جلوگیری از دیابت نوع 1

جلوگیری از دیابت نوع 1
جلوگیری از دیابت نوع 1

به گزارش روز شنبه گروه علمی ایرنا از پایگاه اینترنتی مدیکال نیوز تودی، این تحقیق جدید که توسط محققان دانشگاه کلرادو منتشر شده است، نشان می دهد که داروی methyldopa که اغلب برای درمان فشار خون بالا تجویز می شود، می تواند برای پیشگیری یا درمان دیابت نوع 1 نیز مصرف شود.دیابت نوع 1 وضعیتی است که در آن سلول های بتا در لوزالمعده قادر به تولید انسولین کافی نیستند؛ انسولین هورمونی است که سطح قند خون را تنظیم می کند.در حالی که علت اصلی ابتلا به دیابت نوع 1 هنوز ناشناخته است، محققان متذکر می شوند که حدود 6 درصد افرادی که در معرض خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند، در بدن دارای مولکولی به DQ8 هستند که در تحقیقات قبلی مشخص شد با دیابت نوع 1 ارتباط دارد.محققان با توجه به این موضوع، بر این باورند که مسدود کردن مولکول DQ8 می تواند روشی برای پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع 1 باشد و در این راستا، دارویی موثر را در این زمینه شناسایی کردند. محققان با استفاده از یک ‘ابررایانه’ تمامی داروهای مولکولی کوچکی را که به تایید اداره نظارت بر غذا و داروی آمریکا رسیده است، تجزیه و تحلیل کردند تا به طور خاص دریابند که کدام یک از این داروها می توانند مولکول DQ8 را هدف قرار دهند و مهار کنند. آنها متوجه شدند دارویی به methyldopa که اغلب برای درمان فشار خون بالا و یا پرفشاری خون تجویز می شود می تواند این کار را انجام دهد.این مطالعه نشان داد که methyldopa علاوه بر مهار DQ8 ، در عملکرد سلول های ایمنی اختلال ایجاد نمی کند. محققان این یافته های خود را در آزمایش روی موش ها و نیز در یک آزمایش بالینی بر افراد مبتلا به دیابت نوع 1 تایید کردند.به گفته محققان، این یافته ها می تواند دستاوردهای قابل توجهی برای پیشگیری و درمان دیابت نوع 1 داشته باشد.نتیجه این تحقیق در مجله Clinical Investigation منتشر شده است.علمی**238**مترجم: درنا محمدیان* انتشار: محتشمی پور

علمي آموزشي

ديابت

فشار خون

ارتباط با سردبیر newsroom@irna.ir

جلوگیری از دیابت نوع 1

تماس بی واسطه با مسئولین

بالای صفحه

خبر گزاری جمهوری اسلامی       پست الکترونیک : irna@irna.ir

© کلیه حقوق این سایت متعلق به خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

در دیابت نوع ۱ دستگاه ایمنی بدن سلول‌های بتا را که در لوزالمعده‌ قرار دارند، نابود می‌کند. وظیفه‌ی اصلی این سلول‌ها ترشح انسولین است. نوع دیگری از دیابت به دیابت ثانویه (نوع چهارم دیابت) وجود دارد. این دیابت شبیه به دیابت نوع ۱ است، با این تفاوت که در آن دستگاه ایمنی بدن موجب نابودی سلول‌های بتا نمی‌شود، بلکه این سلول‌ها توسط عاملی دیگر مانند بیماری‌ها یا آسیب‌های وارده به لوزالمعده از بین می‌روند. در این مقاله با دیابت نوع یک آشنا می‌شوید.جلوگیری از دیابت نوع 1

انسولین هورمونی است که به انتقال قند (گلوکز) به بافت‌های بدن کمک می‌کند. درنتیجه سلول‌ها می‌توانند از قندها به‌عنوان منبع انرژی استفاده کنند. آسیب‌هایی که در اثر دیابت نوع ۱ به سلول‌های بتا وارد می‌شود، این روند را مختل می‌کند. در اثر نابودی سلول‌های بتا، گلوکز به سلول‌های بدن‌ نخواهد رسید، زیرا انسولینی وجود ندارد که این کار را انجام بدهد. درنتیجه سطح قند خون افزایش می‌یابد، ولی انرژی کافی به سلول‌ها نمی‌رسد. این پدیده می‌تواند نتایج زیر را بر جای بگذارد:

دیابت نوع ۱ بیماری نادری است. تنها ۵٪ از کل بیماران دیابتی، به دیابت نوع ۱ مبتلا هستند. دیابت نوع ۱ در سفیدپوستان شیوع بیشتری دارد و میزان ابتلا به آن در مردان و زنان برابر است. با اینکه معمولا دیابت نوع ۱ در سنین کمتر از ۲۰ سال آغاز می‌شود، ولی امکان بروز آن در هر سنی وجود دارد.

پزشکان تمامی عواملی را که موجب ابتلا به دیابت نوع ۱ می‌شوند، شناسایی نکرده‌اند، اما به نظر می‌رسد ژن‌ها در بروز این نوع از دیابت نقشی اساسی بازی می‌کنند. همچنین پزشکان معتقدند دیابت نوع ۱ می‌تواند در اثر یک عامل محیطی مانند ویروس، ایجاد شود. به‌عنوان مثال ویروس، دستگاه ایمنی‌تان را تحریک می‌کند تا به لوزالمعده حمله کند. علائم این حمله که اتوآنتی‌بادی یده می‌شود، در افرادی که به دیابت نوع ۱ مبتلا هستند، قابل مشاهده است. تقریبا در همه‌ی افرادی که به دیابت نوع ۱ مبتلا هستند، زمانی که قند خون‌‌ بالا می‌رود، اتوآنتی‌بادی‌ها وجود دارند.

بیماری‌های دیگر مانند بیماری گریوز و بیماری پیسی نیز ممکن است همراه با دیابت نوع ۱ به وقوع بپیوندند.

علائم زیر به‌صورت خفیف در افراد مبتلا به دیابت نوع یک دیده می‌شود، ولی امکان تشدیدشان نیز وجود دارد.

پزشک‌تان برای تشخیص دیابت نوع ۱ سطح قند خون‌تان را اندازه‌گیری می‌کند، همچنین ممکن است برای یافتن گلوکز و سایر ترکیبات شیمیایی که در نبود انسولین در بدن ساخته می‌شوند، ادرارتان را مورد آزمایش قرار بدهد.

در حال حاضر هیچ راه‌حل شناخته‌شده‌ای برای پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع ۱ وجود ندارد.

بسیاری از افراد با اینکه به دیابت نوع یک مبتلا هستند، عمر طولانی و زندگی سالمی دارند. کلید حفظ سلامتی در دیابت نوع ۱، حفظ قند خون در محدوده‌ای است که پزشک به شما می‌گوید. شما باید قند خون‌تان را به‌طور مرتب چک کنید تا با انجام اصلاحاتی بر روی انسولین دریافتی، غذاها و فعالیت‌های بدنی‌تان، قند خون را در محدوده‌ی مناسبی نگه دارید.

تمام افرادی که به دیابت نوع ۱ مبتلا هستند، باید برای کنترل قند خون‌شان انسولین تزریق کنند.

وقتی که پزشک‌تان درمورد انسولین صحبت می‌کند، سه نکته‌ی زیر را به شما یادآور خواهد شد:

انواع مختلف انسولین عبارتند از:

معمولا پزشک‌تان با تزریق دو نوع انسولین در روز شروع خواهد کرد. تعداد تزریق‌ها ممکن است به ۳ تا ۴ مرتبه در روز افزایش یابد.

انسولین‌ها در ظرف شیشه‌ای کوچکی به «ویال» نگهداری می‌شوند. سپس به کمک سوزنی که در سر سرنگ وجود دارد، انسولین را از ویال به درون سرنگ کشیده و تزریق می‌کنند. امروزه انسولین به‌وسیله‌ی قلم انسولین نیز قابل دریافت است. همچنین انسولین می‌تواند به کمک ابزاری از طریق استنشاق توسط بدن دریافت شود. روش دیگر برای دریافت انسولین، پمپ انسولین است. در پمپ انسولین می‌توانید به کمک یک لوله‌ی نازک، انسولین موردنیازتان را دریافت کنید. پزشک‌تان با توجه به شرایط، بهترین روش دریافت انسولین را برای‌تان انتخاب خواهد کرد.

ورزش برای درمان دیابت نوع ۱ ضروری است. اما ورزش در هنگامی که به دیابت نوع ۱ مبتلا هستید، اصولی دارد. شما باید میان انسولین، غذای دریافتی و هر نوع فعالیت فیزیکی (حتی فعالیت‌های روزانه) توازن مناسبی برقرار کنید.

آگاهی وضعیت‌تان، کلید موفقیت شماست. باید قند خون‌تان را قبل، بعد و در حین فعالیت‌های فیزیکی کنترل کنید تا از چگونگی تأثیر فعالیت فیزیکی بر شرایط‌تان مطلع شوید. بعضی چیزها قند خون‌تان را افزایش می‌دهند، درحالی‌که برخی دیگر تأثیری بر روی قند خون ندارند. می‌توانید برای پیشگیری از افت شدید قند خون‌تان، میان‌وعده‌هایی محتوی کربوهیدرات مصرف کنید یا میزان انسولین دریافتی‌تان را کاهش بدهید.

شما همچنین باید از تأثیری که غذاها بر روی قند خون‌تان دارند، آگاه شوید. وقتی که بفهمید کربوهیدرات‌ها، چربی‌ها و پروتئین‌ها، چگونه قند خون‌تان را تحت تأثیر قرار می‌دهند، می‌توانید یک رژیم غذایی سالم برای خودتان بچینید تا قند خون‌تان را در محدوده‌ی مناسب نگه دارید. متخصص تغذیه می‌تواند به شما در شروع یک بره‌ی غذایی خوب کمک کند.

اگر دیابت نوع یک به‌خوبی کنترل نشود، می‌تواند مشکلاتی جدی به‌وجود بیاورد و زندگی فرد را تهدید کند.

برگرفته از: webmd

(function(a){function c(){try{return ===a(‘.single-container .post’).attr(‘class’).toString().split(‘ ‘).reduce(function(f,g){return <=g.indexOf('category-')

سلامتی ارزشمندترین دارایی انسان است

9تومان

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/js/chetor/article.v1.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ” + now.getMonth() + ” + now.getDate() + ” + now.getHours();
head.appendChild(script);

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/template/bnrs/yn_bnr.min.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ” + now.getMonth() + ” + now.getDate() + ” + now.getHours();
head.appendChild(script);

var head = document.getElementsByTagName(“head”)[];
var script = document.createElement(“script”);
script.type = “text/javascript”;
script.async=1;
script.src = “https://s1.mediaad.org/serve/chetor.com/loader.js” ;
head.appendChild(script);

جلوگیری از دیابت نوع 1

خواص خوراکی ها


قارچ گانودرما چیست و چه خواصی دارد؟

۵ چربی سوز طبیعی برای افزایش متابولیسم و ‌

قهوه گانودرما؛ با خواص و عوارض جانبی آن آشنا شوید

خواص گزنه؛ ۱۶ خاصیت گیاه گزنه که سرشار از ویتامین D است

آخرین مطالب

خواص روکولا؛ نحوه استفاده و عوارض احتمالی آن

معرفی کتاب دختر پرتقالی؛ اثری دیگر از نویسندهٔ دنیای سوفی

کاهش استرس شغلی با استفاده از مدل کنترل – تقاضای استرس کاری

جاهای دیدنی تالش؛ سفر در گنجینه طبیعت گیلان

علت درد سینه؛ علائم و راه‌های درمان آن

ترین های جهان


ارزان ترین کشورهای جهان برای مهاجرت

بهترین کشورها برای راه اندازی کسب و کار در سال ۲۰۱۹

بهترین فیلم های رازآلود جهان که ذهن شما را ساعت‌ها درگیر خود می‌کنند

بهترین کشورها برای مهاجرت در سال ۲۰۱۹ کدام‌اند؟

باهوش ترین نژاد سگ ها در دنیا و ویژگی‌های منحصربه‌فرد آنها


بهترین کتاب هایی که تبدیل به فیلم شدند

نشانه‌های سجاوندی

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است

ديابت نوع 1 در غالب موارد يک بيماري خود ايمني است. تزريق انسولين نه تنها منجر به درمان قطعي اين بيماري نمي شود بلکه براي بيمار آزار دهنده است و قند خون نيز به نحو مناسبي کنترل نمي شود. تلاش جهت جايگزين کردن سلولهاي پانکراس از طريق پيوند جزاير پانکراسي و يا سلولهاي بنيادي چندان موفقيت آميز نبوده است، چرا که مشکل اصلي يعني اثرات خود ايمني همچنان باقي است. از سوي ديگر در صورت استفاده از سلولهاي پانکراسي آلوژنيک، سيستم ايمني با سلولهاي بيگانه مقابله کرده و آنها را پس مي زند. پيشنهاد ما براي جايگزيني سلولهاي پانکراس استفاده از سلولهايي است که سيستم ايمني قادر به مقابله با آنها نباشد. پروتئين HLA-G با مهار سلولهاي T و سلولهاي Natural killer و ساير سلولهاي سيستم ايمني مسوول حفظ جنين در برابر سيستم ايمني مادر در دوران بارداري است. سلولهاي بنيادي مزانشيمي و سلولهاي انسولين ساز خود فرد، کانديداهاي اصلي براي ژن درماني توسط مولکول  HLA-Gهستند. تزريق اين سلولهاي بنيادي اوتولوگ به بيمار بعد از دستکاري ژنتيکي که منجر به بيان اين ژن در سطح مناسب شود، سبب توليد دائمي سلول هاي بتا پانکراس خواهد شد که از دسترس سيستم ايمني فرد به دور خواهند بود. از آنجا که اين سلول ها خودي هستند، خطر رد پيوند بسيار اندک است. انتقال اين ژن به درون سلول ها از طريق ذرات نانو روش اصلي مورد نظر است، زيرا خطر ايجاد تومور به دليل ژن درماني را به حداقل مي رساند.

تهران، بزرگراه اشرفی اصفهانی، نرسیده به پل بزرگراه شهید همت، خیابان شهید قموشی، خیابان بهار، نبش کوچه چهارم، پلاک 1

کدپستی: 1461965381

جلوگیری از دیابت نوع 1

تلفن و 442651 (9821+)

کارگاه های آموزشی

اخبار

JCR

خبرگزاری سیناپرس

پیوندهای مرتبط

جلوگیری از دیابت نوع 1
جلوگیری از دیابت نوع 1
9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *