بهترین قرص پیشگیری از بارداری چیست

خواص دارویی و گیاهی

بهترین قرص پیشگیری از بارداری چیست
بهترین قرص پیشگیری از بارداری چیست

قرص ضد بارداری یکی از موثرترین روش ها برای جلوگیری از بارداری می باشد، انواع قرص ضد بارداری موجود در بازار شامل قرص ضدبارداری یاسمین Yasmin و قرص ضد بارداری یاز Yaz و یا قرص ضد بارداری ال دی می باشد. طریقه مصرف قرص ضد بارداری از اهمیت ویژه ای برخوردار است، قرص های ضد بارداری در صورتی موثرتراند که بصورت روزانه و مرتب مصرف شود.

دروانا:

قرص ضد بارداری چیست؟ قرص ضدبارداری می تواند از ایجاد بارداری پیشگیری کند. استفاده از قرص های ضد بارداری یکی از موثرترین و رایج ترین روش ها برای جلوگیری از بارداری می باشد. نرخ عدم موفقیت استفاده از قرص ضد بارداری در صورت استفاده صحیح از آن کمتر از یک درصد می باشد. به هر حال در مورد خانم هایی که دوز قرص های ضدبارداری خود را فراموش می کنند نرخ عدم موفقیت به 8 درصد نیز می رسد.

اگر فکر می کنید مصرف روزانه قرص ضد بارداری مشکل است و آن را فراموش می کنید در این صورت می توانید از سایر گزینه های پیشگیری از بارداری مانند استفاده از آمپول، پچ، ایمپلنت یا حلقه های واژینال استفاده کنید. قرص ضد بارداری می تواند مقرون به صرفه باشد. خیلی از قرص های ضد بارداری با قیمت پایین در داروخانه ها وجود دارند. در این مقاله سعی بر آن است تا انواع قرص ضد بارداری و عوارض آن به طور اجمالی بررسی شود.

مزایای استفاده از قرص ضد بارداری عبارت است از:

بهترین قرص پیشگیری از بارداری چیست

همه قرص های ضد بارداری توسط متخصصین زنان نسخه می شود. قرص های ضد بارداری ترکیبی یکی از انوع قرص های ضد بارداری هستند که در یک بسته 21 روزه با 21 قرص فعال یا 28 روزه با 21 قرص فعال و 7 قرص غیر فعال می باشد. قرص هایی با دوره های طولانی به نام Seasonique نیز وجود دارند که حاوی 84 قرص فعال و 7 قرص غیر فعال می باشد. این قرص های غیر فعال به خانم ها کمک می کند تا به خاطر بیاورند که چه زمانی باید استفاده از بسته جدید قرص ضد بارداری را آغاز کنند. اگر استفاده از قرص های غیر فعال فراموش شود شانسی برای وقوع بارداری وجود نخواهد داشت. اما استفاده به موقع از قرص های فعال بسیار اهمیت دارد.

قرص های ضد بارداری ترکیبی حاوی دو هورمون پروژسترون و استروژن می باشد در حالی که قرص های غیر ترکیبی تنها حاوی پروژستین می باشد. به طور کلی قرص های ضد بارداری ترکیبی در مقایسه با قرص های ضد بارداری فاقد استروژن اثر بخشی بهتری دارند. قرص های ضد بارداری ترکیبی عمدتا حاوی مقادیر متفاوتی از هورمون ها می باشد.

انواع قرص ضد بارداری خارجی مانند قرص ضدبارداری یاسمین Yasmin و یا قرص ضد بارداری یاز Yaz نمونه ای از قرص های ضد بارداری موجود در بازار هستند که حاوی قرص های ضد بارداری ترکیبی می باشند.

پریودهای ماهانه همزمان با استفاده از قرص های ضد بارداری ترکیبی اتفاق می افتد. زمانی که خانم ها از قرص های ضد بارداری فصلی استفاده کنند که سیکل طولانی دارد، در این صورت پریودها تنها چهار بار در سال اتفاق خواهد افتاد و یا به طور کلی حذف خواهد شد.

این قرص ها تنها حاوی norethindrone به عنوان ماده فعال می باشد. زمانی که یک بسته از قرص های ضد بارداری حاوی پروژسترون به اتمام رسید شما می توانید بسته دیگری را در روز آینده آغاز کنید. با مصرف قرص های ضد بارداری حاوی پروژسترون ممکن است پریود در هفته چهارم ایجاد شود. هم چنین ممکن است پریودی اتفاق نیفتاده و یا ممکن است لکه بینی هایی در طول ماه ایجاد شود، پریودها سبک تر یا سنگین تر شوند. در هر حال نباید مصرف قرص های ضد بارداری حاوی پروژسترون متوقف شود.

طریقه مصرف قرص ضد بارداری یا نحوه مصرف قرص های ضد بارداری از اهمیت ویژه ای برخوردار است، باید به خاطر داشت اثربخشی قرص ضد بارداری ترکیبی در صورت استفاده مرتب روزانه حاصل می شود. بنابراین دقت در زمان مصرف قرص های ضد بارداری اصل بسیار مهمی محسوب می شود. قرص های ضد بارداری حاوی پروژسترون باید در ساعت مشخصی روزانه استفاده شود. اگر یک دوز مصرفی فراموش شود در آن صورت شانس آزادسازی تخمک و بارداری افزایش می یابد.

در نحوه مصرف قرص های ضد بارداری به یاد داشته باشید که هر زمان که استفاده از یک قرص را فراموش کردید بهتر است از کاندوم یا دیافراگم و یا ترکیبات اسپرم کش استفاده کنید. خطر احتمال بارداری بستگی به روزی دارد که دوز مصرف دارو را فراموش کرده اید. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این مورد می توانید از پزشک متخصص زنان خود راهنمایی بخواهید.

در صورتی که مصرف قرص ضد بارداری ترکیبی (مانند قرص ضد بارداری ال دی، یاز، یاسمین) یا قرص ضد بارداری فاقد استروژن را فراموش کردید هر زمان که به خاطر آوردید بهتر است آن را مصرف کنید. قرص بعدی را سر ساعت مقرر استفاده کنید.

اگر شما مصرف دو قرص را فراموش کردید می توانید هر دو قرص فراموش شده را همزمان و در ساعت معین استفاده کنید و سپس قرص بعدی را در نوبت بعدی به همان ترتیب استفاده کنید. استفاده از دو قرص به طور همزمان ممکن است کمی احساس ناراحتی معده را در پی داشته باشد اما این عارضه مدت زیادی ادامه نخواهد داشت. تا زمانی که بسته کامل قرص را تمام نکرده اید از روش دیگری مانند کاندوم یا ماده اسپرم کش علاوه بر قرص های ضد بارداری استفاده کنید، مگر آن که پزشک توصیه دیگری را برای شما داشته باشد.

اگر شما مصرف سه قرص را پشت سر هم فراموش کرده اید در آن صورت باید با پزشک متخصص زنان مشورت کنید. شاید در این شرایط لازم باشد بسته قرص جدیدی را علاوه بر سایر روش های پشتیبان مانند کاندوم و ترکیبات اسپرم کش استفاده کنید.

در صورتی که مصرف قرص ضد بارداری حاوی پروژسترون را فراموش کنید احتمال باردار شدن شما وجود خواهد داشت. اگر یک دوز از این قرص ها فراموش شود باید هر زمان که به خاطر آوردید فورا آن را استفاده کنید و قرص بعدی را نیز با فاصله ای منظم مورد استفاده قرار دهید. در این مورد نیز استفاده از روش های پشتیبان مانند کاندوم یا ترکیبات اسپرم کش را در طول 48 ساعت آینده فراموش نکنید.

اگر هم چنان ابهامی در مورد فراموش کردن مصرف قرص های ضد بارداری در ذهن دارید می توانید تا قبل از مشورت با پزشک قرص های ضد بارداری را به طور روزانه استفاده کرده و علاوه بر آن هر زمان که نزدیکی داشتید از کاندوم نیز استفاده کنید.

قرص های ضد بارداری نباید در خانم هایی که سابقه ابتلا به سرطان سینه، سرطان اندومتر، خونریزی های واژینال که هنوز علت آن تشخیص داده نشده است استفاده شود و همچنین خانم های که ابتلا به بیماری های کبدی یا تومورهای کبدی، افزایش احتمال ایجاد لخته خون و یا ریسک سکته در آن ها بالاست نباید از قرص های ضد بارداری استفاده کنند. هم چنین قرص ضد بارداری نباید در صورت احتمال بارداری مورد استفاده قرار گیرد.

سیگار کشیدن ریسک بروز عوارض جانبی قلبی را همزمان با استفاده از استروژن و پروژستین به فرم قرص، پچ و یا رینگ افزایش می دهد. مصرف قرص های ضد بارداری ترکیبی در خانم های بالای 35 سالی که سیگار می کشند ممنوع است زیرا احتمال بروز عوارض جانبی جدی مانند حملات قلبی، لخته های خونی و یا سکته را افزایش می دهد.

خانم هایی که سابقه ابتلا به فشار خون بالا، درد قفسه سینه، دیابت، سردردهای شدید، سابقه بیماری های قلبی یا کبدی دارند، صرف نظر از سن نباید از قرص های ضد بارداری ترکیبی استفاده کنند. احتمال بروز خطرات قلبی عروقی متناسب با سن، وزن، سابقه خانوادگی و تعداد سیگارهایی که در روز استفاده می شود افزایش می یابد. خانم ها باید در مورد خطرات و عوارض جانبی قرص های ضدبارداری با پزشک متخصص زنان مشورت کنند.

در صورتی که به سردردهای میگرنی دچار هستید در مورد استفاده از قرص های ضد بارداری باید با پزشک متخصص زنان مشورت کنید.

قرص های کنترل بارداری افراد را علیه بیماری های مقاربتی مانند اچ آی وی یا ایدز محافظت نمی کند. برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های مقاربتی استفاده از کاندوم لاتکس ضروری خواهد بود.

قرص های ضد بارداری دوران شیردهی نباید حاوی استروژن باشد زیرا استروژن می تواند ذخیره شیر را کاهش دهد. روش های کنترل بارداری در خانم های شیرده عبارت است از استفاده از آی یو دی، قرص های ضد بارداری پروژسترونی، امیپلنت های کنترل بارداری.

عوارض جانبی قرص های ضدبارداری عبارت است از:

عوارض جانبی عنوان شده از شایع ترین عوارض جانبی قرص های ضدبارداری محسوب می شود. اما برخی دیگر از عوارض جانبی قرص های ضدبارداری عبارت است از:

تاثیرات جانبی دیگری نیز در مورد قرص های ضد بارداری وجود دارد. بنابراین بهتر است قبل استفاده از قرص های ضد بارداری با پزشک متخصص زنان خود مشورت کنید.

هر زمان که مصرف قرص های ضد بارداری آغاز می شود احتمال بروز خونریزی در ماه های اول استفاده وجود دارد. مادامی که بدن خود را نسبت به سطوح هورمونی مختلف تنظیم می کند احتمال بروز خونریزی غیر منتظره وجود دارد. خونریزی غیر منتظره در این شرایط نرمال خواهد بود و از عوارض موقتی استفاده از قرص های ضد بارداری می باشد.

در قرص های ضد بارداری پروژسترونی احتمال بروز خونریزی های غیر منتظره بیشتر است. علاوه بر این اگر شما استفاده از قرص را در یک نوبت فراموش کنید یا در صورت مصرف دارویی که با قرص های ضد بارداری تداخل دارد هم چنین در صورت بروز استفراغ یا اسهال که در جذب دارو تداخل ایجاد می کند، در آن صورت نیز احتمال بروز خونریزی غیر منتظره وجود دارد.

حتی در صورت بروز خونریزی های غیر منتظره هم چنان باید به استفاده از قرص های ضد بارداری بر اساس دستور پزشک ادامه داد. خونریزی های غیر منتظره ظرف چند ماه فروکش خواهد کرد.

اگر این خونریزی ها در طول زمان برطرف نشود یا سنگین بوده و یا بیش از هفت روز به طول بیانجامد باید فورا با پزشک متخصص زنان تماس بگیرید.

مدت ها تصور بر این بود که استفاده از آنتی بیوتیک ها اثربخشی روش های هورمونی ضد بارداری را کاهش می دهد. توصیه معمول در این شرایط این است که بهتر است علاوه بر استفاده از قرص های ضد بارداری از روش های دیگری مانند کاندوم و استفاده از ترکیبات اسپرم کش تا زمان تمام شدن آنتی بیوتیک ها استفاده شود.

اما بر اساس تحقیقات جدیدی که انجام گرفته است به نظر می رسد تنها آنتی بیوتیک ریفامپین می تواند اثربخشی قرص ضد بارداری را کاهش دهد. ریفامپین با کاهش مقدار هورمون های کنترل بارداری (اتینیل استرادیول و پروژستین) در خانم هایی که از قرص ضد بارداری استفاده می کنند منجر به کاهش اثر بخشی می شوند. مقادیر هورمون ها برای پیشگیری از تخمک گذاری بسیار اهمیت دارد. ریفامپین هم چنین می تواند اثربخشی پچ ها و رینگ های واژینال را نیز کاهش دهد. در مورد این خانم ها استفاده از روش های غیر هورمونی مانند استفاده از دیافراگم، دستگاه درون رحمی مسی یا کاندوم توصیه می شود. خوشبختانه داروی ریفامپین دارویی ضد سل می باشد گه استفاده از آن چندان متداول نیست.

در سال 2002 برخی شواهد نشان داد میزان قرص ضدباردرای خوراکی همزمان با مصرف آنتی بیوتیک هایی مانند آمپی سیلین، سیپروفلوکساسین، کلاریترومایسین، داکسی سایکلین، مترونیدازول، افلوکساسین، روکسی ترومایسین، تمافلوکساسین و تتراسایکلین بدون تغییر باقی می ماند.

برخی داروها مانند داروی ضد قارچی به نام griseofulvin می تواند میزان هورمون های قرص های ضد بارداری را کاهش داده و بر اثربخشی آن ها تاثیر منفی بگذارد. برخی داروهای ضد تشنج مانند کاربامازپین، فنی توئین، پریمیدون و فنوباربیتال نیز می تواند اثربخشی قرص های ترکیبی ضد بارداری را کاهش دهد. برخی داروهای مورد استفاده در درمان اچ آی وی نیز می تواند اثربخشی قرص ضد بارداری را تحت تاثیر قرار دهد.

به طور کلی با وجود تحقیقات متعددی که انجام شده است هنوز هم ارتباط بین استفاده از آنتی بیوتیک و قرص ضد بارداری مورد بحث قرار دارد. تحقیقات بالینی بزرگی در این مورد در دست انجام می باشد و خیلی از تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده مورد ارزیابی قرار گرفته است. به طور کلی پزشکان به هنگام تجویز آنتی بیوتیک ها عموما استفاده از کاندوم را در طول درمان و یک هفته پس از درمان توصیه می کنند.

دُروانا محلی برای تحقیق و پژوهش (فرهنگ دهخدا)وبسایت دروانا در تلاش است با گردآوری ژورنال های تخصصی پزشکی، مجلات پزشکی، مقالات و مطالب علمی، از معتبرترین منابع جهانی، بستری را برای تحقیق و مطالعه فراهم نماید.از تمامی پزشکانی که دُروانا را برای رسیدن به این هدف همراهی می نمایند، کمال تشکر را داریم.با دروانا همراه شوید.

بیچشک

مجله سلامت و پزشکی

husein samadi در

روانشناسی و شاخه های آن ، اهمیت و تاثیر این رشته بر زندگی

مصطفی احمدی در

بهترین قرص پیشگیری از بارداری چیست

7 اصل مهم در رابطه زناشویی برای تحکیم روابط و بهره مندی از زندگی شاد

کاربر در

سرماخوردگی کودکان ، علائم سرماخوردگی و روش های پیشگیری

مقیم اسلام در

والدین بخوانند: چگونه با کودک لجباز رفتار کنیم؟

مقاله مرتبط:

یک بسته این دارو حاوی 21 عدد قرص می باشد و رعایت  نظم در مصرف این دارو از اهمیت بالایی دارد. یعنی لازم است هر روز در ساعت مشخصی از روز به مصرف این دارو بپردازید.برای مصرف این قرص با هدف پیشگیری از بارداری لازم است مصرف آن را از روز 3 تا 5 قاعدگی شروع کرده و هر روز یک عدد از آن را میل کنید پس از اتمام دارو یک هفته تاخیر انداخته و در روز هشتم مصرف بسته جدید را شروع نمایید.

همچنین برای مصرف این قرص ضد بارداری  پیشگیری از بارداری اورژانسی، باید در اولین فرصت پس از برقراری رابطه جنسی 4 عدد از این قرص را بخورید و 12 ساعت بعد 4 عدد دیگر.

قرص یاسمین از انواع قرص های کنترل بارداری است که با تغییر در پوشش رحم و دهانه ی رحم ونیز ممانعت از تخمک گذاری مانع بارداری می شود.

قرص اچ دی یکی دیگر از قرص های ضدبارداری پرکاربرد است که به علت عوارض بیشتر قابلیت استفاده طولانی مدت را ندارد. این دارو در مقایسه با قرص ال دی از میزان دوز هورمونی بیشتری برخوردار است و در نوع هورمون تفاوتی ندارد.این دارو نیز از تخمک گذاری و انتقال تخمک بارور شده به داخل رحم جلوگیری نموده و با افزایش مخاط دیواره ی رحم از ورود اسپرم به داخل آن پیشگیری می نماید از همین روی علاوه بر کاربرد پیشگیری از بارداری به عنوان قرص اورژانسی بارداری نیز کاربرد دارد. از عوارض قرص اچ می توانیم به افزایش فشار خون، پرمویی، حالت تهوع، حساس شدن پستان ها،سردرد و سرگیجه اشاره کنیم.

رعایت نظم دارویی در مصرف قرص اچ دی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است زیرا در غیر این صورت ممکن است در پیشگیری از بارداری های ناخواسته با شکست مواجه شوید. هر بسته این دارو شامل 21 عدد قرص می باشد که لازم است مصرف آن را از روز 3 الی 5 قاعدگی شروع نمایید و تا اتمام بسته روزی یک عدد مصرف نمایید پس از اتمام بسته یک هفته تاخیر ایجاد کنید و در روز هشتم مصرف بسته جدید را شروع کنید.برای مصرف این قرص با هدف پیشگیری اورژانسی لازم است در اولین ساعات ( تا 3 روز بعد از رابطه جنسی امکان مصرف وجود دارد ولی هر چقدر روزد تر مصرف را شروع کنید نتیجه بهتری می گیرید.) پس از برقراری رابطه جنسی 2 عدد از این قرص را مصرف نموده و 12 ساعت بعد 2 قرص بعدی.

قرص روکین (Rokin) حاوی هورمون‌های استروژن و پروژسترون است که با ممانعت از آزاد سازی تخمک در طول قاعدگی از بارداری های ناخواسته پیشگیری می نماید ولی تاثیری در افزایش وزن ندارد. این قرص ضد بارداری نسبت به سایرین در کاهش علائم قبل از شروع قاعدگی مانند درد قبل از قاعدگی، تغییرات اشتها و اضطراب موثرتر از سایر داروها می باشد اما دارای عوارض جانبی بسیاری است که از جمله ی آنها می توانیم به این موارد اشاره کنیم:

تغییر دید ناگهانی

برای شروع مصرف این قرص ضد بارداری لازم است حتما با پزشک معالج خود مشورت نمایید، در حالت معمول لازم است مصرف این قرص را از روز اول قاعدگی (24 ساعت اول) شروع نمایید و 21 روز مصرف آن را ادامه دهید پس از اتمام بسته قرص یک هفته تاخیر ایجاد کرده و در  روز هشتم مصرف بسته جدید را شروع کنید. مصرف منظم این دارو بسیار حائز اهمیت است و لازم است بین مصرف هر قرص با قرص بعد بیشتر از 24 ساعت وقفه نباشد.

سیپروترون کامپاند (Cyproterone Compound) یا دیان یکی دیگر از انواع قرص ضد بارداری است که به عنوان داروی درمان آکنه و پرمویی نیز بسیار پرکاربرد است. مصرف این قرص ضد بارداری همانند سایر داروها همراه با حالت تهوع و سردرد است از همین روی بهتر است مصرف آن را به آخر شب ها موکول کنید و از مصرف آن با معده خالی پرهیز نمایید.از کاربرد این دارو می توانیم به این موارد اشاره کنیم.

از مهمترین عوارض این دارو می توانیم به تهوع، استفراغ، سردرد، درد و سفتی سینه ها، افزایش فشار خون، اختلال در عملکرد کبد، کاهش حجم خون‌ قاعدگی، بثورات جلدی، کم خونی، افسردگی و خستگی اشاره کنیم.

ار این دارو در پیشگیری از بارداری موثر است اما مصرف آن تنها به این هدف پیشنهاد نمی شود بلکه استفاده از این قرص برای زنانی توصیه می‌شود كه به درمان بیماری‌های پوستی وابسته به آندروژن نیاز دارند.

میزان مصرف این قرص ضد بارداری وابسته به نوع مشکل شما می باشد از همین روی لازم است قبل از مصرف آن با پزشک معالج خود مشورت نمایید. اما در حالت کلی نحوه مصرف این دارو برای درمان آکنه و پرمویی و یا پیشگیری از بارداری به این شرح است که باید مصرف آن را از روز 5 قاعدگی شروع نمایید و تا 21 روز پس از آن ادامه دهید پس از اتمام بسته یک هفته وقفه ایجاد کرده و سپس مصرف بسته جدید را شروع کنید.

نکته : در صورت وقفه در قاعدگی احتمال بارداری میرود پس باید تا رفع این احتمال از مصرف این دارو خودداری کنید .

در صورتی که مصرف یک قرص را فراموش کردید باید به محض به یاد آوردن مصرف کنید و اگر از زمان مصرف دارو 12 ساعت گذشته باشد باید مصرف آن نوبت فراموش شود و در ادامه ضمن مصرف قرص به روال عادی از سایر روش های پیشگیری از بارداری نیز استفاده نمایید.

تجویز این دارو باید توسط کارکنان تعلیم دیده بهداشتی باشد و زمان و دوز مصرف این بسیار حائز اهمیت است بگونه ای که این دارو در زمان معین و همراه با شیردهی مورد استفاده قرار گیرد احتمالاً تا 99% موفق خواهد بود.هر بسته این قرص ضد بارداری شامل 28 عدد می باشد که لازم است هر شب یک عدد از آن را مصرف کنید همچنین دقت داشته باشید بین مصرف بسته ها نباید وقفه ایجاد کنید.

اگر قبل از مصرف این دارو از سایر قرص های پیشگیری استفاده کرده اید، می توانید مصرف این قرص را شروع کرده و نیاز به استفاده کاندوم نخواهد بود اما اگر تا قبل از این از سایر روش های پیشگیری مثل کاندوم و IUD استفاده می کردید لازم است از روز اول تا 5 قاعدگی مصرف این دارو را شروع کرده و تا یک هفته همزمان با مصرف قرص لاینسترنول از کاندوم نیز استفاده کنید.

توجه : در صورت فراموش کردن مصرف این قرص به مدت چند ساعت باید به محض به خاطر آوردن آن را مصرف کنید و تا دو روز همراه با قرص از روش های کمکی مثل کاندوم استفاده کنید ولی اگر مصرف دو قرص فراموش شده باید به محض یادآوری آن را  یکجا مصرف کنید و بقیه قرص ها را به روال عادی روزی یک عدد بخورید ولی لازم است تا هفت روز از روش های کمکی مثل کاندوم استفاده نمایید.

قرص لوونورژسترول (Levonorgestrel) یا  LNG در واقع قرص اورژانسی پیشگیری از بارداری است، این قرص با افزایش چسبندگی مخاط گردنه ی رحم و ایجاد تغییر در آندومتر (داخلی‌ترین لایه‌ی رحم) مانع باروری و لانه گزینی می‌گردد.استفاده از این قرص زمانی کاربرد دارد که شما ناخواسته در برابر باردار شدن قرار گرفته اید نه اینکه هر بار به رابطه بپردازید و بعد از آن از این دارو استفاده کنید.زیرا این دارو عوارض خطرناکی دارد. برخی از عوارض این دارو شامل قاعدگی نامنظم، تهوع و استفراغ، سردرد، احساس ناراحتی در پستان، افسردگی، اختلالات پوستی، تغییرات وزن بدن، اولیگومنوره و منوراژی می باشد.

این قرص ضد بارداری در دوز های 0.75 و 1.5تولید می شود اگر در فاصله ی حداکثر 5 روز از برقراری رابطه جنسی مشکوک تان قرار دارید، می توانید از این دارو استفاده کنید. نحوه مصرف آن به این شکل است که اگر دوز 0.75 میلی گرمی آن را مصرف کنید باید 2 عدد از آن را بخورید و 12 ساعت بعد یک عدد دیگر، ولی اگر از دوز 1.5 آن استفاده می کنید تا مصرف یک عدد از آن کفایت می کند.

مصرف این قرص ضد بارداری باید از روز اول قاعدگی شروع شود و بدون هیچ وقفه ای مصرف بسته دوم را شروع کنید. ( 7 عدد از قرص های یاز غیر فعالی است.)

قرص یاسمین از انواع قرص های کنترل بارداری است که با تغییر در پوشش رحم و دهانه ی رحم ونیز ممانعت از تخمک گذاری مانع بارداری می شود.برخی از عوارض قرص یاسمین می تواند شامل تهوع، استفراغ،حساسیت پستان ها،تغییر خلق و خو، افزایش وزن، تغییر دوره قاعدگی و یا کاهش میل جنسی باشد.در ضمن اگر سیگار می کشید یا سن شما بیشتر از 35 سال است باید قبل از مصرف با پزشک خود مشورت نمایید. این دارو می تواند شامل قرص های 28 عددی ( 21 قرص فعال و 7 قرص غیر فعال ) و یا 21 عددی باشد.

بهتر است قبل از مصرف قرص یاسمین با پزشک خود مشورت نمایید و میزان مصرف آن را طبق دستورات روی جعبه انجام دهید. برای استفاده از این قرص ضد بارداری به منظور داروی پیشگیری از بارداری استفاده می شود برای شروع باید از روز اول قاعدگی این دارو را مصرف کنید تا 28 عدد قرص آن به اتمام برسد.بعد از آن مصرف بسته بعد را شروع کنید.مصرف قرص های سفید رنگ در پیشگیری از بارداری موثر نیست اما می تواند به جایگزینی استروژن بپردازد. جهت پیشگیری از عوارض این دارو بهتر است آن را بعد از وعده شام و یا قبل از خواب میل کنید اما می توانید در هر ساعت دیگری از این دارو استفاده نمایید.

قرص مارولون یکی از انواع قرص های ضدبارداری است که دارای عوارض کمتری نسبت به سایر قرص ها می باشد.این دارو شامل 21 قرص است که رعایت نظم در خوردن آنها اهمیت بالایی دارد اما در صورتی که مصرف یک یا دو عدد از آنها را فراموش کردید نیاز به مصرف قرص اضافه نیست اما در صورتی که مصرف 3 عدد از این قرص ها را فراموش کردید به محض یادآوری دوز آخر را مصرف کنید ولی بهتر است همزمان از دیگر روش های پیشگیری از بارداری نیز استفاده کنید.

برای مصرف این قرص ضد بارداری باید شروع بسته از روز 5 قاعدگی باشد، و مصرف آن را 21 روز بعد ادامه دهید، بعد از این مدت 7 روز وقفه لازم است و سپس مصرف بسته بعدی، اگر زمان شروع مصرف دارو بعد از روز 5 بود باید تا ده روز همراه مصرف قرص از کاندوم نیز استفاده نمایید.

مصرف این دارو ممکن است عوارض جانبی مانند لکه بینی، مشکلات گوارشی،بیماری عروقی، پوست و چشم و … را به همراه داشته باشد.

هر بسته این قرص ها شامل 21 عدد قرص است که مصرف آن را باید از روز 1 قاعدگی شروع نمایید، و تا 21 روز بعد ادامه دهید سپس 7 روز وقفه نیاز است و بعد از آن مجدداً بسته جدید را شروع نمایید. در صورتی که قبلا نوع دیگری قرص ضد بارداری را دریافت کرده اید می توانید مصرف این قرص را شروع کنید. هرگز این دارو را نجویید. 2 تا 4 روز پس از قطع مصرف این دارو قاعدگی اتفاق می افتد.بهترین قرص پیشگیری از بارداری چیست

قرص تری فازیک یا سه مرحله ای یکی دیگر از قرص های پیشگیری از بارداری است که به علت دارا بودن 3 هورمون در سه رنگ مختلف می باشد.تاثیر این قرص یک هفته پس از شروع اولین قرص می باشد و در این بین باید از سایر روش های پیشگیری استفاده نمود.از مزیت های این قرص می توانیم به این موارد اشاره کنیم:

قبل از شروع مصرف این دارو مراجعه به پزشک و مشورت با او الزامی است. این دارو همانند سایر قرص های ضدبارداری دارای 21 عدد قرص می باشد که روز نخست قاعدگی باید مصرف آن را شروع کرد تا 21 قرص به اتمام برسد سپس 7 روز وقفه نیاز می باشد و بعد از آن باید مصرف بسته جدید را شروع کنید، در صورتی که مصرف یک عدد از این قرص ها را فراموش کردید اگر کمتر از 12 ساعت گذشته یکی از آن را بخورید ولی اگر بیشتر از 12 ساعت زمان گذشته نیاز به استفاده از آن نیست و باید مابقی را همان روزی یک عدد مصرف کنید.

بسته بندی قرص کنتراسمین شامل 21 عدد قرص فعال است. که از مزیت های آن می توانیم به درمان سندرم پیش از قاعدگی و کاهش موهای زائد و درمان آکنه اشاره کنیم.این دارو نباید در دوران شیردهی استفاده نمود.از عوارض احتمالی این دارو می توانیم به عوارض قلبی عروقی، بیماری های سنگ مثانه ،ترومبوز، عوارض گوارشی، تغییر در سیكل قاعدگی، ناباروری موقت بعد از قطع مصرف، ملاسما، تغییر در وزن و كاهش ترشح شیر اشاره کنیم.

این دارو نیز همانند سایر داروها باید از روز اول قاعدگی شروع شود و مصرف آن تا 21  روز ادامه دارد، پس از آن نیاز به دوره وقفه 7 روزه می باشد و سپس مصرف بسته جدید باید شروع شود.

در ادامه بخوانید…

بارداری

روابط زناشویی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وبسایت

امروزه یکی از نگرانی ها خانم ها مخصوصا در اوایل بارداری ، این است که ناخواسته باردار نشود. یکی از مطمعن ترین روش ها برای پیشگیری از بارداری استفاده از انواع قرص های ضدبارداری است که در این مقاله بطور کامل توضیح داده شده است:

قرصهای ضد بارداری چیست و به چند دسته تقسیم میشود؟

قرص ضد بارداری چگونه مانع بارداری میشود؟

عوارض جانبی قرص های ضد بارداری

آیا همه خانم ها می توانند قرص های ضدبارداری مصرف کنند؟بهترین قرص پیشگیری از بارداری چیست

12 قرص ضد بارداری موجود در ایران+نحوه مصرف آنها

19 سوال رایج شما درباره قرص ضدبارداری

داروهای ضد بارداری خوراکی داروهایی هستند که از حاملگی جلوگیری می کنند. آنها یک روش کنترل بارداری هستند. داروهای کنترل بارداری خوراکی داروهای هورمونی هستند که ممکن است ترکیبی از هورمون های استروژن و پروژستین یا پروژسترون را داشته باشند. ترکیبی از استروژن و پروژستین با مهار هورمون های لووتینیزه (LH)  و هورمون تحریک کننده فولیکول (FSH) از بارداری جلوگیری می کند. LH و FSH نقش مهمی در رشد تخمک و آماده شدن پوشش رحم برای لانه گزینی جنین دارند. پروژستین همچنین باعث ایجاد مخاطی رحمی می شود که نفوذ اسپرم به تخمک را دشوار می کند. در برخی از زنان پروژستین مانع از تخمک گذاری (زمان تخمک گذاری | تخمک گذاری چند روز است؟ ) می شود.

انواع مختلف قرص های کنترل بارداری که حاوی استروژن و پروژستین هستند و به عنوان “تک فازی”، “دو فازی” یا “سه فازی” نامیده می شوند وجود دارد:

هر روز به مدت 21 روز از چرخه، مقدار مساوی استروژن تامین می کنند. در نیمه اول چرخه، نسبت پروژسترون / استروژن پایین تر است، به این ترتیب پوشش رحم (اندومتریوم) در طول چرخه قاعدگی ضخیم می شود. در طول نیمه دوم چرخه، نسبت پروژسترون / استروژن بالاتر است، به طوری که تخلیه نرمال پوشش رحم رخ می دهد.

دارای غلظت های ثابت یا تغییر دهنده استروژن و غلظت پروژسترون در طول دوره است. هیچ شواهدی وجود ندارد که قرص های ضد بارداری خوراکی دو فازی یا سه فازی، ایمن تر از داروهای ضد بارداری خوراکی تک فازی هستند، یا برعکس.

قرص های ضد بارداری شایع ترین روش پیشگیری از بارداری هورمونی هستند که امروزه در ایالات متحده استفاده می شود. این قرص ها به سه روش از بارداری جلوگیری می کنند.

هر ماه تخمدانها یک تخمک بالغ از تخمدان خود آزاد می کنند. این فرایند تخمک گذاری نامیده می شود. اگر این تخمک در تماس با اسپرم باشد، می توانید باردار شوید. اگر تخمک برای باروری وجود نداشته باشد، حاملگی امکان پذیر نیست.

هورمون هایی که در قرص های ضدبارداری یافت می شوند، باعث ایجاد مخاط چسبنده بر روی دهانه رحم شما می شوند. این افزایش مخاط باعث می شود اسپرم سخت تر وارد دهانه رحم شود. اگر اسپرم قادر به ورود به دهانه رحم نباشد، نمی تواند تخمک را بارور کند.

پوشش رحم شما نیز تغییر کرده است. پس از چند ماه استفاده از قرص ها، پوشش رحم شما خیلی نازک می شود و تخمک بارور نمی تواند به آن بچسبد. اگر تخمک نتواند به رحم بچسبد، نمی تواند رشد کند. پوشش  نازک ممکن است بر روی خونریزی که در طی قاعدگی تجربه می کنید تاثیر بگذارد. بدون ضخیم شدن پوشش رحم، پریودی های شما سبک تر می شود. در نهایت ممکن است خونریزی شما قطع شود. قرص های ضدبارداری بیش از 99 درصد در جلوگیری از بارداری موثر هستند. 

شایعترین عوارض جانبی قرص های ضد بارداری شامل:

این عوارض جانبی اغلب پس از چند ماه استفاده رخ میدهد. ممکن است دوره های قاعدگی ناگهانی یا خونریزی هایی رخ دهد اما اغلب موقت هستند و هیچ اثر جانبی جدی نیست. زنان با سابقه میگرن ممکن است افزایش فرکانس میگرن را متوجه شوند. از سوی دیگر، زنان که میگرن های ناشی از نوسانات در سطح هورمون خود دارند، ممکن است بهبود میگرن را با استفاده از داروهای ضد  بارداری خوراکی مشاهده کنند؛ زیرا سطح هورمون ها در طول مصرف قرص های ضد بارداری یکنواخت می شود.

غالبا، پیشگیری از بارداری ممکن است به افزایش فشار خون، لخته شدن خون، حمله قلبی و سکته منجر شود. زنانی که سیگار می کشند، مخصوصا کسانی که بیش از 35 سال دارند و زنان دارای بیماری های خاص مانند سابقه لخته شدن خون یا سرطان سینه یا اندومتر، باید از مصرف قرصهای کنترل بارداری اجتناب کنند، زیرا این بیماری ها می تواند خطرات نامطلوب قرص های خوراکی ضد بارداری را افزایش دهد.

خطر جدی مصرف قرصهای پیشگیری از بارداری، بویژه قرصهای ترکیبی، خطر لخته شدن خون را افزایش می دهد. این خطر می تواند منجر به عوامل زیر شود:

به طور کلی، خطر لخته شدن خون از استفاده از هر نوع قرص ضد بارداری کم است. طبق گزارش کنگره زنان و متخصصین زنان و زایمان، از 10،000 زن، کمتر از 10 نفر پس از مصرف قرص ترکیبی برای یک سال، لخته خون را مشاهده می کنند. این خطر هنوز پایین تر از خطر ابتلا به لخته شدن خون در دوران بارداری و بلافاصله پس از زایمان است. با این حال، خطر لخته شدن خون ناشی از قرص برای خانم های خاص بالاتر است. این خانم ها عبارتند از:

اگر هر یک از این عوامل برای شما صدق می کند، با پزشک خود درباره خطرات استفاده از قرص ضد بارداری صحبت کنید.

قرصهای ضدبارداری را اکثر خانم ها می توانند مصرف کنند. این قرص ها برای خانم های بالای 35 سال که سیگار می کشند توصیه نمی شود. اگر سیگار نمی کشید، می توانید قبل از یائسگی از داروهای ضد بارداری هورمونی استفاده کنید. علاوه بر این، اگر مشکلات زیر را دارید، نباید از داروهای ضد بارداری هورمونی استفاده کنید:

بطور کلی سه دسته قرص ضدبارداری موجود است که شامل:

این دو قرص از نظر ترکیبات یکی هستند و تنها از نظر دوز بکار رفته متفاوت هستند، قرص اچ دی دوزش دوبرابر قرص ال دی است. 

نحوه مصرف قرص: هر بسته حاوی 21 قرص است که باید اولین قرص از روز سوم تا پنجم پریودی شروع شود. در صورت اتمام یا ادامه خونریزی مصرف قرص را شروع کنید. 21 عدد را مصرف کرده و 7 روز قرص نخورید و بدون توجه به شروع خونریزی، بسته دوم را از روز هشتم شروع کنید (آیا قرص ال دی چاق کننده است؟).

نحوه مصرف قرص: هر بسته حاوی 21 قرص است که باید اولین قرص از روز سوم تا پنجم پریودی شروع شود. در صورت اتمام یا ادامه خونریزی مصرف قرص را شروع کنید. 21 عدد را مصرف کرده و 7 روز قرص نخورید و بدون توجه به شروع خونریزی، بسته دوم را از روز هشتم شروع کنید.

ترکیبات این داروها هم مشابه است و شامل دروسپیرنون و اتینیل استرادیول است.

 قرص یاسمین بصورت  قرص 28 تایی شامل 28 قرص فعال + 7 قرص بی اثر می باشد و هم چنین بسته بندی 21 عددی نیز دارد (همه چیز درباره قرص یاسمین). 

نحوه مصرف: روزی یك عدد شروع از روز اول تا 21 روز 7 قرص غیر فعال درادامه مصرف می شودكه رنگ متفاوت دارد مصرف این قرصها درپیشگیری ازبارداری كمكی نمی كند اما به جایگزینی استروژن كمك میكند.

بسته 21 عددی فعال آن موجود است.

نحوه مصرف قرص: از روز اول سیکل  ،بسته از ابتدا شروع شده و بدون وقفه  ،بسته ی دوم شروع شود . قرصهای سفید  ،خنثی بوده و دارای هورمون نیستند . 

بسته 21 عددی فعال آن موجود است.

نحوه مصرف قرص: از روز اول قاعدگی ، شبی یک عدد تا 21 شب . سپس 7 روز فاصله تا شروع بسته جدید .

بسته 21 عددی فعال آن موجود است. نحوه مصرف مشابه قرص روکین است.

بسته 21 عددی فعال آن موجود است. نحوه مصرف مشابه قرص روکین است.

دزوسپتیو با نام تجاری مارولون موجود است، بسته 21 عددی موجود است و روزی یک قرص جلوگیری از بارداری مارولون از روز 5 قاعدگی تا 21 روز بسته بعدی 7 روز بعد اتمام بسته قبل مصرف میشود. اگر زمان شروع بعد از روز پنجم بود تا مدت 10 روز از یک روش جلوگیری دیگر مثل کاندوم استفاده نمائید.

این دو قرص مشتق شده از پروژسترون طبیعی هستند و ترکیبات مشابه دارند.بهترین قرص پیشگیری از بارداری چیست

هر بسته بلارا حاوی 21 قرص می باشد. مصرف بلارا، را باید از روز اول سیکل آغاز کرد. در صورتیکه در دوره های قبل، نوع دیگر ضد بارداری را دریافت کرده اید. می توانید مصرف قرص جلوگیری از بارداری بلارا را آغاز کنید.

نحوه مصرف مشابه قرص بلارا است

قرص بصورت بسته 21 عددی است. روز اول قاعدگی شروع به مصرف می کنید، سپس 7 روز توقف و بعد شروع مجدد در روز هشتم است. تاثیرات جلوگیری یک هفته بعد از مصرف بروز میکنه ، این یک هفته از روش دیگری استفاده کنید

این داروها ترکیب مشابه دارند و حاوی استروژن و پروژستین هستند و در واقع ضد آندروژن و ضد بارداری هستند. مصرف این قرص ها در بارداری در رده X قرار دارد.

از روز پنجم قاعدگی روزانه یك قرص به مدت 21 روز مصرف می‌شود. سپس، به مدت یك هفته مصرف دارو قطع، و بعد از آن، دوباره همین برنامه مصرف دنبال می‌شود. در صورت بروز وقفه در قاعدگی، ابتدا باید احتمال بارداری را رد كرد و سپس دوره بعدی درمان را شروع نمود. 

** قرص های کلایرت ، اتیسترون و دافنه در این گروه قرار دارند و نحوه مصرف مشابه قرص دیان است.

پیشنهاد پزشک اوما: قرص سیپروترون کامپاند چیست و چه عوارضی دارد

استروژن ها می توانند متابولیسم (حذف) سیکلوسپورین را مهار کنند و در نتیجه افزایش سطح خون سیکلوسپورین را افزایش دهند. چنین افزایش سطح خون می تواند باعث آسیب به کلیه و یا کبد شود. اگر نمی توانید از این ترکیب بپرهیزید، می توانید غلظت سیکلوسپورین را کنترل کنید، و دوز سیکلوسپورین را تنظیم کنید تا مطمئن شوید که سطح خون افزایش نمی یابد.

– به نظر می رسد استروژن ها خطر ابتلا به بیماری کبد را در بیماران دریافت کننده دانترون از طریق مکانیزم ناشناخته افزایش می دهند. زنان بالای 35 سال و کسانی که سابقه بیماری کبد دارند در معرض خطر هستند.

– استروژن ها توانایی کبد در تولید عوامل لخته شدن را افزایش می دهند. به همین دلیل، بیمارانی که وارفارین (کومادین) را دریافت می کنند، باید برای از دست دادن اثر ضد انعقاد (ته نشینی خون) کنترل شوند.

برخی داروها، از جمله برخی از آنتی بیوتیک ها و داروهای ضد انعقاد، می توانند سطح خون هورمون های ضد بارداری خوراکی را کاهش دهند، اما کاهش واقعی اثربخشی ضد بارداری خوراکی ثابت نشده است. نمونه هایی از داروهایی که باعث از بین بردن استروژن ها می شوند عبارتند از:

– اگر قرص را فراموش کردید بلافاصله پس از یادآوری آن را مصرف کنید. اگر تا روز بعد به یاد نیاورید، دو قرص را با هم مصرف کنید. اگر به مدت دو روز قرصهای خود را مصرف نکردید، روزی که به یاد آوردید، دو قرص مصرف کنید. پس از آن طبق برنامه پیش بروید. اگر بیش از دو قرص را فراموش کردید، با پزشک تماس بگیرید. ممکن است به شما بگوید یک قرص را تا یکشنبه بطور روزانه بخورید و سپس یک بسته جدید را شروع کنید.

– هر بار که فراموش کردید یک قرص مصرف کنید، باید از فرم دیگری از ضد بارداری استفاده کنید. هنگامی که قرص را فراموش کردید، احتمال رها شدن تخمک از تخمدان افزایش می یابد. اگر پریودی شما قطع شده باشد و فراموش کرده اید یک یا چند قرص فعال مصرف کنید، یک آزمایش بارداری انجام دهید. اگر دو مرتبه پریودی شما قطع شد، حتی اگر قرصهای خود را به صورت منظم مصرف کرده باشید، باید آزمایش حاملگی انجام دهید.

– با مصرف بعضی از قرص ها ممکن است پریود نشوید. قبل از مصرف قرص با پزشک خود صحبت کنید. بسیار مهم است که قرصهای مینیاتوری (فقط پروژسترون) را هر روز در همان زمان مصرف کنید. اگر یک قرص را فراموش کنید یا بیش از سه ساعت از قرص گذشته باشد، باید بلافاصله آن را مصرف کنید و برای 48 ساعت بعد از روش پشتیبان (مانند کاندوم) استفاده کنید.

استفاده از قرصهای کنترل بارداری هنگام شیردهی با کاهش تولید شیر، کاهش وزن نوزاد و کاهش میزان نیتروژن و پروتئین شیر همراه است. استفاده از یک محصول پروژسترون در طول شیردهی توصیه می شود. کالج آمریکایی زنان و زایمان تاخیر مصرف داروهای ضد بارداری استروژن و پروژستین را تا 6 ماه پس از بارداری توصیه می کند.

قرص های ضدبارداری منظم 21 یا 28 روزه است. قرص بیست و یک روز حاوی 21 قرص فعال است. قرص های 28 روزه حاوی 21 قرص فعال و 7 قرص غیر فعال (پلاسبو) است. بسته های قرص با روزهای هفته مشخص می شود تا هر روز یک قرص مصرف کنید. هفت قرص غیرفعال در بسته قرص 28 روزه اضافه شده است که به شما یادآوری می شود که یک بسته قرص جدید پس از 28 روز شروع کنید.

وقتی قرصهای کنترل قاعدگی را آغاز می کنید از پزشک خود سوال کنید. دوره بعدي شما حدود 25 روز پس از شروع بسته قرص شروع خواهد شد. بهتر است قرص ها را در یک زمان در روز مصرف کنید. می توانید قرص ها را هر زمانی در طول روز مصرف کنید، اما مصرف آن قبل از صبحانه و یا در زمان خواب باعث می شود آن را راحت تر به یاد آورید.

هر یک از بسته های قرص جدید را در همان روز هفته که قرص را آغاز کردید، شروع کنید. اگر بسته قرص 21 روزه دارید، بسته قرص جدید را هفت روز پس از به پایان رساندن بسته قرص قدیمی شروع کنید. اگر بسته قرص 28 روزه دارید، پس از مصرف قرص آخر بسته قدیمی، بسته جدید را آغاز کنید.

قرص های ضد بارداری معمولا ماه اول عمل می کنند. برای حفظ ایمنی، پزشکان در طی ماه اول استفاده از فرم دیگری از قرص بارداری، مانند کاندوم را توصیه می کنند. پس از ماه اول، فقط می توانید بر روی قرص ضد بارداری تکیه کنید.

همه قرصهای ضد بارداری خوراکی را باید بین 15 و 30 درجه سانتی گراد نگهداری کرد.

بله. برای قرص های کنترل بارداری خوراکی نیاز به تجویز پزشک دارید.

می توانید قرصها را در هر زمان در طول چرخه شروع کنید. هنگامی که یک قرص ترکیبی را – استروژن و پروژستین – ظرف پنج روز پس از شروع دوره قاعدگی مصرف می کنید، بلافاصله از بارداری محافظت می شود.

اول، به نوع قرص توجه کنید. … اگر اولین قرص خود را در عرض پنج روز اول از  پریودی مصرف می کنید، بلافاصله بدن محافظت می شود. با این حال، اگر می خواهید زودتر شروع کنید و پریودی شما تا چند هفته دیگر شروع نمی شود، هنوز هم می توانید مصرف قرص ها را آغاز کنید، اما بلافاصله بدن محافظت نمی شود.

قرص های ضدبارداری بیش از 99٪ به جلوگیری از بارداری می پردازند. این بدان معنی است که کمتر از یک زن در 100 نفر که قرص ضدبارداری مصرف می کند، در یک سال باردار می شود.

هورمون های قرص های ضدبارداری تغییراتی در سینه شما ایجاد می کند. … در بیشتر موارد، هر گونه تغییر در اندازه سینه، نتیجه ریزش مایع یا افزایش موقت وزن ناشی از افزایش هورمون است. بعضی از زنان ممکن است تغییر اندازه در سایز سینه را در هنگام مصرف قرص های فعال تجربه کنند.

مصرف قرص های ضد بارداری یک راه موثر برای جلوگیری از بارداری و درمان بسیاری از مشکلات است. از آنجا که قرص با معرفی هورمون های مختلف به سیستم شما کار می کند، می تواند چرخه قاعدگی شما را تحت تاثیر قرار دهد. برخی از زنان ممکن است خونریزی کندتر داشته باشند، و برخی دیگر ممکن است پریود نشوند.

در حین استفاده از قرصهای کنترل بارداری، پریودی شما قطع می شود. این مسئله طبیعی است. اگر یک دوره را از دست بدهید و هیچ قرصی را فراموش نکنید، همه چیز خوب است. فقط بسته جدید قرص را در زمان معمول شروع کنید.

اگر یک قرص را فراموش کنید یا یک روز در شروع بسته جدید تاخیر داشته باشید، هنوز در برابر بارداری محافظت می شوید. شما نیازی به استفاده از دیگر روش های پیشگیری از بارداری اضافی ندارید. … قرصی را که فراموش نکردید بلافاصله بخورید (حتی اگر این بدین معنی باشد که دو قرص را در یک روز مصرف کنید)، بقیه بسته را طبق معمول ادامه دهید.

در این زمان خانم هنوز از بارداری محافظت می شود.

بستگی به زمان شروع به مصرف دارد. شما می توانید قرص را هر زمانی شروع کنید، اما باید 7 روز اول از یک روش کنترل دیگر (مثل کاندوم) نیز استفاده کنید. اگر قرصهای ترکیبی را ظرف 5 روز پس از شروع پریودی شروع کنید، از بارداری محافظت خواهید شد.

مقدار زیاد آندروژن سبب تشکیل آکنه می شود. مصرف قرص های ضد بارداری حاوی استروژن و پروژسترون باعث کاهش میزان اندروژن ها در بدن شما می شود. این مسئله باعث کم شدن چربی و آکنه می شود.

Lybrel یک قرص ضد بارداری بدون پریودی است. این اولین قرص ضد بارداری با دوز پایین است که به مدت 365 روز مصرف می شود. Seasonale داراي 12 هفته قرص استروژن / پروژستين و به دنبال آن 7 روز قرص هاي بدون هورمون است كه به معني 4 دوره پریودی در سال است.

مصرف قرص های ترکیبی ضد بارداری در زمان یکسان مهم نیست. اما مصرف آن ها در یک زمان ثابت باعث می شود به عادت تبدیل شود و قرص را فراموش  نکنند. اما تا زمانی که قرص به صورت روزانه مصرف شود، از بارداری جلوگیری می کند.

تهیه و تنظیم: گروه سلامت اوما

منبع: www.webmd.com و www.familyplanning.org.nz و www.bedsider.org

چگونه می توانم از قرص استفاده کنم ،تا پریودم را متوقف کنم؟

سلام من یک روز بعد اتمام قاعدگی نزدیکی بدون پیشگیری داشتیم ولی نیم ساعت بعد دوتا قرص اورژانسی خوردم ویک ربه بعد بالا اوردم دوباره یک ساعت بعد دوتا قرص اورژانسی خوردم .نیاز هست دوباره بخورم و ایا امکان بارداری وجود داره اگه هست باید چیکار کنم .خواهش میکنم کمکم کنین

سلام . من روز نزدیکیم قرص از داروخانه گرفتم دوتا همون لحظه خوردم .شب هم دو تا خوردم احتمال حامله بشم الان هم حالت تهوع و گیجی دارم لطفا راهنماییم کنی چه کار کنم نمی خوام حامله بشم

هرکی خربزه میخوره پای لرزشم میشینه

طبق مطالب ک خوانده ام و دانشی و فهمی ک دارم قرص اورژانسی فقط یکبار باید خورده شود چرا ک قرص باخون شریک شده و اگر استفراغ کرده اید از آمپول استفاده کنیدبهترین قرص پیشگیری از بارداری چیست

سلام اگر قبل و بعد از نزدیکی قرص اورژانسی بخوری بازم احتمال داره ک باردار بشی لطفا سریع بهم جواب بدین

بستگی به زمان نزدیکی داره اگه زمان نزدیکی همزمان با تخمک گذاری باشه احتمال بارداری زیاد ،مشکلی که واسه خودم پیش اومد انشاالله که شما حامله نشی

توجه : ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.

خوش آمدید. به حساب کاربری خود وارد شوید.

آدرس ایمیلی که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد نمائید تا یک رمز عبور جدید برای شما ارسال شود.

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

حتما شما هم زوج‌هایی را می‌شناسید که تمایلی به بچه‌دارشدن نداشتند و از روش‌های جلوگیری از بارداری استفاده می‌کردند اما باز هم زن باردار شد. به‌نظر شما علت آن چیست؟ شاید تعجب کنید اما مشکل اصلی بسیاری از زوج‌های جوان و حتی زن‌و‌شوهرهایی صاحب چند فرزند، نداشتن اطلاعات کافی در مورد روش‌های صحیح پیشگیری از بارداری است. پدرومادر شدن، زیباترین حس دنیاست اما اگر زوجی بدون آمادگی لازم بچه‌دار شوند، این هدیه‌‌ی الهی برای آنها مانند کابوس خواهد بود. در گذشته، جلوگیری از بارداری صرفا در استفاده از قرص‌های ضدبارداری خلاصه می‌شد اما در حال‌ حاضر، روش‌های متنوعی برای این کار وجود دارد. ما در مطالب زیر، مزایا و معایب هر یک از این روش‌ها را توضیح می‌دهیم. می‌توانید آنها را با هم مقایسه کنید و ببینید که کدام روش برای شما مناسب‌تر است.بهترین قرص پیشگیری از بارداری چیست

هنگامی‌که بحث پیشگیری از بارداری به‌میان می‌آید، خانم‌ها نسبت به گذشته گزینه‌های بیشتری پیش‌رو دارند اما وجود گزینه‌های بیشتر به این معناست که باید نکات بیشتری را مدنظر قرار دهند. اما روشِ مناسبِ پیشگیری از بارداری را چگونه می‌توان تشخیص داد؟

اولین و مهم‌ترین گام آن است که گزینه‌های موجود را با پزشک‌تان بررسی کنید. سارا نیومن، پزشک و استادیار گروه زنان و زایمان و بیماری‌های زنان در دانشگاه سانفرانسیسکو، می‌گوید شما باید چگونگی تأثیر هر کدام از روش‌های پیشگیری از بارداری را بر سلامت‌تان بدانید. عواملی مانند فشار خون بالا، عادت به سیگارکشیدن و سابقه‌ی سرطان سینه همگی روی انتخاب شما تأثیر می‌گذارند.

اما قبل از مراجعه به پزشک، به فهرست زیر که شامل مزایا و معایب هرکدام از روش‌های پیشگیری از بارداری است، نگاهی بیندازید:

همان‌طور که می‌دانید کاندوم‌ها اصلی‌ترین و پرکاربردترین روش پیشگیری از بارداری به‌شمار می روند، چون تنها گزینه‌ای هستند که نه‌تنها از بارداری بلکه از بیماری‌ها و عفونت‌های مقاربتی نیز پیشگیری می‌کنند. اگر احتمال می‌دهید که همسرتان به یک بیماری مقاربتی مبتلا باشد، حتما از کاندوم استفاده کنید. امروزه کاندوم‌ها در دو نوع مردانه و زنانه وجود دارند؛ هرچند کاندوم‌های مردانه بسیار متداول‌تر هستند. به همراه روش‌های سدی مانند کاندوم می‌توان از یک ژل، کرم یا فوم اسپرم‌کش استفاده کرد اما اسپرم‌کش به‌تنهایی فقط در ۷۲ درصد از موارد از بارداری جلوگیری می‌کند.

مزایای کاندوم: کاندوم‌ها ارزان‌قیمت هستند و بهترین محافظت را در برابر بیماری‌های مقاربتی و HIV فراهم می‌کنند. کاندوم‌های زنانه باعث می‌شوند که خانم‌ها روی رابطه‌ی جنسی کنترل بیشتری داشته باشند چون می‌توانند خودشان، آن را درون بدن‌شان قرار دهند.

معایب کاندوم: کاندوم‌های مردانه فقط حدود ۸۲ درصد و کاندوم‌های زنانه حدود ۷۹ درصد در پیشگیری از بارداری مؤثر‌ هستند. به دلیل نرخ شکست بالای کاندوم‌ها، دکتر نیومن پیشنهاد می‌کند که در کنار کاندوم از یک روش دیگر پیشگیری از بارداری نیز استفاده کنید. برخی از خانم ها نیز شکایت دارند که قراردادن کاندوم‌های زنانه دشوار است و صداهای خنده‌داری ایجاد می‌کنند.

اینها روش‌های سدی برای پیشگیری از بارداری هستند. دیافراگم یک کلاهک انعطاف‌پذیر است که خانم‌ها در واژن‌شان قرار می‌دهند. دیافراگم مانع ورود اسپرم به داخل رحم می‌شود و باید به همراه اسپرم‌کش استفاده شود. دیافراگم در اندازه‌های مختلفی وجود دارد و اندازه‌ی مناسب شما باید توسط پزشک‌تان تعیین شود. همچنین پزشک‌تان باید هر یک یا دو سال یک‌بار، دیافراگم را بررسی کند تا مطمئن شود که هیچ سوراخی در آن ایجاد نشده است. اگر وزن‌تان به‌تازگی بالا یا پایین رفته است، به پزشک مراجعه کنید تا بررسی کند که آیا اندازه‌‌‌‌‌‌‌ی دیافراگم‌تان هنوز هم مناسب شماست یا خیر. اسفنج ضدبارداری، یک فوم نرم است که با اسپرم‌کش پوشیده شده است. این وسیله شبیه دونات به‌نظر می رسد و وقتی داخل واژن قرار می‌گیرد، دهانه‌ی رحم را می‌پوشاند.

مزایا: شما می‌توانید دیافراگم را درست قبل از رابطه‌ی جنسی یا تا ۲۴ ساعت قبل از آن، درون واژن‌تان قرار دهید. برخی از مشکلات پزشکی مانند سابقه‌ی سرطان سینه باعث می‌شوند که استفاده از داروهای هورمونی برای پیشگیری از بارداری خطرناک باشد. در چنین شرایطی، دیافراگم یک گزینه‌ی عالی برای جلوگیری از بارداری است. شما برای تهیه‌ی اسفنج‌های ضدبارداری به نسخه‌ی پزشک نیاز ندارید، آنها کوچک هستند و روی هورمون‌های شما تأثیر نمی‌گذارند.

معایب: برای به حداکثر رساندن اثربخشی، دیافراگم باید به همراه اسپرم‌کش استفاده شود و تا ۶ ساعت پس از رابطه‌ی جنسی در داخل واژن باقی بماند. این ممکن است خطر ابتلا به عفونت‌های دستگاه ادراری را افزایش دهد، اما ادرار بعد از رابطه‌ی جنسی می‌تواند به جلوگیری از عفونت کمک کند. اگر در معرض ابتلا به عفونت HIV هستید، اینها گزینه‌های مناسبی برای شما نیستند، چون اسپرم‌کش خطر انتقال HIV را افزایش می‌دهد. دکتر نیومن می‌گوید دیافراگم فقط ۸۸ درصد در پیشگیری از بارداری مؤثر است و اسفنج نیز مناسبِ خانم‌هایی است که تا به حال بچه‌دار نشده‌اند.

قرص‌های ضدبارداری متنوعی برای خانم‌ها وجود دارد؛ از جمله قرص‌هایی که فقط حاوی پروژسترون (پروژستین) هستند یا قرص‌های ترکیبی که شامل استروژن و پروژسترون هستند.

مزایا: خوشبختانه اگر قرص‌های ضدبارداری را به‌طور منظم و سروقت مصرف کنید، میزان شکست این روش فقط ۱ درصد است. قرص‌های ضدبارداری ترکیبی می‌توانند درد شکم را در دوران قاعدگی کاهش دهند، پریودها را سبک‌تر کنند و علائم سندروم پیش از قاعدگی را کمتر کنند. این قرص‌ها ممکن است به جلوگیری از بیماری التهابی لگن، عفونت‌ها، سرطان آندومتر و سرطان تخمدان نیز کمک کنند. قرص‌های حاوی پروژسترون برای خانم‌های شیرده ایدئال هستند، چون بر تولید شیر تأثیر نمی‌گذارند. همچنین برای خانم‌هایی که سابقه‌ی لخته‌شدن خون یا بیماری فشار خون کنترل‌نشده دارند، گزینه‌ی مطمئن‌تری هستند. هر دو نوع این قرص‌ها به تنظیم دوره‌های قاعدگی شما کمک می‌کنند و حتی می‌توانید از آنها برای کنترل تعداد پریودهایی که در یک سال دارید، استفاده کنید.

معایب: نرخ شکست این روش پیشگیری از بارداری ۸ درصد است. دلیلش این است که ممکن است برخی از دوزهای آن را فراموش کنید و نتوانید آن را به‌طور منظم مصرف کنید. اگر از قرص‌های شیردهی (فقط حاوی پروژسترون) استفاده می‌کنید، حتما باید آن را هر روز در یک ساعت مشخص مصرف کنید. قرص‌های ضدبارداری می‌توانند باعث لکه‌بینی، حساسیت سینه‌ها، تهوع و کاهش میل جنسی شوند. قرص‌های ترکیبی ممکن است باعث ایجاد لخته‌های خون در پاها شوند و خطر سکته‌ی مغزی را در خانم‌های سیگاری افزایش دهند.

چسب و حلقه، هر دو جزء روش‌های هورمونی پیشگیری از بارداری محسوب می‌شوند و مانند قرص‌های ضدبارداری استروژن و پروژسترون دارند. چسب یک تکه‌ی کوچک پلاستیکی است که روی شکم، باسن، بازو یا بالاتنه‌ی شما می‌چسبد و باید به‌صورت هفتگی عوض شود. حلقه یک وسیله‌ی کوچک انعطاف‌پذیر است که در ۵ روز اول قاعدگی در داخل واژن قرار می‌دهید و ۳ هفته در آنجا باقی می‌ماند. سپس در پایان هفته‌ی سوم آن را خارج می‌کنید و یک هفته‌ی بعد، دوباره یک حلقه‌ی نو درون واژن می‌گذارید.

مزایا: نیومن می‌گوید چسب و حلقه‌ی ضدبارداری، تمام مزایای قرص‌های ترکیبی را دارند و فقط استفاده از آنها راحت‌تر است. همچنین می‌توانید برای به تأخیرانداختن دوره‌ی پریودتان، به‌طور مداوم از آنها استفاده کنید (تا زمانی‌که از حلقه و چسب استفاده کنید، دوره‌ی پریودتان شروع نمی‌شود). آنها مانند قرص‌ها ۹۲ درصد در پیشگیری از بارداری مؤثرند و با استفاده‌ی دقیق طبق دستورالعمل، می‌توانند مؤثرتر نیز باشند.

معایب: چسب ضدبارداری می‌تواند در برخی از خانم‌ها باعث بروز واکنش‌های پوستی شود. چسب و حلقه مانند قرص‌های ضدبارداری می‌توانند باعث لکه‌بینی، سردرد، نفخ و حساسیت سینه‌ها شوند. اگر مستعد لخته‌شدن خون هستید یا فشار خون بالای کنترل‌نشده یا میگرن را دارید، نباید از این دو روش استفاده کنید. حلقه‌ی ضدبارداری ممکن است به تحریک یا ترشحات واژینال نیز منجر شود.

تزریق آمپول پروژسترون در بازوی خانم‌ها، به‌مدت ۳ ماه از بارداری آنها جلوگیری خواهد کرد. این آمپول مانع تخمک‌گذاری می‌شود و همچنین با افزایش غلظت مخاط دهانه‌ی رحم، حرکت اسپرم را دشوار می‌سازد.

مزایای آمپول ضدبارداری: هنگامی‌که این تزریق را فردی آموزش‌دیده به‌درستی انجام دهد، احتمال بارداری کمتر از ۱ درصد است و لازم نیست که شما هر روز، هر هفته یا هر ماه در مورد پیشگیری از بارداری فکر کنید. به گفته‌ی انجمن متخصصان زنان و زایمان آمریکا (ACOG)، این آمپول ممکن است خطر ابتلا به سرطان رحم را کاهش دهد و در مقابل بیماری التهابی لگن از شما محافظت کند.

معایب آمپول ضدبارداری: نیومن می‌گوید که شما برای تزریق این آمپول باید به پزشک مراجعه کنید و این آمپول‌ها معمولا باعث خونریزی نامنظم‌تری نسبت به قرص‌، چسب یا حلقه می‌شوند، به‌خصوص در طول ۳ تا ۶ ماه اول. همچنین استفاده‌ی طولانی‌مدت از آنها می‌تواند تراکم استخوان شما را کاهش دهد، بنابراین شما پس از ۵ سال استفاده‌ی بدون وقفه از این روش ضدبارداری، باید آزمایش تراکم استخوان انجام دهید. با این حال، این کاهش در تراکم استخوان برگشت‌پذیر است و پس از قطع این داروی هورمونی، تراکم استخوان به حالت قبل برمی‌گردد. اگر قصد دارید در آینده باردار شوید، در صورت استفاده از این آمپول‌ها باید از قبل برنامه‌ریزی کنید. چون بعد از قطع این آمپول‌ها چیزی بین ۳ تا ۱۸ ماه طول می‌کشد تا تخمک‌گذاری‌تان دوباره آغاز شود.

آی.یو.دی یا دستگاه داخل رحمی، وسیله‌‌ای T شکل است که پزشک آن را داخل رحم شما قرار می‌دهد. در حال حاضر ۲ نوع آی.یو.دی وجود دارد که می‌توانید یکی از آنها را انتخاب کنید: آی.یو.دی‌های مسی یا آی.یو.دی‌هایی که هورمون پروژسترون دارند.

مزایای آی.یو.دی: آی.یو.دی، یک وسیله‌ی پیشگیری از بارداری مؤثر است و کمتر از ۱ درصد از خانم‌ها علی‌رغم استفاده از آن باردار می‌شوند. این وسیله از بیرون مشخص نیست و مجبور نیستید به همراه آن از اسپرم‌کش استفاده کنید. آی.یو.دی‌های مسی می‌توانند تا ۱۲ سال و آی.یو.دی‌های دارای پروژسترون می‌توانند تا ۵ سال درون مهبل باقی بمانند. از آی.یو.دی مسی می‌توان برای جلوگیری اورژانسی از بارداری نیز استفاده کرد. برای این منظور باید در عرض ۵ روز از رابطه‌‌ی جنسی محافظت‌نشده، درون مهبل قرار داده شود. مزیت دیگر آی.یو.دی، پیشگیری از بارداری در طولانی‌مدت اما برگشت‌پذیر است و شما می‌توانید پس از بیرون آوردن آن باردار شوید.

معایب آی.یو.دی: آی.یو.دی‌ها می‌توانند باعث افزایش دردهای شکمی شوند. نیومن می‌گوید که اگر در زمان گذاشتن آی.یو.دی یک عفونت مقاربتی داشته باشید، خطر ابتلای شما به بیماری التهابی لگن افزایش می‌یابد.

کپسول کاشتنی، میله‌ی پلاستیکی تقریبا کوچکی به اندازه‌ی یک چوب کبریت است که پزشک آن را زیر پوست بازوی شما قرار داده می‌دهد. این کپسول کوچک که پروژسترون دارد، یک روش طولانی‌مدت پیشگیری از بارداری به‌حساب می‌آید و می‌تواند تا ۳ سال از بارداری جلوگیری کند.

مزایا: این کپسول‌های کاشتنی برای ۳ سال کامل از بارداری جلوگیری می‌کنند، بنابراین نیازی نیست که در این مدت نگران پیشگیری از بارداری باشید. این روش نیز کاملا پنهان و تشخیص‌ناپذیر است و به اندازه‌ی آی.یو.دی مؤثر است. کمتر از ۱ درصد از خانم‌ها علی‌رغم استفاده از این روش باردار می‌شوند. اگر قصد بارداری دارید، می‌توانید بعد از بیرون‌آوردن این کپسول برای بارداری اقدام کنید.

معایب: نیومن می‌گوید بیشتر زنان در طول سال اول کاشت این کپسول‌ها دچار خونریزی نامنظم می‌شوند و حتی ممکن است عادت ماهیانه‌ی برخی از آنها در این مدت قطع شود. اگر مشکل شما خونریزی نامنظم است، پزشک‌تان می‌تواند برای مقابله با آن برای شما استروژن تجویز کند.

از چرخه‌ی ماهیانه‌تان کاملا آگاهید؟ فقط کافی است در طول روزهایی که قابلیت باروری دارید، از یک روش سدی پیشگیری از بارداری (مانند کاندوم) استفاده کنید. پیشگیری از بارداری به این روش از طریق دنبال‌کردن چرخه‌ی قاعدگی‌تان روی تقویم، مشاهده‌ی ترشحات دهانه‌ی رحم و اندازه‌گیری درجه‌ی حرارت بدن‌تان امکان‌پذیر است.

مزایا: با این روش طبیعی پیشگیری از بارداری می‌توانید داروهای نسخه‌ای، دستگاه‌ها و مصرف هورمون را فراموش کنید.بهترین قرص پیشگیری از بارداری چیست

معایب: شما باید به‌دقت بر چرخه‌ی قاعدگی‌تان نظارت داشته باشید. نیومن می‌گوید با توجه دقیق هنوز هم احتمال خطا در این روش زیاد است، چون خانم‌ها می‌توانند در هر چرخه در روزهای مختلفی تخمک‌گذاری کنند. از آنجا که اسپرم‌ها می‌توانند تا ۶ روز پس از رابطه‌ی جنسی فعال بمانند، شما باید از ۶ روز قبل از تخمک‌گذاری‌تان از یک روش سدی استفاده کنید. نرخ شکست در استفاده از روش ترکیبی بررسی دمای بدن، مشاهده‌ی ترشحات دهانه‌ی رحم و دنبال‌کردن چرخه‌ی قاعدگی از روی تقویم، بالا و حدود ۲۵ درصد است.

پرهیز دوره‌ای یکی از روش‌های طبیعی پیشگیری از بارداری است که در آن زوجین در طول روزهایی که احتمال باروری زن وجود دارد، از رابطه‌ی جنسی پرهیز می‌کنند. احتمال شکست این روش بسیار پایین است. نیومن می‌گوید که برخی از مردم ترجیح می‌دهند به‌جای سایر روش‌های پیشگیری از پرهیز دوره‌ای استفاده کنند.

مزایا: خودداری از رابطه‌ی جنسی، تنها روش کاملا مطمئن برای پیشگیری از بارداری است.

معایب: خودداری از رابطه‌ی جنسی قطعا برای همه امکان‌پذیر نیست و کار دشواری است. نیومن می‌گوید: «همه‌ی ما انسان هستیم و میل جنسی داریم.» اگر برای پیشگیری از بارداری فقط از پرهیز دوره‌ای استفاده می‌کنید، همیشه برای محکم‌کاری یک وسیله‌ی پیشگیری پشتیبان مانند کاندوم در دسترس داشته باشید.

به‌عنوان یک خانم از به‌دوش‌گرفتن تمام مسئولیت‌های پیشگیری از بارداری خسته شده‌اید؟ اگر فرزند دارید و دیگر قصد فرزندآوری ندارید، می‌توانید شوهرتان را نزد پزشک بفرستید. وازکتومی روشی ساده است. پزشک از طریق برشی کوچک، لوله‌های حمل‌کننده‌ی اسپرم مرد را می‌بندد و مانع خروج آنها از بدن مرد می‌شود.

مزایای وازکتومی: وازکتومی تقریبا ۱۰۰ درصد در پیشگیری از بارداری مؤثر است. از هر ۱۰۰۰ مرد، تنها در ۱ مورد از آنها لوله‌های بسته‌شده مجددا رشد می‌کنند و به‌هم وصل می‌شوند. این روش دائمی پیشگیری از بارداری، ریسک بسیار کمی دارد، دوره‌ی نقاهت آن فقط چند روز است و هیچ تأثیری روی عملکرد جنسی مرد نمی‌گذارد.

معایب وازکتومی: شما تا ۳ ماه پس از وازکتومی باید از یک روش پیشگیری پشتیبان مانند کاندوم استفاده کنید تا مطمئن شوید تمام اسپرم‌هایی که قبلا ساخته شده‌اند، به‌طور کامل دفع می‌شوند. به یاد داشته باشید که وازکتومی ممکن است خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش دهد و یک روش دائمی است. بنابراین قبل از انجام وازکتومی باید مطمئن شوید که دیگر بچه نمی‌خواهید. اگرچه این جراحی می‌تواند در برخی از موارد برگشت داده شود اما هزینه‌ی آن بسیار بالاست و تضمینی برای موفقیت‌ آن نیست.

روش‌های دائمی پیشگیری از بارداری فقط مختص آقایان نیست. بستن لوله‌های رحمی که به عقیم‌سازی زنان نیز معروف است، یک روش دائمی پیشگیری از بارداری برای خانم‌هاست. این روش شامل بستن لوله‌های فالوپ برای جلوگیری از بارورشدن تخمک‌های زن و وقوع بارداری است.

مزایا: عقیم‌سازی زنان روشی مطمئن برای پیشگیری از بارداری است و سطوح هورمونی خانم‌ها را تغییر نمی‌دهد. این روش تقریبا ۱۰۰ درصد مؤثر است و خطر ابتلا به سرطان تخمدان را در سال‌های بعد کاهش می‌دهد.

معایب: مایو کلینیک می‌گوید این جراحی با بیهوشی انجام می‌شود و به‌عنوان یک جراحی، ریسک‌های مخصوص به خودش را دارد: واکنش به داروی مسکن، آسیب به مثانه یا روده و درد لگن بعد از جراحی. این روش پیشگیری از بارداری، دائمی است، بنابراین قبل از انجام آن باید مطمئن شوید که دیگر فرزند نمی‌خواهید. برگشت عقیم‌سازی زنان مانند وازکتومی مردان، پرهزینه است و تضمینی برای موفقیت آن وجود ندارد.

(function(a){function c(){try{return 0===a(‘.single-container .post’).attr(‘class’).toString().split(‘ ‘).reduce(function(f,g){return 0<=g.indexOf('category-')

;!( function( w, d ) {
'use strict';
var ad = { user: "1563102114", width: 728, height: 90, id: 'adro-' + ~~( Math.random() * 999999 ) },
h = d.head || d.getElementsByTagName( 'head' )[ 0 ],
s = location.protocol + '//static-cdn.adro.ir/dlvr/rsdnt.js';
if ( typeof w.adroParams != 'object' )
w.adroParams = {};
d.write( 'div#’ + ad.id + ‘ {margin:0 0 20px 0;} @media only screen and (min-device-width: 1200px){div#’ + ad.id + ‘ {float: none !important;margin: 0 12px!important;}}

کتاب الکترونیکی

۱۱ دلار

PDF

۲۴۷

۱۳۹۸

TarcherPerigee

۱ فایل PDF

اگر می‌خواهید دلیل بسیاری از رفتارهای شریک عاطفی، یا حتی خودتان را در رابطه متوجه شوید، حتما این کتاب را بخوانید.

25،000 تومان 19،500 تومان

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/js/chetor/article.v1.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/template/bnrs/yn_bnr.min.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

کارشناس نرم‌افزار ، عاشق زبان انگلیسی. ترجمه واقعا برام لذت‌بخشه.

نام و ایمیل مرا در این مرورگر برای افزودن دیدگاه در آینده، ذخیره کن.

جالب و مفید. ممنون از متن خوبتون

ممنون از توجه شما.

ممنون از مطالب مفیدتون

با سپاس فراوان از شما.

خيلي ممنون

متشکرم فرناز عزیز.

سلامت زنان


علائم اولیه سرطان سینه چیست؟

لاغری شکم بعد از زایمان؛‌ ۹ حرکت ورزشی مؤثر در خانه

انواع بوی بد واژن و راه‌های پیشگیری و درمان آن


علت درد تخمدان و روش های درمان آن

درمان کیست تخمدان؛ انواع روش‌های درمان و درمان خانگی

آخرین مطالب

۱۰ هدف توسعه فردی که باعث موفقیت و شادی ما در زندگی می‌شود

دختری با گوشواره مروارید؛ روایتی کلاسیک از عشق و اختلاف طبقاتی

موفق‌ترین افراد جهان صبح‌ها کدام منابع خبری را مطالعه می‌کنند؟

۴ روش برای اینکه به کودکان خجالتی کمک کنیم دوست پیدا کنند

چطور کمتر کار کنیم اما نتیجه بهتری بگیریم؟

ترین های جهان


بهترین کتاب هایی که تبدیل به فیلم شدند

عجیب ترین خانه های دنیا که شما را بهت‌زده می‌کنند

بهترین کشورها برای بزرگ کردن فرزندان‌ کدام‌اند؟

پرفروش ترین فیلم های جهان؛ ۲۵ فیلمی که گیشه را از آن خود کرده‌اند

عجیب ترین شغل های دنیا که شما را در سرگرمی و لذت غرق می‌کنند

خوشمزه ترین غذاهای دنیا که هر گردشگری را شیفته خود خواهند کرد

۶۸ راه اثبات شده برایافزایـش قــدرت مــغـز

خوش آمدید. به حساب کاربری خود وارد شوید.

آدرس ایمیلی که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد نمائید تا یک رمز عبور جدید برای شما ارسال شود.

بهترین قرص پیشگیری از بارداری چیست
بهترین قرص پیشگیری از بارداری چیست
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *