ایا قرص چای سبز لاغر می کند

خواص دارویی و گیاهی

این قرص‌ها در صورتی که تنها حاوی گیاه چای سبز باشند، دقیقا همان خاصیت چای سبز را دارند و می‌توانند به افزایش متابولیسم بدن کمک کرده و روند جذب چربی‌ها را در بدن کاهش دهند. مصرف این قرص‌ها نیز مانند چای سبز باید بر اساس قاعده باشد، زيرا زیاده‌روی در مصرف این قرص با وجود آنکه گیاهی و طبیعی است می‌تواند همان عوارض چای سبز را داشته باشد.

قرص چای سبز به علت دارا بودن پلی فنول‌ها و کاتشین‌ها، در محافظت سلول‌های بدن در برابر رادیکال‌های آزاد موثر بوده و یک آنتی‌اکسیدان قوی می‌باشد. قرص چای سبز و کپسول‌های چای سبز به عنوان کنترل کننده و کاهش دهنده پرفشاری خون و کاهش چربی خون (کلسترول) توصیه می‌گردد. همچنین به علت خاصیت گرمازایی موجب سوخت و ساز کالری و نهایتا کاهش وزن و لاغری می‌شود.

این مکمل‌های غذایی ماده انبساط عروقی خون را بهبود بخشیده و موجب آرامش خاطر می‌گردد. چای سبز یا قرص چای سبز و کپسول‌های مکمل حاوی پودر این چای، همانند خود چای سبز موجب کاهش چربی‌های بد خون (LDL) و تری گلیسریدها شده و بالعکس موجب افزایش چربی‌های خوب خون (HDL) که برای بدن مفید می‌باشند می‌گردد، همچنین بدن را در مقابل اکسیداسیون چربی‌ها و تجمع آنها محافظت می‌نماید.

 

مصرف قرص‌های رژیم لاغری چای سبز در بیمارانی‌ که بدلیل بیماری خویش هر یک از داروهای زیر را مصرف می‌نمایند بدلیل بروز تداخلات دارویی بایستی تحت نظر و صلاحدید پزشک معالج صورت پذیرد:

در نهایت می‌توان به این نتیجه رسید که نوشیدن چای سبز یا مکمل‌های حاوی آن همراه با بره غذایی برای کنترل میزان مصرف کربوهیدرات‌ها و ورزش را می‌توان به عنوان مثلثی برای حفظ سلامتی و تناسب اندام برد. بسیاری از محققان و متخصصان تغذیه معتقدند که چای سبز جایگزین مناسبی برای چای سیاه است.

گروه سلامت ستاره

 از سوی دیگر، توصیه می‌شود نوشیدن چای حداقل به 2 ساعت بعد از صرف غذا موکول شود تا به این ترتیب در جذب آهن موجود در غذا خللی وارد نشود.موضوعی که باید در این خصوص در نظر گرفت، تاثیر چای بر کاهش جذب آهن است. خیلی‌ها تصور می‌كنند كه تنها چای سیاه است كه موجب كاهش جذب آهن می‌شود و خوردن‌اش را باید حداقل 1 ساعت بعد از غذا به تأخیر انداخت؛ در صورتی که از این نظر، تفاوتی بین چای سبز و سیاه نیست؛ زیرا پلی‌فنول‌های موجود در هر 2 نوع آنها مانع جذب این ماده معدنی ارزشمند می‌شوند. در ضمن، بیان موضوعی مانند تاثیر چای بر کاهش جذب چربی و کاهش وزن نیز چندان علمی نیست و باید مقدار، زمان مصرف، غلظت چای و حتی نوع غذای مصرفی با آن روشن شود. اگر چای سبز مانند چای سیاه غلیظ باشد، در بحث آهن غیرهِم تاثیر می‌گذارد. تاثیر چای و تداخل آن بر جذب آهن در رژیم‌های غذایی با منبع گوشت از نظر جذب این ماده مغذی مشکلی ایجاد نمی‌کند ولی در منابع غذایی غیرگوشتی موجب بروز تداخل می‌شود. به‌طور كلی، آهن در مواد غذایی به دو شکل منابع هِم که در انواع گوشت‌ها یافت می‌شود و منابع غیرهِم که در تمامی مواد غذایی گیاهی است به چشم می‌خورد. بررسی‌ها نشان داده‌اند كه تركیبات موجود در چای می‌توانند با آهن غیر هِم تركیب شده و جذب این نوع از آهن را پایین آورند.

بنابراین توصیه می‌شود چای (چه سبز، چه سیاه) همراه غذاهای غیرگوشتی مصرف نشود؛ زیرا سبب بروز تداخل و کاهش جذب آهن می‌شود. بهترین زمان برای مصرف چای یکی‌دو ساعت قبل یا بعد از غذاست؛ زیرا غذا تا بخواهد به مرحله هضم برسد، باید یک سری مراحل را در دستگاه گوارش طی كند؛ به‌ویژه اگر غذای مصرفی چرب باشد، هضم غذا 2 تا 4 ساعت طول خواهد كشید و تا زمانی که به مرحله هضم برسد می‌توان چای را مصرف کرد اما در هر حال مصرف چای با غذا چون روی هضم آن تاثیر می‌گذارد، درست نبوده و عادت غذایی مناسبی تلقی نمی‌شود.از سوی دیگر، صرفاً نوشیدن چای با هدف كاهش وزن نیز اقدامی منطقی به حساب نمی‌آید. اینكه افراد فقط با مصرف یك ماده غذایی خاص به لاغری دست پیدا كنند، نه توصیه می‌شود و نه علمی است؛ زیرا كاهش كالری دریافتی در مقایسه با كالری مصرفی است كه می‌تواند بیشترین نتیجه یا همان كاهش وزن مورد انتظار را به همراه آورد.

 

(اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

مرا برای دیدگاه‌های بعدی به یاد بسپار

تصویر امنیتی جدید

All Rights Reserved – © 218 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

پست شده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ |
توسط ایمان جلیلی

هم به درد افزایش متابولیسم بدن می‌خورد و هم به سوزاندن چربی‌های اضافه کمک می‌کند. چای سبز با حجم زیاد آنتی‌اکسیدان‌هایش این روزها به‌عنوان قوی‌ترین سرباز مبارز با انواع سرطان‌ها معرفی می‌شود. بله. از چای سبز می‌گوییم. نوشیدنی باب میل این روزها که دارد کم‌کم جای چای سیاه قدیمی را می‌گیرد. اما کی چای سبز بخوریم؟ آیا می‌شود هر وقت که خواستیم این نوشیدنی خاص را بخوریم یا این‌که برای خوردن هر فنجان آن باید حساب زمان هم دستمان باشد؟

زمان خوردن چای سبز مانند چای سیاه نیست که بگوییم قبل از خواب نخورید و قبل از غذاهای آهن‌دار و زمان خوردن چای سبز روش خودش را دارد. درواقع بسته به این‌که می‌خواهید از فنجان چای سبزتان چه نتیجه‌ای بگیرید زمان خوردن آن فرق می‌کند. یک عده چای سبز را برای کم کردن وزن می‌خوردند و عده‌ای دیگر برای سلامتی و استفاده از آنتی‌اکسیدان‌هایش. پس اول از همه با خودتان فکر کنید که از جان چای سبز چه می‌خواهید و بعد در بره روزمره‌تان ساعت خوردن آن را تعریف کنید!

 

اگر می‌خواهید که بیشترین حجم آنتی‌اکسیدان‌های چای در بدنتان به فعالیت مشغول شوند، بهتر است وعده خوردن چای سبز روزانه‌تان را بین ۲ وعده غذایی انتخاب کنید. این جور وقت‌ها باید مراقب ساعت خوردن شیر هم باشید چراکه کاتچین – یکی از مهم‌ترین آنتی‌اکسیدان‌های موجود در چای سبز – با کازیین موجود در شیر و باقی پروتئین‌های حیوانی واکنشی می‌دهد که چندان مطلوب نیست و خاصیت چای سبز را تقریباً از بین می‌برد. همین طور تحقیقات تازه می‌گویند چای سبز می‌تواند مانع جذب کلسیم و آهن‌هایی که به‌طور مستقیم از سبزیجات به‌دست می‌آیند شود. با این اوصاف برای خوردن آن بعد از غذا باید احتیاط کرد. یکی دو ساعت فاصله بعد از خوردن غذا و چندساعتی مانده به وعده بعدی شاید بهترین زمان خوردن چای سبز باشد. چینی‌ها خودشان تا حداقل ۲ ساعت بعد و قبل از غذایشان لب به چای سبز نمی‌زنند!

 

چای سبز به ۲ روش باعث کاهش وزن می‌شود. اول با زیاد کردن متابولیسم بدن و دوم با ممانعت از جذب چربی‌ها. با این حساب اگر برای کم کردن وزن دست به دامان فنجان‌های چای سبز شده‌اید برای رسیدن به بهترین نتیجه آن را همراه با غذایتان بخورید! البته اگر معده حساسی ندارید وگرنه برای آنهایی که مزاج لطیفی! دارند این کار شاید کمی دردسرساز شود. برای این که چای سبز یک جورهایی آلکایین است و می‌تواند اسیدهای گازدار بدی توی معده و روده‌تان بسازد. عواقب اش را هم که می‌دانید! با این حساب اگر می‌خواهید خیلی سریع لاغر شوید می توانید هر وقت که دست به غذای چربی رفتید یک فنجان چای هم پابندش بزنید. اما اگر به وزن کم کردن گرم به گرم هم راضی هستید همان بین دو غذا بخورید بهتر است!

 

 

 

 

 

 

هیچ‌وقت صبح زود سراغ چای سبز نروید. با معده خالی هم چای سبز نخورید. توی این حالت هم همان داستان گازهای معده و این حرف‌ها پیش می‌آید و تمام روزتان خراب می‌شود. چینی‌ها خودشان هم درباره خوردن چای سبز با معده خالی کلی امرونهی دارند!

با این که می‌گویند چای سبز با وعده‌های اصلی عامل چربی سوزی است، اما از آن طرف هم می تواند مانع جذب تیامین (ویتامین B1) شود. می‌دانید نتیجه‌اش چه می‌شود؟ بیماری بری بری، همان بیماری مشهوری که ملوان‌های ژاپنی برنج خور گرفته بودند و تا مدت‌ها همه مبهوت شکل و شمایل آنها شده بودند. پس در خوردن چای سبز همراه با غذا کمی محتاط باشید یا مکمل‌ها را فراموش نکنید!

 

خیلی‌ها هنوز برایشان این سؤال هست که چای سبز هم مانند چای سیاه کافئین دارد یا نه! واقعیت این است که بله! چای سبز هم مانند همه انواع چای‌های دیگر کافئین دارد فقط با این تفاوت که میزان آن بستگی به نوع چای و مدت‌زمانی که آن را در آب جوش قرار می‌دهید فرق دارد. هرقدر برگ‌های سبزتان در آب جوش بماند مقدار کافئین آن هم می‌شود. البته چای سبز هندی از نوع کنیایی کافئین دارد و کنیایی هم از نوع چینی‌اش!

 

 

 

 

 

 

 

جواب این سؤال هم بستگی به منظور شما از نوشیدن چای سبز دارد. اگر برای کاهش وزن چای می‌خورید می‌توانید یک فنجان چای چینی که به اسم اولونگ معروف است بخورید. کافئین کمتری دارد و بی‌خوابی برایتان نمی‌آورد. البته آن هم یک ساعت قبل از خواب مجاز است. اگر با هر منظور دیگری غیر از لاغری چای می‌خورید بهتر است همین یک ساعت قبل از خواب هم بی خیال شوید و خوردن اش را به روزها بیندازید!

اگر سلامتی برایتان مهم است و می خواهید درباره خواص خوراکی ها بخوانید می توانید به پست چی را با چی نخوریم سایت هم سر بزنید.

 

منبع: ۵۴healthبا تشکر از خواننده خوبمان آقای مجید که پیشنهاد این مطلب را داد.

Tags: سلامت, چای سبز, چی بخوریم؟

ایمان جلیلی «ای بابا، حوصله مون سر رفته کجا بریم؟» حتما شما هم وقتی با این سوال مواجه می‌شوید، گوشی به دست می‌افتید دنبال پیدا کردن رستورانی، کافه‌ای جایی که بشود تویش یک ساعتی وقت گذراند و خوشحال بود. کار من اینجا این است که درباره پیدا کردن این پاتوق‌ها به شما کمک کنم. ایمان جلیلی هستم، سردبیر سایت، روزه نگار و از آن یک عشق رستوران که توی «چی» تجربیات خوشمزه‌ام را با شما به اشتراک می‌گذارم.

چی، یک کافه کوچک است. یک پاتوق که تویش می‌شود کلی خرده‌ریز حال خوب کن پیدا کرد. ما اینجا می‌خواهیم به‌روز باشیم. می‌خواهیم خیلی خلاصه و جمع و جور بفهمیم توی حوزه‌هایی که ممکن است یک جوان هر روز با آن‌ها سر و کار داشته باشد چه اتفاقاتی در حال افتادن است. برای آپدیت بودن، نیازی نیست که خوره اینترنت و اخبار باشید. نویسنده‌های چی، به شما می‌گویند الان در دنیای خوراکی‌ها، پوشیدنی‌ها، خواندنی‌ها، شنیدنی‌ها، دیدنی‌ها و چه خبر است.

پشتیبانی و اجرا: تحلیل ارتباط

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *