نام قرص قلب در جدول

خواص دارویی و گیاهی

در حل جدول کلمات متقاطع، برای پرسش
«از داروهای بیماران قلبی»
می توانید از پاسخ فوق استفاده نمایید.

اتاکرینیک اسید-Etacrynic Acid

Ezetimibe+Simvastatin

فلکایی نید استات-Flecainide Acetate

فلودیپین-Felodipine

گوانیتیدین منوسولفات-Guanethidine Monosulfate

گوانادرل سولفات-Guanadrel Sulfate

ایربسارتان-Irbesartan

اینداپامید-Indapamide

ایزوپروترنول-Isoproterenol

پروپرانولول هیدروکلراید-Propranolol

رامی پریل-Ramipril

رانولازین هیدروکلراید-Ranolazine

رزرپين-Reserpine

رتاپلاس-Reteplase

Rioxaban

روسوواستاتین کلسیم-Rosuvastatin Calcium

تلمیزارتان-Telmisartan

Ticagrelor

تریامترن اچ-Triamterene-H

تورازماید-Torasemide

زوفنوپریل کلسیم-Zofenopril Calcium

Valsartan+Hydrochlorothiazide

یوروکیناز-Urokinase

Losartan+Hydrochlorothiazide

متارامینول تارترات-Metaraminol Tartrate

مکسیلتین هیدروکلراید-Mexiletine Hydrochloride

میدودرین هیدروکلراید-Midodrine Hydrochloride

ماینوکسیدیل-Minoxidil

نیکوراندیل-Nicorandil

نیمودیپین-Nimodipine

نوراپی نفرین-Norepinephrine

نیترن دیپین-Nitrendipine

اولمسارتان مدوکسومیل-Olmesartan Medoxomil

پنتوکسی فیلین-Pentoxifylline

پریندوپریل-Perindopril

فنتولامین مسیلات-Phentolamine Mesilate

پیندولول-Pindolol

پراسوگرل-Prasugrel

پراواستاتین سدیم-Pravastatin Sodium

دوکسازوسین مسیلات-Doxazosin Mesilate

دوپکسامین هیدروکلراید-Dopexamine Hydrochloride

دیزوپیرامید-Disopyramide

Dipyridamol+ASA

دابی گاتران-Dabigatran

سیلوستازول-Cilostazol

اناگریلید هیدروکلراید-Anagrelide Hydrochloride

Amlodipine+Valsartan

التپلاز-Alteplase

اجمالین-Ajmaline

اسنوکومارول-Acenocoumarol

بانک اطلاعات

ابزارهای بارداری و زایمان

ابزارهای رشد کودک

ابزارهای سنجش سلامت

پاسخ سوالات بر اساس تاریخ پرسش سوال

مطلب از سایر رسانه ها

به گزارش خبرگزاری فرانسه پروفسور مارتین کووی، که بخشی از این بررسی را در انگلیس اجرا می‌شد، سرپرستی کرده است گفت این دارو می‌تواند سالانه در انگلیس از مرگ 1 نفر جلوگیری کند و آن را “پیشرفتی قابل‌توجه” توصیف کرد.

 این قرص با ایوابرادین- که با تجاری Procoralan شناخته می‌شود- هم اکنون در انگلیس برای درمان درد قلبی (آنژین صدری) به کار می‌رود.

 این کارآزمایی بالینی بیش از 65 نفر در 37 کشور را در برمی‌گرفت، که همه آنها به نارسایی مزمن قلب و سرعت بالای ضربان قلب دست کم 7 ضربه در دقیقه مبتلا بودند و از قبل درمان‌هایی مانند قرص‌های مهارکننده گیرنده بتا دریافت می‌کردند.

نتایج این بررسی که روز دوشنبه 3 اوت در اجلاس سالانه متخصصان قلب اروپا در استکهلم ارائه و در ژورنال پزشکی لنست منتشر شد،‌بیانگر آن است ایوبرادین می‌تواند برای درمان هزاران بیمار مبتلا به نارسایی متوسط تا شدید قلبی به کار رود.

این دارو در طول دو سال خطر مرگ بیماران شرکت کرده در کارآزمایی بالینی از نارسایی قلبی تا 26 درصد کاهش داد و اثر مشابهی بر احتمال پذیرش بیمارستانی این افراد به علت بدتر شدن علائم‌شان داشت.

پروفسور کووی که متخصص قلب بیمارستان سلطنتی برومپتون در لندن است،‌  گفت:‌ “اکنون می‌دانیم تنها با افزودن ایوابرادین به درمان فعلی بیماران می‌توان جان تعداد بیشتری از آنها را نجات داد و زندگی آنها را آسوده‌تر کرد.”

“حیاتی است که نتایج این بررسی جنبه عملی به خود بگیرد و ایوابرادین به عنوان بخشی از درمان استاندارد نارسایی قلبی در کوتاه‌ترین زمان ممکن به کار گرفته شده بود.”

ایوابرادین بر خلاف درمان‌های دیگر شمار ضربان‌های قلب در دقیقه را پایین می آورد بدون اینکه فشار خون را کاهش دهد. این دارو سابقه ایمنی خوبی دارد و نسبت به سایر داروهای مصرفی تنها تعداد کمی از بیمارانی که در این آزمون‌ها شرکت داشتند،‌ دچار عوارض جانبی وخیم شدند.

 بیش از 7 نفر در بالای 45 سال با نارسایی قلبی زندگی می‌کنند، که هنگامی رخ می‌دهد که آسیب به قلب آن را آنقدر ضعیف می‌کند که نمی‌‌تواند خون را به صورت کارآمدی پمپ کند. این بیماری ممکن است به عوارض وخیمی بینجامد، و حدود 4 درصد از افراد مبتلا در طول یک سال می‌میرند.

درمان یک بیمار منفرد با ایوابرادین حدود 1 پاوند در هفته خرج بر‌می‌دارد.

 اما دکتر جان تیرلینک کارشناس آمریکایی، از دانشگاه کالیفرنیا در سانفرانسیسکو، در مورد عجله کردن برای استفاده از این دارو هشدار می‌دهد.

 او گفت پرسش‌های حل‌نشده‌ای بسیاری وجود دارند و کارآزمایی بالینی بیشتری در مورد این دارو لازم است.

او در نشریه لنست نوشت: “درمان با ایوابرادین در صورت اضافه‌شدن به درمان‌های فعلی نارسایی قلبی ممکن است بستری‌شدن‌های بیماران مبتلا به نارسایی قلبی را کاهش دهد.”

 “اما اینکه ایوابرادین می‌تواند پیامد درازمدت نارسایی قلبی را هم تغییر دهد یا نه،‌ علوم باقی می‌ماند.”


جامعه &gt سلامت – ایسنا نوشت:

فهرست 15 داروی پرفروش ایران اعلام شد. 15 داروی پرفروش ایران بر اساس آخرین آمارها از سوی سازمان غذا و دارو، در جدول زیر قابل مشاهده است:

– کلوپیدوگرل (Clopidogrel)، که پرمصرف‌ترین داروی کشور است، در ردیف داروهای بیماران قلبی – عروقی قرار می‌گیرد و مهارکننده تجمع پلاکتی است. این دارو در بیماران مبتلا به آترواسکلروزیس با ریسک آنفارکتوس میوکارد، سکته و بیماری‌های عروق محیطی تجویز می‌شود.

– سفیکسیم (Cefixime) که بر اساس آخرین آمار، دومین داروی پرمصرف ایران است، یک آنتی‌بیوتیک سفالوسپورینی است‌. این آنتی‌بیوتیک‌ها در درمان طیف وسیعی از بیماری‌های عفونی باکتریایی مثل عفونت‌های تنفسی، عفونت‌های پوست و بافت نرم و عفونت‌های استخوان یا مفاصل و عفونت‌های ادراری مؤثر هستند. سفیکسیم همچنین ممکن است برای پیشگیری از ایجاد عفونت در افرادی که تحت عمل جراحی قرار گرفته‌اند یا در افرادی که به هر علتی مستعد عفونت هستند، استفاده شود.

– آموکسی‌سیلین (Amoxicillin)، سومین داروی پرمصرف ایران، یکی از داروهای خانواده پنی‌سیلین‌ها و از دسته بتالاکتام‌ها است. این دارو یکی از مهمترین و پرمصرف‌ترین آنتی بیوتیک‌های خوراکی است. از این دارو در درمان بسیاری از عفونت‌ها مانند عفونت گوش میانی، سینوزیت، گلودرد استرپتوکوکی، پنومونی، عفونت‌های پوستی، عفونت‌های مجرای ادراری، بیماری لایم و عفونت‌های کلامیدیایی استفاده می‌شود.

– آلبومین ( Albumin)، در گروه دارویی مشتقات خونی قرار می‌گیرد و افزایش دهنده حجم پلاسماست. محلول‌های حاوی آلبومین در درمان فوری کم حجمی خون همراه یا بدون شوک، کمی پروتئین خون در بیمارانی که دچار سوختگی‌های شدید شده‌اند، به منظور حفظ حجم پلاسما و غلظت پروتئین و جلوگیری از غلیظ شدن خون، به عنوان داروی کمکی برای رقیق نمودن خون در اعمال جراحی بای پس قلب استفاده می‌شوند. همچنین از محلول غلیظ آلبومین به صورت کمکی در بیماران تحت همودیالیز و نارسایی حاد کبدی و زیادی بیلی روبین خون نوزادان استفاده می‌شود. آلبومین یک تنظیم کننده مهم حجم خون در گردش است.

– ایمیون گلبولین (immune globulin)، این دارو برای مبتلایان به نقص سیستم ایمنی، لوسمی لنفوسیتیک مزمن سلول‌های B، سندروم کاوازاکی، جلوگیری از عفونت در کودکان مبتلا به ایدز و در پیوند مغز استخوان به منظور کاهش احتمال بروز و شدت عفونت سیستمیک و کاهش واکنش میزبان بر علیه پیوند مصرف می‌شود.

– کو- آموکسی کلاو ( Co-Amoxiclav)، در گروه آنتی بیوتیک‌ها قرار گرفته و در درمان بیماری‌های عفونی به خصوص عفونت‌های مقاوم به آموکسی سیلین مانند سینوزیت، عفونت گوش میانی، عفونت مجاری‌ تنفسی‌ و برونشیت‌مزمن کاربرد دارد.

– سوماتروپین (Somatropin ) با علمی Growth Hormone در درمان کوتاهی قد ناشی از کمبود هورمون رشد از جمله در کوتاه قدی در سندروم ترنر به کار می‌رود.

– ایمی پنم (Imipenem+Cilastatin) در ردیف داروهای ضد باکتری قرار می‌گیرد و برای درمان عفونت‌های افراد مبتلا به نقص ایمنی، عفونت‌های داخل شکمی، عفونت‌های استخوان و مفاصل، عفونت‌های پوست و بافت نرم، عفونت‌های راه ادراری و راه صفراوی، پنومونی اکتسابی بیمارستانی به کار می‌رود.

– فیلگراستیم (Filgrastim)، شکل مصنوعی G-CSF (فاکتور محرک کلنی گرانولوسیت) است، نوعی پروتئین طبیعی که عامل تولید گلبول‌های سفید خون است.

کمبود G-CSF خطر عفونتهای باکتریایی را افزایش می‌دهد. این دارو مغز استخوان را وادار به تولید گلبول‌های سفید خون می‌کند و بدین ترتیب از خطر عفونت می‌کاهد و سبب ورود سلول‌های مغز استخوان به خون می‌شود تا در آنجا تجمع کنند و بیماری مغز استخوان درمان شود یا در طول درمان سرطان پیشرفته جایگزین مغز استخوان از دست رفته بشود.

فیلگراستیم را برای درمان بیماران مبتلا به نوتروپنی مادرزادی (کمبود G-CSF)، برخی بیماران ایدزی و کسانی که به تازگی مقدار زیادی شیمی درمانی یا پرتو درمانی در خلال پیوند مغز استخوان یا برای درمان سرطان دریافت کرده‌اند تجویز می‌کنند. این بیماران مستعد ابتلا به عفونت‌های مکرر و شدید هستند. درد استخوان یکی از عوارض شایع درمان با فیلگراستیم است که با مصرف ضددردها قابل کنترل است. اگر این دارو به بیمارانی که دچار برخی اختلالات خونی نادر هستند داده شود خطر لوسمی بالا می‌رود.

– متفورمین (Metformin)، به عنوان کاهنده قند خون در درمان دیابت نوع دو (دیابت غیروابسته به انسولین) بکارمی‌رود. متفورمین در اختلال متابولیسم کربوهیدرات و درمان سندرم تخمدان پلی کیستیک نیز تجویز می‌شود.

– اینترفرون بتا (Interferon β – 1b)، از جمله داروهای بیماران ام اس است. اینترفرون‌ها در برابر عفونت های ویروسی مقاومت می‌بخشند و در واکنش‌های ایمنی طبیعی بدن، حتی در غیاب ویروس ها، شرکت دارند. حداقل ۳ نوع متفاوت از اینترفرون‌های انسانی شناسایی شده‌اند که برحسب اثر ضد ویروسی، ضد رشد و فعال‌سازی سلول کشنده طبیعی به اینترفرون‌های آلفا، بتا و گاما تقسیم بندی می‌شوند. این پروتئین‌ها توسط لوکوسیت‌ها، لنفوسیت‌ها، فیبروبلاست‌ها و سایر سلول‌های سیستم ایمنی تولید می‌شوند. امروزه اینترفرون بتا نوترکیب در دو میزبان جانوری و باکتریایی تولید می‌شوند که به ترتیب اینترفرون بتا آ1 و بی1 شناخته می‌شوند.

اینترفرون بتا برای درمان نوع عود کننده – فروکش کننده ام اس استفاده می‌شود. مشخص شده‌ است که این دارو تعداد و شدت حمله‌ها را کاهش می‌دهد و پیشرفت به سوی ناتوانی را کند می‌کند.

– آزیترومایسین ( Azithromycin)، نوعی آنتی‌بیوتیک از گروه ماکرولیدها است که برای گلودرد استرپتوکوکی، برونشیت، برخی انواع ذات الریه و عفونت‌های کلامیدیایی تجویز می‌شود.

– دوستکسل (Docetaxel)، داروی ضد سرطان است که در درمان سرطان‌های پستان، در مراحل پیشرفته تومور بدخیم سرطان پستان، ریه و تخمدان کاربرد دارد.

– آتورواستاتین (Atorvastatin)، در ردیف داروهای قلبی-عروقی قرار می‌گیرد و به عنوان داروی کمکی همراه با رژیم غذایی در درمان چربی خون بالا مصرف می‌شود.

– اورلیستات (Orlistat)، با تجاری زنیکال تنها داروی تایید شده برای کاهش وزن است و به صورت برگشت پذیر آنزیم روده‌ای لیپاز را مهار می‌کند و مانع جذب کامل چربی‌ها می‌شود.

4747

کاش یک نگاه به جدول میانداختید بعد شروع به نوشتن تیتر و شرح گزارش میکردید ؟؟!!!
بیشترین میزان مصرف metoformin داروی دیابت هست و بعد هم آنتی بیوتیکها ( متاسفانه ) پر مصرف هستند . شما بیشترین قیمتها را بیشترین مصرف دیده اید

اون عزیزی که این آمارها رو در آورده بهتره یه نگاه دوباره به جدول بکنه که ارزش ریالی داروها رو مبنای جدول گذاشته که اشتباههوگرنه آلبومین،اینتر فرون ،دوسه تاکسل و اورلیستات جز بیست داروی اول هم نیستند.

البته تیتر مطلب درسته ( پر فروش ترین) ولی تحلیل غلطه چون واژه ( پر مصرف ) را بکار برده

پست الکترونیک

آدرس وب سایت و یا وبلاگ

نظر شما
/7
9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *