قرص کلیدینیوم سی 2/5

خواص دارویی و گیاهی

نشان‌گذاری

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است

گرفتگی معده و روده و درد ناشی از آن یکی از شایع ترین بیماری های دستگاه گوارش است. تجویز قرص کلیدینیوم سی توسط پزشک یکی از روش های درمان این بیماری است. اما این دارو دارای عوارض جدی می باشد که باید با احتیاط مصرف شود.

کلیدینیوم سی دارویی ترکیبی است که برای درمان زخم معده و سندرم روده تحریک پذیر تجویز می شود. قرص کلیدینیوم سی به رفع گرفتگی های معده و درد ماهیچه های شکمی کمک می کند. در این مطلب با این دارو و موارد مصرف آن به همراه جدی ترین عوارض جانبی کلیدینیوم سی آشنا می شویم.

داروی کلیدینیوم سی ترکیبی است از داروهای کلردیازپوکساید و کلیدینیوم بروماید. کلردیازپوکساید, موجب کاهش اضطراب می شود. در واقع این ترکیب بر روی مغز و اعصاب عمل می کند و یک اثر آرام بخشی دارد. کلردیازپوکساید به یک گروه از داروهای شناخته شده به بنزودیازپین ها تعلق دارد. از طرف دیگر کلیدینیوم بروماید موجود در قرص کلیدینیوم سی موجب کاهش علائم گرفتگی های معده و روده می شود. در واقع کلیدینیوم بروماید موجب کاهش حرکات طبیعی روده شده و به وسیله شل کردن عضلات معده و روده موجب تسکین گرفتگی آن می شود. کلیدینیوم بروماید به یک گروه از داروهای شناخته شده به   آنتی کولینرژیک / ضد اسپاسم (گرفتگی) تعلق دارد. این دارو ممکن است جهت درمان بیماری های دیگری نیز تجویز شود.

قرص کلیدینیوم سی معمولا 3 تا 4 بار در روز (3 تا 6 دقیقه قبل از غذا و هنگام خواب) توسط پزشک برای درمان بیماری تجویز می شود. در صورتی که فرد از داروهای آنتی اسید استفاده می کند, توصیه می شود قرص کلیدینیوم سی را قبل از غذا و داروی ضد اسید را بعد از غذا مصرف کند. دوز این دارو براساس سن بیمار, وضعیت جسمی و پاسخ بیمار به این قرص مشخص می شود. برای درمان بیماری افراد مسن این دارو معمولا با دوز پایین شروع می شود تا عوارض جانبی آن به حداقل برسد.

این دارو باید مطابق دستور پزشک مصرف شود و مصرف دوز بالای آن یا استفاده بیش از اندازه از این دارو بدون نظر پزشک, موجب تسریع درمان نمی شود و خطر ابتلا به عوارض جانبی جدی را افزایش می دهد. از آن جایی که این دارو اعتیاد آور است, استفاده طولانی مدت از آن و یا مصرف دوزهای بالای قرص کلیدینیوم سی می تواند سبب اعتیاد به این دارو شود. در صورت قطع ناگهانی دارو, علائمی مانند لرزش، عرق کردن، تهوع، تشنج ممکن است در فرد ایجاد شود. به منظور جلوگیری از بروز این علائم پزشک اغلب به تدریج و با کاهش دوز دارو, اقدام به قطع مصرف دارو می کند.

در صورت بروز هر یک از عوارض جانبی شدید و جدی باید سریعا به پزشک مراجعه شود. همچنین در صورت طولانی شدن عوارض جانبی و یا تشدید هر یک از آن ها باید فورا به پزشک اطلاع داده شود. قرص کلیدینیوم سی باید تحت نظر پزشک و مطابق دستور او مصرف شود.

منبع : آرگا


اگر می خواهید عمل زیبایی انجام دهید، بخوانید!



غار نیاح ساراواک مالزی



چطور با جراحی ترمیمی زیباتر شویم؟



چگونه از شر اختلالات خواب رهایی یابیم؟



هیچوقت این جملات را به زبان نیاورید!



با بالون معده لاغر می شویم یا نه؟

نشانی شما منتشر نخواهد شد.


دکتر ابوالفضل زارعی، جراح پلاستیک و زیبایی بینی، صورت، پلک


بالون معده با دکتر فرزاد فرامرزی – فوق تخصص گوارش, کبد و آندوسکوپی


دکتر علی کربلایی خانی – جراح پلاستیک و فوق تخصص جراحی ترمیمی


دکتر ابوالفضل احیایی – درمان اختلالات خواب و ترک سیگار با جدیدترین روش

‏‎کلیدینیوم سی چیست؟‏‎کلیدینیوم سی یکی از داروهای پر مصرف می باشد که در ناراحتی های گوارشی مورد استفاده قرار می گیرد. این دارو ترکیبی از دو داروی کلیدینیوم و کلرودیازپوکساید می باشد .
‏‎کلیدینیوم یک داروی آنتی کولینرژیک و ضد اسپاسم می باشد که به کاهش علائم پیچش و درد در معده و روده ها کمک می نماید . این دارو با آهسته کردن حرکات طبیعی دستگاه گوارشی و شل کردن عضلات معده و روده ها این کار را انجام می دهد .
‏‎کلرودیازپوکساید از دسته داروهای آرام بخش بنزودیازپینی می باشد که به کاهش اضطراب کمک می کند عملکرد این دارو منجر به انتقال پیام آرام بخش در مغز و اعصاب می شود .
‏‎این دارو در برخی موقعیت ها در ناراحتی های گوارشی بسیار کارآمد می باشد . از جمله موارد استفاده ی این دارو ، در کنترل علائم ناشی از بیماری سندروم روده ی تحریک پذیر (IBS) می باشد.
کلردیازپوکساید موجود در این دارو سریع تر جذب می شود و اثر آن آشکار می شود در حالیکه اثر درمانی کلیدینیوم با تاخیر اتفاق می افتد و ممکن است ۴۰ دقیقه تا یک ساعت بعد از مصرف دارو اثرات ضد اسپاسم آن آشکار شود.
سایر داروهای آنتی کلینرژیک عبارتند از: هیوسین – آتروپین – بلادونا پی بی- دی سیکلومین – پروپانتلین ‏‎پیش از مصرف کلیدینیوم سی ‏‎-در صورت سابقه ی مشکلات پروستات ، مشکلات چشمی مانند گلوکوم (آب سیاه) مشکل در دفع ادرار یا مشکلات مجاری ادراری ، هرگونه ناراحتی گوارشی ، عفونت ، زخم گوارشی ، جراحی گوارشی ، تیروئید پرکار ، فشار خون بالا و به پزشک خود اطلاع دهید .
‏‎-در صورتی که مبتلا به بیماری تنفسی هستید یا سابقه ی مشکلات تنفسی دارید ، حتما به پزشک خود اطلاع دهید .
‏‎-در صورتی که مبتلا به مشکلات اعصاب مانند افسردگی ، افکار ناراحت کننده و می باشید
‏‎و یا تحت درمان با داروهای تضعیف کننده ی اعصاب و آرامبخش هستید ، پزشک را مطلع نمایید .
‏‎-در صورت بارداري، اقدام به بارداري ويا شیردهی به پزشك خود اطلاع دهيد.-از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجادکند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خوددر اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید. (خصوصا داروهای اعصاب و خواب آور ، دیگوکسین ، لوودوپا، گلوکونازول ، ایتروکونازول، سایمیتیدین ، هیوسین و )‏‎نحوه مصرف کلیدینیوم سی ‏‎-این دارو به صورت قرص خوراکی موجود است و بیشتر به رنگ سبز تولید شده و شناخته می شود . بهترین زمان مصرف این دارو نیم تا یک ساعت پیش از وعده ی غذایی و يا قبل از خواب می باشد .
‏‎-می توان در صورت نیاز این قرص را ۳ تا ۴ نوبت در روز طبق نظر پزشک مصرف کرد.
‏‎-در صورتی که در مدت مصرف این دارو از داروهای ضد اسید معده استفاده می کنید ، کلیدینیوم را پیش از غذا و داروهای ضد اسید را پس از غذا مصرف نمایید .
‏‎-لازم است مصرف این دارو در سالمندان با مقدار کم و تحت نظر پزشک شروع گردد و به تدریج مقدار مصرف افزایش یابد.
‏‎-این دارو به علت داشتن یک ترکیب آرامبخش ( کلرودیازپوکساید ) در صورت مصرف مداوم و طولانی مدت می تواند ایجاد وابستگی نماید . لذا در صورت مصرف طولانی مدت ، از قطع ناگهانی دارو بپرهیزید زیرا می تواند عوارضی در پی داشته باشد .‏‎توصیه های کلیدینیوم سی‏‎-در صورت مصرف طولانی مدت آزمایشات کبدی و خونی را طبق نظر پزشک بطور منظم انجام دهید.
– مصرف الکل همراه با این دارو عوارض خطرناکی در پی دارد لذا در صورت مصرف اخیر الکل یا فرآورده های الکلی حتما به پزشک خود اطلاع دهید.
‏‎-مصرف این دارو موجب کاهش تعریق می شود که موجب شدن احتمال گرما زدگی در فرد می شود . لذا از انجام فعالیت زیاد در هوای گرم خودداری نمایید و از مایعات به مقدار کافی در روز استفاده کنید .
‏‎-در صورتی که علائم شما با مصرف دارو بهبود بهبود نیافت یا وخیم تر شد ، به پزشک مراجعه نمایید .
‏‎-مصرف این دارو را به دیگران توصیه ننمایید زیرا در بسیاری از مشکلات گوارشی با تغییر سبک زندگی ، ترک عاداتی مانند سیگار کشیدن یا تغذیه نا مناسب ، بر طرف می شوند و نیاز به مصرف دارو نمی باشد‏‎عوارض شایع مصرف کلیدینیوم سی‏‎-خشکی چشم و دهان از عوارض این دارو می باشد که جهت رفع آن ها از قطره اشک مصنوعی و آدامس فاقد شکر می توان استفاده کرد.
-مصرف این داروخواب آلودگی و گیجی مختصری ایجاد می کند. لذا از رانندگی و فعالیت هایی که نیاز به تمرکز بیشتری دارند تا زمانی که اثر دارو برطرف نشده است، خودداری نمایید.
-در صورت بروز یبوست، رژیم سرشار از فیبر(میوه و سبزیجات) و مصرف مایعات به اندازه ی کافی توصیه می شود.
‏‎-در صورت تب ، گر گرفتگی یا گرما زدگی ، تغییر خلق و خو ، سر درد یا سرگیجه،گیجی و مشکل در دفع ادرار ، تنگی نفس ، ضربان غیر عادی و تب به پزشک خود مراجعه نمایید .
– در برخی از افراد تغییر خلق و خو و عصبانیت بیش از حد در مدت مصرف این دارو ممکن است رخ دهد. در این صورت با پزشک خود مشورت نمایید .
– مصرف طولانی مدت این دارو ، ایجاد وابستگی می کند لذا دارو را تحت نظر پزشک و برای مدت کوتاه مصرف نمایید.

 ***مشاهده و خرید داروهای گیاهی موثر در ناراحتی های گوارشی از داروخانه اینترنتی دارویاب (کلیک کنید): زخم معده-رفلاکس  یبوست اسهال دل پیچه-نفخروده تحریک پذیر

 

Reference1: www.webmd.com/drugs/2/drug-2226/chlordiazepoxide-clidinium-oral/details
Reference2: www.medicinenet.com/chlordiazepoxide_with_clidinium-oral/article.htm

X

– ǁی
15 ј .

– ѐ 5
.

ی
ǘ “takhfif”
.
* ی ј
ی 92
1 .
 


ǘ

 


 

پشتيبانی سايت magiran.com (در ساعات
اداری): 77512642  21تهران، صندوق پستی 111-15655فقط در مورد خدمات سايت با ما تماس بگيريد. در مورد محتوی اخبار و مطالب
منتشر شده در
اطلاعی نداريم! 


ی magiran.com
ʝ
 
 


بلیط چارتر


خرید ساعت هوشمند


طراحی سایت

 

همه مطالب در این شاخه &gt&gt&gt

 

برگه‌ها : صفحه 1 صفحه 2

 

دارویی است که از ترکیب کلردیازپوکساید و کلیدینیوم بروماید تشکیل می‌شود و برای درمان زخم معده، سندرم روده تحریک‌پذیر و ورم معده استفاده می‌گردد. همچنین به شکم‌درد، گرفتگی شکم و اختلالات روانی مربوط به شکم کمک می‌کند. این دارو معمولاً به شکل قرص است.

اگر به هر عنصری در کلرودیازپوکساید حساسیت دارید.

اگر مشکل عمل بلع یا مشکلات شدید مری مانند التهاب و دارید.

اگر مشکل معده یا مشکل روده ای مانند: انسداد، التهاب دارید.

اگر انسداد مثانه، بزرگ شدن پروستات، گلوکوم (بیماری چشمی)،میاستنی گراویس (فلج ماهیچه ای) یا مشکلات کبدی دارید.

اگر بیماری روحی – روانی دارید.

اگر در حال استفاده از sodium oxybate هستید.

بعضی داروها ممکن است با chlordiazepoxide/ clidinium فعل و انفعال داشته باشند. بنابراین باید در موارد زیر با پزشک مشورت کنید:

اگر باردار هستید یا قصد باردار شدن دارید یا به کودک خود شیر می دهید.

اگر از داروی خاص، گیاهان دارویی یا رژیم غذایی استفاده می کنید.

اگر به داروها، غذاها یا دیگر مواد حساسیت دارید.

اگر مشکل کلیوی یا کبدی دارید.

اگر در ادار کردن مشکل دارید.

اگر سابقه فشار خون، گلوکوم یا نوار مغز غیر عادی دارید.

اگر سابقه بیماری قلبی، بیماری مزمن ریوی یا عصبی و مشکل ماهیچه ای دارید.

اگر سابقه بیماری روحی – روانی، خودکشی یا مصرف الکل دارید.

اگر هر نوع بیماری دیگری دارید.

بعضی داروها ممکن است روی  chlordiazepoxide/clidinium تاثیر بگذارد. اگر داروی دیگری استفاده می کنید پزشک را در جریان قرار دهید مخصوصا هر کدام از داروهای زیر:

این لیست از داروهایی که ذکر شد کامل نیست ممکن است داروهای دیگری نیز وجود داشته باشند که روی chlordiazepoxide/clidinium’s  تاثیر بگذارند.

داروی chlordiazepoxide/clidinium’s ممکن است سبب خواب آلودگی شود. اگر الکل یا هر داروی خاص دیگری استفاده کنید ممکن است موجب بدتر شدن اثر این دارو شوند. این دارو را با احتیاط استفاده کنید. تا زمانی که این دارو روی شما تاثیر گذاشته است رانندگی کردن و فعالیت هایی که نیاز به هوشیاری دارد را انجام ندهید.

تا زمانی که از chlordiazepoxide استفاده می کنید، مشروبات الکلی ننوشید یا هر داروی دیگری که سبب خواب آلودگی می شود.

از دوز تجویز شده و یا بدون تجویز پزشک از این دارو استفاده نشود.

تا زمانی که از chlordiazepoxide استفاده می کنید، ممکن است تست های آزمایشگاه شامل کارکرد کبد، شمارش کامل سلول های خون  انجام دهید. این تست ها برای نظارت بر وضعیتتان و یا بررسی عوارض جانبی دارو ممکن است استفاه شود.

chlordiazepoxide در دوران سالخوردگی با احتیاط استفاده شود زیرا ممکن است به اثرات جانبی آن حساس باشند. مخصوصا حالت هایی مانند آشفتگی، خواب آلودگی یا از دست دادن هماهنگی ممکن است اتفاق بیفتد.

chlordiazepoxide در کودکان با نهایت احتیاط استفاده شود ایمنی و تاثیر مثبت این دارو در کودکان تایید نشده است.

بارداری و دوارن شیردهی: chlordiazepoxide ممکن است سبب آسیب رسیدن به جنین شود. اگر فکر می کنید باردار هستید با پزشک خود تماس بگیرید. باید در مورد مزایا و خطرات استفاده از این دارو تا زمانی که باردار هستید آگاهی داشته باشید و تا زمانی که کودک با شیر مادر تغذیه می شود از این دارو استفاده نکنید.

بعضی از افراد برای مدت طولانی chlordiazepoxide استفاده می کنند که ممکن است نیاز باشد که به مصرف آن ادامه دهند ولی افرادی نیز هستند که بیش از مقدار مجاز مصرف می کنند که این گروه از افراد به این دارو وابسته شده یا دچار اعتیاد دارویی شده اند.

اگر به طور ناگهانی از این دارو استفاده کردید ممکن است علامتی نداشته باشد یا احساس ناخوشایندی داشته باشید. در موارد شدید ممکن است معده درد یا ماهیچه درد، دچار استفراغ، عرق کردن و سستی شوید. در موارد نادر ممکن است حمله های ناگهانی اتفاق بیافتد. اگر chlordiazepoxide بیش از یک یا دو هفته استفاده می کنید بدون دستور پزشک مصرف آن را قطع نکنید.


صفحه بعد &gt&gt

 

 

 


با سلام
من دوهفته است به تجویز پزشکم داروی کلیدینیوم سی ولانزو 15 در دو وعده نیم ساعت قبل از صبحانه وشام استفاده می کنم وهمراه این دارو والپر وات سدیم 2 هم شبها استفاده میکنم متاسفانه به اختلالات جنسی مبتلا شدم وهیچ حسی ندارم ومیشه گفت 1 روزی هست ناتوانی جنسی دارم علیرغم اینکه ورزش میکنم ومیوه هم به اندازه کافی استفاده میکنم ولی هنوز علت رو نفهمیدم
لازم بتوضیح می باشد بخاطر میگرن همراه با والپر وات سدیم داروی آمی تریپتیلن 1 بصورت یک چهارم استفاده میکردم که 5 روزی هست قطع کردم احتمال دادم ازاون باشه ولی متاسفانه بهبود پیدا نکردم
لطفا منو راهیی کنید؟


پرسش های خود را در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید

*  

*



تصویر امنیتی
*


تبلیغات اینترنتی در یاد بگیر دات کام


بسته های تبلیغاتی ارزان قیمت

Useful Websites Directory

تماس با ما | پست الکترونیکی یا email ما :
&lt!–
name &quotcontact&quot domain &quotyadbegir.com&quot.write(&#39‘).write(name + ‘@’ + domain + ”)// –&gt
| تبلیغات در یاد بگیر دات کام

تمامی حقوق برای یاد بگیر دات کام محفوظ است.
Powerd by: WP9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *