قرص valproate sandoz 500 چیست

خواص دارویی و گیاهی

قرص valproate sandoz 500 چیست
قرص valproate sandoz 500 چیست

مسئله‌ی مهم آن است که هرگز از سؤال‌کردن دست برندارید. برای هر حس کنجکاوی، یک پاسخ وجود دارد.

نمی دانید؟! بپرسید!

می دانید؟! پاسخ دهید!

روش مصرف

شروع اثر

قرص valproate sandoz 500 چیست

پيك اثر

مدت اثر

خوراكي، والپروئيك اسيد يا والپروات سديم

نامشخص

1-4 ساعت

نامشخص

خوراكي، divalproex regular

نامشخص

3-5 ساعت

نامشخص

خوراكي، divalproex extended

نامشخص

7-14 ساعت

نامشخص

خوراكي، divalproex delayed

نامشخص

4 ساعت

نامشخص

وريدي

نامشخص

1 ساعت

نامشخص

برگرفته از : دارونما

لیست کامل

© Porseshkadeh.com

InChI=1S/C8H16O2/c1-3-5-7(6-4-2)8(9)10/h7H,3-6H2,1-2H3,(H,9,10) YKey:NIJJYAXOARWZEE-UHFFFAOYSA-N Y

والپروات و والپروات سدیم (به انگلیسی: sodium valproate) یا والپروئیک اسید (به انگلیسی: Valproic acid) با نام‌های تجاری دپاکین و والپاکین از داروهای ضد افسردگی هیجانی و عصبی، عدم تعادلات روحی و ضد صرع یا تشنج و جهت کنترل اختلالات دوقطبی است.

والپروئیک اسید برای درمان صرع اَبسنس ساده و مرکب تجویز می‌شود. در این نوع صرع بیمار به‌طور ناگهانی دچار از دست دادن هوشیاری می‌شود به‌طوری که چهره‌اش بی‌حالت شده، بی‌حرکت باقی می‌ماند. والپروئیک اسید کمک می‌کند تا دفعات بروز این صرع کمتر گردد.
والپروئیک اسید برای تثبیت خلق در اختلال دوقطبی (افسردگی-مانیا) و میگرن هم به کار می‌رود. همچنین برای خوراک موش نمکی هم کاربرد دارد.

هرچند مکانیسم دقیق عملکرد این دارو روشن نیست اما احتمالاً جلوگیری از کاهش فسفاتیدیل اینوزیتول (۳٬۴٬۵) تری فسفات یا PIP3 موجب اثر کاهش تشنجی آن است. این دارو همچنین کانال‌های وابسته به ولتاژ سدیم غشا را بلوک می‌کند و سطح GABA مغزی را افزایش می‌دهد.

گیجی، تغییرات خلقی یا رفتاری؛ تاری دید؛ حرکت‌های غیرعادی چشم‌ها به عقب و جلو، دوبینی، مشاهده لکه در میدان بینایی؛ افزایش دفعات صرع؛ کبودی یا خونریزی غیرعادی؛ لرزش در بدن (بخصوص دست ها و چانه )؛ راه رفتن پارکینسونی (نه با این معنا که بیمار پارکینسون دارد)؛ بی‌اشتهایی؛ تهوع و استفراغ؛ درد شکمی شدید؛ خستگی و ضعف؛ زردی پوست یا چشمها، اسهال، یبوست، سرگیجه یا خواب‌آلودگی خفیف، سوءهاضمه، سردرد، بی‌قراری، مشکل در به خواب رفتن، ریزش مو، تغییرات دوره ماهانه، بثورات جلدی، افت مهارت‌های حرکتی بدنی، یا کاهش یا افزایش وزن غیرعادی و همچنین قرمز شدن چشم‌ها.

انواع ساده و کمپلکس صرع فوکال و جنرالیزه(Absenceو گراندمال) و انواع دیگر صرع ( میوکلونیک ، آتونیک)
مانیای حاد .
روفیلاکسی میگرن

E.C . Tab : 200 mg
Syrup : 200 mg/5 ml
E.C Tab (SR) : 500 mg
(Inj : 100 mg/ml (3 , 5 ml
Cap :300 mg
Powder for inj : 400 mg
Valproic Acid Tab : 250 , 500 mg

D – مطالعات کافی درباره مصرف داروی این گروه شواهدی مبنی بر وجود خطر برای جنین انسان وجود دارد ولی در بعضی از موارد منافع دارو ممکن است استفاده از آن را اجتناب ناپذیر نماید. و در مقابل منافع دارو خطرات احتمالی دارو را باید پذیرفت

از نظر مصرف در حاملگی در گروه Dاست . ممکن است در مادرانی که طی سه ماه اول حاملگی اسید والپروییک مصرف می کنن ، بروز نقص لوله عصبی افزایش یابد . مرکزکنترل و پیشگیری بیماری ها (CDC) خطر بروز اپسانیا بیفیدا در کودکان مادرانی که والپروات مصرف می کنند ، حدود 1 تا 2 درصد برآورده می کند . این میزان مشابه میزان زنان غیر صرعی است که کودکان مبتلا به نقص لوله عصبی ( آنانسفالی و اسپانیابیفیدا ) دارند . همچنین به تک نگار Phenytoinمراجعه کنید . غلظت اسید والپروییک در شیر 1تا10 درصد غلظت سرمی آن است . مشخص نیست این امر چه اثری بر شیرخوار دارد . یک مورد پورپورای ترومبوسیتوپنیک و آنمی در شیرخواری که مادرش از والپروات استفاده می کرد ، رخ داده است . کودک با قطع شیردهی و بهبود یافت . در تجویز به مادر شیرده احتیاط کنید

سدیم والپروات آثار خود را از طریق مهار کانال های سدیم وابسته به ولتاژ و نیز افزایش میزان GABA در مغز اعمال می کند.
سدیم والپروات به سرعت و به طور کامل از دستگاه گوارش جذب می شود. در صورتی که این دارو همراه یا بعد از غذا مصرف شود سرعت جذب آن، بدون تغییر میزان جذب کلی ،کاهش می یابد.
پلاسما در حدود 90 درصد است. سدیم والپروات به طور عمده ای در کبد متابولیزه می شود. قسمت اعظم متابولیسم این دارو از راه گلوکورونیداسیون و مابقی آن از طریق بتا- اکسیداسیون و امگا – اکسیداسیون در میتوکندری ها صورت می گیرد که برخی از متابولیت های حاصل نیز دارای فعالیت فارماکولیژیکی هستند . نیمه عمر والپروات تقریبا 15ساعت است که ممکن است در بیماران مبتلا به نارسایی کبدی ، بیماران مسن و کودکان زیر 2 سال طولانی تر و در بیمارانی که تحت درمان با سایر داروهای ضد صرع نیز هستند کوتاه تر باشد . این دارو به شکل متابولیت از طریق ادرار دفع می شودقرص valproate sandoz 500 چیست

گزارش شده است که در 6 کودک صرعی ، تجویز هم زمان آسپیرین ، کسر آزاد و نیمه عمر اسید والپروپیک را افزایش داده است .این امر حاکی از آن است که ممکن است سالیسیلات ها علاوه بر جابه جا کردن اسید والپروییک از محل اتصال آن به پروتئین ، متابولیسم آن را نیز مهار می کند . به علاهو سالیسیلات ها با افزایش خطر بروز سندرم ری در کودکان همراه هستند وترکیب با داروی هپاتوتوکسیک دیگری نظیر والپروات کاملا نامطلوب است . والپروات و آسپیرین ، هر دو برعملکرد پلاکت ها اثر می گذراند . ناپروکسن نیز جابه جایی جزیی در اسید والپروییک متصل به پروتئین ایجاد می کند : ولی این اثر احتمالا چندان قابل توجه نیست تا آثار کلینیکی داشته باشد . ممکن است داروهای ضد افسردگی با کاهش استانه تشنج به صورت آنتاگونیست فعالیت ضد صرعی والپروات (و همچنین سایر داروهای ضد صرع ) عمل می کنند . ضد صرع ها : فنوباربیتال می تواند کلیرانس و متابولیسم والپروات را افزایش دهد : والپروات نیز متابولیسم را مهار می کند کاربامازپین و فنی تویین داروهای القاء کننده آنزیم هستند و طبق انتظار متابولیسم والپروات را افزایش می دهند . ولی اثر والپروات برروی هر دودارو پیچیده است . برای مطالعه به تک نگار های Carbamazepineو Phenytoinمراجعه کنید . به دنبال تجویز هم زمان والپروات با لاموتریژین ممکن است غلظت سرمی والپرووات کاهش یابد ، در حالی که ممکن است غلظت لاموتریژین زیاد شود . دوز لاموتریژین را کاهش دهید . والپروات متابولیسم اتوسوکسماید را مهار می کند . غلظت سرمی هر دودارو را به خصوص در صورت مصرف هم زمان سایر داروهای ضد صرع کنترل کنید . آنتی سایکوتیک ها با کاهش آستانه تشنج به صورت آنتاگونیست فعالیت ضد صرع والپروات عمل می کنند . کلسترامین ممکن است جذب والپرووات را کاهش دهد . مشاهده شده است که تجویز اسید والپروییک با آنتی اسید هیدروکسید آلومینیوم و منیزیوم به طور مشخص فراهم زیستی آن را در فرد سالم افزایش می دهد . مصرف هم زمان دارو با الکل موجب کاهش اثر والپروییک اسید و تشدید عوارض جانبی مغزی آن می شد . مصرف الکل در این بیماران باید قطع شود

والپروات را به بیماران مبتلا یا دارای سابقه اختلال یا بیماری کبدی ، دارای سابقه فامیلی ابتلا به اختلال بسیار شدید کبدی و دارای حساسیت مفرط به دارو تجویز نکنید . کودکان کمتر از 3 سال و افراد مبتلا به بیماری های متابولیک ارثی، آسیب ارگانیک مغزی ، اختلالات تشنجی شدید همراه با عقب ماندگی ذهنی بیشتر در خطر مسمومیت کبدی هستند . در این افراد با احتیاط کامل تجویز کنید . در صورت امکان از تجویز با سایر داروهای ضد صرع که آن ها نیز ممکن است موجب آسیت کبد شوند ،اجتناب کنید. از تزریق والپروات به بیمار دچار ترومای حاد سرو به منظور پیشگیری از تشنج بعد از تروما استفاده نکنید ( این کار با میزان مرگ بیشتری همراه بوده است ) سودمندی واثر بخشی دی والپروئکس برای درمان مانیا در افراد کمتر از 18 سال و برای درمان میگرن در افراد کمتر از 16 سال ثابت نشده است . در تجویز والپروات با سایر داروهایی که با انعقاد خون در ارتباط هستند ( مثل آسپیرین و وارفارین ) احتیاط کنید . در بیماران مبتلا به لوپوس اریتماتوز با احتیاط تجویز کنید

در دمای 30-15 درجه سانتی گراد و در ظروف مقاوم به هوا نگهداری کنید

برای استفاده از خدمات مشاوره و نوبت دهی آنلاین با عضویت در دکتر ساینا به خانواده ی بزرگ سلامت الکترونیک ایران بپیوندید.

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به شرکت دانش بنیان نوین فناوران همراه ساینا میباشد.

الف) درمان حملات ساده يا كمپلكس صرع غياب (صرع كوچك) و حملات چندگانه صرعي شامل صرع absence.
ب) مانيا:‌ فقط ديولپروكس سديم.
پ) پيشگيري از سردرد ميگرني:‌ فقط ديولپروكس سديم.
ت) صرع كمپلكس پارشيال.

اثر ضد تشنج:‌ مكانيسم اثر دارو مشخص نيست. اثر اين دارو ممكن است ناشي از افزايش غلظت اسيد گاما ـ‌ آمينوبوتيريك (GABA) (كه يك واسطه عصبي مهاركننده در مغز است) باشد. همچنين، والپروات ممكن است كاتابوليسم آنزيمي GABA را كاهش دهد. زمان لازم براي شروع اثر درماني دارو ممكن است يك هفته يا بيشتر باشد. اين دارو ممكن است با ساير داروهاي ضد تشنج مصرف شود.

 حساسيت به دارو، اختلال در سيكل اوره (از اختلالات ناشايع ژنتيك به ويژه نقص اورنيتين ترانس كارباميلاز) چرا كه دارو مي‌تواند انسفالوپاتي هيپرآمونميك كشنده ايجاد كند. والپروات سديم تزريقي را در بيماري كبدي، اختلال شديد عملكرد كبد و ضربه به سر حاد مصرف نكنيد.
موارد احتياط: ‌بيماران با سابقه اختلال عملكرد كبد.

از آنجا كه اين دارو معمولاً همراه با ساير داروهاي ضد تشنج مصرف مي‌شود، عوارض جانبي گزارش شده ممكن است ناشي از والپروات سديم به تنهايي نباشد.
اعصاب مركزي:‌ رخوت، آشفتگي عاطفي، افسردگي، تهاجم، فعاليت مفرط، زوال رفتاري (behavioral deterioration)، ضعف عضلاني، لرزش، آتاكسي، سردرد، توهم، اختلال حافظه، تب، بي خوابي، خواب آلودگي.
گوش، چشم، دهان، بيني: نيستاگموس، دوبيني، تاري ديد، رينيت، فارنژيت، وزوز گوش.
دستگاه گوارش:‌ تهوع، استفراغ، سوءهاضمه، اسهال، كرامپهاي شكمي، يبوست، افزايش اشتها، بي اشتهايي، پانكراتيت.
كبد:‌ هپاتيت سمي.
متابوليك: ‌افزايش يا كاهش وزن.
قلبي و عروقي: درد قفسه سينه، ادم، افزايش يا كاهش فشار خون، تاكيكاردي.
خون: تضعيف مغز استخوان، كبودي، خونريزي، پتشي.
عضلاني ـ‌ اسكلتي:‌ درد پشت و گردن.
تنفسي:‌ برونشيت، تنگي نفس.
پوست: آلوپسي، اريتم مولتي فرم، سندرم شبه آنفلوانزا، واکنشهاي افزايش حساسيت، عفونت، حساسيت به نور، خارش، بثورات جلدي، سندرم استيونس جانسون.

والپروييك اسيد ممكن است اثر مهاركننده‌هاي مونوآمين اكسيداز (MAO) و ساير داروهاي تحريك كننده CNS و داروهاي خوراكي ضد انعقاد را تشديد كند.
والپروييك اسيد، علاوه بر اثر تسكين بخش اضافي، غلظت سرمي پريميدون، فني توئين و فنوباربيتال را افزايش مي‌دهد. مصرف همزمان اين داروها ممكن است موجب بروز خواب آلودگي بيش از حد شود كه به پيگيري دقيق بيمار نياز دارد.
مصرف همزمان با كلونازپام ممكن است موجب بروز صرع غياب شده و بايد از مصرف همزمان آنها اجتناب شود.
مصرف تو ام با كاربامازپين ممكن است كنترل تشنج را كاهش دهد. بيماران از نظر بروز حملات تشنجي، سميت در دوره درمان و حداقل 1 ماه پس از متوقف كردن هر كدام از داروها، كنترل شوند.
والپروييك اسيد مي‌تواند ديازپام را از محل اتصال با آلبومين جدا كرده و متابوليسم آن را مهار كند.
والپروييك اسيد ممكن است متابوليسم اتوسوكسيمايد را مهار كند. سطح پلاسمايي هر دو اندازه گيري شود.
فلبامات و ساليسيلاتها مي‌توانند سطح والپروات را افزايش دهند. سطح والپروات بررسي شود.
در استفاده تو ام با لاموتويژين، ممكن است سطح والپروئيك اسيد كاهش و سطح و سميت لاموتريژين افزايش يابد. در صورت نياز بيمار مونيتور و دوزاژ دارو تنظيم شود.
ريفامپين كليرانس والپروات خوراكي را افزايش و كارايي آن را كم مي‌كند. در صورت نياز دوز والپروات تنظيم شود.
استفاده تو ام با الكل، كارايي والپروئيك اسيد را كم كرده و عوارض CNS آنرا افزايش مي‌دهد.قرص valproate sandoz 500 چیست

FDAطبقه بندی: D. بيماراني كه در دوره بارداري والپروئيك اسيد دريافت مي‌كنند، فرزندشان در ريسك بيشتري از نظر بروز اثرات تراتوژنيك مانند نقص لوله عصبي قرار مي‌گيرد.

اين دارو در شير ترشح مي‌شود. شيردهي در دوران مصرف اين دارو توصيه نمي‌شود.

توضیحات موارد مصرف توضیحات موارد مصرف

1ـ آزمون عملكرد كبدي، شمارش پلاكتها، و زمان پروترومبين در ابتدا و سپس هر ماه بخصوص در شش ماه اول درمان بايد انجام شود.
2ـ‌ غلظت درماني دارو در سرم mcg/ml 50 – 100 است.
3ـ‌ مصرف دارو نبايد به طور ناگهاني قطع شود.
4ـ درصورت بروز لرزش، مقدار مصرف دارو كاهش يابد.
5ـ‌ براي كاهش تحريكات گوارشي مي‌توان دارو را همراه با غذا مصرف كرد.
6- قبل از شروع والپروئيك اسيد بيمار از نظر ريسك فاكتورهاي اختلالات سيكل اوره مانند سابقه ارتباط با بارداري، پس از زايمان و انسفالوپاتي غير منتظره، كوما و عقب ماندگي ذهني، استفراغ دوره‌اي و لتارژي، يا سابقه خانوادگي مرگ نوزاد بويژه پسر بررسي شود. در صورت مشاهده انسفاليت هيپرآمونميك دارو را متوقف كرده از درمان مناسب استفاده كرده و بيمار را از نظر اختلالات سيكل اوره بررسي كنيد.
7- انفوزيون وريدي در مدت 60 دقيقه و با سرعت حداكثر 20 ميلي گرم در دقيقه انجام مي‌شود.
8- استفاده از والپروات سديم تزريقي براي بيشتر از 14 روز مطالعه نشده است. در كوتاه ترين زمان ممكن براي بيمار داروي خوراكي شروع كنيد. هنگام تغيير از فرم خوراكي به تزريقي و برعكس، كل مقدار مصرفي روزانه بايد معادل شده و در همان فواصل مصرف شود.
9- براي تغيير ازdepakote به depakote ER در بزرگسالان و كودكان 10 سال و بالاتر با تشنج، از دوز 8 تا 20% بالاتر از كل دوز روزانه استفاده كنيد.
10- اشكال دارويي Extended Release و Delayed Release ديوللپوكس فراهمي زيستي برابر ندارد.

1ـ ‌براي جلوگيري از تحريك موضعي مخاط، قرصها را به طور كامل ببلعيد، و در صورت لزوم، آن را با غذا مصرف كنيد. از مصرف دارو با نوشابه‌هاي گازدار خودداري كنيد، زيرا قرصها ممكن است قبل از بلعيده شدن تجريه شده و موجب تحريك احساس و طعم نامطبوع شوند.
2ـ‌ تا موقعي كه اين دارو را مصرف مي‌كنيد، از نوشيدن فرآورده‌هاي حاوي الكل خودداري كنيد، زيرا ممكن است اثربخشي دارو و عوارض جانبي CNS را افزايش دهند.
3ـ‌ تا مشخص شدن اثر تسكين بخش CNS دارو، از انجام فعاليتهاي نيازمند هوشياري خودداري كنيد. اين دارو ممكن است موجب خواب آلودگي و سرگيجه شود. مصرف دارو در هنگام خواب مي‌تواند دپرسيون CNS را كمتر كند.
4ـ در صورت بروز علائم و نشانه‌هاي حساسيت مفرط و عوارض جانبي، حتماً به پزشك اطلاع دهيد.
5ـ در طول مصرف دارو، كارت هويت پزشكي خود را كه در آن نوع داروها و اختلالات تشنجي ذكر شده، همراه داشته باشيد.
6ـ‌ دارو را به صورت ناگهاني قطع نكنيد. بدون مشورت دوز را تغيير ندهيد و به علت تغيير اثرات درماني قبل از تغيير فرم تجاري و ژنريك دارو نيز با پزشك خود مشورت كنيد.
مصرف در سالمندان: بيماران سالخورده دارو را آهسته‌ تر دفع مي‌كنند. براي اين بيماران مقادير كمتر مصرف توصيه مي‌شود. دوز دارو را با سرعت كمتري افزايش داده و بيمار را از نظر دريافت مايعات و مواد غذايي، دهيدراتاسيون، خواب آلودگي و عوارض جانبي ديگر بررسي كنيد.
مصرف در كودكان: مصرف اين دارو در كودكان كوچكتر از دو سال توصيه نمي‌شود. بروز عوارض جانبي در اين گروه سني بيشتر است. هيجان بيش از حد و حالت تهاجمي در چند مورد گزارش شده است. ايمني و كارايي داروي Depakote ER در كودكان زير 10 سال اثبات نشده است.

Injection: 100 mg/ml, 3ml, 100 mg/ml, 5ml, 100 mg/ml, 10ml
Injection, Powder: 400 mg
Capsule, Extended Release: 300 mg
Syrup: 200 mg/5ml, 300 mg/5ml
Tablet, Extended Release: 500 mg-Sodium Valproate 333mg+ Valproic Acid 145mg
Tablet, Delayed Release: 200 mg
Tablet, Delayed Release: 125, 250, 500 mg -Divalproex Sodium is accepted for labeling Eq with 125, 250, 500 mg Valproic Acid

Valproate Sandoz,Depakine IV,Depakine Tab, Convulex, Orfiril L ong, Orfiril S aft, Orlept, Epilim

باختر بيوشيمي     تولید شده     E.C. TABLET     VALBIOATE® 200MG EC TAB
روز دارو     تولید شده     TABLET     VALPROATE SODIUM (RUZDAROU) 200MG TAB
روز دارو     تولید شده     E.C. TABLET     VALPROATE SODIUM 200MG TAB
سها (سايت چهار باغ)     تولید شده     E.C. TABLET     VALPROATE SODIUM 200MG TAB
سها (سايت وردآورد)     تولید شده     E.C. TABLET     VALPROATE SODIUM 200MG TAB
شفاياب گستر وارداتي     تولید شده     TABLET     ORLEPT® 200MG TAB
عبيدي     تولید شده     E.C. TABLET     VALPROATE SODIUM-ABIDI® 200MG TAB
كوبل دارو     تولید شده     TABLET     DEPAKINE® 200MG TAB
مينو     تولید شده     E.C. TABLET     VALPROATE SODIUM 200MG TAB
رازك     تولید شده     SYRUP     RAZOVALPROATE SODIUM® 200/5ML 120ML SYRUP
رازك     تولید شده     SYRUP     VALPROATE SODIUM 200MG/5ML 120ML SYRUP
عبيدي     تولید شده     SYRUP     VALPROATE SODIUM-ABIDI® 200MG/5ML 120ML SYRUP
عبيدي     تولید شده     SYRUP     VALPROATE SODIUM 200MG/5ML 240ML SYRUP
افق دارو پارس(واردکننده)     تولید شده     SYRUP     VALPROATE SODIUM (WOCKHARDT) 200MG/5ML 300ML SYRUP
شفاياب گستر وارداتي     تولید شده     SYRUP     VALPROATE SODIUM (WINTHROP)200MG/5ML 300ML SYRUP
كوبل دارو     تولید شده     SYRUP     EPILIM® 200MG/5ML SYRUP 300ML
فرآورده هاي تزريقي داروئي ايران     تولید شده     SYRUP     VALPROATE SODIUM 200MG/ML SYRUP
شفاياب گستر وارداتي     تولید شده     Suspension     ORFIRIL® 300MG/5ML 250ML SYRUP
رازك     تولید شده     SYRUP     VALPROATE SODIUM 300ML SYRUP
زهراوي     تولید شده     SYRUP     VALPROATE SODIUM 300ML SYRUP
كوبل دارو     تولید شده     INJECTION     DEPAKINE® 400MG INJ
كوبل دارو     تولید شده     INJECTION     VALPROATE SODIUM 400MG INJ
اسوه     تولید شده     TABLET     VALPROATE SODIUM 500MG SR TAB
بهستان دارو     تولید شده     TABLET     VALPROATE-HEXAL® 500MG SR TAB
بهستان دارو     تولید شده     TABLET     VALPROATE SODIUM 500MG TAB
كوبل دارو     تولید شده     TABLET SR     DEPAKINE CHRONO® 500MG TAB
كوبل دارو     تولید شده     TABLET     DEPAKINE® 500MG TAB
تهران شيمي     تولید شده     Tablet     Tiamax


${Body}

بانک اطلاعات

ابزارهای بارداری و زایمان

ابزارهای رشد کودک

ابزارهای سنجش سلامت

پاسخ سوالات بر اساس تاریخ پرسش سوال

مطلب از سایر رسانه ها

مجری طرح پایلوت : انجمن داروسازان اصفهان

تحت نظارت معاونت غذا و دارو

مسئولیت صحت اطلاعات بر عهده داروخانه می باشد

*دریافت دارو فقط بصورت حضوری در محل داروخانه و با نسخه کامل امکان پذیر است*

چنانچه در خصوص “قرص آهسته رهش والپروات ساندوز 500 میلی گرم” سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید

مجری طرح پایلوت : انجمن داروسازان اصفهان

تحت نظارت معاونت غذا و دارو

مسئولیت صحت اطلاعات بر عهده داروخانه می باشد

*دریافت دارو فقط بصورت حضوری در محل داروخانه و با نسخه کامل امکان پذیر است*

سديم والپروات چیست؟
سديم والپروات از دسته ی داروهای ضد صرع می باشد و یکی از مهم ترین و موثرترین داروها در کنترل حملات تشنجی بیماری صرع در کودکان و بزرگسالان است با این وجود مصرف این دارو تنها به این مورد محدود نمی شود و در موارد متنوعی مانند پیشگیری از میگرن، بیماری های اعصاب روان مانند افسردگي و دردهاي عصبي ناشي از ديابت نيز تجويز مي شود.
تشنج يك حمله ي عصبي ناشي از اختلال در فعاليت الكتريكي مغز مي باشد.سديم والپروات با كاهش فعاليت هاي الكتريكي غيرطبيعي مغز حملات تشنجي را كنترل مي نمايد.
تفاوت در برندهاي مختلف سدیم والپروات
سديم والپروات توسط شركت هاي مختلف و با نام هاي تجاري متفاوت توليد مي شود و بايد بدانيد كه مقدار و نوع دارو در اين محصولات مي تواند متفاوت باشد.از اين رو اگر اين دارو توسط پزشك با نام تجاري خاصي براي شما تجويز شده است و به هردليلي موفق به تهيه ي
آن نشديد حتما با پزشك خود در مورد تغيير دارو و جايگزيني داروي مناسب صحبت كنيد و بدون مشورت پزشك از تغيير برند داروي خود خودداري كنيد.در برخي موارد با تعويض دارو نياز به تغيير مقدار مصرف دارو نيز مي باشد.
پيش از مصرف سدیم والپروات
در صورت بارداري يا شيردهي،سابقه ي مشكلات كبدي و كليوي،خوني و در صورتي كه مبتلا به بيماري لوپوس مي باشيد حتما پيش از شروع مصرف اين دارو پزشك خود را مطلع سازيد.
توصيه ها
از آنجا که این دارو بر روی سیستم عصبی تاثیر دارد،مصرف آن باید به صورت مداوم و تحت نظر پزشک باشد.اگرچه ممکن است در چند هفته ی ابتدایی درمان احساس بهبودی در شما ایجاد نشود،با این حال درمان خودرا ادامه دهید و طبق برنامه ی منظم به پزشک خود مراجعه کنید و همچنین برای بهبود روند درمان کلیه ی مشکلات و سوالات خودرا از پزشک یا داروساز خود سوال بفرمایید .
قطع این دارو به صورت ناگهانی و بدون نظر پزشک ،می تواند عوارض نامناسبی از جمله بروز حمله ي تشنجي برای بیمار در برداشته باشد لذا قطع اين دارو بايدبصورت تدريجي و تحت نظر پزشك انجام شود.
از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجاد کند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خود در اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید.
ممکن است پزشک شما درمان را با مقدار داروی کم شروع کند و پس از عادت کردن بدن،مقدار داروی شمارا افزایش دهد تا احتمال بروز عوارض ناشی از دارو کمتر شود.
در ابتداي شروع درمان بيماري صرع با والپرووات سديم ممكن است تعداد يا نوع حملات تشنج كمي تغيير كند اما نگران نباشيد زيرا به مرور اين مشكل برطرف مي شود.لذا احتياطات لازم را رعايت كنيد و با پزشك خود در تماس باشيد.
به دليل عوارض ناشي از اين دارو براي جنين ،درصورتي كه قصد بارداري يا شك به بارداري داريد حتما پزشك خود را جهت تغيير دارو مطلع سازيد و در زمان مصرف اين دارو از روش مناسب جهت پيشگيري از بارداري استفاده نماييد.
نحوه ي مصرف والپروات سديم 
نحوه ي مصرف اين دارو باتوجه به شركت سازنده و نام برند دارو متفاوت است . بطور مثال قرص هاي آهسته رهش بايد بصورت كامل بلعيده شوند و از خرد كردن يا نصف كردن آن ها خودداري شود. بعضي از برندها را بهتر است بعد از غذا و بعضي را بايد قبل از غذا مصرف كنيد به همين دليل دارو را دقيقا طبق دستور پزشك مصرف كنيد و همچنين پيش از مصرف بروشور دارويي موجود درجعبه ي دارو را به دقت مطالعه كرده و سوالات خود را از داروسازتان بپرسيد.
در صورت فراموش كردن مصرف يك نوبت دارو بلافاصله پس از يادآوري مصرف كنيد مگر آنكه زمان ياد آوري به نوبت مصرف بعدي دارو نزديك باشد.در اين شرايط نوبت فراموش شده را مصرف نكنيد و نوبت بعدي را در زمان خودش مصرف كنيد اما به هيچ وجه مقدار مصرف دارو را دوبرابر نكنيد.
عوارض شايع والپروات و راهكار مقابله با آنها چيست؟
-در ابتدای درمان با این دارو ممکن است افکار ناراحت کننده ی شما از گذشته بیشتر شوند اما نگران نباشید. باید بدانید که این افکار ناشی از مصرف این دارو و شروع اثر بخشی آن می باشند و به مرور زمان برطرف می شوند.
بهتر است در این موارد افکار خودرا با نزدیکان و یا مشاور و پزشک خود درمیان بگذارید و آگاهانه نسبت به برطرف کردن آنها اقدام نمایید .
-مصرف الکل در مدت درمان با این دارو می تواند احتمال بروز عوارض ناشی از این دارو را افزایش دهد.
-احساس خستگی و معده درداز عوارض شایع این دارو می باشند که با یک رژیم غذایی حاوی وعده های غذا سبک و ساده و حاوی فیبر مناسب و با محدود کردن غذا های چرب و پر ادویه و مصرف به اندازه آب در شبانه روز این علائم را کاهش دهید.
-احساس لرزش و ضعف در مدت مصرف اين دارو از عوارض شايع مي باشد كه مي توانيد در مورد آن با پزشك خود مشورت كنيد.
-ريزش مو يكي از عوارض اين دارو مي باشد كه بسيار بيماران را نگران مي كند اما بايد بدانيد كه اين عارضه موقتي مي باشد و پس از مدتي موها مجددا شروع به رشد مي كنند (تنها ممكن است نسبت به قبل حالت دارتر شوند.)
-سردرد نيز از عوارض اين دارو مي باشد كه براي برطرف كردن آن مي توانيد از پزشك يا داروساز خود در مورد معرفي داروي ضد درد مناسب سوال بفرماييد.
-براي اسهال ناشي از اين دارو در ابتداي درمان نيز مصرف به مقدار كافي مايعات مي تواند كمك كننده باشد.
-بدليل اينكه اين دارو خواب آور مي باشد،تا زماني كه اثر خواب آوري آن را احساس مي كنيد از رانندگي و كارهايي كه نياز به احتياط بيشتري دارند خودداري نماييد.
-افزايش وزن نيز از عوارضي مي باشد كه ذهن بيماران مصرف كننده را مشغول مي كند.اما در صورت رعايت يك رژيم غذايي مناسب و داشتن فعاليت بدني متناسب با وزنتان جاي نگراني در اين مورد وجود ندارد.
-در صورت مشكل در شنوايي،حركات ناخواسته ي عضلات،كاهش تمركز و واكنش هاي حساسيتي به پزشك خود اطلاع دهيد.
بخاطر داشته باشيد كه مصرف اين دارو فوايد بسياري براي شما دارد و بيماري شما را كنترل مي كند و هيچ گاه بدون مشورت پزشك اقدام به قطع آن نكنيد.
مصرف طولاني مدت والپرووات نياز به پيگيري دقيق دارد
-در مورد این دارو پیگیری وضعیت سلامت و درمان بیمار در دراز مدت بسیار حائز اهمیت می باشد لذا معاینات و آزمایشات دوره ای را بطور منظم جهت بررسی وضعیت کبدی وخونی انجام دهید.
-این دارو می تواند عوارض نادر اما مهمی داشته باشد که علی رغم اینکه احتمال وقوع آنها کم می باشد اما پیگیری و توجه به آنها بسیار مهم می باشد.لذا در صورت داشتن علائم سرفه همراه با گلودرد ،خشکی و التهاب چشم و. بروز لکه های قرمز پوستی فوراًبه پزشک خود یا مرکز درمانی مراجعه کنید.
-در صورت احساس خستگی شدید توام با درد شدید شکمی ،تیره شدن رنگ ادرار و زردی پوست یا چشم به پزشک یا مرکز درمانی مراجعه کنید.قرص valproate sandoz 500 چیست

سوال و جواب
سوال ۱: چه تفاوتی بین سدیم والپروات و دی والپروئکس وجود دارد؟
جواب۱: دی والپروئکس ترکیبی از سدیم والپروات و اسید والپروئیک است. مقدار سدیم موجود در این دارو کمتر از سدیم والپروات است ولی ماده موثره هر دو والپروات است با ملح های مختلف. برای بیمارانی که احتمال فشار خون بالا داشته باشند و یا از عوارض چاق کننده سدیم والپروات ناراضی هستند دی والپروئکس ترجیح داده می شود

Reference 1
Reference 2
Reference 3

چنانچه در خصوص “سدیم والپروات” سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید

Welcome, Login to your account.

Recover your password.

A password will be e-mailed to you.

جایروس – سایت تخصصی پزشکی و دارو | متخصص مغز و اعصاب |متخصص روانپزشکی | کلینیک روانشناسی | مرکز مشاوره ازدواج | زوج درمانی | تست خواب | درمان خروپف

قرص valproate sandoz 500 چیست

آشنایی با داروهای ضد صرع(تشنج): سدیم والپروات یا دپاکین(valproate)

برای تشنج و صرع داروهای گوناگونی استفاده می شود که استفاده از هر دارو بستگی به نظر پزشک متخصص مغز و اعصاب (نورولوژیست) دارد و انتخاب دارویی براساس عوامل متعددی صورت می پذیرد که بعضی از این عوامل عبارتند از : نوع تشنج،طول مدت تشنج،جنسیت بیمار،سن بیمار،قیمت دارو،علت تشنج و بیماریها و اختلالات همراه.

پس دقت نمایید که هر داروی ضد تشنجی برای هر فردی موثر نمی باشد و یک دارو ممکن است تشنج را در فردی کاملا درمان نماید ولی همان دارو در فرد دیگری باعث تشدید تشنج شود.

والپروات در تشنجات فراگیر همراه با بیهوشی،تشنجات با حرکات پرشی دست وپا و حتی در موارد صرع مقاوم به درمان کاربرد دارد.

عوارض والپروات: چاقی، ریزش مو، خواب آلودگی ، تغییر خلق و رفتار،احساس سرگیجه و سردرد(خفیف و معمولا گذرا)

این دارو علاوه بر تشنج در اختلالات دیگری نیز به کار برده می شود(مثلا در بعضی اختلالات رفتاری و بعضی انواع سردرد).

 

جهت جلوگیری از عوارض شدید دارویی،تجویز و یا تعویض داروی ضد صرع همیشه باید زیر نظر متخصص مغز و اعصاب انجام شود.

 

ارتباط احتمالی بین اوتیسم و داروهای ضد افسردگی در دوران…

تفاوت ریتالین با آدرال – مرکز تخصصی بیش فعالی

دکتر مصطفی امیری متخصص مغز و اعصاب (بورد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی تهران)

در صورت تمایل به تعیین نوبت ویزیت دکتر امیری به صفحه تماس با ما مراجعه نمایید.

گروه پزشکان جایروس (آلومینا) حاصل بزرگترین کار گروهی فوق تخصصی مغز و اعصاب و روان در ایران

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

ما از سال 1388 آغاز کردیم و اکنون گروه پزشکان جایروس با معرفی برترین کادر درمانی در مناطق مختلف تهران و شهرستان های مختلف کشور حضور دارند و در رفع مشکلات جسمی در حیطه های مغز و اعصاب و روان و ارتوپدی و توانبخشی و مشکلات روانپزشکی بزرگسالان و کودکان به شما مردم عزیز خدمت رسانی می کنند.

گروه پزشکان مغزواعصاب جایروس از سال 1388 با ترکیبی از اساتید دانشگاه و مجرب ترین کادر درمان حیطه مغز و اعصاب و روان کار خود را آغاز نموده است.

این مجموعه تخصصی متشکل از پزشکان متخصص مغز و اعصاب، اعصاب و روان (روانپزشک)، روانشناس ، روان درمانگر، نوروتراپیست ،گفتار درمانگر،کاردرمانگر،فیزیوتراپیست و…. با هدف ارائه خدمات تشخیصی، درمانی و بازتوانی در جهت ارتقا توانمندی ها و تسریع تشخیص و بهبود اختلالات مرتبط در حیطه اعصاب، روانشناسی و روانپزشکی و با استفاده از جدیدترین تکنولوژی ها و روش های درمانی (نوروفیدبک ،بیوفیدبک، شناخت درمانی،رفتار درمانی، روان درمانی شناختی،بازی درمانی،دارو درمانی،رفتار درمانی دیالکتیکی و …) در خدمت شما عزیزان است.

مجموعه تخصصی جایروس با 4 مطب فعال در تهران و 9 مطب فعال دیگر در سراسر کشور،یکی از بزرگترین مراکز درمانی اختلالات حیطه مغز و اعصاب و روان در کشور می باشد.

—————————————-

برای دیدن نشانی و اطلاعات تمام شعب تهران و شهرستانها، اینجا کلیک کنید

نوشتار قبلی

آنچه در مورد داروهای ضد تشنج باید بدانید: لاموتریژین (lamotrigine)

نوشتار بعدی

آشنایی با داروهای ضد صرع (تشنج): فنی توئین یا دیلانتین (phenytoin)

آنچه که شما باید راجع سدیم والپروات بدانید؟

همه چیز در مورد دپاکین (depakene)

داروی اتاق خواب؟؟؟

آشنایی با داروی ریتالین (متیل فنیدیت) Ritalin

آشنایی با داروهای ضد صرع (تشنج): فنی توئین یا دیلانتین (phenytoin)

آنچه در مورد داروهای ضد تشنج باید بدانید: لاموتریژین (lamotrigine)

با سلام پدر بنده دچار یک نوع بیماری اعصاب محیطی هستش که باعث متورم شدن پاها واز کار افتادن پای چپ شدو با تشخیص پزشک با امپول ای وی ای جی تحت درمان قرار گرفت وباداروهای کاربامازپین- گاباپنتین -پردنیزلون از بیمارستان ترخیص گردید ولی اما باز هم یه مقدار پاها تورم داشتند وبعد از یک تصادف پاها اسیب دید ودربیمارستان که بستری بود تقریبا دوروز دارو استفاده نکرده بود وذچار تشنج شد که با تشخیص دکتر بیمارستان داروی د پاکین وفینوتین تجویز شد وداروی قبلی کامل قطع شد ولی تورم پا کم نشد تقریبا یک هفته پیش پدرم مجدد شروع کرده به خوردن داروی قبلی همراه با داروی فعلی که دربیمارستان تجویز شده بود و تورم پا کامل برطرف شد ایا خوردن کاربامازپین با دپاکین مشک ساز نیست ؟ یا اگر با توجه به اینکه کاربا مازپین دوباره شروع کرده قرص دپاکین قطع شود دچار تشنج نمیشود یا به مشکل بر نمیخورد؟ ممنون از لطف شما

سلام. طبق نظر پزشک معالج دارو باید مصرف شود. لزومی به استفاده همزمان دو دارو نیست و اثرات متعددی دارد. دکتر وهابی.

سلام من برای میگرنم حدود 14 روز است شبی 1 قرص دپاکین 200 میلی گرم مصرف می کنم از عوارضش مز ترسم به علاوه با این که قرص ld می خورم بازم خونریزی دارم ،اشکال داره قطعش کنمقرص valproate sandoz 500 چیست

با سلام و احترام در صورت مصرف دادروی دپاکین نیاز به بررسی دوره ای از لحاظ جسمی و تستهای آزمایشگاهی وجود دارد.در صورت نیاز به بررسی مجدد میتوانید به خانم دکتر فرزانه در کلینیک شریعتی مراجعه نمایید.

سلام ببخشید دکتر برای میگرن ام قرص دپاکین یک دانه درشب و پرانول 20 وماپروتیلین25 نوشته بعد این قرص ها خواب اوری و گیجی می اورند ؟ اگه می اورند چی کار کنم ار بین برود زود چون امسال کنکور دارم 18 سالمه باید خوب مطاله داشته باشم لطفا راهنمایی ام کنید و لطفا بگید چی بخورم خستگی و خواب الودگی را از بین ببرد و راستی قرص فارماتون با ای قرص هایی که عرض کردم تداخل دارویی دارد ؟خیسلی ممنون از پاسخگویی کاملتان

با سلام و احترام ضمن آرزوی موفقیت در آزمون کنکور، توصیه میکنم که برای کسب اطلاعات دقیق به مقاله ای که در سایت در مورد داروی دپاکین وجود دارد مراجعه نمایید.برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به خانم دکتر فرزانه در کلینیک شریعتی یا آزادی مراجعه نمائید.

با سلام من دچار آنوریسم مغزی شدم.دکتر برام دپاکین کرونو تجویز داد دو ماه قطعش کردم بعد بهم گفت باید دوباره به مدت یه سال بخوری.با اینکه قرص رو میخورم ولی باز یه بار تشنج کردم.میخوام ببینم طبیعیه؟بازم پیش میاد؟

سلام. ممکن هست. بسته به آسیب زمینه ای داره. دکتر وهابی.

سلام من بیماری صرع داشتم و قرص دپاکین مصرف می کردم الآن پانزده روزه که به دستور پزشکم دارومو قطع کردم، اما چند روزه که سر درد می گیرم. میهواستم ببینم یعنی احتمالش هست که بیماریم دوباره برگرده؟ اگه خوب شدم و باردار شدم حالا مه دیگه داروییمصرف نمیکنم باز هم احتمالش هست که بیمایم به فرزندم انتقال پیدا کنه؟

بله و خیر جواب همه سوالات شما میتواند مثبت یا منفی باشد و بستگی به نوع تشنج و عوامل دیگری دارد.

با سلام وخسته نباشد .خواهشمندم در صورت امکان سریعادپاسخم را بدهید پسری 22ساله برای درمان تشنج حدودا 5 سالی میشود دپاکین کورنا 500 شبی یک قرص مصرف میکنم .میخواستم بدانم اگر از مصرف یک نوبت قرص مطمین نباشم .به گونه ای که به خاطر ندارم مصرف کرده ام یا نه و فراموش کنم .باید چه کاری انجام دهم؟آیا همین یک بار میتواند عوارض بعدی داشته باشد؟

سلام در صورتی که همین یکبار باشد خیر جای نگرانی نیست.

سلام 24 سالمه، حدود 10سال پیش برای اولین بار دچار تشنج شدم تا یه مدت بعد خواب دچار پرش دست چپ ویا دست و پای چپ میشدم، با مراجه به دکتر والپروات سدیم روزی یدونه تجویز کرد تا تابستون 91استفاده میکردم بنا به تشخیص پزشک داروهامو قطع کرد ولی چن هفته بعد دچارتشنج شدم به دکتر دیگه ای مراجعه کردم دیوالدین تجویز کرد اما بعد چن ماه دچار حالت های استرسو اضطراب شدید میشدم حس میکردم هر لحظه ممکنه تشنج کنم برای همین به دکتر دیگه ای مرا جعه کردم بعد گرفتن نوار مغز و ام ار ای گفت که مشکی ندارم با توجه به سابقه برام دپاکین 500 شبی یه دونه تجویز کرد همچنان استفاده میکنم، اما اخیرا ضعف و بیحالی زیادی دارم، سرگیجه هم دارم و خیلی زود خسته میشم،میخواستم یه دکتر هم به من معرفی کنید چون به پزشک قبلیم دسترسی ندارم با تشکر

با سلام. آقای دکتر دهقانی در این زمینه به شما کمک می کنند. سپاس.

سلام برادرم از ٣يا ۴سالگي تشنج کرد با داروي کاربامازپين کنترل شد و پس از ٣سال تشنج قطع شد با اين شرايط دکتر دارو را قطع نکرد ١۵ساله بود که تشنج دوباره شروع شد الان ٢٧ ساله است و در ۴يا۵ سال اخير دوره تشنج تقريبا يک ماه دارد دارو هاي مصرفي اش (صبح:دوعدد کاربامازپين – _نصف والپروات سديم۵٠٠-نصف لوبل ۵٠٠ )و (ظهر :نصف کاربامازپين) و(شب مثل صبح) هميشه شب در خواب تشنج ميکند و به اين صورت است که يکدفعه بيدار ميشود جمله اي درباره اهل بيت ميگويد و اغلب سمت چپ بدنش شروع به پرش و لرزش شديد ميکند حرکات و لرزش پس از زمان کمتر از يک دقيقه تمام ميشود و بيهوش مي شود به مدت چند دقيقه چند ماه اخير به موارد بالا بيقراري شديد در دو روز بعد از تشنج اضافه شده است روز بعد از تشنج کلا ميخوابد با توجه به پيشرفت بيماري در چند ماه اخير تصميم به عوض کردن دکتر داريم لطفا راهنمايي بفرماييد

سلام خانم دکتر وهابی و یا جناب دکتر دهقانی در تهران خانم دکتر نادری در شعبه کرج می توانند به شما کمک کنند.

دخترم 9 ساله است و از کلاس اول ابتدایی به دلیل شکایت از سردردهای مداوم و بعد از نوار مغز توسط پزشک دپاکین تجویز و استفاده می کند. شبی 250 میلی گرم. در ابتدای مصرف دچار ریزش موی شدید شد که پس از مدتی کنترل و بهبود یافت. مشکلی که الان دارم این است که به شدت از ناحیه شکم چاق شده است و این مسئله خودش را خیلی ناراحت و افسرده کرده است. آیا مکملی می توان در کنار این دارو برایش استفاده شود که کمی از چاقی شکمی او من شود. فعالیت به خوبی دارد و مرتب هر 6 ماه آزمایش تست های کبدی هم داده می شود.

سلام. مجددا ویزیت شود تو سط متخصص مغز و اعصاب. و تصمیم گیری برای تعویض دارو. دکتر وهابی.

سلام خدمت اساتید محترم من پارسال در بیمارستان بدلیل عفونت بیمارستانی یک بار دچار تشنج شدم ودکتر برایم دپاکین تجویز نمود که تاکنون مصرف میکنم حالا اگر بخواهم آنرا قطع کنم یکباره مشکل ایجاد نمی کند یا باید کم کم قطع شود با تشکر

حتما باید توسط پزشک قطع شود

با سلام خانمی 28ساله هستم قبل از ازدواج بارداری سردرد شدید داشتم اما بعد از زایمانم سمت چپ پشت سر .پشت گوشم درد شدید احساس میکنم .با مزاجعه دکتر دپاکین داد .خواستم بدونم ایا امکان تشنج در من وجود داره یا نه.دکتر گفت احتمالا میگرن عصبی باشه

سلام خیر این دارو در برخی موارد و با تشخیص پزشک برای درمان میگرن نیز تجویز میشوند.

سلام نزدیک 7 ماه هست یک نوع سر درد در من شروع شده که گاهی از اوقات حالتی در من دست میدهد که احساس میکنم تمام بدنم خاموش میشود با سرگیجه ادامه دار دو بار به پزشک مغز اعصاب مراجعه کردم یکی در همان روزهای اول که گفتن چیزی نیست عصبی و بار دوم که دو اه پیش بود گفتم نوعی از تشنج هست چندین داو نوشتن که فقط دپاکین مصرف میکنم با مولتی سنتر در ضمن ویتامین d من 23 بود که بعد یک تزریق امپول 2 روز خیلی بهتر بودم

در ضمن نوار مغزی هر دو مرحله را به پزشکی در خارج از کشور فرستادم گفتن چیزه خاصی نیست سن 35 مرد

سلام بهتراست با یک متخصص اعصاب وروان نیز ملاقاتی داشته باشید.

با سلام امیر هستم یه بار تسنج کردم‌ بعلت خوردن ترامادول از اون‌به بعد پزشکم دپاکین برام نوشت الان‌نزدیک به ۴ سال گه می خورم. ولی بعلت کمبود این قرص مجبور شدم مشابه دپاکین اورلپت رو مصرف کنم ولی از زمان مصرف قرص مشابه به درد و سوزش شدید کف پا و درد انگشتان پا و پاشنه دچار شدم. خواستم بدونم ربطی به عوض کردن این دو قرص با هم‌ داره؟ خیلی ممنون میشم ج بدید

با سلام این دارو در کنار کار درمانی عوارضی نیز دارد مانند خستگی ،ضعف؛تهوع ،اسهال و … عوارض را به پزشک خو اطلاع دهید

با سلام دپاکین و رهاکین و قرص سدیم والپروات که شیشه ای هست درونش 50تا قرص داره چه فرقی باهم دارند ؟میشه توضیح بدید متشکر

سلام، بهتر است از پزشکی که برای شما تجویز کرده است اطلاعات بیشتر کسب کنید، چرا که مصرف خودسرانه این دارو ها، تبعات بدی برای بدن شما خواهد داشت.

با سلام و احترام. خواهری 19 ساله مبتلا به صرع مقاوم به درمان دارم. با 60 کیلو وزن روزی 1500 میل دپاگین مصرف میکنه. از آخرین باری که دز رو بالا بردن یعنی حدود یک ماه پیش ریزش موی بسیار شدید گرفته. من آجیل، گوشت قرمز، کنجد، جوانه، غلات، شیر، قرص زینک(با دستور پزش) رو هروز تو رژیمش قرار دادم ولی بهتر نشد. خواهش میکنم تا دیر نشده اگه راهی هست معرفی کنید

سلام دوست گرامی، بدون مشاهده و معاینه بالینی نمیتوان نظر داد، توصیه میشود به سایت http://www.tehranskin.com مراجعه کرده و با یکی از مراکز تماس بگیرید تا همکاران راهنماییتان کنند. امیدوارم مشکل خواهرتان به زودی رفع شود.

سلام چهار سال پيش توي خواب دو حمله پشت هم داشتم صرع كه اولين و آخرين حمله بود و تحت نظر پزشك بودم بعد از اون و تحت نظر پزشك دارو مصرف ميكنم تا به حال .مشكلم الان اينه كه تا كي بايد دارو مصرف كنم؟واين كه من كارم تدريسه وسط حرف زدن تمركزم ازبين ميره يادم ميره چى ميخواستم بگم احساس ميكنم عوارض قرصهاس به پزشكم گفتم دپاكين رو عوض كرد يك قرص ديگه داد با اين نام اكس كاربازپين ٣٠٠ اوايل خيلي كم بهتر شد ولي الان دوباره اصلا تمركز ندارم تا ميخوام حرف بزنم اسم هم يادم ميره خيلي بده خيلي لطفا راهنمايي كنيد سپاس

سلام، دوست گرامی برای کنترل و درمان صرع باید به طور مرتب تحت نظر پزشک معالجتان قرار گیرید و دوره مصرف دارو نیز باید توسط پزشک معالجتان متناسب با شرایط جسمی و شدت اختلال تعیین گردد. بستگی به نوع تشنج و سیر بیماری دارد. برخی انواع تشنجات بعد از دوره دارو درمانی خوب می شوند ولی گاهی لازم است دارو سالها ادامه یابد.برای تمرکز و تقویت حافظه نیز روش های متعددی وجود دارد که تحت نظر روانشناس میتوانید این مساله را بهبود بخشید. از طریق صفحه تماس با ما، با یکی از مراکز تماس بگیرید تا همکاران راهنماییتان کنند. مقالات لینک زیر را نیز مطالعه بفرمایید. https://gyrusclinic.com/?s=%D8%AA%D9%82%D9%88%DB%8C%D8%AA+%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%D9%87

سلام من مدت 2سال است زیرنطر پرشک قرص دپاکین شبی 1عدد مصرف میکنم .سوالی دارم آیا شبی 1عدد تا اخر عمر برای من ضرر دارد چون از این حمله عصبی وحشت دارم .ممنونم

سلام، دوست گرامی طول دوره ی درمان باید توسط پزشک معالجتان (متناسب با اختلال و شدت آن) تعیین گردد و از هر گونه مصرف خودسرانه پرهیز نمایید.

با سلام خانم بنده 21 ساله هستن و از 12 سالگی قرص های ضد صرع مصرف میکنن. یک دوره بارداری هم پشت سر گذاشته و الان یک پسر 16 ماهه سالم داریم خداروشکر. در دوران بارداری از لوبل 500 میلی در سه وعده استفاده میکردن. بعد زایمان خیلی عصبی میشدن و کم طاقت به دکترشون مراجعه کردیم و دپاکین 500 میلی به داروهاش اضافه کرد الان شیر بچه میدن خواستم ببینم ممکنه برای بچه مضر باشه و بین دپاکین و لوبل کدومش عوارض کمتری داره. ممنون میشم پاسخ بدید.

سلام، دوست عزیز از لحاظ پزشکی و اخلاقی بدون بررسی های بالینی و طبی امکان تشخیص،تجویز و تنظیم دوز مصرفی و یا راه کار مناسب نمی باشد. تغذيه از طريق شير مادر، در نوزادانی که مادر آنها در دوران شيردهی از اين دسته دارويی استفاده می نمايند، بايد برای سلامتی نوزاد بدون خطر باشد. مقدار دارويي که نوزاد از طريق شير مادر دريافت می کند بسيار کمتر از مقداری است که جهت کنترل تشنج در کودکان ، توسط پزشک تجويز می شود. توصیه می شود در این زمینه با پزشک معالج وی نیز مشورت نمایید.

سلام من 2 سال است که بخاطر اضطراب دپاکین 500 استفاده میکنم دکتر بهم گفته بود که استخر نرم چون واسم خوب نیست الان دیگه دکتر ایران نیست و فعلا در دسترس نیست 2 هفته است که میرم باشگاه با تردمیل تقریبا سنگین ورزش میکنم الان خیلی آشوبم خیلی گیج و منگم آیا ورزش هوازی ضرر داره واسم؟ یعنی قرص دپاکین با ورزش هوازی منافات داره؟

سلام، دوست گرامی به طور مستقیم خیر، ولی از آنجایی که این دارو ممکن است باعث ایجاد خواب آلودگی، تاری دید یا سرگیجه شود، بنابراین هنگام مصرف دارو فعالیت هایی که به هوشیاری کامل نیاز دارد را انجام ندهید. پزشک معالجتان با توجه به شرایط جسمی و نوع دقیق اختلال، مواردی ذکر کرده که در کنار مصرف دارو، نیاز به رعایت آن ها می باشد بنابراین مواردی که منع گردیده است بهتر است رعایت شود.

با عرض سلام مجدد بخاطر مصرف دپاکین، موهای جلوی سرم ریخته و کمپشت شده است آیا پس از قطع مصرف دارو با نظر پزشک،ریزش مو متوقف شده و موهای ریخته شده مجددا رشد میکند؟ یا اینکه فقط ریزش مو متوقف میشود؟

سلام، دوست گرامی عوارض احتمالی مصرف دارو ها، بعد از مدتی از قطع مصرف، تحت نظر پزشک بهبود می یابد. بنابراین توصیه می کنیم در این زمینه با پزشک معالجتان صحبت نمایید. اگر موها مجددا رشد نکرد میتوانید با پزشک متخصص پوست و مو مشورت نمایید تا بررسی بیشتری صورت گیرد.

با سلام محمدرضا هستم 22 ساله از شیراز 3 سال پیش بود که وقتی از خواب بیدار میشدم دست و پاهام پرش داشت دکتر به من قرص دپاکین رو داد و خوب شده بودم تا اینکه 1ماه پیش شب قرصم رو نخوردم و صبح پرش داشتم و بعد از ربع ساعت تشنج کردم میخواستم بدونم آیا این تشنج ناشی از عوارض قرص هست یا خیر؟

سلام، بله دوست گرامی می تواند از فراموشی و عدم مصرف به موقع باشد. سعی کنید مصرف قرص را فراموش نکنید و طبق برنامه مشخص و تعیین شده از سوی پزشک مصرف گردد.

با سلام اینجانب ۳۹سال دارم مذکرومجرد درجمع بیماران سمج امیدواربدرمان مانندسریش به پزشکان میچسبم البته کاملا نامحسوس الان که ۴سال تاتشخیص بیماریم میگذرد متوجه اختلالاتی که درگذشته داشتم که در دبیرستان یکدفعه حالم بد میشد و چشمان همه جاروسفیدونقطه نقطه مثلا حمام یااستخرآب گرم حالم رابدمیکرد وبعضا درانجام امورحالت ذهنم دورتندمیشد تادر۲۵ سالگی درمحل کاریکدفعه بدنم افت شدیدی کرد و سمت چپ پائینی قلب یاپانکراس احساس دردسوزنی داشت که دراورژانس نوار قلب نرمال بود و پزشک رفلکس صفراوی و… تشخیص دادوگفتن تکرارخواهدداشت بعداز۴ماه این دکترآن دکتر توکلی چک آپ نرمال بودن تااینکه دکترغددمشاوره روانپزشک دادن و پزشک ۳داروی بنام کلونازپام پرفنازین وسیتالوپرام تجویزنمودن آب روی آتش مخصوصا کلونازپام جادوئی در۳۴ سالگی شیطان ماراگول زد و اولین بار آنفتامین مصرف کردم پشت سرم ۴انگشت از شروع موی سر درد گرفت چندروز بعد من وارد یک دنیای دیگرشان اختلال سایکوز و هماهنگی اعضا بدن صفرشد چه دردهاوسختیهایی هم جسمی وبیشترروانی ۲سال ازسیرمنظم درمان می گذشت که یک روز صبح احساس کردم سمت چپم از پایین پاوتانقطه ای کرگردن بین این دونقطه انقباض یا نزدیک بقول شدن و تیک زدن چشم چپ افسردگی تیک زدن یکساعت دراین حال سپری شد فشار ۱۵ الی ۱۰ وضربان ۱۲۰ که یکدفعه پشت گردن کول شانه زیربغل هاوپاها سوزن سوزن همراه گرمای شدید درهمین حین تکان خوردن شکم وتاحدنزدیک ب بی اختیارشدن وحشتناک بود ب اورژانس زنگ زدم درآمبولانس نداریم کرد تهوع شدیدنعره کشان و یخ شدن کل بدن مثل بدن مرده احساس خودم هم انگاریهای دست مثل یک تیکه گوشت که ببندم وصل شده و تنها بالای بینی چشمهاوسر سرد نشده بود از بینی آب شدید دفعه ای درآمبولانس توهم شنیداری وچشمامومیبستم چیزهای می دیدم که بدنم خونش نصفش سیاه و نصفش سرخ که پرخوابی میشدن ومیشنیدم می گفتن میبینی دنیاراسته البته اون دنیا وکلا هوشیاری ضعیف بودن کم کم بااطلاع نمی تونستم ارتباط داشته باشم تقلا میکردم اماماروصدامیکردم ودرآخرگفتم خدایامگه من چه گناهی کردم که اینجورشدم… دیگه تقلا نکردم وچشمهام رو بستم انتظاردیدن چیزهای جدیدبودم ولی احساس و تجربه خفنی بود مرگ رو اینجوری فهمیدم زمانی میشه ماشینتومیدزدن یاازعزیزانت کسی بمیره مرگ تویه لحظه بایدازعلایقت کارهای روزمره کل دارایی کل فامیل و خانواده یکجا ازدست میدهی وب بعدش آشنانیستی …. کل عزیزانت

  احتمالا تا کنون با نکات و ترفندهای روانشناسی زیادی مواجه شدید که بعضیاشون به دردتون خورده و بعضی هاشون هم هیچوقت به کارتون نیومده. اما من امروز تو این پادکست میخوام به شما 5 نکته ناب روانشناسی معرفی کنم که در هر سن و موقعیتی که باشید  همیشه به دردتون می خوره و حتما باید…

https://anchor.fm/s/852b2fc/podcast/play/3958207/https://d3ctxlq1ktw2nl.cloudfront.net/staging/2019-6-23/19350054-44100-2-b132fad957768.m4a

  همه ما در این موقعیت ها قرار گرفته ایم: به تنهایی با رئیس خود در آسانسور بودن، وارد یک اتاق شدن و چرخش یکباره سر همه حضار به سمت شما، معرفی شدن به دوست دوستان خود و غیره … خوب چه اتفاقی می افتد؟ احساس می کنیم که دمای بدن مان شروع به افزایش می…

https://anchor.fm/s/852b2fc/podcast/play/3929839/https://d3ctxlq1ktw2nl.cloudfront.net/staging/2019-6-20/——————————-0bfa2d7f546a9.m4a

 در این پادکست به بررسی مسائل مختلفی درباره یک عشق ماندگار پرداختیم. 

https://anchor.fm/s/852b2fc/podcast/play/3869210/https://d3ctxlq1ktw2nl.cloudfront.net/staging/2019-6-15/——————————-b70a27c36c1fd.m4a

ساعت بیولوژیک یا ریتم سیرکادین

https://anchor.fm/s/852b2fc/podcast/play/3859863/https://d3ctxlq1ktw2nl.cloudfront.net/staging/2019-6-14/————————–2a181dcde20d4.m4a

احساس مرگ, احساس سرگیجه, احساس خفه شدن, حمله پنیک, درمان پنیک, ترس از مرگ, حس مرگ

https://anchor.fm/s/852b2fc/podcast/play/2028288/https://d3ctxlq1ktw2nl.cloudfront.net/staging/2019-6-10/——————————-ff74f09fdd39c.m4a

اضطراب و نگرانی از تشخیص تا درمان های جدید

https://anchor.fm/s/852b2fc/podcast/play/2003346/https://d3ctxlq1ktw2nl.cloudfront.net/staging/2019-6-10/——————————-f3ed6daf9acf7.m4a

چرا ما قبل از ازدواج مان احتمالا اشتباه می کنیم! و انتخاب اشتباهی می کنیم

https://anchor.fm/s/852b2fc/podcast/play/2062692/https://d3ctxlq1ktw2nl.cloudfront.net/staging/2019-6-10/————————–fa9c455e546e3.m4a

رفتن به سرزمین های جدید چه تاثیری روی روده و مغز ما خواهد داشت؟

https://anchor.fm/s/852b2fc/podcast/play/2031461/https://d3ctxlq1ktw2nl.cloudfront.net/staging/2019-6-10/——————————-8b711040187c3.m4a

چرا بقیه نمیتونن حرف مارو بفهمن؟ دکتر مصطفی امیری متخصص مغزواعصاب

https://anchor.fm/s/852b2fc/podcast/play/2027679/https://d3ctxlq1ktw2nl.cloudfront.net/staging/2019-6-10/—————————-141eb0b60262c.m4a

تشخیص و درمان وحشت زدگی با مجموعه پزشکان و روانشناسان جایروس

https://anchor.fm/s/852b2fc/podcast/play/2006589/https://d3ctxlq1ktw2nl.cloudfront.net/staging/2019-6-10/—————————c6745b185c91c.m4a

مراحل سوگ و غم فقدان در اطفال – پزشکان و روانشناسان جایروس

https://anchor.fm/s/852b2fc/podcast/play/2001314/https://d3ctxlq1ktw2nl.cloudfront.net/staging/2019-6-10/————————-fff415097b65b.m4a

آموزش ذهن اگاهی برای کاهش خشم و آرامش ذهنی

https://anchor.fm/s/852b2fc/podcast/play/3349019/https://d3ctxlq1ktw2nl.cloudfront.net/staging/2019-6-10/———————-b8e869e053be1.m4a

آموزش مراقبه اسکن بدن – جزو مجموعه آموزش های مراقیه توسط پزشکان و روانشناسان جایروس

https://anchor.fm/s/852b2fc/podcast/play/3320052/https://d3ctxlq1ktw2nl.cloudfront.net/staging/2019-6-10/——————————afcb23b0886a9.m4a

جواب همه سوالات شما در مورد خروپف اینجاست

درمان کلیه اختلالات خواب شامل :بی خوابی، خرخر ( خروپف ) ، پرخوابی ، راه رفتن در خواب ، آپنه خواب و…

خروپف فقط صدایی آزار دهنده نیست، خرخر شبانه در صورت همراهی با آپنه خواب ، ریسک سکته قلبی، سکته مغزی و حتی سرطان و دیابت و فشار خون و ضعف حافظه را چندین برابر افزایش می دهد.اگر خروپف می کنید توصیه می کنیم برای ارزیابی وجود آپنه خواب هرچه سریعتر مراجعه نمایید.

تهران,خیابان شریعتی, روبروی خیابان دولت, داخل کوچه امامزاده,جنب فروشگاه جامبو, پلاک ۱۴, طبقه دوم واحد ۶ یا ۸ (پذیرش فقط با وقت قبلی)

۰۲۱-۲۲۶۳۶۸۶۳    —–      ۰۲۱-۲۲۶۴۸۶۲۷

از هر 3 سرطان یکی قابل پیشگیری است.

اگر در خانواده و اقوام درجه یک سابقه بروز سرطان علی الخصوص در سنین پایین و در بیش از یکی از اقوام نزدیک تان دارید، بهتر است مشاوره و در صورت نیاز تست انجام دهید.

دکتر امینه واقفی جزو معدود افرادی است که با درجه فوق تخصص سرطان های ژنتیکی اخیرا از آمریکا به ایران آمده اند تا در این زمینه به مردم عزیز کشور خودشان خدمت کنند.

برای مشاوره با ایشان با شماره زیر تماس بگیرید: 021-22614237

مرکز شماره یک (شریعتی)

تهران خیابان دکتر شریعتی, تقاطع دولت ،کوچه امامزاده،پلاک 14 واحد 6 و 8، (پذیرش فقط با وقت قبلی)

22616377 – 22636863

************************************

مرکز شماره دو تهران (واحد شرق تهران)  تهران بزرگراه رسالت،بعد از ميدان رسالت،نرسيده به چهار راه سرسبز،روبه روى مسجد حجتيه،پلاك 686 ، طبقه 5، واحد 10

 77136229 _77091723

************************************

مرکز شماره سه تهران (واحد جنوب و غرب تهران) :

تهران، ميدان آزادی،به سمت بزرگراه محمد علی جناح، ابتدای بلوار صالحی، كوچه جعفرنیا ،پلاك ٢١ ،طبقه ٤ ، واحد ١٦

021-66038295

66158469_021

************************************

مرکز فوق تخصصی زوج درمانی و مشاوره زوجین (قبل و بعد از ازدواج) 

در این مرکز فوق تخصصی درمان مشکلات زوجین و مشاوره زناشویی،سکس تراپی، درمان دعواهای زوجین، مشاوره پیش از ازدواج و… انجام می شود.

تهران، خیابان شریعتی، تقاطع خیابات دولت و شریعتی، ابتدای کوچه امامزاده، پلاک 14 واحد 8

تماس : 02122636863

************************************

مرکز فوق تخصصی درمان درد، توانبخشی و ارتوپدی

مرکز تخصصی ارتوپدی ، فیزیوتراپی و توانبخشی جایروس یکی از بهترین مجموعه های فوق تخصصی درمان مشکلات استخوان ها، مفاصل، درمان درد (مانند کمردرد و گردن و زانو درد ) است که توسط متخصصین درد، ارتوپدی، توانبخشی اداره می شود.

تهران، خیابان شریعتی، تقاطع خیابات دولت و شریعتی، ابتدای کوچه امامزاده، پلاک 14 واحد 7 طبقه دوم

تماس :

02122614237

09338178807

************************************

برای دیدن نشانی و اطلاعات سایر شعب تهران و شهرستانها، اینجا کلیک کنید

مرکز فوق تخصصی مغز و اعصاب و روان  جایروس (آلومینا) یکی از  بهترین و بزرگترین تیم های فوق تخصصی درمان و پیشگیری از اختلالات مغز،اعصاب و روانپزشکی در ایران است که به همت دهها متخصص مغز و اعصاب،روانپزشک و روانشناس در شهرهای بزرگ ایران فعالیت می کند.

مفتخریم که اعلام کنیم اخیرا چند نفر از بهترین پزشکان فوق تخصص مغزواعصاب ایران از آلمان (مرکز فوق تخصصی هانوفر آلمان که پروفسور سمیعی نیز در همین مرکز فعالیت دارند) و آمریکا به کشور بازگشته اند و در مجموعه بزرگ جایروس در کنار سایر پزشکان مشغول خدمت رسانی به شما مردم عزیز می باشند.لیست کامل پزشکان و درمانگران را میتوانید در صفحه درباره ما ببینید.

در مجموعه جایروس همیشه بهترین پزشکان در انتظار شما هستند.

مشکلات زیر در این مرکز فوق تخصصی قابل درمان اند:

نشانی : خیابان شریعتی ، تقاطع دولت ، کوچه امامزاده ، پلاک 14 ، واحد 7 ، طبقه دوم

تماس :   02122614237

Welcome, Login to your account.

Recover your password.

A password will be e-mailed to you.

قرص valproate sandoz 500 چیست
قرص valproate sandoz 500 چیست
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *