پیشگیری از واریس در طب سنتی

پیشگیری از واریس در طب سنتی
پیشگیری از واریس در طب سنتی

خوش آمدید. به حساب کاربری خود وارد شوید.

آدرس ایمیلی که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد نمائید تا یک رمز عبور جدید برای شما ارسال شود.

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

بیشتر ما واریس را به‌شکل رگ‌های آبی و بنفش تیره‌ای می‌شناسیم که به‌صورت برجستگی‌هایی در سطح پوست پخش شده‌اند. اغلب مردم فکر می‌کنند واریس بیماری‌ای‌ست که فقط زنان به آن دچار می‌شوند، ولی باید بدانید که واریس گریبان‌گیر مردان نیز می‌شود.

پیشگیری از واریس در طب سنتی

حتما بخوانید:چطور خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش دهیم؟چه غذاهایی برای رفلاکس معده مفیدند و چه غذاهایی مضر؟ویتامین های مورد نیاز خانم ها چیست؟

واریس، شایع‌ترین بیماری عروقی انسان است که حدود ۲۰-۱۰% جمعیت را مبتلا می کند. اغلب زنان باردار و مسن درگیر بیماری واریس هستند؛ زیرا آنها دوره‌ای از تغییرات هورمونی را تجربه می‌کنند و تعادل هورمون‌های بدن‌شان با تغییرات به‌هم‌ می‌خورد. با پا به‌سن‌گذاشتن (زن و مرد)، فرد بیشتر دچار التهاب می‌شود و رگ‌ها به‌دلیل گشاد‌شدن در زمان التهاب، به‌مرور زمان، حالت طبیعی ارتجاعی خود را از دست می‌دهند.

احتمال ابتلای زنان به واریس دست‌ِکم دو برابر بیشتر از مردان است، ولی بهتر است بدانید سن و نژاد در این موضوع مؤثر نیست. افرادی که پوست روشنی دارند بیشتر از ابتلا به واریس شکایت می‌کنند، زیرا رگ‌های واریسی در پوست آنها بیشتر به چشم می‌آیند؛ همچنین این امر در زیبایی بدن آنها نیز تأثیر بیشتری دارد.

روش‌های متعددی برای پیشگیری و درمان واریس وجود دارد، از جراحی‌های هزینه‌بر گرفته تا استفاده از روغن‌های اسانس طبیعی. برای درمان واریس نیازی نیست از همان ابتدا به کرم‌های حساسیت‌زا (یعنی کرم‌هایی که باعث درد و ورم پوست می‌شوند) یا جراحی پرهزینه لیزر پناه ببریم. بهتر است اول درمان‌های خانگی را امتحان کنیم. درمان‌های رایج پزشکی همیشه مفید نیستند و باید آنها را در انتهای لیست درمانی خود بگذاریم. با درمان‌های‌‌خانگی، می‌توانیم برجستگی رگ‌ها را کاهش بدهیم و آسوده‌خاطر باشیم که عوارض جانبی‌ نیز ندارند.

نشریه‌ی انجمن پزشکان آمریکا در سال ۲۰۱۲ در گزارشی بیان کرده است: «درمان واریس از راه‌های گوناگونی امکان‌پذیر است که عبارتند از: روش‌های محافظه‌کارانه (دارو‌درمانی، پوشیدن جوراب واریس و تغییر سبک زندگی)، روش‌های نیمه‌تهاجمی (اسکلروتراپی و قطع بافت‌های داخل مجرایی)، روش تهاجمی (جراحی) و روش ترکیبی (ترکیبی از چند روش بالا)».

طبق گزارش سال ۲۰۰۷ در نشریه‌ی دانشکده‌ی سلطنتی جراحی بریتانیا، در جراحی رگ‌های واریسی عصب‌های بیمار نیز آسیب می‌بیند. همچنین واریس در نیمی از بیماران، پس از گذشت ۱۰ سال مجددا بازگشت داشته است. وجود رگ‌های واریسی معمولا نشانه‌ای پنهان از بروز نارسایی وریدی است که لزوما با درد یا ورم همراه نیست. اگر برای درمان واریس به پزشک یا متخصص پوست مراجعه کنید، احتمالا قبل از صحبت درباره‌ی جراحی به شما پیشنهاد می‌دهد که سبک زندگی‌تان را اصلاح کنید. با این کار می‌توانید میزان تجمع خون در رگ‌ها را پایین بیاورید. البته این تغییر فقط به درمان واریس محدود نمی‌شود، بلکه پرانرژی‌تر می‌شوید، پوست‌تان شفاف می‌شود، به‌سلامتی قلب‌تان کمک می‌کنید و گوارش غذا نیز بهتر صورت می‌گیرد. از تمام فوائدی که برای درمان‌های خانگی برشمردیم، بهترین مزیت، بی‌خطر‌بودن و مقرون به‌صرفه‌بودن آن در برابر عمل جراحی است. پس با ادامه این مطلب با پنج روش درمانی طبیعی برای واریس آشنا شوید.

حتما با فواید ورزش آشنا هستید، ورزش منظم یکی از بهترین کارهایی است که برای بهتر‌شدن گردش خون در رگ‌ها و پایین‌آوردن ورم پا می‌توان انجام داد. برطبق گزارش مؤسسه‌ی ملی قلب، خون و ریه‌ی آمریکا، نشستن (مخصوصا نشستن در وضعیت نامناسب مانند زمانی که گردن را به جلو خم می‌کنید یا چهار‌زانو نشستن) و ایستادن طولانی‌مدت و بدون حرکت، خطر ابتلا به واریس و ناراحتی‌های ناشی از تجمع خون در رگ را چند برابر می‌کند.

زمانی که شما مدت زمان طولانی‌ بی‌حرکت می‌مانید، رگ‌ها عمل برگرداندن خون به قلب را سخت‌تر انجام می‌دهند و برای مبارزه با نیروی جاذبه مشکل پیدا می‌کنند. ورزش مقدار هورمون‌ها را به‌صورت کاملا طبیعی تنظیم کرده، وزن شخص را کم می‌کند و نمی‌گذارد از حد طبیعی خارج شود و فشارخون را پایین می‌آورد. تمام این موارد با هم به درمان واریس کمک می‌کنند.

براساس نظر متخصصان مؤسسه‌ی بیماری‌های قلبی و عروقی کارولینا، برای جلوگیری از ابتلا به واریس باید نرمش‌هایی را از قبیل بالا‌بردن پا، بالا نگه‌داشتن مچ پا، حرکات دوچرخه و خم‌کردن مچ پا به اطراف انجام دهید تا رگ‌های پا کش بیایند و قوی شوند. ورزش‌هایی مانند پیاده‌روی، شنا و دوچرخه‌سواری که فشار کمی به بدن وارد می‌کنند نیز، فشار وارده به رگ‌ها را کاهش می‌دهند.

اگر از آن دسته افرادی هستید که با ورزش‌کردن عضلات‌تان درد می‌گیرد، پس به‌آرامی ورزش کنید و بعد از آن برروی عضله‌ای که درد گرفته است، کیسه‌ی یخ یا آب گرم بگذارید. برای کاهش درد و ورم ناشی از واریس، پاها را بالا بگیرید یا جوراب واریس بپوشید. با این کار به پایی که خون در آن به‌درستی به جریان نمی‌افتد، فشار ملایمی وارد می‌کنید.

افرادی که اضافه‌وزن دارند، به‌خصوص زنان و افراد میانسال، بیشتر درخطر ابتلا به واریس هستند. سنگینی وزن اضافی، فشار زیادی به رگ‌های شما وارد می‌کند و به ورم یا برگشت جریان معکوس خون دچار می‌شوید. این پدیده در سیاهرگ‌های بزرگی که نزدیک سطح پوست هستند (مانند سیاهرگ صافن در پا) بیشتر رخ می‌‌‌دهد.

«هافینگتون پست» در مقاله‌ای، به ارتباط بین چاقی و واریس پرداخته است. در این مقاله آمده است که تشخیص رگ‌های واریسی و درمان آنها در افرادی که اضافه‌وزن دارند، مشکل‌تر است؛ زیرا در فرد مبتلا، تا زمانی که پاها ملتهب و اندازه‌ی رگ‌ها بزرگ نشود، نمی‌توان متوجه بیماری شد. اندازه‌ی رگ‌ها در بخش درونی پا در این حالت به بیش از ۴ الی ۵ سانتیمتر می‌رسد.

روغن‌های اسانس برای بهبود گردش خون مفید‌ند، میزان ورم را پایین می‌آورند و هورمون‌های بدن را تنظیم می‌کنند. یکی از بهترین روغن‌ها برای درمان مشکلات وریدی، روغن «سرو» است. این روغن، سرعت گردش خون را بالا می‌برد و دستگاه گردش خون را تقویت می‌کند. موضع مورد نظر را دوبار در روز با پنج قطره از این روغن ماساژ می‌دهید و این کار را به‌مدت چند هفته ادامه دهید. درصورتی‌که دچار درد عضلانی، ورم یا تاول شدید، مصرف آن را قطع کنید و روغن رقیق دیگری را مانند روغن نعنا، روغن درخت چای یا اسطوخدوس امتحان کنید.

غذاهای خاصی هستند که مانع ایجاد التهاب می‌شوند و با تقویت گردش خون، سرعت بهبود واریس را افزایش می‌دهند. این غذاها از گسترش واریس در آینده نیز جلوگیری می‌کنند. پیروی از رژیم غذایی ضعیف، به شریان‌ها صدمه می‌زند، کیفیت گردش خون را پایین می‌آورد و مشکلاتی از قبیل فشار خون، عدم تعادل هورمونی و افزایش وزن را به‌وجود می‌آورد. منظور از داشتن رژیم غذایی ضعیف، خوردن موادی مانند چربی‌های ترانس، شکر، کافئین، الکل و غذاهای فرآوری شده است. اکثر این غذاها حاوی مقادیر بسیار بالایی از سدیم نیز هستند. سدیم زیاد، باعث دفع مقدار آب زیاد از بدن می‌شود و باعث می‌شود سم‌هایی در بدن تولید شود که شدت ورم رگ‌های واریسی را بالا می‌برد.

غذاهایی که خاصیت ضد‌التهابی بالایی دارند و ظاهر واریس را بهبود می‌بخشند، عبارتند از:

بوته‌ی قره‌قاط و درخت شاه‌بلوط هندی برای درمان واریس مفید‌ند و استفاده از آنها برای بدن بی‌ضرر است. بشر هزاران سال است که از این دو گیاه برای درمان خانگی بیماری‌ها استفاده می‌کند. متخصصان آنها را برای درمان نارسایی وریدی مزمن مورد مطالعه قرار داده‌اند. از نشانه‌های نارسایی وریدی می‌توان به درد، ورم قوزک پا، احساس سنگینی، تیر‌کشیدن پا و گرفتگی عضلانی اشاره کرد. قره‌قاط و شاه‌بلوط هندی به دفع آب اضافیِ بدن کمک می‌کند و مشکلات گردش خون، ورم، اسهال، گرفتگی عضلانیِ ناشی از سندرم پیش از قاعدگی و ناراحتی‌های پوستی را درمان می‌کنند.

میوه‌ی درختچه‌ی قره‌قاط در اروپا به بلوبری معروف و خوردنی است. می‌توانید عصاره‌ی این میوه را بگیرید یا با آن نوعی چای دم کنید. از پوست درخت شاه‌بلوط هندی، دانه، برگ و گل‌های آن به‌صورت عصاره، کرم، چای و کپسول استفاده می‌کنند. به‌دنبال عصاره‌ی شاه بلوط هندی‌ای باشید که میزان «آئیسین» فعال آن ۱۶ الی ۲۰ درصد باشد. روزانه باید ۱۰۰ میلی‌گرم از این عصاره را مصرف کنید. برخی متخصصان نیز می‌گویند میزان مصرف قره‌قاط دوبار در روز و هر‌بار ۱۶۰ میلی‌گرم است.

می‌توانید این دو گیاه را هر روز با ۲۰۰ میلی‌گرم گیاه دارویی «کوله‌خاس»، ۲۰۰ میلی‌گرم عصاره‌ی هسته‌ی انگور و ۴۰۰ واحد ویتامین E مخلوط و مصرف کنید. این ترکیب، گردش خون را تقویت، از رگ‌ها در برابر فشار و آسیب محافظت و خون را رقیق می‌کند. محققان دانشکده پزشکی دانشگاه مریلند نیز توصیه کرده‌اند که افراد مبتلا به واریس مصرف موادی را که حاوی ماده‌ی شیمیایی «روتین» هستند، افزایش دهند. «روتین» از خانواده‌ی «بیوفلاونوئید» هاست و از دیواره‌ی رگ‌ها محافظت می‌کند و کارایی آنها را افزایش می‌دهد. «بیوفلاونوئید» درد و ورم ناشی از رگ‌های واریسی را تسکین می‌دهد. مواد غذایی‌ای که حاوی این ماده هستند، عبارت‌اند از: هسته‌ی انگور، پوست درخت کاج، بوته قره‌قاط، زالزالک و گیاهانی که حاوی آنتی‌اکسیدان هستند (مانند میوه‌های حاوی ویتامین C).

اغلب مردم این دو اصطلاح را به یک معنا به‌کار می‌برند، ولی این دو ناراحتی پوستی، کاملا از هم متمایزند. دلیل ابتلا به آنها شاید یکسان باشد، ولی شکل ظاهری‌شان با یکدیگر فرق دارد.

رگ‌های عنکبوتی، که به آن مویرگ فراخی نیز می‌گویند، برروی پوست به‌صورت خطوط نازک یا شبکه‌مانند ظاهر می‌شوند. برخی هم به این رگ‌ها اصطلاحا خوشه‌های ستاره‌فشان می گویند؛ زیرا ظاهرشان شبیه نقطه‌های کدری است که همگی در یک نقطه از سطح پوست متمرکز شده‌اند. این ساختار بی‌شباهت به خوشه‌های ستاره‌ای درون کهکشان‌ها نیست.

رگ‌های عنکبوتی همانند رگ‌های واریسی مناطقی از قبیل پا، پشت ران، ماهیچه ساق پا، قوزک و از مچ به پایین را درگیر می‌کنند. این رگ‌ها از واریس کوچکتر‌ند و ازآنجایی‌که برروی لایه‌های سطحی پوست قرار دارند، درد و علائم حادی از خود نشان نمی‌دهند. رگ‌های مشبک هم ناهنجاری وریدی دیگری است که اندازه‌ی رگ در آن بزرگتر از رگ‌های عنکبوتی و کوچکتر از رگ‌های وریدی است.

حتما بخوانید: راههای پیشگیری از سرطان چیست؟

خونی که رگ‌های واریسی حمل می‌کنند، فاقد اکسیژن است و به‌این‌دلیل، این رگ‌ها به رنگ آبی هستند. رگ‌های واریسی بیشتر پاها را درگیر می‌کنند (مخصوصا ران و ماهیچه‌ی ساق پا)، ولی ازآنجایی‌که سیاهرگ‌های کل بدن می‌توانند واریسی شوند، در دیگر اندام‌ها مانند صورت، پوست شکم و پشت کمر نیز آنها را می‌بینیم.

نکته‌ای که ذهن متخصصان و همچنین عموم مردم را درگیر کرده، این است که چه افرادی به واریس مبتلا می‌شوند؟ طبق بررسی متخصصان بخش رادیولوژی و جراحی مداخله‌ای دانشگاه پنسیلوانیا، نرخ ابتلا به واریس در افراد زیر بیشتر است:

در افراد مبتلا به واریس، پیشرفت بیماری تنها مسئله‌ای نیست که باید با آن رو‌به‌رو شوند. عوارضی مانند خستگی، درد عضلانی و سنگینی دست‌وپا نیز آنها را آزار می‌دهد.

متخصصان پوست می‌گویند باوجوداینکه سازوکار ایجاد واریس شناخته شده است، ولی هنوز نمی‌توان بروز این بیماری را فقط به یک علت محدود کرد. دلیل عمده‌ی این بیماری تولید خون‌های راکدی است که درون رگ‌ها را پر کرده و به آنها فشار می‌آورد. یک نهاد بیماری‌های قلبی و عروقی در گزارشی آورده است که رگ‌های واریسی تحت فشار جاذبه گشاد می‌شوند. به‌مرور زمان این رگ‌ها بزرگتر می‌شوند، پیچ‌وتاب می‌خورند، برروی پوست برآمدگی‌هایی ایجاد می‌کنند و دردناک می‌شوند.

در بدن یک فرد سالم، خون به کمک شبکه‌ای از سرخرگ‌ها و مویرگ‌ها از قلب به اندام‌های بدن می‌رود. سپس به‌صورت یک‌طرفه ازطریق سیاهرگ‌ها به قلب برمی‌گردد. حرکت ماهیچه‌ها به سیاهرگ فشار می‌آورد و به‌این‌ترتیب، خون به قلب پمپ می‌شود. از این نکته درمی‌یابیم که یکی از فواید ورزش منظم، تقویت جریان خون است.

سیاهرگ‌ها در ساختمان خود دریچه‌های یک‌طرفه‌ای دارند. وظیفه‌ی این دریچه‌ها یک‌طرفه‌کردن حرکت خون به سمت قلب است و اجازه نمی‌دهند خون به عقب و پایین پا برگردد. در رگ‌های واریسی، مقدار کمی خون به عقب برمی‌گردد و ایجاد التهاب می‌کند. ضعیف کار‌کردن دریچه‌های سیاهرگی، قدرت گردش خون را پایین می‌آورد. البته هنوز مشخص نیست که چرا دریچه‌ی سیاهرگ‌های برخی افراد نسبت به افراد دیگر ضعیف‌تر عمل می‌کند. با جمع‌‌شدن خون در رگ‌های واریسی، دیواره‌ی رگ‌ها سخت می‌شود و قابلیت ارتجاعی خود را از دست می‌دهند. به‌این‌ترتیب رگ‌ها دیگر نمی‌توانند عمل پمپ‌کردن خون به قلب را به‌خوبی سابق انجام دهند.

ازآنجایی‌که واریس در رگ‌هایی شکل می‌گیرد که دریچه‌شان مشکل دارد، اغلب رگ‌های عمقی و پر‌حفره را درگیر می‌کند. سیاهرگ سافن که به آن سیاهرگ بلند هم می‌گویند، سیاهرگ بزرگی است که زیر پوست پا قرار گرفته است. این سیاهرگ نسبت به رگ‌های دیگر بیشتر واریس می‌گیرد. به تجمع خون در سیاهرگ‌ها نارسایی وریدی گفته می‌شود. این اختلال رگ را گشاد می‌کند و به‌دنبال آن خونی که در کنار دیواره‌های رگ جریان دارد، بی‌حرکت می‌ماند و دیواره‌ی رگ را سخت می‌کند.

تجمع خون در رگ به دلایل زیر رخ می‌دهد:

رگ‌های واریسی در بیشتر موارد بدون علائم آزاردهنده هستند و مردم آنها را به چشم یک مشکل زیبایی می‌بینند. مقدار خونی که در رگ‌های واریسی تجمع می‌یابد، اندک است و بیشتر حجم خون به قلب بر‌می‌گردد، ولی با این اوصاف، داشتن واریس برای شما نوعی هشدار است که بدانید گردش خون شما مشکل دارد.

پیشگیری از واریس در طب سنتی

در بعضی موارد، رگ‌های واریسی پاره می‌شوند و مشکلاتی از قبیل زخم‌های روباز پوستی و ورم را به‌وجود می‌آورند. زمانی‌که واریس با درد همراه باشد، فرد در ساق و پاها دچار درد عضلانی و ورم می‌شود. این علائم دردناک خواب راحت را از فرد سلب می‌کند و کار، ورزش و پیاده‌روی عادی را برای او مشکل می‌کند.

برخی افراد و به‌ویژه خانم‌های باردار علائمی مانند احساس سنگینی و پر‌بودن در پاها، بی‌قراری، خستگی، گرفتگی عضلات، زخم‌های پوستی و خارش را تجربه می‌کنند. در رگ‌های واریسی ممکن است لخته‌ی خون شکل بگیرد و در این حالت شخص فورا باید تحت درمان قرار بگیرد.

واریس، شایع‌ترین بیماری عروقی انسان است که حدود ۲۰-۱۰% جمعیت را مبتلا می کند.

زنان دست‌کم دو برابر مردان به واریس مبتلا می‌شوند، ولی سن و نژاد بیمار بر میزان ابتلا اثر نمی‌گذارد.

درمان‌های طبیعی واریس عبارتند از: ورزش، جلوگیری از اضافه‌وزن، استفاده از روغن‌های اسانس برای تنظیم هورمون‌های بدن، استفاده از رژیم غذایی ضدالتهاب و گیاهان دارویی مانند قره‌قاط و شاه‌بلوط هندی.

مواد غذایی‌ای که به‌دلیل‌ داشتن خاصیت ضدالتهابی برای درمان واریس بسیار مفید هستند، عبارتند از: غذاهای غنی از فیبر، غذاهای حاوی آنتی‌اکسیدان، ادرارآورهای طبیعی، غذاهای غنی از منیزیم، خوراکی‌های ادویه‌دار، ماهی‌های دریایی و سرکه‌ سیب.

رگ‌های عنکبوتی نیز مانند رگ‌های واریسی در پا، پشت ران، ماهیچه‌ی بین ران و ساق و از مچ به پایین ظاهر می‌شوند. این رگ‌ها از رگ‌های واریسی کوچک‌تر هستند، درد ندارند و بدون علامت هستند. دلیل تفاوت‌های ذکر شده به سطحی‌تر‌بودن آنها نسبت به رگ‌های واریسی برمی‌گردد.

(function(a){function c(){try{return 0===a(‘.single-container .post’).attr(‘class’).toString().split(‘ ‘).reduce(function(f,g){return 0<=g.indexOf('category-')

سلامتی ارزشمندترین دارایی انسان است

9000تومان

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/js/chetor/article.v1.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/template/bnrs/yn_bnr.min.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

var head = document.getElementsByTagName(“head”)[0];
var script = document.createElement(“script”);
script.type = “text/javascript”;
script.async=1;
script.src = “https://s1.mediaad.org/serve/chetor.com/loader.js” ;
head.appendChild(script);

دیدگاه شما …بسيار مفيد ولازم.

زالو درمان قطعی و سریع واریس

دیدگاه شما …من از زالو استفاده کردم و فايده اي نداشت.

در تخصص کدام پزشک واریس میباشد

چه تعداد زالو و چه تاریخی منظورم چند سال میگذره

بی خود تبلیغ نکنید خواهش میکنم سراغ طب سنتی نرید هیچ کاری نمیکنه زالو بدتر میکنه پاهاتونو فقط اسکلروتراپی و لیزر .با رفتن به زالو درمانی هم بیشتر هزینه میکنید چون زمان طولانی تره وپول بیشتری میدید هم بدتر میکنید

ممنون،اصلاعات خوبی دریافت کردیم

خواص خوراکی ها

خواص حنا؛ ۱۲ خاصیت درمانی گیاه هزار و یک خاصیت


قارچ گانودرما چیست و چه خواصی دارد؟

قهوه گانودرما؛ با خواص و عوارض جانبی آن آشنا شوید

۵ چربی سوز طبیعی برای افزایش متابولیسم و ‌

خواص گزنه؛ ۱۶ خاصیت گیاه گزنه که سرشار از ویتامین D است

آخرین مطالب

آموزش ماساژ کف دست به روش صحیح و اصولی

اورژانس اجتماعی و همه چیز دربارهٔ خدمات و مأموریت‌های آن

درمان خشکی بینی با ۵ روش مؤثر خانگی

خواص روغن گل مغربی و عوارض احتمالی آن برای سلامتی

علت نفخ معده؛ ۱۰ غذایی که موجب نفخ معده می‌شوند

ترین های جهان

فینگرفود؛ خوشمزه‌ترین فینگرفودهای دنیا

باهوش ترین نژاد سگ ها در دنیا و ویژگی‌های منحصربه‌فرد آنها

۱۰ عبارتی که بهتر است هرگز در گوگل جستجو نکنید

بهترین کشور برای مهاجرت در سال ۲۰۱۸ کدام است؟

بلندترین برج های جهان در کدام کشورها قرار دارند؟


پرفروش ترین خودروهای جهان در سال ۲۰۱۷

۶۸ راه اثبات شده برایافزایـش قــدرت مــغـز

واریس یک مشکل رایج است که در آن رگ‌ها به‌صورت غیرعادی به سطح پوست نزدیک می‌شوند. برای درمان واریس پا با دکتر نیم همراه باشید.

واریس معمولاً در ماهیچه‌های پشت پا دیده می‌شوند, که در بازگشت خون از اندام‌ها به سمت قلب به‌درستی انجام نمی‌شود و دریچه‌های رگ پا به درست عمل نمی‌کنند.

به گفته وزارت بهداشت و درمان و خدمات انسانی آمریکا حدود 25 درصد زنان و 10 درصد مردان دچار واریس می‌باشند.

این بیماری می‌تواند باعث درد، خستگی، بی‌حوصلگی و احساس سوزش، خستگی و سنگین شدن در پاها می‌شود.

عوامل زیادی برای واریس وجود دارد که عبارت‌اند از وراثت، زیاد ایستادن، چاقی، استفاده از قرص‌های کنترل تولد، یبوست و تغییرات هورمونی در بدن در دوران بارداری، بلوغ و یائسگی است.

پیشگیری از واریس در طب سنتی

درمان‌های پزشکی و جراحی برای واریس می‌تواند بسیار گران‌بها باشد. شما می‌توانید برخی از داروهای خانگی را برای درمان گیاهی واریس پا امتحان کنید تا از شدت آن و ناراحتی‌های آن بکاهید.

لیست مطالب :

سرکه سیب یک روش فوق‌العاده برای درمان واریس پا می‌باشد. سرکه سیب سبب پاک‌سازی طبیعی بدن می‌شود و همچنین جریان و گردش خون را بهبود می‌بخشد. هنگامی‌که خون به‌طور طبیعی به جریان می‌افتد، شدت و تورم واریس به‌شدت کاهش می‌یابد.

فلفل قرمز یک درمان معجزه‌آسا برای درمان واریس است، زیرا غنی از ویتامین C و بیوفلاوونویدها است که گردش خون را افزایش می‌دهد و درد و تورم آن را کاهش می‌دهد.

افزایش گردش خون برای درمان واریس ضروری است. ماساژ با روغن‌زیتون می‌تواند به افزایش گردش خون کمک کند و باعث کاهش درد و التهاب شود.

سیر یک روش عالی برای درمان گیاهی واریس است که سبب کاهش التهاب و علائم واریس می‌شود. سیر همچنین کمک می‌کند تا سموم مضر در رگ‌های خونی از بین رود و گردش خون بهبود پیدا کند.

فندق افسونگر یک گیاه بسیار مؤثر برای تقویت عروق خونی است و ازاین‌رو می‌تواند علائم واریس را کاهش دهد و برای درمان گیاهی واریس پا مورداستفاده قرار گیرد. همچنین این گیاه حاوی اسید گالیک و چند اسانس اساسی است کهیم تواند سبب کاهش تورم و درد شود.

دانه اهی شاه بلوط هندی سال‌ها است که برای درمان واریس پا مورد استفاده می‌گیرید. دانه‌های شاه بلوط هندی داری خواص ضد التهابی و ضد تورم است که می‌تواند درد و علائم واریس را کاهش دهد.

عصاره دانه اهی شاه بلوط هندی دارای ترکیباتی به نام Aescin است که باعث افزایش قدرت کششی رگ‌ها و جلوگیری از آزاد شدن آنزیم‌هایی است که باعث آسیب هب دیواره‌های مویرگی می‌شود.

بررسی تجریبات بالینی با همکاری Cochrane نشان داد که عصاره شاه بلوط هندی یک درمان مؤثر کوتاه مدت برای علائم واریس می‌باشد.

توجه: زنان باردار از این روش درمانی استفاده نکنند

جعفری غنی از ویتامین C است که می‌تواند برای درمان گیاهی واریس پا از آن استفاده کرد. جعفری دارای یک آنتی اکسیدان قوی است که می‌تواند سبب تولید کلاژن و کمک به بازسازی سلول‌ها شود. همچنین دارای روتن است که نقش مهمی در تقویت مویرگ‌ها ایفا می‌کند و از این رو سبب کاهش نشانه‌های واریس می‌شود.

برگ‌های انگور منابع خوبی از فلاونوئید ها هستند که به حفظ سلامتی رگ‌ها و درمان واریس پا کمک می‌کند. همچنین برگ‌های انگور دارای خواص ضدالتهابی، آنتی‌اکسیدان و هوموتستیک است که برای درمان واریس مفید است.

آتیلا پیکرگلو هستم، علاقه مند به انگلیسی، برنامه نویس و همچنین علاقه مند به موضوعات پزشکی

نظر

وبسایت

سلام.من خیلی کارها واس واریس پام انجام دادم حتی دکترم پمادگیاهی داداماتاثیری نداشت.بالیزر خوب میشه؟

1- همه چیز زیر سر سوداست
طب‌سنتی نسخه واحدی در تشخیص همه بیماری‌ها دارد و آن هم نسخه اخلاط است؛ اینکه بدن انسان از چهار ماده خون، بلغم، صفرا و سودا تشکیل شده و اگر هر یک از این چهار ماده در بدن بطور غیرطبیعی، افزایش پیدا کند، انواع و اقسام بیماری‌ها به وجود ‌می‌آید. اما به گفته متخصص طب‌سنتی مجله به وجود آمدن واریس که در این طب به آن «دوالی» گفته ‌‌می‌شود زیر سر افزایش سوداست. دکتر محمدابراهیم ابراهیمی‌می‌گوید: «وقتی سودا در بدن زیاد ‌‌می‌شود، رگ‌ها قابلیت انعطاف‌پذیری خودشان را از دست ‌میدهند و خون در آنها به خوبی جریان پیدا نمی‌کند. بعد از مدتی رگ‌ها متورم ‌می‌شوند و بیماری واریس به وجود ‌میآید». دکتر ابراهیمی در ادامه ‌میگوید: «در بیماری واریس دیواره وریدها دچار تورم و برآمدگی پیاز مانندی ‌‌می‌شود. این مشکل بیشتر در دیواره رگ‌های قسمت تحتانی ساق پا دیده ‌‌می‌شود. در واقع در سیاهرگ‌هایی که خون را به سمت قلب ‌می‌برند ضعفی به وجود ‌می‌آید و قوه کشش آنها کم ‌‌می‌شود و خون را به درستی نمی‌توانند رد کنند. این رگ‌ها در طی زمان گشاد شده، به روی هم ‌می‌پیچند و راه رفتن را دشوار ‌‌می‌کنند».
2- سودایتان بالا نرود
اگر همه انسان‌ها طبع خود را بشناسند و در مرحله بعد مواد غذایی‌ای را در برنامه غذایی‌شان قرار دهند که مزاجشان را در تعادل نسبی قرار دهد هیچگاه دچار واریس و بیماری‌ها‌ی دیگر نمی‌شوند. این جملات را دکتر ابراهیمی ‌می‌گوید و ادامه ‌می‌دهد: «افرادی که مبتلا به واریس ‌می‌شوند باید یک رژیم غذایی را آغاز کنند و آن هم رژیم غذایی سودازاست. متخصص طب‌سنتی به مواد غذایی که سودازاست اشاره ‌می‌کند: «بادمجان، عدس و غذاهای نمک سود مانند ماهی دودی، ماهی‌شور، خیارشور سودازا هستند و بیماران واریسی باید از خوردن آنها امتناع کنند. گوشت گاو، گوشت گوساله، ماست، پنیر، ترشی‌جات، چای و دوغ برای افراد سوداوی مزاج مناسب نیست. این افراد باید از خوردن ماست و کشک هم پرهیز کنند. فست‌فودها هم به شدت سودازا هستند و یکی از دلایل ابتلا به بیماری‌های مختلف سوداوی زیاده‌روی در خوردن سوسیس و کالباس است». دکتر ابراهیمی‌ بعضی از رفتارهای زندگی شهری را هم در بروز سودا مؤثر ‌می‌داند و ‌می‌گوید: «استرس، بی‌خوابی، فکر و خیال، زندگی در محیط‌های بسته و نرفتن به محیط‌های باز و خوش آب و هوا، آلودگی‌های صوتی و شیمیایی موجود در هوا، نشستن‌های طولانی مدت پشت میز کامپیوتر و استفاده زیاد از موبایل همگی در افزایش خلط سودا در بدن تأثیر مستقیم ‌می‌گذارند».
3- زنگ خطر
پزشکان سنتی معتقدند افزایش غیرطبیعی سودا در بدن زمینه بروز بیماری‌های مختلفی را به وجود ‌می‌آورد. دکتر ابراهیمی‌ می‌گوید: «سودا یا آنقدر ثقیل و سنگین است که به سمت قسمت‌های اسافل (پایین بدن) ‌می‌رود و رفته‌رفته تولید واریس (داء‌الفیل) ‌می‌کند یا تبدیل به ماده‌ای رقیق و محلول در خون ‌‌می‌شود و بیماری‌ها‌ی مختلفی را به وجود ‌می‌آورد. نوع سوم آن هم ماده‌ای بسیار رقیق و بخار مانند است که از راه پوست خارج شده و اگزما و بیماری‌های پوستی دیگر را به وجود ‌می‌آورد».
4- یبوست ام‌الامراض است
پزشکان طب‌سنتی یکی از دلایل ابتلا به بیماری واریس را یبوست ‌می‌دانند. دکتر ابراهیمی ‌می‌گوید: «فشارهای درون لوله گوارشی در افرادی که مبتلا به یبوست هستند در ایجاد واریس تأثیرگذار است. یبوست بیماری‌های مختلفی را به بدن تحمیل ‌می‌کند. برای رفع یبوست هر شخصی ‌می‌تواند پزشک خودش باشد و از ابتلای به آن با خوردن بعضی از گیاهان دارویی و برخی از مواد غذایی خودداری کند. به عنوان مثال گل بنفشه و سنای مکی از گیاهان دارویی برطرف‌کننده یبوست هستند. آلوی خیس خورده و خوردن انجیر و سیب به صورت ناشتا هم ‌می‌توانند به برطرف کردن یبوست کمک کنند».
5- درمان قطعی وجود دارد؟
در طب نوین نسخه قطعی‌ای برای درمان واریس وجود ندارد و در بیشتر مواقع بیمار باید با این درد کنار بیاید یا اگر کار به جایی باریک کشیده شود و این رگ‌های واریس برای بدن خطرساز باشند و راه رفتن را مشکل کنند عمل جراحی انجام ‌‌می‌شود. اما در طب‌سنتی مجله مثل همیشه درمان بیماری‌ها امیدوارکننده‌تر از طب نوین است. متخصص طب‌سنتی در این خصوص ‌می‌گوید: «درمان واریس در چند مرحله انجام ‌‌می‌شود. در گام اول باید میزان سودای موجود در خون با تجویز داروهای سودازا کم شود. سودازایی با خوردن موادغذایی سودازا و با مالیدن روغن‌های گرم مثل سیاهدانه و روغن کنجد انجام ‌‌می‌شود. البته پزشکان داروهای سودازا را با توجه به طبع افراد برایشان تجویز ‌‌می‌کنند. در مرحله بعد اگر فرد بیمار پرخون باشد حجامت برایش انجام ‌‌می‌شود و بعد از برطرف کردن فشار خون با حجامت مرحله آخر درمانی یعنی زالودرمانی را آغاز ‌‌می‌کنند. زالو را روی رگ‌های واریسی ‌می‌اندازند. این موجود زنده همزمان با مکیدن، یک سری آنزیم از بزاق خود ترشح ‌می‌کند که آنها وارد خون ‌می‌شوند و با چسبیدن به دیواره رگ‌ها التهابشان را کاهش ‌می‌دهند. از طرف دیگر آنزیم وارد شده جریان خون را رقیق ‌می‌کند. همزمان با زالودرمانی داروهای گیاهی به بیمار داده ‌‌می‌شود که خلط اضافی روان شده را از بدن دفع کند». دکتر ابراهیمی به حساسیت مرحله آخر درمان یعنی زالو درمانی اشاره ‌می‌کند و ‌می‌گوید: «هر شخصی که فقط از طب‌سنتی سر رشته دارد نمی‌تواند و نباید این کار را انجام دهد. به بیماران توصیه ‌‌می‌شود برای درمان به کلینیک‌های معتبر طب‌سنتی مراجعه کنند».
6- لیمو درمانی
طب‌سنتی بسیاری از مواد غذایی و گیاهان را در درمان و یا بهبود واریس مؤثر ‌می‌داند. دکتر ابراهیمی‌ قبل از اشاره به این مواد غذایی، به بیماران مبتلا هشدار ‌می‌دهد که قبل از هر نوع اقدام خودسرانه برای درمان به پزشک طب‌سنتی مراجعه کنند و گیاهان دارویی را با صلاحدید پزشک بخورند؛ «مصرف یک حبه سیر صبح ناشتا انواع ورم‌های پا را درمان ‌می‌کند. چون سیر خاصیت تصفیه کنندگی خون را دارد. برای درمان واریس ‌می‌توانید جوشانده بنفشه‌فرنگی را به مقدار 60 گرم در یک لیتر آب مصرف کنید. همچنین آب چغندر را اگر با گل ارمنی مخلوط کنید و به‌ اندازه نیم گرم آن را روی ورم پایتان بمالید ورم آن کمتر ‌‌می‌شود. نکته بعدی مالیدن آب لیمو روی ساق پاست. این کار پاها را تقویت کرده و انواع واریس را معالجه ‌می‌کند. مالش پاها با آب لیمو باید توام با نوشیدن آب لیمو باشد و باید هر روز آب 10 لیمو را گرفته و بنوشید. آب لیمو تنها ماده‌ای است که انواع واریس را معالجه ‌می‌کند. در حالی که ضماد برگ چغندر با اسیدبوریک برای درمان ورم پشت پا مفید است و ضماد برگ تازه درخت چنار برای ورم زانو مفید است». وی ادامه ‌می‌دهد: «مبتلایان به واریس ‌می‌توانند روزی یک قاشق سوپخوری خاکشیر بخورند. همچنین عصاره تخم خربزه، تخم گشنیز و تخم کدوی شیرین را هفته‌ای دوبار میل کنند». به گفته این کارشناس اگر مبتلا به واریس هستید حواستان باشد که به هیچ عنوان نباید یبوست داشته باشید و سعی کنید با خوردن مواد غذایی ملین مزاجتان را رعایت کنید».
7- خانم‌ها مراقب باشند
ابتلا به واریس در خانم‌ها بیشتر از آقایان است و هر قدر سن بالا ‌می‌رود درصد ابتلا به آن هم بیشتر ‌‌می‌شود. ولی درمانگران طب‌سنتی معتقدند سیاهرگ‌های واریسی در هر سنی ‌می‌توانند تشکیل شوند و مسئله وراثت هم در بروز این مشکل مؤثر است.
8- علامت واریس چیست؟
علامت اصلی این بیماری درد و تورم خفیف در قوزک پا و در مرحله شدیدتر بدمنظره شدن ناحیه مبتلا به واریس است. برخی مواقع هم هیچ علامتی مشاهده نمی‌شود. چون سیاهرگ‌های واریسی در عمق پا قرار دارند.
9- این هشدار را جدی بگیرند
حواستان باشد نباید برای از بین بردن رگ‌های واریسی از درمان با دست، مثل ماساژ پا لرزاندن پا استفاده کرد. این کار خطرناک است و باعث ایجاد آمبولی (تخته خون متحرک) در رگ‌ها ‌‌می‌شود. این لخته خون متحرک ‌می‌تواند حرکت کند و با قرارگیری در رگ‌های قلب یا مغز باعث بروز سکته‌های قلبی یا مغزی شود.
10- چند پیشنهاد کاربردی
اگر خدای نکرده دچار بیماری واریس شده‌اید یا اینکه نمی‌خواهید در زمره مبتلایان به آن قرار بگیرید با رعایت نکاتی ساده ولی در عین حال مهم ‌می‌توانید از بروز یا پیشرفته این بیماری جلوگیری کنید دکتر ابراهیمی‌ می‌گوید: «به صورت منظم ورزش کنید. پیاده‌روی و آهسته دویدن، جریان خون را در پاها بهبود ‌می‌دهد و جریان خون مناسب، از پیشرفت و بدتر شدن سیاهرگ‌های واریسی جلوگیری ‌می‌کند. از ایستادن طولانی مدت خودداری کنید. ایستادن در یک جا برای مدت زمان طولانی، فشار وارده به سیاهرگ‌های پاها را افزایش ‌می‌دهد. این فشار، دیواره رگ‌های خونی را ضعیف ‌می‌کند. البته برخی مشاغل طوری هستند که فرد مجبور است مدت طولانی در یک جا سر پا بایستد. در این گونه مواقع سعی کنید هرچند وقت یک بار وضعیت بدنی خود را تغییر دهید و حداقل هر نیم ساعت یک بار کمی‌ قدم بزنید و برای مدت طولانی یک جا نایستید. روی صندلی، صاف و راست بنشینید و پاهایتان را روی هم نیندازید. وزن مناسب بدنتان را حفظ کنید وزن اضافی بدن در افراد چاق، فشار زیادی روی پاها و سیستم گردش خون وارد ‌می‌کند و کاهش وزن اضافی بدن خطر ابتلا به سیاهرگ‌های واریسی را در خیلی موارد کم ‌می‌کند مورد دیگر اینکه سیگار نکشید. چون کشیدن سیگار فشار خون را بالا ‌می‌برد و فشار خون بالا در ایجاد سیاهرگ‌های واریسی مؤثر است. همچنین از مصرف قرص‌های ضدبارداری با استروژن بالا خودداری کنید. مصرف طولانی مدت این قرص‌ها خطر ابتلا به واریس پا را افزایش ‌می‌دهد. برای بهبود بیماری‌تان از جوراب‌های مخصوص واریس هم ‌می‌توانید استفاده کنید. این جوراب‌ها را از داروخانه یا مراکز فروش لوازم پزشکی بخرید».

برای دیدن پربازدیدترین های نی نی نما لطفاً کلیک کنید…

برای دیدن همه مطالب مربوط به دنیای زنانه لطفاً کلیک کنید…

برای دیدن همه مطالب مربوط به نوزاد و کودک لطفاً کلیک کنید…

برای دیدن همه مطالب مربوط به ناباروری لطفاً کلیک کنید…

پیشگیری از واریس در طب سنتی

برای دیدن همه مطالب مربوط به بارداری لطفاً کلیک کنید…

برای دیدن همه مطالب مربوط به زایمان لطفاً کلیک کنید…

برای دیدن همه مطالب مربوط به تغذیه لطفاً کلیک کنید…

برای دیدن همه مطالب مربوط به پرسش و پاسخ لطفاً کلیک کنید…

تمامي حقوق مادي و معنوي سايت براي ني ني نما محفوظ مي باشد و استفاده از مطالب فقط بادرج نام و لينک سايت مجاز است.

رگهای واریس رگهای متورم و بزرگی است که معمولا بر روی پاهای شما به رنگ آبی یا بنفش تیره ظاهر می شود. واریس ها همچنین ممکن است ناهموار، برآمده یا پیچ خورده باشند. رگهای واریس زمانی ایجاد می شوند که دریچه های کوچک داخل رگهای شما از کارکرد مناسب جلوگیری کنند و جریان خون در رگهای شما جمع آوری می شود. اگر از وریدهای واریسی رنج می برید، ممکن است علائم دیگر مانند پا درد، ورم پا و مچ پا و گرفتگی عضلات پا را تجربه کنید.

نگه داشتن پاها در یک موقعیت برای مدت طولانی مدت باعث کاهش گردش خون در پاها می شود و می تواند باعث خونریزی در رگ های شما شود. تغییر موقعیت پاهای شما برای حفظ گردش خون خوب است.

موقعیت خود را هر 30 دقیقه یک بار یا بیشتر تغییر دهید. پیاده روی در اطراف محل کار را انجام دهید و اگر این امکان پذیر نیست، هر 30 دقیقه یکبار دست و پاهای خود را بکشید.

پیشگیری از واریس در طب سنتی

بالا بردن پاهای شما در هنگام نشستن می تواند فشار روی عروق خونی را کاهش دهد. خم و راست کردن پاها نیز می تواند فشار روی رگ های شما را کاهش دهد.

برای بهبود گردش جریان خون پاهای خود را روی یک چارپایه یا صندلی قرار دهید و هرچند وقت یکبار پاهای خود را تا ارتفاع بالاتر از قلبتان بالا ببرید.

در حالتی که خوابیده اید پاهای خود را بالا بیاورید. بالا آوردن پا درحالت خوابیده می تواند به اندازه حالت نشسته مفید باشد.

کفش های پاشنه بلند و لباس های تنگ می توانند گردش خون را در رگ های شما از بین ببرند. کفش های پاشنه کوتاه یا تخت باعث می شود که ماهیچه ساق پا به راه رفتن بهتر کمک کند و همچنین گردش خون را بهبود می بخشد. از لباس های تنگ که گردش خون را در دور کمر، پاها و کشاله ران از بین می برند اجتناب کنید و به جای آن به سراغ لباس های شل و راحت یا لباس هایی که این مناطق را تحت فشار قرار ندهد بروید.

ورزش روزمره می تواند میزان گردش خون و عضلات پا را بهبود بخشد. ورزش منظم در صورت نیاز به کاهش وزن نیز کمک می کند. اگر اضافه وزن دارید یا از چاقی هستید، کاهش وزن باعث کاهش فشار روی پاها می شود و رگ های واریسی را از بین می برد.

30 دقیقه پیاده روی یا آهسته دویدن به مدت چند روز در هفته گردش خون را در بدن به خصوص در پاها افزایش می دهد.

تمرکز خود را وی تمرینات قلبی عروقی قرار دهی که به پمپاژ خون در سراسر بدن کمک می کند و همچنین تمرینات قدرتی نیز باعث به مجود آمدن توده های عضلانی در پا می شود.

در یوگا هیچ گونه فعالیت عضلانی وجود ندارد و شما باید از این تمرین برای آزاد کردن هر گونه استرس یا تنش در عضلات خود استفاده کنید. پاها را در مقابل دیوار قرار دهید این کار به گردش خون و جریان خون کمک کرده، در نتیجه باعث کاهش فشار وریدهای واریسی در پاها می شود. یک دیوار آزاد پیدا کنید و تمرینات یوگا را در برابر دیوار انجام دهید.

یک رژیم متعادل با مقدار زیادی میوه و سبزی تازه می تواند سطح نمک را پایین حفظ و میزان فیبر شما را بالا نگه دارد، بنابراین فشار خون را تثبیت می کند و باعث فشار کمتری بر رگ های شما می شود.

یک رژیم غذایی کم نمک باعث کاهش تورم در پاها می شود که به حفظ آب کمک می کند. شما همچنین باید روی غذاهای غنی از فیبر تمرکز کنید مانند غلات کامل مثل برنج و کینوا. بیوفلاویوییدها که در توت های تیره یافت می شود، سبزیجات برگ سبز تیره مانند کلم پیچ و اسفناج، سیر و پیاز نیز به حفظ سلامت رگ های شما کمک می کند.

تنباکو و الکل می تواند باعث فشار خون بالا شود. ترک کردن آنها یا کاهش مصرف آنها می تواند به کاهش وریدهای واریسی کمک کند.

الکل می تواند رگ های خونی را گسترش دهد، که به نوبه خود می تواند رگهای واریسی را تشدید کند.نوشیدن گاه به گاه الکل ممکن است آسیب نرساند، اما نوشیدن مکرر آن می تواند رگ های واریسی را تشدید کند.

سیگار کشیدن ارتباط مستقیمی با فشار خون دارد و اگر بخواهید از رگهای واریسی خود خلاص شوید، باید سیگار را به طور کامل قطع کنید.

جوراب واریس موقتا فشار روی رگ های واریسی و درد پا را کاهش می دهد و واریس را ثابت نگه می دارد. این جوراب ها اغلب در مچ پا بسیار تنگ هستند و به تدریج آزاد می شوند. این مساله باعث می شود که خون به راحتی به سمت قلب گردش پیدا کند. با این وجود جوراب واریس از بدتر شدن رگ های واریسی و ظهور رگ های جدید پیشگیری نمی کند.

در حالی که جوراب های واریس می تواند گردش خون را در پاها بهبود بخشد، به احتمال زیاد باید آنها را در تمام طول روز بپوشید تا نتایج قابل توجهی را ببینید، آنها می توانند پاهای شما را گرم و عرق کرده نگه دارند، و شما باید هر سه تا شش ماه آن ها را تعویض کنید.

در حالی که شواهد علمی کمی برای اثبات این موضوع وجود دارد این یک راه حل عامیانه رایج است. به نظر می رسد استفاده موضعی از سرکه سیب به کاهش وریدهای واریسی کمک می کند.

یک پارچه یا پنبه را در کمی سرکه سیب خیس کنید. سرکه را روی وریدهای واریسی قرار دهید یا پارچه آغشته به سرکه را روی پاها ببندید.

آن را به مدت 30 دقیقه روی پاهای خود قرار داره تا تاثیر آن را به حداکثر برسانید.

بعدی

قبلی

پیشگیری از واریس در طب سنتی
پیشگیری از واریس در طب سنتی
9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *