قرص های مکمل برای جلوگیری از ریزش مو

خواص دارویی و گیاهی

بسیاری از زنان و به ویژه مردان از مشکل ریزش مو رنج می برند. به همین خاطر به دنبال راه های مناسب برای کنترل و پیشگیری از ریزش غیر طبیعی مو هستند. در ادامه قصد داریم چند قرص ضد ریزش مو را به شما معرفی کنیم.

افراد معمولاً برای جلوگیری از ریزش مو به روش های طبیعی و شیمیایی روی می آورند. یکی از روش های عالی که به طور طبیعی توسط متخصصان مو ارائه می شود، استفاده از قرص ضد ریزش مو است. این قرص ها با نقش تقویت کنندگی وارد چرخه بدن شده و تا حد زیادی از ریزش مو جلوگیری می کنند.

مسلماً علل ریزش مو را باید بیش از هر چیز دیگری در کبمود ویتامین و مکمل ها دانست. متاسفانه افراد به دلیل نداشتن آگاهی و یا عادت های بد غذایی و همچنین نبود بره دقیق برای دریافت ویتامین، خود را از بسیاری از ویتامین های مفید بی بهره می سازند. به همین خاطر متخصصان مو در اولین مراجعه لیست مکملی از قرص ضد ریزش مو با نقش تقویتی ارائه می کنند. درمان گیاهی ریزش مو بنا به دلیل ریزش می تواند موثر واقع شود. به عنوان مثال ویتامین موجود در آب برنج ریشه های مو را تقویت می کند و این مسئله به اثبات رسیده است.

قرص های مکمل برای جلوگیری از ریزش مو

استفاده از مکمل Viviscal به عنوان قرص ضد ریزش مو, یک درمان سنتی برای ریزش مو است. با مصرف این قرص ضد ریزش مو، شاهد تاثیر به سزایی در زمان کوتاه خواهیم بود. این مکمل از موادی چون نیاسین، گیاه دم اسبی، روی و ویتامین C تشکیل شده است. این قرص برای درمان کسانی که در قسمتی از سر دچار کمبود مو هستند، پرکاربرد است.

این نوع قرص ضد ریزش مو, برای درمان ریزش مو در مردان و زنان کاربرد دارد. در این قرص مجموعه ای از ویتامین های A، C و D می باشد. همچنین ترکیبات متفاوتی از اسید آمینه ها، کلاژن و بیوتین را دارا می باشد. با یک ماه استفاده از این قرص، ریزش مو متوقف خواهد شد و این مسئله به جنس موهای شما مربوط نمی شود.

 این دارو به صورت خوراکی مورد مصرف قرار می گیرد و تاثیر زیادی در کاهش سرعت ریزش مو دارد. بعضی از هورمون با ترشخ خود، فولیکول های مو را نابود می سازند. تجویز این دارو از تولید این هورمون در بدن جلوگیری می کند. قرص فیناستراید باید در روز یک بار خورده شود و این مصرف در ساعت خاصی انجام گیرد. آثار این دارو بعد از گذشت ۴ ماه آشکار می شود و همچنین افزایش رشد مو را می توانید بعد از یک سال رویت کنید. از عوارض این دارو می توان به اختلال نعوظ و افسردگی اشاره کرد. البته این موارد در شرایط بسیار نادری اتفاق می افتند.

این دارو نیز برای درمان ریزش مو بسیار کاربرد دارد. این قرص علاوه بر جلوگیری از ریزش مو، منجر به تقویت ناخن می گردد. این قرص منجر به بالا رفتن قدرت بدنی می شود. ضمن اینکه دارای ویتامین B کمپلکس محلول در آب و بیوتین است.

این دارو نیز از فعالیت های هورمون آندروژن جلوگیری می کند. این هورمون ها از نوع جنسی اند و معمولاً با تخریب فولیکول های مو اتفاق خواهند افتاد. این هورمون با نوع آلوپسی آندروژنتیک در خانم ها دیده می شود و منجر به ریزش مو می گردد. داروهای تشکیل دهنده قرص آنتی آندروژن شامل قرص ضدبارداری یا کنتراسپتیوها و اسپیرونولاکتون می گردد. قرض ضدبارداری حاوی استروژن می باشد. این قرص در بازه زمانی ۴ ماه اثر خواهد کرد. این داروها باید به شکل طولانی مورد استفاده قرار گیرند تا اثر بخش باشند. از عارضه های جانبی آن می توان به خواب آلودگی و به هم ریختن سیکل قاعدگی اشاره کرد.

امیدواریم در مطلب ارائه شده انواع قرص ضد ریزش مو را به همراه سایر ویتامین های ضروری برای رشد مو به خوبی به شما معرفی کرده باشیم و خواندن این توضیحات مفید و میسر واقع شده باشد.

منبع : آرگا




آشنایی با نوشهیر استانبول





با انواع مدل مبلمان 219 آشنا شوید




نشانی شما منتشر نخواهد شد.








خانه

موبایل

 

 

قرص های مکمل برای جلوگیری از ریزش مو

 

در زمانه‌ای زندگی می‌کنیم که انواع درمان‌های دارویی و جراحی برای ریزش مو وجود دارد و پرسش بسیاری از مردم این است که چطور باید از بین این درمان‌ها بهترین را انتخاب کرد؟ در پاسخ باید گفت که داروهای گوناگونی برای درمان انواع ریزش مو تجویز می‌شوند

 

بعضی از آنها به منظور برطرف کردن علت زمینه‌ای ریزش تجویز شده و به طور غیرمستقیم موجب کاهش روند ریزش مو می‌شود.

 

بنابراین نکته مهم در درمان این بیماری، پیش از تجویز دارو، تشخیص دقیق علت ریزش مو بوده و با توجه به نوع و علت بیماری، بره درمان افراد متفاوت است. منطقی‌ترین کار برای درمان این بیماری، مشاوره با یک متخصص پوست و مو است.

 

پزشک متخصص با بررسی تاریخچه طبی بیمار، معاینه سر و انجام بعضی از آزمایش‌های خونی برای بررسی وضعیت هورمون‌ها و تشیخص بیماری‌های داخلی که موجب ریزش غیرطبیعی مو می‌شوند، می‌تواند علت دقیق ریزش مو را تشخیص دهد.

 

اگر علت آن بیماری‌های داخلی مانند دیابت، تیروئید، تخمدان پلی‌کیستیک، کم‌خونی و باشد، کنترل دقیق بیماری می‌تواند ریزش مو را برطرف کند. رایج‌ترین علت ریزش مو در مردان، آندروژنیک (هورمونی) است که هورمون مردانه اندروژن و استعداد ژنتیکی فرد 2 عامل اصلی در این نوع ریزش مو به حساب می‌آیند.

 

درمان تاییدشده ریزش موی آندروژنتیک در مردان، استفاده از محلول موضعی مینوکسیدیل 2 درصد یا 5 درصد و قرص فیناستراید 1 میلی‌گرم است.

 

درمان‌های دارویی در صورتی که اوایل شروع ریزش مو تجویز شوند، در اغلب موارد به خوبی می‌توانند ریزش مو را کنترل کرده و از تخریب کامل فولیکول‌ها جلوگیری کنند ولی در صورتی که فولیکول‌ها به طور کامل از بین رفته باشند، این درمان‌ها موجب رشد موهای نازک و کُرک‌مانند می‌شوند و در صورتی که درمان قطع شود، موهای درآمده هم می‌ریزند. بنابراین در این حالت، بهترین درمان دایمی و طبیعی برای پر کردن مناطق بدون مو، جراحی پیوند مو است.

 

مینوکسیدیل تنها دارویی است که به صورت موضعی موجب رشد مو می‌شود و به فُرم محلول‌های 2 درصد و 5 درصد موجود است و در اغلب اوقات، بعد از 6 ماه استفاده، اثرات آن نمایان می‌شود. مردانی که در اوایل شروع ریزش مو هستند، مردانی که حداکثر منطقه طاسی آنها کمتر از 1 سانتی‌متر مربع باشد و کسانی که پیش از مصرف دارو تراکم موهایشان حداقل 2 تار مو در هر سانتی‌متر مربع باشد، به این دارو بهتر جواب می‌دهند.

 

فیناستراید (پروپشیا) هم دارویی مناسب است که اثراتش پس از 4 تا 6 ماه مصرف روزانه ظاهر شده و اغلب بعد از 24 ماه، بیشترین اثرش در موها ایجاد می‌شود. اگر بعد از 12 ماه هیچ‌گونه تاثیری در موهایتان مشاهده نشد، ادامه مصرف آن بی‌حاصل است. طی 12 ماه بعد از قطع دارو، موهای روییده ریزش پیدا می‌کند و اثر فیناستراید تا زمانی است که مصرف می‌شود. بدون تجویز پزشک نباید از این قرص استفاده کرد. بعد از 12 ماه مصرف این قرص، موهای کامل و ضخیم سر افزایش یافته و موهای نازک کاهش می‌یابد.

منبع:patoghu.com


رازهای زیبایی

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .




خانه

موبایل

ریزش موها در صورت قطع مصرف مکمل‌های رشد مو نمی شود‎

 

قرص های مکمل برای جلوگیری از ریزش مو

مکمل های رشد مو طرفداران زیادی دارد، اما معمولا بعضی از مصرف کننده ها تصورات اشتباه در مورد این مکمل ها دارند که به رایج ترین تصورات اشتباه در این زمینه اشاره می کنیم.

 

چه تصورات اشتباهی در مورد مکمل های رشد مو وجود دارد؟ 

با وجود فراوانی انواع محصولات زیبایی، تقویت‌کننده مو و جلوگیری از ریزش موها بازار انواع شایعات و تصورات اشتباه در این زمینه بسیار داغ است. سوء‌‌تفاهم‌های رایج و تضاد بسیاری در مورد نتیجه و اثربخشی این دسته از محصولات بهداشتی وجود دارد که بررسی آن‌ها خالی از لطف نیست و ممکن است پاسخگوی سوالات بسیاری از افراد مصرف‌کننده باشد. در ادامه این مطلب به این موضوع می‌پردازیم و آن را شفاف‌سازی می‌کنیم تا با تصورات غلط در زمینه مصرف انواع ویتامین‌ها و مکمل‌های غذایی آشنا ‌شوید.

 

اولین تصور نادرست: ریزش موها در صورت قطع مصرف مکمل‌های رشد مو می شود

درست بر عکس داروهای تجویز شده توسط پزشک و یا داروهای بدون نسخه که مخصوص رشد موها هستند، استفاده از مکمل‌های تقویتی و حاوی ویتامین که فاقد دارو هستند به هیچ وجه بلافاصله بعد از قطع مصرف موجب ریزش موهای‌تان نخواهد شد. در حقیقت، این ویتامین‌ها و مکمل‌ها از طریق رگ‌ها و گردش خون به شکلی عالی ریشه و پیاز موها را تغذیه و تقویت می‌کنند و این باعث می‌شود موها در چرخه طبیعی خود رشد و بهتری داشته باشند. پس عدم مصرف آن‌ها نمی‌تواند‌آسیبی برای موها داشته باشد.

 

البته باید توجه داشته باشید، عدم استفاده از این محصولات و کمبود دوباره ویتامین‌های لازم و مورد نیاز بدن خود می‌تواند عامل ریزش مجدد موها در طولانی مدت شود. 

 

دومین تصور نادرست: مصرف مکمل‌های رشد مو باعث افزایش موهای زائد بدن می‌شوند 

اغلب ویتامین‌های مخصوص رشد موها ریشه و پیاز موهای روی سر را مورد هدف و تقویت قرار می‌دهند. این به این‌ دلیل است که شیوه رشد سایر موهای بدن ( وابسته به استروئید*stroid مثل ریش و هورمون‌های مردانه) در مقایسه با موهای روی سر بسیار متفاوت است و در چرخه رشد کاملا متفاوتی عمل می‌کند. نشانه بارز این موضوع دقیقا از روی مقدار، اندازه و طول رشد تارهای موهای نقاط مختلف بدن قابل تشخیص است.

 

برای مثال طول یک تار موی سرتان را با تار مو در ناحیه پا مقایسه کنید. تارهای مو در سایر نقاط بدن نمی‌توانند به اندازه موهای روی سر رشد کنند. چرخه رشد موها بر روی سر ۲ تا ۷ سال طول می‌کشد در حالیکه این چرخه برای سایر موهای بدن تنها چند ماه ادامه دارد.

 

* استروئید : نوعی لیپید (در واقع چربی) است. استروئیدها در بدن جانوران و گیاهان دیده می‌شوند. مهمترین نوع استروئید در بدن انسان کلسترول دارد. علاوه بر این در بدن انسان، استروئیدها بصورت هورمونهایی همچون استروژن، تستسترون، و کورتیزول (هورمون استرس) دیده می‌شوند.

  

سومین تصور نادرست: استفاده از مکمل‌های رشد مو باعث ایجاد جوش می‌شود

بعضی از افراد تصور می‌کنند هم‌زمان با مصرف این نوع مکمل‌ها مخصوصا بیوتین (ویتامین B۷ که گاهی با عنوان ویتامین H هم مطرح می شود) دچار جوش در نواحی مختلف بدن می‌شوند. شواهد و مدارک اندکی در این زمینه وجود دارد که بیوتین عامل اصلی بروز این عارضه است. 

 

شیوه زندگی، استرس، تغییرات هورمونی و سن و سال می‌توانند به مراتب نقش پررنگ‌تری در این زمینه و نسبت به مصرف ویتامین داشته باشند. اگر استرس عامل ریزش موهای شما است پس می‌تواند دلیل ایجاد جوش هم باشد. علاوه بر این، تنها در موارد نادری استفاده از ویتامین موجب بروز جوش در بدن می‌شود در صورتی که در موارد مصرف‌کنندگان معتقدند تنها ظرف چند هفته بعد از مصرف این مکمل‌ها و سازگاری بدن با این مکمل‌ها جوش‌ها به طور کلی از بین رفته‌اند.

 

به خاطر داشته باشید هیچ یک از این نوع ویتامین‌ها و مکمل‌های تقویتی معجزه‌گر نیستند، این دسته از محصولات کمک می‌کنند تا موهای‌تان تقویت شوند و ظرفیت را برای رشدِ بهتر و پیدا کنند. این محصولات حاوی مقدار زیادی از ویتامین‌های مورد نیاز بدن‌تان هستند و از آنجایی که عملکرد آن‌ها از طریق جریان خون‌ صورت می‌گیرد و از نظر بدن‌تان موها ضروری‌ترین قسمت برای دریافت و برطرف کردن کمبود ویتامین‌های لازم بدن نیستند، ممکن است زمان بیشتری طول بکشد تا این ویتامین‌ها به موها که هدف اصلی شما هستند برسند. پس باید در مصرف آن‌ها شکیبا و صبور باشید.

 

نکته مهم! در صورت مصرف هر نوع داروی خاص به دلیل تداخل دارویی، قبل از مصرف هر یک از این نوع مکمل‌های تقویتی و ویتامین‌ها با پزشک خود در این زمینه مشورت کنید.

 

منبع: salamatism.com

 


رازهای زیبایی

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *