قرص برای دل درد پریودی

خواص دارویی و گیاهی

درد پریود و قاعدگی مشکلی بسیار رایج است که ۹۰ – ۵۰ درصد زنان در سنین باروری تجربه می شود. درد پریود به دلیل انقباضات و چنگک ها در دیواره رحم است. انقباضات شدید و طولانی مدت در ماهیچه های دیواره رحم منجر به دردهای عضلانی می شود. درد پریود معمولا یک الی دو روز قبل از اولین خونریزی بوجود می آیند و یک الی دو روز بعد از اولین خونریزی کاهش می یابند. درد معمولا زیر شکم و یا در ناحیه لگنی شدیدتر است. دردهایی متناوب و با وقفه هستند که شدت های مختلفی دارند، اما گاهی اوقات دردها مداوم و با شدت درد ثابت هستند. گاهی اوقات درد به نواحی پشت (کمر) ، ران ها و بالای شکم نیز کشیده می شود. اگر دردهای متوسط شدیدی دارید می توانید به جای درمان های پزشکی و دارویی با درمان های ثابت شده از لحاظ پزشکی مانند رژیم غذایی و فعالیت های بدنی درد خود را کاهش دهید. ما در این مقاله به موضوعاتی مهم برای درمان درد پریود می پردازیم.

۱- از داروهای فروش آزاد و بدون نسخه استفاده کنید

داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی (NSAIDS) مانند ایبوبروفن و یا ناپروکسن بهترین داروها برای تسکین درد پریود هستند. از بین این دو ایبوبروفن رایج تر است. شما می توانید هر ۶ – ۴ ساعت یکبار ۶۰۰ – ۴۰۰ میلی گرم و یا هر هشت ساعت ۸۰۰ میلی گرم تا نهایت ۲۴۰۰ میلی گرم روزانه ایبوبروفن مصرف کنید. بایستی به محض اولین نشانه های درد ماهانه را حس کردید خیلی زود از آن ها استفاده کنید و تا دو الی سه روز بعد نیز در صورت نیاز مصرف کنید. اگر منتظر بمانید پس از شروع آن ها را مصرف کنید در صورتی که سابقه درد پریود دارید ممکن است یک درد بد و شدید پریودی را تجربه کنید که شدیدتر از آن باشد که بتوانید کاری برایش انجام دهید.

2- در مورد روش های پیشگیری از بارداری بیاموزید

قرص برای دل درد پریودی

درمان های طبیعی، رژیم ها و عناصر غذایی، تمرینات ورزشی، قرص های NSAIDS، درد پریود را به صورت رضایت بخشی تسکین نمی دهند. روش پیشگیری از بارداری هورمونی ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد. روش ها و انواع مختلفی وجود دارد که به شکل موثری می توانند درد پریود شما را کمتر بسازند.

۳- قرص های ضد بارداری مصرف کنید

قرص های ضدبارداری، روش پیشگیری از بارداری هورمونی است که به صورت خوراکی استفاده شده و می توانید روزانه آن را مصرف کنید چون شما تعیین می کنید کی آن ها را مصرف کنید، به راحتی می توانید آن را نیز متوقف کنید. این قرص ها به طور گسترده ای استفاده می شوند، به راحتی در دسترس هستند، و به نسبت ارزان قیمت هستند. با این حال ممکن است باعث به ستوه آمدن شما شوند چون روزانه در یک زمان مشخص می بایستی مصرف گردند.

۴- از برچسب های ضدبارداری استفاده کنید

برچسب ها درست مانند قرص ها عمل می کنند با این تفاوت که به شکل برچسب هستند. آن ها می بایستی به صورت ماهانه به کار روند و مانند قرص ها به راحتی می توان استفاده از آن ها را متوقف کرد.

۵- از حلقه های واژینالی استفاده کنید

اگر نمی خواهید از قرص و یا برچسب استفاده کنید می توانید حلقه های واژینالی را امتحان کنید. این شکل از روش پیشگیری از بارداری هورمونی تنها به صورت ماهانه تعویض شده و به راحتی هر زمان که نیاز نداشتید می توانید استفاده از آن را متوقف کنید. در صورتی که نمی خواهید قرص استفاده کنید و یا برچسب را که هر کسی می تواند آن را روی بدنتان ببیند به کار ببرید، این روش می تواند خصوصی تر و شخصی تر برایتان باشد.

۶- تزریق های هورمونی را مورد توجه قرار دهید

اگر گزینه های ذکر شده را دوست نداشتید می توانید از تزریق های هورمونی استفاده کنید. این آمپول ها خیلی راحت هستند چون هر سه ماه یکبار استفاده می شوند با این حال ممکن است عوارض جانبی بدی نسبت به سایر گزینه ها داشته باشند، ممکن است که پریودی های شما متوقف شوند و پس از یکسال بعد از توقف پریودی نیز بارور نشوید.

۷- از روش کاشت هورمونی جلوگیری از بارداری استفاده کنید

اینگونه کاشت ها روش های دائمی برای کنترل درد پریود هستند از زمانی که کاشته می شوند به مدت ۵ – ۳ سال قابل استفاده هستند. با وجود طول عمر زیادی که دارند زمانی که بخواهید آن ها را بردارید به راحتی لغو شده و برداشته می شوند.

۸- به گزینه ابزار درون رحمی (IUD) نیز می توانید فکر کنید

اگر کاشت ها واقعا گزینه خوبی نبودند می توانید از گزینه ای با طول عمر به IUD استفاده کنید. این گزینه به مدت ۵ – ۳ سال موثر واقع شده و عوارض جانبی خیلی کمی دارند.

۹- به پزشک مراجعه کنید

در صورتی که درد پریود نسبت به قبلا شدیدتر شده و آن را غیر طبیعی می دانید و زمان ها و محل های درد متفاوت است، می بایستی با پزشکتان تماس بگیرید همچنین اگر درد پریود شما بیش از ۲ یا ۳ روز طول کشید می بایستی با پزشک مشورت کنید. ممکن است دردهایتان قاعدگی دردناک ثانویه باشد که نوع شدیدتر درد پریود است که معمولا به دلیل بیماری های زیر و یا اختلالات بوجود می آیند.

۱- استفاده از گرما

چندین درمان طبیعی وجود دارد که مورد مطالعه قرار گرفته و نشان داده شده که می توانند به تسکین درد پریود کمک کنند. یکی از آسان ترین و رایج ترین روش ها، استفاده از گرماست. گرما می تواند به اندازه قرص های مسکن بدون نسخه مانند ایبوبروفن و یا استامینوفن و یا حتی از آن ها موثر باشد گرما به ریلکس و آرام شدن عضلات درگیر در درد پریود کمک می کند می بایستی از گرما در قسمت های پایینی شکم خود استفاده کنید و همچنین می توانید روی قسمت های پایین کمر خود از گرما استفاده کنید. از یک بالشتک گرما زا و یا پارچه گرم و یا برچسب های گرما زا استفاده کنید. برچسب های گرما زا چسبدار هستند، پدهای غیر دارویی وجود دارد که تا حدود ۱۲ ساعت گرما دارند . می توانید از آن ها روی پوست و یا لباس استفاده کنید، اما مطمئن باشید که دستورالعمل روی آن ها را بخوانید.

۲- از درمان های وابسته به رفتار استفاده کنید

ممکن است استفاده از برخی روش های مقابله ای وابسته به رفتار بویژه اگر درد پریود مزمن دارید، موثر واقع شود. این استراتژی در روش ها شامل : تمرینات ریلکسیشن و یا تمدد اعصاب، که از فعالیت های تکرار شونده مانند نفس های عمیق، خواندن مناجات موزون، تکرار برخی کلمات و یا اصوات، در آمیزش با شفاف سازی ذهنتان، نادیده گرفتن مسائلی که باعث حواس پرتیتان می شود و صحبت درباره حالت های مثبت. فرض بر این است که این کارها می تواند به آرامش شما کمک کند و درد پریود شما را تسکین دهد.

۳- حواس خودتان را پرت کنید

از این روش یکی از قدرتمند ترین و راحت ترین مسکن های در استرس برای درد است. اگر دردهای شدیدی دارید کارهایی را انجام دهید که به طور معمول شما را مجذوب خود می کند مانند روابط اجتماعی با دوستان خوب، مطالعه، بازی های کامپیوتری، تماشای فیلم و یا تلویزیون و یا گذراندن وقت در صفحه های مجازی. می توانید از این کارها برای پرت کردن حواستان استفاده کنید.

۴- از طب سوزنی کمک بگیرید

طب سوزنی به مدت بیش از دو هزار سال است که به عنوان روشی برای تسکین درد استفاده می شود. در این روش سوزن ها نازک مو مانند را در نقاط خاصی از بدن در پوست فرو می کنند. سوزن ها اغلب باعث درد نمی شوند، و برخی از زنان متوجه نشده اند که این روش درد پریود شان را کاهش می دهد.

۵- شکم تان را به آرامی ماساژ دهید

برخی اوقات، فشارهای ملایم روی مناطق درگیر درد می تواند کمک کننده باشد. دراز کشیده و پایتان را بالا نگه دارید. در همین وضعیت که رو به پشت خوابیده اید، به آرامی نواحی زیر شکم و کمرتان را ماساژ دهید.

۱- مکمل های غذایی مصرف کنید

تحقیقات نشان داده که برخی ویتامین های خاص در صورتیکه روزانه مصرف شوند می توانند به تسکین درد پریود  کمک کنند. چگونگی و فرایند این عمل به خوبی شناخته نشده است. اما مشخص شده خیلی از مکمل های روزانه  درد پریود را کاهش می دهند. U 5 از میتامین E و ۱۰۰ میلی گرم ویتامین B1، ۲۰۰ میلی گرم ویتامین B6 و میزان معینی که دکتر در مورد ویتامین D3 تجویز می کند، را به صورت روزانه مصرف کنید.قرص برای دل درد پریودی

۲- رژیم تان را تغییر دهید

یک مطالعه نشان داده که رژیمی سرشار از سبزیجات به همراه چربی خیلی کم می تواند به کاهش درد پریود کمک کند. شما می بایستی برگ های سبز سبزیجات، که سرشار از ویتامین A و C و E و B و K و فولات ها هستند را مصرف کنید به مانند مکمل ها، این ویتامین ها و عناصر معدنی می توانند به درد پریود کمک کنند. این غذاها همچنین با فراهم آوردن عناصر غذایی ضروری برای ساخت سلول های قرمز خون جدید، می تواند از کم خونی ناشی از خونریزی های قاعدگی جلوگیری به عمل آورد.

۳- چای بنوشید

انواع مختلف چای، ممکن است به کمتر کردن درد پریود کمک کند. مطمئن باشید زمان انتخاب چای نوع بدون کافئین آن را انتخاب کنید تا به خاطر کافئین موجود در برخی چای ها، سبب شدن درد پریود نشود و اثر خوب چای بر کم کردن درد پریود را از بین نبرید. چای خشک بابونه و زنجبیل ممکن است به دلیل داشتن قابلیت های ضد التهابی به تسکین درد پریود کمک کنند.

۴- از نوشیدن الکل و مصرف سیگار خودداری کنید

الکل سبب حبس آّب در بدن و ایجاد نفخ می گردد. نیکوتین موجود در دخانیات نیز می تواند سبب افزایش تنش و باریک شدن رگ ها که تنگی عروق یده می شود، گردد. این موارد سبب کاهش جریان خون به سمت رحم شده و دردهایتان وخیم تر می گردد.

۱- تمرین

تمرین کردن می تواند سبب تسکین قاعدگی و به طور عمده درد پریود ، شود. تمرین کردن سبب رها سازی اندورفین که یک مسکن طبیعی در بدن است می شود همچنین اندورفین با پروستاگلاندین که باعث انقباض و درد در بدن شده مقابله می کند. به همین دلیل فعالیت های بدنی ممکن است سبب کاهش درد شوند.

۲- کشش های ساده انجام دهید

کشش ها به ریلکس و آرام شدن عضله هایتان و کم کردن دردها کمک می کند. روی زمین بنشینید در حالی که پاهایتان را دور از هم جلوی خود کشیده اید به طرف جلو خود را بکشید تا جایی که بتوانید پنجه و یا قوزک پایتان را بگیرید. در حالی که پشت خود را صاف نگه داشته اید، نفس بکشید. بعد از چند نفس، رویه جلو به طرف زمین خم شوید.

۳- فعالیت های جنسی خود را افزایش دهید.

برخی زنان با به ارگاسم (اوج لذت جنسی) رسیدن، تسکین در درد پریود را تجربه می کنند. دلیلی که پشت این قضیه است به خوبی شناخته نشده اما ممکن است به دلیل آزاد سازی اندورفین در حین تحریکات جنسی باشد. مانند تمرین و ورزش کردن، اندورفین آزاد شده در حین ارگاسم می تواند به تسکین درد پریود و التهابات کمک کند.

۴- یوگا را امتحان کنید

مانند تمرینات هوازی و کشش ها، یوگا نیز به آرام کردن بدن و کاهش دردهای کمر، پاها و شکم کمک می کند. زمانی درد پریود تان شروع شد می توانید از حالت های مختلف یوگا برای کمک به دردهایتان استفاده کنید. قبل از اینکه شروع کنید، لباس های راحتی پوشیده و موزیک ملایمی بگذارید.

رسانه دکتر سلامت

نظر شما در مورد این مطلب چیست ؟

آدرس


Current ye@r *


Leave this field empty

عفونت ژیاردیا، یکی از علل شایع بیماری هایی می باشد که از طریق آب ایجاد می شود. عفونت ژیاردیا از

تماس اتفاقی با اجسام و مواد داغ مانند برداشتن یک ظرف از روی اجاق گاز یا ریختن آب جوش بر

زمانی که یک خانم در سن باروری نمی تواند دچار قاعدگی شود، آمنوره ایجاد می گردد. یک خانم به طور

عفونت ادراری مردان، ممکن است به صورت فوقانی یا تحتانی ایجاد شود. عفونت ادراری بخش هایی از بدن شامل کلیه




خانه

موبایل

 

كاهش درد پريود

قرص برای دل درد پریودی

  

8راه طلايی برای كاهش درد پريود (ديسمنوره)

دردهای قاعدگی ( پريود )

دردهای حين عادت ماهانه ( پریود ) خانم ها يکي از شايع‌ترين شکايات آنها در طول اين دوره است. تغييرات خلق و خو و احساس خستگي آنها در هنگام پریود گاهي بسيار شديد و آزاردهنده است.

 

اگرچه از ميان شيوه‌هاي درماني برای کاهش درد در زمان پریود مي‌توان به مصرف قرص‌هاي ضددرد، ضدبارداري و ضدافسردگي اشاره کرد که اتفاقا خيلي از خانم ها برای کاهش درد در زمان قاعدگی مصرف مي‌کنند، اما در اين مطلب صرفا به توصيه‌هاي غيردارويي دکتر مائو، پزشک مشهور طب چين، اشاره مي‌شود.

 

1- اسيدهاي چرب بيشتري مصرف کنيد:

مطالعات زيادي نشان داده است که مصرف اين اسيدهاي چرب که عمدتا در غذاهايي مانند ماهي، آجيل‌ها مثل گردو، بادام و يا دانه‌هايي مانند کنجد وجود دارد، سبب کاهش علايم ديسمنوره (درد هنگام پریود )مي‌گردد.

 

2- غذاهايي که بايد يک هفته قبل از شروع پریود شدن مصرف کنيد:

يک هفته قبل از شروع پریود ، بهتر است از اسفناج (مي‌توانيد آن را بخارپز کرده و با ماست ميل کنيد که بسيار هم خوشمزه است)، تمشک و گردو استفاده کنيد.

همچنين از زعفران، رازيانه، ترخون، تره‌فرنگي، موسير، فلفل‌سياه، دارچين و پوست پرتقال بيشتري در موقع طبخ غذاها استفاده کنيد.

3- دم کرده ي‌ مخصوص بنوشيد:

برای کاهش درد در زمان پریود میتوانید از دم کرده های مخصوص استفاده کنید.دم کرده ي بابونه، سنبل‌الطيب و گل گاوزبان، تمشک و سرخ‌وليک در کاهش درد پریود و ايجاد آرامش بسيار موثرند. هريک از اين دم کرده‌ها را مي‌توانيد به طور مجزا تهيه و به دلخواه خود در زمان پریود تان مصرف کنيد.

لازم به ذکر است که اين دم کرده هاي گياهي در واقع گنجينه‌هاي علم پزشکي شرق است که به ما به ارث رسيده و با مصرف به جاي آنها مي‌توانيد بسيار بهره ببريد.

 

كاهش درد پريود

4- مکمل منيزيم مصرف کنيد:

بعضي از خانم‌ها به دليل کاهش منيزيم خون، دچار دردهاي پيش از دوره ماهانه (پریود )مي‌گردند. لذا توصيه مي‌شود، يک هفته قبل از پريود، شروع به مصرف روزانه 5 ميلي‌گرم منيزيم به علاوه 5 ميلي‌گرم ويتامين B6 کنيد که در کاهش درد و گرفتگي‌هاي زير شکم بسيار مفيد است (البته تحت نظر پزشک).

 

5- فهرستي از غذاهاي حساسيت‌زا را براي خودتان تهيه کنيد:

حتما تا حالا متوجه شده ايد که يک هفته قبل از پريود، به بعضي غذاها حساسيت و واکنش نشان مي‌دهيد که گاهي سبب تشديد ناراحتي شما در هنگام پریود تان مي‌گردند. لذا به شما توصيه مي‌کنيم تا فهرستي از اين غذاها را تهيه نموده و در دوره‌هاي بعدي، از مصرف آنها خودداري کنيد.

 

6- از تمرين‌هاي ورزشي و ذهني غافل نشويد:

بر خلاف گذشته که توصيه به استراحت مي‌شد، در طب چيني انجام ورزش‌هاي بدني و ذهني آرام و در حد متوسط توصيه مي‌گردد (مانند ورزش‌هاي تايي‌چي، يوگا) که سبب مي‌شود تا شما در آرامش و تعادل بيشتري به سر بريد.

 

7- مصرف نمک و کافئين را محدود کنيد:

ممکن است شما نسبت به خوردن اين مواد ميل زيادي داشته باشد، اما بايد بدانيد که مصرف این مواد در زمان پریود در تشديد مشکلات شما بسيار موثرند و اگر واقعا نمي‌توانيد در برابر آنها مقاومت کنيد، حداقل مصرف متوسط و کمي ‌از آنها داشته باشيد.

 

8- نفس عميق بکشيد:

مواقعي که بسيار کلافه و مضطرب‌ايد، پنج بار از راه بيني نفس عميق به درون بکشيد و بيرون دهيد. خواهيد ديد که در تخفيف درد و علايم شما بسيار موثر است.

منبع:ninisite


آنچه بانوان باید بدانند

قرص برای دل درد پریودی

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *