خواص خوردن عرق بهار نارنج




خانه

موبایل

 

 

خواص خوردن عرق بهار نارنج

 

بهار نارنج آرامش ‌بخش و ضدهیجانات دستگاه عصبی است، سردردهای عصبی و میگرنی را کاهش می‌‌ دهد و تپش نظم قلب و اضطراب را از بین می ‌‌برد.

 

عرق بهار نارنج دارای طبیعت گرم و مقوی جسم و روح است.

پوست نارنج ضد یبوست است و برای افرادی که معده‌ ی آن ها زیاد ترش می ‌کنند، بهترین دارو است.

مربای بهار نارنج مقوی معده و ضد تشنج است.

 

عرق بهار نارنج اشتهاآوری قوی است و برای رفع ضعف اعصاب مفید و نشاط آور است و در تسکین ناراحتی‌ های سینه و تپش قلب مؤثر است.

عرق بهار نارنج برای معطر کردن شربت‌ ها استفاده می ‌شود، اعصاب را تقویت و بی ‌خوابی را درمان می‌ کند.

 

مصرف عرق بهار نارنج تپش نظم قلب، تشویش و اضطراب را از بین می ‌‌برد و افرادی که مشکل اختلال خواب دارند، می ‌توانند پیش از خواب، مقداری عرق بهار نارنج با چای مصرف کنند.

 

عرق بهار نارنج به جای دیازپام

با توجه به نتایج به دست آمده از یک مطالعه، از بهار نارنج می ‌توان به عنوان یک پیش داروی موثر جهت کاهش اضطراب بیماران قبل از عمل جراحی استفاده کرد.

 

این مطالعه با هدف مقایسه ی تاثیر عرق بهار نارنج و دیازپام بر اضطراب بیماران قبل از عمل جراحی توسط دکتر محمود اخلاقی، استادیار گروه بیهوشی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و جمعی از همکاران انجام شد.

 

در این مطالعه تعداد 6 بیمار 14 تا 48 ساله ی مراجعه‌ کننده به بیمارستان آیت‌الله کاشانی شهرکرد جهت عمل جراحی، انتخاب و به طور تصادفی در دو گروه 3 نفره تقسیم شدند.

 

2 ساعت قبل از عمل به گروه یک 1 سی‌ سی عرق بهار نارنج و به گروه 2 محلول یک قرص 5 میلی ‌گرم دیازپام در 1 سی ‌سی آب به صورت خوراکی داده شد.

 

میزان اضطراب بیماران توسط پرسشه اضطراب اسپیل برگر و علائم حیاتی بیماران قبل و 2 ساعت پس از دریافت دارو ثبت شد.

 

یافته‌ های این پژوهش:

گروه‌ ها از نظر ویژگی ‌های دموگرافیک، نبض و اضطراب قبل از عمل همسان بودند.

میزان اضطراب موقعیتی پس از مصرف دارو در هر دو گروه مصرف ‌کننده ی بهار نارنج و دیازپام کاهش یافت.

 

مقایسه ی دو گروه تفاوت آماری معنی ‌داری نداشت.

 

تغییرات تعداد نبض و فشار خون در هر دو گروه قبل و بعد از مصرف دارو تفاوت آماری معنی ‌داری نداشت.

خواص خوردن عرق بهار نارنج

 

منبع:فارس


باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

.     بابک ریاحی پور و همسرش   این مطلب مفید بود؟ 4 1

.     دلنوشته در مورد دخترم   این مطلب مفید بود؟ 3

.     ناگفته ها در مورد دکتر حسابی   این مطلب مفید بود؟ 1 1

.     مایک رستم پور بازیکن بسکتبال   این مطلب مفید بود؟ 15 1

.     فواید سمنو در طب سنتی   این مطلب مفید بود؟ 2

خواص خوردن عرق بهار نارنج

.     مدل پالتو جدید 219   این مطلب مفید بود؟ 7 2

 .     امروز من واقعی   این مطلب مفید بود؟ 368 64

فتوکده بعنوان مجله خبری و تفریحی از سال 92 فعالیت خود را شروع کرده است، تمام تلاش این گروه انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران ایرانی با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد، هرگونه کپی نیاز به اجازه کتبی از سایت فتوکده می باشد

بهار نارنج یکی از مواد غذایی شناخته شده است که در درمان بسیاری از بیماری ها به کار می رود. عرق بهار نارنج نیز از بزرگ ترین عرقی جات برای سلامتی به شمار می آید. از جمله خواص عرق بهار نارنج می توان به رفع ناراحتی اعصاب اشاره کرد.

شکوفه های درخت نارنج, بهار نارنج دارد. محصولات بسیاری با استفاده از این شکوفه ها تهیه می شود. برخی عطرها, نوشیدنی های فصلی, عرقی جات و مربا و برخی از این محصولات به شمار می روند. در این مطلب با فواید درمانی و موثرترین خواص عرق بهار نارنج آشنا می شویم.

عرق بهار نارنج اسانسی گرم, معطر و شفاف است که از فرآیند تقطیر شکوفه های تلخ بهار نارنج به دست می آید. از گذشته ها تا به امروز از گل های بهار نارنج در پخت و پز و تهیه بسیاری از محصولات آرایشی استفاده می شود. عرق بهار نارنج سرشار از ویتامین های B, C و D است. هر یک از این ویتامین ها برای سلامتی بدن ضروری می باشند. از این رو مصرف عرق بهار نارنج, موجب پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها می شود. مهمترین خواص بهار نارنج, بهبود عملکرد سیستم عصبی بدن است. تاثیرات مفید این عرق روی مغز و اعصاب باعث می شود بهار نارنج در درمان اضطراب و تسکین اعصاب موثر باشد.

خواص خوردن عرق بهار نارنج

در گذشته از عرق بهار نارنج به منظور تسکین سردردهای طولانی و مکرر استفاده می شد. امروزه بررسی ها نشان داده است مصرف بهار نارنج می تواند در درمان میگرن موثر باشد. جالب است بدانید عرق بهار نارنج خاصیت نشاط آور دارد و در نتیجه در پیشگیری از افسردگی موثر است. از آن جایی که عرق بهار نارنج خاصیت آرام بخشی دارد, موجب بهبود عملکرد قلب شده و در درمان تپش قلب نظم موثر است. همچنین بسیاری از بیماری های قلبی ناشی از فشار خون بالا ایجاد می شوند, عرق بهار نارنج با تنظیم فشار خون از این بیماری ها پیشگیری می کند. اما استفاده بیش از حد این عرق, فشار خون را بالا و ضربان قلب را افزایش می دهد.

وجود آنتی اکسیدان های مختلف در عرق بهار نارنج سبب شده, نوشیدنی های تهیه شده از عرق بهار نارنج در پیشگیری از بیماری های خطرناک مانند سرطان ها موثر باشد. این موضوع با توجه به خاصیت ضد التهابی و ضد آلرژی بهار نارنج پر رنگ تر می شود. در واقع عرق بهار نارنج با تقویت سیستم ایمنی بدن, به مقابله با بسیاری از بیماری ها کمک می کند. از دیگر مزیت های بهار نارنج برای زنان, کاهش شدت علایم یائسگی در آن ها می باشد.

یکی از عرقیجات بسیار عالی برای پوست, عرق بهار نارنج است. این عرق به عنوان عنصری با ساختار ملایم در ساخت بسیاری از محصولات بهداشتی کودکان استفاده می شود. یکی از موثرترین خواص عرق بهار نارنج, درمان منافذ باز پوست صورت است. حمام کردن با عرق بهار نارنج موجب تسکین بدن شده و خاصیت آرامش بخشی دارد. به ویژه تاثیر شگفت آوری بر روی پوست می گذارد. استفاده عرق بهار نارنج بر روی پوست موجب نرمی و صافی آن می شود. همچنین از عرق بهار نارنج می توان به عنوان خوشبو کننده هوا استفاده نمود. بخور صورت با بهار نارنج موجب باز شدن و زیبایی چهره می شود.

بهار نارنج می تواند التهاب و قرمزی و سوزش پوست را تسکین دهد. در واقع استفاده از عرق بهار نارنج برای پوست های حساس و چرب بسیار مفید است. این عرق به تسکین ناراحتی های پوست کمک می کند و قرمزی ناشی از التهاب و سوزش پوست را کاهش می دهد. یکی از مهمترین خاصیت ها و فواید عرق بهار نارنج درمان موثر مشکلات پوستی است. بنابراین به افرادی که مستعد بیماری های پوستی هستند توصیه می شود به طور مرتب از این عرق استفاده نمایند.

از دیگر خواص عرق بهار نارنج برای پوست می توان به تسکین آفتاب سوختگی اشاره کرد. عرق بهار نارنج و برخی از عرقیجات دیگر, در طیف وسیعی از لوسیون ها و کرم های مخصوص پوست استفاده می شود. دلیل این مسئله توانایی این عرق ها در نرم و لطیف و زیبا کردن پوست می باشد. به علاوه عرق بهار نارنج می تواند سوزش پوست ناشی از آفتاب سوختگی را کاهش دهد. همچنین اثر معتدل آن در تسکین دهندگی سوختگی و کاهش قرمزی پوست کمک خواهد کرد. علاوه بر پوست, عرق بهار نارنج تاثیرات مثبتی روی مو دارد. این عرق می تواند موها را تقویت و آن ها را براق کند. از این رو در سلامتی و زیبایی مو موثر است.

از آن جایی که در دوران بارداری, زنان از نظر جسمی و روحی دچار تغییرات بسیاری می شوند, ممکن است بسیاری از زنان از این دوران خاطره خوبی نداشته باشند. به دلیل خاصیت های شگفت آور عرق بهار نارنج در رفع ناآرامی های جسمی و روحی, امروزه این عرق مورد توجه بسیاری از زنان باردار قرار گرفته است. اما استفاده بیش از حد از  عرق بهار نارنج ممکن است سلامتی را به خطر بیندازد. به همین دلیل مصرف آن در طی بارداری و شیردهی باید با احتیاط صورت بگیرد. از آن جایی که زنان در طول بارداری مجاز به مصرف بسیاری از داروهای شیمیایی نمی باشند, استفاده محدود از عرق بهار نارنج در این دوران مشکلی ایجاد نمی کند.

یکی از روش های موثر در تسکین ناراحتی معده، سوء هاضمه و رفع گاز شکم و نفخ معده در کودکان و بزرگسالان, استفاده از عرق بهار نارنج است. در واقع از گذشته ها تا به امروز یکی از بزرگ ترین فواید درمانی و خواص عرق بهار نارنج, درمان طبیعی ناراحتی های معده می باشد. این در حالی است که عرق بهار نارنج هیچ گونه عوارضی برای بدن ندارد. از آن جایی که یکی از خاصیت های عرق بهار نارنج, افزایش اشتها است, استفاده بیش از حد آن ممکن است سبب افزایش میل پرخوری در افراد شود. بنابراین به افراد توصیه می شود در حد محدود ولی منظم از این عرق مفید استفاده نمایند.

از جمله خواص عرق بهار نارنج, خاصیت آرامش بخشی آن است. این خاصیت برای افرادی که از اختلالات خواب رنج می برند, بسیار مفید است. در واقع یکی از کاربردهای شگفت انگیز عرق بهار نارنج, درمان بی خوابی است. برای این منظور می توان فضای اتاق خواب را با استفاده عرق بهار نارنج معطر نمود.

خواص عرق نارنج بسیار است و این عرق در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری های روحی و جسمی موثر است. بنابراین به افراد توصیه می شود از این عرق به طور محدود در بره غذایی خود استفاده نمایند.

منبع : آرگا



با بهترین مراکز خرید پاتایا آشنا شوید


یک ایده شیک، انتخاب شاه گیوه پاشنه بلند با زیره و‌ پاشنه چرم


غار نیاح مالزی شاهدی برای زندگی 4 هزار ساله انسان ها!



قبل از خانه تکانی و نظافت عید نوروز بخوانید



با انواع رنگ موی عید نوروز 98 آشنا شوید



چطور عسل طبیعی با کیفیت بخریم؟

نشانی شما منتشر نخواهد شد.

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *