قرص والسارتان ۸۰ برای چیست

خواص دارویی و گیاهی

نشریه اینترنتی آرگا در این مقاله در بخش سلامت خودش, از اطلاعات دارویی قرص والسارتان برای عزیزانی که این دارو را مصرف می کنند یا تازه شروع به مصرف این دارو کرده اند می نویسد.

قرص والسارتان دارویی است که برای فشار خون بالا مورد استفاده قرار می گیرد. این دارو به افزایش تراکم عملکرد قلب می پردازد. در حالی که این دارو به مدت مدید مورد استفاده قرار بگیرد موجب اختلال در عملکرد دستگاه قلب و عروق می شود. این دارو می تواند به رگ های خونی مغز و قلب و همچنین کلیه آسیب برساند و باعث بروز سکته های مغزی و قلبی و همینطور نارسایی های کلیوی بشود. برای آشنایی با این قرص و  موارد و مقادیر و منع مصرف آن ادامه این مقاله را از دست ندهید.

از داروی والسارتان در درمان نارسایی های قلبی و بطن چپ بهره می گیرند. والسارتان باعث انسداد گیرنده های آنژیتانین که عملکردش را با مسدود کردن ماده ای در بدن که موجب انقباض و گرفتگی رگ های خونی میشود, انجام می دهد. این قرص باعث شل شدن عروق خونی و در نتیجه کم کردن فشار خون می شود. این دارو تنها با تجویز پزشک می تواند مصرف شود و به دو شکل قرص و کپسول در بازار موجود است.

قبل از مصرف این دارو, در صورت داشتن حساسیت به این دارو و یا داروهای دیگر, همچنین آلرژی به حیوانات خانگی, رنگ مو, مواد غذایی و یا ماده نگهدارنده خاصی با پزشکتان مشورت کنید. اثر بخشی و امنیت این دارو در اطفال و کودکان تایید نشده است و مصرف این قرص برای کودکان زیر شش سال بهتر است صورت نگیرد. مصرف قرص والسارتان در سالمندان مانعی ندارد, فقط چون بخاطر سن بالا درگیر بیماری های بیشتری هستند بهتر است در مصرف برای آنها احتیاط بیشتری لحاظ گردد. مصرف این قرص در بارداری و شیردهی چون تاثیرش بر شیر و جنین مشخص و تایید نشده است, توصیه نمی شود.

قرص والسارتان با داروهای ذکر شده در زیر برای مصرف تداخل دارویی دارد:( Aliskiren_ Benazepril_ Coptopril_ Enalapril_ Enalaprilt_ Fosinopril_ Lisinopril_ Lithium_ Moexipril_ Perindopril_ Quinapril_ Ramipril_ Simeprevir_ Trandolapril_ Trimethoprim)  و به علاوه مصرف این دارو به همراه غذا و الکل و تنباکو تداخل دارد.

برای مصرف این دارو اگر مشکلاتی از قبیل: واکنش های حساسیت زا به داروهای فشار خون, نارسایی های احتقانی قلب, دیابت, نداشتن و عدم تعادل در الکترولیت های بدن همانند سدیم و نداشتن, عدم توازن در مایعات مثل کم آبی بدن و همینطور ناراحتی و نارسایی های کلیوی دارید, با پزشکتان در میان بگذارید. تعیین میزان مصرف قرص والسارتان در هر شخص بستگی به قدرت دوز این دارو, دفعات مصرف این دارو در روز, فاصله تایم های مصرف و نوع بیماری, دارد.

مصرف داروی والسارتان در بیماری های برده شده در بزرگسالان به شکل زیر می باشد:

شرایط نگهداری این دارو, در دمای اتاق, به دور از دسترس کودکان و گرما و نور و رطوبت مستقیم و همچنین جلوگیری از یخ زدگی می باشد.

و  در آخر از عوارض جانبی قرص والسارتان بدانید که این قرص ممکن است مشکلات زیر را به وجود بیاورد:

درصورت مشاهده تک تک این علایم به همراه مصرف قرص والسارتان حتما به پزشک مراجعه کنید و با تجویز خود شروع به مصرف این دارو نکنید.

منبع : آرگا


اگر می خواهید عمل زیبایی انجام دهید، بخوانید!



با جزیره تماشایی ماک و تام موراکوت آشنا شوید



با بالون معده لاغر می شویم یا نه؟



چطور با جراحی ترمیمی زیباتر شویم؟



هیچوقت این جملات را به زبان نیاورید!



معرفی بهترین رستوران های ایرانی در دبی

نشانی شما منتشر نخواهد شد.


دکتر ابوالفضل زارعی، جراح پلاستیک و زیبایی بینی، صورت، پلک


بالون معده با دکتر فرزاد فرامرزی – فوق تخصص گوارش, کبد و آندوسکوپی


دکتر علی کربلایی خانی – جراح پلاستیک و فوق تخصص جراحی ترمیمی

به گزارش مهر، موضوع «ریکال» دارو از سطح عرضه یا همان جمع آوری داروهای دارای مشکل، اتفاق جدیدی نیست و این قبیل موارد در همه جای دنیا وجود دارد. 

 

داروی دیووان (Diovan) که با عمومی والزارتان (valsartan) نیز شناخته می‌شود، مانع از تنگ شدن عروق خونی شده و در نتیجه فشار خون را کاهش می‌دهد و موجب بهبود گردش خون می‌گردد. این دارو برای درمان فشار خون بالا، در بزرگسالان و کودکان بالای ۶ سال استفاده می‌شود. والزارتان همچنین در شرایط ایست قلبی، و برای کاهش خطر مرگ بعد از یک حمله‌ قلبی، مصرف می‌گردد.

 

ذبیح‌الله نیکفر لیالستانی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، در رابطه با ریکال داروی والزارتان به عنوان یکی از پر مصرف‌ترین داروهای کنترل فشارخون در کشور، گفت: اقدام و اطلاع رسانی در رابطه با مصرف و یا جمع آوری برخی از داروها باید خیلی زودتر از طریق سازمان‌های مربوطه و رسانه ‌ها انجام شود، چرا که بسیاری از افراد از روی بی اطلاعی احساس می‌کنند که نبود این دارو برایشان مشکل ایجاد می‌کند.

 

وی تصریح کرد: وزارت بهداشت باید این اطلاع رسانی‌ها را انجام دهد و هرچه سریع تر باید جلوی ضرر را گرفت.

 

نیکفر لیاستانی، تهیه دارو جایگزین را تنها از طریق متخصص مربوطه جایز دانست و گفت: برای این دارو قطعا جایگزینی وجود دارد که باید متخصصین قلب و عروق تجویز کنند، بیماران برای تهیه داروهایی با عملکرد مشابه از طریق دکتر متخصص خودشان اقدام کنند.

 

عضو کمیسیون بهداشت مجلس بیان کرد: برای حفظ سلامتی مردم لازم است برخی از  بره‌ها برای جلوگیری از غیر قانونی شدن تجویز و توزیع دارو از طریق مجاری مخصوص اجرایی شود تا مواردی از قبیل تاریخ مصرف، شرایط نگهداری دارو توسط سازمان غذا و دارو کنترل شود.

 

در جریان آزمایش‌های بچ‌های API والزارتان یکی از عمدهترین تأمین‌کنندگان API این دارو یعنی شرکت چینی ژیجیانگ هواهای فارماکوتیکالز، این شرکت و همچنین آژانس دارویی اروپا (EMA) اعلام نموده که ناخالصی با احتمال ایجاد مشکلات بعدی در مصرف کننده در API تولیدی این شرکت تولید کننده ماده موثره این دارو در نتیجه یک تغییر در فرایند تولید رخ داده است.

 

همایون هاشمی رئیس فراکسیون غذا و دارو مجلس، در واکنش به جمع آوری داروی والزارتان در ۲۲ کشور دنیا، گفت: برخی مواقع نگرانی‌هایی در پی انتشار اخباری در سطح جامعه ناشی از وقوع اتفاقاتی در سایر کشورها ایجاد شده و گسترش می‌یابد، کما اینکه عامل نگرانی می‌تواند پیرامون بروز آثارسوء در میدان مصرف دارویی ایجاد شده باشد که توسط تعدادی از کشورها از بازار جمع‌آوری شده است.

 

وی با اشاره به نگرانی‌های ایجادشده برای مصرف‌کنندگان داروی والزارتان، ادامه داد:سازمان غذا و دارو به عنوان متولی رسیدگی به این بخش باید در مورد وضعیت این دارو دقت نظر بیشتری داشته باشد و با وجود اینکه شرایط بازار داروی سایر کشورها نمی‌تواند ملاک عمل برای جمع‌آوری یک دارو از بازار داخلی باشد، اما در مورد دارو به این دلیل که به طور مستقیم با سلامت و روند درمان مردم ارتباط دارد، باید هر موضوعی که می‌تواند اسباب نگرانی آحاد ملت را فراهم کند به طور جامع مورد بررسی قرار بگیرد.

 

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، یادآورشد: بی‌تردید بررسی وضعیت داروها در دنیا دارای پروسه ویژه‌ای است، به این معنا که اگر برخی اقلام برندهای خاص دارویی که در اکثر کشورها توزیع و مصرف می‌شوند در تعدادی از کشورها عوارض خاصی را نشان دهد، قطعا کشورهای ثالثهم باید در مورد مصرف آن مراقبت کنند.

 

وی تصریح کرد: هم‌اکنون در مورد وضعیت داروی والزارتان نیز لازم است که سازمان‌های بازرسی و کنترل‌کننده به ویژه سازمان غذا و دارو برای آزمایش دقیق بر مبنای بررسی‌های علمی و کارشناسانه بر روی این دارو با قید فوریت وارد عمل شوند و با ارائه گزارش در سطح عمومی اطمینان و آرامش را نسبت به سلامت این دارو به مصرف‌کنندگان برگردانند.

 

رئیس فراکسیون غذا و دارو مجلس، تاکید کرد: وقتی بیش از بیست کشور این دارو را ریکال کرده‌ و آن را از سطح داروخانه‌ها جمع‌آوری کرده‌اند، قطعا باید مشکل جدی وجود داشته باشد که باید به عنوان یک دغدغه‌ مهم مورد توجه سازمان غذا و دارو قرار بگیرد.

 

این در حالی است که کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو، به خبرنگار مهر، گفت: داروی والزارتان توسط ۱۷ شرکت دارویی در داخل تولید می شود که محصول ۷ شرکت دچار مشکل بوده و جمع آوری آنها در دستور کار قرار گرفت.

 

وی با تاکید بر اینکه محصول ۱۰ شرکت دیگر در بازار دارویی کشور وجود دارد، در ارتباط با واردات این دارو، افزود: ظاهرا واردات این دارو به صورت کامل و آماده وجود ندارد و تنها ماده موثره آن وارد و در داخل تولید می شود.

 

جهانپور  ادامه داد: ماده موثره شرکت چینی این ۷ شرکت دارویی از این محصول برای تولید والزارتان استفاده می کردند، دچار ناخالصی بوده و جمع آوری شده است.

 

سخنگوی سازمان غذا و دارو، با عنوان این مطلب که ریکال نشانه حساسیت یک نظام دارویی تلقی می شود، گفت: عمده نیاز کشور به این دارو توسط همین ۱۷ شرکت داخلی تامین می شود که محصول ۷ شرکت دچار مشکل، ریکال شده است.

 

ریکال (فراخوان) داروی والسارتان

مدیرعامل محترم شرکت داروسازی حکیم

مدیر عامل محترم شرکت داروسازی جالینوس

مدیر عامل محترم شرکت کارخانجات داروپخش

مدیر عامل محترم شرکت داروسازی ابوریحان

مدیر عامل محترم شرکت آوه سینا

مدیر عامل محترم شرکت پورسینا

مدیر عامل محترم شرکت داروسازی عبیدی

 

سلام علیکم؛

بااحترام، نظر به گزارش جمع آوری داروی والسارتان از بازار دارویی ۲۳ کشور اتحادیه اروپا و بررسی انجام گرفته در سطوح آژانسها و دستگاههای نظارتی بین المللی از جمله EMA و احراز مشکل کیفی (وجود ناخالصی پیش بینی نشده) در ماده اولیه تولیدی والسارتان شرکت Zhejiang Huahai کشور چین در مقرر فرمایید در اسرع وقت کلیه سریهای ساخت از تمامی محصولات حاوی ماده موثره والسارتان تولیدی از آن منبع جمع آوری و نتیجه ابتدایی و نهایی ریکال به ترتیب ظرف مدت ۲ و ۴ هفته از تاریخ ه به این اداره کل ارسال گردد./

 

دکتر اکبر برندگی – مدیر کل امور دارو و مواد تحت کنترل

 


محسن


۱۳۹۷/۵/۱۶ – ۶:۳۶


Permalink


ابراهیم بختیاری


۱۳۹۷/۵/۴ – ۲۰:۲۹


Permalink


Anonymous


۱۳۹۷/۵/۳ – ۱۹:۲۴


Permalink


Anonymous


۱۳۹۷/۵/۳ – ۲۰:۳۵


Permalink


س: م


۱۳۹۷/۵/۳ – ۱۹:۲۱


Permalink


محمد حسین پور


۱۳۹۷/۵/۳ – ۱:۱۶


Permalink


Anonymous


۱۳۹۷/۵/۳ – ۱:۱۱


Permalink


Anonymous


۱۳۹۷/۵/۱۶ – ۱۹:۰۶


Permalink


مرتضی


۱۳۹۷/۵/۲ – ۵:۳۷


Permalink


م.م


۱۳۹۷/۵/۱ – ۱۴:۲۶


Permalink


محمدی


۱۳۹۷/۴/۳۱ – ۲۰:۵۸


Permalink


Anonymous


۱۳۹۷/۴/۳۰ – ۲۰:۱۵


Permalink


Anonymous


۱۳۹۷/۴/۳۰ – ۴:۵۹


Permalink


Anonymous


۱۳۹۷/۴/۲۹ – ۱۵:۵۳


Permalink


Anonymous


۱۳۹۷/۴/۳۰ – ۸:۰۷


Permalink


اسدى


۱۳۹۷/۴/۲۹ – ۱۲:۳۶


Permalink


Anonymous


۱۳۹۷/۴/۲۸ – ۲۱:۱۲


Permalink


حسین حریقی


۱۳۹۷/۴/۲۹ – ۱۱:۴۷


Permalink


Anonymous


۱۳۹۷/۴/۳۰ – ۸:۱۸


Permalink


ش ح


۱۳۹۷/۴/۲۹ – ۱۷:۳۰


Permalink


Anonymous


۱۳۹۷/۴/۲۹ – ۱۵:۳۸


Permalink

اصلی: جمشید مشایخی

زمینه فعالیت: سینما و تلویزیون

تولد: ۵ آذر ۱۳۱۳

جاجرود، استان تهران

ملیت: ایرانی

سال‌های فعالیت: ۱۳۳۵ تاکنون

کامل: علیرضا فغانی

زاده: ۱ فروردین ۱۳۵۷

محل تولد: کاشمر، ایران

پیشه: داور فوتبال

قد: ۱۷۶ سانتیمتر

میزان تحصیلات: فوق دیپلم زبان انگلیسی

اصلی: لعیا زنگنه

زمینه فعالیت: بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون

تولد: ۱۳۴۴ تهران، ایران

محل زندگی: تهران

مدرک تحصیلی: کارشناسی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

سال‌های فعالیت: ۱۳۷۱ تا کنون

کامل: سید مجید حسینی

زمینه فعالیت: فوتبالیست

تولد:  ۳۱ خرداد ۱۳۷۵

زادگاه: کرج

پست: مدافع هافبک دفاعی

قد: ۱٫۸۳ متر

زمینه فعالیت: فوتبالیست

تولد: ۳۰ فروردین ۱۳۷۱

زادگاه: بابل، ایران

پست: مدافع میانی

قد: ۱٫۸۴ متر

ملیت: ایرانی

کامل: روی پدرو دوس سانتوس پاتریسیو

عضو تیم ملی پرتغال

تولد: ۱۵ فوریهٔ ۱۹۸۸

زادگاه: Marrazes, پرتغال

قد: ۱٫۹۰ متر 

پست: دروازه‌بان

کامل: برناردو موتا ویگا د کاروالیو سیلوا

عضو تیم ملی پرتغال

تولد: ۱۰ اوت ۱۹۹۴ 

زادگاه: لیسبون، پرتغال

قد: ۱٫۷۳ متر

پست: هافبک / وینگر

کامل: دیگو دا سیلوا کوستا

بازیکن تیم ملی اسپانیا

تولد: ۷ اکتبر ۱۹۸۸

زادگاه: لاگارتو، برزیل

قد: ۱٫۸۸ متر

پست: مهاجم

اصلی: کپلر لاوران لیما فریرا

تیم ملی: پرتغال (از ۲۰۰۷)

تولد: ۲۶ فوریهٔ ۱۹۸۳

زادگاه: ماسیو، برزیل

قد: ۱٫۸۸ متر

پست: مدافع میانی

کامل: میلاد محمدی کشمرزی

زمینه فعالیت: فوتبالیست

تولد: ۷ مهر ۱۳۷۲

زادگاه: تهران، ایران

قد: ۱٫۷۴ متر 

پست: مدافع کناری، هافبک

کامل: تیاگو آلکانتارا دو ناسیمنتو

عضو تیم ملی اسپانیا

تولد: ۱۱ آوریل ۱۹۹۱

زادگاه: سن پیترو ورنوتیکو، ایتالیا

قد: ۱۷۲ سانتی‌متر

پُست: هافبک میانی

کامل: آندره میگل والنته دا سیلوا

تیم: عضو تیم ملی پرتغال

تولد: ۶ نوامبر ۱۹۹۵

زادگاه: دو مونته، پرتغال

قد: ۱٫۸۵ متر

پست: هافبک

چکیده ای از بیوگرافی سعید آقایی :

اصلی: سعید آقایی

زمینه فعالیت: فوتبالیست

تولد: ۲۰ بهمن ۱۳۷۳

زادگاه: تبریز، ایران

پست: دفاع چپ / هافبک

خوب شد نمرد یم و معنی سود رو هم فهمیدیم پس هر چه زودتر ارزش پول رو باز هم کاهش بدهید تا این سود بیشت

ما دوشواااری نداریم همه چیز عالیه این که بحران نیست موزه مووووز

به نظر بنده با چهل سال طرفداری استقلال مجیدی عزبز ودوست داشتنی بهترین گزینه برای یر مربی ابیها میباش

درود به محسن چاوشی و حسین صفا
واقعا بعد مدتها و صداهای زشت این دنیا، گوشام یه صدای قشنگ شنید
ح

نگران ادامه شغلش است/



باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

نشان‌گذاری

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *