برای جلوگیری از شپش سر چکار کنیم

برای جلوگیری از شپش سر چکار کنیم
برای جلوگیری از شپش سر چکار کنیم

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

سرتان به‌شدت می‌خارد و ذرات سفیدی شبیه شوره روی سرتان می‌بینید که به‌راحتی شوره از موهایتان جدا نمی‌شوند؟ با این علائم احتمالا به شپش آلوده شده‌اید. روش‌های مختلفی برای مقابله با این مشکل آزاردهنده وجود دارد. داروهای نسخه‌ای ممکن است سمی باشند و درمان‌های بدون نسخه نیز ممکن است مؤثر واقع نشوند. پس برای درمان شپش سر باید چه کار کنید؟ مشکل اصلی در رابطه با از بین بردن شپش مو آن است که شپش‌ها نسبت به داروهای بدون نسخه مقاوم شده‌اند. درمان‌های طبیعی نیز می‌توانند به خلاص شدن از شر شپش کمک کنند اما به‌اندازه‌ی درمان‌های تجاری مورد مطالعه قرار نمی‌گیرند. در این مطلب انواع داروهای خانگی، بدون نسخه و نسخه‌ای را که برای درمان شپش سر به‌کار می‌روند، به شما معرفی می‌کنیم. بهتر است چند مورد از آنها را امتحان کنید تا ببینید کدام‌‌یک برای‌تان مناسب‌تر است.برای جلوگیری از شپش سر چکار کنیم

شپش سر، یک عارضه‌ی معمول است و نشان‌دهنده‌ی عدم رعایت بهداشت نیست به‌طوری‌که در کشوری مانند امریکا هرسال حدود شش تا دوازده میلیون کودک به شپش سر مبتلا می‌شوند.

شپش‌ سر، حشره بدون بالی است که فقط ۱/۶ میلی‌متر طول دارد؛ این حشره نزدیک به پوست سر زندگی و تخم‌گذاری می‌کند. تخم‌های شپش نیت یا رَشک یده می‌شود. شپش‌های سر برای زنده ماندن به خون پوست سر نیاز دارند، به همین دلیل است که پس از جدا شدن از سر فرد مبتلا فقط برای مدت کوتاهی زنده می‌مانند. هرچند آلودگی به شپش سر ممکن است برای هرکسی – صرف‌نظر از سن و جنسیت – اتفاق بیفتد اما در میان کودکان سه تا چهارده سال شایع‌تر است.

شپش به‌راحتی از طریق تماس با مو، برس، شانه، لباس یا ملافه‌ی آلوده از شخصی به شخص دیگر منتقل می‌شود. علائم شایع شپش سر عبارتند از: خارش شدید پوست سر، احساس آنکه چیزی روی پوست سر راه می‌رود و گاهی اوقات برجستگی‌های قرمز روی پوست سر.

اگر شما یا یکی از اعضای خانواده‌تان به شپش سر مبتلا شدید، باید فورا اقدامات لازم را برای برطرف کردن این مشکل انجام دهید. کندن تخم‌های شپش از مو و شانه زدن موها با شانه‌ی ضدشپش (شانه‌ی نیت) بسیار مفید است. اما این روش‌ها معمولا زمان‌بر هستند و هنگامی واقعا مؤثر واقع می‌شوند که در همان مراحل ابتدایی شپش سر متوجه‌ آن شوید. در ادامه با چند مورد از بهترین درمان‌های طبیعی، داروهای نسخه‌ای و درمان‌های بدون نیاز به نسخه برای از بین بردن شپش‌ها آشنا می‌شوید.

این روش، اصلی برای خلاص شدن از شر شپش‌های سر است که باید آن را همراه سایر درمان‌ها انجام بدهید. اول از همه باید با یک شانه‌ی مخصوص ضدشپش که می‌توانید از داروخانه تهیه کنید، موها را شانه بزنید تا شپش‌ها و تخم‌های شپش جدا شوند.

آلبانو کروچه، مالک یک سالن تخصصی شپش‌زُدایی، چند سال قبل و پیش از افتتاح این سالن مجبور بود برای جدا کردن تخم‌های شپش از سر کودکانش ساعت‌ها وقت بگذارد و این کار را با دست‌هایش انجام بدهد، اما این روزها از یک شانه‌ی فلزی دندانه‌ریز استفاده می‌کند. او می‌گوید: «این روش بسیار سریع‌تر و تمیزتر است». او پس از شانه زدن موها از یک چراغ ذره‌بین‌دار برای پیدا کردن و جدا کردن شپش‌های باقی‌مانده استفاده می‌کند. او می‌گوید: «مهم نیست که از چه نوع محصول شپش‌کُشی استفاده می‌کنید؛ شانه زدن موها با شانه‌ی ضدشپش مهم‌ترین کار است.» او تأکید می‌کند تا زمانی که حتی یک تخم شپش در موهایتان وجود داشته باشد، نمی‌توانید از شر آنها خلاص شوید.

سرکه درمان بسیار آسان و مؤثری برای از بین بردن شپش سر است. میزان بالای اسید استیک موجود در سرکه می‌تواند شپش‌های سر را با موفقیت نابود کند. به‌علاوه، سرکه به حل کردن تخم‌های شپش مرده نیز کمک می‌کند.

یکی از این دو روش را به‌مدت دو ماه، دو یا سه‌ بار در هفته تکرار کنید و پس از استفاده از این درمان، موهایتان را به‌طور کامل با یک شانه‌ی ضدشپش شانه بزنید.

یکی دیگر از درمان‌های خانگی محبوب برای شپش سر مایونز است. مایونز می‌تواند این هیولاهای کوچک را با موفقیت خفه کند و در نهایت آنها را بکُشد. دپارتمان بهداشت مینه‌سوتا نیز استفاده از مایونز را روش قابل قبولی برای درمان شپش سر معرفی کرده است.

روغن نارگیل، عامل خفه‌کننده‌ی عالی‌ای است که برای موی شما نیز مفید است. روغن نارگیل شپش‌ها را خفه می‌کند و در نهایت آنها را می‌کُشد.

پیاز می‌تواند به‌عنوان یک داروی طبیعی برای درمان شپش سر به‌کار رود. پیاز سرشار از گوگرد است که شپش‌های سر را از بین می‌برد.

روغن درخت چای، یک ماده‌ی حشره‌کُش طبیعی است که می‌تواند شپش‌های سر را به‌طور مؤثری از بین ببرد و به تسکین خارش کمک کند.

توجه: در هنگام استفاده از روغن درخت چای مراقب باشید، چون بسیار قوی است.

آب لیمو ترش به دلیل ماهیت اسیدی‌اش به جدا کردن شپش‌ها و تخم‌های شپش از پوست سر کمک می‌کند. اگر مسئولین مدرسه یا مهدکودک به شما اطلاع دادند که روی سر سایر بچه‌ها شپش دیده شده است، می‌توانید با آب لیمو از سرایت شپش به سرکودک‌تان جلوگیری کنید.

نیم که به یاس بنفش هندی نیز معروف است، یک حشره‌کُش طبیعی است که در درمان شپش سر بسیار مؤثر است و سوزش پوست سر ناشی از خاراندن مداوم را تسکین می‌دهد. به‌علاوه دارای خواص مرطوب‌کنندگی است بنابراین پوست سر را خشک نخواهد کرد.

الکل مالشی، یک حلال حاوی ۷۰٪ ایزوپروپیل یا الکل مطلق است که می‌تواند شپش‌ها و تخم‌های شپش را به‌طور موثری از بین ببرد. استفاده از این ضدعفونی‌کننده‌ی قدرتمند، خطری ایجاد نمی‌کند.

با توجه به طب آیورودا، بادام درختی یکی از مؤثرترین درمان‌های خانگی برای از بین بردن شپش‌هاست.

با صبر و پشتکار می‌توانید به‌راحتی از شر شپش سر خلاص شوید. راهنمایی‌های زیر از گسترش شپش جلوگیری می‌کنند:

پیرِتروم، ماده‌ی تشکیل‌دهنده‌ی فعال در Rid و محصولات مشابه بدون نسخه مانند A2 و پرونتو است. این ماده از گل‌های داوودی که حاوی حشره‌کُش‌های طبیعی به‌ پیرِترین‌هاست، به‌دست می‌آید. پیرِترین‌ها به سیستم‌های عصبی شپش‌های زنده حمله می‌کنند اما همیشه مؤثر نیستند چون برخی از شپش‌ها به این سم مقاوم شده‌اند.

این محصول را به موهای خشک بمالید، ده دقیقه صبر کنید، سپس موهایتان را خیس کنید تا کف کند و در آخر آبکشی کنید. آن‌گاه موها را با شانه‌ی ضدشپش شانه کنید. توصیه می‌شود برای کشتن هرگونه شپش باقی‌مانده، هفت تا ده روز بعد مجددا از این محصول استفاده کنید. مراقب واکنش‌های آلرژیک باشید.

روغن زیتون که در اکثر آشپزخانه‌ها یافت می‌شود، یک عامل خفه‌کننده‌ی عالی است. سوراخ‌های تنفسی شپش‌ها توسط روغن زیتون مسدود می‌شود و آنها را می‌کُشد اما لازم است که روغن زیتون در تمام طول شب روی سرتان بماند و موهایتان را نیز با کلاه حمام بپوشانید، چون شپش‌ها می‌توانند تا چندین ساعت بدون نفس کشیدن زنده بمانند. همچنین باید موهایتان را با شانه‌ی ضدشپش شانه بزنید تا تخم‌های شپش جدا شوند؛ روغن زیتون به سست شدن شپش‌های چسبیده به موها کمک می‌کند.

آلبانو کروچه از روش «شانه‌زدن – مالیدن روغن زیتون» برای از بین بردن شپش‌های سر مشتریانش استفاده می‌کند و در این کار بسیار موفق است. جوآن سویِر، یکی از نویسندگان کتاب «شپش سر تا شپش مُرده» یک بره‌ی مبارزه‌ی پنج‌مرحله‌ای را معرفی می‌کند که شامل استفاده از روغن زیتون در روزهای خاص در طی یک دوره‌ی بیست‌و‌یک روزه است.

پرمترین، ماده‌ی تشکیل‌دهنده‌ی فعال در محصولات بدون نسخه‌ مانند Nix، نسخه‌ی مصنوعی پیرِترین‌هاست. پِرمترین در حمله به شپش‌های زنده تا حد زیادی مانند پیرِترین‌ها عمل می‌کند؛ هرچند گزارش‌هایی مبنی بر مقاوم شدن شپش‌ها نسبت به این دارو ارائه شده است. احتمال بروز واکنش‌های آلرژیک نیز وجود دارد.

موهای شامپوشده و مرطوب‌تان را به این لوسیون آغشته کنید (از نرم‌کننده استفاده نکنید). ده دقیقه صبر کنید و سپس موها را آبکشی و شانه کنید. در صورت مشاهده‌ی شپش‌های زنده، این درمان را هفت روز بعد مجددا تکرار کنید. یکی از رایج‌ترین راه‌های درمان شپش سر،‌ استفاده از لوسیون پرمترین است که آن را با شامپو ضد شپش یا شامپو پرمترین نیز می‌شناسند.

در مطالعه‌ای مشخص شد که جریان هوای گرم در از بین بردن تخم‌های شپش بسیار مؤثر است اما در کشتن شپش‌های زنده تأثیر چندانی ندارد. سشوار کلاهی قدیمی تقریبا ۸۹٪ از تخم‌های شپش را از بین برد اما فقط ۱۰٪ از شپش‌ها را کُشت. درحالی‌که سشواری که از حرارت مستقیم استفاده می‌کرد، تقریبا ۹۸٪ از تخم‌های شپش و ۵۵٪ از شپش‌ها را از بین برد. بنابراین برای افزایش شانس‌تان در ریشه‌کن کردن شپش‌ها، موهای تازه‌ شسته‌شده‌تان را سشوار بزنید.

اما هرگز پس از مالیدن یک داروی شیمیایی ضدشپش روی موهایتان از باد گرم سشوار استفاده نکنید چون برخی از آنها ممکن است حاوی مواد قابل اشتعال باشند.

این لوسیون نسخه‌ای (با تجاری ناتروبا) حاوی اسپینوزاد است. اسپینوزاد، یک ماده‌ی حشره‌کُش طبیعی است که از باکتری‌های موجود در خاک به‌دست می‌آید. این دارو در ژانویه‌ی ۲۰۱۱ برای بیماران بالای چهار سال تأیید شد. در دو آزمایش بالینی، ۸۴,۶٪ و ۸۶,۷٪ از بیماران، چهارده روز پس از درمان عاری از شپش بودند؛ درحالی‌که این رقم برای پرمترین ۴۴,۹٪ و ۴۲,۹٪ بود.

کف سر و موهایتان را از ریشه تا انتها با این مایع بپوشانید. اجازه بدهید ده دقیقه روی سرتان بماند، سپس موها را بشویید و شانه بزنید تا تخم‌های شپش جدا شوند. عوارض جانبی شایع آن عبارتند از سوزش پوست و چشم.

برای جلوگیری از شپش سر چکار کنیم

برای خفه کردن شپش‌ها می‌توانید از روش فرو بردن موها در آب وان حمام استفاده کنید هرچند ممکن است تأثیر چندانی نداشته باشد. گزارش‌های مختلف نشان می‌دهد که شپش‌ها می‌توانند تا ساعت‌ها پس از فرورفتن در آب زنده بمانند. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ایالات متحده (CDC) می‌گوید حتی آب کلرزده‌ی استخر نیز نمی‌تواند شپش‌ها را از بین ببرد.

لوسیون آیوِرمکتین ۰,۵٪ با تجاری اسکالیس که در فوریه ۲۰۱۲ تأیید شد، از باکتری‌های موجود در خاک به‌دست می‌آید. این لوسیون شپش‌ها و تخم‌های آنها را فلج و نابود می‌کند و برای کودکان بالای شش ماه مناسب است. در آزمایشات بالینی تقریبا سه‌چهارم بیماران، دو هفته پس از درمان با این محصول (بدون شانه زدن موها با شانه‌ی ضدشپش) عاری از شپش بودند. کمتر از یک درصد آنها عوارض جانبی مانند سوزش پوست و چشم را تجربه کردند. این لوسیون را به پوست سر و موهای خشک بمالید و بعد از ده دقیقه آبکشی کنید.

تحقیقات زیادی وجود ندارد که ثابت کند استفاده از ژل حالت‌دهنده‌ی مو یا وازلین، شپش‌های سر را از بین می‌برد؛ با این‌حال بسیاری از افراد معتقدند که این روش واقعا مؤثر است. به‌نظر می‌رسد این ماده‌ی چسبناک با مسدود کردن سوراخ‌های تنفسی شپش‌ها آنها را خفه می‌کند.

مطالعه‌ای در این زمینه نشان داد که وازلین بهتر از سایر داروهای خانگی عمل می‌کند. با این‌حال انجمن ملی پدیکلوزیس هشدار می‌دهد که وازلین علاوه بر اینکه ممکن است مؤثر نباشد، به‌سختی از روی موها پاک می‌شود. پاک کردن ژل حالت‌دهنده از روی مو آسان‌تر است.

روش استفاده: مو و پوست سرتان را با وازلین/ ژل حالت‌دهنده بپوشانید، سپس کلاه حمام بگذارید و اجازه بدهید این ماده در تمام طول شب روی سرتان بماند. صبح روز بعد موهایتان را بشویید و با شانه‌ی ضدشپش شانه بزنید تا شپش‌ها و تخم‌های آن جدا شوند. این درمان را یک هفته بعد مجددا تکرار کنید.

این لوسیون نسخه‌ای، در سال ۲۰۰۹ با تجاری Ulesfia وارد بازار شد. این لوسیون با بی‌حس کردن دستگاه تنفسی شپش باعث خفگی آن می‌شود (یعنی تخم‌های شپش را از بین نمی‌برد).

باید حداقل دو بار از این لوسیون استفاده کنید. در دو آزمایش بالینی، ۷۵٪ و ۷۶,۲٪ از شرکت‌کنندگان چهارده روز پس از دومین درمان عاری از شپش بودند. این لوسیون برای بیماران بالای شش ماه تجویز می‌شود و ممکن است پوست و چشم‌ را تحریک کند.

پوست سر و موی خشک‌تان را به این لوسیون آغشته کنید، ده دقیقه صبر کنید و سپس موها را با آب بشویید. می‌توانید از شامپو نیز استفاده کنید. استفاده از یک شانه‌ی ضدشپش به جدا کردن تخم‌ها و شپش‌های مرده از مو کمک خواهد کرد.

این تکنیک برخلاف ش شامل هیچ نوع بسته‌بندی پلاستیکی نیست، بلکه عبارت است از استفاده از یک محصول غیرسمی (پاک‌کننده‌ی ملایم پوست با تجاری ستافیل) روی موی خشک، شانه کردن موها با شانه‌ی ضدشپش و سشوار زدن. این روند سه بار در فواصل یک‌هفته‌ای تکرار می شود.

مطالعه‌ی سال ۲۰۰۴ در «طب اطفال» در مورد این روش توضیح داد و برخی از پزشکان آن را توصیه می‌کنند.

در دو آزمایش به‌طور متوسط ۹۶٪ از بیماران در پایان درمان بهبود یافتند و ۹۴٪ از آنها پس از شش‌ ماه پیگیری عاری از شپش بودند.

مایع ظرفشویی شپش‌ها را نابود نمی‌کند اما به پاک کردن مواد چسبناکی که مادرها برای خفه کردن شپش‌ها به موهای کودکان می‌مالند، کمک می‌کند. موادی مانند روغن سالاد، مایونز، ژل حالت‌دهنده‌ی مو یا وازلین.

اکثر مایع‌های ظرفشویی می‌توانند به‌راحتی در چربی‌ها نفوذ کنند بنابراین کثیفی‌های چرب به‌جامانده از مواد بالا را نیز از روی مو پاک می‌کنند. برخی از مایع‌های ظرفشویی نیز به تجزیه‌ی ماده‌ی چسب‌مانندی که باعث چسبیدن تخم شپش به ساقه‌ی مو می شود، کمک می‌کنند.

سال‌ها قبل زمانی که کودکان آلبانو کروچه به شپش سر دچار شدند، او فکر کرد که خانه‌اش آلوده شده است و تا آنجا که می‌توانست خانه‌اش را تمیز و ضدعفونی کرد. او می‌گوید: «اما حالا می‌دانم که شپش با تمیزی محیط ارتباط چندانی ندارد و به تمیزی سر مربوط می‌شود». دلیلش این است که شپش‌ها تنها یک یا دو روز می‌توانند در جایی به‌غیر از پوست سر زنده بمانند و نمی‌توانند بپرند یا پرواز کنند. به‌علاوه تخم‌های آنها به مو می‌چسبد بنابراین لازم نیست کل خانه را ضدعفونی کنید.

برای جلوگیری از عفونت مجدد، وسایلی را که اخیرا با سر اعضای آلوده به شپش در تماس بوده‌اند، تمیز کنید. ملافه‌ها، کلاه‌ها، روسری‌ها و حوله‌ها را در آب داغ بشویید و در یک محیط گرم خشک کنید. شانه‌ها و برس‌ها را در درون آب صابون بسیار داغ قرار بدهید تا ضدعفونی شوند. کف اتاق، بالش‌ها، مبل‌ها و صندلی‌های ماشین را جاروبرقی بکشید. همچنین وسایل غیرقابل شست‌و‌شو را به‌مدت یک تا دو هفته در کیسه‌های سربسته قرار بدهید و سر آنها را محکم ببندید.

شپش‌ها نه‌تنها به سرهای کثیف، بلکه به سرها و موهای کاملا تمیز نیز حمله می‌کنند، بنابراین شست‌وشوی مکرر موها هیچ تضمینی برای پیشگیری از این آلودگی نیست.

بهترین توصیه، جلوگیری از تماس موها و سرهای افراد با یکدیگر است تا شپش‌ها به‌راحتی از فردی به فرد دیگر منتقل نشوند. موهای بلند را دم‌اسبی ببندید یا ببافید.

سایر نکات: از شانه، برس، سنجاق سر، کلاه، روسری یا بالش مشترک استفاده نکنید. آلبانو کروچه توصیه می‌کند برای پیشگیری از ابتلا به شپش، چند قطره روغن درخت چای به محصولات موی‌تان اضافه کنید.

این دستگاه مانند یک جاروبرقی با یک نازل برس‌مانند است که هوای گرم را به سمت ریشه‌ی موها و پوست سر می‌دمد و شپش‌ها و تخم‌های آنها را خشک می‌کند. در مطالعه‌ی سال ۲۰۰۶ ، این دستگاه حدود ۹۸٪ از تخم‌های شپش و ۸۰٪ از شپش‌‌های زنده را از بین برد.

درمان با این دستگاه فقط در مراکز تأییدشده و معتبر انجام می‌شود و نسبتا بی‌خطر و سریع است. یک درمان معمولی فقط ۳۰ دقیقه طول می‌کشد.

این داروی حشره‌کُش نسخه‌ای با تجاری اُوید، شپش‌های زنده و تخم‌ها را از بین می‌برد اما قابل اشتعال است و می‌تواند باعث سوزش و سوختگی‌های درجه‌ی دو شود. به گفته‌ی CDC این دارو برای کودکان زیر شش سال مناسب نیست.

آن را به موهای خشک بمالید و بگذارید هشت الی دوازده ساعت روی سرتان بماند تا در معرض هوا خشک شود. هرگز از سشوار استفاده نکنید و مو یا لوسیون را در معرض منابع گرما قرار ندهید. قبل از شانه زدن موها، سرتان را در یک سینک – نه زیر دوش یا در وان- بشویید. در صورت مشاهده‌ی شپش‌های زنده، درمان را پس از هفت تا نه روز مجددا تکرار کنید.

این نوروتوکسین (سَم عصبی) شپش‌ها و تخم‌های آنها را از بین می‌برد اما احتمال می‌رود که سرطان‌زا باشد. استفاده‌ی بیش‌ازحد یا سوءمصرف لیندن (با تجاری Kwell و تیونکس) ممکن است به عوارض جانبی جدی از جمله تشنج و مرگ منجر شود. بنا به هشدار سازمان غذا و داروی آمریکا این شامپو حتی هنگامی که طبق دستور مصرف شود نیز ممکن است در برخی افراد باعث بروز تشنج شود.

بنابراین این شامپو برای کودکان، سالمندان یا افراد کمتر از ۵۰ کیلوگرم توصیه نمی‌شود. این دارو فقط برای کسانی تجویز می شود که از سایر درمان‌ها نتیجه نگرفته‌اند یا نمی‌توانند روش‌های دیگر را تحمل کنند. از این شامپو فقط طبق دستور پزشک‌تان استفاده کنید.

اگر متوجه شدید کودک‌تان شپش دارد، وحشت نکنید؛ نفس عمیق بکشید و آرامش‌تان را حفظ کنید. درست است که شپش‌ها چندش‌آور هستند و حتی حرف زدن در مورد آنها باعث می‌شود سرتان به خارش بیفتد اما در واقع خطری برای سلامتی شما ایجاد نمی‌کنند.

بهتر است مبارزه با شپش‌‌ها را مانند یک جنگ در نظر بگیرید و از جبهه‌های مختلف به آنها حمله کنید. برای نابودی شپش‌های بالغ و همچنین تخم‌های ریز آنها که به ساقه‌های مو می‌چسبند، باید از تکنیک‌های مختلفی استفاده کنید. این تخم‌ها می‌توانند از درمان‌هایی که شپش‌های بالغ را نابود می‌کند، جان سالم به‌‌ در ببرند و بالعکس. در واقع این حشرات هزاران سال است که روی مو و سر انسان‌ها زندگی می‌کنند بنابراین مبارزه با آنها کار چندان آسانی نیست.

نابودی کامل شپش‌ها ممکن است هفته‌ها یا ماه‌ها طول بکشد، بنابراین خودتان را آماده کنید. به‌یاد داشته باشید که این مشکل می‌تواند به‌علت قرارگیری مکرر در معرض آلودگی شپش یا تخم‌های شپش باقی‌مانده در موها دوباره عود کند، پس وحشت نکنید چون هیچ کمکی به شما نمی‌کند.

(function(a){function c(){try{return ===a(‘.single-container .post’).attr(‘class’).toString().split(‘ ‘).reduce(function(f,g){return <=g.indexOf('category-')

سلامتی ارزشمندترین دارایی انسان است

9تومان

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/js/chetor/article.v1.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ” + now.getMonth() + ” + now.getDate() + ” + now.getHours();
head.appendChild(script);

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/template/bnrs/yn_bnr.min.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ” + now.getMonth() + ” + now.getDate() + ” + now.getHours();
head.appendChild(script);

var head = document.getElementsByTagName(“head”)[];
var script = document.createElement(“script”);
script.type = “text/javascript”;
script.async=1;
script.src = “https://s1.mediaad.org/serve/chetor.com/loader.js” ;
head.appendChild(script);

کارشناس نرم‌افزار ، عاشق زبان انگلیسی. ترجمه واقعا برام لذت‌بخشه.

مایونز رو دیگه فکر نمیکردم که ضد شپش باشه. ممنون از مطلب کاملتون

خوشحالم که براتون جالب بود دوست عزیز. .

سلام من و پسرم مبتلا شدیم به شپش .محلول رو استفاده کردیم.سرکه هم همین طور.الان مایونز هم روی سرمون هست.من میتونم مطمین باشم تموم شده.چون واقعا از شپش متنفرم وسواس دارم بهش.راهنماییم کنید.

سلام مریم خانوم.منن موهام شپش داره.راهی پیدا کردین برا درمانش.تورو خدا کمکم کنین

مگه بازم هست کسی که شپش داشته باشه!؟

وقت بخیر. با اینکه امروزه میزان شیوع این مشکل نسبت به گذشته، بسیار کمتره اما هنوز هم در مکان‌هایی مثل مدارس دیده می شه. پایدار باشید.

بسيار عالي خيلي ممنون

ممنون از توجه‌تون دوست عزیز.

خواص خوراکی ها


قارچ گانودرما چیست و چه خواصی دارد؟

قهوه گانودرما؛ با خواص و عوارض جانبی آن آشنا شوید

۵ چربی سوز طبیعی برای افزایش متابولیسم و ‌

خواص گزنه؛ ۱۶ خاصیت گیاه گزنه که سرشار از ویتامین D است

آخرین مطالب


علائم اولیه سرطان سینه چیست؟

کاربردی‌ترین اصطلاحات حسابداری مالی کدام‌اند و چه مفهومی دارند؟

خواص روکولا؛ نحوه استفاده و عوارض احتمالی آن

معرفی کتاب دختر پرتقالی؛ اثری دیگر از نویسندهٔ دنیای سوفی

کاهش استرس شغلی با استفاده از مدل کنترل – تقاضای استرس کاری

ترین های جهان

ثروتمندترین سلبریتی های جهان و میزان دارایی خالص آنها


بهترین کشور برای تحصیل کدام است؟

معروف ترین موزه های جهان؛ ۱۰ موزه برتر جهان با آثار تاریخی حیرت‌انگیز


عجیب ترین میوه های دنیا چه خواصی دارند؟

کوچکترین کشورهای جهان که احتمالا هرگز آن‌ها را نشنیده‌اید

زیباترین سواحل دنیا و جذابیت‌های فوق تصور آنها

تبلیغات کلیکی گوگل در مقایسه با تبلیغات کلیکی سایت های ایرانی

بسیاری از کارشناسان حوزه دیجیتال مارکتینگ بر این واقعیت اذعان دارند که گوگل ادز بهترین و موثرترین نوع تبلیغات اینترنتی است. اما سیستم‌های تبلیغاتی دیگری نیز وجود دارند، که مانند گوگل ادز در خانواده سیستم‌های تبلیغات کلیکی قرار می‌گیرند.

در این پست می‌خواهیم درباره این سوال مهم کسب و کارهای ایرانی بحث کنیم که:

تبلیغات کلیکی گوگل موثرتر است یا سیستم‌های تبلیغات کلیکی ایرانی؟

پاسخ به برخی از سوال ها به قدری واضح و شفاف است که حقیقتا جایی برای توضیح و تفسیر باقی نمی گذارد. بهترین مقیاس برای ارزیابی موفقیت و محبوبیت هر کمپین تبلیغاتی تجربیات کاربران مختلف در استفاده از سیستم‌های تبلیغاتی مختلف است. ما روزانه زیر بمباران انواع مختلف تبلیغات هستیم که در بسیاری از مواقع، هیچ نیازی به آنها نداریم! این تبلیغات از پیامک های مزاحم گرفته تا بنرهای بی کیفیت، برای تبلیغ محصولاتی که هرگز علاقه ای به خرید آن نداشته ایم؛ گسترده است!برای جلوگیری از شپش سر چکار کنیم

در دنیای آنلاین، البته اوضاع تبلیغات اجباری به مراتب گرم تر و قطعا آزار دهنده تر است. ارائه­ی تبلیغاتی غیر واقعی، وارد شدن به وب سایت های بی ارتباط با موضوع جستجو و در نهایت ورود به وب سایت هایی مملو از تبلیغات آزار دهنده برای محصولاتی بی کیفیت؛ تنها بخشی از نشانه های ناکارآمدی سیستم های تبلیغات کلیکی وب سایت های ایرانی است. البته که این وضعیت با کمی تفاوت در وب سایت های خارجی نیز صادق است.

مزایای گوگل ادز در مقایسه با تبلیغات کلیکی وب سایت های ایرانی چیست؟

 

آژانس تبلیغاتی جی ادز از چندین سال گذشته فعالیت در زمینه تبلیغات گوگل ادوردز را شروع کرده است و سعی کرده این خدمات را با بهترین کیفیت و منصفانه ترین قیمت، به کسب و کارها و صاحبین وب سایت های ایرانی، ارائه دهد. جی ادز همچنین گام‌های خوبی در زمینه آموزش تبلیغات در گوگل برداشته است. پس شما می‌توانید با خیال راحت با شماره ۶۶۵۶۵۰۰۰ تماس حاصل نمایید و کارشناسان جی ادز را در جریان نوع کسب و کار خود قرار دهید تا مناسب ترین پلن‌های تبلیغات گوگل را به شما پیشنهاد دهیم.

کسب و کارهای ایرانی می توانند با دریافت مشاوره های تخصصی، از مزایای گوگل ادوردز بهره مند گردند. در شرایط سخت اقتصادی برای کسب و کارهای نو پای ایرانی، قطعا گوگل ادز موثرترین، کاربردی ترین و اقتصادی ترین راهکار تبلیغاتی است.

(c) 26-219 persianv.com All Rights Reserved

© باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .

استخدام پرستار ترک زبان

گزارش طرح سلول بنیادی فو

ثبت خاطرات در وب سایت

لینک مرکز تحقیقات پوست و

هفته ه سلامت

برای جلوگیری از شپش سر چکار کنیم

مشاوره پوست- پیوند مو – لی

بیوگرافی

دکتر محمد علي نيلفروش زاده تحصيلات خود را در مقطع پزشکي عمومي در سال 1369 ( 199 ميلادي ) به پايان رساند و در سال 1373 ( 1994 ميلادي ) موفق به اخذ بورد تخصصي پوست و مو شد سپس موفق به اخذ بورد جراحي پوست و پيوند مو از کانادا شد .در سال 1379 ( 2 ميلادي ) در انگلستان فلوشيپ جراحي پلاستيک پوست ، ليزر و پيوند مو را به اتمام رساند.او تجربيات خود را در تورنتو کانادا در سال 138 ( 21 ميلادي ) و در لندن در سال 1381 ( 22 ميلادي ) ارتقاء داد.

دکتر نيلفروش زاده جراحي پيوند مو را با روش استاندارد پانج از سال 1374 ( 1995 ميلادي ) آغاز نمود سپس به روش ميني ميکروگرافت در جراحي پيوند مو روي آورد و نهايتاً طي سالهای اخير فقط از روش fit و futدر جلسه هاي بزرگ پيوند مو استفاده نموده است.

مدارج دکتر نيلفروش زاده به شرح زير است :

– رئیس مرکز تحقیقات پوست و سلولهای بنیادی

– عضو انجمن بين المللي جراحي پيوند مو

– عضو آکادمي بين المللي جراحي پيوند مو

– استادپوست دانشگاه علوم پزشکي تهران -مشاور معاون علمی فناوری ریاست جمهوری

– رییس کارگروه طب بازساختی پوستو سلول های بنیادی کشور

-ثبت پنج اختراع و نوآوری

-ریاست مرکز تحقیقات پوست و سالک

– رییس انجمن متخصصين پوست ايران که در یکسال باقیمانده سمت ریاست انجمن متخصصین پوست کشور را به دکتر هنجنی واگذار کردند و بعنوان قائم مقام و عضو شورای انجمن ادامه فعالیت دادند.

همچنین در سال های ٧۶-٨۵سمت های :

مدیر کل استاندارد و ارزشیابی وزارت بهداشت ، رئیس مرکز هماهنگی امور درمان ، مدیر کل اورژانس خدمات درمانی کشور، قائم مقام معاونت سلامت ،قائم مقام وزیر بهداشت ومدیرکل صدور پروانه های پزشکی و رئیس امور هماهنگی درمان کشور داشته اند .دکتر نیلفروش زاده درر سالهاي باقیمانده باجدیت امور پژوهشی و علمی را دنبال نموده و موفق به اخذ چهار دوره جايزه برتر جشنواره رازي گرديد و توانست كتب، مقالات و نوآوريهايي در سطح بين المللي داشته باشد. كار بر روي سلولهاي بنيادي پوست، فيبروبلاست، كراتينوسيت و ملانوسيت از جمله مواردی می باشدكه با همكاري پژوهشكده رويان و دانشگاه علوم پزشكي اصفهان و تهران از سال ٢٠٠۵ در حال اجرا بوده و منجر به انجام موفقيت آميز استفاده از فيبروبلاست ها و سلولهای بنیادی چربی وsvf در جوانسازي و درمان چين و چروك پوست وزخمهای پوستی و سوختگی شده است.

همچنین ایشان دارای بیش از15 مقاله در مجلات معتبر داخلي و خارجي pub med , ISI بوده و اکنون به عنوان یک درصد پژوهشگر موفق رشته درماتولوژی در دنیا هستندواز موفقيتهاي جديد ایشان ميتوان تولید انبوه و کارخانه ای اولین محصول سلول بنیادی کشور (فيبروبلاست، محصول جدید تولید شده با اخذ مجوزهای غذا و دارو با همکاری سل تک به رنیودرم سل )، كشت و تكثير همزمان فيبروبلاست و كراتينوسيت براي ترميم زخمهاي ناشي از سوختگي و اسكار سالك و نيز كشت و تكثير ملانوسيت براي درمان لك و پيس يا ويتيليگو اشاره كرد كه در حال اجر است.دكتر محمد علي نيلفروش زاده يكي از چهره هاي بين المللي در زمينه جراحي پوست، ليزر و پيوند مو است كه به عنوان Medical Faculty در كنگره بين المللي ساليانه ESHRI اروپا در سال 23 لندن و سال 23 برلين بود.

مطالب ویـژه

درباره ما

شپش چیست؟

 

 

شپش حشره ای خونخوار است که در ناحیه سر،بدن و عانه (ناحیه تناسلی)انسان زندگی می کند و از خون جهت تغذیه خود استفاده می کند.آلودگی به شپش را پدیکولوزیس گویند.این بیماری در تمام گروه های سنی وجود دارد اما معمولا در کودکان سنین مدرسه (5-14سال) دیده می شود.دخترها از پسرها به این بیماری مبتلا می شوند.

 

برای جلوگیری از شپش سر چکار کنیم

علائم آلودگی به شپش سر:

 

 

1- مشاهده رشک یا شپش در موهای سر

2- وجود خارش شدید در ناحیه سر بخصوص در کنار گوش و پشت سر

3- وجود عفونت میکروبی ثانویه به دلیل خارش ناحیه سر

4- بی قراری مخصوصا در کودکان

5- کهیر ناشی از خونخواری شپش خصوصا در ناحیه گردن

 

نکته بسیار مهم: توجه داشته باشید که آلودگی به شپش منحصر به هیچ طبقه خاصی نیست و تمام اقشار در هر گروه سنی یا شغلی در معرض ابتلا به این بیماری می باشند.

در چه مکانهایی امکان بیشتری برای ابتلا به پدیکلوز یا شپش وجود دارد؟

مدارس و مهدکودک – آرایشگاه های مردانه و زنانه –استخرشنا ، مکانهای ورزشی و بدنسازی – مراکز رادیولوژی ، ام آر آی ،سی تی اسکن ، توانبخشی ، فیزیوتراپی  – مراکز درمانی بصورت سرپایی و بستری –صندلی وسایل نقلیه عمومی (اتوبوس – تاکسی –آزانس –قطار) و صندلی مجامع عمومی (سینما – سالن کنفرانس و ..)

راه های سرایت بیماری کدامند؟

از طریق ارتباط مستقیم

مواردی مثل آغوش گرفتن یکدیگر ، گذاشتن سرها روی هم بخصوص بعد از فعالیت بدنی

از طریق ارتباط غیر مستقیم

از طریق استفاده از وسایل شخصی دیگران : مثل شانه ، موگیر ،گل سر ، روسری ، شال ، کلاه ، مقنعه ، چادر ، چادر نماز ، ملحفه ،بالشت و لباس

چوب لباسی و کمد لباس مشترک

آرایشگاه ها : شانه ، قیچی و پیش بند و روسشری مخصوص اپیلاسیون (اصلاح)موهای مصنوعی /تکه موهای تزئینی ،صندلی آرایشگاه ها

وسایل نقلیه عمومی و مجامع عمومی :از طریق صندلی اتوبوس ،سینما ،تاکسی ،قطار ،سالن کنفرانس و .

مسافرخانه ،مهمانپذیر ،هتل ،سوئیت : از طریق روکشها ،ملحفه ها ،پتوها ، حوله ها و.

میهمان : چنانچه آلوده به شپش باشد از طریق وسایلی که مورد استفاده قرار می دهد.

چکار کنیم تا به شپش مبتلا نشویم؟

1- رعایت بهداشت فردی (به خصوص استحمام مرتب ) شانه کردن روزانه موی سر ترجیحا با شانه دندانه ریز

2- تمیز کردن همه روزه برس و شانه ، شستشوی منظم لباسها ، روسری ، مقنعه ، کلاه و .

3- استفاده نکردن از وسایل شخصی دیگران از جمله شانه ، برس ، کلاه ، شال گردن و همچنین پرهیز از تماس با اشیاء و لباسهای فرد آلوده

4- استفاده از مقنعه و چادرنماز شخصی در هنگام نماز خواندن ، قرار دادن لباسهای زمستانی مانند پالتو ، ژاکت ، و لباسهای ورزشی در حین ورزش در کمد شخصی یا نایلونهای محکم و دربسته

5- کنترل روزانه موی سر توسط والدین ،مربی بهداشت مدارس

6- استفاده از وسایل شخصی در آرایشگاه ها ،استخر ، ورزشگاه ها

7- عدم قرار دادن لباسها در کمدهای مراکز عمومی مثل استخرها ، ورزشگاه ها و سالنهای ورزشی (لباسهای خود را ابتدا در نایلون گذاشته و درب آنرا بسته و سپس داخل کمد قرار دهید.)

8- شانه کردن روزانه ی موها با شانه ی دندانه ریز و به مدت حداقل 1 دقیقه (در مکان مناسب) و بخصوص بلافاصله بعد از بازگشت دانش آموز از مدرسه

درمان و مبارزه با بیماری پدیکلوز(شپش)

 

1- شستن موها با یک شامپو معمولی

2- استفاده از شامپوی پرمترین 1% درصد (بهتر است موی سر خشک باشد)به گونه ای که موها آغشته به شامپو شده (برای آغشته شدن کامل موها به شامپو،از شانه دندانه ریز استفاده گردد)و همچنین پس از 1 دقیقه مجددا موها را با شانه دندانه ریز شانه زده (به خصوص پشت گوش و پشت گردن )آبکشی و خشک شود.برای جلوگیری از شپش سر چکار کنیم

3- با توجه به اینکه شامپو پرمترین یک درصد تاثیر صددرصد روی رشک ها (تخم شپش)ندارد.در صورت آلودگی موها به رشک باید علاوه بر شامپو از حوله آغشته به سرکه (5 درصد آب و 5 درصد سرکه)به مدت 3 دقیقه استفاده نموده و سپس با شانه دندانه ریز شانه زده شوند.

4- در صورت آلوده شدن یکنفر در خانواده به پدیکلوزیس (شپش)تمام افراد خانواده باید به مرکز بهداشتی درمانی مراجعه نمایند تا از نظر آلودگی به شپش مورد معاینه و بررسی قرار گیرند.

5- در صورت وجود بیماری تمامی کسانیکه با وی در تماس بوده اند ،بایستی مورد معاینه قرار گرفته و در صورت آلودگی تحت درمان قرار گیرند.

6- شستن روبالشی ،ملحفه ، روسری ،لباسها و با ماشین لباسشویی در درجه حرارت بالا (حداقل 6 درجه و به مدت 3 دقیقه) و خشک کردن در آفتاب و اتوکشی آنها

7- گذاشتن تشک ،پتو ،بالشت در آفتاب(حداقل 24 ساعت)

8- کشیدن جاروبرقی روی فرش و موکت و مابین و زیر فرشها و گذاشتن کیسه جاروبرقی در کیسه زباله

9- استفاده مجدد از شامپو بعد از یک هفته (در مدت آلودگی فقط دوبار باید از شامپو به فاصله یک هفته استفاده شود.)

1- مراجعه موارد آلوده به نزدیکترین مرکز بهداشتی درمانی و خانه بهداشت

11- در زمان آلودگی از رفتن به منزل اقوام و همسایگان خودداری شود.

12- در زمان آلودگی از رفتن فرزندتان به مهدکودک ، مدرسه  تا جدا نمودن کامل رشکها (تخم شپش)جلوگیری نمایید.

13-در زمان آلودگی از رفتن به آرایشگاه ، سینما ،استخر شنا و فیزیوتراپی و کلیه مجامع عمومی خودداری نمایید.

13- از دادن کلیه البسه آلوده به خشکشویی و نیز فرش ها و پتوها به قالیشویی خودداری گردد.

14- در صورت کوتاه کردن موهای آلوده آنها را به روش صحیح معدوم نمایید.

15- در زمان آلودگی در صورت امکان از مسافرت خودداری کنید.

16- در زمان آلودگی از وسایل نقلیه عمومی بین شهری و خارج از شهر (اتوبوس ،تاکسی ، آزانس ، قطار و هواپیما)استفاده نکنید.

17- حضور دانش آموزان مبتلا ، بعد از پاک شدن موها از رشک (تخم شپش)و شپش در کلاس بلامانع است.

 

برای جلوگیری از شپش سر چکار کنیم
برای جلوگیری از شپش سر چکار کنیم
9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *