خاصیت داروی گیاهی فوفل

خواص دارویی و گیاهی

نخل هندی در کتب سنتی با فوفل شناخته شده است، درختی است از تیره نخل‌ها که در مناطق گرم آسیا، هندوستان و جاوه می‌روید با قامتی تقریبا بلند که ارتفاع آن به 25 متر هم می‌رسد. ‌های دیگر این گیاه سپاری، تانبول، کوثل، پوفل و فاطویل است. میوه فوفل در ابعاد یک تخم مرغ است، هنگامی که نارس است رنگ پوست خارجی آن سفید و پس از رسیدن رنگ آن زرد نارنجی می‌شود. در داخل میوه فوفل یک عدد دانه بیضی شکل که درازای آن حدود 2 سانتی‌متر است قرار دارد که رنگ غشای آن قهوه‌ای بوده، طعم دانه تلخ، قابض و بویی شبیه پنیر دارد.

جویدن مخلوط میوه و برگ فوفل سنتی تاریخی است و در بسیاری از کشورهای آسیایی و اقیانوسه رایج است. فوفل باید کاملا رسیده مصرف شود و مقدار مصرف خوراکی آن به طور معمول 4 گرم در روز است.

از دیگر روش‌های استفاده از خواص فوفل تنقیه آن می‌باشد. برای تنقیه 4 عدد دانه فوفل را در 3 سی‌سی آب به مدت نیم ساعت بجوشانید تا مقدار آن به 12 سی‌سی برسد، سپس آن را خنک نموده وقبل از صبحانه ناشتا تنقیه نمایید، روش تنقیه تاثیر قابل ملاحظه‌ای در کشتن و خروج انگل‌ها زمانی که هیچ دارویی جواب نداده و یا به دارو دسترسی ندارید، خواهد داشت.

قسمت‌های مورد استفاده گیاه فوفل شامل دانه، پوست دانه، شاخه‌های جوان، جوانه‌ها، برگ‌ها و تا حدودی ریشه درخت بوده که خواص دارویی دارند.

 طبع این گیاه سرد و خشک است. خواص دارویی درخت فوفل به طور خلاصه عبارتند از:

چوب درخت فوفل را در نجاری به کار می‌برند و از الیاف پوست آن در نساجی الیاف استفاده می‌شود. جوانه انتهایی تنه این گیاه را به کلم فوفل به مصرف تغذیه می‌رسانند. کلم فوفل بسیار نرم بوده و شبیه پنیر است.

 به طور کلی مصرف گیاه فوفل بایستی تحت نظر پزشک صورت گیرد، از خواص فوفل خاصیت اعتیاد آوری آن بوده و زیاده‌روی در مصرف آن باعث افزایش احتمال ابتلا به سرطان‌های دهان است.

خواص فوفل برای معده خواص فوفل برای اعصاب خواص فوفل برای درد پهلو خواص فوفل برای بوی بد دهان خواص فوفل در طب چینی فوفل میوه درختی است از خانواده  نخل Palmaceae، درختی است زیبا، بلند و شبیه نخل، تنه آن باریک و دراز و برگهای آن پهن، بزرگ، مرکب پری و مجتمع است که به طور گروهی در انتهای ساقه  درخت ظاهر می شود.


 



 


 


درباره‌ی گیاه فوفل بدانید


 

فوفل میوه درختی است ، درختی است زیبا، بلند و شبیه نخل، تنه آن باریک و دراز و برگهای آن پهن، بزرگ، مرکب پری و مجتمع است که به طور گروهی در انتهای ساقه  درخت ظاهر می شود. میوه  آن به شکل تخم مرغ می باشد، مادام که نارس است رنگ پوست خارجی آن سفید ولی پس از رسیدن رنگ آن زرد نارنجی می شود، در داخلی میوه  فوفل یک عدد دانه  بیضی شکل که درازای آن حدود ۲ سانتی متر است قراردارد که رنگ غشای نازک آن قهوه ای می باشد، طعم دانه تلخ و قابض است و بوی شبیه بوی پنیر دارد. درخت فوفل بومی مناطق حاره آسیا از جمله هند، مالزی، سیلان، فرموز و جنوب چین میباشد، در ایران تا به حال دیده نشده است.


 

فوفل میوه درختی است از خانواده  نخل Palmaceae، درختی است زیبا، بلند و شبیه نخل، تنه آن باریک و دراز و برگهای آن پهن، بزرگ، مرکب پری و مجتمع است که به طور گروهی در انتهای ساقه  درخت ظاهر می شود. قسمت‌های مورد استفاده گیاه فوفل شامل دانه، پوست دانه، شاخه‌های جوان، جوانه‌ها، برگ‌ها و تا حدودی ریشه درخت بوده که خواص دارویی دارند.


 



 


ویژگی  و خواص فوفل


 


-طبع آن سرد و خشک است.


-داروی ضد کرم می باشد.

-در گذشته جهت درمان کرم‌های نواری ۳۰ گرم آرد دانه این گیاه را جوشانده به صورت تنقیه استفاده می کردند، در پزشکی امروز روش تنقیه ممنوع می‌باشد.


-فوفل به هضم غذا کمک می‌کند.


-ضد مالاریا و تب‌های نوبه‌ای است.


-ضد سرفه است.

-قاعده‌آور می‌باشد، خانم‌های حامله از خوردن آن خودداری کنند.

-جهت معالجه استسقاء و آفتاب‌زدگی از پوست میوه این گیاه می‌توان استفاده کرد.

-جهت دیفتری اسانس برگ‌های این گیاه را به صورت بخور و غرغره می‌توان استفاده کرد.

-جهت سستی اعصاب از این گیاه می‌توان استفاده کرد.

-جهت رفع جوش‌های دهان که در اثر گرمی می‌باشد از دمکرده این گیاه مزمزه شود.

-مزمزه کردن دمکرده آن باعث تقویت لثه و جلوگیری از خونریزی آن می‌شود.

-جهت یبوست ۸ گرم از دانه سرخ رنگ این گیاه میل شود.


-تقویت کننده معده می‌باشد.

-اشخاصی که سنگ کلیه و مثانه دارند از خوردن این گیاه خودداری کنند.


-جویدن فوفل برای خوشبوکردن دهان مؤثر است.


-مصرف این گیاه باید تحت نظر پزشک باشد.

-مصرف فوفل برای سینه و صدا مضر است بهتر است همراه کتیرا میل شود.


 


درمان گیاهی ورم گلو با خواص فوفل


 

– خوردن آن برای معالجه  ناراحتیهای نزله ای بسیار مؤثر است، به عنوان یک ماده ضدعفونی کننده برای رفع ورم گلو و حنجره و لوله های برونشی مفید است.


– غرغره و بخور آن برای دیفتری مؤثر است.


 


خواص درمانی پوست فوفل:


 

آب جوشانده آن برای معالجه  استسقا، آفتابزدگی و بیماری بریبری که ناشی از کمی ویتامین B است استفاده می شود.


 


خواص درمانی جوانه فوفل:


 

خام آن را میتوانید به عنوان کرم کش به بچه ها بخورانید.


 



 


خواص فوفل در دامپزشکی


 

مدتهاست که از این گیاه در طب انسانی استفاده نمی‌شود. این گیاه به شکل گسترده‌ای به عنوان داروی سرخوشی‌زا مصرف شده است. برش‌های تازه گیاه مزبور بخشی از “معجون جویدنی betel مورد استفاده تقریباً ۴۵۰ میلیون نفر مردم شرق آسیا می‌باشد. (آرکولین در اثر جویدن به آرکاییدین که محرک دستگاه عصبی مرکزی است تبدیل می‌گردد.) گو اینکه به دلیل نقش گیاه در ایجاد برخی انواع سرطان‌های دهان، رسم مزبور در حال از بین رفتن است. در دامپزشکی نیز این گیاه به عنوان کرم‌کش برای از بین بردن کرم‌های نواری احشام و سگ‌ها و نیز درمان قولنج روده اسب‌ها استفاده می‌شود.


 


خواص فوفل در طب هندی و سنتی ایران و چینی 


 

در طب هندی شیره حاصل از دانه‌های جوان این گیاه به عنوان ملین و جوشانده ریشه آن برای درمان ترک خوردگی لب‌ها به کار برده می‌شود. طبع فوفل ، سرد و خشک در درجه سوم بوده استعمال موضعی آن جهت درمان آماس‌های گرم غلیظ سودمند است. خوشبوکننده دهان، مقوی قلب، لثه و دندان‌ها می‌باشد. در طب چینی از این گیاه برای درمان مواردی مانند هپاتیت مزمن، آماس، اولیگوری، اسهال و بیماری‌های گوارشی استفاده می‌شود.


 


روش مصرف:


 

در گذشته از این گیاه به صورت مرهم‌های جویدنی، جهت درمان بیماری لثه و نیز به عنوان کرم‌کش استفاده می‌گردید. امروزه فوفل تنها در دامپزشکی به عنوان کرم‌کش، برای درمان حیوانات خانگی به کار برده می‌شود. به طور کلی مصرف دارویی این گیاه ناچیز است.


 


 


 


 



خواص فوفل در طب هندی , خواص فوفل برای هضم غذا



خواص فوفل در طب هندی , خواص فوفل برای هضم غذا



خواص فوفل در طب هندی , خواص فوفل برای هضم غذا



خواص فوفل در طب هندی , خواص فوفل برای هضم غذا



 


 

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب با ذكر منبع و لینک فعال بلامانع است

آذر ۱۸, ۱۳۹۵داروهای گیاهی, عطارباشی و طب سنتی, نسخه های گیاهی, نکته های عطارباشی ۰

فارسی: فوفل

علمی: Areca catechu L.

انگلیسی: Arecaceae

‌های دیگر: Pinang , Betel Nut

گیاه فوقل نخلی است به ارتفاع تا ۳۰ سانتی‌متر که محیط تنه آن به ۵۰ سانتی‌متر می‌رسد. برگچه‌ها متعدد، گردآلود، به طول ۳۰ تا ۶۰ سانتی‌متر، متلاقی و فاقد کرک هستند. گل‌های فوفل درون گل آذین اسپادیس منشعب قرار گرفته‌اند، به این صورت که گل‌های نر متعدد بوده، در بالا قرار دارند، گل‌های ماده نیز منفرد هستند و در پایین جای دارند.

میوه شفتی تک دانه بوده، دارای پوسته‌ای زرد رنگ است. میوه فوفل بسیار سخت بوده، دارای پوسته‌ای به رنگ قهوه‌ای تیره با جلای مرمرین زرد می‌باشد. مزه آن مختصراً گس، قابض و طعم آن مطبوع است.

گیاه فوفل در هند شرقی، بخش‌هایی از آسیا و آفریقای شرقی کاشته می‌شود.

از هسته میوه فوفل به عنوان دارو استفاده می‌شود و مصرف درمانی دارد.

این گیاه را با Piper betel  که برگ‌هایش جویده می‌شوند اشتباه نگردد.

مدتهاست که از این گیاه در طب انسانی استفاده نمی‌شود. این گیاه به شکل گسترده‌ای به عنوان داروی سرخوشی‌زا مصرف شده است. برش‌های تازه گیاه مزبور بخشی از “معجون جویدنی betel مورد استفاده تقریباً ۴۵۰ میلیون نفر مردم شرق آسیا می‌باشد. (آرکولین در اثر جویدن به آرکاییدین که محرک دستگاه عصبی مرکزی است تبدیل می‌گردد.) گو اینکه به دلیل نقش گیاه در ایجاد برخی انواع سرطان‌های دهان، رسم مزبور در حال از بین رفتن است. در دامپزشکی نیز این گیاه به عنوان کرم‌کش برای از بین بردن کرم‌های نواری احشام و سگ‌ها و نیز درمان قولنج روده اسب‌ها استفاده می‌شود.

در طب چینی از این گیاه برای درمان مواردی مانند هپاتیت مزمن، آماس، اولیگوری، اسهال و بیماری‌های گوارشی استفاده می‌شود.

در طب هندی شیره حاصل از دانه‌های جوان این گیاه به عنوان ملین و جوشانده ریشه آن برای درمان ترک خوردگی لب‌ها به کار برده می‌شود.

طبع فوفل ، سرد و خشک در درجه سوم بوده استعمال موضعی آن جهت درمان آماس‌های گرم غلیظ سودمند است. خوشبوکننده دهان، مقوی قلب، لثه و دندان‌ها می‌باشد.

در گذشته از این گیاه به صورت مرهم‌های جویدنی، جهت درمان بیماری لثه و نیز به عنوان کرم‌کش استفاده می‌گردید. امروزه فوفل تنها در دامپزشکی به عنوان کرم‌کش، برای درمان حیوانات خانگی به کار برده می‌شود. به طور کلی مصرف دارویی این گیاه ناچیز است.

به دلیل وجود آرکولین، اثر پاراسمپاتومیمتیک دارد. به علاوه ترشح بزاق را زیاد کرده، مقادیر زیاد آن سبب کندی ضربان قلب، رعشه، بی‌قراری ارادی، اسپاسم و فلج احتمالی می‌گردد.

مصرف دراز مدت این گیاه به عنوان دارو نیز به دلیل تشکیل نیتروزامین‌ها، موجب ایجاد تومورهای بدخیم در حفره دهان می‌شود. هنگامی که هسته‌های این گیاه جویده می‌شود، دهان و لب‌ها قرمز شده، رنگ مدفوع نیز قرمز می‌گردد.

مصرف بیش از حد: مقدار سمی ‌این گیاه دارویی برای انسان ۸ تا ۱۰ گرم بوده، آتروپین به عنوان پادزهر آن تجویز می‌شود. جویدن هسته منجر به صابونی شدن آلکالوییدهای استری موجود در آن شده، آرکاییدن حاصل نیز دارای اثر سرخوشی‌زا می‌باشد.

منبع: مفید طب

تیر ۱۱, ۱۳۹۷

فروردین ۰۳, ۱۳۹۷

مهر ۲۴, ۱۳۹۶

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مرداد ۱۵, ۱۳۹۷ ۰

مرداد ۱۵, ۱۳۹۷

مرداد ۱۵, ۱۳۹۷

مرداد ۱۳, ۱۳۹۷

مرداد ۱۳, ۱۳۹۷

آبان ۰۷, ۱۳۹۵

فروردین ۱۷, ۱۳۹۶

دی ۰۹, ۱۳۹۶

اسفند ۰۵, ۱۳۹۶

مرداد ۱۵, ۱۳۹۷

مرداد ۱۵, ۱۳۹۷

مرداد ۱۳, ۱۳۹۷

مرداد ۱۳, ۱۳۹۷

مرداد ۱۳, ۱۳۹۷

خواص دارویی گیاه فوفل

‌های دیگر این گیاه: سپاری، تانبول، کوثل، پوفل، فاطویل و نخل هندی است.

خواص درمانی این گیاه:

۱. طبع آن سرد و خشک است.

۲. داروی ضد کرم می باشد.

۳.
در گذشته جهت درمان کرم‌های نواری ۳۰ گرم آرد دانه این گیاه را جوشانده
به صورت تنقیه استفاده می کردند، در پزشکی امروز روش تنقیه ممنوع می‌باشد.

۴. فوفل به هضم غذا کمک می‌کند.

۵. ضد مالاریا و تب‌های نوبه‌ای است.

۶. ضد سرفه است.

۷. قاعده‌آور می‌باشد، خانم‌های حامله از خوردن آن خودداری کنند.

۸. جهت معالجه استسقاء و آفتاب‌زدگی از پوست میوه این گیاه می‌توان استفاده کرد.

۹. جهت دیفتری اسانس برگ‌های این گیاه را به صورت بخور و غرغره می‌توان استفاده کرد.

۱۰. جهت سستی اعصاب از این گیاه می‌توان استفاده کرد.

۱۱. جهت رفع جوش‌های دهان که در اثر گرمی می‌باشد از دمکرده این گیاه مزمزه شود.

۱۲. مزمزه کردن دمکرده آن باعث تقویت لثه و جلوگیری از خونریزی آن می‌شود.

۱۳. جهت یبوست ۸ گرم از دانه سرخ رنگ این گیاه میل شود.

۱۴. تقویت کننده معده می‌باشد.

۱۵. اشخاصی که سنگ کلیه و مثانه دارند از خوردن این گیاه خودداری کنند.

۱۶. جویدن فوفل برای خوشبوکردن دهان مؤثر است.

۱۷. مصرف این گیاه باید تحت نظر پزشک باشد.

۱۸. مصرف فوفل برای سینه و صدا مضر است بهتر است همراه کتیرا میل شود.

منبع : bazargol.com

نشان‌گذاری

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است


شامل اطلاعات
411
گياهان دارویی

زیره گیاهی است یکساله کوچک و علفی که ارتفاع آن 6 سانتیمتر است ریشه آن دراز و باریک برنگ سفید ، ساقه

زیره گیاهی است یکساله کوچک و علفی که ارتفاع آن 6 سانتیمتر است ریشه آن دراز و باریک برنگ سفید ، ساقه آن راست و برگهایش به شکل نوار باریک و نخی شکل و برنگ سبز می باشد . گلهای زیره سفید یا صورتی بصورت چ

گل قاصدک که ب های هند بابری ، خبر آرو و کاسنی بری نیز معروف است گیاهی است علفی و دائمی که ساقه آن

گل قاصدک که ب های هند بابری ، خبر آرو و کاسنی بری نیز معروف است گیاهی است علفی و دائمی که ساقه آن بارتفاع 4 سانتی متر می رسد .این گیاه دارای رشه ای است برنگ قهو ه ای مایل به زرد که پر از شیرابه

خرما میوه ای بسیار قدیمی است و آن در کتاب مقدس 42 بار تکرار شده است . این میوه پرخاصیت برای مردم

خرما میوه ای بسیار قدیمی است و آن در کتاب مقدس 42 بار تکرار شده است . این میوه پرخاصیت برای مردم شکورهای راوپایی و آمریکایی تا حدی ناآشنا است و آنرا فقط در کیک و شیرینی مصرف می کنند ولی در خاورمیا

شوید گیاهی است یکساله یا دوساله که گاهی ارتفاع آن به یک متر نیز میرسد . ریشه آن راست و مخروطی شکل و

شوید گیاهی است یکساله یا دوساله که گاهی ارتفاع آن به یک متر نیز میرسد . ریشه آن راست و مخروطی شکل و سفید است .  رنگ آن قهوه ای روشن و در سطح آن برجستگیهایی برنگ زرد و در کناره های آن لبه بال مانن

گیاهان دارویی


شامل اطلاعات
57
دمنوش گياهی

افسنتین گیاهی است علفی، پایا به ارتفاع 8 تا 12 سانتی متر که در زمین های خشک و شنزار ها می‌روی

افسنتین گیاهی است علفی، پایا به ارتفاع 8 تا 12 سانتی متر که در زمین های خشک و شنزار ها می‌روید رنگ برگ‌های آن سبز مایل به سفید است. گل های آن به شکل خوشه و دارای رنگ‌های قرمز و زرد می

 آرام‌بخش و ضدمیگرن‌های مزمن، بی‌خوابی، سردرد، بیماری‌های ریوی، زکام و غلظت

 آرام‌بخش و ضدمیگرن‌های مزمن، بی‌خوابی، سردرد، بیماری‌های ریوی، زکام و غلظت خون است. دمنوش زیرفون برای رماتیسم، آرتروز، نقرس و سیاتیک مفید بوده فشار خون را پایین می‌آورد.

به لیمو دارای برگ‌های ساده سرنیزه‌ای به طول 7تا 1 سانتی متر است و گل‌های آن کوچک و د

به لیمو دارای برگ‌های ساده سرنیزه‌ای به طول 7تا 1 سانتی متر است و گل‌های آن کوچک و دارای جامی است که از خارج سفید و از داخلی آبی مایل به بنفش ا‌های آن نیز ظاهر هرمی شکل در حول یک

ساقه زیر زمینی آن از دو پیاز تشکیل می‌شود. این پیاز ، سخت و مدور، گوشت دار و پوشیده از غشاهای ن

ساقه زیر زمینی آن از دو پیاز تشکیل می‌شود. این پیاز ، سخت و مدور، گوشت دار و پوشیده از غشاهای نازک قهوه ای رنگ می‌باشد. گل های زعفران ارغوانی ، منظم و شامل لوله ای دراز اسن که به سه گلبرگ و


شامل اطلاعات
75
عرقيات گياهی

بید درختی است زیبا، از تیره بید که در نواحی معتدل و مرطوب می روید و دارای سایه ای است مطبوع و خواب آ

بید درختی است زیبا، از تیره بید که در نواحی معتدل و مرطوب می روید و دارای سایه ای است مطبوع و خواب آور. اطباء سنتی از پوست و شکوفه های این درخت عرقی تهیه می کرده اند که جهت معالجه تب های گرم مزاج و ور

بهار نارنج همان شکوفه درخت نارنج است که در فصل بهار درخت را زینت داده، در پاییز و زمستان، جای خود را

بهار نارنج همان شکوفه درخت نارنج است که در فصل بهار درخت را زینت داده، در پاییز و زمستان، جای خود را به میوه نارنج می ‌دهد. این گل اگرچه در پخت مربا مورد استفاده قرار می‌ گیرد، ولی کاربرد اص

بادرنجبویه گیاهی معطر، از خانواده نعناعیان و جزو گیاهان پرطرفدار در شرق و غرب جهان است. از آمریکای ش

بادرنجبویه گیاهی معطر، از خانواده نعناعیان و جزو گیاهان پرطرفدار در شرق و غرب جهان است. از آمریکای شمالی تا اروپا، از آسیای صغیر تا هند و کشورهای جنوب شرق آسیا، همگی به طور طبیعی و یا فرآوری شده به صو

گیاهی است پایا، به ارتفاع ۲۰ تا ۹۰ سانتیمتر و حتی که برگ‌هایی بدون دمبرگ، دراز و پوشیده از کرک

گیاهی است پایا، به ارتفاع ۲۰ تا ۹۰ سانتیمتر و حتی که برگ‌هایی بدون دمبرگ، دراز و پوشیده از کرک دارد که دارای بریدگی‌های زیاد و باریکی است. گل‌های سفید رنگ آن به صورت کاپیتول کوچک و مجتمع، گل آذی

متخصص طب سوزنی تخصصی


شامل اطلاعات
13
داروی گیاهی

فراورده معجون که از سه میوه هلیله، بلیله و آمله به دست می آید و تاریخچه ذکر این ترکیب دارویی و منافع

فراورده معجون که از سه میوه هلیله، بلیله و آمله به دست می آید و تاریخچه ذکر این ترکیب دارویی و منافع آن از جانب حکیمان هندی، یونانی، رومی و ایرانی در زمانی از هزار سال قابل استناد است. در این فر

شکل دارویی مایع با پایه سکنجبین استاندارد که محتوی عصاره های میوه به و ریزوم زنجبیل می باشد. ساخت دا

شکل دارویی مایع با پایه سکنجبین استاندارد که محتوی عصاره های میوه به و ریزوم زنجبیل می باشد. ساخت دارو منسوب به جالینوس است علی الخصوص که اضافه کردن زنجبیل برای ارتقای اثرات گوارشی دارو از جانب بسیاری


شامل اطلاعات
55
شربت ها

گیاهی است علفی و یکساله، دارای ساقه و شاخه‌های راست به ارتفاع ۲۵ تا ۶۰ سانتیمتر که در نواحی بحر

گیاهی است علفی و یکساله، دارای ساقه و شاخه‌های راست به ارتفاع ۲۵ تا ۶۰ سانتیمتر که در نواحی بحرالروم (مدیترانه) و غالب نقاط ایران می‌روید. این گیاه به رنگ سبز مایل به زرد با دمبرگ دراز و گله

بهار نارنج، شکوفه درخت نارنج است که در عطرسازی و ساختن اسانس، انواع نوشیدنی‌های فصلی و عرقیجات

بهار نارنج، شکوفه درخت نارنج است که در عطرسازی و ساختن اسانس، انواع نوشیدنی‌های فصلی و عرقیجات و تهیه مربا، گز، سوهان و کاربرد بسیار دارد.بابل در اردیبهشت ماه، با رایحهٔ

ترنجبین ماده ای است شیرین که به صورت شبنم روی گیاه حاج یا خارشتر یا خاربز می نشیند. در یک بررسی که ت

ترنجبین ماده ای است شیرین که به صورت شبنم روی گیاه حاج یا خارشتر یا خاربز می نشیند. در یک بررسی که توسط مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان انجام شد، مشاهده شد که این شیرابه‌های قندی در نتی


شامل اطلاعات
82
میوه ها

این میوه به وفور در مالزی یافت می شود و البته دارای آوازه بدی است. فروش این میوه در رستوران ها و

این میوه به وفور در مالزی یافت می شود و البته دارای آوازه بدی است. فروش این میوه در رستوران ها و هتل ها نیز ممنوع می باشد. و مزه بسیار بدی نیز دارد. هر چند که از ان به عنوان طعم دهنده غذا در بعضی ا

میوه ای شیرین با وزن 12 تا 5 گرم که در مکزیک کشت می شود. این میوه را می توان خام مصرف کرد و یا به

میوه ای شیرین با وزن 12 تا 5 گرم که در مکزیک کشت می شود. این میوه را می توان خام مصرف کرد و یا به عنوان طعم دهنده به چای به کار برد.

این میوه قطعا خیار نیست. اما در آفریقا این میوه را برادر ناتنی خیار می دانند. این میوه سرشار از آب ا

این میوه قطعا خیار نیست. اما در آفریقا این میوه را برادر ناتنی خیار می دانند. این میوه سرشار از آب است و طعم آن دقیقا طعم خیار است اما کمی شورتر. در تزئین غذا بسیار از آن استفاده می شود.

Ackee میوه ملی جامائیکاست. قسمت سیاه میوه را جدا و قسمت زرد آنرا مصرف می کنند. اگر روی این میوه بدست

Ackee میوه ملی جامائیکاست. قسمت سیاه میوه را جدا و قسمت زرد آنرا مصرف می کنند. اگر روی این میوه بدستتان رسید بدانید که منطقه قرمز رنگ آن بسیار سمی است تا خدایی نکرده جان خود را در خورن یک میوه از دست

برای استفاده از خدمات مشاوره و نوبت دهی آنلاین با عضویت در دکتر ساینا به خانواده ی بزرگ سلامت الکترونیک ایران بپیوندید.

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به شرکت دانش بنیان نوین فناوران همراه ساینا میباشد.



سه شنبه

ویژه ها:

پی بردن به راههای درمانی بیماری سرطان همواره یکی از اهداف علم پزشکی بوده است. ترکیبات ضد سرطان متعددی در گیاهان دارویی شناسایی شده است که برای درمان سرطان مورد تحقیق واقع شده اند. مطالعه جدید محققان نشان می دهد «آرکولین»، ماده محرک یافت شده در میوه آجیلی شکل Areca، دارای خواص ضدسرطانی است.

فوفل یا پوپل یا نخل هندی با علمی Areca که در کتاب های طب سنتی با فوفل شناخته می شود. یکی از ۵۰ گونه تیره نخل است که در مناطق استوایی می روید.

نخل هندی

به گزارش شبکه خبری گیاهان دارویی ایران و به نقل از مهر ، مطالعه جدید محققان نشان می دهد «آرکولین»، ماده محرک یافت شده در میوه آجیلی شکل Areca، دارای خواص ضدسرطانی است. اگرچه برخی محققان با احتیاط به خواص ضدسرطانی این میوه اشاره می کنند چراکه میزان دوز بالای این میوه می تواند سرطان زا باشد.

درحال حاضر یافته های جدید محققان نشان می دهد که این ماده کاملا مضر و بد نیست و دارای خواص ضدسرطانی هم است. محل رویش آن از چین و هند تا مجمع الجزایر مالایی و جزایر سلیمان است.

تیمی از محققان دریافتند آرکولین می تواند تا حدودی به کاهش «تاثیر واربورگ» کمک کند. عبارت تاثیر واربورگ برای توضیح تکنیک استفاده از رشد سریع تر سلول های سرطانی استفاده می شود.

در محیط آزمایشگاه، آرکولین مانع از رشد سلول های لوسمی و سرطان ریه در انسان هم در محیط کشت آزمایشگاهی و هم در تزریق به موش ها شد. در عین حال مشاهده شد که تاثیری بر رشد سلول های عادی خون نداشته است.

جینگ چن، عضو ارشد تیم تحقیق، در این باره می گوید: “آزمایشات حاکی از ضدسرطانی بودن این ماده است، اما همه این حالات بستگی به میزان دوز مصرف دارد“.

به گفته محققان، هنوز خیلی زود است که استفاده از آرکولین برای مقابله با سرطان توصیه شود، چراکه خواص سمی آن بدین معناست که اگر به درستی استفاده نشود، می تواند به جای پیشگیری از سرطان، سرطان زا باشد


1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *