خواص دارویی و گیاهی
نخل هندی در کتب سنتی با فوفل شناخته شده است، درختی است از تیره نخلها که در مناطق گرم آسیا، هندوستان و جاوه میروید با قامتی تقریبا بلند که ارتفاع آن به 25 متر هم میرسد. های دیگر این گیاه سپاری، تانبول، کوثل، پوفل و فاطویل است. میوه فوفل در ابعاد یک تخم مرغ است، هنگامی که نارس است رنگ پوست خارجی آن سفید و پس از رسیدن رنگ آن زرد نارنجی میشود. در داخل میوه فوفل یک عدد دانه بیضی شکل که درازای آن حدود 2 سانتیمتر است قرار دارد که رنگ غشای آن قهوهای بوده، طعم دانه تلخ، قابض و بویی شبیه پنیر دارد.
جویدن مخلوط میوه و برگ فوفل سنتی تاریخی است و در بسیاری از کشورهای آسیایی و اقیانوسه رایج است. فوفل باید کاملا رسیده مصرف شود و مقدار مصرف خوراکی آن به طور معمول 4 گرم در روز است.
از دیگر روشهای استفاده از خواص فوفل تنقیه آن میباشد. برای تنقیه 4 عدد دانه فوفل را در 3 سیسی آب به مدت نیم ساعت بجوشانید تا مقدار آن به 12 سیسی برسد، سپس آن را خنک نموده وقبل از صبحانه ناشتا تنقیه نمایید، روش تنقیه تاثیر قابل ملاحظهای در کشتن و خروج انگلها زمانی که هیچ دارویی جواب نداده و یا به دارو دسترسی ندارید، خواهد داشت.
قسمتهای مورد استفاده گیاه فوفل شامل دانه، پوست دانه، شاخههای جوان، جوانهها، برگها و تا حدودی ریشه درخت بوده که خواص دارویی دارند.
طبع این گیاه سرد و خشک است. خواص دارویی درخت فوفل به طور خلاصه عبارتند از:
چوب درخت فوفل را در نجاری به کار میبرند و از الیاف پوست آن در نساجی الیاف استفاده میشود. جوانه انتهایی تنه این گیاه را به کلم فوفل به مصرف تغذیه میرسانند. کلم فوفل بسیار نرم بوده و شبیه پنیر است.
به طور کلی مصرف گیاه فوفل بایستی تحت نظر پزشک صورت گیرد، از خواص فوفل خاصیت اعتیاد آوری آن بوده و زیادهروی در مصرف آن باعث افزایش احتمال ابتلا به سرطانهای دهان است.
خواص فوفل برای معده خواص فوفل برای اعصاب خواص فوفل برای درد پهلو خواص فوفل برای بوی بد دهان خواص فوفل در طب چینی فوفل میوه درختی است از خانواده نخل Palmaceae، درختی است زیبا، بلند و شبیه نخل، تنه آن باریک و دراز و برگهای آن پهن، بزرگ، مرکب پری و مجتمع است که به طور گروهی در انتهای ساقه درخت ظاهر می شود.
دربارهی گیاه فوفل بدانید
فوفل میوه درختی است ، درختی است زیبا، بلند و شبیه نخل، تنه آن باریک و دراز و برگهای آن پهن، بزرگ، مرکب پری و مجتمع است که به طور گروهی در انتهای ساقه درخت ظاهر می شود. میوه آن به شکل تخم مرغ می باشد، مادام که نارس است رنگ پوست خارجی آن سفید ولی پس از رسیدن رنگ آن زرد نارنجی می شود، در داخلی میوه فوفل یک عدد دانه بیضی شکل که درازای آن حدود ۲ سانتی متر است قراردارد که رنگ غشای نازک آن قهوه ای می باشد، طعم دانه تلخ و قابض است و بوی شبیه بوی پنیر دارد. درخت فوفل بومی مناطق حاره آسیا از جمله هند، مالزی، سیلان، فرموز و جنوب چین میباشد، در ایران تا به حال دیده نشده است.
فوفل میوه درختی است از خانواده نخل Palmaceae، درختی است زیبا، بلند و شبیه نخل، تنه آن باریک و دراز و برگهای آن پهن، بزرگ، مرکب پری و مجتمع است که به طور گروهی در انتهای ساقه درخت ظاهر می شود. قسمتهای مورد استفاده گیاه فوفل شامل دانه، پوست دانه، شاخههای جوان، جوانهها، برگها و تا حدودی ریشه درخت بوده که خواص دارویی دارند.
ویژگی و خواص فوفل
-طبع آن سرد و خشک است.
-داروی ضد کرم می باشد.
-در گذشته جهت درمان کرمهای نواری ۳۰ گرم آرد دانه این گیاه را جوشانده به صورت تنقیه استفاده می کردند، در پزشکی امروز روش تنقیه ممنوع میباشد.
-فوفل به هضم غذا کمک میکند.
-ضد مالاریا و تبهای نوبهای است.
-ضد سرفه است.
-قاعدهآور میباشد، خانمهای حامله از خوردن آن خودداری کنند.
-جهت معالجه استسقاء و آفتابزدگی از پوست میوه این گیاه میتوان استفاده کرد.
-جهت دیفتری اسانس برگهای این گیاه را به صورت بخور و غرغره میتوان استفاده کرد.
-جهت سستی اعصاب از این گیاه میتوان استفاده کرد.
-جهت رفع جوشهای دهان که در اثر گرمی میباشد از دمکرده این گیاه مزمزه شود.
-مزمزه کردن دمکرده آن باعث تقویت لثه و جلوگیری از خونریزی آن میشود.
-جهت یبوست ۸ گرم از دانه سرخ رنگ این گیاه میل شود.
-تقویت کننده معده میباشد.
-اشخاصی که سنگ کلیه و مثانه دارند از خوردن این گیاه خودداری کنند.
-جویدن فوفل برای خوشبوکردن دهان مؤثر است.
-مصرف این گیاه باید تحت نظر پزشک باشد.
-مصرف فوفل برای سینه و صدا مضر است بهتر است همراه کتیرا میل شود.
درمان گیاهی ورم گلو با خواص فوفل
– خوردن آن برای معالجه ناراحتیهای نزله ای بسیار مؤثر است، به عنوان یک ماده ضدعفونی کننده برای رفع ورم گلو و حنجره و لوله های برونشی مفید است.
– غرغره و بخور آن برای دیفتری مؤثر است.
خواص درمانی پوست فوفل:
آب جوشانده آن برای معالجه استسقا، آفتابزدگی و بیماری بریبری که ناشی از کمی ویتامین B است استفاده می شود.
خواص درمانی جوانه فوفل:
خام آن را میتوانید به عنوان کرم کش به بچه ها بخورانید.
خواص فوفل در دامپزشکی
مدتهاست که از این گیاه در طب انسانی استفاده نمیشود. این گیاه به شکل گستردهای به عنوان داروی سرخوشیزا مصرف شده است. برشهای تازه گیاه مزبور بخشی از “معجون جویدنی betel مورد استفاده تقریباً ۴۵۰ میلیون نفر مردم شرق آسیا میباشد. (آرکولین در اثر جویدن به آرکاییدین که محرک دستگاه عصبی مرکزی است تبدیل میگردد.) گو اینکه به دلیل نقش گیاه در ایجاد برخی انواع سرطانهای دهان، رسم مزبور در حال از بین رفتن است. در دامپزشکی نیز این گیاه به عنوان کرمکش برای از بین بردن کرمهای نواری احشام و سگها و نیز درمان قولنج روده اسبها استفاده میشود.
خواص فوفل در طب هندی و سنتی ایران و چینی
در طب هندی شیره حاصل از دانههای جوان این گیاه به عنوان ملین و جوشانده ریشه آن برای درمان ترک خوردگی لبها به کار برده میشود. طبع فوفل ، سرد و خشک در درجه سوم بوده استعمال موضعی آن جهت درمان آماسهای گرم غلیظ سودمند است. خوشبوکننده دهان، مقوی قلب، لثه و دندانها میباشد. در طب چینی از این گیاه برای درمان مواردی مانند هپاتیت مزمن، آماس، اولیگوری، اسهال و بیماریهای گوارشی استفاده میشود.
روش مصرف:
در گذشته از این گیاه به صورت مرهمهای جویدنی، جهت درمان بیماری لثه و نیز به عنوان کرمکش استفاده میگردید. امروزه فوفل تنها در دامپزشکی به عنوان کرمکش، برای درمان حیوانات خانگی به کار برده میشود. به طور کلی مصرف دارویی این گیاه ناچیز است.
خواص فوفل در طب هندی , خواص فوفل برای هضم غذا
خواص فوفل در طب هندی , خواص فوفل برای هضم غذا
خواص فوفل در طب هندی , خواص فوفل برای هضم غذا
خواص فوفل در طب هندی , خواص فوفل برای هضم غذا
کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب با ذكر منبع و لینک فعال بلامانع است
شامل اطلاعات
411
گياهان دارویی
خولنجان عبارت از ریزومها سخت و سفت برنگ قرمز مایل به قهوه ای ، دارای خطوط سفید رنگ و محل افتاده سا ق
خولنجان عبارت از ریزومها سخت و سفت برنگ قرمز مایل به قهوه ای ، دارای خطوط سفید رنگ و محل افتاده سا قه های هوایی گیاه قولنجان یا خولنجان کبیر با علمی:Alpinia officinarum Hance از تیره زنجبیل Zingib
دار فلفل دراز عبارت از قطعات لوله ای و باریک که اجتماعی از میوه های گیاه به رنگ سیاه یا فیلی تیره می
دار فلفل دراز عبارت از قطعات لوله ای و باریک که اجتماعی از میوه های گیاه به رنگ سیاه یا فیلی تیره می باشد. این قطعات متعلق به گیاه دار فلفل با علمی:Piper longum L.
از تیره فلفل ( Piperiaceae ) است
درمان سفیده عبارت از غده های زیرزمینی سفید رنگ ، با بویی مشخص و طعم تند و تلخ است که از گیا ه درمان
درمان سفیده عبارت از غده های زیرزمینی سفید رنگ ، با بویی مشخص و طعم تند و تلخ است که از گیا ه درمان سفیده با علمی:Fritillaria Persica L.از تیره لاله (Liliaceae) بدست می آید . درمان سفیده گیاه است
Quarterدرمنه ترکی به رنگ سبز کم رنگ یا زرد رنگ شامل شا خه ها و خرد شده برگها و اجتماعات خو شه ای از
Quarterدرمنه ترکی به رنگ سبز کم رنگ یا زرد رنگ شامل شا خه ها و خرد شده برگها و اجتماعات خو شه ای از گلهای گرد و کوچک بوده دارای بوی قوی شبیه به بوی درمنه می باشد این سرشا خه ها متعلق به گیاهی است ب
گیاهان دارویی
شامل اطلاعات
57
دمنوش گياهی
برنج، گیاهی است یکساله که ارتفاع آن تا 5/ و برگهای1 متر هم میرسد و در مناطق گرم و مرطوب
برنج، گیاهی است یکساله که ارتفاع آن تا 5/ و برگهای1 متر هم میرسد و در مناطق گرم و مرطوب و پر آب میروید .
ساقه آن راست و. برگهای آن بزرگ و نوک تیز است. هر ساقه دارای چندیدن سنبل
گلگاوزبان گیاهی است خودرو که اغلب در دامنه کوههای البرز میروید و در حال حاضر نیز ب
گلگاوزبان گیاهی است خودرو که اغلب در دامنه کوههای البرز میروید و در حال حاضر نیز به شکل صنعتی کشت میشود. این گیاه دارای گونههای زیادی است و به دلیل خواص دارویی فراوان و گ
زیره گیاهی است دوساله علفی ، به ارتفاع 6 سانتی متر با ساقههای تو خالی ، شیار دار که از قاعده،
زیره گیاهی است دوساله علفی ، به ارتفاع 6 سانتی متر با ساقههای تو خالی ، شیار دار که از قاعده، دارای انشعاباتی است .
برگهای این گیاه دارای بریدگی های زیادی است ؛ به طوری که به صورت نخ مانن
نعنا فلفلی گیاهی است علفی و چند ساله، دارای ساقه های خزنده (استولون) و ساقه های زیر زمینی (ریزوم)، س
نعنا فلفلی گیاهی است علفی و چند ساله، دارای ساقه های خزنده (استولون) و ساقه های زیر زمینی (ریزوم)، ساقه اش چهارگوش به رنگ قرمز مایل به بنفش که برگ های بیضوی شکلی به صورت متقابل روی آن قرار می گیرند. گ
شامل اطلاعات
75
عرقيات گياهی
گیاهی است پایا، به ارتفاع ۲۰ تا ۹۰ سانتیمتر و حتی که برگهایی بدون دمبرگ، دراز و پوشیده از کرک
گیاهی است پایا، به ارتفاع ۲۰ تا ۹۰ سانتیمتر و حتی که برگهایی بدون دمبرگ، دراز و پوشیده از کرک دارد که دارای بریدگیهای زیاد و باریکی است. گلهای سفید رنگ آن به صورت کاپیتول کوچک و مجتمع، گل آذی
بیدمشک گیاهی است از نژاد بید سنبلههای آن دارای اسانس معطر است. اسانس یا عرق بیدمشک علاوه بر خو
بیدمشک گیاهی است از نژاد بید سنبلههای آن دارای اسانس معطر است. اسانس یا عرق بیدمشک علاوه بر خواص درمانی برای معطر کردن شربتها نیز به کار میرود
پونه از خانواده نعناع است و ترکیب اصلی موجود در این گیاه، اسانس روغنی فرار یا روغن منتول است.به عل
پونه از خانواده نعناع است و ترکیب اصلی موجود در این گیاه، اسانس روغنی فرار یا روغن منتول است.به علاوه در اعضاى این گیاه مقدارى تانن، مواد رزینى و قند نیز وجود دارد و حاوی مقدار زیادی ویتامین است.گ
ترکیب چهار عرق با طبیعت سرد
عرق ترکیبی چهار عرق سرد متشکل از چهار عرق با طبیعت سرد میباشد که برای کس
ترکیب چهار عرق با طبیعت سرد
عرق ترکیبی چهار عرق سرد متشکل از چهار عرق با طبیعت سرد میباشد که برای کسانی که طبیعت سردی دارند توصیه نمیشود.
البته ذکر این نکته ضروری است که میزان مصرف مقادیر کم این عرقیج
متخصص طب سوزنی تخصصی
شامل اطلاعات
13
داروی گیاهی
شربت رامش یک نوشیدنی مفرح و شادی بخش و ضد افسردگی است که بر پایه اصول طب سنتی ایران تولید و استاندار
شربت رامش یک نوشیدنی مفرح و شادی بخش و ضد افسردگی است که بر پایه اصول طب سنتی ایران تولید و استاندارد شده است و موجب ایجاد نشاط در افراد می شود و به قوای طبیعی بدن در هضم و پاکسازی خلط سودای مضر و غیر
فراورده مایع متشکل از سکنجبین و پیاز گیاه عنصل (اسقیل در مخزن الادویه) که در کتب طب ایرانی با
فراورده مایع متشکل از سکنجبین و پیاز گیاه عنصل (اسقیل در مخزن الادویه) که در کتب طب ایرانی با توجه به کاربرد، نحوه ساخت و درصد اجزای متفاوتی را شامل می شود. تاریخچه ذکر این ترکیب دارویی و منافع
خیار دارای مزاج در درجه دوم سرد و تر و مغز آن لطیف تر از جرم گوشت آن است.
خیار دارای مزاج در درجه دوم سرد و تر و مغز آن لطیف تر از جرم گوشت آن است.
در کتب قرابادین حکیمان طب سنتی ایران، این دارو و ترکیب آن از کتاب طب الائمه و منسوب به حضرت ابی عبدا
در کتب قرابادین حکیمان طب سنتی ایران، این دارو و ترکیب آن از کتاب طب الائمه و منسوب به حضرت ابی عبدالله نقل شده است. شکل دارو معجون است و محتوی مصطکی، آویشن، زنیان و سیاهدانه در پایه عسل می باشد. دارو
شامل اطلاعات
55
شربت ها
مرزنجوش با های توکلیجه، مرزنگوش، حب الفیل ،اذان الفار، ثاموس و ریحان سلیمان نیز یده می شود و م
مرزنجوش با های توکلیجه، مرزنگوش، حب الفیل ،اذان الفار، ثاموس و ریحان سلیمان نیز یده می شود و معروف ترین خاصیت طبی آن آرامبخشی است.از نظر پزشکی مرزنجوش سرشار از فلانوءیدها ،تانن ها وگلیکوزیدهای ف
پرتقال (به دری: مالته) میوهای از خانواده مرکبات میباشد. درخت آن همیشه سبز است و ارتفاع آ
پرتقال (به دری: مالته) میوهای از خانواده مرکبات میباشد. درخت آن همیشه سبز است و ارتفاع آن تا ۱۰ متر هم میرسد. معروفترین گونه اصلاح شده پرتقال در دنیا تامسون ناول میب
گیاهی نهاندانه از تیرهٔ گل سرخ است. رشد این گیاه علفی پایا در آب و هوای معتدل گرم و در بستر غن
گیاهی نهاندانه از تیرهٔ گل سرخ است. رشد این گیاه علفی پایا در آب و هوای معتدل گرم و در بستر غنی از گیاخاک و خاک اسیدی بسیار خوب است. گلهای توتفرنگی نسبت به سرما به شدت حساس هستند ولی
شامل اطلاعات
82
میوه ها
فندق درختچهای است به ارتفاع تقریبا دو متر که در نواحی مساعد تا ارتفاع 6 متر نیز میرسد.
د
فندق درختچهای است به ارتفاع تقریبا دو متر که در نواحی مساعد تا ارتفاع 6 متر نیز میرسد.
درخت فندق بومی اروپا و آسیای صغیر است. برگهای درخت فندق پهن و نوک تیز با دو ردیف دندانه ، برنگ
زیتون درختچه ای است به ارتفاع تقریبا سه متر ولی هنگامیکه در شرایط مساعد پرورش می یابد ارتفاع آن حدود
زیتون درختچه ای است به ارتفاع تقریبا سه متر ولی هنگامیکه در شرایط مساعد پرورش می یابد ارتفاع آن حدود 12متر و قطر تنه اش به 3 متر میرسد .
چوب درخت زیتون بسیار سخت و مقاوم است . رنگ آن زرد است که خطوطی
پرتقال درخت کوچکی است دارای برگهای سبز و گلهای سفید پوست پرتقال نارنجی رنگ ، کمی ناصاف و یموه آن بست
پرتقال درخت کوچکی است دارای برگهای سبز و گلهای سفید پوست پرتقال نارنجی رنگ ، کمی ناصاف و یموه آن بسته بانواع مختلف شیرین و ترش ، زرد رنگ و یا قرمز می باشد .
پرتقال اولیه ، کوچک ، تلخ و پر از هسته بوده
آلو یک میوهی تک هستهای از خانوادهی هلو و زردآلو است. بیش از هزاران گونهی متفاوت از این میوه در دنیا وجود دارد که از نظر رنگ، شکل و اندازه تنوع زیادی دارند. معروفتری
برای استفاده از خدمات مشاوره و نوبت دهی آنلاین با عضویت در دکتر ساینا به خانواده ی بزرگ سلامت الکترونیک ایران بپیوندید.
تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به شرکت دانش بنیان نوین فناوران همراه ساینا میباشد.
خواص دارویی گیاه فوفل
های دیگر این گیاه: سپاری، تانبول، کوثل، پوفل، فاطویل و نخل هندی است.
خواص درمانی این گیاه:
۱. طبع آن سرد و خشک است.
۲. داروی ضد کرم می باشد.
۳.
در گذشته جهت درمان کرمهای نواری ۳۰ گرم آرد دانه این گیاه را جوشانده
به صورت تنقیه استفاده می کردند، در پزشکی امروز روش تنقیه ممنوع میباشد.
۴. فوفل به هضم غذا کمک میکند.
۵. ضد مالاریا و تبهای نوبهای است.
۶. ضد سرفه است.
۷. قاعدهآور میباشد، خانمهای حامله از خوردن آن خودداری کنند.
۸. جهت معالجه استسقاء و آفتابزدگی از پوست میوه این گیاه میتوان استفاده کرد.
۹. جهت دیفتری اسانس برگهای این گیاه را به صورت بخور و غرغره میتوان استفاده کرد.
۱۰. جهت سستی اعصاب از این گیاه میتوان استفاده کرد.
۱۱. جهت رفع جوشهای دهان که در اثر گرمی میباشد از دمکرده این گیاه مزمزه شود.
۱۲. مزمزه کردن دمکرده آن باعث تقویت لثه و جلوگیری از خونریزی آن میشود.
۱۳. جهت یبوست ۸ گرم از دانه سرخ رنگ این گیاه میل شود.
۱۴. تقویت کننده معده میباشد.
۱۵. اشخاصی که سنگ کلیه و مثانه دارند از خوردن این گیاه خودداری کنند.
۱۶. جویدن فوفل برای خوشبوکردن دهان مؤثر است.
۱۷. مصرف این گیاه باید تحت نظر پزشک باشد.
۱۸. مصرف فوفل برای سینه و صدا مضر است بهتر است همراه کتیرا میل شود.
منبع : bazargol.com
آذر ۱۸, ۱۳۹۵داروهای گیاهی, عطارباشی و طب سنتی, نسخه های گیاهی, نکته های عطارباشی ۰
فارسی: فوفل
علمی: Areca catechu L.
انگلیسی: Arecaceae
های دیگر: Pinang , Betel Nut
گیاه فوقل نخلی است به ارتفاع تا ۳۰ سانتیمتر که محیط تنه آن به ۵۰ سانتیمتر میرسد. برگچهها متعدد، گردآلود، به طول ۳۰ تا ۶۰ سانتیمتر، متلاقی و فاقد کرک هستند. گلهای فوفل درون گل آذین اسپادیس منشعب قرار گرفتهاند، به این صورت که گلهای نر متعدد بوده، در بالا قرار دارند، گلهای ماده نیز منفرد هستند و در پایین جای دارند.
میوه شفتی تک دانه بوده، دارای پوستهای زرد رنگ است. میوه فوفل بسیار سخت بوده، دارای پوستهای به رنگ قهوهای تیره با جلای مرمرین زرد میباشد. مزه آن مختصراً گس، قابض و طعم آن مطبوع است.
گیاه فوفل در هند شرقی، بخشهایی از آسیا و آفریقای شرقی کاشته میشود.
از هسته میوه فوفل به عنوان دارو استفاده میشود و مصرف درمانی دارد.
این گیاه را با Piper betel که برگهایش جویده میشوند اشتباه نگردد.
مدتهاست که از این گیاه در طب انسانی استفاده نمیشود. این گیاه به شکل گستردهای به عنوان داروی سرخوشیزا مصرف شده است. برشهای تازه گیاه مزبور بخشی از “معجون جویدنی betel مورد استفاده تقریباً ۴۵۰ میلیون نفر مردم شرق آسیا میباشد. (آرکولین در اثر جویدن به آرکاییدین که محرک دستگاه عصبی مرکزی است تبدیل میگردد.) گو اینکه به دلیل نقش گیاه در ایجاد برخی انواع سرطانهای دهان، رسم مزبور در حال از بین رفتن است. در دامپزشکی نیز این گیاه به عنوان کرمکش برای از بین بردن کرمهای نواری احشام و سگها و نیز درمان قولنج روده اسبها استفاده میشود.
در طب چینی از این گیاه برای درمان مواردی مانند هپاتیت مزمن، آماس، اولیگوری، اسهال و بیماریهای گوارشی استفاده میشود.
در طب هندی شیره حاصل از دانههای جوان این گیاه به عنوان ملین و جوشانده ریشه آن برای درمان ترک خوردگی لبها به کار برده میشود.
طبع فوفل ، سرد و خشک در درجه سوم بوده استعمال موضعی آن جهت درمان آماسهای گرم غلیظ سودمند است. خوشبوکننده دهان، مقوی قلب، لثه و دندانها میباشد.
در گذشته از این گیاه به صورت مرهمهای جویدنی، جهت درمان بیماری لثه و نیز به عنوان کرمکش استفاده میگردید. امروزه فوفل تنها در دامپزشکی به عنوان کرمکش، برای درمان حیوانات خانگی به کار برده میشود. به طور کلی مصرف دارویی این گیاه ناچیز است.
به دلیل وجود آرکولین، اثر پاراسمپاتومیمتیک دارد. به علاوه ترشح بزاق را زیاد کرده، مقادیر زیاد آن سبب کندی ضربان قلب، رعشه، بیقراری ارادی، اسپاسم و فلج احتمالی میگردد.
مصرف دراز مدت این گیاه به عنوان دارو نیز به دلیل تشکیل نیتروزامینها، موجب ایجاد تومورهای بدخیم در حفره دهان میشود. هنگامی که هستههای این گیاه جویده میشود، دهان و لبها قرمز شده، رنگ مدفوع نیز قرمز میگردد.
مصرف بیش از حد: مقدار سمی این گیاه دارویی برای انسان ۸ تا ۱۰ گرم بوده، آتروپین به عنوان پادزهر آن تجویز میشود. جویدن هسته منجر به صابونی شدن آلکالوییدهای استری موجود در آن شده، آرکاییدن حاصل نیز دارای اثر سرخوشیزا میباشد.
منبع: مفید طب
تیر ۱۱, ۱۳۹۷
فروردین ۰۳, ۱۳۹۷
مهر ۲۴, ۱۳۹۶
بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
مرداد ۱۵, ۱۳۹۷ ۰
مرداد ۱۵, ۱۳۹۷
مرداد ۱۵, ۱۳۹۷
مرداد ۱۳, ۱۳۹۷
مرداد ۱۳, ۱۳۹۷
آبان ۰۷, ۱۳۹۵
فروردین ۱۷, ۱۳۹۶
دی ۰۹, ۱۳۹۶
اسفند ۰۵, ۱۳۹۶
مرداد ۱۵, ۱۳۹۷
مرداد ۱۵, ۱۳۹۷
مرداد ۱۳, ۱۳۹۷
مرداد ۱۳, ۱۳۹۷
مرداد ۱۳, ۱۳۹۷
سه شنبه
ویژه ها:
پی بردن به راههای درمانی بیماری سرطان همواره یکی از اهداف علم پزشکی بوده است. ترکیبات ضد سرطان متعددی در گیاهان دارویی شناسایی شده است که برای درمان سرطان مورد تحقیق واقع شده اند. مطالعه جدید محققان نشان می دهد «آرکولین»، ماده محرک یافت شده در میوه آجیلی شکل Areca، دارای خواص ضدسرطانی است.
فوفل یا پوپل یا نخل هندی با علمی Areca که در کتاب های طب سنتی با فوفل شناخته می شود. یکی از ۵۰ گونه تیره نخل است که در مناطق استوایی می روید.
نخل هندی
به گزارش شبکه خبری گیاهان دارویی ایران و به نقل از مهر ، مطالعه جدید محققان نشان می دهد «آرکولین»، ماده محرک یافت شده در میوه آجیلی شکل Areca، دارای خواص ضدسرطانی است. اگرچه برخی محققان با احتیاط به خواص ضدسرطانی این میوه اشاره می کنند چراکه میزان دوز بالای این میوه می تواند سرطان زا باشد.
درحال حاضر یافته های جدید محققان نشان می دهد که این ماده کاملا مضر و بد نیست و دارای خواص ضدسرطانی هم است. محل رویش آن از چین و هند تا مجمع الجزایر مالایی و جزایر سلیمان است.
تیمی از محققان دریافتند آرکولین می تواند تا حدودی به کاهش «تاثیر واربورگ» کمک کند. عبارت تاثیر واربورگ برای توضیح تکنیک استفاده از رشد سریع تر سلول های سرطانی استفاده می شود.
در محیط آزمایشگاه، آرکولین مانع از رشد سلول های لوسمی و سرطان ریه در انسان هم در محیط کشت آزمایشگاهی و هم در تزریق به موش ها شد. در عین حال مشاهده شد که تاثیری بر رشد سلول های عادی خون نداشته است.
جینگ چن، عضو ارشد تیم تحقیق، در این باره می گوید: “آزمایشات حاکی از ضدسرطانی بودن این ماده است، اما همه این حالات بستگی به میزان دوز مصرف دارد“.
به گفته محققان، هنوز خیلی زود است که استفاده از آرکولین برای مقابله با سرطان توصیه شود، چراکه خواص سمی آن بدین معناست که اگر به درستی استفاده نشود، می تواند به جای پیشگیری از سرطان، سرطان زا باشد
آیا می دانید چگونه می توانید بیماری خود یا عزیزانتان را تشخیص و برای آنها دارو تجویز کنید؟
این سامانه براساس نظریه تدبیر و درمان شیخ اجل ابوعلی سینا و ترکیب ماتریسی اطلاعات مندرج درپایگاه های گیاهان دارویی ، بیماریها و خصوصیات اختصاصی
9