قرص mirtazapine چيست

خواص دارویی و گیاهی

قرص mirtazapine چيست
قرص mirtazapine چيست

میرتازاپین (با نام‌های تجاری رمرون یا سولتاب) یک داروی ضد افسردگی سروتونرژیک از گروه نوراپی‌نفرین است که برای اختلالات خواب نیز تجویز می‌شود.[۷] میرتازاپین در واقع به انسداد گیرنده آدرنرژیک آلفا ۲، گیرنده 5-HT2A وگیرنده 5-HT2C می‌پردازد و باعث بهبود خلق‌ و خو و رفتار می‌شود. این دارو در سال ۱۹۹۶ در ایالات متحده مورد تأیید سازمان غذا و داروی آمریکا قرار گرفت و به صورت کلی برای درمان افسردگی استفاده می‌شود. از این دارو همچنین به عنوان داروی ضداضطراب، خواب‌آور، ضد تهوع یا محرک اشتها استفاده می‌شود.

از آنجا که حق ثبت اختراع آن در سال ۲۰۰۴ تمام شد، نسخه‌های عمومی آن در دسترس است.[۸]

از مهمترین عوارض جانبی آن می‌توان به افزایش وزن و اشتها و همچنین گیجی یا خواب‌آلودگی اشاره کرد که بیشتر در طی هفته‌های اول ظاهر می‌شود. منگی، سردرد، ادم و افزایش آنزیمهای کبدی نیز با شیوع کمتری گزارش شده‌اند، یرقان نیز ممکن است رخ دهد. سایرعوارض جانبی نادر شامل هیپوتانسیون وضعیتی، اگزانتم، کابوس شبانه، آشفتگی، مانیا، هالوسیناسیون، پارستزی، تشنج، ترمور، میوکلونوس، سندرم پاهای بی قرار، درد مفاصل و عضلات، آگرانولوسیتوز برگشت پذیر، لکوپنی و گرانولوسیتوپنی، هیپوناترمی نیز ممکن است بدنبال ترشح نامتناسب هورمون ضد ادراری، بخصوص در افراد مسن دیده شود. از عوارض دیگر آن می‌توان به ایجاد علائم خارج هرمی از جمله آکاتیژیا و همچنین سندرم سروتونینی اشاره کرد.[۹]

بر اساس علم کالبدشناسی، دهان حفرهٔ ابتدایی لوله گوارش است که نقش اصلی آن شروع فراید گوارش و صدور اصوات است. آرواره‌ها، زبان و دندان‌ها درون حفره دهان قرار دارند.

ساده‌ترین دهان در دهان‌نخستیان دیده‌می‌شود، در مورد جانوران پیش‌از آن‌ها نمی‌توان به سادگی تعریف مشخصی از دهان ارائه داد.

قُرص‌هاّ یا کُلیچه[۱] اشکال دارویی جامدی هستند که از فشرده شدن گرده‌ها و ریزدانه‌ها به وجود می‌آیند و شامل انواع زیر می‌باشند:

مانند آ.اس. آ (ترکیب استامینوفن- کافئین- آسپیرین)

۳. قرص‌های با پوشش قندی (S.C.) (Sugar coated Tab):

در این شکل دارویی هسته مرکزی را با شربت پوشش داده‌اند. طعم و بوی دارو حس نمی‌شود و دارو در مقابل نور به‌طور نسبی محافظت می‌شود. قرص‌های S.C عموماً دارای ظاهر زیبا و خوشرنگ هستند از این رو شایعترین اشکال داروی مسموم‌کننده کودکان است. ساخت پرزحمت و وقت‌گیر آن‌ها از معایب آن‌ها است. به قرص‌های S.C دراژه نیز گفته می‌شود. مانند ایبوپروفن(Ibuprofen) که داروی مسکن است.

۴. قرص‌های دارای پوشش لایه نازک (Film coated Tab)(F.C.):

قرص mirtazapine چيست

در این نوع قرص‌ها یک لایه پلیمری نازک بر روی هسته مرکزی کشیده شده‌است. مزایای آن مانند S.C است با این تفاوت که ظاهر زیبایی ندارد. مانند پروپرانولول (Propranolol)

.۵ قرص‌های دارای پوشش روده‌ای (Enteric coated Tab)(E.C):

در این نوع قرص پوشش قرص در pH اسیدی نامحلول و در pH قلیایی محلول است لذا این‌گونه قرص‌ها در روده باز می‌شوند. معمولاً داروهایی را که در اسید معده تخریب می‌شوند یا برای معده اثر تحریکی دارند را به این شکل تهیه می‌کنند. همچنین با توجه به تفاوت pH در نقاط مختلف روده می‌توان دارو را طوری طراحی کرد که در قسمت معینی در روده باز شود و اثر خود را در آن ناحیه اعمال کند. مانند بیزاکودیل (Bisacodyle) که داروی مسهل است. سولفاسالازین (Sulfa salazine) که در درمان کولیت زخمی کاربرد دارد.

۶. قرص‌های گونه‌ای و زیرزبانی:

فراورده‌های گونه‌ای را در بین گونه و آرواره قرار می‌دهند و فراورده‌های S.L را در زیر زبان قرار می‌دهند. در ایران شکل باکال (گونه‌ای) موجود نیست. این اشکال دارویی برای موادی به کار می‌روند که یا در اسید معده ناپایدارند، یا جذب کمی از روده دارند یا توسط آنزیمهای دستگاه گوارش و کبد به‌طور وسیعی بی‌اثر می‌شوند. تری نیتروگلیسیرین (T.N.G) که داروی ضد آنژین صدری است، نمونه‌ای از قرص‌های زیر زبانی است.

۷. قرص‌های جویدنی:

قرص‌هایی هستند که باید در هنگام مصرف جویده شوند. عموماً دارای موادی هستند که مزه خوشایندی دارند. داروهایی را به این شکل می‌سازند که حتماً باید در معده یا در هنگام ورود به روده کاملاً باز شده باشد. مانند قرص‌های ضد اسید و داروی مبندازول (Mebendazole) که یک داروی ضد کرم است.

۸. قرص‌های جوشان:

قرص‌های جوشان، قرص‌هایی هستند که در داخلشان اسید تارتریک، اسید سیتریک و بی‌کربنات سدیم وجود دارد و در اثر مجاورت با آب گاز دی‌اکسیدکربن (CO2) آزاد می‌کند. CO۲ آزاد شده علاوه بر متلاشی کردن قرص سبب ایجاد مزه مطلوب و پوشیده شدن مزه نامطلوب بخصوص مزه شوری فراورده می‌شود. قرص‌های جوشان برای ترغیب کودکان به مصرف دارو بسیار مناسبند ضمن اینکه فراورده‌هایی که در محیط مایع ناپایدار هستند را می‌توان به این شکل تهیه کرد و سپس در هنگام مصرف به صورت محلول درآورد. مانند قرص جوشان ویتامین C.

قرص‌های جوشان شدیداً به رطوبت حساس هستند. از اینرو باید آن‌ها را در قوطی حاوی دارو نگهداری کرد و تا از قبل از مصرف نباید آن‌ها را از جلد درآورد.

۹. قرص‌های پیوسته‌رهش (Sustained Release Tab)(S.R):

قرص‌های پیوسته‌رهش یا طولانی‌اثر قرص‌هایی هستند که به واسطه اعمالی که روی آن‌ها انجام شده‌است، فراورده خود را در مدت زمان طولانی تری آزاد می‌کنند. مزایای این دارو عبارتست از:

اداره مواد غذایی و دارویی ایالات متحده آمریکا (به انگلیسی: Food and Drug Administration) مشهور به اف‌دی‌اِی (FDA) یکی از نهادهای وابسته به وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده آمریکا می‌باشد.

FDA مسئول حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه از طریق تنظیم و نظارت بر ایمنی مواد غذایی، محصولات تنباکویی، مکمل‌های غذایی، واکسن، تزریق خون، دستگاه‌های پزشکی، دستگاه‌های ساطع اشعه الکترومغناطیس (ERED)، محصولات دامپزشکی و لوازم آرایشی است.
مدرک FDA یک گواهینامه بین‌المللی است که از طریق سازمان دارو و غذای آمریکا جهت تولیدکنندگان محصولات غذایی، دارویی و پزشکی سر تا سر جهان صادر می‌شود. این مدرک به منزله به رسمیت شناختن شرکت تولیدکننده توسط FDA، در خصوص بهداشتی بودن و سلامت عمومی محصولات آن شرکت بوده و حکم مجوز ورود محصولات آن شرکت را به آمریکا دارا است.

همچنین این گواهینامه با توجه به شناخته شده بودن نام FDA آمریکا برای کلیه کشورهای جهان و جایگاه این سازمان در تبیین و ارائه استانداردهای مربوط به محصولات غذایی و دارویی می‌تواند نقش بسزائی در جلب نظر مشتریان خارجی و داخلی جهت صادرات و فروش داشته باشد.[۳]
حتما تایید اصالت محصولات را با ورود کد رجیستر بر روی کالا در سایت https://fda.codes بررسی نمایید

https://fda.codes وبگاه تایید کد اصالت محصول

چنانچه در خصوص “میرتازاپین” سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید

Welcome, Login to your account.

Recover your password.

A password will be e-mailed to you.

جایروس – سایت تخصصی پزشکی و دارو | متخصص مغز و اعصاب |متخصص روانپزشکی | کلینیک روانشناسی | مرکز مشاوره ازدواج | زوج درمانی | تست خواب | درمان خروپف

قرص mirtazapine چيست

نام عمومی : میرتازاپین (mirtazapine)

نام تجاری : Remeron ، Soltab رمرون،سولتاب

میرتازاپین جزو داروهای ضد افسردگی است که برای اختلالات خواب نیز تجویز می شود. این دارو  با بالا بردن سطح انتقال دهنده های عصبی ( نوراپی نفرین و سروتونین ) در اعصاب مغز افزایش باعث بهبود خلق و خو و رفتار می شود. همچنین میرتازاپین اثر بلوک کننده هیستامینی هم دارد. میرتازاپین توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) در سال 1996 مورد تایید قرار گرفت.

نکات مهم در مورد داروی میرتازاپین:

داروی میرتازاپین با داروهای زیر ممکن است تداخلات دارویی داشته باشد و بهتر است در صورت مصرف داروهای زیر پزشکتان را در جریان بگذارید:

عوارض جانبی نسبتا شایع:

ارتباط احتمالی بین اوتیسم و داروهای ضد افسردگی در دوران…

تفاوت ریتالین با آدرال – مرکز تخصصی بیش فعالی

عوارض جانبی کمتر شایع و نادر:

سایت کلینیک آلومینا معتبرترین و فعال ترین سایت اطلاعات پزشکی مغز و اعصاب و روان به زبان فارسی است.

♦  دکتر مصطفی امیری متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات – دارای بورد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی تهران

♦  مدیر دپارتمان مغز و اعصاب مجموعه کلینیک های تخصصی آلومینا

کلینیک آلومینا مرکز فوق تخصصی پیشگیری و درمان اختلالات مغز و اعصاب و روان در ایران است.

تماس با ما

گروه پزشکان جایروس (آلومینا) حاصل بزرگترین کار گروهی فوق تخصصی مغز و اعصاب و روان در ایران

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

ما از سال 1388 آغاز کردیم و اکنون گروه پزشکان جایروس با معرفی برترین کادر درمانی در مناطق مختلف تهران و شهرستان های مختلف کشور حضور دارند و در رفع مشکلات جسمی در حیطه های مغز و اعصاب و روان و ارتوپدی و توانبخشی و مشکلات روانپزشکی بزرگسالان و کودکان به شما مردم عزیز خدمت رسانی می کنند.

♦ دکتر زهرا وهابی متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات – دارای بورد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی تهران

♦ مدیر دپارتمان بیماریهای ستون فقرات و اختلالات عصب و عضله مجموعه کلینیک های تخصصی آلومینا♦ ♦ ♦ ♦ ♦ کلینیک آلومینا مرکز فوق تخصصی پیشگیری و درمان اختلالات مغز و اعصاب و روان در ایران است.

نوشتار قبلی

بیماری گیلن باره (فلج حاد ناگهانی بدن)

نوشتار بعدی

کودک و زبان دوم

سلام میخواستم بدونم طریقه مصرف این دارو چه جوریه ؟ روزی چند تا باید مصرف کرد ؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید

سلام روش مصرف دارو بستگی به تشخیص و صلاحدید پزشکتان دارد. سپاس

آيا اين دارو در ايران موجود مي باشد؟

در حال حاضر اطلاع دقیقی نداریم. بهتر است از داروخانه 13 آبان بپرسید.

با سلام این دارو در ایران وجود دارد هر چند داروخانه های معدودی ان را دارند من سابقه افسردگی ژنتیک دارم این دارو اثر بسیار خوبی برای من داشته اما افزایش اشتهای ان بخصوص در شب برای من بسیار ازار دهنده است ممکنه راهنمایی بفرمایید با این مشکل و عارضه این قرص چه باید کرد ؟

سلام دوست عزیز در مورد عوارض مصرف داروها توصیه می شود با پزشک معالج تان مشورت نمایید زیرا با توجه به شدت اختلال و دوز مصرفی دارو و هم چنین شدت عوارض دارو در افراد مختلف راهکارهای متفاوتی اتخاذ می گردد. از تغییر دوز مصرفی و یا قطع دارو به صورت خودسرانه، پرهیز نمایید.

با سلام میخواستم بدونم که این دارو چاق کننده است ممنونم

سلام ی سوال داشتم میخاستم بدونم من ک این دارو رو دارم مصرف میکنم ی وقت واسم مشکلات جنسی نداشته باشه ممنون از شما

بله داروخانه افتابگردان دارد

با سلام خواستم بدونم که از موقعی که از این قرص استفاده میکنم درد عضلات شدید دارم ممکنه از این قرص باشه

قرص mirtazapine چيست

با سلام . من در حال حاضر روزی یک قرص 20 میلیگرمی سیتالوپرام مصرف می کنم . دکتر پیشنهاد دادند که اگر ابن قرص را پیدا کردی می تونی جایگزین سیتالوپرام کنی . خواستم سوال کنم این قرص برای درمان اضطراب بهتر است یا سیتالوپرام . ممنون

درمورد داروها نمیتوان گفت که فلان دارو بهتر است. مصرف هردارویی پیچیدگی های زیادی دارد و تصمیم به مصرف هردارویی مشترکا توسط شما و پزشکتان اخذ میشود. سپاس

سلام لطفا بگین این دارو حتما باید شب مصرف بشه یا در طول روز هم میشه استفاده کرد .. چون در بالا نوشته ابتدا مصرف با دوز 15 میلیگرم در شب

زمان مصرف دارو بستگی به نظر پزشکتان دارد سپاس

سلام امکانش است دارویی معرفی نمایید که فقط باز جذب نوراپینفرین داشته باشد

سلام متاسفانه امکان تجویز دارو به صورت اینترنتی نمیباشد.

سلام آقای دکتر، وقتتون به خیر، من طبق تشخیص دکتر مشمل افسردگی و وسواس فکری دارم و بی خوابی شدید دارم یعنی بدون قرص ممکنه تا هفته ها هم نخوابم، دکتر برام رمرون تجویز کرده شبها نصفی مصرف می کنم اما اصلا خواب خوبی ندارم، کابوس میبینم و تو خواب عصبی هستم چند بار با فریاد از خواب بیدلر میشم، در ضمن در طول روز هم خیلی خسته و خواب آلود هستم،کلا از مصرف قرص نتیحه خوبی نگرفتم، دو تا سوال،۱. آیا دارویی ضد افسردگی مثل رمرون هست که این عوارض رو نداشته باشه.۲. آیا مصرف قرص مدافنیل ۱۰۰ ، ۲ تا در طول روز می تونه عملکرد ذهن رو بهتر کنه و عولرض خستگی و خواب آلودگی دارو هارو کمتر کنه، سپاس از توجهتون.

همه این موارد بسته به تشخیص علت بیخوابی شما دارد و در درجه اول باید علت این بیخوابی مشخص و ارزیابی شود.

درود این دارو در افغانستان است و در صورت ظرورت برای تان فرستاده میتوانم.

سلام آیا مرتازاپین والپرات سدیم و لورازپام با هم تداخل دارد?

بله باید در صورت لزوم زیر نظر پزشک دوز داروها تنظیم شود.

با سلام…بنده در صورت استفاده کردن از داروهای ضد افسردگی شدیدا لاغر میشوم…آیا قرسی هست که این عوارض بی اشتهایی و کم شدن وزن رو نداشته باشه؟ممنون از دکتر

سلام بله وجود دارد اما امکان تجویز دارو بدون بررسی بالینی به صورت اینترنتی امکان پذیر نمی باشد.

سلام ایا مصرف میرتازاپین باعث خلل در یادگیری میشود ؟

سلام خیر بسیار بعید است

سلام من 9 ماه حالت تهوع شدید داشتم انواع اقسام دارو ها رو بهم دادن خوردم تاثیر نداشت چه خارجی چه ایرانی ولی رفتم پیش دکتر گوارش اسم نمیارم این دارو رو معرفی کن گفت شبی قبل خواب نصف قرص رو بخور از شب اول الان خوبم تا الان که 2 هفته میگذره.یعنی دست دکتر رو بوسه میزنم.

با سلام من پسری 16 ساله ای دارم به خاطر بد خلقی و کم بود خابیش از این قرص 15 میلی گرمی شبی دوتا به گفته دکتر بهش میدم ولی حال احوالش خوب نشده هیچ بدتر هم شده شبا تو خابیش جیق میکشه بیدار میشه میخاستم بیدونم این قرص که میخوره براش مظر نیست تو این سنش ؟

سلام بدون بررسی علائم نیم توان در مورد دارو نظری را اعلام کرد بهتراست علائم را با پزشک متخصص وی درمیان گذارید تا در صورت نیاز دوز مصرفی و یا خود دار ورا تغییر دهند.

سلام خسته نباشید ، من شیراز م قرص میرتازاپین 30 برای مادرم تجویز شده ، لطفا اینجا گیر نمیاد بهم بگین کدوم داروخانه در تهران هست که گیر میاد ممنونم خیلی احتیاج به این دارو دارم بازم ممنونم

ببخشيد من از شیرازم دارو میرتازاپین 30 شیراز گیر نمیاد لطفا ااگه کسی میدونم کدوم داروخانه موجود هست به این شماره تماس بگیره ممنونم 09383133008

با اطلاعات دارویی تماس بگیرید.

سلام

من ساکن شیراز هستم و مادر من به شدت به دارو نیاز دارد البته تجویز آن توسط پزشک متخصص و زیر نظر ایشان میباشد متاسفانه الان نزدیک به دو ماه است که داروی میرتازاپین در هیچ کدام از داروخانه های شیراز و داروخانه سابق آن یافت نمی شود خواهشمندم آدرس داروخانه خاص دریافت این دارو را در اختیار من قرار دهید.

با تشکر

از شیراز

سلام با اطلاعات دارویی وزارت بهداشت تماس حاصل فرمائید.

سلام داروخانه حکیمی نیا تهران آدرس تهران پارس نت هم میتونید سرچ بزنید

با سلام و احترام من به مدت ۴ ماه دیسک کمر دارم نظر دکترها جراحی است البته عمل بسته انجام دادم قرص میرتازاپین به من پیشنهاد دادن البته پیشنهاد دکتر نبوده،خواستم بدانم کمکی میکنه، با تشکر

سلام با تمام مدارک پزشکی تان برای جناب دکتر دهقانی در شعبه رسالت و یا خانم دکتر نادری در شعبه کرج بهتراست مجددا مشورت فرمائید.

سلام دکتر وقت بخیر.من مصرف قرص میرتزاپین مصرف میکنم باتجویز پزشک ایا مصرف الکل با این قرص ضرری دارد؟من این قرص رو یک ساعت قبل خواب مصرف میکنم.الان مشروبات الکلی مصرف کنم مشکلی پیش میاد؟

با سلام و احترام نیاز هست که صورت عدم بیان مصرف الکل به روانپزشکتان این مورد را به ایشان بیان نمایید تا در صورت صلاحدید ایشان اقدام تشخیصی زا درمانی لازم لحاظ شود و یا نشود.بخصوص توصیه میشود که در روزهای ابتدای درمان با این دارو الکل همزمان مصرف نگردد.

با سلام و خسته نباشید خدمت شما . بنده 24 سال سن دارم و 8 سال هست دپرسی بسیار پیشرفته به نوعی که اصلاً از خونه یا اتاق بیرون نمیرم و بعضی وقت ها احساس خودکشی و نا امیدی و در کل مهم نبودن هیچ چیزی برای خودم دارم . به طوری که اصلاً مهم نیست بمیرم یا نمیرم . باور کنید کلی دکتر رفتم . هیچ کسی نتونسته حتی ذره ای به بهبودی من کمک کنه . بی فایده است . از همه چیز فاصله گرفتم . جدیداً کنترل احساسات هم دستم نیست . هر چیزی فقط برام خیلی ارزش داشته باشه 1 روز بعد یک روز تکراری میشه به نوعی که اصلاً دوست ندارم دیگه کاری بکنم . دیگه به جایی رسیدم به دکتر ها هم اعتماد ندارم . اگه کسی سر رشته ای از این بیماری بنده داره لطفاً کمک کنه و جوابشو همینجا بنویسه اگر نه که هیچ . من هر چند وقت یه بار به اینجا سر میزنم . تشکر و ممنون از شما

با سلام برای بررسی دیگر علائم از دکتر غیاثوند نوبت بگیرید

درود دوست عزیزم، من همه این علامت ها را داشتم با شدتی که تصورش برای شما دشوار است، تنها این را بگویم که وزن من به 58 کیلوگرم هم رسید (مردی هستم با 85 کیلوگرم وزن) با چند بار اقدام به خودکشی، همه داروها را آزمایش کردم از جمله فلووکسامین ولی به دلیل حالت تهوع شدید این یکی را خیلی زود رها کردم تا اینکه یکی از دوستان گفت که عوارض این قرص پس از یکی دو هفته تمام می شود و نکته بسیار مهم این است که اثرات سودمند آن را پس از 3 تا 6 ماه خواهید دید، او زندگی مرا نجات داد. اکنون 8 سال است که روزی 100mg فلووکسامین مصرف می کنم و مانند مردم عادی زندگی می کنم (که می دانم با افسردگی و اضطراب شما آنها را عجیب و بسیار متفاوت و یا نیرومندتر از خودتان تصور می کنید، ولی باور کنید اینگونه نیست. زمانی که از شر این بیماری رها شوید همچون فولاد آبدیده خواهید بود زیرا که شما از کوره آتش بیرون آمده اید) تنها مشکلم کم شدن میل جنسی ام است که در زندگی زناشویی کمی دردسر ساز است.

با سلام و خسته نباشید من مقیم نروژ هستم و دکترم اینجا بخاطر اختلالات خواب برایم این قرص را تجویز کرده اما بعد از یکبار مصرف حالات عجیبی در من ایجاد شده. اولا که یکساعت بعد از مصرف قرص بشدت گیج شدم و چشمهایم تار شد ولی نیمه هشیار بودم بخاطر همین حس بدی بود. امروز هم بعد از دوازده ساعت هنوز احساس دوران در مغزم میکنم و بحدی که میترسم در خیابان یا محل کار غش کنم لطفا مرا راهنمایی کنید که به مصرف قرص ادامه دهم و آیا این‌ عوارض طبیعی است یا خیر؟ پ.ن : دکتر به من گفته بود ممکن است در صبح روز بعد کمی گیج و منگ باشی ولی من فکر میکنم این قرص زیادی قوی است

اصولا بهتراست تا یک هفته به مصرف دارو ادامه دهید زیرا بدن عادت خواهد کرد ولی بعد ازآن اگر علائم ادامه داشت بهتر است با پزشک خود مشورت کنید .

با سلام، بنده سی و چهار سال دارم و حدودا هشت سال است که روزی 100mg فلووکسامین مصرف می کنم، اما پس از تشکیل خانواده کاهش میل جنسی برایم دردسرساز شده، آیا جایگزینی میرتازاپین یا سیتالوپرام دردی دوا می کند؟ به لحاظ قیمت و فراوانی در بازار ایران کدام بهتر است سپاس

سلام، دوست گرامی اگر به واسطه خوردن داروها دچار عوارض جنسی شده ­اید می­توانید یکی از این راه ها را امتحان کنید: 1)اگر داروی شما یکبار در روز است، فعالیت جنسی خود را قبل از خوردن دارو انجام دهید.2) با مشورت با پزشک از دارویی با عوارض کمتر استفاده کنید 3) از داروهای محرک میل جنسی مثل ویاگرا استفاده کنید. بدون بررسی شما نمیتوانیم در مورد مصرف دارویی دیگر تجویز قطعی انجام دهیم. دوست عزیز توصیه میکنیم حتما با پزشک معالجتان مشورت نمایید تا راهکار مناسب اتخاذ گردد و به هیچ وجه تغییر دارو یا قطع مصرف به صورت خودسرانه توصیه نمیشود.

سلام و‌درود من در آلمان زندگی میکنم و دکتر بخاطر درد سیاتیک بنده miratazapine 15 mg داده هرشب قبل خواب استفاده میکنم دور لب های بنده ترک خورده و بنظر بنده هیچ اتفاق خواستی در بنده ایجاد نمیشود،نه کاهش درد و نه راحتی خواب، در صورتی که دکتر به بنده گفت که این دارو کمک به بهتر خوابیدن بنده میکند. خواستم از محضر جنابعلی سوالی داشته باشم که آیا این دارو تاثیری در بهبود درد سیاتیک بنده میباشد و یا فقط برای بهبود خواب که البته هیچ تاثیری هم بهمراه نداشته بجزء خشکی لب پیش تر ممنون از اطلاعات خوب و زمانی که برای بیماران میگذارین

سلام دوست عزیز خشکی و ترک لب از عوارض مصرف این دارو می باشد. میرتازاپین جزو داروهای ضد افسردگی است که برای اختلالات خواب نیز تجویز می شود. با توجه به مواردی که ذکر کردید توصیه می شود بررسی بیشتری صورت گیرد تا داروی موثرتری تجویز گردد. با آرزوی سلامت شما دوست گرامی

با سلام من المان زندگي ميكنم و بخاطر افسردگي كم خوابي و استرس دكترم بهم ميرتازاپين تجويز كردن و گفتن اضافه وزن هم مياره ،ميخواستم بدونم اگه در كنار مصرف دارو ورزش كنم باز هم اضافه وزن مياره يا نه,ممنون ميشم جواب بدين.

سلام دوست عزیز اضافه‌ وزن یكی از عوارض جانبی برخی داروها به‌ حساب می‌آید. اما صرفا به خاطر این موضوع، نباید مصرف داروها را قطع كنید و سلامت‌تان را به خطر بیندازید بلكه می‌توانید با كمی تغییر در سبك زندگی یا جایگزین كردن داروهای خود با داروهای دیگر، تحت‌نظر پزشك معالج از این عارضه جلوگیری كنید. داروها اغلب به خودی خود باعث چاقی نمی‌شوند بلكه عوارض جانبی‌شان با اضافه‌وزن همراه هستند. برای مثال بعضی داروها اشتها را افزایش می‌دهند و باعث می‌شوند در مصرف غذا زیاده‌روی كنید. بعضی دیگر نیز بر روند جذب و ذخیره‌سازی گلوكز توسط بدن تاثیر می‌گذارند و از این طریق باعث تجمع چربی در بخش میانی بدن می‌شوند. بعضی‌ها نیز با ایجاد تغییر در متابولیسم بدن، سرعت سوخت‌وساز كالری‌ها را كاهش می‌دهند. گروهی دیگر نیز باعث افزایش تنگی نفس و خواب‌آلودگی می‌شوند و به این ترتیب ورزش كردن را دشوار می‌كنند. بعضی داروها هم باعث احتباس آب در بدن می‌شوند كه البته این نوع اضافه‌وزن به‌دلیل افزایش بافت چربی اتفاق نمی‌افتد و فقط حاصل از تجمع آب است، بنابراین چنین اضافه وزنی دائمی نیست و هر زمان كه دوره مصرف دارو به اتمام برسد و بیماری زمینه‌ای برطرف شود، وزن‌تان هم به میزان قبل بازمی‌گردد. نباید خود را با افرادی كه از داروهای مشابه استفاده می‌كنند، مقایسه كنید. عوارض داروها در همه افراد یكسان نیست. یك داروی خاص ممكن است در فردی باعث اضافه‌وزن و در فردی دیگر باعث كاهش وزن شود، بنابراین حتما در این مورد با پزشك خود مشورت كنید.

سلام. من 31 سالمه و مبتلا به اسکیزوفرنی و افسردگی ماژور هستم. نسبت به انجام کارها بی میل هستم. و علایق خودم رو از دست دادم و از انجام هیچ کاری لذت نمیبرم حتی اگر پیش از شروع به انجامش کمی علاقه داشته باشم. تا حالا انواع و اقسام داروهای ضد افسردگی مصرف کردم. اما هیچ کدوم انگیزه بخش نبودند مگر یکی از آنها که یادم نیست اسمش چی بود(هفت هشت سال پیش) و چون مشکل بیقراری ایجاد کرده بود(همش میخواستم از اتاق برم بیرون و قدم بزنم) قطع کردم. به نظرتون این دارو خوبه به دکترم بگم برام بنویسه؟ تو یه سایت خارجی خوندم میرتازاپین انگیزه بخشترین داروی ضد افسردگی است. درسته؟ و همچنین آیا عارضه افزایش وزن این دارو موقتی است؟ چون من به دکترم گفتم این دارو رو برام تجویز کنه گفت: “عارضه افزایش وزن داره”. همچنین من از مان مصرف آریپیپرازول دفع یکم یکم ادرار دارم. این دارو هم این عارضه رو داره؟ ایا این عارضه مشکل بزرگی پروستات ایجاد میکنه؟ با تشکر

سلام دوست عزیز برای پاسخ قطعی در این خصوص نیاز به معاینه و بررسی شما می باشد. بدون بررسی شما نمی توانیم دراین خصوص دارویی را پیشنهاد کنیم. با توجه به مواردی که ذکر کردید توصیه می شود با پزشک معالجتان صحبت نمایید تا متناسب با شرایط فعلی داروی مناسب تجویز گردد. بهتر است در این خصوص پزشک معالج نظر قطعی را ارائه دهند زیرا تجویز دارو متناسب با نوع اختلال، شدت آن و شرایط جسمی فرد تعیین می گردد. معمولا عوارض داروها موقت و حین مصرف می باشد و پس از درمان با کاهش دوز دارو و قطع آن رفع می گردد.

خیلی خوب بود که مغز به ما اجازه می داد همیشه شاد و آرام باشیم، اما علم به ما می گوید که احساسات منفی همچون ترس، خشم و غم و اندوه هم برای سلامت ما مفید هستند.  https://www.gyrusclinic.com/ 

https://anchor.fm/s/852b2fc/podcast/play/4256088/https://d3ctxlq1ktw2nl.cloudfront.net/staging/2019-7-17/21140309-48000-2-0c64c574f756a.m4a

  در این پادکست ، من 3 نکته را به شما یاد میدم که بهتون کمک می کنه مقدار خواب متناسب خودتون را کشف کنید. همه این نکات علمی هستند و توسط دکتر مصطفی امیری، متخصص اختلالات خواب توصیه شده اند. اطلاعات بیشتر در  https://gyrusclinic.com   

https://anchor.fm/s/852b2fc/podcast/play/4170103/https://d3ctxlq1ktw2nl.cloudfront.net/staging/2019-7-10/20658011-44100-2-509e362b9ec28.m4a

  افرادی که کم می خوابند (افرادی که کمتر از شش ساعت خواب شبانه دارند) از میزان افسردگی شدید تری نسبت به افرادی که به طور صحیح بین شش تا نه ساعت در شب می خوابند، برخوردارند. اما ایراد کار کجاست؟ خواب مختل شده یا ذهن افسرده؟ اطلاعات بیشتر در  https://gyrusclinic.com 

https://anchor.fm/s/852b2fc/podcast/play/4116438/https://d3ctxlq1ktw2nl.cloudfront.net/staging/2019-7-6/20307781-48000-2-ca922d7eda72a.m4a

  اجازه ندهید گذشته تان، شما را عقب نگه دارد!  بیایید گذشته را از ذهن خود پاک کنیم و دلبستگی عاطفی به آن را رها کنیم. بگذارید خاطره، فقط خاطره باشد.

https://anchor.fm/s/852b2fc/podcast/play/4032284/https://d3ctxlq1ktw2nl.cloudfront.net/staging/2019-6-30/19845554-48000-2-2612a6718eb35.m4a

  در زندگی امروز تکنولوژی لازم و ضروری است، اما در عین حال ما را، به خصوص نسل جوان تر را مضطرب کرده. اما این اتفاق دقیقا چطور می افته؟  کدام جنبه مهم تکنولوژی منجر به اضطراب میشود؟ در اینجا پنج دلیل عمده وجود دارد.

https://anchor.fm/s/852b2fc/podcast/play/4000641/https://d3ctxlq1ktw2nl.cloudfront.net/staging/2019-6-27/19668179-44100-2-b6247727b48b6.m4a

  احتمالا تا کنون با نکات و ترفندهای روانشناسی زیادی مواجه شدید که بعضیاشون به دردتون خورده و بعضی هاشون هم هیچوقت به کارتون نیومده. اما من امروز تو این پادکست میخوام به شما 5 نکته ناب روانشناسی معرفی کنم که در هر سن و موقعیتی که باشید  همیشه به دردتون می خوره و حتما باید…

https://anchor.fm/s/852b2fc/podcast/play/3958207/https://d3ctxlq1ktw2nl.cloudfront.net/staging/2019-6-23/19350054-44100-2-b132fad957768.m4a

  همه ما در این موقعیت ها قرار گرفته ایم: به تنهایی با رئیس خود در آسانسور بودن، وارد یک اتاق شدن و چرخش یکباره سر همه حضار به سمت شما، معرفی شدن به دوست دوستان خود و غیره … خوب چه اتفاقی می افتد؟ احساس می کنیم که دمای بدن مان شروع به افزایش می…

https://anchor.fm/s/852b2fc/podcast/play/3929839/https://d3ctxlq1ktw2nl.cloudfront.net/staging/2019-6-20/——————————-0bfa2d7f546a9.m4a

 در این پادکست به بررسی مسائل مختلفی درباره یک عشق ماندگار پرداختیم. 

https://anchor.fm/s/852b2fc/podcast/play/3869210/https://d3ctxlq1ktw2nl.cloudfront.net/staging/2019-6-30/——————————-e57fc2d988ff9.m4a

ساعت بیولوژیک یا ریتم سیرکادین

https://anchor.fm/s/852b2fc/podcast/play/3859863/https://d3ctxlq1ktw2nl.cloudfront.net/staging/2019-6-14/————————–2a181dcde20d4.m4a

احساس مرگ, احساس سرگیجه, احساس خفه شدن, حمله پنیک, درمان پنیک, ترس از مرگ, حس مرگ

https://anchor.fm/s/852b2fc/podcast/play/2028288/https://d3ctxlq1ktw2nl.cloudfront.net/staging/2019-6-10/——————————-ff74f09fdd39c.m4a

اضطراب و نگرانی از تشخیص تا درمان های جدید

https://anchor.fm/s/852b2fc/podcast/play/2003346/https://d3ctxlq1ktw2nl.cloudfront.net/staging/2019-6-10/——————————-f3ed6daf9acf7.m4a

چرا ما قبل از ازدواج مان احتمالا اشتباه می کنیم! و انتخاب اشتباهی می کنیم

https://anchor.fm/s/852b2fc/podcast/play/2062692/https://d3ctxlq1ktw2nl.cloudfront.net/staging/2019-6-10/————————–fa9c455e546e3.m4a

رفتن به سرزمین های جدید چه تاثیری روی روده و مغز ما خواهد داشت؟

https://anchor.fm/s/852b2fc/podcast/play/2031461/https://d3ctxlq1ktw2nl.cloudfront.net/staging/2019-6-10/——————————-8b711040187c3.m4a

جواب همه سوالات شما در مورد خروپف اینجاست

درمان کلیه اختلالات خواب شامل :بی خوابی، خرخر ( خروپف ) ، پرخوابی ، راه رفتن در خواب ، آپنه خواب و…

خروپف فقط صدایی آزار دهنده نیست، خرخر شبانه در صورت همراهی با آپنه خواب ، ریسک سکته قلبی، سکته مغزی و حتی سرطان و دیابت و فشار خون و ضعف حافظه را چندین برابر افزایش می دهد.اگر خروپف می کنید توصیه می کنیم برای ارزیابی وجود آپنه خواب هرچه سریعتر مراجعه نمایید.

تهران,خیابان شریعتی, روبروی خیابان دولت, داخل کوچه امامزاده,جنب فروشگاه جامبو, پلاک ۱۴, طبقه دوم واحد ۶ یا ۸ (پذیرش فقط با وقت قبلی)

۰۲۱-۲۲۶۳۶۸۶۳    —–      ۰۲۱-۲۲۶۴۸۶۲۷

از هر 3 سرطان یکی قابل پیشگیری است.

اگر در خانواده و اقوام درجه یک سابقه بروز سرطان علی الخصوص در سنین پایین و در بیش از یکی از اقوام نزدیک تان دارید، بهتر است مشاوره و در صورت نیاز تست انجام دهید.

دکتر امینه واقفی جزو معدود افرادی است که با درجه فوق تخصص سرطان های ژنتیکی اخیرا از آمریکا به ایران آمده اند تا در این زمینه به مردم عزیز کشور خودشان خدمت کنند.

برای مشاوره با ایشان با شماره زیر تماس بگیرید: 021-22614237

مرکز شماره یک (شریعتی)

تهران خیابان دکتر شریعتی, تقاطع دولت ،کوچه امامزاده،پلاک 14 واحد 6 و 8، (پذیرش فقط با وقت قبلی)

22616377 – 22636863

************************************

مرکز شماره دو تهران (واحد شرق تهران)  تهران بزرگراه رسالت،بعد از ميدان رسالت،نرسيده به چهار راه سرسبز،روبه روى مسجد حجتيه،پلاك 686 ، طبقه 5، واحد 10

 77136229 _77091723

************************************

مرکز شماره سه تهران (واحد جنوب و غرب تهران) :

تهران، ميدان آزادی،به سمت بزرگراه محمد علی جناح، ابتدای بلوار صالحی، كوچه جعفرنیا ،پلاك ٢١ ،طبقه ٤ ، واحد ١٦

021-66038295

66158469_021

************************************

مرکز فوق تخصصی زوج درمانی و مشاوره زوجین (قبل و بعد از ازدواج) 

در این مرکز فوق تخصصی درمان مشکلات زوجین و مشاوره زناشویی،سکس تراپی، درمان دعواهای زوجین، مشاوره پیش از ازدواج و… انجام می شود.

تهران، خیابان شریعتی، تقاطع خیابات دولت و شریعتی، ابتدای کوچه امامزاده، پلاک 14 واحد 8

تماس : 02122636863

************************************

مرکز فوق تخصصی درمان درد، توانبخشی و ارتوپدی

مرکز تخصصی ارتوپدی ، فیزیوتراپی و توانبخشی جایروس یکی از بهترین مجموعه های فوق تخصصی درمان مشکلات استخوان ها، مفاصل، درمان درد (مانند کمردرد و گردن و زانو درد ) است که توسط متخصصین درد، ارتوپدی، توانبخشی اداره می شود.

تهران، خیابان شریعتی، تقاطع خیابات دولت و شریعتی، ابتدای کوچه امامزاده، پلاک 14 واحد 7 طبقه دوم

تماس :

02122614237

09338178807

************************************

برای دیدن نشانی و اطلاعات سایر شعب تهران و شهرستانها، اینجا کلیک کنید

مرکز فوق تخصصی مغز و اعصاب و روان  جایروس (آلومینا) یکی از  بهترین و بزرگترین تیم های فوق تخصصی درمان و پیشگیری از اختلالات مغز،اعصاب و روانپزشکی در ایران است که به همت دهها متخصص مغز و اعصاب،روانپزشک و روانشناس در شهرهای بزرگ ایران فعالیت می کند.

مفتخریم که اعلام کنیم اخیرا چند نفر از بهترین پزشکان فوق تخصص مغزواعصاب ایران از آلمان (مرکز فوق تخصصی هانوفر آلمان که پروفسور سمیعی نیز در همین مرکز فعالیت دارند) و آمریکا به کشور بازگشته اند و در مجموعه بزرگ جایروس در کنار سایر پزشکان مشغول خدمت رسانی به شما مردم عزیز می باشند.لیست کامل پزشکان و درمانگران را میتوانید در صفحه درباره ما ببینید.

در مجموعه جایروس همیشه بهترین پزشکان در انتظار شما هستند.

مشکلات زیر در این مرکز فوق تخصصی قابل درمان اند:

نشانی : خیابان شریعتی ، تقاطع دولت ، کوچه امامزاده ، پلاک 14 ، واحد 7 ، طبقه دوم

تماس :   02122614237

Welcome, Login to your account.

Recover your password.

A password will be e-mailed to you.

2 روز قبل

4 روز قبل

5 روز قبل

6 روز قبل

1 هفته قبل

قرص mirtazapine چيست

2 هفته قبل

2 هفته قبل

2 هفته قبل

2 هفته قبل

3 هفته قبل

3 هفته قبل

3 هفته قبل

4 هفته قبل

4 هفته قبل

1 ماه قبل

1 ماه قبل

1 ماه قبل

1 ماه قبل

1 ماه قبل

1 ماه قبل


نام کاربری و یا ایمیل:


رمز عبور:

من را به خاطر بسپار


کاربر جدید هستم!

0

موضوعات داغ

رمرون (میرتازاپین) یک داروی ضد افسردگی است. طریقه کارکرد میرتازاپین هنوز به طور کامل شناخته نشده است. تصور می‌شود که این دارو تاثیری  مثبت بر ارتباط بین سلول‌های عصبی در سیستم عصبی مرکزی و / یا بازگرداندن تعادل شیمیایی در مغز دارد.

از داروی رمرون برای درمان اختلال افسردگی اساسی استفاده می‌شود.
همچنین این دارو  ممکن است برای اهداف غیر از مواردی که  در این راهنمای دارویی ذکر شده،  استفاده  شود.
اگر شما در حال مصرف تریپتوفان (گاهی اوقات با نام ال-تریپتوفان خوانده می‌شود) هستید، نباید از این دارو استفاده کنید.
همچنین اگر شما یک مهار کننده مونوآمین اکسیداز (MAO) در ۱۴ روز گذشته مصرف کرده‌اید از این دارو استفاده نکنید. ممکن است که یک تداخل دارویی خطرناک  رخ دهد. پس از توقف مصرف این دارو، شما باید حداقل ۱۴ قبل از اینکه شما شروع به مصرف مهار کننده‌های  مونوآمین اکسیداز (MAO) کنید، صبر کنید.  مهار کننده‌های مونوآمین اکسیداز (MAO)  شامل ایزوکاربوکسازید، لینزولید، فنلزین، رزاژیلین، سلژیلین و ترانیل سیپرومین هستند.
برخی از افراد جوان زمانی که برای اولین بار از یک داروی ضد افسردگی استفاده می‌کنند دچار افکار مربوط به خودکشی می‌شوند. پزشک شما نیاز به بررسی کردن شما در ویزیت‌های منظم برای پیشرفت در روند بهبود در حین مصرف این دارو دارد.  شما و همچنین خانواده یا ارائه دهندگان مراقبت‌های بهداشتی به شما در مورد  تغییرات در خلق و خوی و یا علائم در شما باید هشیار باشند.
هر گونه علائم  جدید یا تشدید علائم مانند: خلق و خوی یا تغییرات رفتاری، اضطراب، حملات هراس، مشکلات خواب، و یا اگر شما احساس می‌کنید ضربه پذیر، تحریک پذیر، آشفته، دارای رفتار خصمانه، پرخاشگری، بی قرار، بیش فعال (ذهنی یا جسمی)، بیش افسردگی یا افکار مربوط به خودکشی یا صدمه زدن به خودتان را دارید، را به پزشک خود اطلاع دهید.

هرگز این دارو را  به افراد  کمتر از ۱۸ سال سن بدون مشاوره با  یک پزشک ندهید. این دارو  مورد تأیید FDA در مورد استفاده برای کودکان  نیست.
تا زمانی که علائم بیماری در شما بهبود بیاید، ممکن است چندین هفته طول بکشد. پس مصرف این دارو را براساس توصیه‌ها و دستورالعمل  پزشک خود ادامه داده و اگر نشانه‌ها و علائم بیماری در شما بهبود نمی‌یابند، به پزشک خود اطلاع دهید.
مصرف الکل یا نوشیدنی‌های الکلی  می‌تواند بعضی از عوارض جانبی این   دارو را افزایش دهد.
مصرف داروی رمرون  ممکن است تفکر یا پاسخ دهی شما را مختل کند. اگر شما در حال رانندگی و یا در حین انجام هر کاری هستید که نیاز دارد که به گوش باشید، هوشیار باشید.

اگر شما به داروی رمرون حساسیت دارید و یا اگر شما در حال مصرف تریپتوفان (گاهی اوقات با نام ال-تریپتوفان خوانده می‌شود) هستید، نباید از این دارو استفاده کنید.

در این موارد برای اینکه مطمئن شوید مصرف این دارو برای شما ایمن است و خطری در پی ندارد، با پزشک مشورت کنید:

بیماری‌های کبدی یا بیماری‌های کلیوی.
گلوکوم با زاویه؛
اختلال دو قطبی (افسردگی – شیدایی).
تشنج یا صرع؛
فشار خون پایین و یا احساس سرگیجه؛
سطح کلسترول و یا تری گلیسرید بالا در خون؛
بیماری‌های قلبی، از جمله آنژین صدری (درد قفسه سینه).
سابقه حمله قلبی یا سکته مغزی؛
سابقه مصرف مواد مخدر یا افکار خودکشی.

مشخص نیست که آیا این دارو به جنین آسیب می‌رساند یا نه.  اگر شما باردار هستید یا در حین استفاده از این دارو قصد باردار شدن دارید، به پزشک خود اطلاع دهید.
معلوم نیست که آیا این دارو از طریق شیر مادر به کودک شیرخوار انتقال می‌یابد یا نه  و یا اینکه به کودک شیرخوار آسیب برساند یا نه. اگر در حال شیردادن یک نوزاد هستید، به پزشک خود اطلاع دهید.

شکل خوراکی حل شده قرص رمرون ممکن است اسید آمینه فنیل آلانین باشد. اگر شما  مبتلا به بیماری فنیل کتونوری (PKU) هستید،  با پزشک خود قبل از استفاده از این شکل از این دارو مشورت کنید.

داروی رمرون را دقیقاً همان طور که توسط دکتر شما تجویز می‌شود، مصرف کنید. راهنمایی‌های بر روی برچسب نسخه خود را خوانده و براساس آن عمل کنید. این دارو  را در دوز های بیشتر  و یا کمتر از مقادیر  توصیه شده، مصرف نکنید.
این دارو معمولاً  به صورت یک بار در روز  قبل از خواب مصرف  می‌شود. دستورالعمل‌های پزشک  خود را در این زمینه دنبال کنید.
این قرص را به همراه آب مصرف کنید.
برای مصرف فرم خوراکی حل شده‌ی این دارو:
بسته را باز کرده و فویل پشت آن را بردارید. هرگز  یک قرص از طریق فویل فشار ندهید، چون  ممکن است این کار به قرص آسیب برساند.
از دست خشک برای برداشتن قرص  و گذاشتن در دهان استفاده کنید.
هرگز  تمام قرص را قورت ندهید. اجازه دهید که این قرص  در دهان شما بدون جویدن حل شود. اگر خواستید، شما شاید بهتر باشد که کمی  نوشیدنی برای کمک به بلع و حل شدن قرص مصرف کنید.
استفاده از این دارو را به طور ناگهانی و یا اگر شما دچار علائم ناخوشایند ترک مصرف این دارو می‌شوید، متوقف نکنید. برای توقف بدون عوارض استفاده از این دارو، با پزشک خود مشورت کنید.
این دارو باید در دمای اتاق به دور از گرما، رطوبت و همچنین نور خورشید نگهداری شود.

به محض اینکه شما دوز فراموش شده را به یاد آوردید، آن را مصرف کنید. اگر تقریباً موقع نوبت بعدی مصرف دوز بعدی است، از مصرف دوز فراموش شده اجتناب کنید. برای جبران دوز از دست رفته قبلی در دوز بعدی از داروی اضافه استفاده نکنید.

با مراقبت‌های پزشکی اورژانس و یا کمک‌های اضطراری برای مسمومیت، تماس بگیرید. علائم مصرف بیش از ممکن است شامل گیجی، مشکلات حافظه، خواب آلودگی، و ضربان سریع قلب باشد.

مصرف الکل یا نوشیدنی‌های الکلی  می‌تواند بعضی از عوارض جانبی این   دارو را افزایش دهد.

قرص mirtazapine چيست

مصرف داروی رمرون  ممکن است تفکر یا پاسخ دهی شما را مختل کند. اگر شما در حال رانندگی و یا در حین انجام هر کاری هستید که نیاز دارد که به گوش باشید، هوشیار باشید.

اگر شما نشانه‌هایی از یک واکنش آلرژیک به این دارو مانند: راش پوستی یا کهیر (با یا بدون تب یا درد مفاصل)؛ اشکال در تنفس؛ تورم صورت، لب‌ها، زبان یا گلو، را مشاهده کردید، با اورژانس پزشکی تماس بگیرید.

هر گونه علائم  جدید یا تشدید علائم مانند: خلق و خوی یا تغییرات رفتاری، اضطراب، حملات هراس، مشکلات خواب، و یا اگر شما احساس می‌کنید ضربه پذیر، تحریک پذیر، آشفته، دارای رفتار خصمانه، پرخاشگری، بی قرار، بیش فعال (ذهنی یا جسمی)، بیش افسردگی یا افکار مربوط به خودکشی یا صدمه زدن به خودتان را دارید، را به پزشک خود اطلاع دهید.

اگر موارد زیر را مشاهده کردید به پزشک خود اطلاع دهید:

• مسابقه افکار، کاهش نیاز به خواب، غیر معمول رفتار پرخطر، احساس شادی شدید و یا غم و اندوه، بیش از حد معمول پر حرف بودن.
• تاری دید، دوبینی، درد چشم و یا تورم، یا دیدن هاله در اطراف چراغ دیدن؛
• درد غیر معمول استخوان یا حساسیت به لمس، تورم یا کبودی؛
• تغییرات در وزن یا اشتها؛
• ضعف ناگهانی و یا احساس ناخوشی، تب، لرز، گلودرد، زخم دهان، قرمز ویا تورم لثه‌ها، مشکل در بلع؛
بثورات جلدی، تاول، ترشح، یا درد شدید در کف دست و یا کف پا؛
• علائم سطوح بالای سروتونین در بدن مانند: بیقراری، توهم، تب، ضربان قلب سریع، رفلکس بیش از حد فعال، تهوع، استفراغ، اسهال، از دست دادن هماهنگی، غش؛
• علائم سطوح پایین سدیم در بدن مانند: سردرد، گیجی، لکنت زبان، ضعف شدید، از دست دادن هماهنگی، احساس ناپایدار بودن؛
• نشانه‌های واکنش شدید سیستم عصبی مانند: عضلات بسیار سفت (سفت و سخت)، تب بالا، تعریق، گیجی، ضربان قلب سریع یا ناهموار، لرزش، غش.
• واکنش شدید پوست، تب، گلو درد، تورم صورت و زبان شما، سوزش در چشم، درد پوست و به دنبال آن بثورات پوستی قرمز یا بنفش که  (به خصوص در صورت و یا قسمت بالای بدن) منتشر شده است و  تاول و پوست انداختن.

عوارض جانبی شایع این دارو شامل:

خواب آلودگی، سرگیجه؛
رویاهای عجیب و غریب؛
تغییرات بینایی؛
دهان خشک؛
یبوست؛
افزایش اشتها؛
افزایش وزن.

این یک لیست کامل از عوارض جانبی این دارو نیست و موارد  دیگری  ممکن است رخ  دهد. برای توصیه‌های پزشکی در مورد عوارض جانبی با پزشک خود تماس بگیرید. در صورت  مشاهده عوارض جانبی به FDA این موارد را گزارش کنید.

دوز معمول مصرفی در بزرگسالان برای افسردگی:
دوز اولیه: ۱۵ میلی گرم به صورت خوراکی و  یک بار در روز قبل از خواب.
دوز نگهدارنده: ۱۵ تا ۴۵ میلی گرم در روز.

مصرف  این دارو همراه با داروهای دیگر شما را خواب آلود و یا سرعت تنفس شما را  کاهش می‌دهد  . قبل از مصرف این دارو  همراه با یک قرص خواب، داروهای ضد درد مخدر، یک شل کننده‌ی عضلانی، یا یک دارو برای اضطراب یا تشنج، با دکتر خود مشورت کنید.

با دکتر خود در مورد تمام داروهای مصرفی فعلی خود و یا داروهایی که شروع و یا متوقف کرده‌اید، به ویژه موارد زیر مشورت کنید:
سایمتیدین (تاگامت)؛
دیازپام (والیوم)؛
کتوکونازول؛
مخمر سنت جان؛
ترامادول؛
تریپتوفان (گاهی اوقات با نام ال-تریپتوفان خوانده می‌شود)؛
داروهای مصرفی  برای درمان اختلالات خلقی، اختلالات، یا بیماری‌های روانی فکری  مثل لیتیوم، سایر داروهای ضد افسردگی، داروهای ضد روان پریشی؛
داروهای مصرفی برای درمان سردرد میگرنی مانند سوماتریپتان، zolmitriptan، و ….
داروهای ضد تشنج مانند: کاربامازپین، فنی توئین

ممکن است داروهای دیگری با این دارو تداخل داشته باشند. به پزشک خود در مورد داروهایی که مصرف می‌کنید اطلاع دهید. این داروها شامل داروهای تجویزی یا بدون نسخه، ویتامین‌ها، و محصولات گیاهی است. هرگز یک داروی جدید را بدون اطلاع به پزشک خود، شروع نکنید.

منبع: drugs.com

این مقاله توسط مجله قرمز به صورت اختصاصی، ترجمه شده است. در صورتی که این مطلب، برای شما مفید بود، لطفاً نظرات، انتقادات و موضوعات مورد علاقه پیشنهادی خود را با ما به اشتراک بگذارید.

کپی شد

تازه‌های دنیای مد

داغ ترین بحث ها

تازه‌های سلامت

مقالات زیبایی

مقالات سلامت

مقالات آشپزی

مقالات تغذیه

سلامت

۲۹ مرداد ۱۳۹۸

۲۶ مرداد ۱۳۹۸

۲۵ مرداد ۱۳۹۸

دنیای مد

۱۵ مرداد ۱۳۹۸

۱۵ مرداد ۱۳۹۸

۱۵ مرداد ۱۳۹۸

داغ ترین بحث ها

بیشتر دیده شده

401,463

290,113

271,960

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به وب سایت مجله قرمز می‌باشد. بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است.

همرسانی در

ایمیل

فیسبوک

Messenger

قرص mirtazapine چيست

Messenger

توییتر

بالاترین

واتس‌اپ

لینک را کپی کنید

این لینک‌ها خارج از بی‌بی‌سی است و در یک پنجره جدید باز می‌شود

یافته‌های یک تحقیق گسترده نشان می‌دهد که قرص‌های ضد افسردگی کارا و نتیجه‌بخش است. دانشمندان می‌گویند که این یافته یکی از بزرگترین مباحث دارویی را حل و فصل کرده است.

مطالعه ۵۲۲ آزمایش که در آن ۱۱۶ هزار و ۴۷۷ نفر شرکت کرده بودند دریافت که ۲۱ نوع معمول قرص‌های ضد افسردگی بیشتر از دارونماها (قرص‌های ساختگی) در کاهش علایم افسردگی حاد در بزرگسالان موثر بوده است. در این مطالعه همچنین تفاوت‌های زیادی در تاثیر انواع داروها مشخص شده است.

نویسندگان این گزارش که در مجله پزشکی لنست منتشر شده، می‌گویند این نشان می‌دهد که افراد بیشتری می‌توانند از این داروها بهره ببرند.

در سال ۲۰۱۷ در انگلستان بیش از ۶۴.۷ میلیون نسخه از این داروها تجویز شده است که این دو برابر موارد تجویز (۳۱ میلیون) ۲۰۱۶ است. اما مباحثی درباره تاثیر آنها وجود داشت و برخی آزمایش‌ها نشان دهنده این بود که این داروها بیشتر از پلاسیبوها (دارونما) تاثیر ندارند.

کالج سلطنتی روان‌شناسان در بریتانیا می‌گوید “بالاخره جنجال درباره قرص‌های ضد افسردگی پایان یافت”.

این مطالعه همچنین دریافته که میزان تاثیر قرص‌های ضد افسردگی نسبت به دارونماهای پلاسیبو از بیش از یک سوم تا بیش از دو برابر بوده است.

دکتر آندریا کیپرانی، پژوهشگر ارشد در دانشگاه آکسفورد به بی‌بی‌سی گفت:”این تحقیق پاسخ نهایی به یکی از مباحث طولانی درباره نتیجه‌بخش بودن قرص‌های ضد افسردگی است.”

او می‎گوید:”ما دریافتیم که معمول‌ترین قرص‌های ضد افسردگی برای افسردگی متوسط تا حاد نتیجه‌بخش است و فکر می‌کنم این خبر خوشی برای بیماران و پزشکان است.”

کریستین تالبوت، کمدین بریتانیایی می‌گوید که او اولین بار سه و نیم سال پیش بعد از این که “صحبت درمانی” را بی‌تاثیر یافت، شروع به استفاده قرص‌های افسردگی کرد.

دکتر به او گفته بود که افسردگی‌اش به خاطر کمبود میزان سروتونین است که تصور می‌شود در کنترل خلق و خو، عواطف و خواب تاثیر دارد.

کریستین می‌گوید که او در اول برای استفاده قرص‌های ضد افسردگی میلی نداشت به دلیل این که نگران بود که مبادا این داروها حواس او را “بی‌حس” و یا کند بسازد.

اما او می‌گوید زمانی که شروع به گرفتن این دارو کرد، نتیجه‌اش “به طور آنی سودمند” بود.

او می‌گوید: “آنطور نبود که احساس کنم تغییر بزرگی در من به وجود آمده ولی واقعا احساس کردم که باری از دوشم کم شده. اضطراب کمتری داشتم و احساس آرامش می‌‎کردم.”

او می‌گوید که احساس کرده که “داغ ننگی” در گرفتن این داروها در میان مردم وجود دارد.

او می‌افزاید:”نمی‌دانم چرا مردم از آن می‌ترسند و یا درباره آن احساس شرمساری می‌کنند، چرا که این دارویی مثل دیگر داروهاست، تفاوتش فقط این است که این داروها برای سلامتی روان است نه برای مشکلات فیزیکی.”

قرص‌های ضد افسردگی – با بیشترین و کمترین میزان تاثیر

موثرترین:

با کمترین میزان تاثیر:

نویسندگان این تحقیق می‌گویند یافته‌های آنها می‌تواند برای تجویز داروی درست به پزشکان کمک کند اما به این معنا نیست که داروی همه باید تغییر کند.

به این دلیل که در این مطالعه کارایی آن در افراد مختلف با سنین و یا جنسیت متفاوت و یا شدت علایم و دیگر مشخصات نه بلکه اوسط اثر داروها در نظر گرفته شده است.

دلیل آن است که این تحقیق، بر تاثیر دارو بر افراد به طور متوسط تمرکز داشت و گروه سنی آنها یا جنسیتشان، شدت علائم بیماری و عوامل دیگر را در نظر نمی‌گرفت.

محققان می‌افزایند که بیشتر اطلاعات حاصل از این مطالعه، دوره زمانی هشت هفته‌ای درمان را در نظر گرفته است، به همین دلیل ممکن است این یافته‌ها برای استفاده درازمدت از قرص‌های افسردگی صدق نکند.

آنها می‌گویند این یافته به این معنا هم نیست که داروهای ضد افسردگی همیشه باید نخستین گزینه درمان باشد.

دکتر کیپرانی می‌گوید:”درمان دارویی همیشه باید در کنار گزینه‌های دیگر مثل روان‌درمانی – اگر میسر باشد – در نظر گرفته شود.”

مطالب مرتبط به افسردگی:

پروفسور کارمینه پریانته از کالج سلطنتی روانشناسان می‌گوید:”این مطالعه بالاخره جنجال قرص‌های ضد افسردگی را حل کرد و به طور واضح نشان داد که این داروها در بهتر کردن خلق و خو و کمک به افراد دارای افسردگی نتیجه‌بخش است.”

او می‌گوید:”به خصوص این مطالعه، اطلاعات منتشر نشده‌ای را بررسی کرده که در اختیار شرکت‌های دارویی است، و نشان می‌دهد که موضوع تامین بودجه‌ تحقیقات توسط این شرکت‌ها، در نتیجه تحقیقات دخیل نبوده، و کارآمدی بالینی داروها، تحت تاثیر حامیان مالی آنها نیست.”

گلیان لوئیس استاد اپیدمیولوژی روانپزشکی در دانشگاه کالج لندن می‌گوید که این تحقیق “عالی” “شواهدی قانع‌کننده” برای تاثیر قرص‌های ضد افسردگی ارایه کرده است.

او می‌افزاید:”درباره داروهای ضد افسردگی غالبا تبلیغات بدی شده است اما این مطالعه نشان می‌دهد که این داروها در مهار افسردگی افراد نقش دارد.”

Medicine Finder

Find information on medicines by brand name or active ingredient

Receive Email Updates

Latest news, evidence and CPD opportunities

قرص mirtazapine چيست

Information for consumers on prescription, over-the-counter and complementary medicines.

Provides consumers with a way to report and discuss adverse experiences with medicines

Get to know the language of medicines this Be Medicinewise Week to get the most out of them, safely.

Medicine Finder

Find information on medicines by brand name or active ingredient

Receive Email Updates

Latest news, evidence and CPD opportunities

A primary care data and quality improvement program developed and managed by NPS MedicineWise with funding from the Australian Government Department of Health.

Independent peer-reviewed journal providing critical commentary on drugs and therapeutics for health professionals.

Providing health professionals with timely, independent evidence-based information on new drugs and medical tests and changes to listings on the Pharmaceutical Benefits Scheme and Medicare Benefits Schedule.

Helping the healthcare community and consumers have important conversations about unnecessary and sometimes harmful tests, treatments, and procedures.

Relevant, timely and evidence-based information for Australian health professionals and consumers.

Medicine Finder

Find information on medicines by brand name or active ingredient

Receive Email Updates

Latest news, evidence and CPD opportunities

20 years of helping Australians make better decisions about medicines, medical tests and other health technologies

Medicine Finder

Find information on medicines by brand name or active ingredient

Receive Email Updates

Latest news, evidence and CPD opportunities

POPULAR

All fields are required

Brand name

Mirtazapine AN ODT Orally disintegrating tablets

Active ingredient

Mirtazapine

Schedule

S4

Please read this leaflet carefully before you start using Mirtazapine AN ODT Orally disintegrating tablets.

This leaflet answers some common questions about Mirtazapine AN ODT.

It does not contain all of the available information. It does not take the place of talking to your doctor or pharmacist.

All medicines have benefits and risks. Your doctor has weighed the risks of you taking Mirtazapine AN ODT against the benefits they expect it will have for you.

If you have any concerns about taking this medicine, talk to your doctor or pharmacist.

Keep this leaflet with your medicine.

قرص mirtazapine چيست

You may need to read it again.

Mirtazapine AN ODT is used in the treatment of depression including relapse prevention.

Depression is longer lasting or more severe than “low moods” everyone has from time to time due to the stress of everyday life. It is thought to be caused by a chemical imbalance in parts of the brain. This affects your whole body and can cause emotional and physical symptoms such as feeling low in spirit, loss of interest in activities, unable to enjoy life, poor appetite or overeating, disturbed sleep, often waking up early, loss of sex drive, lack of energy and feeling guilty over nothing.

This medicine corrects this chemical imbalance and may help relieve the symptoms of depression.

Your doctor, however, may prescribe it for another purpose.

Ask your doctor if you have any questions about why it has been prescribed for you.

This medicine is available only with a doctor’s prescription.

Mirtazapine AN ODT is not addictive.

Do not take Mirtazapine AN:

Some of the symptoms of an allergic reaction may include skin rash, itching or hives, swelling of the face, lips or tongue which may cause difficulty in swallowing or breathing, wheezing or shortness of breath.

Do not take Mirtazapine AN ODT if you are taking another medicine for depression called a monoamine oxidase inhibitor (MAOI) or have been taking an MAOI within the last 14 days.

Taking Mirtazapine AN with an MAOI may cause a serious reaction with a sudden increase in body temperature, extremely high blood pressure and severe convulsions.

Examples of this type of medicine include phenelzine, tranylcypromine and selegiline.

Ask your doctor or pharmacist if you are not sure if you are or if you have been taking a MAOI medicine.

Do not take Mirtazapine AN ODT if the packaging is torn or shows signs of tampering.

Do not take Mirtazapine AN ODT if the expiry date printed on the pack has passed.

If you are not sure whether you should start taking Mirtazapine AN ODT, talk to your doctor.

Do not give Mirtazapine AN ODT to a child or adolescent.

The safety of Mirtazapine AN in patients under 18 years has not been established.

Tell your doctor if:

If you have not told your doctor about any of the above, tell them before you take Mirtazapine AN.

Tell your doctor if you are taking any other medicines, including medicines you buy without a prescription from a pharmacy, supermarket or health food shop.

Some medicines may be affected by Mirtazapine AN or may affect how well it works. These include:

Your doctor will tell you what to do if you are taking any of these medicines.

Your doctor and pharmacist may have more information on medicines to be careful with or avoid while taking Mirtazapine AN ODT.

If you are not sure whether you are taking any of these medicines, check with your doctor or pharmacist.

Follow all directions given to you by your doctor and pharmacist.

They may differ from the information contained in this leaflet.

Your doctor will tell you how much Mirtazapine AN ODT to take each day. Take exactly the amount your doctor tells you.

The usual starting dose is 15 mg per day. Your doctor may slowly increase this dose depending on how you respond to Mirtazapine AN. The effective dose for most people is usually between 30 mg and 45 mg per day.

Your doctor may have prescribed a different dose.

If you do not understand the instructions on the box, ask your doctor or pharmacist for help.

Take Mirtazapine AN at about the same time each day.

Your doctor will tell you when to take your tablets.

The tablet(s) should be taken at the same time each day, preferably as a single night-time dose before going to bed; if recommended by your doctor, Mirtazapine AN may be taken in sub-doses equally divided over the day (once in the morning and once at night-time before going to bed).

Mirtazapine AN ODT can be taken with or without water.

Please read the following instructions carefully:

Take the tablet immediately after it is removed from the tablet pocket.

Once removed it cannot be stored.

Keep taking Mirtazapine AN ODT until your doctor tells you to stop.

For depression, the length of treatment will depend on how quickly your symptoms improve. Most antidepressants take time to work, so do not be discouraged if you don’t feel better right away. Some of your symptoms may improve in 1 to 2 weeks but it can take up to 2 – 4 weeks to feel the full benefit of the medicine.

Even when you feel well, you will usually have to take Mirtazapine AN ODT for 4 to 6 months or even longer to make sure the benefits will last.

ONCE DAILY DOSINGIf you forget to take the tablet before you go to bed, do not take the missed dose next morning. It may cause drowsiness or sleepiness during the day. Continue treatment in the evening with your normal dose.

TWICE DAILY DOSING

If you have trouble remembering to take your medicine, ask your pharmacist for some hints.

Immediately telephone your doctor or the Poisons Information Centre (telephone 13 11 26) for advice, or go to Accident and Emergency at the nearest hospital, if you think you or anyone else may have taken too much Mirtazapine AN ODT. Do this even if there are no signs of discomfort or poisoning.

You may need urgent medical attention.

If you take too many Mirtazapine AN ODT tablets, you may feel drowsy, dizzy, confused, agitated, have increased heart rate or lose consciousness.

Tell your doctor immediately if you develop fever, chills, sore throat or mouth ulcers or other signs of frequent infections.

In rare cases Mirtazapine AN ODT can cause a shortage of white blood cells, resulting in lowering body resistance to infection. These symptoms may appear after 2 – 6 weeks of treatment.

Tell your doctor immediately or go to the nearest hospital for treatment if you have any suicidal thoughts or other mental/mood changes.

Occasionally, the symptoms of depression or other psychiatric conditions may include thoughts of harming yourself or committing suicide. Until the full antidepressant effect of your medicine becomes apparent, it is possible these symptoms may increase in the first few weeks of treatment.

If you or someone you know is showing warning signs of suicide-related behaviour while taking Mirtazapine AN ODT, contact your doctor or a mental health professional right away or go to the nearest hospital for treatment.

These signs include:

All mentions of suicide or violence must be taken seriously.

Tell your doctor if you become pregnant while taking this medicine. Do not stop taking your tablets until you have spoken to your doctor.

Tell your doctor if for any reason you have not taken your medicine exactly as prescribed.

Otherwise your doctor may think that it was not effective and change your treatment unnecessarily.

Tell your doctor if you feel the tablets are not helping your condition.

Be sure to keep all your appointments with your doctor so that your progress can be checked.

You may need to have blood tests from time to time.

Before starting any new medicine, tell your doctor or pharmacist that you are taking Mirtazapine AN ODT.

Tell all the doctors, dentists and pharmacists who are treating you that you are taking Mirtazapine AN ODT.

Do not drive or operate machinery until you know how Mirtazapine AN ODT affects you.

Mirtazapine AN ODT may cause drowsiness, dizziness or sleepiness in some people and affect alertness and concentration. If any of these occur, do not drive, operate machinery or do anything else that could be dangerous.

Do not suddenly stop taking Mirtazapine AN ODT, or lower the dose, without first checking with your doctor.

Do not let yourself run out of medicine over the weekend or on holidays.

Do not stop taking Mirtazapine AN ODT, even if you feel better, unless advised by your doctor.

Suddenly stopping Mirtazapine AN ODT may cause nausea, headache, dizziness, anxiety, and agitation.

Your doctor may want you to gradually reduce the amount of Mirtazapine AN ODT you are taking before stopping completely.

Do not use Mirtazapine AN ODT to treat any other conditions unless your doctor tells you to.

Do not give this medicine to anyone else, even if their symptoms seem similar to yours or if they have the same condition as you.

Be careful when drinking alcohol while taking Mirtazapine AN ODT.

Combining Mirtazapine AN ODT and alcohol can make you more sleepy and less alert. Your doctor may suggest you avoid alcohol while being treated with this medicine.

Tell your doctor or pharmacist as soon as possible if you do not feel well while you are taking Mirtazapine AN ODT.

Mirtazapine AN ODT helps most people with depression, but it may have unwanted side effects in a few people. All medicines can have side effects. Sometimes they are serious, most of the time they are not. You may need medical treatment if you get some of the side effects.

Ask your doctor or pharmacist any questions you may have.

Do not be alarmed by this list of possible side effects.

You may not experience any of them.

Tell your doctor if you notice any of the following and they bother you:

# May be symptoms of depression

Tell your doctor immediately or go to Accident and Emergency at the nearest hospital if you notice any of the following:

The above list includes very serious side effects. You may need urgent medical attention or hospitalisation.

Other side effects not listed above may also occur in some patients. Tell your doctor if you notice anything else that is making you feel unwell.

Ask your doctor or pharmacist if you don’t understand anything in this list.

Keep your tablets in the blister pack until it is time to take them.

The tablets will not keep if you take them out of their blister.

Store below 30 degrees Celsius.

Do not store Mirtazapine AN ODT or any other medicine in the bathroom or near a sink.

Do not leave Mirtazapine AN ODT in the car or on window sills.

Heat and dampness can destroy some medicines.

Keep this medicine where children cannot reach it.

A locked cupboard at least one-and-a-half meters above the ground is a good place to store medicines.

If your doctor tells you to stop taking Mirtazapine AN ODT, or your tablets have passed their expiry date, ask your pharmacist what to do with any that are left over.

Mirtazapine AN ODT 15, 30 and 45 mg tablets are presented in a blister pack of 30 or 60 tablets.

Active Ingredient: Mirtazapine

Each tablet may contain either 15, 30 or 45 mg of mirtazapine.

Other Ingredients:

Please read this leaflet carefully before you start taking Mirtazapine AN. You may wish to keep it to read again.

Amneal Pharma Australia Pty Ltd 12 River StSouth YarraVic – 3141Australia

June 2014

Doc ID: 75.AN.M.1.0

Reasonable care is taken to provide accurate information at the time of creation. This information is not intended as a substitute for medical advice and should not be exclusively relied on to manage or diagnose a medical condition. NPS MedicineWise disclaims all liability (including for negligence) for any loss, damage or injury resulting from reliance on or use of this information. Read our full disclaimer. This website uses cookies. Read our privacy policy.

© 2019 NPS MedicineWise. Providing independent, evidence-based information about medicines, medical tests and other health technologies for all Australians.

PO Box 1147 Strawberry Hills NSW 2012

Level 7, 418A Elizabeth St, Surry Hills NSW 2010

ABN: 61 082 034 393

We are always looking for ways to improve our website

Get medicines information:

Report a problem with medicines, medical devices or vaccines:

Mirtazapine is a prescription drug. It comes as an oral immediate-release tablet or an orally disintegrating (dissolving) tablet.

Mirtazapine is available as the brand-name drugs Remeron (immediate-release tablet) and Remeron Soltab (orally disintegrating tablet). Both forms are also available as generic drugs. Generic drugs usually cost less than brand-name versions. In some cases, they may not be available in every strength or form as brand-name drugs.

Mirtazapine may be used as part of a combination therapy. This means you may need to take it with other medications.

Mirtazapine is used to treat depression.

Mirtazapine belongs to a class of drugs called antidepressants. A class of drugs is a group of medications that work in a similar way. These drugs are often used to treat similar conditions.

قرص mirtazapine چيست

It isn’t known exactly how mirtazapine works to treat depression. It may increase the amounts of norepinephrine and serotonin in your brain. These are chemical messengers that affect your mood.

Mirtazapine oral tablet may cause drowsiness. It may affect your ability to make decisions, think clearly, or react quickly. You shouldn’t drive, use machinery, or do other activities that require alertness until you know how this drug affects you.

You may feel restless and agitated (unable to sit or stand still) for the first few weeks while taking this drug.

Mirtazapine can also cause other side effects.

The more common side effects of mirtazapine can include:

If these effects are mild, they may go away within a few days or a couple of weeks. If they’re more severe or don’t go away, talk to your doctor or pharmacist.

Call your doctor right away if you have serious side effects. Call 911 if your symptoms feel life-threatening or if you think you’re having a medical emergency. Serious side effects and their symptoms can include the following:

Disclaimer: Our goal is to provide you with the most relevant and current information. However, because drugs affect each person differently, we cannot guarantee that this information includes all possible side effects. This information is not a substitute for medical advice. Always discuss possible side effects with a healthcare provider who knows your medical history.

Mirtazapine oral tablet can interact with other medications, vitamins, or herbs you may be taking. An interaction is when a substance changes the way a drug works. This can be harmful or prevent the drug from working well.

To help avoid interactions, your doctor should manage all of your medications carefully. Be sure to tell your doctor about all medications, vitamins, or herbs you’re taking. To find out how this drug might interact with something else you’re taking, talk to your doctor or pharmacist.

Examples of drugs that can cause interactions with mirtazapine are listed below.

Taking certain drugs with mirtazapine may cause serious side effects. You shouldn’t take these medications while taking mirtazapine.These drugs include:

Taking mirtazapine with certain medications may cause more side effects. These drugs include:

These drugs can increase the levels of mirtazapine in your body. This may cause more side effects. If you need to take these drugs with mirtazapine, your doctor may decrease your mirtazapine dosage.

These drugs can reduce the levels of mirtazapine in your body. If you need to take these drugs with mirtazapine, your doctor may increase your mirtazapine dosage.

Disclaimer: Our goal is to provide you with the most relevant and current information. However, because drugs interact differently in each person, we cannot guarantee that this information includes all possible interactions. This information is not a substitute for medical advice. Always speak with your healthcare provider about possible interactions with all prescription drugs, vitamins, herbs and supplements, and over-the-counter drugs that you are taking.

This drug comes with several warnings.

Mirtazapine can cause a severe allergic reaction. Symptoms can include:

If you develop these symptoms, call 911 or go to the nearest emergency room.

Don’t take this drug again if you’ve ever had an allergic reaction to it. Taking it again could be fatal (cause death).

The use of drinks that contain alcohol can increase your risk of sleepiness from mirtazapine. This may affect your ability to make decisions, think clearly, or react quickly. If possible, you should avoid alcohol while you’re taking this drug. If you drink alcohol, talk to your doctor.

For people with a history of mania or bipolar disorder: Talk to your doctor about whether this drug is safe for you. Mirtazapine may trigger a mixed or manic episode.

For people with seizures: Talk to your doctor about whether this drug is safe for you. This drug may make your condition worse. If you have a seizure while taking mirtazapine, talk to your doctor. They will decide if you should stop taking it. You may need to stop taking this drug right away, or your dosage may slowly be lowered over time to avoid withdrawal symptoms.

For people with heart problems: If you have a history of certain heart problems, talk to your doctor about whether this drug is safe for you. These heart problems include angina (chest pain), heart attack, or stroke. Mirtazapine can cause low blood pressure, which can make heart problems worse.

For people with glaucoma or other eye problems: This drug may dilate your pupils. This may trigger a glaucoma attack. Before you take this drug, tell your doctor if you have glaucoma.

For people with kidney problems: If you have kidney problems or a history of kidney disease, you may not be able to clear this drug from your body well. This may increase the amount of mirtazapine in your body and cause more side effects.

For people with liver problems: If you have liver problems or a history of liver disease, you may not be able to process this drug as well. This may increase the amountof mirtazapine in your body and cause more side effects.

For pregnant women: Mirtazapine is a category C pregnancy drug. That means two things:

Call your doctor right away if you’re pregnant or planning to become pregnant. This drug should only be used if the potential benefit justifies the potential risk.

For women who are breastfeeding: Mirtazapine may pass into breast milk and may cause side effects in a child who is breastfed. Talk to your doctor if you breastfeed your child. You may need to decide whether to stop breastfeeding or stop taking this medication.

For seniors: The kidneys of older adults may not work as well as they used to. This can cause your body to process drugs more slowly. As a result, higher amounts of a drug stay in your body for a longer time. This raises your risk of side effects, such as confusion or drowsiness.

For children: It isn’t known if mirtazapine is safe and effective for children younger than 18 years.

All possible dosages and drug forms may not be included here. Your dosage, drug form, and how often you take the drug will depend on:

Generic: Mirtazapine

Brand: Remeron

قرص mirtazapine چيست

Brand: Remeron SolTab

Adult dosage (ages 18–64 years)

Child dosage (ages 0–17 years)

It hasn’t been confirmed that this drug is safe and effective for use in people younger than 18 years.

Senior dosage (ages 65 years and older)

The kidneys of older adults may not work as well as they used to. This can cause your body to process drugs more slowly. As a result, higher amounts of a drug stay in your body for a longer time. This raises your risk of side effects.

Your doctor may start you on a lowered dosage or a different dosing schedule. This can help keep levels of this drug from building up too much in your body.

Disclaimer: Our goal is to provide you with the most relevant and current information. However, because drugs affect each person differently, we cannot guarantee that this list includes all possible dosages. This information is not a substitute for medical advice. Always speak with your doctor or pharmacist about dosages that are right for you.

Mirtazapine is used for long-term treatment. It comes with serious risks if you don’t take it as prescribed.

If you stop taking the drug or don’t take it at all: Your depression may get worse. If you suddenly stop taking mirtazapine, you may have withdrawal symptoms. These can include:

If you miss doses or don’t take the drug on schedule: Your medication may not work as well or may stop working completely. For this drug to work well, a certain amount needs to be in your body at all times.

If you take too much: You could have dangerous levels of the drug in your body. Symptoms of an overdose of this drug can include:

If you think you’ve taken too much of this drug, call your doctor or local poison control center. If your symptoms are severe, call 911 or go to the nearest emergency room right away.

What to do if you miss a dose: Take your dose as soon as you remember. But if you remember just a few hours before your next scheduled dose, take only one dose. Never try to catch up by taking two doses at once. This could result in dangerous side effects.

How to tell if the drug is working: You should have decreased symptoms of depression and be in a better mood. Note that it may take 4 weeks before this drug works to treat your depression.

Keep these considerations in mind if your doctor prescribes mirtazapine for you.

A prescription for this medication is refillable. You should not need a new prescription for this medication to be refilled. Your doctor will write the number of refills authorized on your prescription.

When traveling with your medication:

You and your doctor should monitor certain health issues while you take this drug. This can help make sure you stay safe during your treatment. These issues include:

Not every pharmacy stocks this drug. When filling your prescription, be sure to call ahead to make sure your pharmacy carries it.

Many insurance companies require a prior authorization for this drug. This means your doctor will need to get approval from your insurance company before your insurance company will pay for the prescription.

There are other drugs available to treat your condition. Some may be better suited for you than others. Talk to your doctor about other drug options that may work for you.

Disclaimer: Healthline has made every effort to make certain that all information is factually correct, comprehensive, and up-to-date. However, this article should not be used as a substitute for the knowledge and expertise of a licensed healthcare professional. You should always consult your doctor or other healthcare professional before taking any medication. The drug information contained herein is subject to change and is not intended to cover all possible uses, directions, precautions, warnings, drug interactions, allergic reactions, or adverse effects. The absence of warnings or other information for a given drug does not indicate that the drug or drug combination is safe, effective, or appropriate for all patients or all specific uses.

The travel bug can bite just about anyone, and jet-setting wheelchair users take on a sea of logistical challenges to fulfill their desire to see the…

Identifying your triggers can take some time and self-reflection. In the meantime, there are things you can try to help calm or quiet your anxiety…

If your take on meditation is that it’s boring or too “new age,” then read this. One man shares how – and why – he learned to meditate even though he…

Cholesterol is a fatty substance that’s needed to build cells. Low-density lipoproteins (LDL) and very low-density lipoproteins (VLDL) are two types…

Contrary to popular belief, spoiled milk may have a place in your next culinary pursuit. This article explains what spoiled milk is, whether it’s safe…

Purple-pigmented foods boast a range of health benefits and add a burst of color to your diet. Here are 16 purple foods that are as nutritious as they…

Made from the flowers, leaves, and bark of the Tilia tree, linden tea has been used in folk medicine for hundreds of years. Here are 8 surprising…

Claire Saunders lives with asthma, and she also enjoys running in local races. Watch these videos of her training for the California Watermelon…

Feeling overwhelmed? Here’s how to get motivated so you can tackle your entire to-do list.

Collagen is an essential building block for the entire body, from skin to gut, and more. Here’s five changes you may see or feel just by taking more…

قرص mirtazapine چيست
قرص mirtazapine چيست
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *