داروی گیاهی مناسب برای وزوز گوش

خواص دارویی و گیاهی




خانه

موبایل

برخی مواد غذایی باعث بهبود جریان خون شده و با  وزوز گوش  مقابله می کنند

 

داروی گیاهی مناسب برای وزوز گوش

وزوز گوش یک مشکل شایع در بین افراد است. این احساس وزوز یا سوت کشیدن گوش از بیرون از بدن نبوده و ناشی از عوامل درونی بدن و مشکلی آزاردهنده است. عوامل متعددی در بروز سروصدای داخل گوش تأثیر دارد و ممکن است در یک یا هر دو گوش احساس شود. با این حال یکی از عمده ترین عوامل آن مشکل بروکسیم یا دندان قروچه در زمان خواب است. البته باید بدانید که وزوز گوش بیماری محسوب نمی شود. بلکه علامتی است که باید در پی منشأ آن باشید. گاه گوش درونی ما از مشکل یا التهاب رنج می برد.

 

از طرف دیگر این مسئله از قرار گرفتن مداوم در برابر صداهای شدید ناشی می شود. در هر صورت برای تسکین و کاهش این صداها باید عامل آن را شناخت و نسبت به برطرف آن اقدام کرد. اگر مسئله ناشی از بروکسیم باشد نیاز به محافظت شبانه از دندان ها وجود دارد.

 

اگر مشکل مربوط به گوش باشد متخصص گوش، حلق و بینی بهتر می تواند کمکتان کند. در هر صورت تغذیه نیز نقش موثری در مقابله با این مشکل ایفا می کند. مواد غذایی می تواند فشارخون یا التهاب را کاهش دهد. در این مطلب به این مواد غذایی مفید می پردازیم.

 

مواد غذایی برای کاهش وزوز گوش

روش های متعددی برای کاهش و تسکین وزوز گوش وجود دارد. برخی از افراد از دستگاه های تولید «صدای سفید» استفاده می کنند و برخی دیگر تلاش خود را برای کاهش و کنترل استرس هایشان به کار می گیرند. در این صورت می توان مشکل بروکسیم یا دندان قروچه را نیز حل کرد. بهترین راه این است که به دنبال تکنیک های مناسبی باشید که به بهترین نحو نیازهایتان را برطرف کند. می توانید به مواد غذایی نیز اعتماد کنید. برخی مواد غذایی باعث بهبود جریان خون شده و با التهاب مقابله می کنند. در عین حال تأثیر زیادی در کنترل و کاهش کلسترول خون دارد که همگی به آرامش بدن و مقابله با چنین مشکلاتی کمک می کنند.

 

وزوز گوش یک مشکل شایع در بین افراد است

 

آناناس

آناناس بهترین میوه ضدالتهابی است که می توانید برای کنترل و کاهش وزوز گوش مصرف کنید. تأثیر آناناس مدیون ترکیبی به بروملین است. این ترکیب به قدری قوی است که در کاهش و درمان التهاب تاندینیت، پیچ خوردگی و رگ به رگ شدن، آسیب های عضلانی و گلودرد و گوش درد موثر عمل می کند. اگر به طور روزانه از وزوز گوش در عذاب هستید تردید را کنار گذاشته و به سراغ آناناس بروید. توصیه می کنیم این میوه را به طور روزانه و به صورت میوه طبیعی (نه کمپوت) میل کنید.

 

سیر و پیاز

سیر یا پیاز به کاهش عفونت های بدن کمک می کنند. توصیه می کنیم که هر روز به سالادها یا غذاهایتان این دو ماده غذایی مفید را اضافه کنید. سعی کنید این مواد غذایی را به صورت خام و در میزان معقول میل کنید. خواص آنتی باکتریایی و ضدعفونی کنندگی سیر و پیاز برای تقویت سیستم ایمنی بدن لازم و ضروری هستند. اگر گوشتان زیادی صدا می کند از این دو ماده غذایی غافل نباشید.

 

زغال اخته

اگر رژیم غذایی تان حاوی میزان کمی سدیم باشید فشارخونتان کمتر شده و شدت وزوز گوش کاهش پیدا می کند. اگر به زغال اخته تازه و فصلی دسترسی دارید حتماً خریداری کرده و میل کنید. این میوه های قرمز خوش رنگ سرشار از آنتی اکسیدان ها بوده و فاقد سدیم هستند. در عین حال میزان زیادی پتاسیم، کلسیم و منیزیم به بدن می رساند که برای سلامتی لازم و ضروری هستند. تمام این ترکیبات به کاهش التهاب و درد کمک کرده و سلامت قلب را افزایش می دهند. مصرف آب زغال اخته طبیعی نیز باعث کاهش اضطراب و استرس می شود.

 

جوانه گندم

خواص آنتی باکتریایی و ضدعفونی کنندگی سیر و پیاز برای تقویت سیستم ایمنی بدن لازم و ضروری هستند. اگر گوشتان زیادی صدا می کند از این دو ماده غذایی غافل نباشید.

امروزه در تمام سوپرمارکت ها جوانه گندم تازه به فروش می رسد. این جوانه های تر و تازه سرشار از ترکیبات فوق العاده است که می توان به ویتامین F نیز اشاره کرد. ویتامین F همان اسید لینولئیک است که باعث حفظ تعادل عملکردهای بدن می شود.

 

این ویتامین به عملکرد کبدی، جذب چربی ها و قندها و همچنین کنترل فشارخون کمک زیادی می کند. علاوه بر این میزان بالای ویتامین های گروه B موجود در این جوانه ها باعث بهبود وضعیت عصبی بدن می شود. این گروه ویتامین ها مانند بهترین کنترل کننده دستگاه عصبی و تنظیم کننده حامل های عصبی عمل می کند و اضطراب را کاهش می دهد. توصیه می کنیم جوانه گندم را به سالاد، ماست یا اسموتی هایتان اضافه کرده و مصرف کنید.

 

بابونه

توصیه می کنیم قبل از خوابتان چای بابونه میل کنید. همین کار ساده باعث بهبود وضعیت خوابتان می شود. افراد زیادی هستند که از تشدید وزوز گوش در شب شکایت می کنند. علاوه بر کنترل تغذیه حتماً باید با انجام کارهای آرامش بخش از تشدید مشکل پیشگیری کنید. دوش آب گرم، یوگا، انجام ورزش های آرام همگی کمک کننده هستند. تمام این کارها را دو ساعت قبل از خواب انجام دهید. در نهایت نیز بعد از یک شام سبک یک فنجان چای بابونه میل کنید. این چای یک نوشیدنی طبیعی برای مقابله با وزوز گوش است.

 

حرف آخر

توصیه می کنیم برای ریشه یابی مشکل حتماً به پزشک مراجعه کنید. نظر پزشک از اهمیت بالایی برخوردار است و بدون شک برحسب نوع تشخیصی که می دهد درمان لازم را نیز تجویز می کند. در کنار آن تلاش کنید اصلاحاتی در سبک زندگی تان بدهید، استرس هایتان را کنترل کرده و مواد غذایی ذکر شده را نیز در بره غذایی تان بگنجانید.

منبع:salamatnews.com

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

پاسخ به سوالات پزشکی و جنسی شما ، در مجله دلگرم کلیک کنید



 وزوز گوش یکی از اختلالات دستگاه شنوایی است که فرد را از نظر روانی و جسمانی درگیر خود می کند؛ وزوز گوش به شکل صدا های مختلف مانند وزوز، خش خش، غرش، زنگ یا سوت، باد و همهمه بروز پیدا می کند که این صدا ها می توانند دائمی یا مقطعی باشند.
از جمله علل وزوز گوش می توان به کهولت سن، قرار گرفتن در معرض صدا های انفجار، عوامل ارثی، عصبی و شغلی، ابتلا به برخی از عفونت ها، ناراحتی پروستات و مصرف برخی از دارو های شیمیایی مانند آنتی بیوتیک ها، دارو های ضد افسردگی و آسپرین اشاره کرد.
وزوز صدایی است که به علت درگیری های راه های عصبی در قشر مغز ایجاد می شود؛ زمانی که سلول ها و نورون های مغز فعالیت می کنند از هر پنج نفر یک نفر دچار وزوز گوش می  شود؛ وزوز گوش می تواند نشانه بروز ناراحتی هایی مانند کم شنوایی یا آسیب گوش باشد.
برای بررسی اینکه چه راهکار های خانگی در درمان وزوز گوش موثر هستند با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می خوانید.

علل وزوز گوش از نگاه طب سنتی
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره علل وزوز گوش از منظر طب سنتی اظهار کرد: وزوز گوش از نظر طب سنتی مربوط به غلبه سوداست؛ اگر گوش سوت بکشد این نشان دهنده سودای برآمده از صفراست در این صورت برای درمان آن باید از روش هایی مانند مصرف سرکه انگبین، ماساژ سر و صورت، استفاده از عطسه آور ها مانند انفیه، چکاندن چند قطره روغن بنفشه داخل گوش و پیاده روی کردن استفاده کرد.
وی بیان کرد: اگر گوش مانند صدای ماشین وزوز کند، این نشان دهنده سودای برآمده از خلط دَم است و برای درمان آن باید از روش هایی مانند حجامت عام (بین ۲ کتف) و پشت گوش، مصرف سرکه انگبین و عطسه آور ها استفاده کرد.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره طرز تهیه سرکه انگبین افزود: افراد برای تهیه سرکه انگبین باید یک قاشق غذاخوری عسل، یک قاشق غذاخوری سرکه سیب یا انگور و ۲ قاشق غذاخوری عرق نعناع را در یک لیوان آب حل کنند؛ سرکه انگبین باید روزانه ۲ لیوان مصرف شود.
عظمایی تاکید کرد: وزوز گوش می تواند به علت کمبود ویتامین ها به ویژه ویتامین B۱۲ هم ایجاد شود؛ برای جبران این کمبود باید از مواد غذایی مانند انگور، چغندر (لبو)، هویج، کنگر فرنگی، لیموترش تازه، کنجد، لوبیا، ریحان، کدوحلوایی، جو پرک، آناناس، جوانه گندم، پرتقال، زردآلو و طالبی استفاده شود.

 مواد غذایی مفید برای تقویت دستگاه شنوایی
وی درباره مواد غذایی مفید برای تقویت دستگاه شنوایی تصریح کرد: افراد برای تقویت شنوایی باید از آنتی اکسیدان ها به ویژه اسیدفولیک، منیزیم، ویتامین A ، E ، C ، D، گروه ویتامین های B و امگا ۳ استفاده کنند.

مهم ترین روش های درمان وزوز گوش
این محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم ترین روش های درمان وزوز گوش گفت: چکاندن روغن هایی مانند اسپند (اسفند) و بابونه در داخل گوش ها نقش موثری در درمان وزوز گوش دارند؛ افراد برای رفع عفونت و وزوز گوش باید پیاز خام را رنده کنند سپس سه قطره از آب آن را داخل هر گوش بچکانند.
عظمایی اظهار کرد: مبتلایان به وزوز گوش برای رفع مشکل باید سیر خُرد شده را در روغن کنجد تفت دهند سپس این روغن را صاف کنند و سه قطره از روغن صاف شده را داخل هر گوش بچکانند.

داروی گیاهی مناسب برای وزوز گوش

طرز تهیه دمنوشی مفید برای مبتلایان به وزوز گوش
وی درباره طرز تهیه دمنوشی مفید برای مبتلایان به وزوز گوش بیان کرد: مبتلایان به وزوز گوش برای درمان مشکل خود باید هر یک از گیاهان بابونه، بادرنجبویه و به لیمو را به نسب مساوی با هم ترکیب کنند سپس یک قاشق غذاخوری از این مخلوط را به همراه چهار لیوان آب در قوری بریزند و بگذارند به خوبی دَم بکشد؛ این دمنوش باید در طول روز مصرف شود.

علل وزوز گوش مزمن (مداوم)
این محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره علل وزوز گوش مزمن افزود: وزوز گوش مزمن ممکن است مربوط به تومور های مغزی در قسمت هایی از بدن مانند سیستم شنوایی، اعصاب شنوایی، اعصاب تعادلی، حفره پشتی پیاز مغز (بصل النخاع) و کف حفره سر باشد.
عظمایی تاکید کرد: وزوز مزمن گوش می تواند آسیب هایی مانند کاهش شنوایی، تعادل نداشتن، ایجاد تومور های زاویه مخچه، صدمه دیدن پل مغزی و فشار به اعصاب جمجمه ای مخچه، ساقه و بطن چهارم مغز را به همراه داشته باشد.

شایع ترین علامت مبتلایان به وزوز مزمن گوش
وی درباره شایع ترین علامت مبتلایان به وزوز مزمن گوش تصریح کرد: شایع ترین علامت در این بیماران کاهش شنوایی ۸۷ درصدی است و تعداد زیادی از این افراد دچار سردرد، سرگیجه و فلج فاسیال (صورت) هم می شوند.

چه افرادی مستعد ابتلا به وزوز مزمن گوش هستند؟
این محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره اینکه چه افرادی مستعد ابتلا به وزوز مزمن گوش هستند، گفت: افرادی که در معرض صدا های بلند قرار می گیرند، سالخوردگان، مبتلایان به بیماری های قلبی و عروقی و اشخاصی که سیگار و الکل مصرف می کنند مستعد ابتلا به وزوز مزمن گوش هستند؛ مردان هم نسبت به زنان در معرض خطر ابتلا به وزوز مزمن گوش قرار دارند.

عوارض درمان نشدن وزوز گوش
عظمایی درباره عوارض درمان نشدن وزوز گوش تاکید کرد: وزوز گوش می تواند بر کیفیت زندگی اثر منفی بگذارد و ناراحتی هایی مانند خستگی، استرس، مشکلات خواب، اختلال در تمرکز و حافظه، افسردگی و نگرانی را به همراه داشته باشد.

پرهیزات غذایی برای مبتلایان به وزوز گوش
وی یادآور شد: مبتلایان به وزوز گوش باید از مصرف زیاد پیاز، تخم مرغ، غذاهای پرچرب و حجیم و نوشیدنی هایی حاوی کافئین مانند قهوه پرهیز کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

 

طب فارسی – اخبار پزشکی سلامت زیبایی روانشناسی موفقیت زناشویی

وزوز گوش عارضه ایست که تقریبا هنوز دلیل اصلی بروز آن پیدا نشده است. گاهی وزوز گوش به دلیل بیماری های دیگر گوش یا آسیب گوش ها در جنگ و غیره رخ می دهد اما گاهی هم بدون دلیل به یکباره این عارضه حادث می شود. علاوه بر داروهای شیمیایی که برای درمان وزوز گوش توسط پزشکان تجویز می شوند برخی از گیاهان نیز در درمان وزوز گوش موثرند. ما در این مطلب به مطالعه این گیاهان می پردازیم.

داروی گیاهی مناسب برای وزوز گوش

 وزوز گوش زنگ زدن مزمن گوش است، گرچه ممکن است گاهی به صورت غرش یا ویژویژ باشد. پزشکان علت دقیق وزوز را نمی دانند و اغلب به طور کامل درمان نمی شود. خوشبختانه، رویکردهای طبیعی برای درمان وزوز هم وجود دارد. با ما در ادامه ی مطلب همراه باشید و با این گیاهان بی نظیر آشنا شوید.

ژینکو: صدها مطالعه اروپاییان مفید بودن عصاره استاندارد ژینکو را برای بسیاری از بیماری های دوران پیری، ازجمله درمان وزوز گوش، سرگیجه، فراموشی، و ضعف گردش خون تأیید کرده اند. ژینگو در همه موارد وزوز مؤثر نیست، ترکیبات مؤثر موجود در برگ گیاه، که ژینکولیدها دارند، به قدری کم است که با درست کردن چای یا تنتور برگ گیاه چیزی به دست نمی آید. اگر می خواهید از این گیاه کمک بگیرید، قص یا کپسول عصاره استاندارد ۵۰:۱ آن را تهیه کنید، که یعنی از ۵۰ کیلوگرم برگ ژینکو یک کیلوگرم عصاره می دهد. این عصاره در فروشگاه های گیاهان دارویی و مواد بهداشتی موجود است. متخصصان خوردن روزانه ۴۰ میلی گرم عصاره ژینکو را برای درمان وزوز توصیه می کنند.

 

گیاه درمانگرهای چینی مصرف دانه کنجد را برای درمان وزوز گوش، تاری دید، و سرگیجه توصیه می کنند. اگر میخواهید دانه کنجد را امتحان کنید، اضافه کردن آن به غذا ایرادی ندارد. یا از کره دانه کنجد یا حلواشکری، که شیرینی کنجدی است، استفاده کنید.

کوهوش سیاه: دب سول، بنیانگذار مرکز گیاه شناسی آونا، در کتاب جالب خود با عنوان ریشه های التیام، داستان یک نوازنده فلوت را بازگو می کند که سالها از وزوزگوش در عذاب بود. این فرد با خوردن تنتور کوهوش سیاه به مدت چند هفته، درمان شد و از آن پس از طرفداران گیاه درمانی شد. دب سول می گوید همراه کردن کوهوش سیاه با ژینکو بسیار خوب است.

همراهان عزیز طب فارسی: دیوید هوفمان، گیاه درمانگر معروف انگلیسی و نویسنده کتاب راهنمای گیاهی، می گوید گلدن سیل ممکن است در درمان برخی موارد وزوز گوش مؤثر باشد. من فکر می کنم این گیاه ارزش امتحان کردن را داشته باشد.

پیچ تلگرافی: این پوشش گیاهی تزیینی شیب های شنی و آفتابگیر باغچه ها است، ولی چیزی از خواص دارویی آن شنیده نشده بود تا این که گزارشی از دکتر رودولف فریتس وایس، رئیس انجمن گیاه درمانگرهای آلمان و نویسنده کتاب پزشکی گیاهی، منتشر شد. دکتر وایس میگوید این گیاه دارای ترکیب وینکامین است، که در درمان وزوز و نشانگان منیر موفق بوده است. او خوردن سه بار در روز ۲۰ میلی گرم خشک کرده گیاه را پیشنهاد میکند. چون در مورد بی ضرر بودن این گیاه اختلاف نظر هست، بهتر است اول با پزشک خود مشورت کنید.

با توجه به اینکه به نظر می رسد کمبود روی با وزوز گوش و برخی انواع کم شنوایی مرتبط باشد، دکتر ملوین و رباک، استاد روان پزشکی دانشگاه کالیفرنیا، و نویسنده کتاب تأثیر تغذیه بر بیماریها، خوردن روزانه ۶۰ تا ۱۲۰ میلی گرم روی را پیشنهاد میکند. این مقدار زیادی است (مقدار مورد نیاز معمول روزانه ۱۵ میلی گرم است) و نباید بدون مشورت با پزشک چنین روشی را در پیش گرفت. برخی گیاه درمانگرهاترجیح میدهند میزان مصرف روی را با خوردن برخی گیاهان بالا ببرید. بر اساس بانک اطلاعاتی سنتی، منابع غنی روی به ترتیب عبارتند از اسفناج، جعفری، کلم پیچ، کلم فندقی، خیار، لوبیا سبز، آندیو (کاسنی فرنگی)، لوبیا چشم بلبلی، آلو برغانی، و مارچوبه. من شک دارم کسی بتواند با رژیم غذایی از ۶۰ میلی گرم روی در روز به بدن برساند، ولی به هر حال می توانید همراه با درمان های دیگر، روی مصرفی روزانه خود را هم بالا ببرید. همچنین می توانید با گیاهان برده در بالا (به جز آلو) سوپ درست کرده و بخورید.

نکته: اگر وزوز گوش آزارتان می دهد، آسپیرین یا گیاهان آسپیرینی (مثل پوست بید، عروس چمنزار، و امرودی) مصرف نکنید. مقادیر بالای آسپیرین می تواند باعث زنگ زدن گوش شود.

 

منبع:

قاعدگی در زنان چگونه است و همه ی قاعده ی آن به چه شکل است

5 تا از مسکن های طبیعی شگفت انگیز

شکم گوشتی بزرگی دارید و میخواهید ان را آب کنید ؟ پس این چند وش را بخوانید!

تبخال چیست و چگونه به وجود می آید و راه درمان آن چیست

عفونت ادرار و تکرر ادرار در کودکان چگونه به وجود می آید و راه درمان آن چیست

بوسه هایی که میتواند عامل افزایش بیماری باشد را بشناسید

آیا رژیم غذایی اتکینز برای لاغری همه افراد موثر است؟

شکم گوشتی بزرگی دارید و میخواهید ان را آب کنید ؟ پس این چند

تبخال چیست و چگونه به وجود می آید و راه درمان آن چیست

عفونت ادرار و تکرر ادرار در کودکان چگونه به وجود می آید و

داروی گیاهی مناسب برای وزوز گوش

بوسه هایی که میتواند عامل افزایش بیماری باشد را بشناسید

خمیر بازی چیست و میزان خطر خمیر بازی برای فرزندانمان چقدر

ورم پا را با این حرکات ورزشی میتوانید کمی درمان کنید و درد


“آینده در دستان شماست

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید

داروی گیاهی مناسب برای وزوز گوش

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *