قرص ضد حاملگی ld

خواص دارویی و گیاهی

دانشه فرزند: یکی از روش های مطمئن در پیشگیری از بارداری مصرف قرص های خوراکی ترکیبی است، که به دو شکل LD و HD در بسته های 21 عددی در دسترس عموم می باشند. مقدار هورمون های استروژن و پروژسترون قرص های HD از قرص های LD می باشد.

این مطلب به عنوان زیرمجموعه در
مطلب
دیگری تعریف شده است.
برای مطالعه پیرامون این موضوع می‌توانید به
مقاله
جلوگیری از بارداری: قرص های خوراکی
رجوع نمایید.

اولین قرص از اولین بسته را از روز پنجم قاعدگی شروع کنید و تا 21 روز ادامه دهید و سپس به مدت یک هفته مصرف را قطع نموده و از روز هشتم بسته بعدی را شروع کنید. در واقع 21 روز قرص مصرف شود و 7 روز مصرف نشود و این سیکل را ادامه دهید.

اینکه در کدام روز از دوره هفت روزه قاعده شده اید و اینکه هنگام شروع بسته بعدی قاعدگی به اتمام رسیده یا خیر اهمیتی ندارد. مهم این است که بین دو بسته قرص نباید بیش از 7 روز فاصله بیفتد، زیرا احتمال بارداری وجود دارد.

در صورتی که ابتدای مصرف قرص دچار لکه بینی، سردرد، تهوع و استفراغ شدید مصرف قرص را قطع نکنید، این عوارض پس از سه ماه برطرف می شوند. بهتر است قرص ها را بعد از شام و قبل از خواب میل کنید.

اگر یک شب مصرف قرص را فراموش کردید تا شب بعد هر گاه به یاد آوردید قرص فراموش شده را بخورید و اگر تا شب بعد به یاد نیاوردید شب بعد دو قرص را یک جا بخورید.

اگر دو شب پشت سر هم خوردن قرص را فراموش کردید در دو شب بعد، هر بار دو قرص بخورید و تا آخر بسته قرص از روش دیگری مانند کاندوم استفاده کنید.

اگر سه شب پشت سر هم خوردن قرص را فراموش کردید از مصرف بقیه قرص ها صرف نظر کنید و از کاندوم استفاده نمایید تا قاعده شوید و از روز پنجم قاعدگی مصرف بسته جدید قرص را شروع کنید.

متخصصین معتقدند که هر 2 تا 3 سال برای مدت 3 ماه باید استفاده از قرص را قطع کرد تا به هیپوفیز و تخمدان ها اجازه داده شود عمل طبیعی خود را انجام دهند و برای چند ماه تخمک گذاری انجام شود.

در صورت تمایل به بارداری بهتر است به مدت سه ماه از خوردن قرص خودداری کرده و از روش دیگری استفاده کنید و پس از گذشت این سه ماه اقدام برای بارداری را آغاز نمایید.

مصرف داروهایی مانند آنتی بیوتیک ها، داروهای ضد صرع و ابتلا به اسهال و استفراغ شدید، اثر قرص را کم می کند. در این موارد باید علاوه بر قرص از روش دیگری مانند کاندوم استفاده کنید.

قرص های جلوگیری از بارداری LD را بلافاصله پس از سقط جنین یا کورتاژ، بعد از اتمام دوران شیردهی و بعد از هفته سوم پس از زایمان (در صورت عدم شیردهی) می تواند مصرف کرد.

در کسانی که از لنز چشمی استفاده می کنند ممکن است همزمان با مصرف قرص، قرمزی و ناراحتی چشمی پدید آید. اگر با کم کردن مقدار نمک در رژیم غذایی این عوارض رفع نشود باید مصرف قرص را قطع نمود.

پس از شروع مصرف قرص برای اولین بار باید 3 ماه، 6 ماه و سپس سالیانه برای کنترل از نظر عوارض به پزشک مراجعه نمایید.

در هنگام مراجعه به پزشک در هر موردی باید مصرف قرص را به او اطلاع دهید.

اثر قرص پیشگیری از بارداری یک هفته پس از شروع اولین بسته قرص ظاهر می شود. در صورت انجام نزدیکی در این فاصله باید علاوه بر مصرف قرص از روش دیگری مانند کاندوم استفاده کنید.

قرص های ضد بارداری را به صورت ناپیوسته مثلا یک ماه در میان یا دو ماه در میان استفاده نکنید.

در مدتی که قرص مصرف می شود حجم خون قاعدگی به نسبت قبل از مصرف کاهش می یابد که در صورت کم شدن بیش از حد و لکه بینی یک در میان و یا قطع کامل باید به پزشک مراجعه کنید.

مطلبی که مطالعه نمودید، پیرامون موضوع
«روابط»
واقع در بخش
«خانواده»
می‌باشد.

در ادامه مطالعه
تعدادی از مطالب
مشابه از لحاظ محتوا و موضوع را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

همچنین شما می توانید با عضویت در

کانال تلگرام دانشه فرزند

هر روز مطالب مفید و معتبر ما را دنبال نمایید.

در ادامه، مطالعه این مطالب را به شما پیشنهاد می‌کنیم:

کپی‌رایت © دانشه فرزند. ۱۳۸۸-۱۳۹۷ کلیه حقوق مادی و معنوی
این دانشه طبق قوانین حق تکثیر محفوظ بوده و متعلق به
پدید آورندگان می‌باشد. دانشه فرزند کاملاً مستقل است و وابسته
به هیچ سازمان، نهاد و یا ارگان دولتی نمی‌باشد و توسط
گروه فرزند مدیریت می‌شود. این دانشه شامل کلیه اطلاعات مورد
نیاز برای بچه دار شدن بوده و تنها در راستای اهداف آموزشی
طراحی گردیده‌است. اگر شما هر گونه نگرانی در مورد سلامتی
خود و یا فرزندتان دارید، بهتر این است مستقیما با یک پزشک
حرفه‌ای و یا یک متخصص بهداشت و درمان مشورت کنید. لطفاً قبل
از استفاده از مطالب این سایت کلیه قوانین، مقررات و شرایط استفاده
از آن را مطالعه نمایید، استفاده شما از مطالب این
سایت نشان دهنده توافق شما با کلیه
قوانین و مقررات
می باشد.

استفاده از مطالب و محتوای دانشه فرزند در دیگر سایت‌ها و
رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر منبع و درج لینک مستقیم مجاز بوده و
استفاده از مطالب دانشه فرزند در رسانه‌های چاپی تنها با کسب
موافقت‌ه کتبی مجاز می‌باشد.
کلیه مطالب و محتوای تولید شده در دانشه فرزند تحت مجوز
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4. در دسترس است.

All contents copyright ©
Farzand Encyclopedia.
21-218 All rights reserved.

This Internet site provides information of a general nature and is designed
for educational purposes only. If you have any concerns about your own health
or the health of your child, you should always consult with a physician or other
healthcare professional. Please review the Terms of Use before using this site.
Your use of the site indicates your agreement to be bound by the
Terms of Use.
This work is licensed under the Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.
International License.

Click here

to view a copy of this license.

For contact us, send email to info[a]farzand.net

نشان‌گذاری

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است
[[رده:نمادهای
نوشتار]]

سلام و ممنون از توجهتون

برای طرح سوال و گرفتن پاسخ فقط از لینک
زیر استفاده کنید

https://ninisoal.com/




خانه

موبایل

اطلاعاتی کامل درباره قرص های پیشگیری از بارداری (ال.دی و.) قرص های «ال .دی» و «اچ . دی »یكی از روشهای مطمئن در پیشگیری از بارداری، مصرف قرص‌های خوراكی تركیبی است، كه به دو شكل ال .دی، و اچ.دی در بسته های ۲۱  عددی در دسترس عموم می باشد. مقدار هورمونهای استروژن و پروژسترون قرص های اچ .دی از قرص های ال .دی است.

 

مزایای مصرف  قرص های پیشگیری از بارداری «ال .دی» و «اچ . دی »-كاهش میزان بیماریهای التهابی لگن-كاهش میزان كیست خوش خیم و سرطان تخمدان-كاهش میزان غدد خوش خیم پستان-كاهش میزان خونریزی قاعدگی و در نتیجه جلوگیری از كم‌خونی و رفع قاعدگی دردناك-پیشگیری از حاملگی خارج از رحم 

 

طریقه مصرف قرص های پیشگیری از بارداری  هر بسته حاوی ۲۱ قرص می باشد. اولین قرص را از روز پنجم قاعدگی آغاز نمایید. در صورت اتمام خونریزی و یا ادامه خونریزی، در هر دو حال روزانه یك قرص مصرف كنید، تا بسته قرص تمام شود. بهتر است قرص را پس از شام و پیش از خواب میل نمایید تا عوارض گوارشی ایجاد نكند.پس از اتمام بسته قرص، هفت روز كامل قرص نخورید و در روز هشتم بسته بعدی را بدون توجه به روز شروع قاعدگی آغاز نمایید. چنانچه تا هفت روز قاعدگی رخ نداد،  به مركز بهداشتی – درمانی یا پزشك مراجعه كنید.

در صورت فراموش كردن مصرف قرص ضد بارداری چنانچه یك شب مصرف قرص ضد بارداری را فراموش كردید، تا نوبت مصرف قرص بعدی به محض یاد آوردن، یك قرص میل كنید.چنانچه دو شب پشت سر هم مصرف قرص را فراموش كردید، در دو شب بعدی، هر شب به جای یك قرص دو قرص میل كنید و تا آخر بسته مجدداً هر شب یك قرص مصرف نمایید و علاوه بر آن، همزمان از روش پیشگیری دیگری مثل كاندوم استفاده كنید.چنانچه سه شب یا مصرف قرص پیشگیری از بارداری را فراموش كردید، از مصرف بقیه قرص ها خودداری نموده، تا شروع قاعدگی از روش دیگری استفاده كنید. سپس از روز پنجم قاعدگی بسته جدید را آغاز كنید. 

 

نكات مهم :-اثر قرص پیشگیری از بارداری یك هفته پس از شروع اولین بسته قرص ظاهر می شود.  در صورت انجام نزدیكی در این فاصله، باید علاوه بر مصرف قرص از روش دیگری، مثل كاندوم، استفاده كرد.- قرص ها ی ضد بارداری را بصورت نا پیوسته، مثلاً یكماه در میان یا دو ماه در میان مصرف نكنید . 

در موارد زیر همزمان با مصرف قرص احتمال حاملگی وجود دارد :-ابتلا به اسهال و استفراغ شدید.-مصرف داروهای ضد سل و یا ضد تشنج.-مصرف آنتی بیوتیكهایی،‌مثل آمپی سیلین و تتراساسكلین. در هر یك از موارد فوق همزمان با مصرف قرص باید از یك روش پیشگیری دیگر، مثل كاندوم، استفاده كرد.

قرص های پیشگیری از بارداری برای چه افرادی مناسب تر است ؟-خانم هایی كه خواهان یك روش مطمئن قابل برگشت پیشگیری از بارداری هستند .-خانم هایی كه قاعدگی منظم و دردناك دارند .-خانم هایی كه در سال های اول ازدواج به سر می برند . 

موارد منع مصرف قرص های پیشگیری از بارداری* حاملگی یا احتمال آن* سرطان پستان* خونریزی های نا شناخته رحمی* بیماریهای قلبی – عروقی* اختلالات خونی* افزایش چربیهای خون* بیماری های كبدی و كیسه صفرا* فشار خون* سردرد های میگرنی* بیماریهای قند* صرع* افسردگی شدید* خانم های سیگاری چاق بالای۳۵ سال سن كه بیش از پنج نخ سیگار در روز مصرف می كنند، بهتر است از روش دیگری استفاده كنند.

 

نکات مهم در مصرف قرص ضد بارداری:وجود لکه بینی همزمان با مصرف مرتب قرص، به مدت ۲ تا ۳ ماه اهمیتی ندارد. در صورت تداوم باید به پزشک مراجعه کرد.علائمی مانند تهوع، استفراغ و سردرد همراه با مصرف قرص به تدریج پس از ۲ تا ۳ ماه برطرف می شود. برای پیشگیری از این عارضه بهتر است قرصها را پس از شام و قبل ازخواب مصرف کرد.( در صورت تداوم علائم تهوع و استفراغ می توان همراه با قرصهای پیشگیری، از قرصهای  ویتامین ( ب – B6 ) به مدت محدود استفاده کرد.)

در مدتی که قرص مصرف می شود، حجم خون قاعدگی به نسبت قبل از مصرف، کاهش می یابد که در صورت کم شدن بیش از حد و لکه بینی یک در میان و یا قطع کامل، باید به پزشک مراجعه کرد.برای مصرف قرص  LD محدودیت سنی وجود ندارد و می توان آن را تا سن ۴۵ سالگی و حتی تحت نظارت و کنترل ادامه داد. لیکن در مواردی نظیر فشار خون کنترل نشده و مصرف سیگار و غیره توصیه می شود که مصرف قرص به سن کمتر از ۳۵ سال محدود گردد و در سنین بالاتر افراد باید پس از مشاوره از روشهای دیگری استفاده کنند.

قرص های ضد بارداری تری فازیك (سه مرحله ای )یكی از روشهای موثر و قابل برگشت پیشگیری از بارداری، مصرف قرص های خوراكی تری‌فازیك می باشد. این قرص ها به دلیل داشتن مقادیر متفاوتی هورمون دارای سه رنگ متفاوت می باشند و بایستی از نقطه شروع به طور مرتب مصرف گردند.

مزایای قرص های تری فازیك :-جلوگیری از حاملگی خارج از رحم-كاهش كیست خوش خیم تخمدان-كاهش میزان سرطان تخم دان-كاهش میزان غدد خوش خیم پستان-كاهش خونریزی قاعدگی-جلوگیری از كم خونی- رفع قاعدگی درد ناك-كاهش میزان بیماریهای التهابی لگن 

طریقه مصرف قرص های تری فازیك:بسته های قرص تری فازیك دارای ۲۱ عدد قرص می باشد. باید مصرف این قرص ها را تحت نظر ماما یا پزشك شروع نمود و از مصرف خود سرانهء آنها پرهیز نمود. اولین قرص را از اولین روز قاعدگی آغاز كنید و روزانه یك قرص تا ۲۱ روز میل نمایید. پس از پایان بسته قرص، هفت روز كامل قرص نخورید. در روز هشتم، بسته بعدی قرص را بدون توجه به روز شروع قاعدگی آغاز نمایید و چنانچه تا هفت روز خونریزی قاعدگی رخ نداد، به مركز بهداشتی یا پزشك مراجعه نمایید.

در صورت فراموش كردن مصرف قرص ضد بارداری:چنانچه پیش از۱۲ ساعت از زمان همیشگی، خوردن قرص را به یاد آورید، بلافاصله یك قرص مصرف كنید.چنانچه بعد از ‍۱۲ساعت به یاد آوردید كه یك قرص ضد بارداری یا را فراموش كرده اید، مصرف بقیه قرص ها را ادامه داده و قرص های فراموش شده رامصرف نكنید . در عوض به منظور پیشگری از بارداری نا خواسته حتماً به طور همزمان با مصرف بقیه قرص ها از روش دیگری، مثل كاندوم، استفاده كنید.

نكات مهم :-اثر این قرص ها در پیشگیری از حاملگی یك هفته پس از شروع اولین بسته قرص ظاهر می شود و چنانچه در این فاصله نزدیكی صورت گیرد، علاوه بر مصرف قرص از یك روش پیش گیری دیگر، مثل كاندوم، استفاده كنید.

– قرص ها ی ضد بارداری را به صورت نا پیوسته – مثلاً، یك ماه در میان یا دو ماه در میان مصرف نکنید.

توجه كنید كه در موارد زیر احتمال حاملگی همزمان با مصرف قرص ها افزایش می یابد و بایستی از روش دیگری همزمان با مصرف قرص ها استفاده كرد :-مصرف نا مرتب قرص ها-ابتلا به اسهال و استفراغ شدید-مصرف آنتی بیو تیك ها – مثل آمپی سلین، تتراسایكلین-مصرف داروهای ضد سل و ضد تشنج 

 

قرص های تک هورمونی ( دوران شیر دهی )یكی از روشهای مناسب جهت پیشگیری از بارداری در مادران شیرده قرص های لاینسترنول می باشد، كه ترجیحاً بهتر است در شش ماه اول پس از زایمان مصرف شوند، به این شرط كه شیر خوار به جز شیر مادر از هیچ نوع نوشیدنی یا غذای دیگری (حتی آب ) استفاده نكند. باید دانست كه مصرف قرص شیردهی (لاینسترنول ) ترشح شیر را كاهش نمی دهد.

طریقه مصرف :هر بسته قرص شیر دهی حاوی ۲۸ عدد قرص می باشد كه شروع آن از 45 روز پس از زایمان یا نخستین روز قاعدگی است. چنانچه بیش از ۴۲  روز از زایمان گذشته، ولی قاعدگی شروع نشده باشد، باید از حامله نبودن مادر اطمینان حاصل كرد.

روزانه در ساعت معین (مثلاً، ساعت ۱۰ صبح ) یك قرص میل نمایید. پس از پایان یك بسته، بلافاصله در روز بعد مصرف اولین قرص از بسته جدید را آغاز كنید. در طول مدت مصرف قرص ها ممكن است قاعدگی قطع شده یا لكه بینی وجود داشته باشد، كه بایستی بدون توجه به این حالت، قرص ها را همچنان در ساعتی معین میل نمود. در صورت شروع خونریزی قاعدگی نیز باید مصرف قرص ها را ادامه داد.

در صورت فراموش كردن مصرف قرص: چنانچه كمتر از سه ساعت از زمان همیشگی مصرف قرص گذشته باشد، در همان لحظه به خاطر آوردن، قرص فراموش شده را مصرف كرده و سپس قرص های بعدی را در همان زمان همیشگی میل نمایید.چنانچه بیش از سه ساعت از زمان همیشگی مصرف قرص گذشته باشد، در همان لحظه به خاطر آوردن، قرص فراموش شده را مصرف كرده و سپس قرص های بعدی را در همان زمان همیشگی میل نمایید. به علاوه، دو روز نزدیكی نداشته باشید و یا جهت اطمینان در این دو روز از كاندوم استفاده كنید.

 

نكات مهم:در موارد زیر همزمان با مصرف قرص شیردهی احتمال حاملگی وجود دارد :-ابتلا به اسهال و استفراغ-مصرف آنتی بیوتیكها-مصرف داروهای ضد تشنج-مصرف مسكن ها در هر یك از موارد فوق،هممزمان با مصرف قرص های شیردهی باید از یك روش پیشگیری دیگر، مثل كاندوم، استفاده كرد .

موارد منع مصرف قرص های دوران شیردهی :- حاملگی-بیماری شدید کبدی یا سابقه بیماری کبدی ( در صورتی که نتایج آزمایشات کبدی به وضعیت طبیعی برنگشته باشد . )-سرطان پستان و کلیه سرطانهای وابسته به هورمون-خونریزی رحمی با علت ناشناخته-سابقه حاملگی خارج از رحم

 

منبع: irib.ir


جلوگیری از ریزش مو

تقویت رشد مو

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *