آیا خوردن خرمالو در بارداری مضر است

در هنگام بارداری بدن مادران نیاز فراوانی به مواد مغذی پیدا می کند ولی با توجه به شرایط حساس این دوران ممکن است مصرف برخی مواد غذایی برای خانم های باردار و جنین با عوارضی همراه باشد. در این مطلب درباره مصرف خرمالو در بارداری به ذکر مطالبی پرداخته ایم که امیدواریم مفید واقع شود.

خرمالو یک نوع میوه نارنجی رنگ شبیه گوجه فرنگی با بافت مومی است که به صورت تازه، خام و پخته مصرف می شود. مصرف این میوه شیرین و خوشمزه در دوران بارداری نیز بسیار مغذی و مفید است. برای آگاهی در رابطه با مصرف خرمالو در بارداری پیشنهاد می کنیم این مطلب را دنبال نمایید.

خانم های باردار در طی دوران حاملگی خود می توانند از میوه خرمالو در حد اعتدال مصرف نمایند و از خوردن آن لذت ببرند. خوردن این میوه می تواند به سلامتی مادران در بارداری کمک کند و همچنین موجب رشد جنین شود، اما بهتر است همه خانم های باردار قبل از مصرف این میوه در رژیم غذایی خود حتما با پزشک مشورت نمایند؛ مصرف بیش از حد خرمالو به دلیل طبع گرم آن احتمال خطر جنین را افزایش می دهد، بنابراین در مصرف این میوه باید تعادل را رعایت نمایید. به طور کلی خوردن خرمالو در دوران بارداری به دلیل مواد مغذی فراوانی که دارد، فوایدی برای مادران باردار می تواند داشته باشد که در زیر به برخی از این موارد اشاره کرده ایم:

آیا خوردن خرمالو در بارداری مضر است

خرمالو سرشار از کلسیم و فسفر می باشد، از این رو خوردن این میوه باعث رشد استخوان های جنین شده و نیز عملکرد سیستم عصبی مرکزی را افزایش می دهد.

ویتامین A و کاروتن موجود در خرمالو برای تقویت بینایی و عضلات قلب مفید می باشد و ویتامین C در این میوه ایمنی بدن را افزایش می دهد. بنابراین مصرف میوه خرمالو در بارداری موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

خرمالو به دلیل داشتن آهن می تواند از کم خونی در دوران بارداری جلوگیری کند؛ مصرف این میوه در بارداری تعداد هموگلبین خون را افزایش داده و از اثرات جانبی کم خونی مانند خستگی و سرگیجه جلوگیری می کند.

منیزیم موجود در میوه خرمالو تاثیر مهمی در کاهش  فشار خون دارد، از این رو مصرف خرمالو در دوران بارداری برای کاهش فشار خون مفید می باشد.

خرمالو به دلیل دارا بودن ویتامین C در کاهش استرس، اضطراب، افسردگی و بی خوابی مؤثر بوده، در نتیجه مصرف این میوه موجب می شود که در زمان بارداری خواب آرامی داشته باشید.

برخی از ترکیبات موجود در خرمالو از قبیل بتولینیک اسید و شیبول خاصیت ضد سرطانی داشته و خوردن آن در بارداری احتمال ابتلا به سرطان در این دوران را کاهش می دهد.

خرمالو غنی از آنتی اکسیدان است. بنابراین آنتی اکسیدان های موجود در این میوه، رادیکال های آزاد شده در بدن را کاهش داده و از مادر و جنین در برابر آسیب سلولی محافظت می کند.

از آنجا که عصاره پوست خرمالو برای تنظیم میزان قند و بهبود مقاوت به انسولین مؤثر است، بنابراین خوردن این میوه در دوران بارداری در کاهش دیابت بارداری تا حدودی می تواند مؤثر باشد.

خرمالو سرشار از انواع مختلف ویتامین ها و مواد مغذی از جمله آهن، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و فسفر است. بنابراین دارای ارزش غذایی و دارویی برای زنان باردار می باشد، اما فراموش نکنید که خوردن خرمالو در بارداری معایبی نیز دارد و مصرف آن موجب خشکی مدفوع می شود، همچنین هنگامی که با پروتئین ترکیب می شود، بر روی هضم و جذب مواد غذایی تاثیر می گذارد. از این رو لازم است مادران باردار در مصرف آن اعتدال را رعایت نمایند و همچنین پزشک خود را در جریان رژیم غذایی خود قرار دهند.

منبع : آرگا



با بهترین مراکز خرید پاتایا آشنا شوید


یک ایده شیک، انتخاب شاه گیوه پاشنه بلند با زیره و‌ پاشنه چرم


غار نیاح مالزی شاهدی برای زندگی 4 هزار ساله انسان ها!



قبل از خانه تکانی و نظافت عید نوروز بخوانید



با انواع رنگ موی عید نوروز 98 آشنا شوید



چطور عسل طبیعی با کیفیت بخریم؟

نشانی شما منتشر نخواهد شد.

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *