پیشگیری از علائم یائسگی

پیشگیری از علائم یائسگی
پیشگیری از علائم یائسگی

%PDF-1.4
%
10 0 obj
>
endobj
54 0 obj
>
stream
xb“b“ec“`ˀ
XQPIX4/>; “XƬ’P~1)Hppq7m 5;$;p_t!=q%Lv`:FyZ4|NF?-8c

خوش آمدید. به حساب کاربری خود وارد شوید.

آدرس ایمیلی که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد نمائید تا یک رمز عبور جدید برای شما ارسال شود.

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

یائسگی به معنای قطع دوره‌ی قاعدگی است. یک زن پس از یائسگی، توانایی باردارشدن را از دست می‌دهد و به‌دلیل نوسانات شدید هورمونی، علائم متوسط تا شدیدی را تجربه می‌کند. همه‌ی اینها ممکن است باعث افسردگی و تغییر روند عادی زندگی او شوند. اما همه‌ی خانم‌ها باید بدانند که یائسگی، یک بیماری محسوب نمی‌شود و به این معنا نیست که به پایان زندگی‌شان نزدیک شده‌اند. نکته‌ی جالب توجه اینجاست که یائسگی لزوما در میانسالی اتفاق نمی‌افتد و بعضی از خانم‌های جوان هم ممکن است یائسه شوند. پس لازم است خانم‌ها در هر سنی که هستند، اطلاعات‌شان را در این زمینه افزایش دهند. شما با خواندن مطالب زیر با مراحل مختلف یائسگی، علائم متداول و راه‌هایی برای خفیف‌ترکردن نشانه‌های آن آشنا می‌شوید.

پیشگیری از علائم یائسگی

۱. یائسگی ۳ مرحله دارد. مرحله‌ی اول که پیش‌یائسگی نامیده می‌شود و بیشتر از همه طول می‌کشد.

۲. گُرگرفتگی که یک علامت شایع یائسگی است، می‌تواند چندین سال طول بکشد.

۳. خانم‌ها فقط به‌مدت یک سال در مرحله‌ی یائسگی هستند، اما ممکن است علائم پیش‌یائسگی را از چندین سال قبل از واردشدن به دوره‌ی یائسگی تجربه کنند.

یائسگی، یک بخش عادی و طبیعی از روند افزایش سن است. هنگامی‌که شما وارد دهه‌ی چهارم زندگی‌تان می‌شوید، بدن‌تان شروع به تولید استروژن کمتری خواهد کرد، تازمانی‌که شما دیگر قاعده نشوید. وقتی دوره‌ی قاعدگی‌تان متوقف شد، وارد دوره‌ی یائسگی می‌شوید. یائسگیِ طبیعی که بدون مداخله‌ی پزشکی رخ می‌دهد، در سه مرحله اتفاق می‌افتد:

بسیاری از مردم یائسگی را با پیش‌یائسگی اشتباه می‌گیرند. پیش‌یائسگی، مرحله‌ای است که یک زن گذار به دوره‌ی یائسگی را آغاز می‌کند. برخی از نشانه‌های رایج پیش‌یائسگی عبارتند از:

در دوره‌ی پیش‌یائسگی، بدن شما استروژن کمتری تولید می‌کند و این روند را تا یک یا دو سال قبل از آنکه سطوح هورمونی شما به‌سرعت اُفت کنند، ادامه می‌دهد. پیش‌یائسگی می‌تواند تا ۱۰ سال قبل از ورود شما به مرحله‌ی یائسگی اتفاق بیفتد و اغلب در دهه‌ی چهارم زندگی‌تان آغاز می‌شود. اما برخی خانم‌ها در دهه‌ی سوم عمرشان وارد دوره‌ی پیش‌یائسگی می‌شوند.

هنگامی‌که به‌مدت ۱۲ ماه متوالی پریود نشوید، پزشکان یائسگی شما را تأیید می‌کنند. بعد از ۱۲ ماه شما وارد مرحله‌ی پس از یائسگی خواهید شد. اگر تخمدان‌های خود را با عمل جراحی برداشته‌اید، یائسگی ناگهانی را تجربه خواهید کرد.

علائم پیش‌یائسگی به‌طور متوسط ۴ سال طول می‌کشند. علائم مربوط به این مرحله، به‌تدریج در طول یائسگی و سال‌های بعد از آن که «پس از یائسگی» نامیده می‌شود، سبک‌تر خواهند شد. خانم‌هایی که یک سال کامل را بدون دوره‌ی پریود سپری کرده‌اند، در مرحله‌ی پس از یائسگی قرار دارند.

گُرگرفتگی، یک علامت شایع پیش‌یائسگی است. نتایج یک مطالعه نشان داد، گرگرفتگی شدید تا متوسط می‌تواند بعد از پیش‌یائسگی نیز ادامه یابد و ممکن است به‌طور متوسط ۲ تا ۱۰ سال طول بکشد.

اما برخی محققان می‌گویند که مدت آن از این بازه‌ی زمانی معمول، تجاوز می‌کند. محققان این مطالعه همچنین دریافتند که زنان سیاه‌پوست و آنهایی‌که وزن متوسطی دارند، به‌مدت طولانی‌تری نسبت به زنان سفیدپوست و آنهایی‌که دچار اضافه‌وزن هستند، گُرگرفتگی را تجربه می‌کنند.

این احتمال وجود دارد که یک خانم، یائسگی را قبل از ۵۵ سالگی تجربه کند. یائسگیِ زودهنگام در زنانی اتفاق می‌افتد که قبل از ۴۵ سالگی وارد مرحله‌ی یائسگی شوند. اگر یائسه شده‌اید، اما سن‌تان ۴۰ سال یا کمتر است، به این معناست که به یائسگی زودرس دچار شده‌اید.

یائسگی زودهنگام یا زودرس می‌تواند به دلایل بسیاری اتفاق بیفتد. برخی خانم‌ها به دلیل مداخلات جراحی مانند هیسترکتومی دچار یائسگی زودرس می‌شوند. همچنین یائسگی زوهنگام برای برخی دیگر ممکن است به‌دلیل آسیب‌دیدن تخمدان‌ها به‌وسیله‌ی شیمی‌درمانی یا سایر بیماری‌ها و درمان‌ها اتفاق بیفتد.

شما علائم مختلفی را درحین عبور از مرحله‌ی پیش‌یائسگی تجربه خواهید کرد. رایج‌ترین آنها عبارتند از:

گُرگرفتگی: گرگرفتگی باعث می‌شود که شما ناگهان یک گرمای شدید در صورت و بالاتنه‌تان احساس کنید. این حالت می‌تواند از چند ثانیه تا چند دقیقه یا بیشتر طول بکشد. گرگرفتگی ممکن است چندین‌بار در روز یا چندبار در ماه اتفاق بیفتد.

تعریق شبانه: گرگرفتگی درهنگام خواب می‌تواند به تعریق شبانه منجر شود. تعریق‌های شبانه می‌توانند شما را بیدار کنند و باعث شوند درطول روز، بیشتر احساس خستگی کنید.

احساس لرز: پس از آ‌نکه بدن‌تان به‌دنبال یک گرگرفتگی خنک شد، شما ممکن است سرما، سردشدن پاها و لرز را تجربه کنید.

تغییرات واژن: خشکی واژن، احساس ناراحتی در طول رابطه‌ی جنسی، میل جنسی کم و نیاز فوری به ادرارکردن از علائم سندروم تناسلی ادراری یائسگی (GSM) هستند.

تغییرات احساسی: افسردگی خفیف، نوسانات خلقی و تحریک‌پذیری را شامل می‌شوند.

مشکلات خواب: به‌دلیل تعریق شبانه ممکن است برخی مشکلات مانند بی‌خوابی اتفاق بیفتند.

سایر علائم پیش‌یائسگی می‌توانند شامل موارد زیر باشند:

برخی از خانم‌ها نیز ممکن است علائم زیر را تجربه کنند:

اگر هریک از این نشانه‌های اضافی را تجربه کردید، برای ردکردن احتمال سایر علل ممکن به پزشک مراجعه کنید.

ممکن است شما تمام این علائم را در سراسر دوره‌ی پیش‌یائسگی تجربه کنید، اما گرگرفتگی معمولا در آغاز پیش‌یائسگی اتفاق میفتد.

سپری‌کردن دوران پیش‌یائسگی و یائسگی می‌تواند برای بسیاری از خانم‌ها ناخوشایند و گاهی‌اوقات دردناک باشد، اما یک بخش عادی و قابل‌کنترل از روند افزایش سن است. اینها برخی از نکاتی هستند که به شما کمک می‌کنند، علائم‌تان را مدیریت کنید:

برای جلوگیری از گرگرفتگی و کنترل آن:

شما می‌توانید برای کنترل خشکی واژن درهنگام رابطه‌ی جنسی از روان‌کننده‌های بدون نسخه و برپایه‌ی آب استفاده کنید یا هرچند روز یک‌بار از یک مرطوب‌کننده‌ی وا‌ژینال بدون نسخه کمک بگیرید. پزشک شما نیز می‌تواند برای تسکین ناراحتی واژن از نوع شدیدتر آن، برای شما دارو تجویز کند. اما اگر تمایلی به برقراری رابطه‌ی جنسی با همسرتان ندارید، حتما به پزشک مراجعه کنید.

اگر مشکلات خواب دارید، بهتر است موارد زیر را امتحان کنید:

کاهش استرس، درست غذاخوردن و داشتن فعالیت جسمی می‌تواند به هرگونه نوسانات خلقی و مشکلات خواب کمک کند. همچنین پزشک‌تان ممکن است برای کمک به‌برطرف‌کردن تغییرات خلقی برای شما دارو تجویز کند.

شما باید درمورد مدیریت علائم‌تان و برای ردکردن احتمال سایر بیماری‌هایی که ممکن است باعث علائم شما شوند (مانند افسردگی یا آسم) با پزشک‌تان صحبت کنید. همچنین مفید است که به یک گروه حمایتی مخصوص خانم‌های یائسه ملحق شوید تا محل امنی برای درمیان‌گذاشتن نگرانی‌ها و مشکلات‌تان داشته باشید.

پزشک‌تان ممکن است برای کمک به درمان یائسگی شما، هورمون درمانی یائسگی (MHT) را نیز تجویز کند. MHT که به درمان جایگزینی هورمون معروف است، می‌تواند علائم زیر را کاهش دهد:

پیشگیری از علائم یائسگی

MHT می‌تواند به کندکردن روند از دست‌دادن استخوان و کاهش نوسانات خلقی و علائم افسردگی خفیف نیز کمک کند. عوارض جانبی MHT عبارتند از:

مطالعات نشان می‌دهد زنانی که MHT مصرف می‌کنند، درمعرض خطر بالاتری برای ابتلا به حمله‌ی قلبی، سکته‌ی مغزی و لخته‌شدن خون قرار دارند. چنین خطر مشابهی برای زنانی‌که از قرص‌ها، چسب‌ها و حلقه‌های ضدبارداری استفاده می‌کنند نیز وجود دارد.

سایر تحقیقات نشان داده‌اند که استفاده‌ی مداوم از MHT – که شامل استروژن و پروژسترون است – به‌مدت ۵ سال یا بیشتر، می‌تواند باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه شود. زنانی که رحم‌شان را با جراحی خارج کرده‌اند، فقط از استروژن استفاده خواهند کرد. قبل از تصمیم‌گیری درمورد استفاده از درمان هورمونی، برای به‌دست‌آوردن اطلاعات بیشتر با پزشک‌تان صحبت کنید.

تجربه‌کردن پریودهای نامنظم در دوره‌ی پیش‌یائسگی، عادی و طبیعی است. شرایط دیگری مانند سندروم تخمدان پلی‌کیستیک یا سرطان دهانه‌ی رحم نیز می‌توانند باعث خونریزی نامنظم شوند. در موارد زیر به پزشک مراجعه کنید تا احتمال سایر بیماری‌ها را بررسی کند:

پوکی استخوان و بیماری قلبی، خطرات سلامتی بلندمدت مربوط به یائسگی هستند. دلیلش این است که استروژن نقش مهمی در محافظت از استخوان‌ها و قلب شما ایفا می‌کند. بدون استروژن، شما درمعرض خطر بیشتری برای ابتلا به هر دو بیماری قرار می‌گیرید. بهتر است درمورد گزینه‌های درمانی موجود برای محافظت دربرابر این دو بیماری، با پزشک‌تان صحبت کنید.

شما همچنین درمعرض خطر بالاتری برای ابتلا به عفونت دستگاه ادراری قرار دارید، چون یائسگی می‌تواند باعث خشک، تحریک یا ملتهب‌شدن مجرای ادرار شما شود. همچنین ممکن است دفعات بیشتری دچار عفونت‌های واژینال شوید، چون واژن شما خشک‌تر و نازک‌تر شده است.

زندگی پس از یائسگی، تفاوت زیادی با زندگی درطول سال‌های باروریتان ندارد. یادتان باشد که درست غذا بخورید، ورزش کنید و چکاپ‌های منظم انجام دهید، ازجمله معاینات چشم و دندان. یک رژیم غذایی مغذی و ورزش منظم به حفظ استخوان‌های قوی کمک خواهد کرد و مراجعه‌ی منظم به پزشک باعث می‌شود که زودتر از مشکلات‌تان مطلع شوید.

(function(a){function c(){try{return 0===a(‘.single-container .post’).attr(‘class’).toString().split(‘ ‘).reduce(function(f,g){return 0<=g.indexOf('category-')

تربیت کودک را باید بیست سال پیش از تولدش آغاز كرد

7000تومان

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/js/chetor/article.v1.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/template/bnrs/yn_bnr.min.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

var head = document.getElementsByTagName(“head”)[0];
var script = document.createElement(“script”);
script.type = “text/javascript”;
script.async=1;
script.src = “https://s1.mediaad.org/serve/chetor.com/loader.js” ;
head.appendChild(script);

کارشناس نرم‌افزار ، عاشق زبان انگلیسی. ترجمه واقعا برام لذت‌بخشه.

بسیار عالی????

ممنون دوست عزیز

بسیار کامل بود.

سپاسگزارم.

جالب بود

با سپاس از شما.

سلامت زنان

قرص اورژانسی چیست؛ روش مصرف و عوارض قرص اورژانسی ضد بارداری


جلوگیری از سرطان سینه با ۱۵ خوراکی سالم

رژیم لاغری در دوران شیردهی و نکاتی که باید بدانید

علت تکرر ادرار در زنان؛ تشخیص و درمان خانگی تکرر ادرار در زنان

لاغری شکم بعد از زایمان؛‌ ۹ حرکت ورزشی مؤثر در خانه

آخرین مطالب

خواص روغن گل مغربی و عوارض احتمالی آن برای سلامتی

اسهال صبحگاهی؛ علت، روش‌های پیشگیری و درمان آن

درمان خشکی بینی با ۵ روش مؤثر خانگی

اورژانس اجتماعی و همه چیز دربارهٔ خدمات و مأموریت‌های آن

آموزش ماساژ کف دست به روش صحیح و اصولی

ترین های جهان

بهترین کشورها برای بزرگ کردن فرزندان‌ کدام‌اند؟

خنده دارترین جوایز نوبل در سال ۲۰۱۸ برای دستاوردهای علمی مضحک

زیباترین شهرهای جهان که هر گردشگری را شیفته خود می‌کنند

گران ترین تصادف های دنیا؛ ۱۰ خودروی لوکس که در چند لحظه از بین رفتند


برترین فوتبالیست های جهان در طول تاریخ

بهترین شهرهای کانادا برای مهاجرت کدام‌اند؟

۶۸ راه اثبات شده برایافزایـش قــدرت مــغـز

 درمان علائم یائسگی جزو مسائل مهم برای زنان است. در این مطلب به بررسی تاثیر ویتامین ها بر درمان علائم یائسگی می پردازیم.

– یائسگی زمانی رخ می دهد که تولید استروژن در بدن تان متوقف می شود.

– استروژن پایین می تواند نشانه های ناراحت کننده ای در بدن ایجاد کند.

– ویتامین هایی خاص می تواند به کاهش و سبک کردن این علایم کمک کند.

یائسگی واقعیت زندگی زنان است. زمانی رخ می دهد که قاعدگی متوقف می شود. زمان پیش از یائسگی هنگامی است که تولید استروژن در بدن زنان به تدریج کاهش پیدا می کند که پیش یائسگی گفته می شود. همان طور که زنان در حال انتقال از دوران پیش یائسگی به یائسگی هستند، ممکن است این علائم را تجربه کنند:

پیشگیری از علائم یائسگی

– گر گرفتگی.

– بیخوابی.

– خشکی واژن.

– عرق شبانه.

– اضافه وزن.

– نوسانات خلقی.

– تغییر میل جنسی.

برخی زنان که در حال یائسه شدن هستند، فقط علایم جرئی ای احساس می کنند. دیگران ممکن است دچار علائم شدیدی شوند. بعضی ویتامین ها می تواند به کاهش علایم یائسگی و مراقبت کلی سلامت کمک کنند. با کاهش سطح استروژن در بدن، احتمال ابتلا به برخی بیماری افزایش پیدا می کند، از جمله :

– پوکی استخوان.

– بیماری های قلبی.

– بی اختیاری ادرار.

اگر می خواهید بیشتر بدانید : علائم پیش یائسگی کدام است؟

 اگر می خواهید بیشتر بدانید : 10 روش مقابله با علائم یائسگی

 

ویتامین A نام گروهی از ترکیبات به نام رتینوئید (retinoids) است. پیش ساز ویتامین A هم به نام رتینول (retinol) شناخته می شود که در کبد شما ذخیره می شود. مقدار بیش از حد آن می تواند سمی باشد. شما با خوردن محصولات حیوانی، خوراکی های غنی شده یا دریافت مکمل های ویتامین A می توانید پیش ساز ویتامین A را بدست آوید. همچنین با مصرف میوه ها و سبزیجات غنی از بتاکاروتن. بدن شما بتاکاروتن را به ویتامین A به مقدار مورد نیازش تبدیل می کند.

ویتامین A برای داشتن استخوان هایی سالم ضروری است، با این حال دریافت آن در دروان یائسگی بحث برانگیز است. مطالعه ای که در سال 2002 انجام شد، بین سطح بالای پیش ساز ویتامین A، با شکستگی های لگنی در زنان یائسه ارتباطی پیدا کرده بود. این نتیجه باعث شد که سوالاتی در مورد این که آیا واقعا ویتامین A برای استخوان های شما مفید است یا خیر، بوجود بیاید. مطالعات بعدی ترکیبی بودند، به همین دلیل هنوز مشخص نیست که تا چه حد پیش ساز ویتامین A خطر شکستگی استخوان را افزایش می دهد.

به نظر می رسد، ویتامین A تولید شده از بتاکاروتن خطر شکستن استخوان را افزایش نمی دهد، بنابراین می تواند به حفظ سلامت استخوان بعد از یائسگی کمک کند. شما می توانید با خوردن میوه ها و سبزیجات زرد و نارنجی به تولید ویتامین A از بتاکاروتن در بدن تان کمک کنید. اگر مکمل ویتامین A مصرف می کنید، بیشتر از مقدار مورد نیاز روزانه که 5000 واحد است، مصرف نکنید. بهتر است به دنبال یافتن مکملی باشید که حداقل 20 درصد ویتامین A آن از بتاکاروتن باشد.

 اگر می خواهید بیشتر بدانید : ویتامین A منابع, فواید و عوارض جانبی ویتامین A

 

ویتامین B12 محلول در آب بوده و در بسیاری از خوراکی ها وجود دارد. این ویتامین برای موارد زیر ضروری است:

– سلامت استخوان.

– تولید DNA.

– عملکرد نورولوژیکی (neurological function).

– تولید گلبول های قرمز خون.

با بالا رفتن سن، بدن تان بعضی از قابلیت های جذب ویتامین B12 را از دست داده و احتمال خطر کمبود ویتامین B12 افزایش پیدا می کند. 

 

علائم کمبود ویتامین B12

– خستگی.

– ضعف.

– یبوست.

– از دست دادن اشتها.

– خواب رفتن و سوزش دست و پا.

– مشکلات تعادلی.

پیشگیری از علائم یائسگی

– افسردگی.

– گیجی.

– زوال عقل.

در مراحل بعدی، کمبود ویتامین B12 می تواند منجر به کم خونی شود. مقدار توصیه شده مجاز ویتامین B12 در رژیم غذایی، 2.4 میکرو گرم (mcg )، روزانه برای زنان 14 سال و بالاتر است. شما می توانید مقدار مورد نیاز روزانه تان را بعد از یائسگی با مصرف مکمل های ویتامینی و خوراکی های سرشار از این ویتامین بدست آورید.

 اگر می خواهید بیشتر بدانید : بهترین منابع ویتامین B12

 

ویتامین B6 (کیریدوکسین pyridoxine) به تولید سروتونین (serotonin) کمک می کند، یک ماده شیمیایی که مسئول انتقال سیگنال های مغزی است. با بالا رفتن سن زنان، سطح سروتونین افت می کند. نوسان سطح سروتونین می تواند عاملی برای تغییرات خلقی و افسردگی معمول در دوران یائسگی باشد.

میزان توصیه شده برای ویتامین B6، روزانه 100 میلی گرم (mg ) برای زنان 19 سال به بالاست. مصرف مکمل ویتامین B6 در طول دوران یائسگی باعث پیشگیری از علائم ناشی از پایین آمدن سطح سروتونین می شود. از جمله کاهش انرژی و افسردگی.

 اگر می خواهید بیشتر بدانید : آشنایی با ویتامین B6

 

بدن شما بعد از قرار گرفتن در معرض نور خورشید، ویتامین D می سازد. کمبود ویتامین D می تواند خطر شکستگی استخوان، درد استخوان و استئو مالاسیا (osteomalacia یا نرم شدن استخوان) را افزایش دهد. زنان مسن تر، به خصوص آنهایی که خانه نشین هستند و در معرض نور خورشید قرار ندارند در معرض خطر بیشتری برای کمبود ویتامین D قرار دارند. زنان 19 تا 50 ساله باید روزانه 15 میکروگرم ( 600IU) ویتامین D ریافت کنند. زنان بالای 50 سال باید روزانه 20 میکروگرم ( 800IU ) ویتامین D دریافت کنند. اگرچه، ممکن است با داشتن یک رژیم غذایی غنی از ویتامین D بتوانید مقدار مورد نیاز بدن تان را تامین کنید اما بهتر است، از مکمل استفاده کنید. به این ترتیب اطمینان حاصل می کنید که روزانه مقدار مورد نیاز ویتامین بدن تان را بدست می آورید:

 

منابع ویتامین D 

– ماهی چرب.

– روغن کبد ماهی.

– جگر گاو.

– پنیر.

– زرده تخم مرغ.

– خوراکی های غنی شده.

 

ویتامین E یک آنتی اکسیدان است که در مبارزه بدن با آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کند. ویتامین E همچنین می تواند باعث کاهش التهاب در بدن می شود. استرس می تواند سبب آسیب رسیدن به سلول ها شده و خطر این بیماری ها را افزایش دهد:

– افسردگی.

– بیماری های قلبی.

– افزایش وزن.

این علایم در دوران یائسگی معمول هستند.

تحقیقات نشان داده است که، ویتامین E به کاهش استرس، کاهش استرس اکسیداتیو و شاید حتی کاهش خطر ابتلا به افسردگی کمک می کند. برای افزایش میزان ویتامین E در دوران یائسگی از مکمل های ویتامین و خوراکی های غنی از ویتامین E در رژیم تان استفاده کنید. هدف تان مصرف روزانه حداقل 15 میلی گرم باشد.

 

منابع ویتامین E

– جوانه گندم.

– بادام. 

– فندق.

– آووکادو.

– بروکلی.

– صدف.

– کدو حلوایی.

– دانه آفتابگردان.

– اسفناج.

اگر می خواهید بیشتر بدانید : داشتن این علائم در یائسگی نرمال نیست!

 

مقدار بالای ویتامین A ممکن است باعث مسمومیت شود. افراد مبتلا به بیماری کبدی یا افرادی که الکل می نوشند، نباید از مکمل ویتامین A استفاده کند. ویتامین A ممکن است باعث کاهش فشار خون شود، اگر فشار خون تان پایین است یا از داروهای کاهش فشار خون استفاده می کنید، ویتامین A مصرف نکنید.

تحت این شرایط از ویتامین A با احتیاط استفاده کنید:

– مصرف قرص های ضد بارداری.

– مصرف آنتی بیوتیک های تترا سایکلین.

– مصرف داروهای ضدسرطان.

– جذب ضعیف چربی.

– مصرف داروهای رقیق کننده خون که روی خونریزی و لخته شدن تاثیر دارند.

 

ویتامین E در افرادی با این شرایط باید با احتیاط مصرف شود:

– بیماری آلزایمر یا سایر بیماری های مرتبط با کاهش شناختی.

– آسیب چشمی.

– مشکلات کلیوی.

– مشکلات قلبی.

– مشکلات پوستی.

ویتامین D، ویتامین B6 و ویتامین B12 ممکن است روی سطح قند و فشار خون تاثیر بگذارند. اگر دیابت، قند خون پایین یا فشار خون پایین دارید یا از داروهایی استفاده می کنید که روی قند و فشار خون تاثیر می گذارند، از این ویتامین ها باید با احتیاط استفاده کنید. ویتامین B6 باعث افزایش خطر خونریزی می شود. اگر اختلال خون ریزی دارید یا رقیق کننده خون استفاده می کنید باز مراقب استفاده از این ویتامین باشید.

 

اگر دچار این مشکلات هستید باید ویتامین B12 را با احتیاط مصرف کنید:

– مشکلات قلبی.

– فشار خون بالا.

– سرطان یا سابقه خانوادگی سرطان.

– مشکلات پوستی.

– مشکلات گوارشی.

– کمبود پتاسیم.

– نقرس.

بسیاری از داروهای بدون نسخه و داروهای تجویزی ممکن است با ویتامین ها تداخل داشته باشند. اگر در حال مصرف دارو هستید، از دکتر یا داروساز درباره احتمال تداخل ویتامین ها با داروهای تان مشورت بگیرید.

 اگر می خواهید بیشتر بدانید : بهترین روش اصلاح تغییرات واژن بعد از یائسگی

 

کارهایی هست که می توانید برای راحت تر گذراندن دوران یائسگی انجام دهید. مثلا، از نظر جسمی فعال بمانید، استرس تان را مدیریت کنید و به اندازه کافی بخوابید تا از مزایای آن به اندازه کافی بهره مند شوید. همچنین باید از خوراکی های فراوری شده اجتناب کرده و از خوراکی های طبیعی غنی از مواد مغذی استفاده کنید. مانند:

– میوه ها.

– سبزیجات.

– غلات کامل.

– چربی های سالم.

– خوراکی های دریایی.

– مغزها.

– آجیل.

در مورد تمام مشکلات و نگرانی های تان در دوران یائسگی با پزشک تان صحبت کنید. او می تواند به شما کمک کنید تا تصمیم بگیرید، مصرف کدام ویتامین برای دوران یائسگی شما مفید است.

اگر می خواهید بیشتر بدانید : علایم یائسگی که می گوید شما در حال ورود به دوران یائسگی هستید

تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغseemorgh.com/healthاختصاصی سیمرغ

نام (اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

تصویر امنیتی جدید

افزودن مقدار کمی لبو یا چغندر یا نیترات خوراکی به رژیم غذایی در کنترل و کاهش فشار خون موثر است

زودانزالی یا انزال زودرس به حالتی گفته می‌شود که فرد زود‌تر از زمانی که می‌خواهد به انزال برسد و یا اینکه به حدی زود به انزال برسد که شریک جنسی‌اش از ارتباط جنسی لذت کافی نبرد

All Rights Reserved – © 2019 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

پیشگیری از علائم یائسگی
پیشگیری از علائم یائسگی
9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *