچه هایی که از ناحیه کف پا محافظت میکنند به دو گروه تقسیم میشوند: ماهیچه هایی که در بالای ناحیه کف پا قرار گرفته است و از جلوی ناحیه تحتانی ساق پا شروع شده است و به بلند شدن کف پا کمک میکند و ماهیچه هایی که به کشش کف پا در قسمت پایین پا کمک میکنند و در پشت ناحیه تحتانی ساق پا قرارگرفته اند. زمانیکه پا به صورت کامل کشیده میشود یا به سمت بیرون و داخل میچرخد و همزمان با آن درد کف پا ایجاد میشود نشان دهنده آسیب دیدگی های ماهیچه کف پا است همچنین ممکن است زمانیکه با کمک یک شی ثابت مفصل پا را حرکت میدهیم درد ایجاد شود. کبودی درناحیه پا از علائم آسیب دیدگی بر اثر فشارمستقیم بر پا است کبودی در ناحیه پا به علل مختلفی از جمله پا گذاشتن کسی روی پای شما، یا قدم گذاشتن رروی یک جسم سخت ایجاد میشود در این حالت بافت های کف پا نمیتوانند کف پا را پشتیبانی کنند و کبودی ایجاد میشود ضربه روی پا که باعث ایجاد درد، تغییر رنگ پوست، تورم و تغییر در نحوه راه رفتن میشود نشان دهنده آسیب دیدگی های شدید کف پا است. درد کف پا دلائل مختلفی دارد ارزیابی صحیح و تشخیص علل درد کف پا در انتخاب بهترین روش درمان درد کف پا بسیار موثر است. با استفاده از روش های صحیح میتوان ناحیه آسیب دیده را با ناحیه سالم مقایسه کرد و اختلال در این مفصل را تشخیص داد. آسیب دیدگی ها می تواند باعلائمی چون برآمدگی درمفصل، یا قرچ قرچ کردن مفصل در نقطه ای که التهاب ایجاد شده است رخ دهد. شدت، نوع و دلیل درد کف پا نشان دهنده میزان شدت آسیب دیدگی است

درد کف پا امکان دارد که در یک محل معین حس نشود .ممکن است درد در پاشنه یا در مچ و پشت پای افراد حس شود. ولی اگر درد به ناحیه جلوی پا و یا پنجه و همچنین ساق پا انتشار داشته باشد امکان دارد درد به علت آسیب نخاع کمری باشد.

درد کف پا معمولا در صبح و هنگام قرار دادن پا بر روی زمین شدیدتر می شود و پس از مدتی استراحت بهبود می یابد ولی به طور معمول درد کف پا در طول روز و با حرکات پاها بهتر می شود ماهیت درد حالت کششی و از هم گسیختگی دارد.

درمان درد کف پا در موارد خفیف
درمان درد کف پا با کم کردن فشارهایی که بر پاها وارد می شود، کم کردن وزن،فعالیت نداشتن بر روی سطوح سخت، استفاده از کفی طبی مناسب، حرکات کششی غیر فعال،استفاده از گرما و سرما، مصرف داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی.

درمان درد کف پا در موارد درد با شدت متوسط
در این مواردی برای درمان درد کف پا فرد ممکن است به پزشک متخصص معرفی شده و علاوه بر درمان های گفته شده از فیزیوتراپی ، تزریق داروهای بی حس کننده و ضد التهابی ، آتل های شبانه از نوع سخت و همچنین آتل غیر ثابت برای راه رفتن استفاده کند.

درمان درد کف پا در موارد شدید
در مواردی که درمان های گفته شده برای درمان درد کف پا موثر نباشند با ارزیابی مجدد برای علل ایجاد درد کف پا ممکن است جراحی توصیه شود.

ورزش های درد کف پا
رفع درد کف پا با ورزش کششی تاندون آشیل و فاشیای کف پا
اولین کاری که در شروع صبح برای رفع درد کف پا انجام می دهید می تواند این تمرین باشد.مانند شکل یک باند کششی و یا یک حوله را دور ناحیه برجسته کف پا که کمی از انگشتان پایین تر است قرار دهید.

زانو را صاف نگه دارید و پنجه با را به سمت صورت بکشید و به مدت 3 ثانیه در این حالت بمانید و این ورزش را برای هر کدام از پاها سه مرتبه انجام دهید.

رفع درد کف پا ورزش شنا روی دیوار برای کشش تاندون آشیل
تاندون آشیل یک بافت فیبری نرم است که از انتهای عضلات پشت ران و ساق  شروع می شود و با استخوان پاشنه پا متصل می شود.

به همین دلیل این ورزش را برای رفع درد کف پا اول با زانوی صاف و پس از ان با زانوی خمیده انجام دهید تا هر دو قسمت تاندون آشیل تحت کشش قرار بگیرند این ورزش را در طول روز دو مرتبه انجام دهید.

برای رفع درد کف پا در حالت اول مقابل دیوار بایستید و کف دست ها را مقابل شانه بر روی دیوار قرار دهید و پاهایتان را مانند شکل و یکی را در جلوی پای دیگر قرار دهید پای که جلوتر قرار گرفته است باید حدود 3 سانتی متر با دیوار فاصله داشته باشد.

زانوی جلو را مقداری خم کنید و زانوی عقب را مستقیم نگه دارید و با کف دست ها به دیوار تکیه کنید با احساس کشش در ساق پای عقبی داشته باشید چند ثانیه صبر کنید و بعد رها کنید این ورزش را بار مرتبه انجام دهید.

حالت دوم ورزش رفع درد کف پا نیز مانند ورزش قبلی است اما در این ورزش پای عقبی را جلوتر بیاورید تا زانوی عقب مقداری خم شود .این ورزش را ده بار انجام دهید.

رفع درد کف پا با کشش تاندون آشیل و فاشیای کف پا با پله
برای رفع درد کف پا در ابتدا برای حمایت کافی نرده پله را بگیرید. با پنجه پا بر روی پله اول ایستاده و پاها را کمی از هم باز نگه دارید مانند شکل به گونه ای بایستید که پاشنه ها بیرون قرار بگیرند .

زانو ها را صاف نگه دارید و کمی پاشنه ها را پایین بیاورید با در ساق پا کشش حس کنید .در این حالت به مدت 1 تا 2 ثانیه قرار بگیرید و پس از آن پاشنه ها را بالا و به حالت اول در بیاورید.این ورزش را برای رفع درد کف پا در روز حداقل دو مرتبه و هر مرتبه 6 بار انجام دهید.

رفع درد کف پا با ورزش کشش فعال فاشیای کف پا
برای رفع درد کف پا بایستید و تکیه گاه مناسبی مانند پشت یک صندلی را با دست نگه دارید و یا اینکه بنشینید.در این ورزش شما می توانید قوس کف پایتان را بر روی یک شی غلتان مثل مانند وردنه ، بطری یا قوطی های نوشیدنی که مقاومت کافی داشته باشند،  یا بر روی توپ تنیس قرار دهید.  پا و مچ پا را در جهت های مختلف روی شئ غلتان حرکت دهید.این ورزش را برای رفع درد کف پا  چند دقیقه انجام دهید و هنگامی که احساس درد و ناراحتی در کف پا داشتید دیگر آن را انجام ندهید.این ورزش را  برای رفع درد کف پا حداقل دو مرتبه در طول روز انجام دهید. در صورتی که حرکت را حرکت را روی جسم غلتان سرد، مانند قوطی نوشیدنی که در یخچال بوده انجام دهید، احساس ناراحتی کف پا کمتر می شود.

1394 | کلیه حقوق برای «اتاق خبر» محفوظ می باشد.
طراحی و تولید : عصر پایش اطلاعات

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *