مضرات استفاده از جوهر قند در نان

استفاده از مواد سرطان زا در تولید محصولات غذایی تمامی ندارد.

وقتی سلامت نان اصلی ترین خوراکی سفره ایرانی مورد شک وتردید قرار می گیرد آن وقت به کدام موادغذایی می توان اعتماد داشت.

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازبلاغ”، هر ایرانی در سال 16 کیلوگرم و به طور متوسط هر روز 44 گرم نان می خورد و به همین علت نان، جزو اصلی ترین خوراکی های سفره ایرانی ها محسوب می شود، اما این ماده مغذی هم مانند بسیاری از خوراکی های دیگرنظر سوسیس و کالباس، شیر، گوشت و آب در مظان اتهام آلودگی قرار دارد.

جوهرقند یا بلانکیت ترکیبی گوگردی است که در قندریزی ها برای رنگبری و سفید کردن قندها استفاده می شود.

این ماده در اثر حرارت، گاز So2 آزاد کرده و در مقدار زیاد مصرف آن سرطان زا است و به همین دلیل یکی از مهم ترین فاکتورهای کنترل کیفیت قند کله، اندازه گیری انیدرید سولفور و یا باقیمانده بلانکیت در قند است.

مضرات استفاده از جوهر قند در نان

حداکثر مقدار بلانکیت مصرفی در تولید قندها 1 ppm است، که مصرف از آن ایجاد عوارضی از قبیل: اختلالات گوارشی، استنشاقی، پوستی و حتی چشمی می کند.

در حالی که در بهداشت جهانی استفاده از این ماده تقریباً ممنوع بوده و صنایع قند و شکر جای خود را به تبادل گرهای یونی (رزین) داده است.1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *