بهترین دارو برای عفونت ناف

خواص دارویی و گیاهی

پاسخ به سوالات پزشکی و جنسی شما ، در مجله دلگرم کلیک کنید




خانه

موبایل

عفونت بندناف یکی از عفونت‌های دوران نوزادی است

 

بهترین دارو برای عفونت ناف

قرمزی و تورم اطراف بندناف از مهم‌ترین علائم عفونت بندناف نوزادان است و اگر تشخیص و درمان آن بموقع انجام نشود، عفونت وارد خون نوزاد می‌شود.عفونت بندناف یکی از عفونت‌های دوران نوزادی است و ترشحات زردرنگ و التهاب بندناف از جمله علائم این عفونت است.بازی با بندناف مهم‌ترین عامل بروز عفونت است. همچنین باورهای غلطی در برخی خانواده‌ها مبنی بر خمیر گرفتن بندناف و مالیدن بندناف با بعضی از روغن‌ها وجود دارد که موجب عفونت در بندناف نوزاد می‌شود.رویا چوپانی، فوق تخصص نوزادان در این باره اظهار می دارد: «متاسفانه برخی باورهای نادرست موجب شده که خانواده‌ها بر روی ناف نوزادان خمیر، الکل  یا روغن قرار دهند که این اقدام سلامت نوزاد را به خطر می‌اندازد.قرار دادن مواد فوق بر روی ناف نوزاد نه تنها تاثیری در بهبود و زودتر افتادن بند ناف ندارد، بلکه در مواردی نوزاد را با مشکل مواجه می‌کند.چنانچه بند ناف به طور غیربهداشتی کنده شود یا با آلودگی تماس پیدا کند، منجر به عفونت ناف می‌شود.»

علائم عفونت بند ناف نوزادتورم و سفت شدن دور ناف، قرمزی اطرف آن، ترشح از بند ناف و بوی بد ناف از مهم‌ترین علائم ابتلای نوزاد به عفونت ناف است. در صورت بروز علائم فوق بویژه اگر همراه با بی‌حالی و تب باشد، احتمال عفونت شدید بند ناف وجود دارد.

درمان عفونت بند ناف نوزاداگر تورم و قرمزی در بندناف دیده شد، باید فورا به پزشک مراجعه کرد، چرا که این نوع از عفونت در نوزادان بسیار مهم است و غیر از درمان موضعی و ضدعفونی، نوزاد باید بستری و تزریق آنتی‌بیوتیک صورت بگیرد تا علائم عفونت بهبود پیدا کند.

عوارض عدم درمان عفونت بند نافدر صورتی که تشخیص و درمان عفونت بندناف بموقع صورت نگیرد، عفونت وارد خون نوزاد می‌شود که عفونت استخوان و مفاصل را نیز به دنبال خواهد داشت.

بازی با بندناف مهم‌ترین عامل بروز عفونت است

نکات مهم- عفونت بند ناف نوزاد باید جدی گرفته شود و در مواردی نیازمند بستری شدن نوزاد در بیمارستان است. – خانواده‌ها باید مسائل بهداشتی را در مراقبت از ناف نوزاد رعایت کنند، ناف را دستکاری نکرده و پس از استحمام نوزاد، ناف او را خشک و تمیز کنند.- اصولا تا پنج روز بعد از تولد، بند ناف می‌افتد، اما ممکن است تا یک ماه نیز به‌طول انجامد. اگر بند ناف تا یک ماه بعد از تولد نیفتاد، این امکان وجود دارد که نوزاد دچار بیماری نقص ایمنی باشد که این مساله زیاد شایع نیست و بهتر است به پزشک متخصص مراجعه شود.منابع:isna.irninisite.com

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .




خانه

موبایل

ناف قسمتی از بدن است که شاید تمیز کردن آن کمی سخت باشد، مخصوصاً بخاطر اینکه معمولاً آن را فراموش می‌کنیم. خوشبختانه، به کنار از حمام کردن‌ها و دوش‌ گرفتن‌های معمول، خیلی نیاز به تمیز کردن جداگانه نافتان ندارید، مخصوصاً اینکه باکتری‌های بسیار مفیدی در آن وجود دارد.

 

بهترین دارو برای عفونت ناف

اما اگر اخیراً نافتان را سوراخ کرده‌اید یا احساس می‌کنید که نیاز به تمیز کردن دارد، این مقاله می‌تواند راهنمایی‌تان کند.

 

مراحل

۱. وسایل موردنیاز را جمع‌آوری کنید. به جز گوش‌پاک‌کن‌، وسایل مورد نیاز خاصی برای تمیز کردن ناف وجود ندارد و افراد مختلف از وسایل مختلفی برای این منظور استفاده می‌کنند. ببینید برای شما چه وسیله‌ای بهتر عمل می‌کند.

 

می‌توانید از وسایل زیر استفاده کنید:

• گوش‌پاک‌کن‌

• آب

• روغن بچه

• پروکسید هیدروژن

• الکل

 

۲. یک سر گوش‌پاک‌کن را در هر محلولی که انتخاب کرده‌اید فرو کنید و آن را به آرامی وارد سوراخ نافتان کنید و در آن بچرخانید. دقت کنید که داخل ناف را نباید خیلی سفت فشار دهید.

 

۳. گوش‌پاک‌کن‌های کثیف را دور ریخته و اگر احساس می‌کنید، نافتان هنوز کثیف است، عمل را با یک گوش‌پاک‌کن‌ تمیز تکرار کنید.

 

۴. وقتی کارتان تمام شد، یک گوش‌پاک‌کن‌ تمیز بردارید و با آن باقیمانده محلولی که در نافتان مانده است را تمیز و خشک کنید.

 

۵. اگر دوست دارید می‌توانید برای داخل نافتان از اسپری یا دئودورانت مخصوص ناف استفاده کنید.

 

مراقبت از ناف

۱. اگر نافتان را سوراخ کرده‌اید، هرازچندگاهی پیرسینگ‌تان را درآورده و نافتان را در محلول آب‌نمک خیس کنید. آب‌نمک محیط ناف را تمیز و ضدعفونی کرده و باعث می‌شود دیگر محل مناسبی برای رشد باکتری‌ها نباشد.

 

۲. بعد از حمام کردن حتماً داخل نافتان را خشک کنید. رطوبت زیاد رشد باکتری‌های مضر را تسهیل می‌کند. یادتان باشد، در ناف شما بیش از ۱۵۰۰ باکتری سالم می‌تواند زندگی کند که مطمئناً نمی‌خواهید باکتری‌های مضر برای آنها دردسر ایجاد کنند.

 

۳. به خاطر داشته باشید که نیاز به تمیز کردن منظم نافتان نیست. همین که به طور منظم حمام کنید و دور شکم و دور نافتان را صابون بزنید دیگر جای نگرانی نخواهد بود. ناف شما برخلاف دندان‌هایتان نیاز به مراقبت دائمی ندارد.

 

۴. قبل از حمام کردن به داخل نافتان کمی روغن‌نارگیل یا روغن‌زیتون بزنید. روغن باعث می‌شود کثیفی‌ها و ذرات دیگر راحت‌تر با شستشو بیرون بیایند.

 

۵. اگر نافتان خشک است، از نئوسپورین استفاده کنید. با حرکت آرام و دورانی از دور ناف شروع کرده، کرم را بمالید و کم‌کم وارد ناف شوید. سپس کرم‌ها را با گوش‌پاک‌کن‌ تمیز کنید.

 

 

نکات

• کسانی که نافشان بوی بد می‌دهد و قرمز می‌شود، بهتر است از مواد شستشوی مخصوص پوست‌های حساس استفاده کنند. یکی از عمده‌ترین دلایل بو گرفتن داخل ناف، شستشوی آن با صابون و بعد خوب خشک نکردن آن است. به همین دلیل پوست ناف خشک و حساس می‌شود.

بهترین دارو برای عفونت ناف

 

• ناف یک محیط بسته روی شکم شماست. هیچ چیز از آن راه نمی‌تواند وارد بدنتان شود. اگر برای شستن آن نگران می‌شوید، با پزشکتان صحبت کنید. هشدارها • هیچوقت اشیاء تیز یا کثیف وارد نافتان نکنید.

 

• اگر نافتان خارش یا سوزش داشت، به پزشک مراجعه کنید. ممکن است عفونت کرده باشد.

 

• اگر موقع تمیز کردن ناف، به طور تصادفی خودتان را زخمی کرده‌اید، از پزشک کمک بگیرید.

 

• موقع تمیز کردن نافتان خیلی دقت کنید. عجله کردن در این کار ممکن است به شما آسیب بزند.

 

• الکل و گوش‌پاک‌کن‌‌ها را دور از دسترس بچه‌ها قرار دهید.

 

• اگر مشکلی در محل پیرسینگ نافتان احساس کردید، حتماً با فردی که این کار را برایتان انجام داده تماس بگیرید. اگر می‌ترسید عفونت کرده باشد، حتماً به پزشک مراجعه کنید

 

• اگر نافتان را سوراخ کرده‌اید، حتماً دستوراتی که به شما داده می‌شود را رعایت کنید. ممکن است به شما گفته شود که نباید از الکل یا نوع و جنس خاصی از پیرسینگ‌ها استفاده کنید.

 

چیزهایی که به آن نیاز دارید:

• گوش‌پاک‌کن‌

• آب گرم/روغن بچه

• موچین/انبرک

منبع:mardoman.net


بخوانید تا سالم بمانید

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *