نداشتن اعتماد به نفس در مردان

نداشتن اعتماد به نفس در مردان
نداشتن اعتماد به نفس در مردان

خوش آمدید. به حساب کاربری خود وارد شوید.

آدرس ایمیلی که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد نمائید تا یک رمز عبور جدید برای شما ارسال شود.

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

برای همه‌ی ما لحظاتی وجود دارد که خجالت می‌کشیم، می‌ترسیم و مضطرب می‌شویم. گاهی خود را سرزنش می‌کنیم، تصویر نامناسبی از خود در ذهن داریم و اعتماد به نفس لازم را از دست می‌دهیم. تا این جای کار وضعیت عادی و همگانی است. البته بگذریم از دوستانی که همیشه و همیشه خود را دوست دارند و خود را درجه‌یک و عالی می‌دانند. بحث ما مسئله‌ی کمبود اعتماد به نفس است. یعنی وقتی نگاه منفی در تمام امور روزانه‌ی شما جاری است، همیشه منتظر شکست هستید و از نظر احساسی، فیزیکی یا روان‌شناسی ضعیف شده‌اید. اگر به خودتان ایمان ندارید، باید بدانید که باک موتور شما برای حرکت به سوی موفقیت خالی است. در ادامه ۲۰ مورد از علائم کمبود اعتماد به نفس مطرح شده‌ است. آنها را بخوانید و سعی کنید خود را بهتر بشناسید. گام اول برای حل هر مسئله‌ای شناخت آن است پس قبل از هر چیز باید بدانیم علائم کمبود اعتماد به نفس چیست و افرادی که اعتماد به نفس کمی دارند چگونه رفتار می‌کنند؟نداشتن اعتماد به نفس در مردان

افرادی که اعتماد به نفس کافی ندارند، در جمع راحت نیستند. به ویژه وقتی دوست و آشنایی برای همراهی ندارند، صحبت کردن در جمع برای‌شان بسیار دشوار است. این افراد سعی می‌کنند خود را به روش‌های مختلف سرگرم کنند تا از ارتباط با سایرین دوری کنند و این روزها چه چیزی بهتر از تلفن همراه برای فرار از جمع؟! اگر شما هم این‌طور هستید، قدم اول را بردارید و با خود عهد کنید که در جمع با تلفن‌تان کار نکنید یا الکی خود را مشغول به کاری نشان ندهید. فقط به فکر این باشید که چطور سر صحبت را باز کنید و با اعتماد به نفس حرف بزنید. به خود بگویید: «من هم مثل بقیه‌ی افراد قدرت حرف‌ زدن و ارتباط برقرار‌ کردن رو دارم و اگه با کسی سر صحبت رو باز کنم، حتما گفت‌و‌گوی خوبی خواهیم‌ داشت.»

افرادی که اعتماد به نفس کافی ندارند، در بحث‌ها سریعا عقب‌نشینی می‌کنند. آنها توان متقاعد کردن دیگران را در خود نمی‌بینند. حتی وقتی که واقعا حق با دیگران نباشد، بیهوده با آنها موافقت می‌کنند تا نیازی به ادامه‌ی بحث پیش نیاید. دوستان عزیز! بدانید و آگاه باشید که هر کسی نظری دارد و نظر هر کس زاییده‌ی افکار، سواد و خواسته‌هایش است. با ابراز نکردن و دفاع نکردن از عقاید و ایده‌های خود، در واقع به افکار، سواد و خواسته‌هایتان توهین می‌کنید. شما درست به اندازه‌ی فردی که مخالفش هستید، حق دارید دیدگاه خود را بیان کنید و چه بسا که حق با شما باشد! ساکت ننشینید و با آرامش، نظر واقعی خود را مطرح‌ کنید. روش‌های متقاعد کردن متعدد هستند، مثلا می‌توانید از مهارت داستان‌گویی برای متقاعد کردن دیگران استفاده کنید.

مرتب بودن، آرایش و پیرایش بسیار پسندیده است. اما اگر اهمیت‌ دادن به سر و وضع بیش از حد طبیعی باشد، یعنی شما از کمبود اعتماد به نفس رنج می‌برید. یادتان باشد اعتماد به نفس از درون سرچشمه می‌گیرد و ربطی به عوامل بیرونی ندارد. با خود بگویید من زیبا هستم و ضمن رعایت نکات بهداشتی و پیراستگی، خود را بیش از حد درگیر سر و وضع و لباس‌تان نکنید. باور کنید اگر ساعت‌ها جلوی آینه نایستید و وقت خود را صرف طراحی تابلویی از رنگ روغن نکنید، هیچ اتفاقی نمی‌افتد.

انتقاد‌پذیر باشید. اگر دوست‌تان در مورد مسئله‌ای از شما انتقاد کرده است، از او نرنجید (خب البته ما در اینجا فرض کرده‌ایم دوست شما اصول انتقاد سازنده را به درستی رعایت کرده است!). سعی‌ کنید به آن بیندیشید و در صورت منطقی بودن، عیب خود را رفع‌ کنید. از علائم کمبود اعتماد به نفس، این است که فرد مذکور از شنیدن نقد سایرین آزرده می‌شود و در خود می‌شکند. این افراد با شنیدن نقد عصبانی می‌شوند و ناراحتی‌شان روی بقیه‌ی کارهایشان هم اثر می‌گذارد. مثلا نقدی که همکارش به او وارد کرده‌ است، باعث بدخلقی او با دوستان و خانواده‌اش می‌شود.

اول فکر کنید و بعد حرف بزنید. این راهکار کلید موفقیت شما در گفت‌و‌گو‌هاست. بی‌محابا و بی‌تفکر حرف‌ زدن، نتایج مخربی دارد. اول حرف خود را مزه‌مزه کنید و سپس ابراز عقیده کنید. در این صورت ترس و پشیمانی برای‌تان به بار نخواهد‌ آمد. بعد از اینکه فکر کردید و جوانب حرف خود را سنجیدید، نظر خود را شجاعانه ابراز‌ کنید و آرام و شمرده سخن بگویید تا تأثیرگذار بشوید.

از علائم کمبود اعتماد به نفس، نداشتن نظرات ثابت است. افرادی که در آنها علائم کمبود اعتماد به نفس دیده می‌شود، سریعا و تحت تأثیر عوامل و افراد مختلف نظرشان عوض می‌شود. در حقیقت این افراد، جرئت صراحت و کنترل زندگی خود را ندارند. دمدمی مزاج هستند، مدام شک می‌کنند و از این شاخه به آن شاخه می‌پرند. صریح باشید، فکر کنید، تصمیم‌تان را بگیرید و تغییرش ندهید.

یکی دیگر از علائم کمبود اعتماد به نفس، واکنش‌های نامناسب در برابر تحسین‌شدن است. وقتی اعتماد به نفس کافی ندارید، مدام سعی می‌کنید تعریفی را که از شما می‌شود انکار کنید. مثلا وقتی شخصی از لباس خوب شما تعریف می‌کند، شروع می‌کنید به توجیه کردن دلایل مثبتی که قید کرده‌ است، به شکلی که فرد بیچاره را از گفته‌ی خود پشیمان می‌کنید. این یعنی شما یکی از علائم کمبود اعتماد به نفس را دارید. مثلا می‌گویید: «نه این لباس رو از حراجی خریدم» یا «اتفاقا این تنها لباسیه که بهم میاد. من معمولا بدقواره و ناجورم». خب این چه کاری است که می‌کنید؟! بپذیرید که از نظر آن فرد، شما برازنده بوده‌اید و با تشکر‌ کردن نشان‌ دهید که لیاقت تحسین را داشته‌اید.

افرادی که کمبود اعتماد به نفس دارند، قبل از رسیدن به اهداف و رؤیاهای خود تسلیم می‌شوند. آن‌قدر انرژی‌های منفی دارند که رمقی برای‌شان باقی نمی‌ماند. همیشه باید خود را باور داشت و به دنبال آرزوها رفت و از شکست نهراسید.

از دیگر علائم کمبود اعتماد به نفس، مقایسه‌ی خود با دیگران است، به ویژه مقایسه با افرادی که موفق‌تر هستند. افرادی که کمبود اعتماد به نفس دارند، به جای اینکه بر روی مسیر خود تمرکز کنند، مدام نگاه‌شان به دیگران است. مقایسه‌ کردن با دیگران مسخره‌ترین کار ممکن است. همان‌طور که بعضی از افراد از شما موفق‌تر هستند، دسته‌ای دیگر نیز وجود دارند که شما از آنها برتر هستید و این روند تا انتهای دنیا ادامه دارد. پس خودتان را فقط و فقط با شخص شخیص خودتان مقایسه‌ کنید. مهم‌ترین رقیب شما خودتان هستید.

افرادی که کمبود اعتماد به نفس دارند، خمیده هستند و صاف راه نمی‌روند. آنها طوری حرکت می‌کنند که انگار از خودشان شرمنده و خجل هستند. سعی کنید صاف راه بروید. سرتان را بالا بگیرید و برای تنظیم حرکات بدن خود وقت بگذارید.

هر کسی اشتباه می‌کند. اما کسی که کمبود اعتماد به نفس دارد، مدام دلیل‌تراشی می‌کند و برای دیگران توضیح می‌دهد. این افراد حتی اگر به موفقیت دست پیدا‌ کنند باز هم خود را ملزم به توضیح دادن به دیگران می‌بینند.

این افراد دیگران را بانی همه چیز می‌دانند، چه خوب و چه بد، البته بیشتر بدی‌ها را نتیجه‌ی اعمال دیگران می‌دانند. با این کار مسئولیت را از خود سلب می‌کنند و از بار پذیرش آن شانه خالی می‌کنند.

از دیگر علائم کمبود اعتماد به نفس بهانه‌تراشی و دلیل آوردن در برابر انتقاد سایرین است. فردی که اعتماد به نفس کافی دارد، به آرامی به نقد و نظر دیگران گوش می‌کند و سر فرصت با بررسی و تحلیل آن نقد، تصمیم لازم را برای تغییر یا بی‌اعتنایی می‌گیرد. اما اگر در مقابل انتقاد دیگران سریعا شروع به دلیل و بهانه آوردن می‌کنید، یعنی یکی از علائم کمبود اعتماد به نفس در شما هویدا شده‌ است. در واقع می‌خواهید به دیگران ثابت کنید که ارزشمند هستید و هیچ وقت اشتباه نمی‌کنید. در حالی‌که همه‌ی افراد ممکن است اشتباه کنند.

دست‌ به‌ سینه‌ بودن یا مورب قرار‌دادن پاها به شکل ضربدری، از علائم کمبود اعتماد به نفس است. زبان بدن خیلی چیزها از درون و رفتار شما فاش می‌کند. افرادی که اعتماد به نفس کمی دارند، همیشه حالت تدافعی دارند، منقبض و معذب هستند. در چنین مواردی حرکات بدن حالت ناراحت و منقبضی نشان می‌دهد.

نمی‌توان همه را راضی نگه‌ داشت. اگر کارتان را به بهترین شکل ممکن انجام بدهید یا حتی درست‌ترین و منطقی‌ترین حرف ممکن را بزنید، باز هم فردی پیدا می‌شود که با شما مخالف است. متأسفانه افرادی که کمبود اعتماد به نفس دارند، این طور به قضیه نگاه نمی‌کنند. آنها مدام در پی تأیید و رضایت دیگران هستند.

وقتی کمبود اعتماد به نفس داشته‌ باشید، از پیروزی‌هایتان هم لذت نمی‌برید. افرادی که این ویژگی‌ را دارند، نقش خود را در تمام وقایع، چه مثبت و چه منفی کم‌رنگ می‌بینند. بنابراین قادر نیستند از دستاوردهای خودشان لذت ببرند. همه‌ی موفقیت‌های خود را به پای شانس می‌گذارند و مطمئن هستند، دفعه‌ی دیگری در کار نیست و شانس همین یک‌بار در خانه‌شان را زده‌ است.

ترس از تغییر هم یکی دیگر از علائم کمبود اعتماد به نفس است. افراد این چنینی، میلی به تغییر ندارند. حتی اگر در وضعیت کاری یا زندگی نامناسبی باشند، از تغییر می‌ترسند و توان لازم برای مدیریت‌ چالش‌های ناشی از تغییر را ندارند.

از دیگر علائم کمبود اعتماد به نفس بدبینی است. افراد بدبین مدام غر می‌زنند و همه چیز را با منفی‌بافی نقد می‌کنند. به عبارت خودمانی، زبان خوش ندارند و احساسات منفی‌شان را به دوستان، همکاران و خانواده‌ی بی‌نوایشان نیز منتقل می‌کنند. آنها خوش‌بین نیستند و مانند بمبی بزرگ از نفرت و بدبینی، هر لحظه ممکن‌ است منفجر بشوند. برای داشتن اعتماد به نفس، لازم است خوش بینی را چاشنی زندگی خود کنید.

افرادی که کمبود اعتماد به نفس دارند، همیشه از آینده می‌ترسند. نمی‌توانند از زمان حال بهره ببرند. غصه‌ی آینده را می‌خورند و فراموش می‌کنند که دنیا دو روز است و این حساب و کتاب‌ها راه به جایی جز کوچه‌ی تاریک بدبینی و بدبختی نمی‌برد.

این افراد دوست دارند به کمال هر چیز دست پیدا‌ کنند. اما علی‌رغم این میل، جرئت کافی برای تلاش ندارند. در حقیقت ترس‌های آینده موجب می‌شود فکر کنند برای ابراز نظر و موفق بودن باید کاملِ کامل باشند. پس وقتی به نهایت موفقیت دست نمی‌یابند، خود را ناقص می‌بینند و شرم و خجالت به سراغ‌شان می‌آید.

با شناخت علائم کمبود اعتماد به نفس ضمن اینکه می‌توانید مشکلات احتمالی خود را درباره‌ی این ویژگی نامطلوب شناسایی و رفع کنید، رفتار دیگران را هم بهتر درک خواهید کرد و اگر با فردی رو‌به‌رو بشوید که علائم کمبود اعتماد به نفس دارد، با او راحت‌تر ارتباط برقرار خواهید‌ کرد. اعتماد به نفس یکی از اصلی‌ترین محرک‌ها برای موفقیت است. کسب آن کمی تلاش و همت می‌خواهد. روی خودتان کار کنید. اعتماد به نفس بال پروازی است که خدای بزرگ برای پرواز به سمت شادی و موفقیت در اختیار بشر قرار داده‌ است. بال پرواز خود را نچینید. پرواز کنید و لذت شادی و پیروزی را تجربه‌ کنید.

برگرفته از: livestrong lifehack

(function(a){function c(){try{return 0===a(‘.single-container .post’).attr(‘class’).toString().split(‘ ‘).reduce(function(f,g){return 0<=g.indexOf('category-')

راهکارهایی عملی و ساده برای اینکه اعتماد به نفس خود را به سرعت افزایش دهید و از نتایج آن شگفت‌زده شوید

10000تومان

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/js/chetor/article.v1.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/template/bnrs/yn_bnr.min.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

var head = document.getElementsByTagName(“head”)[0];
var script = document.createElement(“script”);
script.type = “text/javascript”;
script.async=1;
script.src = “https://s1.mediaad.org/serve/chetor.com/loader.js” ;
head.appendChild(script);

نداشتن اعتماد به نفس در مردان

کاملا درسته. ممنون از تیم چطور

سپاس از شما که همراه ما هستید

چه جالب …. تا حالا به بحث اعتمادبنفس اینجوری نگاه نکرده بودم….ممنون از شما

ممنون از همراهی شما دوست خوبم

خانوم نیلوفر نازنین به درستی یکی از معضلات زندگی هر فرد می تواند کمبود اعتماد بنفس باشد و چه تعداد جرایم و کاستی های اجتماعی ناشی از همین نقصان است.

حق با شماست دوست خوب. از دیدگاهتون سپاسگزارم.

اعتماد به نفس

تعریف عزت نفس و ۶ توصیه کاربردی برای افزایش عزت نفس

انواع اعتماد به نفس؛ ۳ روش شکوفا کردن اعتماد به نفس

علت عزت نفس پایین؛ ۱۱ عادت اشتباه که عزت نفس شما را نابود می‌کند

تقویت اعتماد به نفس با ۱۴ کار کوچک که می‌توانید هر روز انجام دهید


چطور در خودمان اعتماد به نفس ایجاد کنیم؟

آخرین مطالب

۲۲ بازی ‌گروهی مختلف برای دورهمی‌های دوستانه

علت کهیر در کودکان و راه‌های درمان آن

درمان سرطان سینه در مراحل مختلف پیشرفت بیماری

ساخت تراریوم در ۶ قدم و راهنمای مراقبت از آن

رویه چیست و سازمان‌ها چه زمانی به آن نیاز دارند؟

ترین های جهان

بلندترین برج های جهان در کدام کشورها قرار دارند؟


سالم ترین میوه های جهان را بشناسید

بهترین کشور برای مهاجرت در سال ۲۰۱۸ کدام است؟

بهترین شهرهای کانادا برای مهاجرت کدام‌اند؟


ارزانترین کشور برای تحصیل کدام است؟

عجایب هفتگانه جهان؛ ۷ بنای حیرت‌انگیز تمدن‌های کهن

۶۸ راه اثبات شده برایافزایـش قــدرت مــغـز





اعتماد به نفس عامل اكتسابی است كه از بدو تولد پایه های آن در ذهن هر یك از انسانها گذاشته و با مرور زمان این امر گسترده تر و عمیق تر می شود. متاسفانه در بسیاری از خانواده ها تلاش و توجه کافی در زمینه رشد و پرورش اعتماد به نفس فرزندان صورت نگرفته  كه همین امر در بزرگسالی باعث عدم خودباوری وضعف در اتكای به نفس در ایشان میشود.نداشتن اعتماد به نفس در مردان

البته بدیهی است چون انسان موجودی قابل تغییر و تكامل پذیر است در بزرگسالی نیز می تواند با كمك از متخصصان این نقیصه خود را شناخته و آن را برطرف سازد و صاحب اعتماد به نفس قوی و پایدار شود. اعتماد به نفس عاملی قابل تغییر یعنی قابل افزایش یا كاهش میباشد كه هر عاملی كه بتواند به توانائی بیشتر ما كمك كند و ما را به خود باوری برساند ، به خصوص ما را به احساس شایستگی و لیاقت در زمینه های مختلف زندگی برساند به افزایش اعتماد به نفس ما كمك میكند و به عكس هر موضوعی كه ما را از نظر جسمی یا فكری ضعیف كرده و حتی موقعیت اقتصادی و اجتماعی ما را تضعیف نماید ، بر كاهش اعتماد به نفس ما می انجامد.

اعتماد به نفس واقعی از شناخت عمیق و همه جانبه ما نسبت به خود ، محیط و دیگران ریشه میگیرد و هر چه این شناخت بیشتر باشد بر روی اعتماد به نفس واقعی ما اثرات مثبت بیشتری می گذارد.

البته توجه به اعتماد به نفس خود و پرورش آن یک طرف قضیه است و طرف دیگر مساله میزان اعتماد به نفس اطرافیان و عزیزان ماست.

به طور قطع دیدن دوستان و آشنایان به خصوص همسر فاقد اعتماد به نفس دردآور است. بالاخص که مردان به عنوان پایه و زیر بنای خانواده، اگر از ضعف اعتماد به نفس رنج ببرند مسلما این مشکل تنها متوجه وی نخواهد بود بلکه زندگی سایر اعضای خانواده مثل همسر و فرزندان را هم تحت تاثیر خود قرار می دهد.

لذا اگر شما جز آن دسته زنانی هستید که به خاطر ضعف اعتماد به نفس همسرتان در رنجید پشت سرگذاردن این گامها خالی از سود نخواهد بود.

حمایت عاشقانه از چنین شخصی می تواند به او کمک کند تا توانایی هایش را بهتر بشناسد و به آرامی از پوسته اطراف خود خارج شود. متخصصان می گویند پایین بودن اعتماد به نفس نتیجه ترس از پذیرفته نشدن یا کمبود پذیرش توسط دیگران است.از طریق شرکت دادن در جمع و رفتن به سراغ مشکل، به همسر خود کمک کنید این ترس را از بین ببرد و به این نتیجه برسد که ساختن اعتماد به نفس ممکن و میسر است.

او را در جلسات اجتماعی شرکت دهید: به جای اینکه در جشن ها و مهمانی ها توجه بیش از حد خود را معطوف او کنید دیگران را در گروه خود مشارکت دهید. با راه انداختن بحث و گفتگو در گروه او را وادار به برقراری ارتباط کنید. مثلا می توانید درباره هنر پیشه مورد علاقه وی، تیم فوتبال مورد نظر او و ..بحث کنید. موضوع بحثها را طوری انتخاب کنید که مرتبط با علاقمندی و یا استعداد های او باشد. اگر او خجالت کشید سعی کنید گروهها را کوچکتر کنید. او را با افرادی که علاقمندی مشترک دارند مرتبط سازید.


سراغ فعالیتهایی بروید که او بتواند به خودنمایی و ابراز وجود در آنها بپردازد: اگر او اهل هنر است از او بخواهید با هم نقاشی کنید و در طی نقاشی از او درباره اینکه چطور مهارت تان را در نقاشی زیاد کنید سوال بپرسید. از بی استعدادی های خود مطالب جالب تعریف کنید تا او احساس اعتماد به نفس بیشتری کند. با ذکر توانایی های او نسبت به خودتان به او دلگرمی بیشتری دهید.


سراغ ریشه و منشا مشکل کاهش اعتماد به نفس وی بروید: اگر ویژگی یا مشخصه خاصی عامل اصلی کاهش اعتماد به نفس اوست کمک کنید تا بر آن غلبه کند. برای شناخت این عامل اصلی به دقت به اظهار نظرات منفی او گوش دهید. اگر منشا آن ازدیاد وزن است با او تمرین و ورزش کنید و اگر به دلیل مشکل در نداشتن برخی از توانایی دچار ترس اجتماعی شده سعی کنید او را در بهبود مهارتها و توانایی ها یاری رسانید. با ملایمت او را تشویق کنید تا دوباره هر موضوع شخصی که تجربه کرده با  شما در میان بگذارد.


تغییرات کوچک در یک مساله به ظاهر منفی می تواند ختم به تغییرات بزرگی مانند کسب دوباره اعتماد به نفس و یا پیدایش اعتماد به نفس تازه شود.

اگر منشا این مشکل نیازمند درمانهای تخصصی است (مانند اعتیاد) لازم است که او به مشاوره برود. با او به گفتگو بنشینید. به او بفهمانید که شما قادر به حل چنین مشکلات روحی و جسمانی نیستید.

یکی از متخصصان این رشته می گوید: “مردانی با اعتماد به نفس پایین، با ازدواج کردن یا یافتن دوستانی که توجه و محبت بیشتری به آنها بکند نمی توانند درمان شوند. این متخصص معتقد است که درمانهای تخصصی بهترین راه حل است.”

اجازه منفی بافی بیش از حد را ندهید: فیلمهای کمدی ببینید، فعالیتهای خنده دار  انجام دهید. جملات و توضیحات منفی او را با تغییر دادن بحث و مثبت کردن آن، بلافاصله قطع کنید. تفکرات منفی ظریف و گاه پنهان اولین مرحله در حرکت به سوی از دست دادن اعتماد به نفس است.

اجازه ندهید خودش را دست کم بگیرد و یا بیش از حد بدبین شود: اگر بیش از حد از جملاتی مثل” به اندازه کافی خوب نیستم” بلافاصله با یک عبارت شبیه” این حرف را نزن تو برای هر کاری می توانی خوب باشی” و …به او پاسخ دهید. اگر این جملات مثبت خود را جایگزین تفکرات منفی او نکنید او شروع به جایگزینی تفکرات منفی به جای تصورات مثبت خود خواهد کرد.

 

 

مریم عطاریان

بخش خانواده ایرانی تبیان


خوش آمدین، لطفا وارد حساب کاربری شوید

8
 − 

 = 
3

.hide-if-no-js {
display: none !important;
}

یک رمزعبور موقت، برایتان ایمیل خواهد شد.

SookhteJet.ir – انگیزشی ترین وبسایت برای جوان موفق

نداشتن اعتماد به نفس در مردان

زندگی ساده و راحت برای افراد معمولی است.
شما که اینجا هستید و این خط را میخوانید، یک زندگی فراتر از روزمرگی و افراد و شرایط تکراری میخواهید… یک زندگی که راهش سخت است، اما میدانید ارزشش را دارد.

زندگی سخت است. بله، واقعا سخت است.
زندگی یک فرد موفق که همیشه بدنبال بهتر کردن اوضاع و شرایط و کیفیت زندگی است، سخت است. شما هیچ شخص موفقی را نخواهید دید که به شما بگوید یک زندگی ساده و آرام و بی دردسری داشته… هرگز. اما این سختی زندگی، بعضی اوقات تاب و توان انسان ها را از آنها میگیرد و بعضا آنها را شکست میدهد؛ درست در لحظه های آخری که خوشبختی در چند قدمی آنهاست.

افرادی که در برابر سختی زندگی شکست میخورند، نه تنها افراد قدرتمندی هستند، بلکه هرگز دوست نداشتند شکست بخورند. این افراد فقط راه غلبه بر سختی ها را نمیدانستند. این افراد هیچ راه و چاره ای نداشتند، بنابراین دست تسلیم بلند کردن در برابر زندگی.

اما روانشناس و فیلسوف ایتالیایی Piero Ferrucci (پیِرو فروچی) کتابی تحت عنوان “قدرت اراده ی شما : یافتن توانمندیهای شخصی در شرایط بحرانی” به تفصیل در مورد این موضوع صحبت کرده. کتاب فروچی نه تنها در ایتالیا، بلکه در کشورهای دیگر نیز جزو پرفروش ترین کتاب های خودشناسی و موفقیت شخصی قرار گرفته. این کتاب به گفته نویسنده آن قرار است به شما آموزش دهد چطور از پس شرایط سخت و بحرانی در زندگی برآیید، چطور بر سختی ها غلبه کنید و راه تان را تا پیروزی نهایی ادامه دهید.

 

 

پیِرو فروچی در این کتاب 10 استراتژی برای خوانندگان شرح داده. این استراتژی ها فوق العاده ساده و کاربردی هستند و در پشت هرکدام از آنها منطق روانشناسی حکمفرماست، اما استفاده از آن به شدت ساده است.

شما در این مقاله قرار است این 10 استراتژی را به صورت خلاصه و کاربردی بخوانید. این مقاله خلاصه ی کتاب “یافتن توانمندی های شخصی در شرایط بحرانی” است. پس اگر به کتاب پیرو فروچی دسترسی ندارید، این مقاله میتواند کمک بزرگی به شما بکند.

10 استراتژی قدرتمند برای عبور از سختی های زندگی :

تصمیم گرفتم عضو ویژه شوم


نام کاربری


کلمه عبور

کلمه عبور خود را فرآموش کرده اید؟

مرا به خاطر بسپار


حساب کاربری ندارید؟ثبت نام کنید

وارد به حساب کاربری تان شوید اگر قبلا حساب کاربری ساختید.


نام کاربری


پست الکترونیک


نام


نام خانوادگی


کلمه عبور


تکرار کلمه عبور


تلفن همراه

مدت اشتراک عضویت ویژه تان را انتخاب کنید :

کد تخفیف – معتبر
– نامعتبر

اعمال شود

در همین زمینه، بخوانید :

مقاله قبلی

موفقیت ارزان – چطور با کمترین هزینه به موفقیت بزرگی برسید؟

مقاله بعدی

10 جمله تکان دهنده ای که زندگی تان را برای همیشه تغییر میدهند

چطور یک نقشه راه برای موفقیت در زندگی طراحی کنید؟

پیشنهاد اول را در مذاکره چه کسی و چطور باید بدهد؟ این تکنیک را باید یادبگیرید

نداشتن اعتماد به نفس در مردان

دیدگاه تان را با ما در میان بگذارید…

ما به دیدگاه شما احتیاج داریم؛ پس بیایید دیدگاه و نقطه نظرات مان را با همدیگر به اشتراک بگذاریم تا یک اجتماع موفق از افکار برنده با همدیگر بسازیم.

**‌به ازای هر یک دیدگاه سازنده، یک روز اشتراک رایگان پروژه سوخت جت دریافت کنید**

ذخیره نام و ایمیل برای دیدگاه‌گذاری‌های بعدی

خوش آمدین، لطفا وارد حساب کاربری شوید

8
 − 

 = 
3

.hide-if-no-js {
display: none !important;
}

یک رمزعبور موقت، برایتان ایمیل خواهد شد.

شش کلاه تفکر ادوارد دوبونو چیست و چطور خلاقیت را به اوج…

شاد بودن ساده است – با این چهار تکنیک که قدرتشان…

چرا انعطاف پذیری اصلی‌ترین عامل پیشرفت است و چطور آن را…

قدرت باورنکردنی تخیل در ورزش که فقط ورزشکاران بزرگ…

عادت‌های طلایی برای سال جدید – قسمت هفتم –…

وارد به حساب کاربری تان شوید اگر قبلا حساب کاربری ساختید.


نام کاربری


پست الکترونیک


نام


نام خانوادگی


کلمه عبور


تکرار کلمه عبور


تلفن همراه

مدت اشتراک عضویت ویژه تان را انتخاب کنید :

کد تخفیف – معتبر
– نامعتبر

اعمال شود

خوش آمدین، لطفا وارد حساب کاربری شوید

8
 − 

 = 
3

.hide-if-no-js {
display: none !important;
}

یک رمزعبور موقت، برایتان ایمیل خواهد شد.

نداشتن اعتماد به نفس در مردان
نداشتن اعتماد به نفس در مردان
9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *