چگونه از التهاب پروستات جلوگیری کنیم

چگونه از التهاب پروستات جلوگیری کنیم
چگونه از التهاب پروستات جلوگیری کنیم

سرطان پروستات یکی از شایع ترین سرطان ها در مردان میباشد ، اما به سادگی قابل پیشگیری و درمان است . با انجام کارهای زیر و مصرف مواد غذایی گفته شده تا حد زیادی میتوانید از این بیماری پیشگیری کنید .

نشانه های این بیماری عبارتند از :

تکرر ادرار

محبوس شدن ادرار

کاهش فشار و اندازه ادرار

چگونه از التهاب پروستات جلوگیری کنیم

قطره قطره بودن آخر ادرار

راههای جلوگیری از پروستات :

ورزش منظم . ورزش روزانه به مدت ۳۰ دقیقه در روز مخصوصا ورزش ایروبیک باعث کاهش ریسک ابتلا به پروستات به طور قابل توجهی خواهد شد . طبق تحقیقات ایروبیک کار کردن به مدت ۳ ساعت در هفته باعث کاهش ۶۱% درصدی ریسک مرگ ناشی از پروستات میشود .

کاهش مصرف چربی های اشباع . طبق تحقیقات مصرف زیاد چربی های اشباع شده باعث بالا رفتن ریسک ابتلا به سرطان پروستات میشود .

کاهش مصرف گوشت قرمز و لبنیات . برای کاهش مصرف چربی بهترین راه کاهش مصرف تخم مرغ ، لبنیات و گوشت قرمز است .

بالا بردن مصرف سویا . سویا دارای ایزوفلاون که مانند استروژن عمل کرده و از بزرگ شدن پروستات جلوگیری میکند . برای بالا بردن مصرف سویا میتوانید از تمام مواد غذایی حاوی سویا استفاده کنید .

میوه و سبزیجات مصرف کنید . افزایش مصرف میوه جات و سبزیجات ممکن است به کاهش ریسک سرطان پروستات منجر شود . خوردن سبزیجاتی مانند گوجه قرمز به دلیل داشتن لیکوپن برای پروستات مفید است . طبق تحقیقات گوجه پخته ۳۵% از ابتلا به سرطان پروستات و ۵۰% از ابتلا به سرطان پروستات پیشرفته جلوگیری میکند .

استفاده از روغن ماهی . روغن ماهی حاوی امگا ۳ میباشد که ممکن است ابتلا به سرطان پروستات را کاهش دهد .

کاهش استفاده از بعضی ویتامین ها و مواد معدنی . سلنیوم و ویتامین E باعث افزایش ۲ برابری ریسک ابتلا به سرطان پروستات خواهد شد .

افزایش استفاده از ویتامین ها و مواد معدنی . ویتامین B و زینک موجب کاهش ریسک ابتلا به سرطان خواهد شد . حواستان باشد که فولیک اسید مصرف نکنید . فولیک اسید یک نوع ویتامین B میباشد .

جلوگیری از پروستات با داروهای گیاهی . در یک تست آزمایشگاهی مصرف ترکیبی از : زنجبیل ، رزماری ، مرزنگوش و چای سبز باعث کاهش ۷۸% رشد سلول های سرطانی پروستات شد .

دیگر کارهای مفید برای جلوگیری از پروستات :

انجام دادن تمرین کیگل یا کگل

کاهش مصرف کافئین ، الکل و قند

کاهش مصرف نمک

ترک کردن سیگار

حفظ کردن وزن مناسب

بالا بردن شاخص توده بدنی یا بی ام آر ( BMR )

تیر ۲۳, ۱۳۹۷ در ۳:۵۱ ق.ظ

ممنون به مواردي اشاره كرديد كه تا حالا ازشون اطلاعي نداشتيم.

پاسخ دادن

اردیبهشت ۱۹, ۱۳۹۷ در ۷:۱۰ ق.ظ

مقاله مفیدي بود،سپاس گذارم.

چگونه از التهاب پروستات جلوگیری کنیم

پاسخ دادن

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

اگر بیماری سلیاک در شما تشخیص داده شد ، ممکن است فکر کنید که زندگی شما خراب‌شده است ؛ اما

در صورت داشتن سینوزیت شما ممکن است دچار سردرد ، گلودرد و گرفتگی بینی

سینک ظرفشویی یکی از پرکاربردترین وسیله های خانه می باشد که به دلیل در

سم‌زدایی با رژیم غذایی مناسب که مواد غذایی جامد را محدود می‌کنند ، جدیداً

در زندگی شهری و پرمشغله امروزی بی توجهی به حافظه و استفاده نکردن از

بهتری راه غذا خوردن سگ بوسیله مادر توله میباشد اما در صورتی که به

تمامی مطالب این سایت ترجمه شده از سایتهای خارجی معتبر مانند : ehow و wikihow بوده ، بنابراین کاملا قابل اعتماد ، انحصاری و جدید است.

ورود

کاربری یا نشانی

رمز

مرا به خاطر بسپار

نبض ما مرجع پزشکی و سلامت – دانستنیهای سلامت و مشاوره پزشکی

نبض ما – پروستات غده ای گردویی شکل و قسمتی از اندام تولید مثل مردانه است. این غده در زیر مثانه و در جلوی رکتوم قرار دارد. پروستات بعضی از مایعاتی که سلول های اسپرم از آن تغذیه می کنند را تولید و از سلول های اسپرم محافظت می کند. پشت پروستات آبدانه ای اصلی (vesicles) است که بیشترین مقدار مایعات موجود در اسپرم را تولید می کند.

مجرای ادرار لوله ایست که از طریق اندام تناسلی، ادرار و اسپرم را از بدن خارج می کند و از مسیر پروستات عبور می کند. فعالیت و رشد پروستات با توجه به هورمونی به آندروژن (androgen) تحریک می شود. اصلی ترین آندروژن، تستوسترون است که توسط بیضه ها تولید می شود.

ورم پروستات نوعی افزایش سایز پروستات است، که دلیلی بر سرطان نیست. اصطلاح پزشکی بزرگ شدن پروستات، تورم پروستاتیک خوش خیم است، که سرطانی نیست.چگونه از التهاب پروستات جلوگیری کنیم

همچنین با هایپرپلازی پروستاتیک خوش خیم هم شناخته می شود. (benign prostatic hyperplasia BPH) هایپرپلازی به افزایش تعداد سلول است که این افزایش منجربه به رشد سلول ها شده که ایجاد تورم پروستات می کند.

تورم پروستات درمردان ۵۰ سال به بالا معمول است. البته همه ی افرادی که دارای پروستات متورم هستند، علائمی را از خود نشان نمی دهد. اما همانطور که پروستات در حال رشد هستند، فشاری که به مجرا وارد می کند باعث باریک شدن مجرای ادرار می شود و حتی ممکن است باعث مسدود شدن آن بشود.

معمولا افراد زیر ۳۰ سال دچار تورم پروستات نمی شوند. قبل از ۵۰ سالگی دوره زمانی رشد غده پروستات شروع می شود. به نقل از متخصصین ورم پروستات با تکثیر ناگهانی سلول های بخش مرکزی غده ی شروع می شود.

هنوز عوامل موثر در رشد و بزرگ شدن پروستات شناخته نشده است، اما دو ریسک فاکتور سن و سطح هورمونی کاملا مرتبط هستند. با افزایش سن ریسک بزرگ شدن پروستات بیشتر شده اما همه افرادی که پروستاتشان بزرگ شده است تمامی نشانه ها را بروز نمی دهند و معمولا این علائم بیمار را آزار نمی دهد.

سطح هورمون بدن شما با افزایش سن نا متعادل می شود که می تواند باعث ورم پروستات شود. با توجه به تحقیقاتی که اخیرا انجام شده است، پزشکان به این نتیجه رسیده اند که افراد چاق و بیماران دیابتی ریسک بیشتری در ابتلا به ورم پروستات دارند.

در بعضی تحقیقات هم به وراثتی بودن این بیماری اشاره شده است.

در بعضی مواقع فردی که از دچار ورم پروستات است ممکن است این علائم را اصلا نداشته باشد و یا بعضی از این علائم را داشته باشد. همچنین این علائم ممکن است به دلایل دیگری نظیر آب و هوای سرد، افسردگی، الگوی زندگی و بعضی از داروها اتفاق بیافتد. وجود خون در ادرار به ندرت در افراد مبتلا به ورم پروستات دیده شده و معمولا نتیجه مسئله ی دیگریست.

بطور کلی ریسک ابتلا به التهاب پروستات در جوانان بسیار پایین بوده است چون سطح هورمونی تستوسترون متعادل است و با افزایش سن بعد از ۵۰ سالگی سطح هورمونی تعادل خودش را از دست می دهد، اما جوانانی که پیش زمینه ژنتیکی پروستات و یا ناهنجاری های بیضوی و تغییرات هورمونی غیر عادی دارند ریسک ابتلا به ورم پروستات در آن ها بیشتر است.

نشانه های اولیه التهاب پروستات در جوانان با مشکلاتی در دفع ادرار شروع می شود و در صورت عدم رسیدگی صحیح ممکن است با توجه به شدت تورم و التهاب به وجود آمده، شدیدتر بشود. معمولا در جوانان این بیماری واضح نیست و علائم بسیار خفیفی دارد و در طی زمان ماه ها و سال ها این علائم بیشتر می شود.

با توجه به دیگر عواملی نظیر دیابت و چاقی در صورتی که جوانی دچار یک یا تعدادی از نشانه های ورم پروستات شد باید به پزشک مراجعه کرده و با آزمایش های تجویز شده از وضعیت خود آگاه شود.

سه روش اصلی برای درمان ورم پروستات:

برای درمان پروستات لاش کنید هر نیم ساعت به سرویس بهداشتی رفته تا نیاز شدید به ادرار کردن را کنترل کنید. برای کنترل کردن ادرار خود تلاش نکنید تا خود را نگه داشته و از رفتن به سرویس بهداشتی خودداری کنید چون این کار سبب ایجاد فشار بیشتر به مثانه می شود. مایعات زیاد مصرف کنید و تلاش کنید یک بره مستمر و منظم ورزشی در بره زندگی خود قرار دهید.

بی اختیاری ادرار یکی از مشکلات رایج در التهاب پروستات می باشد.

برای درمان بی اختیاری ادرار بعد از عمل پروستات چه باید کرد؟

پروستاتیتیس، التهاب غده پروستات است. این التهاب ناشی از عفونت و عوامل مختلف دیگریست. سالیانه نزدیک به ۲ میلیون بیمار مشکوک به التهاب پروستات در امریکا به پزشک ارولوژیست رجوع می کنند. انواع التهاب پروستات طبق دسته بندی موسسه ملی تحقیقات سلامت عبارتند از:

ناشی از عفونت باکتریال است و معمولا ناگهانی شروع می شود و علائمی نظیر آنفلونزا دارد. این نوع التهاب از ۳ نوع دیگر پروستاتیتیس نادرتر است.

همان التهاب نوع یک است که در صورت عود کردن مجدد حاد می شود.

این نوع التهاب به سلول های عفونی در ادرار، اسپرم و مایع پروستاتیک بستگی دارد. اغلب دلیل خاصی برای این نوع التهاب وجود ندارد و علائم آن ممکن است خفیف تر و شدیدتر شده و یا مزمن باقی بماند.

این نوع التهاب اغلب بصورت تصادفی طی آزمایشاتی نظیر تست باروری تشخیص داده می شود. فرد مبتلا به این نوع التهاب ناراحتی و شکایتی از علائم آن ندارد، اما در سلول های اسپرم و یا مایع پروستاتیک عفونت وجود دارد.

عموما التهاب پروستات به علت باکتری است که از طریق دستگاه تناسلی و یا از طریق رکتوم به درون غده پروستات نفوذ کرده و ایجاد التهاب می کند. این التهاب ممکن از طریق روابط جنسی متعدد و ویروس ایدز انتقال یابد.

درمان التهاب پروستات در جوانان به نوع التهاب و نوع آن بستگی دارد. این درمان ها معمولا شامل موارد زیر می شود:

با توجه به نوع باکتری پزشک آنتی بیوتیک متناسب با آن را انتخاب می کند و معمولا طول درمان ۴ الی ۶ هفته است.

با آرام کردن فیبرهای ماهیچه ای اطراف مثانه و غده پروستات، این دارو علائم مجاری ادراری را کاهش داده و برای تخلیه مثانه کمک کننده است.

این دارو ها در مدیریت درد شما کمک کننده است.

طب سوزنی ثابت کرده است که می تواند علائم التهاب پروستات را کاهش دهد.

منبع: healthline

ترجمه : محمد مهدی مغازه ای

علت پر ادراری در زنان و مردان

آیا بی اختیاری ادراری قابل درمان است؟

درمان پروستات با حنا و عسل

چگونه از التهاب پروستات جلوگیری کنیم

علل و درمان خانگی سوزش ادرار

علائم ورم پروستات در مردان

روش های تشخیص هرپس تناسلی یا HSV

درصورتی‌که نیاز به مشاوره و یا طرح پرسش از پزشک را دارید، فقط در بخش «از دکتر بپرسید» مطرح کنید.

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

سلام من ادرارم با قطعی آخر ادرار و گاهی سوزش هست. دکتر سیستوسکوپی کرد و گفته التهاب پروستات داری. قرص تاوانکس ۵۰۰ بهم داده و ترازوسین ۲ و کپسول کرنبری و کپسول نعنا فلفلی تا یکماه. اینا خوبه؟ خطرناک نیس التهاب پروستات؟ چون دکتر گفت بعلت اینکه خیلی وقته داری یه خورده مزمن شده. راه های درمان بهتری هست؟

سلام. من ۲۷ سال سن دارم. چند ماهه تغییراتی داشتم و شاید با ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تحریک و نعوظ نیاز شدید به تخلیه ادرار پیدا میکنم حتی اگر قبلا از تحریک تخلیه کامل ادرار رو انجام داده باشم. و این نیاز به ادرار طوریه که همیشه حجم زیادی مایعات دفع میشه و نه حجمش کمه و نه رنگ غیر طبیعی داره. فقط اینکه قبلا اینطور نبودم و شاید در طول روز ۵ تا ۷ بار نیاز به دفع ادرار داشتم ولی چند ماهه این عدد شاید به ۱۲ یا ۱۵ مرتبه در طول روز هم رسیده. ممکنه منم التهاب پروستات داشته باشم ؟

باعرض سلام بنده۲۸ساله هستم دردشدیدی درزیر شکم دارم وبعداز کلی آزمایش ومصرف داروهای مختلف هیچ تغییری نکردم الان سه سالی هست درگیر این بیماری هستم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

سلام ۴۸ سال دارم چند ۵ ساله که داروی تامسلوسین استفاده میکنم بخاطر ورم پروستات البته بعضی اوقات شدیدتر می شود درد پهلو و درد معده و همچنین درد لگن دارم و دکتر بهم تاوانکس ۵۰۰ می دهد خیلی خوب می شوم .آیا مدت ۵ سال تامسلوسین استفاده میکنم عوارضی ندارد.ممنونم

سلام خدمت اقای دکتر من وقتی دستشویی بزرگ میکنم قطره کمی منی خارج میشود در ضمن مقعد و کیسه بیضه هم درد میکند لطفا راهنمایی کنید انتی بیوتیک هم استفاده کردم اما خوب نشدم لطفا جواب بدین

آیا مصرف قهوئ برای پروستات ضرر ی دارد

دکتر سلام

زیبایی و جوانسازی به کمک فیلرها یا ژل ها+ فیلم (دکتر صمیمی)

راه های مقابله با ابتلا به زگیل تناسلی +ویدئو

تاثیر چاقی در فشار خون بالا

زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو

برای چه بیماری هایی به متخصص اورولوژی مراجعه کنیم؟

عوارض و علل گذاشتن باطری قلب +ویدئو

جشنواره فجر

اعلام اسامی زدهای سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

جشنواره ۳۷/ معرفی و گزارش نشست خبری فیلم سرخپوست

جشنواره ۳۷/ معرفی فیلم متری شش و نیم به کارگردانی سعید

جشنواره ۳۷/ معرفی فیلم شبی که ماه کامل شد اثر نرگس آبیار

جشنواره ۳۷/ معرفی فیلم طلا به کارگردانی پرویز شهبازی

جشنواره ۳۷/ معرفی فیلم ناگهان درخت به کارگردانی صفی یزدانیان

ویدیو های سلامت

بهترین روش کاشت مو sut است یا fut + ویدئو

عوامل موثر در افزایش قد بعد از بلوغ

شایع ترین سرطان در بین زنان

آیا اعتیاد به پورنوگرافی قابل درمان است؟

روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو

مطالب پیشنهادی

بهترین بره رژیم لاغری برای کاهش وزن

عمل لابیاپلاستی برای این زنان ممنوع است!

مزایا و عوارض لیزر موهای زائد چیست؟

هزینه اصلاح طرح لبخند چقدر است ؟

گردشگری سلامت یا توریسم درمانی چیست؟

آنچه را که باید درباره کاربرد اسکن استخوان بدانید

هزینه آزمایش ایدز چقدر است؟

چه زمانی تست پاپ اسمیر انجام شود؟

زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو

بهترین روش کاشت مو sut است یا fut + ویدئو

روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو


بزرگ شدن غده پروستات در مردان پس از سن 5 سالگی شایع می‌ باشد که فرد را با مشکلاتی مانند تکرر ادرار، ادرار خونی و عفونت ادراری روبرو می‌ کند.




چگونه از التهاب پروستات جلوگیری کنیم

اولین و مهم ‌ترین نکته برای درمان این بیماری آن است که همه مردان بالای 5 سال باید با علایم این بیماری آشنا باشند تا به محض مواجهه با این مشکل، سریعا به متخصص اورولوژیست مراجعه کنند، زیرا هرچه زودتر بیماری تشخیص داده شود، پروسه درمانی راحت‌ تر و بهتر صورت می‌ گیرد و نتیجه آن هم بهتر خواهد بود و متأسفانه هر چه فرد با تأخیر به پزشک مراجعه کند و علایم بیماری حادتر و عمیق‌تر شود، پروسه درمانی طولانی‌ تر خواهد بود و احتمال سرطانی شدن پروستات هم وجود خواهد داشت.

 

در این مطلب با برخی روش‌های درمان بزرگی پروستات آشنا می ‌شویم.

 

1- مسدودکننده‌های آلفا (آلفا بلوکرها)

این مسدود کننده‌ها در ابتدا برای درمان فشار خون بالا استفاده می‌شدند. این داروها علایم مربوط به مشکل در ادرار کردن را درمان می‌کنند و سبب می‌شوند تا فرد بیمار حین ادرار کردن با مشکلات کمتری مواجه شود. برخی از این نوع بلوکرها شامل موارد زیر می‌ باشند: ترازوسین، تامسولوسین، دوکسازوسین و آلفا زوسین.

 

2- آنزیم‌های بازدارنده

این ترکیبات در واقع می‌توانند بزرگی پروستات را از طریق کوچک کردن آن درمان کنند، طوری که سایز پروستات را به شکل اولیه برمی‌ گردانند. این آنزیم‌ها شامل فیناستراید یا دوتاستراید می‌ باشند. این آنزیم‌ها در صورتی استفاده می‌شوند که سایز پروستات واقعا بزرگ باشد.


3- میکروویو درمانی


در این شیوه درمانی، آنتن مایکروویو از طریق مجرای خروج ادرار وارد بدن می‌شود تا انرژی حاصله از امواج مایکروویو، قسمت داخلی پروستات بزرگ شده را تخریب کند. این روش برای بزرگی متوسط پروستات به کار می‌ رود و اگر بزرگی پروستات از حدی بیشتر شود، این روش موثر نیست. مراجعه به پزشک متخصص ماهر برای این روش بسیار ضروری است، زیرا این روش تا حدی تهاجمی محسوب می‌شود.

 

4-  Needle Ablation

این روش درمانی با استفاده از گرمایی است که از امواج رادیویی ایجاد می‌ شود. وسیله‌ای به سیتوسکوپ را مجرای مثانه می‌کنند تا بخشی از غده پروستات که بزرگ شده است را تخریب کند و مشکلاتی مانند مشکلات دفع ادرار در بیمار تا حدی هموار شود.

 

5- عمل جراحی

درمان بزرگی پروستات توسط عمل جراحی جزو آخرین روش‌های درمانی محسوب می‌شود و در موارد بسیار شدید و حاد صورت می‌گیرد. این جراحی به چند بخش تقسیم می‌ شود و در آن قسمت داخلی پروستات حذف می‌شود (پروستاتکتومی).

 

تذکر

انواع درمان‌های جراحی و غیر جراحی برای درمان بزرگی غده پروستات وجود دارد که در بسیاری از آن‌ها سعی می‌ شود تا بافت اضافی غده پروستات توسط امواج میکرو و یا امواج رادیویی و یا از طریق لیزر برداشته شود تا از طریق حذف بافت اضافی پروستات، فرد بتواند به راحتی ادرار کند و یا کمتر با چنین مشکلاتی مواجه شود.

 

اگر بزرگی پروستات در مراحل ابتدایی باشد، با روش‌های کم تهاجمی این کار صورت می‌ گیرد، اما اگر بزرگ شدن پروستات پیشرفته‌ باشد، روش‌های تهاجمی (با صلاح‌دید متخصص اورولوژیست) استفاده می شوند.

 

12 توصیه به آقایان مبتلا به بزرگی پروستات

1- برخی پزشکان توصیه می‌کنند که اگر فرد در مراحل ابتدایی این بیماری قرار دارد، از گیاه دارویی به Palmetto استفاده کند. این گیاه برای حفظ سلامت غده پروستات مفید می‌باشد. در سال‌های اخیر عصاره این گیاه را به شکل کپسول تولید کرده اند که بیماران می‌توانند بنا به صلاح‌دید پزشک، آن را مصرف کنند.

 

2- برای این دسته از بیماران، مصرف مکمل روی توصیه می ‌شود. کمبود روی می‌ تواند منجر به اختلالات پروستات از جمله بزرگی پروستات شود.

 

3- گاهی برای درمان این مشکل، کل غده پروستات توسط عمل جراحی برداشته می شود که اغلب هم فرد از علایم بیماری رهایی می یابد، اما این عمل می تواند فرد را دچار ناتوانی جنسی کند. بنابراین بهتر است عمل جراحی آخرین راه حل باشد و از روش های درمانی دیگر کمک گرفت.

 

4- تحقیقات نشان می ‌دهد آقایانی که از میوه و سبزیجات فراوان در بره غذایی روزانه خود استفاده می ‌کنند، کمتر دچار بزرگی پروستات می شوند. خوردن گوجه فرنگی نیز بسیار مفید است. در واقع خوردن گوجه فرنگی احتمال ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می دهد.

 

چگونه از التهاب پروستات جلوگیری کنیم

5- به این دسته از بیماران توصیه می ‌شود تا از مصرف هر گونه مایعات، حداقل دو ساعت قبل از خواب خودداری کنند تا دچار شب ادراری و مشکلاتی مانند برخاستن از رختخواب برای دفع ادرار نشوند.

 

6- مصرف الکل و کافئین در این بیماران باید قطع شود تا تحریکات مثانه کم شده و علایم بیماری بدتر نشود.

 

7- به این بیماران توصیه می‌شود تا حداقل 3 دقیقه در روز پیاده روی کنند تا علایم این بیماری کمتر شود.

 

8- به این دسته از بیماران توصیه می‌ شود که هر چند ساعت یک‌ بار (مثلا دو ساعت یکبار) به دستشویی بروند، حتی اگر احساس تخلیه ادرار ندارند.

 

9- برای تقویت ماهیچه‌های لگن جهت جلوگیری از تکرر ادرار، تمرینات ورزشی کگل (Kegel) را یاد بگیرید و آن را در طول شبانه روز انجام دهید.

 

1- هر گونه استرس و عصبانیت سبب تکرر ادرار و تشدید علایم بزرگی پروستات می‌شود. بنابراین ایجاد فضای آرام برای این دسته از بیماران بسیار ضروری و لازم می‌باشد.

 

11- دوری از هوای سرد که سبب تحریک مثانه و تکرر ادرار می‌شود به این بیماران توصیه می‌شود. قرار گرفتن در محیط گرم برای آن‌ها بسیار مناسب می‌باشد.

 

12- استفاده از داروهای آنتی هیستامین و ضد احتقان ها به این بیماران توصیه نمی‌شود، زیرا علایم بیماری‌شان حادتر می‌شود.

زهره لطیفی

بخش سلامت تبیان


مطالب مرتبط:

کار غده پروستات در آقایان

بزرگ شدن طبیعی پروستات در مردان

بزرگ شدن پروستات همیشه خطرناک نیست

سرطان پروستات در آقایان

5 روش تشخیص بزرگی پروستات



 

 

 

چگونه از التهاب پروستات جلوگیری کنیم

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

چگونه از التهاب پروستات جلوگیری کنیم
چگونه از التهاب پروستات جلوگیری کنیم
9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *