قرص ویتامین d خارجی

خواص دارویی و گیاهی

 

 

فرادید| آیا قرص ویتامین D معجزه می‌کند؟

ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است که جذب کلسیم و فسفر را تنظیم کرده و به عملکرد سیستم دفاعی بدن کمک می‌کند. این ویتامین برای داشتن استخوان‌های قوی ضروری است. ویتامین D دو نوع دارد: D2 که از مواد غذایی جذب می‌شود، و D1 که از تابش نور خورشید بر پوست بدن تولید می‌شود.

 

مزایای ویتامین D

ویتامین D سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند، عملکرد عضله‌ها را بهبود می‌بخشد، قلب را سالم نگاه می‌دارد و به رشد مغز کمک می‌کند. همچنین در کاهش احتمال ابتلا به اسکلروز و افسردگی مؤثر است.

 ویتامین D در جذب کلسیم و فسفر نقش مهمی ‌دارد و استخوان‌ها را قوی می‌کند. کمبود این ویتامین سبب نرمی استخوان در کودکان و استئومالاسی (نرم‌استخوانی) در بزرگ‌سالان می‌شود.

 

بیماری MS

مطالعات نشان داده ویتامین D خطر ابتلا به بیماری MS را کاهش می‌دهد و در افراد مبتلا، پیشرفت بیماری را کند می‌کند.

 

 کاهش وزن

چاقی یکی از عوارض کمبود ویتامین D است. ویتامین D و کلسیم اشتهای زیاد را مهار می‌کنند.

 

 افسردگی

احتمال دارد ارتباطی میان کمبود ویتامین D و افسردگی وجود داشته باشد. اما مطالعات نتایج مختلفی را نشان می‌دهند و به تحقیقات بیشتری نیاز است. ویتامین D به‌تنهایی افسردگی را کاهش نمی‌دهد، اما مصرف همزمان آن با داروهای ضدافسردگی به کاهش علائم کمک می‌کند.

 

نور خورشید

آسان‌ترین راه برای کسب ویتامین D قرار گرفتن در معرض نور خورشید است.

 

 غذاهای حاوی ویتامین D

بهترین راه برای کسب ویتامین D نور خورشید است. ویتامین موجود در غذاهای حاوی این ویتامین آن‌قدر نیست که نیاز بدن را تأمین کند.

 

قرص‌های مکمل

اگر در طول روز در معرض نور خورشید قرار ندارید یا برایتان مضر است، می‌توانید با مشورت پزشک از قرص‌های ویتامین D استفاده کنید.

 

 کمبود ویتامین D

برخی افراد از سایرین در معرض کمبود ویتامین D قرار دارند:

· افرادی که همواره پوست خود را می‌پوشانند

· افراد دارای پوست تیره

· نوزادانی که با شیر مادر تغذیه می‌کنند و مکمل‌های ویتامین D به آن‌ها داده نمی‌شود

· افرادی که در مناطقی با آب‌وهوای بارانی زندگی می‌کنند

· زنان باردار

 

 میزان مناسب مصرف ویتامین D چقدر است؟

برای افراد یک تا هفتادسال، مصرف روزانه 6IU (یکای بین‌المللی) ویتامین D توصیه می‌شود. این میزان برای کودکان زیر یک سال 4 واحد و برای افراد بالای 7 سال، 8 واحد است.

 

سرطان روزه بزرگ

مطالعات نشان داده سطح بالای ویتامین D خطر ابتلا به این سرطان را کم می‌کند.

 

بیماری‌های قلبی

سطح پایین این ویتامین در بدن خطر سکته و بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد.

 

ترجمه: فرادید

دانش &gt پزشکی – در اغلب افراد بالغ، مصرف ویتامین دی‌ تاثیر چندانی بر تراکم املاح و مواد معدنی استخوان ندارد و استفاده گسترده از آن برای جلوگیری از پوکی استخوان تقریبا بی‌فایده است.

مجید جویا: گروهی از پژوهشگران دریافته‌اند که در اغلب افراد بالغ، مصرف قرص‌های ویتامین دی‌ تاثیر چندانی بر تراکم املاح و مواد معدنی استخوان ندارد و استفاده گسترده از آنها برای جلوگیری از پوکی استخوان تقریبا بی‌فایده است.

به گفته این پژوهشگران، با محدود کردن تجویز این قرص‌ها و دادن آنها به افراد سالمند که احتمالا کمبود ویتامین دی دارند؛ مثلا آنهایی که اصلا در معرض خورشید قرار نمی‌گیرند؛ سازمان‌های بهداشت می‌توانند مقداری از بودجه خود را آزاد کرده و آن را در جاهای ضروری‌تر صرف کنند.

به گزارش دیلی تلگراف، سازمان بهداشت انگلیس در حال حاضر از 8 میلیون پوند در هر سال را برای داروهای مبتنی بر ویتامین دی صرف می‌کند؛ که تا حد عمده‌ای برای جلوگیری از شکستگی‌ استخوان‌ها در افراد سالمند استفاده می‌شود؛ ولی البته برای درمان بیماری‌های دیگر هم می‌توان از آن استفاده کرد.

این پژوهشگران نتایج 23 تحقیق قبلی را که با محوریت ارتباط بین قرص‌های ویتامین دی و چگالی استخوان انجام گرفته بود  ررسی کردند، که شامل 482 نفر بزرگ‌سال سالم با سن متوسط 59 سال بودند. این بررسی نشان داد که در پژوهش‌های قبلی هیچ بهبودی در تراکم استخوان ران، ستون فقرات، بازو و تمامی استخوان‌‌های بدن ایجاد نشده است. تنها مورد قابل توجه، یک افزایش کلی .8 درصدی تراکم استخوان در بالای استخوان ران بود که به گفته این گروه از دانشمندان، چنین تغییر کوچکی بعید است که هیچ اثر بالینی بر بهبود سلامتی داشته باشد.

پروفسور این رید در دانشگاه اوکلند نیوزلند که سرپرستی این تحقیق را به عهده دارد، می‌گوید: «اغلب بزرگسالان سالم به قرص‌های ویتامین دی نیاز ندارند. داده‌های ما نشان می‌دهند که هدف‌گیری قرص‌های ویتامین دی با دوز پایین تنها برای افرادی که احتمالا دچار کمبود این ویتامین هستند؛ می‌تواند منجر به آزاد شدن منابع ضروری شود که می‌توان از آنها در جای دیگر و به نحو بهتری در حوزه بهداشت عمومی استفاده کرد».

دکتر آلیسون تدستون؛ سرپرست بخش رژیم و چاقی در مرکز سلامت عمومی انگلیس می‌گوید: «توصیه کنونی دولت در مورد قرص‌های مکمل ویتامین دی؛ در راستای اجتناب از پوکی استخوان نیست».

او همچنین می‌افزاید که یک بازنگری در توصیه‌های رژیمی در مصرف ویتامین دی برای همه اقشار جامعه و طیفی از بیماری‌ها شامل پوکی استخوان در دست اقدام است، و انتظار می‌رود که در سال آینده تکمیل و اعلام شود.

53271

سلام.
تحقیقات جدید حاکی از این است که خوردن مکمل های ویتامین دی در دوز 1 به اندازه دوزهای پایین تر اثربخشی نداشته و برای جلوگیری از پوکی استخوان نیز در بالغین تأثیر چندانی ندارد. بلکه دریافت مکمل ویتامین دی به همراه 8 تا 12 میلی گرم کلسیم روزانه می تواند اثربخش باشد؛ ناگفته نماند که این اثربخشی طی 23 آزمایش صورت گرفته از 482 نفر (که 92% آنها را بانوان با میانگین سنی 59 سال تشکیل می دادند) نشان داد که استفاده از این ترکیب به حفظ سلامتی استخوان های ناحیه لگن کمک کرده است اما در سایر شکستگی ها اثربخشی لازم را نداشته است.

سلام اعظم هستم من ی پسر دارم 11 سالشه کمبود ویتامین د س داره چند بار بردم دکتر ولی اصلا فایده ای نداره نمیدونم چیکار کنم تورا خدا اگه راه حل پیدا کردین کمکم کنید ممنون

میگن یکی از دلایل بیماری ام اس کمبود ویتامین دی هست.

خیر . کمبود ویتامین ب12 باعث این امر میشه

وای ویتامین دی خیلی منو اذیت کرد، یه ورق خوردم، اول یه کم خارش داشتم، فکر نمیکردم مال این باشه بعد کم کم شد کهیر، روی سینه، پا و دستام کهیرهای وحشتناکی میزدم، خارشش دیوانه وار بود، قرص رو قطع کردم، یک هفته بعد حمله کهیرها دست از سرم برداشت. واقعا بد بود. همون آفتاب بهتره به نظرم. هنوز پاهام جای خاروندن هاش رو داره.

پس چي بخوريم؟!

آفتاب

اما برای بعضی بیماریها مثل لوپوس آفتاب میتونه خیلی گرون تموم بشه تکلیف اونا چیه پس؟

بله تماس مستقيم با افتاب نه تنها در مورد برخي بيماري هاي پوستي حساس به نور مثل لوپوس مضر است بلكه عامل شناخته شده ابتلا به سرطانهاي پوستي است. اين در واقع چالشي پيش روي طب مدرن است ايا بايد از افتاب به قيمت كمبود ويتامين دي پرهيز كرد؟ در مورد افراد سالم پاسخ سخت است ولي در مورد بيماران لوپوسي به نظر مكمل ها منطقي ترند چون افتاب باعث تشديد بيماري مي شود. خصوصا كه اين افراد غالبا كورتون خوراكي مصرف مي كنند كه خود دليل ديگري براي مصرف مكمل ويتامين دي است.

اقایان ولی خوردن ویتامین دی منافع دیگری بغیرازپوکی استخوان داردکه این باسوادادرگزارششئن ننوشتند یکجانبه ننویسید

من 25 سالمه کمبود ویتامین د داشتم یه دوره قرص مصرف کردم برطرف شد . افراد بالغ منظورت چند ساله؟


نون قندى


هی روزگار

در تقریباً تمامی مراحل حیات انسان از بستن نطفه در رحم تا آخرین روزهای زندگی، سلامتی و خوشحالی انسان به ویتامین دی بستگی دارد. نه تنها پوکی استخوان بلکه مجموعه ای از بیماری ها از سرطان گرفته تا ام اس و دیابت تا بیماری قلبی-عروقی، همه به نحوی با کمبود ویتامین دی از سوی این یا آن موسسه تحقیقات پزشگی در ارتباط قرار گرفته اند. یک نکته اما در این بحث بسیار حائز اهمیت است. کمبود ویتامین دی مسئله ای ست که با موقعیت جغرافیایی و نژادی/ژنتیک فرد در ارتباط مستقیم است. در وحله اول میزان تابش آفتاب بر بدن – البته بطور مرتب و روزانه و نه یک هفته کنار دریا و سه ماه در ساختمان در بسته- حداقل نیم ساعت در روز. و دوم توان ژنتیک انسان برای تبدیل نور خورشید در پوست به موادی ست که بعدا در کبد به ..

. ویتامین دی مبدل شوند. بطور مثال از یک سو مردم سفید اروپای شمالی و مرکزی بخاطر کمبود آفتاب – بویژه در زمستان – دچار عوارض هستند و از سوی دیگر مردم افریقای سیاه، چین و هند در اثر ضایعات زنتیکی با وجود تابش فراوان. سوپلیمنت ها اثر محدود و یا بعضا ثابت نشده ای دارند. بهترین حالت در اختیار مردم “هلال حاصلخیز” می باشد که از جنوب غربی ایران شروع میشود و از جنوب عراق، سوریه، لبنان گدشته به قلسطین و اسرائیل ختم میشود. و بهمین خاطر هلال حاصلخیز است. خوردن مکمل های ویتامین دی کمک چندانی نیست اگر هم باشد برای مردم اروپا و افریقا و چین و هند. اگر شانس زندگی در هلال حاصلخیز را ندارید محصولات درختی و سیفی آنجا، افتاب و زمین و آب را در خود ذخیره کرده اند.

لطفا اخبار علمي را با دقت منتشر كنيد، خصوصا در حوزه پزشكي. اين مقاله نشان مي دهد مكمل ويتامين دي تاثيري در پوكي استخوان خصوصا در بالغين سالم ندارد. اما مطالعات گسترده ديگري وجود دارد كه نشان مي دهد در بسياري جوامع كمبود ويتامين دي بسيار شايع است و خصوصا مي تواند با ابتلا به برخي سرطانها يا حتي بيماري هاي خود ايمن نظير ام.اس ارتباط داشته باشد. اين يك بخث دقيق و جديد علمي است و انعكاس ان با اين تيتر ژورناليستي باعث انحراف اذهان مي شود. حتما با پزشك خود در خصوص انجام ازمايش تعيين سطح ٢٥ هيدروكسي ويتامين دي در خون و دريافت مكمل در صورت نياز مشورت كنيد.

آغا من نمیدونم چرا همیشه خسته و بی حالم، اعصابم خیلی ضعیفه، حافظه ام به شدت کم شده، حوصله خیچ چیزیو ندارم، شبا خوابای ترسناک میبینم، موهای شرم مثل سیم ظرف شویی خشک و شکننده ست. خیلیا میگن کمبود ویتامین داری ولی خداییش همه چی میخورم.دکترا که تشخیص نمیدن. تو اینترنتم که واسه هر ویتامین و ماده معدنی و اینا اونقدر مقاله نوشتن که آدم گیج میشه.از انواع مختلف ویتامین ب گرفته تا ویتامین ای و د ، یا موادی مثل منیزیوم و ید و آهن و . یکی هست که یه زمونی مثل من بوده و الان حالش خوب شده باشه؟ چی مصرف کردین، کدوم ویتامین، چه آزمایشی دادین؟ واقعا یکی هست به طور تجربی خودش یا یکی از آشناهاش درمان بشه؟ منتظر نظراتتون هستم . ممنون.

سلام ، به یک متخصص طب سنتی باتجربه مراجعه کنید . شاید مزاجتون بهم ریخته . حرفمو جدی بگیرید.

سلام شرایط من مثل شماست. دکترا بهم گفتن مشکل کمبود اهن وکم خونی. وکمبود ویتامین dcداری.داروتجویز کردن ولی هیچ فایده ای نداشته.

به دکتر روان پزشک خوب مراجعه کنید. که با چکاپ کامل مشخص میشه مشکلتون چیه

آزمایش تیرویید بدین. حتمن. آزمایش خون ساده است. کم دقتی نکنید. من به مدت سه سال به این علایم اهمیت ندادم و الان متاسفم. علایمتون به کم کاری تیرویید خیلی نزدیکه

آزمایش تیروید بدید من هم مثل شما بودم حالا چند وقتی هست متوجه شدم تیروید دارم

قطعا آزمایش تیروئید انجام بدید

ویتامین دی درچه چیزای از مواد عذابی وجود دارد

سلام من پسری هسم 16 ساله که به کمبود ویتامین دی دچار شدم.ایا کمبود میتامین دی پلاکت خونو پایین میاره لطفا کمکم کنید

اطلاعات دقیق ندارین مطلب ننویسین.قرص و کپسول ویتامین دی خیلی هم مفیده بستگی به طریقه مصرف .داره نباید با کلسیم مصرف بشه یا خیلی چیزایه دیگه که اگه رعایت بشه نتیجه خوبی داره .البته آمپولش خیلی بهتره اگه کمبود ویتامین دی فرد شدید باشه

سلام من یه دختر ۴ ساله دارم و دکتر گفته کمبودویتامین د داره قرص تجویز کرده باید چکار کنم

سلام من سی سالم و زانو هام بخصوص هنگام نشستن پشت صندلی درد میکنن تمام ازمایشات روماتیسم و دادم و عکس ام ار ای هم گرفتم همه خوب بودن فقط ویتامین د پایین بود هفت واحد حالا میگن شاید از همین باشه آیا کسی با تجربه مشابه هست؟

قرص ويتامين دي روزي ١عدد خرده شود وكر نه مضر است

این سایت عالیه

سلام تورخداکمکم کنید کمبود ویتامین دی دارم دکتر قرض ویتامین دس داده مصرف میکنم انگشت های دست قفل میشود قبلا هم ارتروز کمر داشتم ستم 59 سال است

ویتامین د فایده داره

فایده نداره

سلام من 29 سالمه وتازه یه کودک 7 ماهه دارم وخیلی از درد زانو و دستها و کمرم رنج میبرم به طوری که نمیتونم زیاد بچمو بغل کنم کمبود کلسیم ود3 دارم ایا میتونم دوتا قرص رو باهم بخورمممنون اگه کمک کنید

سلام.مکمل های شیمیایی خوب هستن ولی زیادشون ضرر داره.رژیم غذاییتون رو اصلاح کنین.از ماهی و کنسرو تن ماهی و ، لبنیات به خصوص کشک و قارچ حتما استفاده کنین. روغن ماهی و روغن کنجد سرشار از ویتامین دی هستن.

خیلی خوب بوداستفاده کردیم.

پست الکترونیک

آدرس وب سایت و یا وبلاگ

نظر شما
/7



العالم – گوناگون

آیا این ادعاها درست است یا راهی است برای رونق بازار ویتامین D؟ با فرانک توکلی، کارشناس تغذیه، درباره مزایا و عوارض این ویتامین مهم گفتگو کرده ایم.


ویتامین D چیست؟

ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است که قابلیت ذخیره شدن در بدن را دارد و به رشد و استحکام استخوان ها از طریق کنترل تعادل کلسیم و فسفر کمک می کند. ویتامین D به دلیل آن که از خورشید گرفته می شود، ویتامین خورشید هم یده می شود.


مهم ترین فواید مصرف ویتامین D چیست؟

– هر روز که می گذرد محققان دلایل بیشتری برای اثبات تاثیر مثبت ویتامین D در حفظ سلامت بدن ارائه می دهند و مصرف این ویتامین را برای بدن ضروری می دانند. نقش اصلی ویتامین D، پیش ساز بودن هورمون هایی است که در جذب کلسیم و فسفر موثر بوده اند و به رشد استخوانی، استحکام استخوان ها و دندان ها، رشد سلول ها و سلامت استخوان در دوران کهنسالی کمک زیادی می کنند.

دریافت ویتامین D و کلسیم باعث افزایش قدرت و هماهنگی عضلات افراد است و از سوی دیگر افزایش جذب کلسیم و فسفر از روده ها، کاهش دفع از کلیه ها و کنترل متابولیسم در استخوان می شود و از بروز سرطان روده بزرگ، افسردگی، مرگ زودرس، سکته مغزی، قلبی، ام اس، دیابت، آرتریت روماتوئید، آلزایمر و پوکی استخوان جلوگیری می کند.

با وجود تمام فواید ویتامین D، آیا استفاده بیش از حدِ لازم این ویتامین، می تواند تاثیر ناگواری بر سلامت انسان بگذارد؟

– ویتامین D جزء آن دسته از ویتامین های محلول در چربی است که قابلیت ذخیره شدن در بدن را دارد. در صورت مصرف با مقدار بالا می تواند باعث عوارضی از قبیل رسوب کلسیم در کلیه ها، ریه ها، قلب، گوش، دردهای استخوانی، از دست دادن اشتها و تهوع، افزایش حجم ادرار، یبوست، اختلالات کلیوی و موجب مسمومیت شود.

فقر ویتامین D، که در ایران و به خصوص در زنان و کودکان شایع است، چه عوارضی دارد؟

– از عوارض مصرف کم این ویتامین در دوران کودکی، بیماری نرمی استخوان است. عوارض دیگر آن، بزرگی جمجمه، زائده های دکمه مانند روی ستون فقرات و برجستگی سینه است. در دوران بزرگسالی، کمبود این ویتامین در بدن باعث به وجود آمدن بیماری کاهش تراکم استخوانی و بروز دردهای شدید در نواحی پا و کمر می شود و امکان دارد در میان سالی استخوان های بلند و بزرگ بدن مانند استخوان ران به راحتی شکسته شوند. در دوران کهنسالی، کمبود این ویتامین باعث بروز بیماری پوکی شدید استخوان، به ویژه در زنان می شود.

نشانه های کمبود این ویتامین چیست و چگونه قابل تشخیص است؟

– در حال حاضر میزان ویتامین D طبیعی موجود در غذاها پایین است و حتی غذاهای تقویتی نیز ویتامین مورد نیاز بدن را تامین نمی کنند. در واقع افراد بیشترین مقدار آن را از طریق آفتاب به دست می آورند. تنها راه تشخیص کمبود ویتامین D، آزمایش خون است. اگرچه علائمی همچون مشکلات گوارشی، تعریق در ناحیه پوست جمجمه، استخوان درد، افزایش وزن و بی حوصلگی می توانند تا حدودی نشانگر کمبود ویتامین D در بدن باشند.

با این که ایران کشور پر آفتابی است، علت کمبود این ویتامین در ایران چیست؟

– نوع لباس، گرد و غبار، شیشه پنجره ها، هوای ابری، هوای آلوده و کرم های ضد آفتاب می توانند مانع رسیدن اشعه ماوراءبنفش به بدن و مانع ساختن ویتامین D مورد نیاز در بدن فرد می شوند.


چه عواملی باعث کمبود ویتامین D می شوند؟

– افراد تیره پوست در مقایسه با کسانی که پوست روشن دارند، همچنین افراد شب کار و کسانی که شب ها بیدارند و روزها می خوابند، کسانی که در آب و هوای سرد زندگی می کنند، نوزادان شیرخوار، افراد مسن، افرادی که محدودیت در قرار گرفتن در معرض نور خورشید را دارند، افراد زمین گیر و افراد مبتلا به بیماری التهابی روده، ویتامین D کمتری دریافت می کنند.

آپارتمان نشینی باعث می شود که خیلی ها به میزان کافی در معرض نور خورشید نباشند، در این شرایط برای جبران کمبود این ویتامین چه باید کرد؟

– خوردن روغن کبد ماهی، ماهی های چرب، تخم مرغ، کره مارگارین، شیر غنی شده، جگر، غلات، سبزی ها و دریافت این ویتامین به صورت مصنوعی مثل قرص یا آمپول می تواند کمبود ویتامین در بدن را جبران کند. در صورتی که دست ها و صورت به مدت 5 تا 1 دقیقه و دو تا سه روز در هفته در معرض مستقیم نور آفتاب قرار گیرد، ویتامین مورد نیاز بدن تامین می شود.

می گویند بسیاری از سرطان ها بر اثر کمبود ویتامین D است؛ چه بیماری ها و سرطان هایی در اثر کمبود این ویتامین بروز پیدا می کنند؟

– کمبود ویتامین D توانایی فرد و سیستم ایمنی را جهت از بین بردن میکروب ها و سلول های سرطانی، تحت تاثیر قرار می دهد. بدن انسان روزانه میلیون ها سلول سرطانی تولید می کند، زمانی که سیستم ایمنی بدن دچار نقصان می شود، سلول های سرطانی می توانند رشد کنند و سرطان های سینه، پروستات و کلون به سیستم ایمنی بدن آسیب می رسانند که این امر منجر به ایجاد سرطان،دیابت و عفونت می شود.

شما چه میزان مصرف ویتامین D را به صورت روزانه به افراد توصیه می کنید؟

– میزان مصرف ویتامین D در سنین مختلف و در دوران زندگی هر فرد متفاوت است. هم کودکان و هم بزرگسالان نباید بیش از دو هزار واحد بین المللی ویتامین D در روز دریافت کنند. این میزان ویتامین D از طریق رژیم غذایی به همراه یا بدون مکمل ها، باید برای حفظ سلامتی شما کافی باشد.


آیا سبک زندگی با کمبود ویتامین D ارتباط دارد؟

– ویتامین D از پوست و بر اثر تابش نور خورشید در بدن تولید می شود. مکان زندگی فرد، شرایط آب و هوایی، آلودگی هوا، آداب و رسوم، نوع پوشش افراد، انتخاب رژیم مناسب و استفاده از کرم های ضد آفتاب می تواند در دریافت و جذب این ویتامین اثر گذار باشد.


مصرف ویتامین D را جدی بگیرید

همه ما می دانیم که بدنمان به ویتامین D نیاز دارد تا در سلامت کامل باشد اما پرسش این جاست؛ به چه میزان ویتامین D نیاز داریم و از چه راهی باید تامین شود؟ و این که ویتامین D چه اثراتی بر بدن دارد؟


1. موثرتر از واکسن آنفلوانزا

محققان عقیده دارند که داروهای ضد ویروسی، تنها هشت درصد ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا را کاهش می دهند؛ در صورتی که ویتامین D این احتمال را به نصف می رساند. روزانه چند دقیقه در معرض نور خورشید بودن، شما را در برابر سرماخوردگی ایمن می کند.


2. ویتامین طول عمر

اگر می خواهید عمر طولانی و بانشاطی داشته باشید، ویتامین D مصرف کنید. افزایش میزان مصرف ویتامین D باعث کاهش مرگ و میر زودرس می شود و به میزان 3 درصد از احتمال گرفتار شدن به بیماری های قلبی – عروقی، دیابت و سرطان کم می کند.


3. در زمستان فراموش نکنید

این ویتامین در اثر اشعه خورشید و از طریق غذا به بدن می رسد. در زمستان که نور خورشید کمتر است، ویتامین D کمتری در بدن تولید می شود. با خوردن مواد غذایی مناسب همچون ماهی و تخم مرغ، در حفظ ویتامین D کوشا باشید.


4. به جنگ افسردگیِ یائسگی بروید

یائسگی، دوره ای از زندگی زنانه است که با تغییرات هورمونی در بدن آنها، علائم مختلفی به وجود می آید. یکی از این علائم افسردگی است. زنانی که تغذیه ای سرشار از ویتامین D دارند و روزانه 4 واحد بین المللی مصرف می کنند، نسبت به زنان دیگر کمتر دچار افسردگی می شوند.


5. کودکان خود را قد بلند کنید

برخورداری از میزان لازم و کافی ویتامین D همراه با عناصری چون روی و کلسیم، در زمان مناسب، می تواند تضمین کننده رشد متعادل و مناسب ارگان های مختلف بدن به ویژه استخوان بندی افراد شود؛ بنابراین ضروری است مصرف مواد لبنی جزء بره های تغذیه ای قرار گیرد. با غنی سازی ویتامین D، می توانیم از کوتاهی قد جلوگیری کنیم.


6. ویتامین D و بیماری ام اس

پروتئینی که توسط ویتامین D در بدن فعال می شود، می تواند در ترمیم آسیب های سلول های عصبی و در درمان بیماری ام اس موثر باشد.


7. پوکی استخوان هرگز

برای پیشگیری از ابتلا، از دوران جوانی میزان کافی کلسیم و فسفر به همراه ویتامین D را به مقدار لازم مصرف کنید تا در دوران کهنسالی دچار پوکی استخوان نشوید.


8. تخم کتان مصرف کنید

تخم کتان منبع بسیار خوبی از اسیدهای چرب امگا 3 و ویتامین D است. مصرف روزانه یک قاشق چای خوری تخم کتان، منبع خوبی برای تامین ویتامین D مورد نیاز بدن محسوب می شود.


9. مفید و ضروری برای خانم های باردار

خانم های بارداری که کمبود ویتامین D دارند، حواس شان باشد که احتمال مسمومیت بارداری، زایمان سخت و اختلال تنفسی در نوزادان افزایش پیدا می کند.


1. تخم مرغ را کامل مصرف کنید

زرده تخم مرغ نیز غنی از ویتامین D است. به همین دلیل توصیه می شود برای دریافت کامل این ویتامین، زرده و سفیده تخم مرغ را با هم میل کنید.

ماهه همشهری تندرستی

پاسخ به سوالات پزشکی و جنسی شما ، در مجله دلگرم کلیک کنید

9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *