همایش ملی پیشگیری از خشونت

همایش ملی پیشگیری از خشونت
همایش ملی پیشگیری از خشونت

به نام خداوند جان و خرد

کرامت انسانی زیر بنای حقوق بشر است و  یکی از سرچشمه های تضییع کرامت انسانی مقوله خشونت است، به طوری که حتی می توان گفت نخستین مولود این پدیده و آسیب اجتماعی تزلزل کرامت انسانی است. نهادینه شدن فرهنگ خشونت در جامعه بر ابعاد مشکل می افزاید، به طوری که نتیجه آن وجود آسیب های متعدد و ارتکاب جرایم خشن خواهد شد که علاوه بر بزه دیدگان مستقیم، بزه دیده نهایی آن کل جامعه و حتی نسل های آینده خواهد بود.

تحقیق، پژوهش و انجام مطالعات علمی در جهت یافتن راهکارهای عملیاتی برای ساختن آینده و رفع چالش ها و آسیب های موجود، اولین و اساسی ترین گام در راستای پیشگیری از خشونت در جامعه می باشد.

خدای سبحان را شاکرم که با همت دادگستری استان کرمان (بویژه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم) همایش “پیشگیری از خشونت؛ چالش ها و راهکارها” در اسفندماه سال 1396 در کرمان و با حضور اساتید، فرهیختگان دانشگاهی، پژوهشگران، محققان، کارشناسان، دانشجویان، حقوقدانان، اصحاب قضا و متخصصین این حوزه برگزار می شود، تا بلکه بتوانیم با تشریک مساعی و مبتنی بر یافته های نوین علمی و تجارب حاصل از پرونده های دستگاه قضا و پژوهش ها و تحقیقات انجام شده در مجامع علمی و دانشگاهی برای برون رفت از وضعیت موجود راه کاری بیندیشیم.

همایش ملی پیشگیری از خشونت

ترسیم نقشه راه و برنامه ریزی کوتاه مدت و دراز مدت و تهیه و تدوین سند پیشگیری از خشونت از نتایج حتمی همایش پیش رو خواهد بود. لذا ضمن دعوت از کلیه صاحب نظران، پژوهشگران، اندیشمندان، کارشناسان مرتبط، قضات، وکلا و مسئولان دستگاههای اجرایی مرتبط با موضوع، آمادگی دبیرخانه همایش را جهت دریافت مقالات جهت ارائه در همایش و سپس و چاپ کتاب مجموعه مقالات همایش اعلام می دارم. از اقدامات برجسته علمی این همایش برگزاری کارگاههای تخصصی با حضور اساتید برجسته کشوری خواهد بود که در آن آخرین یافته های مقابله و پیشگیری از خشونت فراگیر جامعه کنونی به تبادل نظر گذاشته می شود.

ضمن اعلام مراتب سپاس و تشکر از برگزار کنندگان همایش، امید است با عنایت ویژه حضرت دوست و مشارکت همه خوبان بتوانیم رسالت خود را به شکلی شایسته  به انجام رسانیم و گامی در جهت خدمت به مردم و رفع معضلات اجتماعی برداریم.

و توفیق از خداست
دکتر حسین میر محمد صادقی
دبیر علمی همایش


 محورهای همایش

جرم شناسی:
مفهوم جرم شناختی خشونت
تحلیل نظریه مند خشونت
علت شناسی خشونت (روانشناختی ، جامعه شناختی و …)
چگونگی پیشگیری از خشونت

سیاستگذاری جنایی:
رویکرد سیاست جنایی سازمان ملل متحد به پیشگیری از خشونت
وضعیت سیاستگذاری جنایی ایران در قبال خشونت
معیارها و بایسته های سیاستگذاری جنایی در قبال خشونت
جایگاه نهادهای دولتی و غیردولتی در پیشگیری از خشونت

حقوقی و قضایی:
قلمرو جرم انگاری خشونت در حقوق ایران
رویکرد سیاست جنایی تقنینی ایران در قبال خشونت
رویکرد سیاست جنایی قضایی ایران در قبال خشونت (علیه اطفال، بانوان، محیط زیست و…)
چگونگی برخورد با خشونت در قلمرو آ.د.ک از جمله در راستای حمایت از کودکان و نوجوانان

آموزه های اسلامی و فقهی:
مفهوم و گونه شناسی خشونت در پرتو آموزه های اسلامی و فقهی
بسترها و عوامل شکل گیری خشونت از منظر آموزه های اسلامی و فقهی
شیوه های پیشگیری از خشونت در آموزه های اسلامی و فقهی
چگونگی برخورد با خشونت در آموزه های اسلامی و فقهی

همایش ملی پیشگیری از خشونت

همچنین عناوین و موضوعات زیر جهت نگارش مقالات پیشنهاد می گردد:
گونه شناسی خشونت از منظر جامعه شناسی و علوم اجتماعی
خشونت خانگی (خشونت علیه کودکان، زنان، مردان، سالمندان)
خشونت های اجتماعی (منازعات خیابانی، خشونت علیه حیوانات، خشونت علیه محیط زیست، خشونت در محیط مجازی و …)
خشونت نمادین
خشونت شغلی
اعتیاد و خشونت
مفهوم و نظریات خشونت در روانشناسی
مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی و اجتماعی و نقش آن ها بر خشونت
احساس بی عدالتی و خشونت
احساس حقارت و کمبودهای دوران کودکی و خشونت
احساس ناکامی و اجحاف و خشونت
خشم آنی
خشونت روانی

نهمین همایش سلامت روان و رسانه با موضوع خشونت از سوی کرسی یونسکو در آموزش سلامت و انجمن علمی‌روانپزشکان ایران با حمایت سازمان جوانان هلال احمر جمهوری اسلا‌می‌ایران و با همکاری انجمن مطالعات فرهنگی و ارتبطات و چندین انجمن و نهاد علمی، اجتماعی و مدنی دیگر در تاریخ ۷ و ۸ بهمن ماه سال ۱۳۹۷درآمفی تیاتر توانبخشی سازمان هلال احمر برگزار شد. دراین همایش سخنرانی‌ها و مقالاتی در زمینه ابعاد، علل بروز و دامنه‌های خشونت در ایران ارایه شد. میزگرد‌های تخصصی با موضوعاتِ خشونت به مثابه یک مساله ملی، شهر و خشونت، خشونت و شبکه‌های اجتماعی مجازی، خشونت خانگی پنهان و آزار جنسی، بازنمایی خشونت و سواد سلامت روان برگزارشد. در پایان بیانیه زیر برای جلب توجه و مشارکت صاحب نظران و اندیشمندان نهادهای مدنی و علمی، سیاست گزاران و برنامه‌ریزان کشور تنظیم شد.

ادامه مطلب

نهمین همایش سلامت روان و رسانه با موضوع خشونت از سوی کرسی یونسکو در آموزش سلامت و انجمن علمی‌روانپزشکان ایران با حمایت سازمان جوانان هلال احمر جمهوری اسلا‌می‌ایران و با همکاری انجمن مطالعات فرهنگی و ارتبطات و چندین انجمن و نهاد علمی، اجتماعی و مدنی دیگر در تاریخ ۷ و ۸ بهمن ماه سال ۱۳۹۷درآمفی تیاتر توانبخشی سازمان هلال احمر برگزار شد. دراین همایش سخنرانی‌ها و مقالاتی در زمینه ابعاد، علل بروز و دامنه‌های خشونت در ایران ارایه شد.

رئیس کرسی یونسکو در آموزش سلامت در نشست خبری هشتمین همایش سالانه سلامت به اهمیت کاهش خشونت در جامعه و توجه به سلامت روان برای پیشگیری از ناتوانی افراد پرداخت.

دبیر علمی پنجمین همایش سالانه سلامت روان و رسانه با ابراز تاسف از اینکه توجه ناکافی به مقوله سلامت روان حتی در نظام سلامت کشور وجود دارد گفت: این مساله باعث ایجاد مشکلات عدیده‌ای مانند افزایش خشونت، گسترش اعتیاد، نابسامانی‌ها و انحرافات جنسی می‌شود.

همایش ملی پیشگیری از خشونت

تهران-ایرنا-رئیس هشتمین همایش سالانه سلامت روان و رسانه با اشاره به رعایت نکردن حقوق کودکان در برخی از کشورهای دنیا گفت:براساس پژوهش های انجام شده پیش بینی می شود حداقل 2 میلیون کودک کار و خیابانی در ایران وجود دارد.

ششمین همایش سالانه سلامت روان و رسانه با عنوان “آموزش و پیشگیری اختلالات روانی کودکان و نوجوانان و نقش رسانه ها” 27 و 28 بهمن ماه 1394 توسط کرسی یونسکو در آموزش سلامت با همکاری مرکز تحقیقات روانپزشکی، انجمن علمی روانپزشکان ایران، انجمن روانپزشکی کودک ونوجوان، انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات، انجمن جامعه شناسی ایران، مرکز تحقیقات ایمونولو‍‍‍‍ژی،آسم و آلرژی و صاحب نظران و فعالان مرتبط با این حوزه برگزار می گردد.

هشتمین همایش علمی سالانه سلامت روان و رسانه با موضوع خشونت به میزبانی سازمان جوانان هلال احمر برگزار شد

آدرس: تهـــران – انتهای بلوار کشاورز-خیابان دکتر قریب-مرکز طبی کودکان-ساختمان شماره 3-طبقه 5-کرسی یونسکو در آموزش سلامت

تلفن: 02166938545

ایمیل: webmail.iranmhm.com

کلیه حقوق برای همایش علمی سالانه سلامت روان و رسانه محفوظ است.

همایش ملی پیشگیری از خشونت
همایش ملی پیشگیری از خشونت
9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *