خواص داروی گیاهی سویق

خواص دارویی و گیاهی




خانه

موبایل

سویق از حبوباتی مانند ماش، نخود، عدس و لوبیا و غلاتی مانند گندم و جو به دست می‌آید

 

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی؛ در خصوص سویق بیان کرد: سویق از حبوباتی مانند ماش، نخود، عدس و لوبیا و غلاتی مانند گندم و جو به دست می‌آید.به این صورت که برای مثال گندم را آسیاب می‌کنیم و سبوس و آرد آن را از هم جدا می‌کنیم سپس آرد و سبوس هر یک به صورت جداگانه تفت داده می‌شوند و سبوس پس از اینکه تفت داده شد دوباره آسیاب و الک می‌شود و با آردی که قبلاً تفت داده شد، مخلوط می‌شود، همچنین افراد می‌توانند بعد از اینکه سبوس سرد (خشک) شد به آن مقداری روغن زیتون بیفزایند.وی تصریح کرد: به غیر از حبوبات و غلات می‌توان از میوه‌هایی مانند سیب، به و کدو تنبل نیز سبوس تهیه کرد که البته آن فرآیند خاص خودش را دارد.این محقق و پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه سویق نقش موثری در حفظ سلامتی و تقویت بدن در کودکان در حال رشد، بزرگسالان و زنان باردار دارد، عنوان کرد: مصرف سویق در زنان باردار موجب تقویت مادر و جنین و مانع از تولد فرزند معلول می‌شود.عظمایی افزود: اگر زن و شوهر حدود چهار هفته قبل از بارداری اقدام به مصرف سویق کنند، این کار سبب تولد نوزاد با بنیه قوی می‌شود. همچنین دادن مقدار کمی از سویق به همراه شیر نیز به نوزاد مفید است و ارزش غذایی بالاتری نسبت به شیر خشک دارد.وی تأکید کرد: مصرف سویق برای زنان باردار و افرادی که دچار فقر آهن و کمبود فولیک اسید هستند، ضروری است و استفاده از سویق سبب دفع صفرا از بدن و بلغم از معده می‌شود.این محقق و پژوهشگر طب سنتی توصیه کرد: اگر افراد سویق را به همراه خرما، شیر و عسل میل کنند برای تقویت بدن آن‌ها مفید است همچنین مصرف این معجون برای افرادی که حین راه رفتن دچار خستگی می‌شوند یا مبتلا به شکستگی و پوکی استخوان هستند مفید است. عظمایی یادآور شد: از آنجایی که امروزه نان‌ها فاقد سبوس هستند بنابراین مصرف سویق که همراه با سبوس است و حاوی انواع گروه ویتامین‌های B و D است و نقش مؤثری در حفظ سلامتی بدن ایفا می‌کند.وی اظهار داشت: سویق جو و گندم چاق‌کننده است و بنابراین مصرف آن در کودکان و افراد لاغر و ضعیف ضروری است همچنین افراد باید برای تهیه سویق از ظرف مسی و سنگی استفاده کنند و به کار بردن ظرف آهنی برای تهیه سویق مناسب نیست.

 

 سویق جو و گندم چاق‌کننده است و مصرف آن در کودکان و افراد لاغر و ضعیف ضروری است

  این محقق و پژوهشگر طب سنتی در خصوص طرز تهیه سویق عنوان کرد: افراد باید آرد به‌دست آمده از حبوبات و غلات را حدود ۲۰ دقیقه در حرارت کم و غیر مستقیم تفت دهند که این زمان برای سبوس حدود ۱۵ دقیقه است و از آنجایی که سبوس زودتر می‌سوزد و کیفیت خود را از دست می‌دهد، نباید با هم تفت داده شوند.عظمایی افزود: اشخاصی که مشکل استخوانی دارند یا کسانی که از سویق به عنوان رژیم لاغری استفاده می‌کنند می‌توانند برای اثر بخشی آن حدود سه تا ۷ بار قبل از تهیه گندم یا جو را بشویند، ولی برای حفظ تمامی خواص آن بهتر است سویق شسته نشود. وی تصریح کرد: سویق جو علاوه بر خاصیت غذایی ارزش غذایی نیز دارد و برای تهیه سویق باید سبوس و آرد به نسبت مساوی با هم ترکیب شوند همچنین اشخاص می‌توانند پس از سرد شدن سویق مقداری کمی روغن زیتون به آن اضافه کند، ولی باید توجه داشته باشند که روغن زیتون را یه هیچ عنوان هنگام تفت دادن به آن اضافه نکنند.این محقق و پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه افزودن شکر سرخ یا عسل به همراه شیر و خرما سبب اثر بخشی سویق می‌شود تأکید کرد: افراد بزرگسال می‌توانند صبح‌ها و دو قاشق غذا خوری از سویق را مصرف کنند، اما نوزادان باید مقدار کمی از آن را به همراه شیر و شکر سرخ استفاده کنند.وی عنوان کرد: سویق جو لاغر کننده است، اما مخلوط سویق گندم و جو منجر به چاقی افراد می‌شود، مبتلایان به پوکی اسخوان می‌توانند سویق جو را به همراه سنجد میل کنند، زیرا سبب تقویت مغز استخوان می‌شود همچنین استفاده از آن در افرادی که دچار دیابت هستند نیز مفید هستند.این محقق و پژوهشگر طب سنتی توصیه کرد: افراد برای تقویت عمومی بدن باید سویق را به مدت ۴۰ روز مصرف کنند، اما پس از سه روز آثار آن مانند افزایش انرژی و قدرت بدنی خصوصاً در شانه‌ها قابل مشاهده است، مصرف سویق برای افرادی که دارای مزاج گرم هستند و همچنین اشخاصی که ورم پرده حجاب حاجز (دیافراگم) را دارند، مناسب است همچنین بیماران در حین بیماری و دوران نقاحت و اشخاصی که دچار معلولیت و فلج هستند نیز می‌توانند از سویق استفاده کنند.عظمایی یادآور شد: سویق به عنوان بهترین غذا در سحری برای روزه‌داران توصیه می‌شود همچنین زنان شیرده می‌توانند از انواع سویق‌ها استفاده کنند. مصرف سویق در این گروه از افراد سبب ازدیاد شیر می‌شود همچنین برای رفع ترشی معده، پاکسازی و سالم ماندن روده مخصوصاً روده بزرگ مصرف سویق ضروری است. وی افزود: اشخاص توجه داشته باشند که باید از مصرف سویق به همراه آب خودداری کنند مردان نیز باید از مصرف شکر همراه سویق به طور اکید اجتناب کنند، زیرا سبب ضعف و ناتوانی جنسی آن‌ها می‌شود، بنابراین بهتر است آن را به همراه خرما، عسل و شیر نیز میل کنند.

 

منبع:yjc.ir

تور ویژه مشهد // قیمت مناسب

شماره موبایلتان را خودتان بگذارید 912sara

خانه ایی مدرن و شیک داشته باشید

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

 سویق یک غذای یهشتی و هدیه جبرئیل برای بشر است . از ویژگی های سویق ارزان بودن، در دسترس بودن و خواص شگفت انگیز آن در تقویت بدن و درمان بیماری ها است. در این مطلب با طرز تهیه سویق، نحوه مصرف آن برای هر بیماری و دیگر نکات مهم آشنا می شوید.

امام صادق علیه السلام:بهترین سحری شما، سویق و خرما می باشد.

افضل سحورکم السویق و التمر.
[المحاسن ج۲ ص۴۹۰]

انواع پرکاربرد سویق در طب اسلامی:
سویق گندم

سویق جو

سویق برنج

سویق عدس

سویق سیب

سویق سنجد

دیگر سویق ها:

سویق گاورس

سویق کنار

سویق دانه انار

سویق کدوتنبل

سویق چیست؟در حالت عمومی سویق همان قاووت می باشد، مثل آرد نخودچی و قوتو کرمانی.
ولی در طب اسلامی سویق عبارت از؛ تفت داده آرد برخی حبوبات، بدین صورت که مثلا آرد گندم را تفت می دهند و سبوس گندم را نیز جداگانه تفت می دهند، بعد از الک کردن آنها را با هم مخلوط می کنند. (سویق گندم)

خواص سویق :

امام صادق علیه السلام:سویق گوشت می رویاند و استخوان را محکم می کند.
به کودکانتان در خردسالی سویق بدهید، چرا که گوشترا می رویاند و استخوان را محکم می سازد.
-حتی برای مولود تازه سفارش نمودند.
-مفید برای خانم باردار.
-بهترین جایگزین فولیک اسید و قرص آهن
– درون تب دار را از سویق پر کنید، ۳ بار شسته شود و آنگاه به او بدهید. (نحوه شستن سویق در )
– سویق، صفرا را از تن، و بلغم را از معده، کاملا جدا می کند و هفتاد گونه بلا را دور می کند.

۱-سویق چاق کننده ست و استخوان ساز ،

۲-خانم باردار مصرف کند فرزندش معلول بدنیا نمی آید .

۳-سویق جو یکی از درمانهای دیابت است.

۴- سویق با شکر برای کودکان مفید است و برای مردان مضر است.

۵-مقداری روغن زیتون روی سویق ریخته شود و مصرف شود افزایش جماع ، نازک کردن وزیباکردن پوست صورت (روغن فقط اضافه شود تفت داده نشود)

۶-با خرما ، شیر ،عسل هم میشود استفاده کرد.

۷-هضم کننده کله پاچه درصورتی که بعد از خوردن کله پاچه مقداری سویق خورده شود.

۸-سویق شسته شده برای تقویت ساق پا مفیداست و لازم (مناسب کسانی که نمیتوانند راه بروند ،فوتبالیستها ، شکستگی استخوان ، پوکی استخوان و)

فواید بسیاری دارد حتما حتما مصرف شود

 روایت می فرماید:

خوب غذایی است سویق اگر گرسنه باشی تو رانگه می دارد و اگر سیر باشی غذایت را هضم می کند ،برای برسام (ورم پرده حجاب حاجز) مفید است و صالح برای آن است که غذای بیمار باشد

گوشت را میرویاند

و استخوان را محکم میکند

و اگر کسی چهل روز از آن بخورد شانه هایش پر از نیرو میشود

سودا و بلغم را از معده میکند
و هفتاد نوع بلا را دفع میکند

و مغز حیوانات را هضم میکند

و شفای کسی است که آن را خورده .

سه کف دست آرد بو داده اگر صبح ناشتا بخورند سودا و بلغم را میخشکاندو چیزی از آن باقی نمیگذارد

و اگر پدر و مادر بخورند بچه آنها قوی میشود

اگر سه بار شسته شود و از ظرفی به ظرفی ریخته شود تب را میبرد .

آرد بو داده همراه روغن زیتون گوشت را میرویاند و استخوان را سخت پوست را نازک و بر باه می افزاید.

سویق عدس چه خواصی دارد؟ |خواص سویق عدس از امام صادق علیه السلام:سویق عدس؛

۱ تشنگی را از میان می برد،

۲ معده را تقویت می کند،

۳ درمان هفتاد درد در آن است،

۴ صفرا را خاموش می کند،

۵ درون را سردی می بخشد،

۶ موقع سفر از شما دور نباشد.

۷ برای خانمی که از شدت خونریزی حیض به حالت مرگ رسیده بود، فرموند: سویق عدس به او بدهید، پس خورد و خونریزی قطع شد و عافیت یافت.

و به کسی که اسهال داشت فرمود: سویقی از برنج برگیرد و بخورد، و او اینکار را کرد و شکمش بسته شد.۱ برای خون دماغ سویق سیب بخورید.
۲ اگر دوایی برای مسموم شدن باشد، بهتر از سویق سیب نیست.
۳ برای عقرب و مارگزیدگی سویق سیب بدهید.

نیرومندی ساق با سویق

امام رضا علیه السلام:
سویق، وقتی ۷ بار شسته شود، و ظرف به ظرف شود؛ تب را می برد و دو ساق و قدم ها را نیرومند می کند.
– بهترین داروی معلولین و فلج ها.

مخلوط سویق گندم و جو

اگر سویق گندم و جو را باهم مخلوط کنید هم تقویت کننده ست هم چاق کننده (بسیار مناسب کودکان ، افراد لاغر ، ضعیف و)

نحوه مصرف ناشتا دو قاشق غذاخوری مصرف شود.
هم میشود مصرف کرد..

سویق برای نوزاد

محدویت سنی هم در استفاده ش نیست ، از همان روز اول به فرزند میشود داد .البته باشیر قاطی شود و به نوزاد داده شود مقدار کمی ،نه دو قاشق غذاخوری (مثل سرلاک)

درمان خستگی زود رس و تقویت بدن با سویق
برای کسانی که خستگی زود رس دارند نیز عالیست ، سویق به شرطی که خوب تهیه شده باشد اثرش را دو سه روزه نشان میدهد مخصوصا خاصیت کنندگی اش تقویت را.

نحوه تفت دادن و درست کردن سویق

تفت دادن آرد حدود ۲ساعت یا طول میکشد ولی سبوس کمتر از نیم ساعت تفت داده میشود لذا باید جدا تفت داده شود.در صورت تف دادن همزمان آرد گندم و سبوس، سبوس میسوزد.  

سبوس حاوی اقسام ویتامین دی میباشد که در سویق مقدار آن باید حداقل ۵۰ درصد باشد. (سبوس بدون تف دادن جذب نمیشود – عدم استفاده از سبوس باعث بیماری که منجر به مرگ میشود) – متاسفانه اکثر نان مصرفیس امروزه بدون سبوس و مشکل دار است و سویق می تواند تا حدودی این خسارات را جبران کند. هر چند از اصلاح نان نباید غافل شد.

طرز تهیه انواع سویق را در مطلبی جداگانه شرح دادیم که می توانید از اینجا مطالعه کنید:

طرز تهیه انواع سویق

 

سویق گندم
آرد گندم را بدون روغن با حرارت غیر مستقیم تفت داده
سبوس گندم را مثل همان تفت داده
باهم مخلوط ومصرف کنید.
آرد و سبوس باید بسیار آسیاب شوند
به اندازه مساوی از هرکدام تفت داده شود مثلا از هرکدام نیم کیلو پس از آسیاب شدن
چاق کننده ست و بسیار مناسب کودکان ، زنان باردار و

سویق جو تقویتی ست
اول سبوس جو را تفت دهید سپس آسیاب کنید،
بعد آرد جو را تفت دهید
هر دو بدون روغن تفت دهید
با حرارت غیر مستقیم
اندازه مساوی از هرکدام

نشانه سویق خوب : هنگام مصرف احساس گرما میکنید مثل اینکه همین الان تهیه شده .
منبع : دراسه فی طب الرسول المصطفی ج۳ العلاج الخاص والوقایه ،آیت الله تبریزیان.

ابتدا روی سویق آب ریخته و مخلوط کنند و بگذارند تا ته‌نشین شود، سپس آب آن را خالی کنند یا آن را در پارچه‌ای بریزند و آب آن را جدا کنند. (سه یا هفت مرتبه این کار را انجام دهند) این کار نشاسته را از سویق جدا می‌کند و آنچه باقی می‌ماند مواد مفید مخصوصاً  ویتامین‌های ب است.

آیا میتوان دانه را تفت داد سپس آرد کرد؟

 روش اهل تسنن تف دادن دانه گندم یا جو قبل از آسیاب کردن است که مردود میباشد چون باعث سوختن سبوس و تف نخوردن گندم میشود.

در صورت تهیه اصولی، موقع خوردن احساس گرما میشود. (حتی اگر در یخچال و فریزر باشد).

آیا سمنو خواص سویق را دارد؟
سمنو هم از همین قبیل است و از غذاهای بسیار خوب و مقوی است. و با سویق درست می شود اگر به خوبی سویق آن را ساخته باشند و با سبوس باشد  (در صورت استفاده از شکر خوب)- شکر نیشکر و اگر شکر قرمز باشد بهتر است

نحوه ی مصرف سویق چگونه است:
– نحوه استفاده عمومی، در ناشتا دو قاشق غذاخوری بصورت خشک (هم میشود مصرف کرد)، مگر در مواردی که روش آن آمده است.
– برای نوزاد (از روز اول تولد) به مقدار کم با شیر مخلوط شود (شکر سرخ هم میتوان اضافه کرد).
– بصورت مخلوط با روغن زیتون نیز استفاده میشود.
– با خرما، شیر و عسل نیز میتوان استفاده کرد. (با عسل و روغن بصورت حلوا نیز درست میشود)
– مصرف حداقل دو تا چهار هفته قبل از بارداری و بعد از آن. (جهت جلوگیری از ناقص الخلقه بودن و ضعف بچه)
– افراد بیمار و تب دار باید بعنوان غذا از سویق استفاده کنند.

-برای سلیقه های مختلف میتوان به آن شکر یا سماق اضافه کرد.
– مصرف با شکر خوب برای کودکان مفید و برای مردان مضر است (باعث کاهش قدرت جنسی میشود) ولی باعث چاقی میشود.
– افراد بیمار باید بعنوان غذا استفاده کنند.
– مصرف نم زده آن بهمراه شکر باعث قطع عطش میشود.

نکاتی پیرامون سویق (منظور، سویق گندم و جو هست):
– اگر نم زده شود و به آن شکر اضافه شود عطش زیاد را قطع میکند.
– مقوی و چاق کننده (ترکیب سویق جو و گندم)
– تقویت کننده و استحکام دهنده استخوان (در شکستگی و رشد استخوان و مغز آن)
– تقویت ساق پا (در صورت هفت بار شستن سویق – مفید برای ورزشکاران و جلوگیری از پوکی استخوان)
– باعث رویش گوشت.
– تقویت کننده بدن (رفع ضعف بعد از سه روز استفاده ی سویق جو، افزایش نیروی شانه ها در صورت استفاده بمدت چهل روز).
– جایگزین قرص استخوان ساز غربی (که از استخوان مردار بدست می آید).
– تقویت کننده کودکان، که باید بهمراه شکر خوب داده شود (برای مردان مضر است، باعث کاهش قوه باه میگردد).
– موجب افزایش جماع،  نازک کردن و زیباکردن پوست صورت (در صورت اضافه کردن روغن زیتون به سویق).
– هضم کننده ی کله پاچه و مغز حیوانات (استفاده بعد از مصرف کله پاچه).
– اگر گرسنه باشی تو را نگه می دارد و اگر سیر باشی غذایت را هضم می کند.
– مفید برای  برسام (ورم پرده حجاب حاجز)
– مناسب بعنوان غذای بیمار (شفا)
– دفع هفتاد نوع بلا.
– از بین برنده تب (در صورت سه تا هفت بار شستن)
-بهترین داروی معلولین و فلج ها.
– بهترین جایگزین  فولیک اسید و  قرص آهن
– بهترین سحری و روزه داری (در روایت، خرما و سویق با هم ذکر شده است).
– توصیه به همراه بودن در سفر.
– درمان چربی و فشار خون و کم خونی (بویژه برای بانوان)
– افزایش شیردهی بانوان، جلوگیری از تکرر ادرار (ناشی از گرمی)، پوکی استخوان (همراه با پودر سنجد)
– انواع بیماری های دستگاه گوارش (به ویژه ترشی معده ، مریضی های معده وروده وفوق العاده مؤثر برای جوان نگه داشتن روده بزرگ که مهمترین عامل جوانی هرفردی وجلوگیری از پیری می باشد.)
– جلوگیری از بسیاری بیماری ها.

دوستان و شیعیان اهل بیت ع را از این نعمتی که جبرئیل به بشر آموخت با خبر نمایید.

منابع:
کافی۶
طب الرسول المصطفی
طب النبی و طب الایمه
محاسن

Tags خواص سویق سویق سویق ، طرز تهیه سویق سویق چیست سویق عدس سویق گندم

خرداد ۱۷, ۱۳۹۷

خرداد ۱۷, ۱۳۹۷

خرداد ۱۷, ۱۳۹۷

خرداد ۴, ۱۳۹۷

سویق غذایی به سفارش وحی مطلب سوم   انواع سویق (۱۳ نوع سویق وجود دارد

سلام میشه اول جو رو با سبوس تفت بدیم بعد گندم رو هم با سبوس تفت بدیم بعد بذاریم تو اسیاب برامون اردش کنه و مخلوطش کنیم به این روش هم میشه سویق درست کرد ؟

خیر این روش در منابع اهل سنت هست ، روش شبعه برای سویق تفت بعد از آرد کردن است

سلام-ممن.ن-خیلی عالی بود
کاش طرز تهیه سویق عدس یا سیب هم میگفتید

سلام شرمنده در مورد وزن باید وزنی برابر باشند آرد وسبوس

مثلا یک کیلو سبوس با یک کیلو آرد

میشه طرز تهیه سویق برنج و بگید وسویق سنجد

با سلام
مطالب بسیار ارزنده و عالی بود
ای کاش طرز تهیه سویق سیب رو می فرمودید.
اساسا در توضیحات مشخص نیست منظور از سیب، سیب درختی است یا زمینی ؟؟
منظور از شست شو دادن سویق نیز اصلا مشخص نیست و نیاز به توضیح دارد

باز هم تشکر می کنم
بسیار عالی بود

سلام خیلی خوب بود، ممنون
فقط یه خورده در مورد شستن توضیح بدید؟

سلام خسته نباشید منظور از شستن چیه

 

منظور از رشستن گرفتن مواد خیلی نرم یا بعبارتی نشاسته که داخل اب حل میشه هست برای اینکار شما سویق را بریزید تو تشت .چند برابر اب اضافه کنید بهم بزنید بعد بریزید تو یک صافی پارچه ای و اینکار را تا هر چند بار که گفته اند انجام بدید

دارن برای سویق سیب ابتدا باید سیب را قاچ قاچ کرده خشک کنید سپس  ارد کرده و بو دهید .ارد سنجد در بازار عطاریها دارند .ارد برنج هم عطاریها .برای هر سویقی باید ان ماده را خشک کرده و سپس ارد کرده و ملایم بو یا تفت بی روغن دهید .

 

ممنون از مطلب خوبتون .. طراحی سایت هم بهتر شده امیدوارم به حق امام زمان روز به روز موفق تر از روزهای گذشته باشید. باتشکر فراوان 

سلام برای سودا و بلغم آیا باید سبوس و گندم را سه بار شست تا سویق تهیه کنیم ؟

سپاسگزارم 

با عرض سلام اینکه گفته می شود باید آرد دو ساعت تفت داده شود آرد می سوزد ما وقتی برای حلوا آرد را تفت می دهیم ده دقیقه آرد قهوه ای میشه 


تفت دادن بسیار ملایم  با زیر و رو کردن مرتب

سلام چطور ممکنه آرد دو ساعت تفت داده بشه اما نسوزه

شرمنده وزن سبوس با آرد باید یکی باشد یک کیلو آرد ویک کیلو سبوس

 

با سلام میبخشید آیا برای نرمی غضروف زانو و کلا زانو درد سویق سنجد مفید هست؟

اگر امکان داره بیزحمت طرز تهیه ی سویق سنجد رو توضیح بدید.


بله مفید است


در سایت هست

با عرض سلام و خسته نباشید؛
در مورد طرز تهیه روغن حنظل:
الف: گفته شده:«پوست هندوانه ابوجهل را گرفته و آن را خرد کنید» آیا باید پوست آن را له کرد یا محتویات داخل هندوانه را؟ یعنی منظور از «آن» در این جمله «آن را خرد کنید» چیست؟
ب: مثلا برای ۵ عدد هندوانه، چند قاشق روغن باید به آن اضافه کرد؟

چند سوال در مورد سویق:
الف:آیا از همین آرد های نانوایی ها هم می توان استفاده کرد یا خیر؟
ب:«امام رضا علیه السلام:
سویق، وقتی ۷ بار شسته شود، و ظرف به ظرف شود؛ تب را می برد و دو ساق و قدم ها را نیرومند می کند.»
ب-۱: این ۷بار شستن باید قبل از تهیه باشد یا بعد از آن؟
ب-۲: اگر منظور، سویق بعد از تهیه است، آیا سویق را به صورت خیس می توان خورد (چون بعد از شستن خیس می شود)یا باید آن را خشک کرد و سپس مصرف کرد؟

سلام متشکر از مطالب بسیار مفید تتون /فقط خواهشی که دارم طرز تهیه دقیق سویق رو ارائه بدین ؟ مثلا آرد گندم  و سبوسش به چه رنگی در بیاد کفایت میکنه ؟ و میزان حرارت و مدت زمان طبخ ؟  و بهترین ظرف برای تهیه و روش نگهداری ؟ در ضمن اگه ممکنه نظر آیت الله رو درباره استفاده از نعل اسب یا حسوم هم ذکر فرموده ؟ متشکر یاعلی

سلام آیا شستن سویق الزامی هست ؟ چون بنده دو ماهه باردار هستم و در این خصوص میخوام سویق گندم و جو تهیه کنم . استفاده هرروز سویق برای بنده مشکلی نداره ؟ و چه مقدار بهتره استفاده کنم چون قرص فولیک اسید اصلا نمیخورم . متشکر یاعلی

مشکلی نیست البته افراط در بهترین چیز ها هم ضرر دارد به اندازه باشد هر دو هفته نیز یه وقفه بدهید سه شیره و کاهو هم استفاده شود

سلام سویق واسه خانوم باردار که ۴ ماهه یا است هم مفیده؟


بله

سلام برای تهیه سویق عدس به چه مدت باید آرد عدس را تفت داد؟

سلام.منظور از حرارت غیر مستقیم چیه و ما چطور میتونیم این کار رو بکنیم؟

با عرض سلام و خسته باشید

اگه درست متوجه شده باشم برای تهیه سویق جو ابتدا باید جو را آرد کرده و دو ساعت تفتدهیم بعد سبوس جو را با هم تفت دهیم و به میزان مساوی با هم مخلوط کنیم؟

با سلام میشه دستور تهیه حلوا با سویق رو بدین

سلام ،برای رفع واهمه یا همون ترس مفیده سیوق ؟چه نوعش ؟چطور؟

سلام.خسته نباشید.اگرسویق گندم بترتیبی که ذکر فرمودید تهیه شده و با شیره انگور و یا شهد تهیه شده از شکر اب و زعفران و گلاب ,بصورت حلوا و یا کاچی دربیاید,باز هم در استفاده ان فایده ای مشابه فایده مصرف سویق وجود داره؟ چون به این ترتیب تمایل بیشتری برای مصرف از جانب خانواده وجود دارد.تشکر.

هر گونه از استفاده خواص متفاوتی دارد اکثر خواص یاد شده مربوز مصرف سویق خشک است

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم سویق جووگندم چقد چاق میکنه  ؟من نمیخوام چاق بشم فقط برای تقویت استخوان میخوام. شماگفتید سویق گندم چاق میکنه وسویق جولاغرمیکنه .

لطفا بهم بگید که چه سویقی باید مصرف کنم


چاق کننده منظور تقویت افراد ضعیف است 

درود بر شما و ممنون از لطف که سویق و جامعیتش رو به ما مسجل کردید

با سلام

احتراما جهت تهیه سویق سیب به این طریق عمل میشود.

سیبها را بشورید و بگذارید آبش کاملا برود و خشک بشود سپس با چاقو آنرا اسلایس یا تیکه تیکه که دارای برشهای نازکی است بدهید سپس انرا یا با نور آفتاب و یا دستگاه خشک بکنید و بعد از خشک شدن آنرا با اسیاب پودر بکنید و استفاده بکنید.

برای تقویت استخوان از سویق سنجد استفاده بکنید

سلام من گندم سبوس دار خریدم لازمه که بهش سبوس جداگانه اضافه کنم؟

سلام خدا قوت

میگن برای تهییه سویق سنجد حتما باید سنجد را با دست آسیاب کرد مثل سنگ آسیاب قدیمی.میگن نباید از انرژی برق در آسیاب استفاده کرد .

آیا این مطب صحت داره؟اگر در آسیاب کردن از دستگاه برقی استفاده کنیم خواصش با هنگامی که به صورت سنتی و با دخالت انرژی انسان آسیاب میشود فرق دارد؟

سلام و خسته نباشید

۱- آیا میشود از آردهای معمولی که در نانوایی ها است  استفاده کرد ؟

۲-آیا سویق ها چربی سوز هم هستن؟

۳-آیا برای غلظت خون هم مفیدن ؟

۴- آیا برای طالاسمی مینور مفید است ؟

۵-آیا سویق ها خون ساز هستند؟

ممنون میشم که در هم جواب بدین

 

 

سلام 

ببخشید دربارداری دکترها مولتی ویتامین و قرص فیفول تجویز میکنند سویقی هست که جایگزین این قرصها باشه؟ممنون از مطالب مفیدتون


چند سوال تامل برانگیز
  #آهن


❓چرا باید به کودکانمان قطره آهن بدهیم !؟


❓آیا والدین شما قرص آهن می خوردند!؟


❓آیا به پدران ما قطره آهن می دادند!؟

❓نعوذ بالله آیا خداوند فراموش کرده که مادران کمبود آهن دارند؟

❓آیا خداوند نمیداند که باید در شیر مادران آهن قرار دهد!؟

❓آیا پزشکان غربی تجربه و عقلشان از خداوند خالق است!؟

❓آیا با تمام این ادعا ها طب غربی در این چند سالی که بر ما مسلط شده  این به اصطلاح نقص خلقت را برطرف کرده است؟؟؟

❓ آیا مادر بوعلی سینا، رازی،عالم بزرگوار شیخ بهایی ، غیاث الدین جمشید کاشانی نیز قرص آهن خورده و به بچه هایشان قطره آهن داده بودند!؟

❓ چرا با وجود اجباری بودن خوردن قطره آهن،این همه معلول جسمی و مغزی در مدارس استثنایی و بهزیستی های ما وجود دارد!؟؟؟

❓چرا با وجود اینکه در آرد تمام نانوایی ها مکمل آهن اضافه کرده اند، هنوز باید به اجبار به بچه ها قطره آهن دهند!؟

❓چرا در هیچ کشور اروپایی قطره آهن بصورت عمومی و اجباری رایج نیست!!؟

❓چرا مردها با اینکه کمبود آهن ندارند، باید ناخواسته و به اجبار آرد غنی شده با آهن بخورند و دچار بیماری وحشتناک کبدی شوند!؟


@eslamteb

❓به نظر شما مافیای داروی صهیونیستی جهان،بچه های شیعه ایرانی را خیلی دوست دارد؟

❓به نظر شما این قوم برای شیعیان ایران  مهربان تر و دلسوز تر از خداوند و اولیای خداست؟

❓آیا واقعا اینچنین است؟


کمی تفکر،کمی بینش و اندکی تامل لازم است


 

سلام، عذر میخوام لطفا بفرمایید بعد از شستن سویق، باید آن را خشک کنیم؟اگر بله، به چه روشی؟ممنون

سلام
ببخشید ولی درمورد مخلوط سویق جو و گندم،شستن لازمه؟طرز شستنش چیه؟
ممنون میشم جواب بدید مرسی.

اره منم همین مشکل رو دارملطفا پاسخ بدهید
متشکرم

سلام بعد از شستن،خشک کردن هم لازمه؟
ممنون از مطالب

ممنون میشه سویق دانه انار را هم بنویسید

سلام
برای اولین بار بود که این سایت رو میبینم.
خدا به آبروی حضرت فاطمه اجرتان دهد.
مطالب بسیار کاربردی هستند.
خدا قوت.

سلام بعد از مصرف سویق بصورت ناشتا چند ساعت بعد میشه صبحانه مصرف کنیم؟سویق درطول دوران بارداری چندماه باید مصرف بشه؟

سلام من خیلی لاغرم برای افزایش وزن چی کار کنم؟

سلام برای درست کردن سویق جو میشه به جای آرد جو از آرد گندم استفاده کرد؟

سلام برای درست کردن سویق جو میتوان به جای آرد جو از آرد گندم استفاده کرد؟

سلام تو رو خدا جواب بدید خیلی برام مهمه – خواهش میکنم

من مفاصلم و رباطهای بدنم چه پا چه دست و مچ دست و پا و بعلاوه ی اسخوان های بدنم مثل پا و دست و کلا همه جا ضعیفه و همینطور بدنم هم ضعیفه و لاغرم .

چه سوقی درست کنم ؟ ترکیب سوق سنجد + گندم + جو ؟؟؟؟

یا فقط یدونشون ؟

سلام ببخشید نوشتین برای پوست صورت خوب هست یعنی با سوویق گندم به عنوان ماسک به صورت بزنیم یا فقط خوردنش کافی هست ؟؟؟؟؟ تشکرررر از مطالبتون

سلام خسته نباشید
سویق سنجد رو نمیشه با آب مصرف کرد ؟
اصلا نمیتونم خشک بخورم

سلام.آیا سویق برای درمان پارگی رباط صلیبی هم مفید است؟اگر مفید است چگونه باید آنرا مصرف کرد

سلام سویق سنجد برای پسر نوجوان ۱۶ ساله برای افزایش قد چقدر تاثیر دارد؟

با تشکر
عالی بود

بسیار عالی بود
با تشکر از شما

برای درمان شب ادراری هم میشه از سویق استفاده کرد؟ کدوم نوع؟ به چه صورت؟
علت شب ادراری مصرف مایعات زیاد و سردی جات
پسر ۶ ساله

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Currently you have JavaScript disabled. In order to post comments, please make sure JavaScript and Cookies are enabled, and reload the page. Click here for instructions on how to enable JavaScript in your browser.


Watch Dragon ball super

سویق نوعی خوراکی بسیار مقوی و خوشمزه است که با دارا بودن سطح بالایی از ویتامین های گروه ب ،ویتامین د و . اثرات درمانی بی شماری دارد . معنی سویق در زبان فارسی قدیم «پِست» می باشد  و قاووت ترکی و دیگر آن است که امروزه در شهر کرمان به عنوان قوتو نیز شناخته می شود و مصرف آن در بهبود بیماری ها و تقویت قوای بدن تقش موثری دارد .برای آشنایی با این خوراکی مقوی و مغذی سلامت وب امروز را مطالعه بفرمایید.

اکنون می خواهیم به شما بگوییم سویق کامل چیست و چگونه تهیه می شود.طرز تهیه سویق کامل بدین صورت است که پودر برخی از حبوبات ،سبوس گندم ،کنار، سیب، کدو، دانه انار و شلغم را تفت داده و با هم مخلوط می نمایند .بدین منظور آرد گندم را تفت داده و سبوس گندم را نیز جداگانه تفت می دهند و پس از الک نمودن با هم مخلوط کرده و سایر مواد برده را به آن اضافه می نمایند .

این خوراکی نیز انواعی دارد که در زیر انواع آن را به شما معرفی می نماییم

در ادامه به معرفی انواع سویق می پردازیم.

برای تهیه این ترکیب، آرد گندم و سبوس گندم را به طور جداگانه و بدون روغن بر روی حرارت غیر مستقیم تفت داده و با هم مخلوط می نمایند .این ترکیب چاق کننده بوده و استفاده از آن برای وزن گیری جنین در بارداری و وزن گیری کودکان بسیار مفید است .برای تهیه سویق گندم و جو نیز  پس از تفت دادن سبوس جو آن را آسیاب نموده و آرد جو سبوس جو را بدون روغن و به طور جداگانه تفت دهید و با مخلوط قبلی ترکیب نمایید .استفاده از این ترکیب راهکار بسیار مناسبی برای درمان دیابت برشمرده شده است .

سویق عدس یعنی چه و چه کاربردی دارد؟این سوال ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که برای پاسخ به این سوال بهتر است به ادامه این بند توجه بفرمایید .عدس را به خوبی آسیاب نموده و پس از الک کردن به مدت 2 الی 25 دقیقه بر روی شعله متوسط تفت دهید .این ترکیب در رفع تشنگی نافع بوده و با تقویت معده می تواند هفتاد درد را درمان نماید .درمان خونریزی های شدید زنانه و از بین بردن دردهای صفرا از دیگر فوائد این ترکیب می باشد .

برای تهیه این ترکیب میوه سنجد و هسته آن را به طور جداگانه آسیاب نموده و سپس با هم و بدون روغن بر روی حرارت ملایم به مدت 1 الی 15 دقیقه تفت می دهیم .از مهمترین خواص سویق سنجد می توان به درمان پوکی استخوان ،رفع دردهای مفصلی و درهای روماتیسمی اشاره کرد .

طرز تهیه سویق نخود بدین صورت است که مقداری از آرد خام نخود را در ظرفی بریزید و  به مدت 2 الی 25 دقیقه مدام تفت دهید تا بپزد .این ترکیب نفاخ نبوده و برای درمان کمردرد ،درمان دیسک کمر و سفتی کمر کاربرد فراوانی دارد .

روش تهیه سویق برنج و سیب به این شرح می باشد .ابتدا سبوس برنج و آرد برنج را به طور جداگانه و بدون روغن تفت می دهیم و یا برنج سبوس دار را تفت داده و سپس آسیاب می نماییم .اکنون سیب رنده شده را تفت داده و پس از آسیاب نمودن به ترکیب برنج اضافه می کنیم .این ترکیب مقوی برای درمان اسهال ،درمان خون دماغ و رفع مسمومیت ها بسیار مجرب است .

سویق کودک چیست ؟پاسخ سوال شما اینست که سویق کودک همان سویق کامل است و از ترکیب تمامی مخلوط های برده در بالا تهیه می شود .این ترکیب ذرات ریزتری داشته و قابل حل شدن در شیر می باشد .مصرف آن در کودکان سبب استخوان سازی و تقویت قوای بدنی می شود و استفاده از آن در دوران بارداری از تولد فرزند معلول جلوگیری می نماید .این ترکیب همچنین در ازدیاد شیر مادران شیرده بسیار موثر و سودمند شناخته شده است .

روزانه و صبح ناشتا یک تا دو قاشق غذاخوری از هر یک از ترکیب های برده را می توانید میل نمایید .همچنین می توانید برای افزایش قوت و اثر بخشی این ترکیب مقداری عسل و یا خرما را بدان ها اضافه نمایید و با افزودن شیر به آن این معجون جادویی را میل نمایید .از افزودن آب یا شکر به ترکیبات معرفی شده در بالا اجتناب ورزید و افزودن کمی روغن زیتون پس از آماده شدن ترکیب  نیز می تواند در بهبود طعم و افزایش اثرات درمانی این خوراکی سودمند محسوب شود .مصرف این ترکیب محدود به سن خاصی نبوده و در تمامی سنین قابل مصرف و استفاده می باشد.

یک سوق خوب اثرات درمانی خود را در طی مدت بسیار کوتاهی نشان داده و پس از مصرف بلافاصله در شما حس گرمی و گرم شدن ایجاد می نماید .شما می توانید اثرات تقویت کنندگی این ترکیب را بلافاصله پس از مصرف و نهایتا ظرف سه روز در خود مشاهده نمایید .

 

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  © 213 – 217 salamatweb.ir

سبد خرید شما خالی است!

7 روز ضمانت برگشت محصول

پرداخت امن

ضمانت اصالت کالا

تحویل سریع

بسته بندی مناسب

زیتون و فرآورده های این محصول
ارزشمند به واسطه خواص دارویی بی شمار، همواره مورد توجه اکثر مردم جهان بوده و با
پیشرفت علم و پی بردن به خواص این محصول ، با افزایش تقاضای چشم گیری روبه
رو شده است. زیان های جسمی غذاهای سرخ شده با روغن های متفرقه سبب شده که میل به
روغن زیتون در جهان روند صعودی به خود بگیرد. بعد از اینکه ذائقه مردم جهان به
دلیل افزایش بیماری های گوارشی به ویژه در رانندگان و کارمندان، بیش از پیش به سمت
روغن زیتون کشیده شد، بازار این محصول معجزه آسا هر روز داغ تر می شود. در
این میان خریداری روغن زیتون اصل برای مردمانی که به دنبال مصرف زیتون و روغن
زیتون هستند، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در روغن زیتون باید تلخی و تیز بودن
آن انتهای گلو را بسوزاند و بوی میوه زیتون احساس شود. رنگ روغن زیتون خالص و
مرغوب باید زرد مایل به سبز باشد، در مورد زیتون ویژگی های مهمی وجود دارد که در
ایران به آنها کمتر بها داده می شود، لذا باید بر روی شناخت روغن زیتون
فرهنگ سازی شود. ویژگی های اشاره شده مربوط به روغن اکستراورژن (روغن فرابِکر) است
که خواص دارویی آن مطرح است. مصرف روغن زیتون بیماری یبوست مزمن را ظرف کمتر از یک هفته
برطرف می کند و در واقع مردم باید بدانند که زیتون هم دکتر و هم داروی آنها است

کلیه محصولات عرضه شده در
فروشگاه سوغات ناب با دقت تمام و از بهترین تولید کنندگان تهیه می گردد و از اصالت
و کیفیت ممتاز برخوردار است . به واقع روغن زیتون اکسیر بهترین و خالص ترین روغن
زیتون فرابکر تولید شده در ایران می باشد که مطمئنان قابلیت رقابت با معتبر ترین برند
های خارجی را دارد و مورد تایید بسیاری از اساتید طب سنتی ایران می باشد .

 

فروشگاه
اینترنتی
سوغات ناب در سال 1394 تاسیس و ماموریت اساسی خویش را آشنایی حداکثری
هموطنان عزیز خصوصاً زائران و مجاوران حضرت رضا (ع) با محصولات و کالاهای
ناب استان
خراسان در مرحله اول و سپس معرفی و احیاء کالاها و محصولات سنتی تمامی نقاط
ایران
زمین قرار داده است. رویکرد اصلی ما حمایت از تولید کنندگان و مصرف
کنندگان کالا های ناب و اصیل ایرانی می باشد . ما با شناسایی بهترین تولید کنندگان
و زمینه سازی جهت تسهیل در خرید و فروش با کیفیت ترین و ناب ترین محصولات از طریق
فروشگاه اینترنتی سوغات ناب بر آن شدیم تا به این امر تحقق بخشیم . مشتریانی
که ما برای تعامل با آنها بره ریزی نموده ایم عموم مردم و گاهاً کسب وکار های
کوچک می باشند . ما معتقدیم که اگر با بره عمل نماییم ، در
سایه الطاف بی کران خداوند متعال و عنایات ولی نعمتمان علی ابن موسی الرضا ،
فعالیتمان با بهره گیری از منابع و نیرو های بومی ، گامی موثر است در جهت پیش برد
اهداف اقتصاد مقاومتی . فعالیتی که به زعم ما استراتژی 3 سر برد است.  بدین
معنی که هم تولید کننده ، هم مصرف کننده و هم ما از این داد و ستد منتفع خواهیم
شد.  

ان‏ شاءالله .

آدرس : خراسان رضوي-مشهد-بلوار موسوی قوچانی-موسوی قوچانی 35-چهار راه اول-سمت چپ-پلاک 13-جنب سوپر پرهیزگار

تلفن : 5137533982 بازرگانی:91511858 مدیریت:915613373

سامانه پیام کوتاه :39926

پست الکترونیک : info@soghatenab.com



آرایش

مدل مو

مدل لباس

اخبار

سبزی خردکن

 

سویق (آرد بوداده)نحوه استفاده : بصورت غذا و وعده های غذاییخواص : خوب غذایی است سویق اگرگرسنه باشی تورانگه می داردواگرسیرباشی غذایت را هضم می کند ،برای برسام (ورم پرده حجاب حاجز) مفید است و صالح برای آن است که غذای بیمار باشد گوشت را میرویاند و استخوان را محکم میکند و اگر کسی چهل روز از آن بخورد شانه هایش پر از نیرو میشود سودا و بلغم را از معده میکند

و هفتاد نوع بلا را دفع میکند و مغز حیوانات را هضم میکند و شفای کسی است که آن را خورده .سه کف دست ارد بو داده اگر صبح ناشتا بخورند سودا و بلغم را میخشکاند و چیزی از آن باقی نمیگذارد و اگر پدر و مادر بخورند بپه انها قوی میشود اگر سه بار شسته شود و از ظرفی به ظرفی ریخته شود تب را میبرد . ارد بوداده همراه روغن زیتون گوشت را میرویاند و استخوان را سخت پوست را نازک و بر باه می افزایدمنبع : کتب شیعه و اسلامی

سلامت ، درمان بیماری ها ، مقالات پزشکی ، اطلاعات دارویی ، تغذیه ، رژیم درمانی1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *