مضرات استفاده از جوش شیرین در کباب کوبیده

صفحه اصلی » صفحه اول » تالار مهندسی بهداشت محیط » تالار بهداشت محیط » کنترل بهداشتی مواد غذایی

ساعت سایت بر اساسUTC تنظیم شده است

مدير انجمن: naderloo

مضرات استفاده از جوش شیرین در کباب کوبیده

naderloo (دوشنبه مرداد ماه 2, 1393 4:29 pm)

صفحه اصلی » صفحه اول » تالار مهندسی بهداشت محیط » تالار بهداشت محیط » کنترل بهداشتی مواد غذایی

ساعت سایت بر اساسUTC تنظیم شده است

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و مهمان

در میان 6+ رستوان و کافی‌شاپ و شیرینی‌فروشی و کلی خوراکی خوشمزه، بگرد!

مهدی کاشفی سرآشپز خوشرو و متین رستوران خاقان، 31سال دارد و 16سالی می شود که به کار آشپزی مشغول است. او اهل همدان می باشد و عاشق کارش است و به گفته خودش اگر به 16 سال قبل هم برگردد باز هم همین شغل را انتخاب می کند.
او که چند سال قبل به صورت اتفاقی وارد رستوران نایب شده بود با پشتکار و تیزهوشی اش توانست به عنوان سرآشپز رستوران نایب ساعی فعالیت خود را ادامه دهد. با دعوت آقای صفایی “مدیر رستوران” یک سالی می شود که همکاری اش را با خاقان آغاز کرده و توانسته با غذاهای خوشمزه و با کیفیتش مشتریان زیادی را جذب رستوران نماید.

با سرآشپز رستوران خاقان

کباب کوبیده محلی و کباب لقمه

سرآشپز ما قرار شده که امروز کباب لقمه و کباب محلی را برای ما آموزش بدهد. مواد اولیه این غذا برای 1نفرکه توسط سرآشپز آماده شده به شرح زیر است:
یک کیلوگرم گوشت چرخ کرده که شامل:
گوشت چرخ کرده گوسفندی 6 گرم
گوشت چرخ کرده گوساله 3 گرم
قلوه گوسفندی 1 گرم
نمک 15 گرم
فلفل 1 گرم
جوش شیرین 7 گرم
پیاز چرخ کرده آب گرفته 3 گرم
زعفران یک قاشق چایخوریمضرات استفاده از جوش شیرین در کباب کوبیده


 

 

 

سرآشپز دلیل استفاده کردن از قلوه را خوشمزه و آب دار شدن و بخصوص نریختن گوشت عنوان می کند و بعد اینگونه شروع می نماید.
قبل از چرخ کردن گوشتها باید نمک کافی به آنها بزنیم تا زمانیکه در دمای زیر صفر گذاشته می شوند خودشان را بگیرند.
سرآشپزما پس از آماده کردن گوشتهای چرخ کرده ابتدا پیازی که کاملاً آبش گرفته شده بود را بر روی گوشتها ریخت، سپس جوش شیرین را به پیازها اضافه کرد بعد مقداری فلفل سیاه و در آخر زعفران را بر روی جوش شیرین و پیاز ریخت و بدون مخلوط شدن آنها با گوشت، با دقت و آرام آرام پیاز را به همراه زعفران و جوش شیرین و فلفل سیاه مخلوط نمود. بعد از مخلوط شدن این مواد شروع به ورز دادن گوشت کرد.

 

آنقدرگوشتها را ورز داد تا به گفته خودش آن چسب که باعث می شود گوشت نریزد را ایجاد کرد. به گفته سرآشپز زمانیکه گوشتها به سختی از هم جدا شوند نشان دهنده چسبناک شدن گوشتها می باشد. سرآشپز ما اعتقاد دارد که هیچگونه دنبه ای به کبابش اضافه نمی کند زیرا بوی بدی ایجاد می کند.
حالا زمان سیخ گرفتن کبابها فرا رسیده است. سرآشپز از دستیارش تقاضای آب دست می کند این آب دست باعث می شود زمانیکه گوشتها را سیخ می گیرند، به دست نچسبند و به راحتی جدا شوند.

 

          

سرآشپز ما که ابتدا می خواهد کباب لقمه و بعد کباب کوبیده محلی درست کند 18گرم گوشت را برمی دارد و با مهارت خاصی آن را که بازباز سیخ می گیرد و گوشه ای می گذارد. این بار نوبت کباب محلی سرآشپز می باشد که فرقش با کباب لقمه در این است که اولاً سیخهای این کباب کوچکتر و با فاصله کمتر و ظریفتر سیخ می شود و بعد از پخت بر روی آن کره محلی که مخصوص تبریز است، ریخته می شود.
سپس مرحله درست کردن آتش است که سرآشپز صبر می کند تا زغالها با پمپ بادی که زیرشان قرار دارد خودشان را بگیرند و قرمز شوند. سپس بعد از  قرمز شدن و گرفتن زغالها، کبابها را بر روی آتش می گذارد و بعد از سه دقیقه کبابهای داغ و خوشمزه را در ظرفی سفید رنگ و زیبا قرار می دهد.

الان دیگر نوبتی هم باشد نوبت روغن محلی تبریز است که سرآشپز پس از داغ کردن آن با قاشقی بزرگ کبابها را مملو ازروغن می کند، سپس شروع به تزئین ظرف می نماید.
او با دقت دو عدد گوجه فرنگی، چیپس سیب زمینی و خیارشور و گوجه فرنگی را در کناره های ظرف جای می دهد. در آخر چند شاخه جعفری و یک عدد لیمو ترش تازه را هم به آنها می افزاید.
در آخر سرآشپز، برنج دو بار کشت را که رویش را با زعفران تزئین کرده است، در ظرفی زیبا می کشد و آن را کنار کبابها می گذارد.

 

                               

هر فصل سالادهای مخصوص خود را دارد و بسته به آن رنگ، طعم و مواد غذایی موجود در س

چقدر با سوشی آشنا هستید؟ تابه حال سوشی را امتحان کردهاید؟ یکی از رستورانهایی که

رستوران پیچ دستور اول
موهیتوی نارنج
رستوران پیچ یکی از معدود رستورانه

حتماً این مدت اسم رستوران فنسی را بسیار شنیدهاید. با وجود تازه تأسیس بودن ای

رستوران سور در دو ماه اخیر به لحاظ کیفیت بالای بهداشت یکی از دو ر

اپلیکیشن موبایل فیدیلیو را دریافت کنید.

سایت شرکت خرید اینترنتی مروارید پنبه ریز

مشتریان و نمایندگان میتوانند اقدام به خرید و آموزش بازاریابی و پیگیری سفارشات خود اقدام نمایند.

همه با هم موفقیت را تجربه کنیم. فرصت کسب و کاری نوین در PISC فراهم است

میزکاری شما و فعالیت های بازاریابی خود را مدیریت کنید و لذت ببرید

بهره گیری از گزارشات هوشمند سیستم به شما فعالیت خود را رصد کنیدمضرات استفاده از جوش شیرین در کباب کوبیده

سوالات و یا درخواستهای خود را در سریعترین زمان پیگیری نمایید

دسترسی به منابع و آموزش های اختصاصی ، همکاری و ارتباط با هزاران بازاریاب

هنوز ثبت نکرده اید ؟ راهنمای عضویت و فعالیت در پنبه ریز

فعالیت خرید اینترنتی مروارید پنبه ریز بصورت یک شخص حقوقی مستقل ، دارای پروانه کسب بازاریابی شبکه ای مطابق آئین ه تبصره ماده 87 قانون نظام صنفی می باشد. و این شرکت هیچگونه وابستگی به ارگانها و نهادهای دولتی ، غیر دولتی و امنیتی ندارد.

1397 © تمامی حقوق سایت برای شرکت خرید اینترنتی مروارید پنبه‌ریز محفوظ می باشد.

صفحه اصلی

| سیاست ها و حریم خصوصی

| تماس با ما | پیوندها

دستمال مرطوب استوانه‌ای پاک‌کننده آرایش دایلکس

کرم نرم‌کننده دست و صورت گیاهی الیکس 5 میلی لیتر

شامپو تقویت‌کننده رشد موی سر حاوی مالتودکسترین زنانه لدورا 15 میلی لیتر

کرم دورچشم جوان‌ساز و رفع‌کننده تیرگی لدورا 3 میلی لیتر

ماسک نرم‌کننده و تقویت‌کننده موی سر گیاهی الیکس 2 میلی لیتر

شامپو گیاهی مناسب موهای معمولی الیکس 3 میلی لیتر

دستمال مرطوب استوانه‌ای پاک‌کننده آرایش دایلکس

شامپو گیاهی مناسب موهای خشک و آسیب‌دیده الیکس 3 میلی لیتر

پنکیک حاوی کلاژن و ویتامین E پددار کد LC71 لدورا 18 گرمی

شامپو تقویت‌کننده رشد موی سر کراتینه مردانه لدورا 15 میلی لیتر

شامپو تقویت‌کننده رشد موی سر حاوی مالتودکسترین زنانه لدورا 15 میلی لیتر

تونیک تقویت‌کننده رشد موی سر حاوی مالتودکسترین لدورا 2 میلی‌لیتر

مضرات استفاده از جوش شیرین در کباب کوبیده

دستمال مرطوب استوانه‌ای پاک‌کننده آرایش دایلکس

شامپو گیاهی مناسب موهای خشک و آسیب‌دیده الیکس 3 میلی لیتر

فعالیت خرید اینترنتی مروارید پنبه ریز بصورت یک شخص حقوقی مستقل ، دارای پروانه کسب بازاریابی شبکه ای مطابق آئین ه تبصره ماده 87 قانون نظام صنفی می باشد. و این شرکت هیچگونه وابستگی به ارگانها و نهادهای دولتی ، غیر دولتی و امنیتی ندارد.

1397 © تمامی حقوق سایت برای شرکت خرید اینترنتی مروارید پنبه‌ریز محفوظ می باشد.

صفحه اصلی

| سیاست ها و حریم خصوصی

| تماس با ما | پیوندها

شركت خرید اینترنتی مروارید پنبه‌ریز در سال 1388 با هدف توسعه تجارت الكترونیك و استفاده از ظرفیت های بازاریابی شبکه‌ای تاسیس شد. این شركت در سال 139 موفق به دریافت مجوز فعالیت بازاریابی شبكه‌ای از دولت جمهوری اسلامی ایران گردید. و امروز شرکت خرید اینترنتی مروارید پنبه‌ریز تأمین سریع و باکیفیت کالا و خدمات، در جهت بهبود را رسالت خود می‌داند. رسالتی که با خلق تجربه‌ای ارزشمند از تجارت سالم برای سازمان پویای خود، توسعه پایدار را به ارمغان خواهدآورد.

بازاریابی شبکه ای شیوه ای نوین برای بازاریابی و فروش محصول است. با استفاده از این روش شرکت های تولید کننده کالا یا خدمات میتوانند محصولات با کیفیت خود را با هزینه کمتر و سرعت ترویج کرده و به فروش برسانند. علاوه بر این در این شیوه با حذف واسطه های عمده در مسیر ترویج و توزیع محصولات و اختصاص آن به بازاریابی ها و خرده فروش ها، درآمد قابل توجهی برای تعداد چشمگیری از افراد جامعه ایجاد خواهد شد.

شركت خرید اینترنتی مروارید پنبه‌ریز دارای مجوز بازاریابی شبكه ای از وزارت صنعت،معدن و تجارت جمهوری اسلامی ایران است .این شرکت با تكیه بر محصولات با کیفیت و انحصاری تولید ایران و طرح درآمدی كارآمد و منعطف مورد تایید وزارت بازرگانی، نگاهی جهانی به با بازاریابی شبکه ای دارد. گروه صنعتی پلیمر بوشهر با بیش از ربع قرن فعالیت در صنعت کشور پشتوانه ای مستحکم و درخشان برای توسعه روز افزون شرکت PISC محسوب میشود. وجود مدیران مجرب و کارآمد، دانش به روز و تاکید بر آموزش، دسترسی آسان به امکانات، سابقه درخشان و خدمات پشتیبانی گسترده از دیگر عواملی است که موفقیت شما را در تجربه یک کسب و کار جدید تضمین خواهد کرد.

جهت خرید آنلاین محصولات فروشگاه PISC، میتوانید ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و از منوی فروشگاه محصولات مورد نظر خود را به سبد خرید اضافه نموده و پس از تکمیل سبد خرید خود صورتحساب سفارش خود را پرداخت نهایی نمایید. سفارشات با توجه به نوع تحویل کالای انتخابی شما، پس از 48 ساعت می توانید درب انبار به صورت حضوری تحویل بگیرید. جهت پیگیری سفارشات خود میتوانید به مراجعه به منوی کاربری “لیست سفارشات خود را مشاهده نمایید.

شما در PISC می توانید از طریق طرح درآمدی ترکیبی 5 گانه شامل پورسانت خرده فروشی، پورسانت سطحی، پورسانت (نسلی)، پاداش کسب رده راهبری و پاداش باشگاه سفیران است کسب درآمد کنید. در غالب این طرح در پایان هر ماه درصدهای مشخصی از بهای كالاهای فروخته شده توسط شما یا گروه فروشتان محاسبه و به شما پرداخت میشود.

لوح سپاس و تندیس واحد نمونه صنعتی از جشنواره ملی قهرمانان صنعت ایران در سال 1394 برترین وب سایت ایرانی به انتخاب مردم در هشتمین جشنواره وب ایرانی در سال 1394

فعالیت خرید اینترنتی مروارید پنبه ریز بصورت یک شخص حقوقی مستقل ، دارای پروانه کسب بازاریابی شبکه ای مطابق آئین ه تبصره ماده 87 قانون نظام صنفی می باشد. و این شرکت هیچگونه وابستگی به ارگانها و نهادهای دولتی ، غیر دولتی و امنیتی ندارد.

1397 © تمامی حقوق سایت برای شرکت خرید اینترنتی مروارید پنبه‌ریز محفوظ می باشد.

صفحه اصلی

| سیاست ها و حریم خصوصی

| تماس با ما | پیوندها

با توجه به پیشرفت و توسعه فرهنگ خرید اقلام مورد نیاز مصرف کنندگان در سطح جهان از طریق بازاریابی شبکه‌ای (Network Marketing)، طرح پیاده سازی این سیستم در کشور عزیزمان ایران، با شرکت خرید اینترنتی مروارید پنبه ریز، در سال 1388، توسط مهندس عبدالزهراء وطن دوست، کارآفرین نمونه ملی و بنیانگذار گروه صنعتی پلیمر بوشهر، با الگو برداری (Benchmarking) از مدل های مختلف بازاریابی شبکه ای در سطح جهان ارائه و بومی سازی شد و پس از کسب مجوزهای قانونی و همچنین استفتاء از آیات عظام مبنی بر شرعی بودن این نوع فعالیت، شرکت خرید اینترنتی مروارید پنبه ریز، در حال حاضر به عنوان اولین بازاریابی شبکه‌ای (Network Marketing) پیشرو در ایران فعالیت می نماید.

بازاریابی شبکه‌ای (Network Marketing)، نوعی شیوه فروش است که در آن شرکت ها محصولات خود را بدون واسطه به فروش می‌رسانند و مشتریان پس از خرید در صورت تمایل می‌توانند، محصولات شرکت ها را بازاریابی کنند و سود بگیرند. درآمد حاصله در بازاریابی شبکه‌ای ، هم در ازای فروش مستقیم کالا و هم در ازای فروش از طریق زیرمجموعه کسب می‌شود.

شرکت خرید اینترنتی مروارید پنبه ریز؛ در حال حاضر، با دارا بودن بیشترین تنوع کالا و خدمات رسانی بوسیله به روزترین سرویس های مبنی بر وب و تسهیل فرایند خرید و انتخاب درست توسط مشتریان، یکی از بزرگترین فروشگاه های اینترنتی کشور است که تجربه لذت بخش یک خرید اینترنتی آسان را به ارمغان آورده است.

ارسال سریع، مشتری مداری، خلاقیت از اصول اولیه خرید اینترنتی مروارید پنبه ریز است که شرکت به آن متعهد و پایبند است و همواره با ارائه طیف گسترده ای از محصولات با برندهای مختلف، در همراهی مشتریان در فرایند خرید و حفظ جایگاه بی طرفانه، تلاش می نماید تا کاربران و مشتریان با حق انتخاب بسیار بالا و با دریافت اطلاعات کامل مندرج در وب، برای انتخاب درست کالای مورد نظر اقدام کنند.

این شرکت با استفاده از الگوهای برتر بازاریابی شبکه ­ای و بهره گیری از مزیت ­های رقابتی (به خصوص تجاری، طیف گسترده مشتریان و محصولات با کیفیت)، با هدف ایجاد همکاری مشترک میان تأمین ­کنندگان، بازاریابان و مشتریان، در سال 139، موفق به دریافت مجوز فعالیت بازاریابی شبکه ای از دولت جمهوری اسلامی ایران شد و هم اکنون توانسته با اجرای درست و قانونی بازاریابی شبکه ای، تحت نظر کمیته نظارت بر بازاریابی شبکه ای وزارت بازرگانی، گام های بزرگی در ایجاد کسب و کارهای نوین در کشور، بردارد تا منافع و رضایت کلیه ذینفعان خود را به صورت حداکثری و متوازن تامین نماید.

شرکت خرید اینترنتی مروارید پنبه ریز، همواره درصدد افزودن دایره فعالیت خود در حوزه های تازه ای از چرخه فروش کالا و خدمات است و امید آن دارد که با جذب مخاطبان بیشتر، به هدف ترسیم شده خود که همان ایجاد کسب و کارهای نوین اشتغال برای آحاد جامعه به خصوص علاقمندان است، نایل آید.

فعالیت خرید اینترنتی مروارید پنبه ریز بصورت یک شخص حقوقی مستقل ، دارای پروانه کسب بازاریابی شبکه ای مطابق آئین ه تبصره ماده 87 قانون نظام صنفی می باشد. و این شرکت هیچگونه وابستگی به ارگانها و نهادهای دولتی ، غیر دولتی و امنیتی ندارد.

1397 © تمامی حقوق سایت برای شرکت خرید اینترنتی مروارید پنبه‌ریز محفوظ می باشد.

صفحه اصلی

| سیاست ها و حریم خصوصی

| تماس با ما | پیوندها

اسپری ضد ریزش مو، آرایش پاک کن عمقی ، تونیک پوست، خط چشم ماژیکی، ژل بعد از اصلاح، سرم و کرم 4*1 ، شامپو سر و بدن، شامپو ضد ریزش مو، کرم اصلاح، کرم دور چشم فیلر، کرم ضد آفتاب اس پی اف5 ، کرم ضد پیری و ضد چروک آقایان، کرم محافظ و از بین برنده سیاهی دور چشم، لایه بردارو اسکراپ حرفه ای، لوسیون بعد از اصلاح، لوسیون رویش مجدد مو حاوی اسید آمینه، ماسک بازسازی کننده پوست، ماسک ضد ریزش مو، مداد چشم و ابرو، مداد چشم و ابرو اتوماتیک، سرم زیبایی و لایه بردار سفید کننده، کرم روز سفید کننده ، ماسک لایه بردار صورت و گردن سفید کننده، تونیک پیلینگ و سفید کننده پوست، کرم شب سفید کننده و لایه بردار، رول دور چشم آقایان(آیس ژل)، شامپو حاوی روغن آرگان، سرم مو حاوی روغن آرگان، ترمیم کننده مو حاوی روغن آرگان، اسپری درخشان کننده مو حاوی روغن آرگان، چسب از بین برنده جوش سر سیاه، خمیر دندان، پکیج ترمیم کننده حاوی ژل رویال، ژل موی سخت استادیو استایل، سرم رویش مجدد مو حاوی اسید آمینه، پکیج دور چشم پپتاید با تجاری[email protected]

مسواک – گوش پاک کن – چسب زخم – تیغ اصلاح مو – نخ دندان – کرم نرم کننده و تقویت کننده پوست – تقویت کننده موی سر – مایع خشبو کننده بدن – مایع شستشوی بدن – کرم و ژل ضد آفتاب – کرم از بین برنده موهای زائد – روشن کننده پوست – لاک ناخن – رنگ مو – شامپو – (کرم دست و صورت ،کرم آرایش پاک کن ، شامپو، لوسیون پوست و مو، کرم ضد چروک پوست “Q1

دستمال کاغذی -دستمال مرطوب – نوار بهداشتی بانوان – دستمال حوله ای – دستمال توالت – پوشک بچه و بزرگسال – پد پاک کننده – دستمال مرطوب

به نظر من پنبه ریز بعنوان پیشرو ترین شرکت بازاریابی شبکه ای است دلیلش رو میتونید از سایتش مطالعه کنید https://www.panberes.ir

منم دیدگاهم اینه که پنبه ریز داره بهتر از بقیه شرکت ها کار میکنه و کمی به نتورک واقعی نزدیک تره شعبه گرگانش هم افتتاح شد و الان حدود 17 شعبه تو کشور داره

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

perm_identity

email

textsms

سایت شرکت خرید اینترنتی مروارید پنبه ریز

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

سایت شرکت خرید اینترنتی مروارید پنبه ریز

مشتریان و نمایندگان میتوانند اقدام به خرید و آموزش بازاریابی و پیگیری سفارشات خود اقدام نمایند.

همه با هم موفقیت را تجربه کنیم. فرصت کسب و کاری نوین در PISC فراهم است

میزکاری شما و فعالیت های بازاریابی خود را مدیریت کنید و لذت ببرید

بهره گیری از گزارشات هوشمند سیستم به شما فعالیت خود را رصد کنیدمضرات استفاده از جوش شیرین در کباب کوبیده

سوالات و یا درخواستهای خود را در سریعترین زمان پیگیری نمایید

دسترسی به منابع و آموزش های اختصاصی ، همکاری و ارتباط با هزاران بازاریاب

هنوز ثبت نکرده اید ؟ راهنمای عضویت و فعالیت در پنبه ریز

فعالیت خرید اینترنتی مروارید پنبه ریز بصورت یک شخص حقوقی مستقل ، دارای پروانه کسب بازاریابی شبکه ای مطابق آئین ه تبصره ماده 87 قانون نظام صنفی می باشد. و این شرکت هیچگونه وابستگی به ارگانها و نهادهای دولتی ، غیر دولتی و امنیتی ندارد.

1397 © تمامی حقوق سایت برای شرکت خرید اینترنتی مروارید پنبه‌ریز محفوظ می باشد.

صفحه اصلی

| سیاست ها و حریم خصوصی

| تماس با ما | پیوندها

دستمال مرطوب استوانه‌ای پاک‌کننده آرایش دایلکس

کرم نرم‌کننده دست و صورت گیاهی الیکس 5 میلی لیتر

شامپو تقویت‌کننده رشد موی سر حاوی مالتودکسترین زنانه لدورا 15 میلی لیتر

کرم دورچشم جوان‌ساز و رفع‌کننده تیرگی لدورا 3 میلی لیتر

ماسک نرم‌کننده و تقویت‌کننده موی سر گیاهی الیکس 2 میلی لیتر

شامپو گیاهی مناسب موهای معمولی الیکس 3 میلی لیتر

دستمال مرطوب استوانه‌ای پاک‌کننده آرایش دایلکس

شامپو گیاهی مناسب موهای خشک و آسیب‌دیده الیکس 3 میلی لیتر

پنکیک حاوی کلاژن و ویتامین E پددار کد LC71 لدورا 18 گرمی

شامپو تقویت‌کننده رشد موی سر کراتینه مردانه لدورا 15 میلی لیتر

شامپو تقویت‌کننده رشد موی سر حاوی مالتودکسترین زنانه لدورا 15 میلی لیتر

تونیک تقویت‌کننده رشد موی سر حاوی مالتودکسترین لدورا 2 میلی‌لیتر

مضرات استفاده از جوش شیرین در کباب کوبیده

دستمال مرطوب استوانه‌ای پاک‌کننده آرایش دایلکس

شامپو گیاهی مناسب موهای خشک و آسیب‌دیده الیکس 3 میلی لیتر

فعالیت خرید اینترنتی مروارید پنبه ریز بصورت یک شخص حقوقی مستقل ، دارای پروانه کسب بازاریابی شبکه ای مطابق آئین ه تبصره ماده 87 قانون نظام صنفی می باشد. و این شرکت هیچگونه وابستگی به ارگانها و نهادهای دولتی ، غیر دولتی و امنیتی ندارد.

1397 © تمامی حقوق سایت برای شرکت خرید اینترنتی مروارید پنبه‌ریز محفوظ می باشد.

صفحه اصلی

| سیاست ها و حریم خصوصی

| تماس با ما | پیوندها

شركت خرید اینترنتی مروارید پنبه‌ریز در سال 1388 با هدف توسعه تجارت الكترونیك و استفاده از ظرفیت های بازاریابی شبکه‌ای تاسیس شد. این شركت در سال 139 موفق به دریافت مجوز فعالیت بازاریابی شبكه‌ای از دولت جمهوری اسلامی ایران گردید. و امروز شرکت خرید اینترنتی مروارید پنبه‌ریز تأمین سریع و باکیفیت کالا و خدمات، در جهت بهبود را رسالت خود می‌داند. رسالتی که با خلق تجربه‌ای ارزشمند از تجارت سالم برای سازمان پویای خود، توسعه پایدار را به ارمغان خواهدآورد.

بازاریابی شبکه ای شیوه ای نوین برای بازاریابی و فروش محصول است. با استفاده از این روش شرکت های تولید کننده کالا یا خدمات میتوانند محصولات با کیفیت خود را با هزینه کمتر و سرعت ترویج کرده و به فروش برسانند. علاوه بر این در این شیوه با حذف واسطه های عمده در مسیر ترویج و توزیع محصولات و اختصاص آن به بازاریابی ها و خرده فروش ها، درآمد قابل توجهی برای تعداد چشمگیری از افراد جامعه ایجاد خواهد شد.

شركت خرید اینترنتی مروارید پنبه‌ریز دارای مجوز بازاریابی شبكه ای از وزارت صنعت،معدن و تجارت جمهوری اسلامی ایران است .این شرکت با تكیه بر محصولات با کیفیت و انحصاری تولید ایران و طرح درآمدی كارآمد و منعطف مورد تایید وزارت بازرگانی، نگاهی جهانی به با بازاریابی شبکه ای دارد. گروه صنعتی پلیمر بوشهر با بیش از ربع قرن فعالیت در صنعت کشور پشتوانه ای مستحکم و درخشان برای توسعه روز افزون شرکت PISC محسوب میشود. وجود مدیران مجرب و کارآمد، دانش به روز و تاکید بر آموزش، دسترسی آسان به امکانات، سابقه درخشان و خدمات پشتیبانی گسترده از دیگر عواملی است که موفقیت شما را در تجربه یک کسب و کار جدید تضمین خواهد کرد.

جهت خرید آنلاین محصولات فروشگاه PISC، میتوانید ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و از منوی فروشگاه محصولات مورد نظر خود را به سبد خرید اضافه نموده و پس از تکمیل سبد خرید خود صورتحساب سفارش خود را پرداخت نهایی نمایید. سفارشات با توجه به نوع تحویل کالای انتخابی شما، پس از 48 ساعت می توانید درب انبار به صورت حضوری تحویل بگیرید. جهت پیگیری سفارشات خود میتوانید به مراجعه به منوی کاربری “لیست سفارشات خود را مشاهده نمایید.

شما در PISC می توانید از طریق طرح درآمدی ترکیبی 5 گانه شامل پورسانت خرده فروشی، پورسانت سطحی، پورسانت (نسلی)، پاداش کسب رده راهبری و پاداش باشگاه سفیران است کسب درآمد کنید. در غالب این طرح در پایان هر ماه درصدهای مشخصی از بهای كالاهای فروخته شده توسط شما یا گروه فروشتان محاسبه و به شما پرداخت میشود.

لوح سپاس و تندیس واحد نمونه صنعتی از جشنواره ملی قهرمانان صنعت ایران در سال 1394 برترین وب سایت ایرانی به انتخاب مردم در هشتمین جشنواره وب ایرانی در سال 1394

فعالیت خرید اینترنتی مروارید پنبه ریز بصورت یک شخص حقوقی مستقل ، دارای پروانه کسب بازاریابی شبکه ای مطابق آئین ه تبصره ماده 87 قانون نظام صنفی می باشد. و این شرکت هیچگونه وابستگی به ارگانها و نهادهای دولتی ، غیر دولتی و امنیتی ندارد.

1397 © تمامی حقوق سایت برای شرکت خرید اینترنتی مروارید پنبه‌ریز محفوظ می باشد.

صفحه اصلی

| سیاست ها و حریم خصوصی

| تماس با ما | پیوندها

با توجه به پیشرفت و توسعه فرهنگ خرید اقلام مورد نیاز مصرف کنندگان در سطح جهان از طریق بازاریابی شبکه‌ای (Network Marketing)، طرح پیاده سازی این سیستم در کشور عزیزمان ایران، با شرکت خرید اینترنتی مروارید پنبه ریز، در سال 1388، توسط مهندس عبدالزهراء وطن دوست، کارآفرین نمونه ملی و بنیانگذار گروه صنعتی پلیمر بوشهر، با الگو برداری (Benchmarking) از مدل های مختلف بازاریابی شبکه ای در سطح جهان ارائه و بومی سازی شد و پس از کسب مجوزهای قانونی و همچنین استفتاء از آیات عظام مبنی بر شرعی بودن این نوع فعالیت، شرکت خرید اینترنتی مروارید پنبه ریز، در حال حاضر به عنوان اولین بازاریابی شبکه‌ای (Network Marketing) پیشرو در ایران فعالیت می نماید.

بازاریابی شبکه‌ای (Network Marketing)، نوعی شیوه فروش است که در آن شرکت ها محصولات خود را بدون واسطه به فروش می‌رسانند و مشتریان پس از خرید در صورت تمایل می‌توانند، محصولات شرکت ها را بازاریابی کنند و سود بگیرند. درآمد حاصله در بازاریابی شبکه‌ای ، هم در ازای فروش مستقیم کالا و هم در ازای فروش از طریق زیرمجموعه کسب می‌شود.

شرکت خرید اینترنتی مروارید پنبه ریز؛ در حال حاضر، با دارا بودن بیشترین تنوع کالا و خدمات رسانی بوسیله به روزترین سرویس های مبنی بر وب و تسهیل فرایند خرید و انتخاب درست توسط مشتریان، یکی از بزرگترین فروشگاه های اینترنتی کشور است که تجربه لذت بخش یک خرید اینترنتی آسان را به ارمغان آورده است.

ارسال سریع، مشتری مداری، خلاقیت از اصول اولیه خرید اینترنتی مروارید پنبه ریز است که شرکت به آن متعهد و پایبند است و همواره با ارائه طیف گسترده ای از محصولات با برندهای مختلف، در همراهی مشتریان در فرایند خرید و حفظ جایگاه بی طرفانه، تلاش می نماید تا کاربران و مشتریان با حق انتخاب بسیار بالا و با دریافت اطلاعات کامل مندرج در وب، برای انتخاب درست کالای مورد نظر اقدام کنند.

این شرکت با استفاده از الگوهای برتر بازاریابی شبکه ­ای و بهره گیری از مزیت ­های رقابتی (به خصوص تجاری، طیف گسترده مشتریان و محصولات با کیفیت)، با هدف ایجاد همکاری مشترک میان تأمین ­کنندگان، بازاریابان و مشتریان، در سال 139، موفق به دریافت مجوز فعالیت بازاریابی شبکه ای از دولت جمهوری اسلامی ایران شد و هم اکنون توانسته با اجرای درست و قانونی بازاریابی شبکه ای، تحت نظر کمیته نظارت بر بازاریابی شبکه ای وزارت بازرگانی، گام های بزرگی در ایجاد کسب و کارهای نوین در کشور، بردارد تا منافع و رضایت کلیه ذینفعان خود را به صورت حداکثری و متوازن تامین نماید.

شرکت خرید اینترنتی مروارید پنبه ریز، همواره درصدد افزودن دایره فعالیت خود در حوزه های تازه ای از چرخه فروش کالا و خدمات است و امید آن دارد که با جذب مخاطبان بیشتر، به هدف ترسیم شده خود که همان ایجاد کسب و کارهای نوین اشتغال برای آحاد جامعه به خصوص علاقمندان است، نایل آید.

فعالیت خرید اینترنتی مروارید پنبه ریز بصورت یک شخص حقوقی مستقل ، دارای پروانه کسب بازاریابی شبکه ای مطابق آئین ه تبصره ماده 87 قانون نظام صنفی می باشد. و این شرکت هیچگونه وابستگی به ارگانها و نهادهای دولتی ، غیر دولتی و امنیتی ندارد.

1397 © تمامی حقوق سایت برای شرکت خرید اینترنتی مروارید پنبه‌ریز محفوظ می باشد.

صفحه اصلی

| سیاست ها و حریم خصوصی

| تماس با ما | پیوندها

اسپری ضد ریزش مو، آرایش پاک کن عمقی ، تونیک پوست، خط چشم ماژیکی، ژل بعد از اصلاح، سرم و کرم 4*1 ، شامپو سر و بدن، شامپو ضد ریزش مو، کرم اصلاح، کرم دور چشم فیلر، کرم ضد آفتاب اس پی اف5 ، کرم ضد پیری و ضد چروک آقایان، کرم محافظ و از بین برنده سیاهی دور چشم، لایه بردارو اسکراپ حرفه ای، لوسیون بعد از اصلاح، لوسیون رویش مجدد مو حاوی اسید آمینه، ماسک بازسازی کننده پوست، ماسک ضد ریزش مو، مداد چشم و ابرو، مداد چشم و ابرو اتوماتیک، سرم زیبایی و لایه بردار سفید کننده، کرم روز سفید کننده ، ماسک لایه بردار صورت و گردن سفید کننده، تونیک پیلینگ و سفید کننده پوست، کرم شب سفید کننده و لایه بردار، رول دور چشم آقایان(آیس ژل)، شامپو حاوی روغن آرگان، سرم مو حاوی روغن آرگان، ترمیم کننده مو حاوی روغن آرگان، اسپری درخشان کننده مو حاوی روغن آرگان، چسب از بین برنده جوش سر سیاه، خمیر دندان، پکیج ترمیم کننده حاوی ژل رویال، ژل موی سخت استادیو استایل، سرم رویش مجدد مو حاوی اسید آمینه، پکیج دور چشم پپتاید با تجاری[email protected]

مسواک – گوش پاک کن – چسب زخم – تیغ اصلاح مو – نخ دندان – کرم نرم کننده و تقویت کننده پوست – تقویت کننده موی سر – مایع خشبو کننده بدن – مایع شستشوی بدن – کرم و ژل ضد آفتاب – کرم از بین برنده موهای زائد – روشن کننده پوست – لاک ناخن – رنگ مو – شامپو – (کرم دست و صورت ،کرم آرایش پاک کن ، شامپو، لوسیون پوست و مو، کرم ضد چروک پوست “Q1

دستمال کاغذی -دستمال مرطوب – نوار بهداشتی بانوان – دستمال حوله ای – دستمال توالت – پوشک بچه و بزرگسال – پد پاک کننده – دستمال مرطوب

به نظر من پنبه ریز بعنوان پیشرو ترین شرکت بازاریابی شبکه ای است دلیلش رو میتونید از سایتش مطالعه کنید https://www.panberes.ir

منم دیدگاهم اینه که پنبه ریز داره بهتر از بقیه شرکت ها کار میکنه و کمی به نتورک واقعی نزدیک تره شعبه گرگانش هم افتتاح شد و الان حدود 17 شعبه تو کشور داره

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

perm_identity

email

textsms

سایت شرکت خرید اینترنتی مروارید پنبه ریز

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

ثبت دستور پخت
عضویت
ورود

توضیحاتی در مورد گوشت کباب:
برای تهیه گوشت کباب کوبیده دسورات و توصیه های زیادی شده است اما مهم در گوشت این کباب میزان چربی آن است که شما میتوانید میزان چربی را 2 درصد گوشت در نظر بگیرید یعنی برای یک کیلو گوشت 2 گرم چربی اضافه کنید دقت کنید که شما میتوانید از گوشت قلوه گاه استفاده کنید که چرب است و نیازی به چربی ندارد و یا از ترکیبی از قلوه گاه و گوشت لخم . گوشت مناسب برای کوبیده قسمت سردست و گردن نیز میباشد که چربی مناسبی دارد. نوع گوشت بسته به ذائقه است اما گوسفند توصیه شده است که کمی بو میدهد ولی میتوان ترکیب گوسفند و گوساله یا گوساله به همراه کمی چربی گوسفندی استفاده کرد که همه این ها مناسبند. چربی بیش از حد گوشت نه تنها باعث خوشمزه تر شدن کباب نمیشود بلکه باعث ریختن کباب از سیخ هم میباشد .
گوشت کباب کوبیده را ترجیحا نشورید و یا اگر این کار را میکنید چند ساعت قبل از چرخ این کار را انجام دهید و بگذارید تا کاملا خشک شده و آب نداشته باشد.
گوشت را حتما دو دفعه چرخ کنید.
طرز تهیه :
1- گوشت را دوبار چرخ کرده و کنار بگذارید .
2- پیاز را رنده ریز کرده یا در دستگاه های غذا ساز ریخته و کامل له کنید در پارچه ای نخی ریخته تا آب آن کاملا خارج شده و فقط تفاله آن بماند. توجه داشته باشید این هم یکی از نکات بسیار مهم است که باعث نریختن کباب از سیخ میشود.
3- گوشت و پیاز و نمک و فلفل را به همراه زعفران آب زده مخلوط کنید و کاملا و با حوصله چنگ بزنید این کار را به مدت 3 دقیقه انجام دهید.
4- در مورد زعفران توصیه میشود که استفاده کنید چون عطر و طعم بسیار خوبی به کباب میدهد ولی اگر در دسترس ندارید مشکلی در کباب ایجاد نمیشود اگر استفاده نکنید. در مورد جوش شیرین باید عرض کنم که بعضی از دوستان اعتراض میکنند که کباب ما مانند کباب های بیرون و رستوران ها تپل نمیشود . دلیل این موضوع همین استفاده از جوش شیرین است که باعث پف کردن گوشت و تپل شدن کباب میشود. البته چون جوش شیرین ماده ای مضر است زیاد توصیه نمیشود که در منزل هم شما به همین روش از آن استفاده کنید . ولی خوب یک بار هزار بار نمیشه بعضیا معتقدند سر فدای شکم
5- مواد را که خوب و کامل مخلوط کردید و چنگ زدید به مدت 1 ساعت در ظرفی در بسته در یخچال قرار دهید این کار باعث میشود که چربی گوشت سفت شده و راحت تر سیخ شود و روی سیخ خود را بگیرد.
6- گوشت را به سیخ بزنید . یک کاسه آب کنار دست خود بگذارید و اگر احساس کردید زمان صاف کردن و یک دست کردن گوشت به دست شما میچسبد کمی دست خود را مرطوب کنید. توجه کنید که گوشت یک دست روی سیخ باز شده باشد و کباب در بعضی قسمت ها کلفت و نازک نباشد این مسئله بسیار مهم است چون قسمت های کلفت روی منقل سنگینی کرده و باعث ریختن کباب میشود و قسمت ها نازک میسوزد.
7- زمانی که تمام سیخ ها آماده شد سیخ ها را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید . این کار نیز باعث سفت شدن چربی و نریختن کباب میشود.
8- هنگام کباب کردن توجه کنید که کباب کوبیده باید سریع روی منقل بچرخد . یعنی زمانی که شما همه سیخ را روی منقل چیدید از سیخ اول شروع به چرخاندن کباب کنید و این کار را تا آخر آماده شدن کباب ها ادامه دهید.
9- گوجه فرنگی که همراه همیشگی کباب کوبیده است فراموش نشود . گوجه ها را گوچک انتخاب کنید . به سیخ بکشید و کنار کباب ها روی منقل قرار دهید تا کاملا کباب شوند و پوست آنها سیاه شود.میتوانید یک سیخ فلفل هم کنار کباب ها بگذارید .

درباره ما
|
تماس با ما
|
تمامی حقوق این متعلق به شرکت آماده لذیذ است.

کباب کوبیده یکی از غذاهای سنتی ایرانی هاست که 4 نوع اصلی دارد؛ کباب کوبیده ساده، کباب کوبیده لقمه ای، کباب نگینی (که روی گوشت به سیخ کشیده شده، تکه های کوچک جوجه کباب گذاشته می شود) و کباب کوبیده زعفرانی.

برای آماده سازی و طبخ کباب کوبیده ساده باید 9 نکته را رعایت کرد:

1. مهم ترین نکته هنگام تهیه کباب کوبیده، آب پیاز است که حتما باید کاملا گرفته و فقط پیاز رنده شده به گوشت اضافه شود.

2. برای گرفتن آب پیاز می توانید پیاز رنده شده را در تنظیفی تمیز بریزید و آب آن را بگیرید. به طوری که حتی قطره ای آب باقی نماند. یادتان باشد که زیاده روی در مصرف پیاز باعث وارفتن کباب و ایجاد بوی بد در غذا می شود.مضرات استفاده از جوش شیرین در کباب کوبیده

3. گوشت مورد استفاده در کباب کوبیده بهتر است از دو بخش چرب و خشک تشکیل شود، یعنی گوشت نسبت چربی یا کمتری داشته باشد. بهترین قسمت ها مغز ران و شکمبه هستند که توصیه می شود مخلوط و با هم چرخ شوند.

4. هرگز برای تهیه کباب کوبیده از آرد، نان خشک یا جوش شیرین استفاده نکنید، زیرا اگر تمام نکته ها را در تهیه مایه گوشت به کار ببرید، دیگر استفاده از مواد یاد شده، آن هم برای راحت تر به سیخ کشیدن کباب، لزومی ندارد.

5. استفاده از زردچوبه در تهیه این غذا خطای بزرگی است. فراموش نکنید که ادویه های مناسب کباب کوبیده، زعفران، نمک و مقدار کمی فلفل سیاه هستند. البته زعفران را در کباب کوبیده زعفرانی استفاده می کنند و لزومی ندارد که در کباب کوبیده ساده ریخته شود.

6. بعد از مخلوط کردن تمام مواد با هم، بهتر است که چند ساعت گوشت در یخچال بماند تا در اصطلاح آشپزی «بیات» شود. این کار باعث می شود گوشت به سیخ کشیده شده نریزد.

7. بعد از به سیخ کشیدن کباب ها، سیخ ها را هم مدتی در یخچال قرار دهید و بعد آنها را برای طبخ روی آتش بگذارید تا از ریختن گوشت روی آتش جلوگیری شود.

8. فاصله سیخ ها از آتش نباید کم باشد زیرا باعث می شود کباب ها بسوزند. این فاصله زیاد هم نباید باشد تا کباب ها نپخته باقی نمانند. تند تند چرخاندن سیخ ها هم باعث می شود مغز کباب ها نپخته بماند پس به آرامی آنها را روی آتش بگردانید.

9. صرفنظر از ارزش غذایی، خوش طعم ترین نوشیدنی با کباب کوبیده دوغ مزه دار شده با سماق، گل سرخ، نعناع و پونه خشک است که توصیه می شود با نمک کم تهیه شود.

اگر چربی خون دارید

چربی های مرئی گوشت را تا جایی که می توانید بگیرید. البته این موضوع باعث خشک شدن کباب کوبیده خواهد شد. در ضمن از افزودن کره به این غذا خودداری کنید زیرا با این کار مقدار کالری دریافتی تان چند برابر خواهد شد. به جای خوردن حجم زیادی برنج با کباب، آن را با بشقابی از سالاد سبزی های تازه میل کنید تا انرژی مازاد دریافتی، اضافه وزن و افزایش چربی خون را برای شما در پی نداشته باشد.

اگر کم خونی دارید

گوشت قرمز از منابع عالی آهن است بنابراین خوردن یک سیخ کباب کوبیده می تواند مقادیر قابل ملاحظه ای آهن را به بدنتان برساند، البته اگر این غذا را با آبلیموی تازه یا یک لیوان آب پرتقال بخورید. فراموش نکنید که خوردن کباب با ماست یا دوغ، به دلیل کلسیمی که در این مواد غذایی وجود دارد، باعث کاهش جذب آهن می شود پس به جای یک کاسه ماست موسیر، کباب تان را با یک بشقاب سالاد بخورید.

اگر یبوست دارید

بهتر است کباب را با سبزی های کباب شده ای مانند گوجه فرنگی، قارچ و فلفل سبز یا دلمه ای همراه کنید تا فیبر دریافتی تان افزایش و عملکرد دستگاه گوارش تان بهبود یابد. البته افزودن کمی روغن زیتون به غذا نیز موثر خواهد بود و چه بهتر که نوشیدنی همراه کباب، یک لیوان آب باشد.

سامان گلریز – مدرس آشپزی
***

خوب است اما کامل نیست

ممنون مطلب خوبی بود

ممنون آموزش خوبی بود

عالی بود استفاده کردیم ممنون

عالی بود ممنونم

سلام.تون خیلی خوب و مفیده.به کارتون ادامه بدین

ممنون . گوشت های موجود در فروشگاه آماده برای کباب هست ؟ گوشت گلتاج؟

من بارها انواع اقسام گوشت ها را با رعایت تمام درصدها و مقدار پباز امتحان کردم به هیچ وجه طعم کباب کوبیده را نمیدهد حتی کم کیفیت ترین کبابی ها هم طعمی دارند که هیچکدام از این سایت ها دستوراتی که گذاشته اند فاقد آن طعم هستند در حقیقت رمزی در این ترکیب هست که فقط آنهایی که برای کبابی ها درست میکنند میدانند و حتی اکثر مغازه های کبابی شخصی را می آورند که گوشت را ترکیب و سپس سیخ میکند

ظاهرا حق با شماست، ما هم درست کردیم اما طعم کباب بیرون رو نمیداد..

با سلام نکات ریزی در پخت کباب هست که اجرای اونها موجبات خوش طعم شدنش رو میده. یه ذره اینور اونور شدنش کامل مزه اش رو تغییر می ده. پیاز رنده شده نباید همان لحظه به کباب اضافه بشه، باید دو سه ساعتی بهانه تا تلخیش از بین بره. یادتان باشه کباب از کم ارزش ترین گوشت باید درست بشه، نه کم کیفیت!! قسم اعظم گوشت باید شامل قلوه گاه و پیش ناف باشه و کمی گوشت ران بزنید، از ریزه کاری هایی که میشه بهش اشاره کرد، اشکالی هست که رو کباب ایجاد میشه و اصطلاحا بهش گل کباب میگن، که باعث میشه حرارت به مغز کباب برسه، موضوع بعد آب دست هست که باید در به سیخ کشیدن استفاده کرد که باعث انتقال حرارت و پف کردن کباب میشه، جوش شیرین هم فقط برای ماندن گوشت بر روی سیخ نمیشه، دلیل استفادش چیز دیگریه. من تو این سایت ها زیاد نمیام. اگر طی آشپزی کمکی خواستید به آیدی تلگرامم پیام بدین
@muhammadshoja

جوش شیرین باعث پف کردن و چشمگیر کردن کوبیده میشه

ما هم همه جوره امتحان کردیم ولی مزه کباب بیرون نمیده. حتی اون کبابایی که میگن با پوست مرغ. ظاهرا فوت کوزه گری در کاره

سلام
برای بهتر نتیجه گرفتن بهتر است یک بار بر خلاف نظر نگارنده مقدار پیاز را حدود یک چهارم تا یک سوم گوشت در نظر بگیرید و آب پیاز را کامل نگیرید. فقط در حدی که گوشت آبکی نباشد. نکته دیگه ادویه است که مقداری فلفل و زنجبیل طعم خوبی به کباب شما میدهد. نکته بعد چند بار چرخ کردن گوشت با دنده متوسط می باشد. در ضمن گوشت باید حتما مخلوط گوسفندی با گوساله یا شتر (بسته به طبع شما) باشد. یک بار امتحان کنید.

خدا شاهده دیوونه شدم؛؛
ار سایت و هر نرم‌افزار و ار کتابی سر زدم یه چیز گفته
یکی میگه جوش شیرین بریز یکی میگه نریز
یه جا نوشته آرد بریز یه جا نوشته نریز
یکی نوشته گرمش کن یکی نوشته سردش کن
یکی نوشته آبلیمو بزن یکی میگه نزن
یکی گفته پیاز زیاد بریز یکی میگه کم بریز

عه عه عه
اعصابمون خورد شد بخدا

باید امتحان کنید از دستپخت یکی و بعد اگر خوشتون اومد بهره‌مند بشید. تو پاسخ ها توضیح دادم.

سلام ..برایدرست کردن ۶ سیخ کوبیده ۶۰۰ گرم قلوه گاه و ۴۰۰ گرم ران گوساله و ۴عدد پیاز متوسط .مقداری نمک و فلفل سیاه (به مقدار دلخواه)نکته مهم در تهیه رونده چرخ کردن گوشت ۳ بار بادنده کوچک چرخ گوشت و ورز دادن آن به مدت یک ربع هستش

اره یه موادی میزنن که تو هیچ کدوم از این سایتا نبردن. یه مایع مخصوص داره

من میگم بهتون چ موادی میزنن
اولا حتما پودر اسیاب شده نون میریزن
دوما از قلوه گاه هم استفاده میکنن..چند بار چرخ میکنن ..اول این سایت هم گفته شکمبه.
پس یعنی از دل و قلوه هم استفاده میکنن..
از طرفی اونا دمبه رو اب میکنن ..گاهی روی گوشت میریزن تا خوش طعم تر بشه

این ترکیب زیاد جالب نیست. پودر نان، کباب را خشک میکنه، کباب باید نرم و آبدار و خوشمزه باشه. چرخ کردن زیاد هم دردی را دوا نمی کند. اما قلوه گاه رو درست فرمودین

با سلام بنده هم نظر شما را دارم.من هم خیلی امتحان کردم ولی باز هم مثل بیرون نمیشه. تغزه کبابی های بیرون او گوشتی که ما بکار میبریم رو هم استفاده نمی کنند.مضرات استفاده از جوش شیرین در کباب کوبیده

بهترین ترکیب گوشت کباب کوبیده ۶۰ درصد قلوه گاه گوسفند و ۴۰ درصد سردست گوساله است. برای هر کیلو گوشت فقط دو عدد پیاز متوسط رنده شده و آب گرفته شده استفاده شود. یه مقدار فلفل سیاه و نمک و مقداری زعفران دم کرده اضافه کرده و به قدری ورز میدیم تا چربیهای گوشت وا رفته و به دست بچسبه. قبل به سیخ کشیدن بزارید گوشت ورز داده شده ۱ ساعت تو یخچال بمونه تا بیات شه و از سیخ نریزه. من از یکی از رستورانها بابت نرمی کباب پرسیدم که گفتن از یه قسمت چربی دور گوشت به شهله با (دنبه اشتباه نشه) استفاده میکنند که خیلی ارزون و بی کیفیته و باعث نرم شدن کباب میشه.

برای دانستن رمزش بیاید کبابی اذربایجان تو این ادرس
تهران شهریار میدان جهاد کباب بناب اذربایجان (ایلار)

خب شما اینجا بگین

منم امروز خیرسرم روزه بودم هوس کوبیده کردم تمام نکات رو هم رعایت کردم
ولی تا تو منقل گذاشتم گوشتا از سیخ افتادن رو زغال

دوستان مهمترین بخش که باید رعایت شود گوشت خشک شده است یعنی باید حداقل یک روز پس از شسته شدن در یخچال نگهداری کرد تا آب آن کاملا خشک شود

ورز دادن گوشت چرخ کرده برای آماده شدن برای به سیخ زدن چقدر باید انجام شود

سلام استفاده کردم از تجربیات همه شما منم درست کردم هم ریخت کبابم هم کوچیک شد

سلام دوستان. من هیچوقت کوبیده هام از سیخ نمی افتند. گوشت رو چرخ میکنم با مقداری دنبه البته زیاد نباید چربی انداخت بعد از دو بار چرخ کردن خوب ورز میدم که چربیش رو دستم مشخص بشه به تعداد ۸ سیخ گوشت برمیدارم اندازه ش دست خودتونه. بعد دو تا پیاز متوسط رو رنده میکنم کامل آبشو میگیرم و کنار میزارم کمی تلخیش بره بعد نمک و فلفل سیاه به گوشتم اضافه میکنم و یک قاشق غذا خوری آرد، بعضی وقتا یک تخم مرغ میزنم (دلخواه هست) بعد پیازم رو که آبشو گرفته بودم اضافه میکنم و خوب ورزش میدم بعد ۲۰ دقیقه تو فریزر استراحتش میدم بعد به سیخ میزنم و سر گوشت و انتهای گوشتی که رو سیخ زدم با فشار دست پرس میکنم که باز نشه وقتی رو منقل میزارم اولش سریع پشت و رو میکنم که از رو سیخ جدا نشه کمی که حرارت دید دو طرف دیگه مدام مراقبم جدا نشه و اصلا نمیفته. امیدوارم توضیحاتم به کارتون بیاد.

سلام من هر موقع ‌کباب درست میکنم هم خشک میشه هم روی آتیش از هم جدامیشه ولی نمیفته چرا اخه

دقیق و درست نوشتید من هم تو خونه اینحور کباب را درست می کنم و خیلی به صرفه و سالم است.

دوست عزیز به این فرمولا توجه نکنید من یه فرمول بی دردسر بهتون میگم 6 گرم گوشت گوساله 4 گرم گوشت مرغ قسمت چربش مثل ران. 3 گرم تفاله پیاز. 4 بار چرخ کنید. بعد با دست جمعش کن اگر یه ضرب از طرف جمع شد اماده ست اگر از هم پاشید کمی آرد سوخاری بزن. بعد سیخ کن بزار تو یخچال بمونه. اما نکته مهم که خیلی دوستان اشاره نکردن این که دقت کنید کبابتون رو سیخ سنگین یا ناهماهنگ نباشه یعنی یه طرف ضخیم یه طرف باریک نباشه. این نکات استفاده کنید هیچ افزودنی نمیخواد. بو و مزه کباب کوبیده هم مربوط به دنبه یا جربیش و پیازش که هرجی کهنه تر بشه عطر گوشت بهتر میکنه یعنی به اعتقاد من هر چی گوشتتون تو پیاز تو فصای باز بمونه عطر بهتری میده

من خودم کوشت گوسفند و گوساله را با هم دوبار چرخ میکنم یه کوچولو دنبه باهاش چرخ میکنم بیاز را رنده میکنم آبش را میگیرم مقداری نمک با فلفل سیاه اضافه میکنم به اندازه ۴ دقیقه ورز میدم یه نیم ساعتی میزارم تو یخچال همون لحظه سیخ میکشم و رو آتیش میزارم اصلا نمیریزد

سلام دوستان عزیز..
دو نکته مهم

اول برای اینکه کباب روی آتش نریزه اینکه اگر روی ذغال میپزین باید منقل کاملا و یکنواخت دارای آتش باشد ولی حتما حتما قبل از گذاشتن سیخ ها اجازه دهید حرارت منقل کم بشود اگر حرارت زیاد باشد یک طرف سیخ ها فورا جمع و سنگین میشود و باعث میشود کباب بریزد و هر سیخ را بعد از حدود 5 ثانیه آرام بچرخانید تا زمانی که گوشت تغییر رنگ دهد بعد از آن دیگه به هیچ وجه نمیریزه.. پس اگر منقل گازی هم استفاده میکنید نذارید منقل خیلی داغ شود که منقل خیلی داغ باعث ریختن کباب میشود

نکته مهم دوم اینکه بعد از مدتی که گوشتها کاملا تغییر رنگ دادن و شروع به ریزش آب کردن اصطلاحا عرق کردن باید تمام سیخ ها را از روی منقل بردارین و در یک دیس به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا اصطلاحا گوشت استراحت کند و اینکار باعث میشود منافذ گوشت بسته شده و این بار بر روی آتش آب گوشت در آن باقی بماند و کباب خشک و سفت نشود. بار دوم که سیخ ها را بر روی آتش قرار می دهید با حرارت زیاد اقدام به کباب نمودن نمایید تا روی گوشت ها سرخ شده و وسط آن نرم بماند

نکته سومی رو هم بگویم.. هنگام سیخ زدن گوشتها از آب بسیار گرم جوری که دستهایتان نسوزد استفاده کنید که اینکار باعث میشود گوشت به دستتان نچسبد و راحت سیخ بزنید

سوال دیگه داشتید در خدمتتون هستم

ببخشید که چند غلط تایپی داشتم..

سلام. من اشپزم به دستور زیر عمل کنید
گوشت گوساله ۱ کیلو. گوشت سینه گوسفندی بدون استخوان ۷۰۰ گرم. پیاز رنده کاملا اب گرفته شده ۵۰۰ گرم. نمک و فلفل به مقدار لازم
گوشت دو بار با خونه ریز چرخ کنید. بعد نمک و کمی فلفل سیاه بریزید. کمی سر زبونتون بزنید ببینید نمکش چطوره. البته چون پیاز اضافه میشه کمی نمکی تر باشه بهتره. بعد بزارید گوشت و پیاز استراحت کنن تا ۳۰ دقیقه، سپس همه رو قاطی کنین و خوب ورز بدین. بعد دوباره چرخ کنید تا یک دست بشن بعد به سیخ بکشین و یک ربع داخل یخچال بزارید و پارچه نازک یا پلاستیک روش بگذارید .ضمنا ۱- برای افراد تازه کار کمی جوش شیرین تو اب ولرم بریزید تا کنار دستتون باشه کبابتون ترک نخوره. ۲- گوشت باید کمی سفت و رب و قوام دار باشه که به سیخ خودشو بگیره

ببخشد بند اخر رب نیست چرب هست

من گلپایگانیم
شهر کباب
اینجا توی کبابی از همه جای گوسفند جلوی خود مشتری گوشت را می برند
و همون جا کباب میکنن و همش هم خوش مزه و متفاوت با کباب خونس

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

© 216 kadbanoo.net, All rights reserved.

مواد لازم:

مضرات استفاده از جوش شیرین در کباب کوبیده

گوشت سر دست و گردن یک کیلو

پیاز رنده شده 5- 4 عدد متوسط

جوش شیرین یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

گوشت سر دست و گردن را دو بار چرخ کنید. پیاز را در صافی بریزید و بدون اینکه با دست آن را فشار دهید، آب اضافی آن را بگیرید و کنار بگذارید و این پیازها را با نمک ، فلفل و جوش شیرین به گوشت اضافه کرده و آن را به خوبی مخلوط کنید و مالش دهید. این گوشت را یک ساعت نگهدارید و دوباره آن را کمی چنگ بزنید. بعد دستتان را به آب پیاز آغشته کرده و از گوشت به اندازه یک عدد پرتقال متوسط برداشته، روی سیخ کباب قرار داده و خوب آن را روی سیخ پهن کنید و دو طرف آن را خوب بچسبانید. پس از آماده شدن سیخ ها، آتش فراوانی درست کرده و سیخ ها را روی آتش قرار دهید. بلافاصله سیخ ها را پشت و رو کنید تا کباب ها خودشان را بگیرند و گوشت ها از سیخ نریزند. کباب ها نباید زیاد برشته و خشک شوند. پس از اینکه کباب خودش را گرفت، احتیاج به باد زدن آتش نمی باشد و باید کمی شعله ملایم باشد تا مغز کباب ها بپزند. پس از آماده شدن کباب ها آنها را در دیس کشیده و روی آنها سماق بپاشید و یک لایه نان لواش یا سنگک روی آن قرار داده، سر میز ببرید. در صورت تمایل می توانید چند سیخ گوجه فرنگی هم کباب کرده با این کباب ها سرو کنید. معمولا همراه با این کباب ، مصرف سبزی خوردن به خصوص ریحان و پیاز حلقه شده بسیار مطبوع و مناسب است.

حالا اگر شما از آن دسته افراد هستید که همیشه هنگام كباب كردن با مشكل ریختن مواد روی آتش مواجه هستید، ما در اینجا به‌طور مفصل به روش پخت و فوت و فن‌های آن می‌پردازیم. پس از همین امروز وعده نهار یكی از روزهای پایان این هفته یا هفته آتی را با چلوكباب خانگی به خانواده تان بدهید.مواد لازم برای 6 نفر:- گوشت چرخ كرده:یك كیلوگرم گوشت گوسفندی و یا ترکیبی از گوشت گوساله و گوسفندی ( به نسبت 5%) پیاز: 3 گرم یا یک عدد پیاز بزرگ برای هر کیلو گوشتزعفران ساییده شده: یك قاشق چای‌خورینمك و فلفل؛ به مقدار كافی

نکاتی به نگام خرید گوشت مورد نیاز:1- مناسب ترین گوشت برای پخت کباب کوبیده، گوشت قلوه گاه (گوشت بین دنده ها) گوسفند است. در صورت تمایل به استفاده از گوشت گوساله بهتر است راسته را انتخاب کنید که چربی کمتری دارد چرا که چربی مورد نیاز توسط گوشت گوسفندی تامین می شود. پخت كباب كوبیده با گوشت گوساله به‌تنهایی امكان ندارد زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است. البته استفاده از قسمت‌های خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت كباب كوبیده و سلامتی شما مناسب نیست.

2- گوشت خریداری شده باید حتما چندین بار (دست کم 4 بار) چرخ شود. این کار به ورز داده شدن گوشت کمک کرده و از متلاشی شدن کباب شما جلوگیری می کند.

روش آماده سازی و عمل آوری:1 – ابتدا كاسه بزرگی آماده كرده و پیازها را پس از پوست كندن و شستن با رنده ریز در آن رنده كنید. نکته1: مقدار پیاز نباید زیاد باشد چراکه گوشت را آبدار کرده و موجب ریختن آن به هنگام پخت می شود و دیگر اینکه کباب را شیرین و بد مزه می کند.نكته 2: حتما پیاز رنده شده را  با دست بچلانید و آب اضافی آن را خالی كنید.2 – گوشت چرخ كرده را همراه با نمك و فلفل به پیاز رنده شده اضافه كنید. نکته: افزودن فلفل تنها برای گرفتن بوی بد گوشت است و نباید موجب تند شدن غذای شما شود.

3- زعفران ساییده شده را نیز در كمی آب‌جوش حل كرده و در این مخلوط گوشتی بریزید و با دست‌تان مواد را خوب ورز دهید تا مایه كباب حالت چسبنده پیدا كند.  همانطور که گفته شد این چسبندگی راز موفقیت شما در پخت این کباب است بنابراین گوشت را آنقدر ورز دهید که بتوانید با یک حرکت همه آن را از داخل ظرف بلند کنید و گوشت جدا نشده و نریزد. سپس مخلوط گوشتی را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال و یا بیرون از آن قرار دهید تا اصطلاحا عمل آید.مضرات استفاده از جوش شیرین در کباب کوبیده

به سیخ کشیدن کباب ها:1-برای سیخ كردن كباب هم باید توجه داشته باشید که از سیخ های پهن برای پخت این کباب باید استفاده کنید. 2- قبل از اینکه شروع به کار کنید هم مقدماتی لازم است. ابتدا در كاسه كوچكی مقداری آب سرد بریزید و كنار دست‌تان قرار دهید. حالا پیش از برداشتن مایه كباب دست‌تان را در آب خیس كرده، یك مشت از مایه را بردارید و به شكل دوك درآورید؛ سپس همان‌طور كه مواد در دست راست‌تان قرار دارد، سیخ را روی مایه دوكی بگذارید و شروع به پوشاندن سطح سیخ با مایه كباب كنید.در پایان دوباره دست‌تان را در آب سرد فرو كنید و روی سیخ فشار دهید تا اثر انگشتان شما بر گوشت باقی بماند. حالا ابتدا و انتهای كباب را به سیخ بچسبانید و كناری بگذارید. همین كار را درباره همه مواد و سیخ‌ها انجام دهید.

نحوه پخت:اکنون آتش را بر پا كرده، سیخ‌ها را روی آن قرار دهید. دقت کنید که اگر آتش را توسط ذغال و هیزم دایر کرده اید باید صبر کنید تا شعله آن فروکش کرده و تنها ذغال گداخته در منقل شما وجود داشته باشد. این برای این است که در صورتی که از مواد اشتعال زایی همچون نفت استفاده کرده باشید، بوی آن از بین رفته و غذای شما بد بو نشود و یا اینکه دوده هیزم و یا ذغال شما به طور کامل سوخته باشد و بر روی غذای شما ننشیند.

سپس سیخ های کباب را روی آتش بچینید. فقط به خاطر داشته باشید كه ابتدا باید سیخ ها را مرتب و با دقت به دفعات بچرخانید تا گوشت خودش را بگیرد؛ وگرنه به دلیل خام بودن یک طرف کباب و سفت شده طرف دیگر کباب متلاشی شده و بر روی آتش می ریزد. وقتی گوشت كمی برشته شد، دیگر باد زدن لازم نیست.

نكته: با وجود اینكه طبق این دستور دیگر نباید نگران ریختن كباب باشید ولی برای اطمینان یكی دو تخم‌مرغ به مایه كباب اضافه كنید.

نحوه سرو غذا:

شما می توانید برای خوشمزه تر شدن غذای خود آن را با مخلفاتی چون گوجه و فلفل سبز سرخ شده و سماق و سبزی های معطر، بویژه ریحان و نوشیدنی سالمی چون دوغ به همراه کمی نان تازه میل کنید.در صورت تمایل هم می توانید آن را به همراه پلو و به صورت چلو کباب نوش جان کنید. بازگشت به صفحه نخست 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *