قرص تاوانکس 750 برای چیست

خواص دارویی و گیاهی

قرص تاوانکس 750 برای چیست
قرص تاوانکس 750 برای چیست

در این مقاله میخواهیم شما را با نام تجاری قرص تاوانکس ( Tavanex ) یا همان قرص لووفلوکساسین ( Levofloxacin ) بطور کامل آشنا کنیم .

بنا بر اعلام سازمان FDA  ( سازمان غذا و دارو آمریکا ) دارای هشدارهای جعبه ای است .

هشدار های جعبه از مهمترین نوع هشدار هاست که ممکن است بدون نسخه و تجویز مصرف پزشک برای شما خطر آفرین باشد .

این دارو با افزایش خطر پارگی تاندون و تاندونیت ( تورم تاندون شما ) مرتبط است. این مساله ممکن است  در هر سنی اتفاق بیفتد.قرص تاوانکس 750 برای چیست

اگر بیش از ۶۰ سال سن دارید یا داروهای کورتیکواستروئید مصرف می کنید ممکن است خطر بیشتری شما را تهدید کند و اگر پیوند کلیه، قلب یا ریه داشته اید، این نیز بالاتر است.

این دارو ممکن است باعث نوروپاتی محیطی شود . این وضعیت موجب آسیب اعصاب در دست ها، دست ها یا پاها و یا پاها  می شود که منجر به تغییر در احساس می شود.

این آسیب ممکن است دائمی باشد. در صورت داشتن نشانه های نوروپاتی محیطی، مصرف این دارو را قطع کنید و از پزشک خود مطلع شوید. علائم شامل درد ، سوزش زیاد، سوزن  سوزن شدن، بی حسی و ضعف است .

این دارو خطر ابتلا به عوارض سیستم عصبی مرکزی (CNS) را افزایش می دهد. این می تواند شامل تشنج، سوزش و افزایش فشار داخل سر شما باشد. این دارو همچنین می تواند باعث لرزش، تحریک ، اضطراب ، سردرگمی ، دلیری و توهم شود. علاوه بر این، می تواند باعث پارانویا، افسردگی ، کابوس و خواب آلودگی شود. به ندرت، می تواند باعث افکار یا اعمال خودکشی شود. اگر در معرض خطر تشنج هستید، مطمئن شوید و به پزشک خود بگویید.

این دارو ممکن است ضعف عضلانی شما را در صورت بروز مایواستیلا گراوی بدتر کند. اگر سابقه این بیماری دارید، نباید این دارو مصرف کنید.

این دارو میبایست دقیقا مطابق دستور پزشک مورد استفاده قرار گیرد .

 

لووفلوکساسین یک داروی تجویزی است که به عنوان یک قرص خوراکی، محلول دهانی و محلول چشم ( قطره چشم ) به نظر می رسد. این نیز در شکل وریدی (IV) است که تنها توسط یک ارائه دهنده خدمات بهداشتی ارائه می شود.

قرص لووفلوکساسین خوراکی تنها به عنوان یک داروی عمومی استفاده می شود . داروهای عمومی معمولا کمتر از داروهای نام تجاری هستند.

 

قرص لوفوفلوکساسین خوراکی برای درمان عفونت های باکتریایی در بزرگسالان استفاده می شود.

 

لووفلوکساسین به عنوان بخشی از درمان ترکیبی مورد استفاده قرار می گیرد. این بدین معنی است که شما ممکن است نیاز به مصرف آن را با داروهای دیگر نیز داشته باشید .

 

لووفلوکساسین متعلق به یک کلاس از داروهای  آنتی بیوتیک فلوروکینولون است . یک کلاس از داروها گروهی از داروهایی هستند که به شیوه ای مشابه کار می کنند. این داروها اغلب برای درمان شرایط مشابه استفاده می شوند.

لووفلوکساسین با از بین بردن باکتری هایی که باعث عفونت می شوند ، کار می کند. شما باید از این دارو برای درمان عفونتهای باکتری استفاده کنید.

قرص لووفلوکساسین‌ یا همان تاوانکس خوراکی می تواند موجب سرگیجه و سرگیجه شود.

شما نباید رانندگی کنید، از ماشین آلات استفاده کنید یا کارهایی را انجام دهید که نیاز به هشیاری یا هماهنگی دارند، تا زمانی که بدانید که تاثیر آن بر روی سیستم بدن شما چگونه است .

 

لووفلوکساسین می تواند عوارض جانبی خفیف یا جدی ایجاد کند. لیست زیر شامل برخی از عوارض جانبی کلیدی است که ممکن است در هنگام مصرف لووفلوکساسین رخ دهد. این لیست تمام عوارض جانبی احتمالی را شامل نمی شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد عوارض جانبی ممکن است از لووفلوکساسین شما باید با پزشک یا داروساز خود صحبت کنید.

 

برخی از عوارض جانبی رایج لووفلوکساسین عبارتند از:

این اثرات ممکن است در چند روز یا چند هفته به پایان برسد.

اگر آنها شدیدتر هستند و یا مشاهده کردید که از بین نمی روند ، با پزشک یا داروساز خود صحبت کنید.

 

اگر عوارض جانبی جدی دارید، بلافاصله با پزشک خود تماس بگیرید و با اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرید .

اگر احساس کردید که علائم جانبی این قرص میتواند تهدید کننده زندگی شما باشد بلافاصله با پزشک و یا اورژانس تماس بگیرید .

 

 

و یا سردردی که با چشم پوشی و بدون چشم پوشی از بین نخواهد رفت .

 

 

 

افزایش حساسیت به خورشید. علائم می تواند شامل آفتاب سوختگی پوست باشد .قرص تاوانکس 750 برای چیست

 

لیست شامل تمام داروهایی است که ممکن است با لووفلوکساسین ارتباط برقرار کنند :

قبل از مصرف لووفلوکساسین یا تاوانکس ، مطمئن شوید که به پزشک و داروساز خود در مورد تمام تجویز داروهای ضد بارداری و داروهای دیگر پرداخته اید .

همچنین در مورد هر ویتامین، گیاهان و مکمل هایی که استفاده می کنید به آنها بگویید. به اشتراک گذاری این اطلاعات می تواند به شما در جلوگیری از تعاملات بالقوه کمک کند.

 

حتما هنگام استفاده از این دارو با پزشک خود مشورت کنید و زمان استفاده مرتب قند و فشار خون خود را کنترل نمایید .

در صورت وجود خون ریزی در بدن شما ممکن است این دارو اثرات مخربی از خود نمایان سازد لذا با پزشک مشورت نمایید .

مواد مخدر مانند ایبوپروفن و ناپروکسن ممکن است خطر تحریک و تشنج سیستم عصبی مرکزی را افزایش دهد. قبل از شروع مصرف لووفلوکساسین، قبل از اینکه تشنج داشته باشید، به پزشک خود بگویید.

ممکن است علائمی از قبیل تشنج، فشار خون پایین و ضربان قلب نامنظم ناشی از افزایش سطح تئوفیلین در خون شما باشد. اگر این داروها را با هم مصرف کنید حتما قبل از آن به پزشک خود اعلام نمایید .

 

 

هنگامی که این دارو ها به همراه قرص تاوانکس یا همان قرص لووفلوکساسین مصرف گردد ممکن است اثر قرص تاوانکس را کم و یا بی تاثیر نماید :

سوکرالفت، میادانوسین، مولتی ویتامین و مکمل ها مانند قرص فارماتون ، آنتی اسیدها یا سایر داروها یا مکمل هایی که شامل منیزیم، آلومینیوم، آهن و روی می توانند سطوح لووفلوکساسین را کاهش داده و از کارکرد آن جلوگیری کنند.

قرص لووفلوکساسین را دو ساعت قبل یا دو ساعت پس از مصرف این داروها یا مکمل ها مصرف کنید.

 

مقدار دز مصرفی شما که از سوی پزشک تجویز میگردد بستگی به چند عامل دارد :

 

به طور معمول، پزشک شما درمان را با  دوز کم شروع می کند و در طول زمان آن را تنظیم می کند تا به دوز مناسب برای شما برسد .

سپس در نهایت کوچکترین دوز را تجویز می کنند که اثر مورد نظر را فراهم کند.

اطلاعات زیر توصیف دوزهایی هستند که معمولا استفاده می شوند یا توصیه می شوند.

با این حال، مطمئن شوید که دوز مصرفی پزشک را برای شما تجویز کند. دکتر شما بهترین دوز را با توجه به نیازهای شما تعیین خواهد کرد.

 

عمومی: لووفلوکساسین

نام تجاری : تاوانکس

اشکال : قرص خوراکی

دز ها : ۲۵۰ میلی گرم، ۵۰۰ میلی گرم، ۷۵۰ میلی گرم

 

این دارو برای افراد زیر ۱۸ سال بدون تجویز پزشک اکیدا ممنون است .

پنومونی بیمارستانی (پنومونی در بیمارستان بستری شده ): ۷۵۰ میلی گرم هر ۲۴ ساعت به مدت ۷ تا ۱۴ روز مصرف می شود.

پنومونی به دست آمده در خارج از بیمارستان : ۵۰۰ میلی گرم هر ۲۴ ساعت به مدت ۷ تا ۱۴ روز مصرف می شود و یا ۷۵۰ میلی گرم هر ۲۴ ساعت به مدت ۵ روز مصرف می شود.

دوز شما بستگی به نوع باکتریایی که باعث عفونت شما می شود.

 

در افراد سالخورده مدت زمان بیشتری لازم است تا ماده عملکرد خود را یگزارد و جتما با پزشک مشورت گردد .

 

 

 

 

منبع : ویکی سرا

ترجمه توسط : ادمین ویکی سرا

تاریخ ثبت مقاله در ویکی سرا :  ۱۷ آذر ماه ۹۷

 

 



بسیار خوب .عالی و قابل تقدیر

تمامی حقوق و محتوای این وبسایت برای مجله دانستنی های ویکی سرا محفوظ است و کپی برداری پیگرد قانونی خواهد داشت .


نام کاربری یا ایمیل


رمز عبور

مرا به خاطر بسپار

نبض ما مرجع پزشکی و سلامت – دانستنیهای سلامت و مشاوره پزشکی

گردآوری – نبض ما

قرص لووفلوکساسین به گروهی از آنتی بیوتیک ها به نام کینولون ها تعلق دارد. این گروه دارویی موجب توقف رشد باکتری ها می گردد.

لووفلوکساسین با نام تجاری تاوانکس از دسته داروهای آنتی بیوتیک از گروه فلوروکینولون ها می باشد. موارد مصرف تاوانکس عموما برای بیماران مبتلا به ذات الریه، سینه پهلو و عفونتهای مزمن پوستی، سینوس، دستگاه مجاری ادرای، کلیه، پروستات و عفونتهای پوستی می باشد.

همچنین منع مصرف این دارو برای افرادی است که سابقه حساسیت به لووفلوکساسین و به مشتقات فلوروکینولون، التهاب یا پارگی تاندون مربوط به مصرف داروهای گروه کینولون داشته باشند.قرص تاوانکس 750 برای چیست

لووفلوکساسین ضد باکتری وسیع الطیف است که بر روی باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی هوازی و برخی بی هوازی های حساس به دارو موثر است. لووفلوکساسین به عنوان درمان خط اول پروستاتیت باکتریال توصیه شده است.

به یاد داشته باشید که آنتی بیوتیک ها از قبیل همین دارو برای درمان عفونت های ویروسی نظیر سرماخوردگی و همچنین مقابله با آنفولانزا کاربردی ندارد و نه تنها موجب بهبود آن ها نمی گردند بلکه استفاده از آن ها در عفونت هاب ویروسی می تواند موجب تقویت سایر باکتری های بدن و دشوار گردیدن درمان سایر عفونت های باکتریایی می گردد.

لووفلوکساسین یک آنتی بیوتیک از گروه فلوروکینولون‌ها است که با جلوگیری از تکثیر DNA باکتری باعث مرگ آنها می‌شوند. به سرعت از راه خوراکی جذب می‌شود و نیمه عمر دفعی آن بین ۶ تا ۸ ساعت است و عمدتاً از طریق ادرار دفع می شود.

این دارو را بایستی همراه مقدار کافی آب (یک لیوان بزرگ که ۲۴۰ میلی لیتر گنجایش دارد) با یا بدون غذا مصرف نمایید. این دارو معولا برای یک بار در روز تجویز می شود. همچنین به خاطر داشته باشید که افرادی که ناراحتی گوارشی دارند بهتر است این دارو را همراه غذا میل نمایند.

کوتاه نمودن دوره درمان و قطع زودهنگام این دارو می تواند موجب عود عفونت باکتریایی شما گردد. همچنین توصیه می شود که این دارو را با دو ساعت قبل یا دو ساعت پس از مواد غذایی و داروهایی استفاده نمایید که از جذب آن می کاهند. مکمل ها و داروهای حاوی منیزیوم، کلسیم و آلومینیم برخی از این قبیل محصولات می باشند.

این دارو برای بزرگسالان روزانه ۲۵۰ تا ۵۰۰ میلی گرم بوده و در درمان پروستاتیت مزمن باکتریال روزانه یک قرص ۵۰۰ میلی گرم به مدت ۲۸ روز.

دوز قرص تاوانکس به میزان پاسخ شما به دارو، شدت مشکلتان، سن و همچنین سایر داروهایی که مصرف می نمایید وابسته می باشد. همچنین میزان عملکرد کبد و کلیه در تعیین دوز این دارو توسط پزشک نیز نقش دارد.

برای کاهش عوارض این دارو ممکن است پزشکتان به شما توصیه نماید این دارو را ابتدا از دوزهای پایین شروع نمایید و میزان آن را به طور تدریجی افزایش دهید تا به میزان تجویز شده برسد. همچنین دوز این دارو در کودکان معمولا بر اساس وزن آن ها تعیین می شود.

شایع ترین عوارض این دارو عبارتند از:

این عوارض نادرند و در صورت وقوع معمولا خود به خود بهبود می یابند. با این وجود در صورتی آزاردهنده بودن یا تداوم آن بایستی پزشک خود را در جریان مشکلتان قرار دهید.

به تمامی بیماران توصیه می شود قبل از مصرف داروی خود تمامی داروهای خود را به پزشک خود نشان دهند. برخی از داروهایی که ممکن است با این دارو تداخل نمایند عبارتند از:

مصرف در دوران بارداری تنها زمانی مجاز است که استفاده از آن اجتناب ناپذیر می باشد. در صورتی که شما حین استفاده از این دارو باردار شده اید یا قصد بارداری دارید، موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید و با وی درباره مصرف این دارو مشورت نمایید.

تا کنون گزارشی از زیان بار بودن این دارو بر نوزاد یا شیرخوار گزارش نشده است. به طور کلی شیردهی در این دوران توصیه نمی گردد. اما در صورتی که شما قصد شیر دهی به فرزند خود را دارید موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید.

دارو را در دمای کمتر از ۳۰ درجه سانتی گراد و دور از رطوبت نگهداری نمایند.

در سال ۹۶ طبق مصوبه ی سازمان غذا و دارو ، قیمت هر بسته تاوانکس ۷۵۰ میلی گرم ۲۶۲۵۰۰ ریال و قیمت هر بسته تاوانکس ۵۰۰ میلی گرم ۲۱۰۰۰۰ ریال می باشد.

شما می توانید سوالات خود را از طریق لینک پرسش از دکتر با پزشکان ما مطرح نمایید.

تمام نکات مهم در رابطه با “قرص آلوپورینول”

قرص مجسترول برای چه بیماری هایی است؟

نکاتی درباره ماینوکسیدیل داروی ریزش مو

قرص زغال برای چه استفاده می شود؟

۱۱ نکته مهم که درباره شربت و قرص زادیتن باید بدانید

تداخلات دارویی با قرص آهن چیست؟

درصورتی‌که نیاز به مشاوره و یا طرح پرسش از پزشک را دارید، فقط در بخش «از دکتر بپرسید» مطرح کنید.

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

قرص تاوانکس 750 برای چیست

سلام قرص تاوانکس که مصرف میکنیم آیامیشه ورزش یادوچرخه سواری کنم باتشکر

https://t.me/nabzemafaq_bot
سوالات خود را از قسمت مشاور پزشکی نبض ما بپرسید

با سلام مادر من زخم اثنی عشر دارن و دکتر این دارو رو تجویز کرده
ایا مصرف این قرص باعت یبوست میشه؟ممنون از راهنماییتون

با سلام
خیر اتفاقا در مواردی تاوانکس باعث ایجاد اسهال می شود

۳سلام این قرص را دکتر برای فرزندم تجویز. کرده اما اسپانس شدید عضلانی پیدا کرده است در ضمن فرزندم ام وی ام مغزی دارد وتشنج هم میکند

بله.. باعث کندی عکل روده و یبوست میسود

سلام. برای عفونت شدید رحم دو دوره دکتر برام تاوانکس ۵۰۰ تجویز کرد اول ۵ تا بعد ۱۵ تا از میانه مصرف دارو قوزک داخلی پای چپم ورم کرده ودرد میکنه ودرد تا ساق پام میپیچه آیا ممکنه تاندون پام آسیب دیده باشه

با سلام و احترام.میخواستم ببینم به عنوان مسکن از چه دارویى میتونم استفاده کنم بصورت همزمان؟

سلام آیا نوع تزریقی این دارو هم هست چون من مشکل معده دارم و انتی بیوتیک خوردنی برام مشکل ساز بوده همیشه

سلام . قرص تاوانکس ۷۵۰ برای عفونت ریه میتوان استفاده کرد ؟

ببخشید این دارو باعث افزایش فشار خون یا سر درد هم میشود؟؟

من دقیقا” همراه با مصرف این قرص دچار سردرد های شدید و افزایش فشار خون ( مینیمم ) شدم

من بر اثر سرما خوردگی ریه ام مشکلدار شد دکتر تاوانکس برا م تجویز کرده سه روز است که مصرف میکنم کمی بهتر شدم ولی نه زیاد. حالت تهوع و بوی بد در بینی ام احساس میکنم همین حال منو بدتر میکنه ادامه بدم یا به متخص ریه مراجعه کنم.؟ متشکرم

سلام به من این دارو رو برای عفونت سینوس تجویز کردن ولی ناپروکسن هم دادن که الان دیدم نوشته بودید تداخل داره چکار باید بکنم؟؟

سلام سایت خوبیه و بسیار مفید مصرف داروی تاوانکس برای سنین بالای ۸۰سال که مشکل ریه هم داره چطوره؟

سلام من گلو درد بسیار شدید که روزی ۶ عدد اموکسی ۵۰۰ میلی استفاده اما بعد از ۲ روز هیچ اثری نکرد بدترهم شد دوباره یه فوق تخصص داخلی رفتم و همین قرص تاوانکس منتها خارجی ۵۰۰ میلی من ۲ دونه رو خوردم در عرض ۳ ساعت گلودردم قعط شد و سرم و سردرم هم از بین رفت البته قیمتش ازاد و یه مقدار بالاتر از قرص ایرانی ۷۵۰ میلی بود ولی بینظیر بود البته نو درمان هم شرطه که حتمن بایستی یه دکتر متخصص داخلی قبل از استفاد این دارو حتمن دکتر معاینه کنه گلو رو .

سلام اچ پایلوری مثبت است کلاریترومایسین واموکسی سیلین وامپرازول تجویز شده ولی من هر نوع انتی بیوتیک که میخورم بشدت عصبی میشوم واثر بدی روی اعصابم داره لطفا پیشنهادی ‌دارید بفرمایید با تشکر از شما

سلام شوهرم تا قرص ۷۵۰ میلی تاوانکس رو مصرف کرد تا دم مرگ رفت و برگشت تمام عوارض این دارو در شوهرم دیده شد واقعا داشت میمرد ای کاش دکترهای دلسوزمون قبل از تجویز یه اطلاعاتی هم به مریض بیچاره بدن

سلام .بنده قرص تاوانکس ۵۰۰ مصرف میکنم با تجویز پزشک ولی از موقع مصرف پادرد ضعف پا گرفتم ایا معمولیه

لطفا سوالات خود را از لینک زیر یا بخش از دکتر بپرسید سایت پیگیر شوید

https://nabzema.com/faq

سلام قرص تاوانکس چرک خشک کن است یا مسکن ضد درد.

سلام
من رباط پا وعمل پای پراتتزی انجام دادم به شدت سرفه و عفونت پشت حلق داشتم آقای دکتر قرص تاوانکس ۵۰۰ تجویز کرده و بهتر شدم آیا برای رباط پا ضرر ن ندارد با تشکر

ببخشید شما عمل پای پرانتزی انجام دادین چطوری بود درموردش بهم میگین چون منم باید انجام بدم و اینکه آیا آلن کاملا خوب شدین و دکتر تون کی بود؟ ممنون

سلام دکترم به من ناوانکس داده ولی رنگ دارو چرا صورتی من همش فکر میکنم نکنه دارو فاسد شده قرصش ایرانی بحرحال الان تاوانکس یافت نمیشه و منم حساسیت داروییم بالا اینم گرفنم نخوردم چون میگم شابد فاسد وتاریخ انقضا ندارد ندیدم فقط تولید

سلام من بخاطر عفونت پشت حلق و خونریزی گلو پیش فوق تخصص ریه رفتم و تاوانکس تجویز کردن. با وجود اینکه به دکتر گفتم یه دختر ۸ ماهه دارم که شیر خودمو میخوره ولی ایشون تجویز کردن. ولی توی عوارض دارو نوشته توی شیر ترشح میشه و برای نوزاد عوارض جانبی جدی داره!!! دیگه به فوق تخصص ها هم نمیشه اعتماد کرد.

دوستان حتما عوارض و ضررات قرص رو روی کاغذی که توی جعبه اش هسته حتما بخونید چون واقعا این قرص مرگ اور هسته و تا الان میخواسته خدایی نکرده جون دو نفر از اعضای خانواده منو بگیره حتما مراقب باشید

این دارو دوبار جون منو نجات داد از پنومونی.
این یادگاری من که یه ماهه قلیون رو برا ابد ترک کردم.

با سلام خانم ۵۲ساله با آریتمی قلبی به بیمارستان مراجعه و بستری گردید که روزانه ۴عددمتورال و آ اس آ ۸۰ تجویز. پس از آزمایشات لازم مشخص گردید پرکاری تیرو یید دارد و روزانه ۴عدد متی مازل و۳عدد ایندرال ۲۰ تجویز شده مریض پس از ۲۰ روز با سرفه و خمیازه شدید روبرو شد و سه روز گذشته عصر ها تب ولرز داشت او را به بیمارستان بردم متخصص داخلی علاوه بر داروهای قبلی به علت وجود عفونت در آزمایش خون قرص لاوانکس و استامینو فن نیز تجویز کرد .
آیا لاوانکس آریتمی ایشان را بر نمی گرداند اگر جواب مثبت است چه آنتی‌بیوتیکی تجویز می کنید با تشکر از لطفتان

سلام
بیمار دجار عفونت بای دیابتی شده و بزشک ارتوبدی کفته باید با قطع شود ک بیمار راضی نیست و بزشک عفونی این قرص را براش تجویز کرده
ایا بیمار معالجه میشود و از قطع با جلوکیری میکند یا بدلیل راضی نبودن بیمار برا قطع عضو بزشک را مجبور کردن ک دارو را تجویز کند؟
ایا این دارو درمان هس برا بیمار یا کنترول بیماری است؟

با سلام
من چندروز هست قرص تاوانکس۵۰۰استفاده میکنم بعد از ۴روز ادرارم رنگ تیره مایل به قرمزی به خود گرفته میخواستم ببینم از عوارض این دارو هست یا نه؟کلیه سمت راستم کمی درد گرفته .۳۵ ساله هستم با تشکر

با سلام
من چندروز هست قرص تاوانکس۵۰۰استفاده میکنم بعد از ۴روز ادرارم رنگ تیره مایل به قرمزی به خود گرفته میخواستم ببینم از عوارض این دارو هست یا نه؟کلیه سمت راستم کمی درد گرفته .۳۵ ساله هستم با تشکر

دکتر سلام

زیبایی و جوانسازی به کمک فیلرها یا ژل ها+ فیلم (دکتر صمیمی)

راه های مقابله با ابتلا به زگیل تناسلی +ویدئو


تاثیر چاقی در فشار خون بالا


زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو

برای چه بیماری هایی به متخصص اورولوژی مراجعه کنیم؟


عوارض و علل گذاشتن باطری قلب +ویدئو

ویدیو های سلامت


فیستول مقعدی چگونه درمان می شود؟


بهترین روش کاشت مو sut است یا fut + ویدئو


عوامل موثر در افزایش قد بعد از بلوغ


شایع ترین سرطان در بین زنان

آیا اعتیاد به پورنوگرافی قابل درمان است؟

مطالب پیشنهادی


بهترین برنامه رژیم لاغری برای کاهش وزن


عمل لابیاپلاستی برای این زنان ممنوع است!


مزایا و عوارض لیزر موهای زائد چیست؟


هزینه اصلاح طرح لبخند چقدر است ؟


گردشگری سلامت یا توریسم درمانی چیست؟

آنچه را که باید درباره کاربرد اسکن استخوان بدانید


هزینه آزمایش ایدز چقدر است؟


چه زمانی تست پاپ اسمیر انجام شود؟


زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو


بهترین روش کاشت مو sut است یا fut + ویدئو


روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو

ثبت سوال جدید غیرفعال می‌باشد.

سلام علیکم.اعتیاد یک بیماری است و فقط با توصیه به نکشیدن درمان نمی شود.چه بسا ابتدا اختلال در نوروترانسمیترها بوده است که به علت عدم درمان مناسب به اعتیاد انجامیده است.مثل هر بیماری دیگری باید به متخصص مراجعه کرد و برای درمان زحمت کشید و اصول درمانی و بهداشتی و…را همراه کرد تا به امید خدا به موفقیت برسید.

سلام شورت سرجی فیکس بخرید و بپوشید و زیر بیضه پارچه بگذارید

سلام قرص تادالافیل ۱۰ میلی یک ساعت قبل از نزدیکی استفاده کنید

سلام

یک عدد قرص تادالافیل یک ساعت قبل از نزدیکی میل کنید

سلام،ديابت بيشتر روي قدرت نعوظ تاثير ميگذارد تا ميل جنسيابتدا يك ازمايش هورموني بدهيد و سپس در صورت لزوم درمان هورموني براي شما انجام ميشود

باسلام.تاوانکس یک انتی بیوتیک خیلی قوی هست که تجویز ببش از ۵عدد هم توصیه به هیچ وجه نمیشود.از طرفی برای عفونتهای دندانی drug of choice نمیباشد بلکه برای عفونتهای سیستمیک بیهوازی تجویز میشود.بجای مترونیدازول از کلینداماییسین ۶۰۰ یا ۳۰۰میتوانید تجویز کنید که اثر بسیار مفیدتر در این زمینه با طیف اثر آنتی میکروبیال کافی خواهد داشت

قرص تاوانکس (Tavanex) یک آنتی بیوتیک است که در درمان برای درمان بسیاری از بیماری های باکتریایی مورد استفاده قرار می گیرد.

تهوع و سردرد از عوارض این داروست.

– اینکه شما چگونه قرص تاوانکس خود را مورد استفاده قرار می دهید کاملا به صلاح دید پزشکتان دارد.

این دارو معولا برای یک بار در روز تجویز می شود.

قرص تاوانکس 750 برای چیست

معمولا با توجه به نوع و شدت عفونت دوزهای 250، 500 و 750 میلی گرم از دارو به صورت خوراکی یا تزریق وریدی هر 24 ساعت یک بار (یک بار در روز)، به مدت یک تا دو هفته استفاده می شود.

این دارو برای بزرگسالان روزانه 250 تا 500 میلی گرم بوده و در درمان پروستاتیت مزمن باکتریال روزانه یک قرص 500 میلی گرمی به مدت 28 روز مصرف می شود.

توجه: طول مدت درمان و دوز تجویز شده قرص تاوانکس برای هر فرد و همچنین بر اساس بیماری، سن و وزن افراد متفاوت است.

بنابراین بایستی این دارو را کاملا مطابق با دستور پزشک خود و به طور کاملا دقیق طبق دوره درمان توصیه شده به خود مصرف نمایید تا حداکثر سود آن را ببرید.

میزان عملکرد کبد و کلیه در تعیین دوز این دارو توسط پزشک نیز نقش دارد.

دوز این دارو در کودکان معمولا بر اساس وزن آن ها تعیین می شود.

قرص لووفلوکساسین یا تاوانکس برای درمان بسیاری از بیماری های باکتریایی مورد استفاده قرار می گیرد.

قرص لووفلوکساسین به گروهی از آنتی بیوتیک ها به نام کینولون ها تعلق دارد. این گروه دارویی موجب توقف رشد باکتری ها می گردد.

با دلگرم همراه باشید تا با قرص لووفلوکساسین و تداخل دارویی این قرص آشنا شوید.


قرص تاوانکس 750 برای چیست



لووفلوکساسین با نام تجاری تاوانکس از دسته داروهای آنتی بیوتیک از گروه فلوروکینولون ها می باشد. موارد مصرف تاوانکس عموما برای بیماران مبتلا به ذات الریه، سینه پهلو و عفونتهای مزمن پوستی، سینوس، دستگاه مجاری ادرای، کلیه، پروستات و عفونتهای پوستی می باشد.

همچنین منع مصرف این دارو برای افرادی است که سابقه حساسیت به لووفلوکساسین و به مشتقات فلوروکینولون، التهاب یا پارگی تاندون مربوط به مصرف داروهای گروه کینولون داشته باشند.

لووفلوکساسین ضد باکتری وسیع الطیف است که بر روی باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی هوازی و برخی بی هوازی های حساس به دارو موثر است. لووفلوکساسین به عنوان درمان خط اول پروستاتیت باکتریال توصیه شده است.


قبل از استفاده از این دارو شما بایستی تمامی اطلاعاتی را که برای آگاهی شما بر روی جعبه یا درون آن تهیه شده است را به دقت مطالعه نمایید.

در صورتی که سوالی درباره چگونگی مصرف قرص خود دارید از پزشک خود بپرسید.این دارو را بایستی همراه مقدار کافی آب(یک لیوان بزرگ که 240 میلی لیتر گنجایش دارد) با یا بدون غذا مصرف نمایید. این دارو معولا برای یک بار در روز تجویز می شود.

همچنین به خاطر داشته باشید که افرادی که ناراحتی گوارشی دارند بهتر است این دارو را همراه غذا میل نمایند. شما بایستی این دارو را مطابق نسخه خود مصرف نمایید و از افزایش یا کاهش این دارو بدون نظر پزشک خود جدا خودداری نمایید.

دوز قرص لووفلوکساسین به میزان پاسخ شما به دارو، شدت مشکلتان، سن و همچنین سایر داروهایی که مصرف می نمایید وابسته می باشد. همچنین میزان عملکرد کبد و کلیه در تعیین دوز این دارو توسط پزشک نیز نقش دارد.

برای کاهش عوارض این دارو ممکن است پزشکتان به شما توصیه نماید این دارو را ابتدا از دوزهای پایین شروع نمایید و میزان آن را به طور تدریجی افزایش دهید تا به میزان تجویز شده برسد.

شما بایستی برای جلوگیری از فراموش کردن مصرف قرص خود ساعتی را برای خوردن آن تعیین نمایید. از کاهش یا افزایش میزان داروی خود بدون مشورت با پزشک جدا خودداری نمایید.

دوز این دارو در کودکان معمولا بر اساس وزن آن ها تعیین می شود.شما بایستی تمام داروهای قرصهای تجویز شده توسط پزشک خود را مصرف نمایید و از کوتاه تر نمودن دوره درمان خودداری نمایید.

کوتاه نمودن دوره درمان و قطع زودهنگام این دارو می تواند موجب عود عفونت باکتریایی شما گردد.همچنین به شما توصیه می شود که این دارو را با دو ساعت قبل یا دو ساعت پس از مواد غذایی و داروهایی استفاده نمایید که از جذب آن می کاهند.

مکمل ها و داروهای حاوی منیزیوم، کلسیم و آلومینیم برخی از این قبیل محصولات می باشند.





قرص لووفلوکساسین نیز مانند هر داروی گیاهی و صنعتی دیگر می تواند عوارضی به همراه داشته باشد. شایع ترین عوارض این دارو عبارتند از:



این لیست به معنای آن نیست که هرکسی از قرص لووفلوکساسین استفاده می کند به این عوارض دچار می شود بلکه این عوارض نادرند و در صورت وقوع معمولا خود به خود بهبود می یابند.

با این وجود در صورتی که این علایم برای شما بسیار آزاردهنده می باشند یا در شما تداوم یافت بایستی پزشک خود را در جریان مشکلتان قرار دهید.

شما بایستی در نظر داشته باشید که پزشک شما این دارو را برای شما تجویز نموده است چون قضاوت وی این بوده است که شما از مصرف این دارو سود بیشتری را نسبت به عوارض آن می برید.

با این حال اگر تصور می کنید که بدن شما پاسخ مناسبی به این دارو نمی دهد بایستی پزشک خود را از موضوع مطلع نمایید.مصرف مداوم و مکرر این دارو ممکن است شما را مستعد عفونت های قارچی دهان و همچنین برفک دهان نماید.

در صورت مشاهده هر گونه ناحیه سفید رنگ و یا غیر طبیعی در دهان خود به پزشک خود مراجعه نمایید.در صورتی که شما علایم و عوارضی نظیر موارد زیر را تجربه نمودید بایستی بلافاصله با پزشک خود تماس بگیری و یا به یک مرکز درمانی مجهز مراجعه نمایید.



گرچه حساسیت دارویی شدید به قرص لووفلوکساسین عارضه ای نادر است اما نباید به سادگی از کنار آن گذشت. بنابراین در صورت پدید آمدن هر یک از علایم حساسیت دارویی بایستی بلافاصله به یک مرکز درمانی مجهز مراجعه نمایید.



این دارو ممکن است به ندرت موجب عفونت باکتریایی خاصی که به دنبال مصرف آنتی بیوتیک ها رخ می دهد گردد. عفونت با کلستریدیوم دیفیسیل عفونتی است که موجب اسهال و مدفوع خونی و همچنین دردهای شکمی گردد. بنابراین در صورت مشاهده این علایم با پزشک خود تماس گرفته و از راهنمایی های وی بهره گیرید.

تداخلات دارویی از آن جهت حائز اهمیت است که می تواند اثر بخشی قرص لووفلوکساسین را افزایش یا کاهش دهد.

تصور کنید که شما دارویی مصرف می کنید که عملکرد این دارو را کاهش می دهد. بنابراین این موضوع می تواند موجب کاهش اثر آن و همچنین طولانی شدن درمان و یا غیر مؤثر گردیدن آن شود.قرص تاوانکس 750 برای چیست

عکس این موضوع نیز صادق است. بدین صورت که اگر داروی دیگری میزان تأثیر قرص لووفلوکساسین را افزایش دهد می تواند شما را مستعد عوارض آن نماید.

بنابراین پزشک شما بایستی دوز این دارو را کاهش دهد تا احتمال عوارض آن را بکاهد.بنابراین به تمامی بیماران توصیه می شود قبل از مصرف داروی خود تمامی داروهای خود را به پزشک خود نشان دهند تا وی بتواند تصمیم صحیح تری را در درمان آنها اتخاذ نماید.





همانطور که بیان شد خوشبختانه حساسیت دارویی شدید به قرص لووفلوکساسین نادر است اما در صورتی که شما سابقه حساسیت دارویی به این دارو یا داروهای مشابه سیپروفلوکساسین دارید بایستی قبل از مصرف این دارو پزشک خود را مطلع نمایید.

شما بایستی قبل از استفاده از این دارو پزشک خود را در جریان برخی مشکلات خود نظیر دیابت، مشکلات قلبی، دردهای قفسه سینه، مشکلت کلیوی و نارسایی کلیوی، مشکلات کبدی، مشکلات عصبی و نورولوژیک نظیر میاستنی گراویس، سابقه تشنج، سابقه تومور مغزی و همچنین سکته قلبی و مغزی قرار دهید.

در صورتی که این دارو بر روی بینایی شما اثر می گذارد یا موجب خواب آلودگی شما می شود از رانندگی پرهیز نمایید و از وسایل نقلیه عمومی استفاده نمایید.

همچنین به شما توصیه می شود مصرف الکل خود را تا حد امکان کاهش دهید.این دارو ممکن است کمی شما را نسبت به نور خورشید حساس تر نماید، بنابراین از تماس با نور خورشید تا حد امکان جلوگیری کرده و در صورتی که تماس با آن اجتناب ناپذیر است از کرم ضد آفتاب استفاده نمایید.

مصرف قرص لووفلوکساسین در دوران بارداری تنها زمانی مجاز است که استفاده از آن اجتناب ناپذیر می باشد. در صورتی که شما حین استفاده از این دارو باردار شده اید یا قصد بارداری دارید، موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید و با وی درباره مصرف این دارو مشورت نمایید.

این دارو می تواند از طریق شیر مادر به نوزاد یا شیرخوار منتقل شود. گرچه تا کنون گزارشی از زیان بار بودن این دارو بر نوزاد یا شیرخوار گزارش نشده است بنابراین توصیه می شود در صورتی که شما قصد شیر دهی به فرزند خود را دارید موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید.





هشدار ها


موارد احتیاط




مجله اینترنتی دلگرم


مرجان امینی

 

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

قرص تاوانکس برای جلوگیری از تکثیر باکتری مصرف می شود. همان طور که می دانید برای مصرف آنتی بیوتیک، ریتم و بازه مصرفی اهمیت زیادی دارد. در ادامه قصد داریم نکات مهمی درباره تاوانکس را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

برای درمان بیماری های باکتریایی از آنتی بیوتیک های زیادی استفاده می شود. یکی از این آنتی بیوتیک ها، قرص تاوانکس(Tavanex) می باشد. این قرص حتماً باید با تجویز پزشک و زیر نظر او مصرف گردد.

از دسته آنتی بیوتیک هایی است که به خانواده کینولون ها مربوط می شود. برای جلوگیری از رشد باکتری به کار می رود. اگر برای از بین بردن عفونت های ویروسی آنفلونزا و سرماخوردگی به کار رود، نه تنها منجر به درمان نمی گردد. بلکه موجب رشد و تکثیر بیشتری باکتری ها در بدن می گردد.

 

قرص تاوانکس 750 برای چیست

نام دیگر قرص تاوانکس، لووفلوکساسین است و قرص های آن با دوزهای ۲۵۰، ۵۰۰ و ۷۵۰ تهیه می شوند. این دارو به شکل قطره و انفوزیون نیز تولید می شود.

 

 

منبع : آرگا



موهاتو ابریشمی کن !



روغن خراطین و خواص شگفت انگیز آن !



چطور ارزان به آنتالیا سفر کنیم؟


مردان زیبا چه ویژگی هایی دارند؟ (معیارهای زیبایی از دید خانم ها)



نحوه درست کردن اسموتی هندوانه با 4 طعم معرکه


ایده های دوست داشتنی برای تزیین منزل با وسایل دور ریز

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

قرص تاوانکس ,قرص تاوانکس500,قرص تاوانکس 750 برای چیست,قرص تاوانکس 500 چیست,قرص تاوانکس ۵۰۰,قرص تاوانکس برای چیه,قرص تاوانکس چیه,قرص تاوانکس برای چی خوبه,قرص تاوانکس قیمت

قرص تاوانکس یا لووفلوکساسین با نام تجاری تاوانکس از دسته داروهای آنتی بیوتیک از گروه فلوروکینولون ها است. موارد مصرف تاوانکس عموما برای بیماران مبتلا به ذات الریه ، سینه پهلو و عفونتهای مزمن پوستی، سینوس، دستگاه مجاری ادرای، کلیه، پروستات و عفونتهای پوستی است. همچنین کسانی که سابقه حساسیت به لووفلوکساسین و به مشتقات فلوروکینولون، التهاب یا پارگی تاندون مربوط به مصرف داروهای گروه کینولون داشته باشند نباید این دارو را مصرف نمایند. لووفلوکساسین ضد باکتری وسیع الطیف است که بر روی باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی هوازی و برخی بی هوازی های حساس به دارو تاثیر می گذارد. لووفلوکساسین به عنوان درمان خط اول پروستاتیت باکتریال توصیه می شود.در این مطلب از سایت جسارت به کاربرد و عوارض و موارد مصرف قرص تاوانکس 750 چیست می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

آنتی بیوتیک ها از قبیل همین دارو برای درمان عفونت های ویروسی نظیر سرماخوردگی و همچنین مقابله با آنفولانزا کاربردی ندارند و نه تنها موجب بهبود آن ها نمی گردند ،بلکه استفاده از آن ها در عفونت های ویروسی می تواند موجب تقویت سایر باکتری های بدن و دشوار گردیدن درمان سایر عفونت های باکتریایی می گردد.♥

لووفلوکساسین (به انگلیسی: Levofloxacin) نام تجاری: Tavanic – تولید شرکت Sanofi فرانسه رده درمانی: فلوروکینولون، آنتی بیوتیک اشکال دارویی: قرص، انفوزیون، قطره. قرص ۵۰۰ میلی گرم انفوزیون وریدی ۷۵۰ میلی گرم قطره چشمی . تاوانکس به صورت قرص (250، 500 و 750 میلی‌گرمی)، انفوزیون و قطره در دسترس می‌باشد. نام دیگر این دارو لووفلوکساسین (Levofloxacin) می‌باشد. مصرف قرص لووفلوکساسین در دوران بارداری تنها زمانی مجاز است که استفاده از آن اجتناب ناپذیر می باشد. در صورتی که شما حین استفاده از این دارو باردار شده اید یا قصد بارداری دارید، موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید و با وی درباره مصرف این دارو مشورت نمایید.این دارو می تواند از طریق شیر مادر به نوزاد یا شیرخوار منتقل شود. گرچه تا کنون گزارشی از زیان بار بودن این دارو بر نوزاد یا شیرخوار گزارش نشده است بنابراین توصیه می شود در صورتی که شما قصد شیر دهی به فرزند خود را دارید موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید. موارد مصرف قرص لووفلوکساسین یا تاوانکس و عوارض جانبی این داروقرص تاوانکس 750 برای چیست

لووفلوکساسین ضد باکتری وسیع الطیف از نسل سوم فلوروکینولونها است که بر روی باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی هوازی و برخی بی هوازی های حساس به دارو مؤثر است. همچنین در درمان استافیلوکوک، استرپتوکوک حساس به دارو، سینوزیت، هموفیلوس آنفلوآنزا، برونشیت، کلبسیلا پنومونیه، کلامیدیا پنومونیه، مایکوپلاسما پنومونیه، لژیونلا پنومونیه، عفونت های پوستی بدون عارضه تا خفیف، پیلونفریت حاد خفیف تا متوسط، عفونت های دستگاه ادراری عارضه دار خفیف تا متوسط ناشی از انتروکوک فاسیالیس، اشرشیاکلی، پسدوموناس آئروژینوزا، کلبسیلا پنومونیه، پروتئوس میرابیلیس و پروستاتیت باکتریال حاد و مزمن کاربرد دارد. لووفلوکساسین به عنوان درمان خط اول پروستاتیت باکتریال توصیه شده است.

لووفلوکساسین یک آنتی بیوتیک از گروه فلوروکینولونها است که با جلوگیری از تکثیر DNA باکتری باعث مرگ آنها می‌شوند و مریض بهبود می یابد. به سرعت از راه خوراکی جذب می‌شود و نیمه عمر دفعی آن بین ۶ تا ۸ ساعت است و عمدتاً از طریق ادرار دفع می شود و عوارض زیادی ندارد

اینکه شما چگونه قرص تاوانکس خود را مورد استفاده قرار می‌دهید کاملا به صلاح‌دید پزشکتان دارد. این دارو معولا برای یک بار در روز تجویز می‌شود. معمولا با توجه به نوع و شدت عفونت دوزهای 250، 500 و 750 میلی‌گرم از دارو به صورت خوراکی یا تزریق وریدی هر 24 ساعت یک بار (یک‌بار در روز)، به مدت یک تا دو هفته استفاده می‌شود. این دارو برای بزرگسالان روزانه 250 تا 500 میلی‌گرم بوده و در درمان پروستاتیت مزمن باکتریال روزانه یک قرص ۵۰۰ میلی‌گرمی به مدت ۲۸ روز مصرف می‌شود. توجه: طول مدت درمان و دوز تجویز شده قرص تاوانکس برای هر فرد و همچنین بر اساس بیماری، سن و وزن افراد متفاوت است. بنابراین بایستی این دارو را کاملا مطابق با دستور پزشک خود و به طور کاملا دقیق طبق دوره درمان توصیه شده به خود مصرف نمایید تا حداکثر سود آن را ببرید. میزان عملکرد کبد و کلیه در تعیین دوز این دارو توسط پزشک نیز نقش دارد. دوز این دارو در کودکان معمولا بر اساس وزن آن‌ها تعیین می‌شود.این دارو را بایستی همراه مقدار کافی آب (یک لیوان بزرگ که ۲۴۰ میلی لیتر گنجایش دارد) با یا بدون غذا مصرف نمایید. این دارو معولا برای یک بار در روز تجویز می شود. همچنین به خاطر داشته باشید که افرادی که ناراحتی گوارشی دارند بهتر است این دارو را همراه غذا میل نمایند.کوتاه نمودن دوره درمان و قطع زودهنگام این دارو می تواند موجب عود عفونت باکتریایی شما گردد. همچنین توصیه می شود که این دارو را با دو ساعت قبل یا دو ساعت پس از مواد غذایی و داروهایی استفاده نمایید که از جذب آن می کاهند. مکمل ها و داروهای حاوی منیزیوم، کلسیم و آلومینیم برخی از این قبیل محصولات می باشند.این دارو برای بزرگسالان روزانه ۲۵۰ تا ۵۰۰ میلی گرم بوده و در درمان پروستاتیت مزمن باکتریال روزانه یک قرص ۵۰۰ میلی گرم به مدت ۲۸ روز. دوز قرص تاوانکس به میزان پاسخ شما به دارو، شدت مشکلتان، سن و همچنین سایر داروهایی که مصرف می نمایید وابسته می باشد. همچنین میزان عملکرد کبد و کلیه در تعیین دوز این دارو توسط پزشک نیز نقش دارد. برای کاهش عوارض این دارو ممکن است پزشکتان به شما توصیه نماید این دارو را ابتدا از دوزهای پایین شروع نمایید و میزان آن را به طور تدریجی افزایش دهید تا به میزان تجویز شده برسد. همچنین دوز این دارو در کودکان معمولا بر اساس وزن آن ها تعیین می شود.

با مصرف داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی و کورتیکواستروئیدها، منیزیم، آلومینیوم، کلسیم، آهن، روی، سوکرالفیت، تئوفیلین تداخل دارد.

تهوع، استفراغ، اسهال، سردرد، بی خوابی، ، لرزش، کولیت سودوممبرانوس، واژینیت، کاندیدیازیس، کاهش پتاسیم، افزایش فاصله QT قلب، حساسیت. در صورت مصرف همزمان لووفلوکساسین با نیترو ایمیدازولها، سفالوسپورین‌ها و ماکرولیدها عوارض بیشتری از خود نشان می‌دهد. مصرف مداوم و مکرر این دارو ممکن است شما را مستعد عفونت های قارچی دهان و همچنین برفک دهان نماید. در صورت مشاهده هر گونه ناحیه سفید رنگ و یا غیر طبیعی در دهان خود به پزشک خود مراجعه نمایید.در صورتی که شما علایم و عوارضی نظیر موارد زیر را تجربه نمودید بایستی بلافاصله با پزشک خود تماس بگیری و یا به یک مرکز درمانی مجهز مراجعه نمایید. درد قفسه سینه تشنج کاهش بینایی شدید تغییر در ضربان قلب(آریتمی) تغییرات خلقی شدید(افکار خودکشی، افسردگی، توهم، هذیان گویی) تهوع و استفراغ بسیار شدید تغییر رنگ ادرار یا مدفوع زرد شدن پوست یا سفیدی چشم گرچه حساسیت دارویی شدید به قرص لووفلوکساسین عارضه ای نادر است اما نباید به سادگی از کنار آن گذشت. بنابراین در صورت پدید آمدن هر یک از علایم حساسیت دارویی بایستی بلافاصله به یک مرکز درمانی مجهز مراجعه نمایید. موارد مصرف قرص لووفلوکساسین یا تاوانکس و عوارض جانبی این دارو . شایعتریان علایم حساسیت دارویی عبارت است از: واکنش پوستی نظیر زدن جوش های ریز(راش پوستی) تورم لب ها و صورت(آنژیوادم) سرگیجه شدید تنگی نفس این دارو ممکن است به ندرت موجب عفونت باکتریایی خاصی که به دنبال مصرف آنتی بیوتیک ها رخ می دهد گردد. عفونت با کلستریدیوم دیفیسیل عفونتی است که موجب اسهال و مدفوع خونی و همچنین دردهای شکمی گردد. بنابراین در صورت مشاهده این علایم با پزشک خود تماس گرفته و از راهنمایی های وی بهره گیرید. موارد مصرف قرص لووفلوکساسین یا تاوانکس و عوارض جانبی این دارو

موارد مصرف قرص 500 و 750 میلی گرمی تــاوانـکــس در بسته های پنج و هفت عددی: درمان عفونتهای تنفسی: پنومونی اکتسابی از جامعه و بیمارستانی سینوزیت حاد باکتریال- حمله حاد برونشیت مزمن باکتریایی درمان عفونتهای ادراری عارضه دار، پیلونفریت حاد درمان پروستاتیت باکتریال حاد و مزمن درمان عفونتهای پوستی عارضه دار پیشگیری از سیاه زخم تنفسی و طاعون بعد از تماس

در افراد زیر ۱۸ سال به دلیل پارگی تاندون، آشیل و اختلال در اعصاب مرکزی منع مصرف دارد و در افراد بالای ۶۰ سال با احتیاط فراوان مصرف شود. حساسیت شخص به دارو یا مشتقات آن، بیماران مبتلا به اختلالات CNS اعصاب و صرع، بیماران مبتلا به . بارداری در رده C قرار دارد و در شیر مادر ترشح می شود.

قرص تاوانکس (Tavanex) یک آنتی‌بیوتیک است که در درمان برای درمان بسیاری از بیماری‌های باکتریایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. تهوع و سردرد از عوارض این داروست. آنتی‌بیوتیک‌ها از داروهای پرمصرفی هستند که در درمان عفونت‌ها توسط پزشک تجویز می‌شوند. یکی از این آنتی‌بیوتیک‌های قابل تجویز قرص تاوانکس است این دارو به گروهی از آنتی‌بیوتیک‌ها (چرک‌خشک‌کن‌ها) به نام کینولون‌ها تعلق دارد. این گروه دارویی موجب توقف رشد باکتری‌ها می‌گردد.

این دارو در افراد بالای ۶۰ سال با احتیاط فراوان باید مصرف شود. این دارو را بایستی همراه مقدار کافی آب (یک لیوان بزرگ که 240 میلی لیتر گنجایش دارد) با یا بدون غذا مصرف نمایید. افرادی که ناراحتی گوارشی دارند بهتر است این دارو را همراه غذا میل نمایند. مصرف مداوم و مکرر این دارو ممکن است شما را مستعد عفونت‌های قارچی دهان و همچنین برفک دهان نماید. در صورت مشاهده هر گونه ناحیه سفید رنگ و یا غیر طبیعی در دهان خود به پزشک خود مراجعه نمایید. در صورتی که شما سابقه حساسیت دارویی به این دارو یا داروهای مشابه سیپروفلوکساسین دارید بایستی قبل از مصرف این دارو پزشک خود را مطلع نمایید. در صورتی که این دارو بر روی بینایی شما اثر می‌گذارد یا موجب خواب آلودگی شما می‌شود از رانندگی پرهیز نمایید و از وسایل نقلیه عمومی استفاده نمایید. در حین مصرف دارو از مصرف الکل بپرهیزید. اگر یک نوبت را فراموش کردید، به مجردی که به یاد آورید مصرف کنید. البته اگر تقریبا موقع نوبت بعدی رسیده است، نوبت فراموش شده را رها کرده و به برنامه منظم دارویی‌تان برگردید. مقدار دارو را دو برابر نکنید. مصرف این دارو در بارداری توصیه نمی‌شود. بنابراین در صورتی که شما حین استفاده از این دارو باردار شده‌اید یا قصد بارداری دارید، موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید و با وی درباره مصرف این دارو مشورت نمایید. این دارو می‌تواند از طریق شیر مادر به نوزاد یا شیرخوار منتقل شود. بنابراین در دوران شیردهی با احتیاط باید مصرف شود. لووفلوکساسین برای درمان بیماری‌های سیاه زخم و طاعون هم کاربرد دارد. قطره استریل چشمی این دارو در عفونت‌های چشم کاربرد دارد. به دلیل این که لووفلوکساسین روی باکتری‌های گرم مثبت اثرگذاری خوبی دارد بنابراین در عفونت‌های تنفسی داروی مناسبی محسوب می‌شود. توصیه می‌شود در طول درمان، مایعات فراوان بنوشید. در صورت ایجاد واکنش‌های آلرژیک، دارو باید بلافاصله قطع شود و به پزشک خود اطلاع دهید. در افراد زیر ۱۸ سال به دلیل پارگی تاندون، آشیل و اختلال در اعصاب مرکزی منع مصرف دارد. این دارو برای افرادی که دچار نوعی از بی‌نظمی ریتم قلب هستند و یا سطح پتاسیم خون آنها پایین است منع مصرف دارد. در صورت بروز اولین نشانه واکنش‌های حساسیتی و یا راش پوستی، مصرف دارو باید قطع گردد. در صورت بروز تشنج، مصرف دارو باید قطع گردد.

لووفلوکساسین با نام تجاری تاوانکس از دسته داروهای آنتی بیوتیک از گروه فلوروکینولون ها می باشد. موارد مصرف تاوانکس عموما برای بیماران مبتلا به ذات الریه، سینه پهلو و عفونتهای مزمن پوستی، سینوس، دستگاه مجاری ادرای، کلیه، پروستات و عفونتهای پوستی می باشد.همچنین منع مصرف این دارو برای افرادی است که سابقه حساسیت به لووفلوکساسین و به مشتقات فلوروکینولون، التهاب یا پارگی تاندون مربوط به مصرف داروهای گروه کینولون داشته باشند.لووفلوکساسین ضد باکتری وسیع الطیف است که بر روی باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی هوازی و برخی بی هوازی های حساس به دارو موثر است. لووفلوکساسین به عنوان درمان خط اول پروستاتیت باکتریال توصیه شده است. موارد مصرف قرص لووفلوکساسین یا تاوانکس و عوارض جانبی این دارو

دیدگاه

InChI=1S/C18H20FN3O4/c1-10-9-26-17-14-11(16(23)12(18(24)25)8-22(10)14)7-13(19)15(17)21-5-3-20(2)4-6-21/h7-8,10H,3-6,9H2,1-2H3,(H,24,25)/t10-/m0/s1 YKey:GSDSWSVVBLHKDQ-JTQLQIEISA-N Y

لووفلوکساسین (به انگلیسی: Levofloxacin)

نام تجاری: Tavanic – تولید شرکت Sanofi فرانسه

رده درمانی: فلوروکینولون، آنتی بیوتیک

اشکال دارویی: قرص، انفوزیون، قطره

قرص تاوانکس 750 برای چیست

لووفلوکساسین ضد باکتری وسیع الطیف از نسل سوم فلوروکینولونها است که بر روی باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی هوازی و برخی بی هوازی های حساس به دارو مؤثر است. همچنین در درمان استافیلوکوک، استرپتوکوک حساس به دارو، سینوزیت، هموفیلوس آنفلوآنزا، برونشیت، کلبسیلا پنومونیه، کلامیدیا پنومونیه، مایکوپلاسما پنومونیه، لژیونلا پنومونیه، عفونت های پوستی بدون عارضه تا خفیف، پیلونفریت حاد خفیف تا متوسط، عفونت های دستگاه ادراری عارضه دار خفیف تا متوسط ناشی از انتروکوک فکالیس، اشرشیاکلی، سودوموناس آئروژینوزا، کلبسیلا پنومونیه، پروتئوس میرابیلیس و همچنین درپروستاتیت باکتریال حاد و مزمن کاربرد دارد.

لووفلوکساسین به عنوان درمان خط اول پروستاتیت باکتریال توصیه شده است.

لووفلوکساسین یک آنتی بیوتیک از گروه فلوروکینولونها است که با جلوگیری از تکثیر DNA باکتری باعث مرگ آنها می‌شوند. به سرعت از راه خوراکی جذب می‌شود و نیمه عمر دفعی آن بین ۶ تا ۸ ساعت است و عمدتاً از طریق ادرار دفع می شود.

با مصرف داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی و کورتیکواستروئیدها، منیزیم، آلومینیوم، کلسیم، آهن، روی، سوکرالفیت، تئوفیلین تداخل دارد.

تهوع، استفراغ، اسهال، سردرد، بی خوابی، ، لرزش، کولیت سودوممبرانوس، واژینیت، کاندیدیازیس، کاهش پتاسیم، افزایش فاصله QT در نوار قلب، حساسیت.

در صورت مصرف همزمان لووفلوکساسین با نیترو ایمیدازولها، سفالوسپورین‌ها و ماکرولیدها عوارض بیشتری از خود نشان می‌دهد.

در افراد زیر ۱۸ سال به دلیل پارگی تاندون آشیل و اختلال در اعصاب مرکزی منع مصرف دارد و در افراد بالای ۶۰ سال با احتیاط فراوان مصرف شود.

حساسیت شخص به دارو یا مشتقات آن، بیماران مبتلا به اختلالات CNS اعصاب و صرع .

ازدیاد حساسیت به ضد باکتری های کینولون

بارداری در رده C قرار دارد و در شیر مادر ترشح می شود.

روزانه یک قرص ۵۰۰ میلی گرم (هر ۲۴ ساعت)

پروستاتیت مزمن باکتریال روزانه یک قرص ۵۰۰ میلی گرم به مدت ۲۸ روز

فلوروکینولون

قرص ۵۰۰ میلی گرم

انفوزیون وریدی ۷۵۰ میلی گرم

قطره چشمی

قرص تاوانکس
,قرص تاوانکس500,قرص تاوانکس 750 برای چیست,قرص تاوانکس 500 چیست,قرص
تاوانکس ۵۰۰,قرص تاوانکس برای چیه,قرص تاوانکس چیه,قرص تاوانکس برای چی
خوبه,قرص تاوانکس قیمت,قرص تاوانکس 750 قیمت,قرص تاوانکس500 برای چیست

قرص
لووفلوکساسین با نام تجاری تاوانکس از دسته داروهای آنتی بیوتیک از گروه
فلوروکینولون ها می باشد. موارد مصرف تاوانکس عموما برای بیماران مبتلا به ذات الریه،
سینه پهلو و عفونتهای مزمن پوستی، سینوس، دستگاه مجاری ادرای، کلیه،
پروستات و عفونتهای پوستی می باشد. همچنین منع مصرف این دارو برای افرادی
است که سابقه حساسیت
به لووفلوکساسین و به مشتقات فلوروکینولون، التهاب یا پارگی تاندون مربوط
به مصرف داروهای گروه کینولون داشته باشند. لووفلوکساسین ضد باکتری وسیع
الطیف است که بر روی باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی هوازی و برخی بی هوازی
های حساس به دارو موثر است. لووفلوکساسین به عنوان درمان خط اول پروستاتیت
باکتریال توصیه شده است.در این مطلب از سایت جسارت به کاربرد و عوارض و موارد مصرف قرص تاوانکس 750 چیست می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

یادتان باشد که آنتی بیوتیک ها از قبیل همین دارو برای درمان عفونت های ویروسی نظیر سرماخوردگی و همچنین مقابله با آنفولانزا
کاربردی ندارد و نه تنها موجب بهبود آن ها نمی گردند بلکه استفاده از آن
ها در عفونت هاب ویروسی می تواند موجب تقویت سایر باکتری های بدن و دشوار
گردیدن درمان سایر عفونت های باکتریایی می گردد.

لووفلوکساسین
(به انگلیسی: Levofloxacin) نام تجاری: Tavanic – تولید شرکت Sanofi
فرانسه رده درمانی: فلوروکینولون، آنتی بیوتیک اشکال دارویی: قرص،
انفوزیون، قطره. قرص ۵۰۰ میلی گرم انفوزیون وریدی ۷۵۰ میلی گرم قطره چشمی .
تاوانکس به صورت قرص (250، 500 و 750 میلی‌گرمی)، انفوزیون و قطره در
دسترس می‌باشد. نام دیگر این دارو لووفلوکساسین (Levofloxacin) می‌باشد.
مصرف قرص لووفلوکساسین در دوران بارداری تنها زمانی مجاز است که استفاده از
آن اجتناب ناپذیر می باشد. در صورتی که شما حین استفاده از این دارو
باردار شده اید یا قصد بارداری دارید، موضوع را با پزشک خود در میان
بگذارید و با وی درباره مصرف این دارو مشورت نمایید.این دارو می تواند از
طریق شیر مادر به نوزاد یا شیرخوار منتقل شود. گرچه تا کنون گزارشی از زیان
بار بودن این دارو بر نوزاد یا شیرخوار گزارش نشده است بنابراین توصیه می
شود در صورتی که شما قصد شیر دهی به فرزند خود را دارید موضوع را با پزشک
خود در میان بگذارید. موارد مصرف قرص لووفلوکساسین یا تاوانکس و عوارض
جانبی این دارو

تاوانکس ( TAVANEX )

نام ژنریک: لووفلوکساسین

شکل دارویی: قرص 500 و 750 میلی گرم

فلوروکـینـولـون نسل سوم خوراکی با فراهم زیستی %99 قرص تاوانکس 750 برای چیست

مصرف یکبــار در روز، تـحـمـل پذیـری خوب

موارد مصرف قرص 500 و 750 میلی گرمی تــاوانـکــس در بسته های پنج و هفت عددی:

(تهیه و تنظیم: گروه علمی داروسازی عبیدی)


مشاهده سایر محصولات داروسازی عبـیـدی

چنانچه در خصوص “قرص تاوانکس 500 میلی گرم” سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید

قرص تاوانکس 750 برای چیست
قرص تاوانکس 750 برای چیست
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *